sadzi saj

XXX.XXX.117.237
markemic
napsal(a):
Tak promiň..Můžu poprosit na email?Jestli to nevadí...
Myslíte Lipana od Jitky S.??
sadzi saj
napsal(a):
Myslíte Lipana od Jitky S.??
no já bych to klidně napsala veřejně,ale nejsem si jista jestli by to někomu nevadilo, docela se to tutlalo,takže nevím, dokonce se dělala pitva
jediné co k tomu můžu říct, že to pro mě byl šok, byl to jedinečný kůň a taky na jeho počest jsou teď v Pšovlkách hobby závody
a taky, že měl obrovský srdíčko (proto bojoval až do konce) což bylo vidět i na jeho výkonech,že do toho jde i srdcem
škoda nemam ani jeho fotku a přitom jsem měla kolikrát příležitost si ho vyfotit
jahudka
napsal(a):
no já bych to klidně napsala veřejně,ale nejsem si jista jestli by to někomu nevadilo, docela se to tutlalo,takže nevím, dokonce se dělala pitva
jediné co k tomu můžu říct, že to pro mě byl šok, byl to jedinečný kůň a taky na jeho počest jsou teď v Pšovlkách hobby závody
a taky, že měl obrovský srdíčko (proto bojoval až do konce) což bylo vidět i na jeho výkonech,že do toho jde i srdcem
škoda nemam ani jeho fotku a přitom jsem měla kolikrát příležitost si ho vyfotit
No právě,byl to úžasný koník,charakterní hřebec..No nic nebudu už tedy vyzvídat,jen jsem to zkusila..
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
markemic
napsal(a):
No právě,byl to úžasný koník,charakterní hřebec..No nic nebudu už tedy vyzvídat,jen jsem to zkusila..
Pardon, už mám při pátku asi zatmění mysli a neumím číst, že to byl koník od Pažoudků
jaruska
napsal(a):
Jirka Pažoudka bydlel v Bakově,to je 2 vesnice od nás...
aha,tak to jo tak to pamatuješ i Topase a Batuli, atd...
jahudka
napsal(a):
aha,tak to jo tak to pamatuješ i Topase a Batuli, atd...
Jojo,Jahudko,to pamatuju,Topas super hřebec,moc hodnej a vždycky se mi moc líbil a Batule moc hodná a výkonná plňaska.
Ještě měl jakéhosi arábka,ale ten se mi nelíbil,Lipan byl daleko hezčí.
Je ho škoda,něják tomu pořád nemůžu uvěřit....