Ahojky!! Lidičky nevíte o nějakém VT v nejbližší době? Nejlépe na severní moravě, možná trochu dál... Díky za cokoli jinak myslím VT parkury
jezabel
napsal(a):
Ahojky!! Lidičky nevíte o nějakém VT v nejbližší době? Nejlépe na severní moravě, možná trochu dál... Díky za cokoli jinak myslím VT parkury
Veřejný trénink v Radkove Lhotě 9.8.07. odkaz na jejich stránky http://web.iol.cz/dspomnenka/dspomnenka/ stranky/uvod2.htm.(mezery)
Foto Katka Kollárová
jezabel
napsal(a):
dobrý už jsem to našla
Hele jstli dojedeš dej vědět bych se přišla kouknout. Bydlím kousek tak bych přišla. Já bohužel už nezávodím protože nemám na kom.
První fotka z veřejného tréninku v Radkove Lhotě. A teď další z RL.Ale jiný koník. kobyla kterou jsem jezdila.
nicolll
napsal(a):
Hele jstli dojedeš dej vědět bych se přišla kouknout. Bydlím kousek tak bych přišla. Já bohužel už nezávodím protože nemám na kom.
První fotka z veřejného tréninku v Radkove Lhotě. A teď další z RL.Ale jiný koník. kobyla kterou jsem jezdila.
A nebo je ještě 10.8. v Grygově u Olomouce. více info na www.venezuela.websnadno.cz
kybosek
napsal(a):
Pro Nicolll: A ty už nemáš Vasila? Si pamatuju že jsi s nim jezdila a pořád vyhrávala...
Vasilka už nemám.Protože jsem chtěla jít víš a on byl schopný,, jen" L. Je to super kůň, ale pro mě už moc zkušený. Už mě to s ním nebavilo. On věděl že musí dělat co chci a ne si vymýslet takže ja si na něm mohla jen sedět a on dělal všechno za mě. Někdo si řekne že jsem blázen že se zbavím tak skvělýho koníka, ale jak říkám on je super pro začátečníky a ne pro někoho ,,zkušenýho".A u Nágrů jsem poznala že prostě fakt už potřebuju koně do vyššího sportu.Je to proste pan kůň s velkým K a super učitel. Je prodaný do Humpolce na parkury a drezuru. Letos mel jezdit pony sport ale rodiče holčiny co ho měla jezdit ji to zakazaly ptž si udělala cosi s pateří(ne na vasilkovi). A jsem domluvená s majitelkou že pokud ho bude prodávat tak se ozve jako první mě. A Rodiče říkali že by jsme si ho vzali z5 do důchodu a pro děcka. Takže jsem spokojená s výběrem nové majitelky Vasilka. Mám neustále plno fotografií. A určitě se za vasilkem pojedu teď o prázdninách kouknout. Slečna s ním skákala ve volnosti 150cm a ještě měl mezeru takže si myslím že je to super kůň. I když já si ty myslela od doby co jsemho dostala od rodičů na narozeniny. A to neuměl skoro nic.koupila jsem ho jako 6letýho hřebca a byl fakt zlato ale já měla 12 takže jsmeho nechali radši vykastrovat. Vasil byl prodaný 16.12.07.
A jeho nástupce. Nyní rok starý ČT hřebeček. Se super původem kterej ho předurčije do parkurů.Ale ani drezůra není ztracená má prostorové chody.Takže nás na závodech uvidíte za 3 roky.