Prosím o radu!!! jaká barva by se hodila?????

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.8.2008 15:28
stalonek

XXX.XXX.163.66

natíráme box, venkovní, co jsme postavili pro našeho kuňose a nevíme na jakou barvu ho nalakovat. snad tmavá hnědá, zelená, olšová?? já fakt nevím nějak mi to nezapaluje.. je to jen na dva týdny co si ho beru domů, a pak z roho bude nová zahradní kůlna.. taťka se činil, sme odjely s babama na chatu a jaxem přijela dílo bylo dokonáno..fotky přihodím, letím to vyfotit

3.8.2008 15:36
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
natíráme box, venkovní, co jsme postavili pro našeho kuňose a nevíme na jakou barvu ho nalakovat. snad tmavá hnědá, zelená, olšová?? já fakt nevím nějak mi to nezapaluje.. je to jen na dva týdny co si ho beru domů, a pak z roho bude nová zahradní kůlna.. taťka se činil, sme odjely s babama na chatu a jaxem přijela dílo bylo dokonáno..fotky přihodím, letím to vyfotit

tady

3.8.2008 15:37
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
tady

a toho bordelu kolem si nevšímejte

3.8.2008 15:37
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
a toho bordelu kolem si nevšímejte

podkůvka

3.8.2008 21:56
dalajlama

XXX.XXX.220.70

stalonek napsal(a):
podkůvka

byla bych pro klasiku nějaká hnědá

4.8.2008 06:53
marketka

XXX.XXX.179.23

dalajlama napsal(a):
byla bych pro klasiku nějaká hnědá

Volila bych tu samou barvu, kterou jste natřeli dřevo u domku,např. pergolu, atlán atd. aby to spolu ladilo.Třeba by chtělo vyfotit i okolí.
Jinak na boxech vypadá dost dobře barva typu Sadolin-borovice.Vyjde kapku dráž, ale stojí to zato.

sadzi saj

4.8.2008 11:38
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

marketka napsal(a):
Volila bych tu samou barvu, kterou jste natřeli dřevo u domku,např. pergolu, atlán atd. aby to spolu ladilo.Třeba by chtělo vyfotit i okolí.
Jinak na boxech vypadá dost dobře barva typu Sadolin-borovice.Vyjde kapku dráž, ale stojí to zato.

Souhlasím s Markét, chce to vidět i okolí.

6.8.2008 10:54
stalonek

XXX.XXX.163.66

sadzi saj napsal(a):
Souhlasím s Markét, chce to vidět i okolí.

no okolí je celé na zeleno, sud, houpací lavice, stůl i židle, tráva

takže sem to vyřešila nakonec sama když se nikdo do jednoho dne neozval měla sem barvu koupenou. a podotýkám že jsem zrobila celé natírání sama. nikdo mi ani barvu neotevřel ANI NIKDO JINÝ NENATÍRAL!

6.8.2008 11:00
haisovad

XXX.XXX.213.5

stalonek napsal(a):
no okolí je celé na zeleno, sud, houpací lavice, stůl i židle, tráva

takže sem to vyřešila nakonec sama když se nikdo do jednoho dne neozval měla sem barvu koupenou. a podotýkám že jsem zrobila celé natírání sama. nikdo mi ani barvu neotevřel ANI NIKDO JINÝ NENATÍRAL!

Vypadá to jako bydleníčko pro Shreka...

6.8.2008 11:11
stalonek

XXX.XXX.163.66

haisovad napsal(a):
Vypadá to jako bydleníčko pro Shreka...

6.8.2008 11:12
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):

ale na fotce to vypadá hůř než jaký to je...nj fotit se musí umět a to mi zatím doooost chybí..

6.8.2008 11:36
marketka

XXX.XXX.28.105

stalonek napsal(a):
ale na fotce to vypadá hůř než jaký to je...nj fotit se musí umět a to mi zatím doooost chybí..

No, asi bych volila jinou barvičku, ale pokud tam bude koník 2 týdny, tak to stačí.
Na stáj je asi lepší klasická hnědá, i když je okolí zelené-to jsem netušila,.

Přidejte reakci

Přidat smajlík