sallinas
napsal(a):
v dubnu...
To měl být pozdrav pro zlínské miláčky :-)
sallinas
napsal(a):
To měl být pozdrav pro zlínské miláčky :-)
červenec a velký břůšek...
sallinas
napsal(a):
červenec a velký břůšek...
Tak to máte měsíc na to, abyste trošku zhubli. Tohle je opravdu nejtlustší arab,co jsem viděla. Ale jestli bude v porotě Rombauer, tak ten má tlouštíky rád. My teď taky kyneme a flákáme se. Už se těším na ten pátek, až ho uvidím. Do 17h bychom tam mohly být, pokud nebude cestou problém. Musíme jet bez přestávky to Brno-Strakonice, bo jak zastavíme a Wiza ucítí Gaju, je z vozíku kolotoč.
ghajariy
napsal(a):
Tak to máte měsíc na to, abyste trošku zhubli. Tohle je opravdu nejtlustší arab,co jsem viděla. Ale jestli bude v porotě Rombauer, tak ten má tlouštíky rád. My teď taky kyneme a flákáme se. Už se těším na ten pátek, až ho uvidím. Do 17h bychom tam mohly být, pokud nebude cestou problém. Musíme jet bez přestávky to Brno-Strakonice, bo jak zastavíme a Wiza ucítí Gaju, je z vozíku kolotoč.
Nojo, když on se 10-12h denně pase, tak co se divím, že má břůšek. Přitom granule-Pavo natureś best v tom se nimrá, vyzobe to musli a granulky nechává prevít. Začnu ho víc honit, jenže ted zase jedu na několik dní s kamionem do Belgie,Německa a Francie, tak je to takové nalevačku s časem. Navíc jemu se moc nechce běhat-s tím břůškem
sallinas
napsal(a):
Shagar
Jůůů, to je hezká diskuze Jestli ona se Gájka nespustila s nějakým haflošem a hold Shagarek po něm zdědil postavu
Pošli ho Gabi k nám i s tím PAVOšem, za něj ho kluci budou rádi prohánět
lerry
napsal(a):
Jůůů, to je hezká diskuze Jestli ona se Gájka nespustila s nějakým haflošem a hold Shagarek po něm zdědil postavu
Pošli ho Gabi k nám i s tím PAVOšem, za něj ho kluci budou rádi prohánět
Noo,jen aby pak při tom běhání nepřišlápl Sahibkovi hřívu nebo ocas
On mi stejně nejspíše zhubne cestou do Strakonic,takže to potom bude akorát
sallinas
napsal(a):
To už abyste do těch Strakonic vyjeli, třeba to můžete vzít zkratkou přes Francii. Ať mrkne na loňské kámoše.
Gaja včera měla těžký trénink...spíš odvodňovací kůru. Pichla ji asi včela a dostala anafilaktický šok, šlo to rychle. Naštěstí vet dojel hned a dnes už vypadá v pohodě. Bohužel má tedy silnou alergii na včely a budu muset mít už injekci i na stáji. Do hodiny by se udusila a ne vždy stihne vet tak rychle přijet.
sallinas
napsal(a):
Přišlápnutí nehrozí neboooj Ono většinou všecko lítá ve vzduchu
ghajariy
napsal(a):
To už abyste do těch Strakonic vyjeli, třeba to můžete vzít zkratkou přes Francii. Ať mrkne na loňské kámoše.
Gaja včera měla těžký trénink...spíš odvodňovací kůru. Pichla ji asi včela a dostala anafilaktický šok, šlo to rychle. Naštěstí vet dojel hned a dnes už vypadá v pohodě. Bohužel má tedy silnou alergii na včely a budu muset mít už injekci i na stáji. Do hodiny by se udusila a ne vždy stihne vet tak rychle přijet.
Jeeejda, tak to je hrozné, jak se to projevovalo? To je děs ti hmyzáci.
ghajariy
napsal(a):
Chceš vidět tlustýho araba? Hajdule v květnu (teď už je lepší).
haydee
napsal(a):
Chceš vidět tlustýho araba? Hajdule v květnu (teď už je lepší).
taky mám tlustého araba
lerry
napsal(a):
Jeeejda, tak to je hrozné, jak se to projevovalo? To je děs ti hmyzáci.
Hodně celá otekla, vyrážka taky všude. Pak se začla dusit až lehla,tep je rychlý, modrá, jde to rychle. Léky musí být podané hned, jinak praskne srdíčko nebo se udusí. Celkem nefajn taková alergie...