Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.8.2008 07:44
terina

XXX.XXX.44.120

Chtěla bych koni, o kterého se starám udělat čabraku a čelenku s třásněmi. Prosím, poraďte mi, jak jste to udělati Vy a byla bych moc ráda i za fotografie. Děkuji moc!

4.8.2008 07:54
ambra

XXX.XXX.254.1

terina napsal(a):

Chtěla bych koni, o kterého se starám udělat čabraku a čelenku s třásněmi. Prosím, poraďte mi, jak jste to udělati Vy a byla bych moc ráda i za fotografie. Děkuji moc!

No já si je objednala na www.cabraky.webgarden.cz

sadzi saj

4.8.2008 11:40
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

ambra napsal(a):
No já si je objednala na www.cabraky.webgarden.cz

Já ji objednala na http://www.bobule.net/ velká škála výběru barev.

5.8.2008 10:43
terina

XXX.XXX.44.120

terina napsal(a):

Chtěla bych poprost někoho, kdo čabraku/čelenku sám vyrobil, jestli by mi poradil, jak na to. Děkuji moc!

6.8.2008 09:24
stalonek

XXX.XXX.163.66

terina napsal(a):
Chtěla bych poprost někoho, kdo čabraku/čelenku sám vyrobil, jestli by mi poradil, jak na to. Děkuji moc!

jn mě ji dělala mamka a ja asistovala.. nj to podle jine cabraky uhackujes ten zaklad a pak vystrihnes z nake latky usi a obsijes na sicim stroju, pak to tam jen dosijes a udelas kulatou snurku pomoci zatoceni dvou vlaken a poutko hacke. a mas hotovo.

www.stalonek.rajce.idnes.cz

vsude kde ma muj ryzak modrou cabraku tak ta to je..

6.8.2008 09:27
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
jn mě ji dělala mamka a ja asistovala.. nj to podle jine cabraky uhackujes ten zaklad a pak vystrihnes z nake latky usi a obsijes na sicim stroju, pak to tam jen dosijes a udelas kulatou snurku pomoci zatoceni dvou vlaken a poutko hacke. a mas hotovo.

www.stalonek.rajce.idnes.cz

vsude kde ma muj ryzak modrou cabraku tak ta to je..

j

6.8.2008 20:46
dajanka

XXX.XXX.36.70

terina napsal(a):

A nebylo by jednodušší ji koupit?já jsem asy moc líná na to abych se dělala s nějakou čabrakou kdyžtstačí pár korun a zajet do obchodu a koupit! ale proč zto dělat jednoduše když to jde složitě že?

7.8.2008 07:26
terina

XXX.XXX.44.120

dajanka napsal(a):
A nebylo by jednodušší ji koupit?já jsem asy moc líná na to abych se dělala s nějakou čabrakou kdyžtstačí pár korun a zajet do obchodu a koupit! ale proč zto dělat jednoduše když to jde složitě že?

ne, protože to je složitější , ale protože se člověk i něco naučí než jen, že má všechno pod nosem!

7.8.2008 08:36
ambra

XXX.XXX.254.1

terina napsal(a):
ne, protože to je složitější , ale protože se člověk i něco naučí než jen, že má všechno pod nosem!

No já si myslím, že všem není dáno, aby uměli např. háčkovat. Takže pak je fakt lepší si čabraku objednat u toho kdo to umí a kdo s tím má už zkušenosti.

7.8.2008 09:47
stalonek

XXX.XXX.163.66

ambra napsal(a):
No já si myslím, že všem není dáno, aby uměli např. háčkovat. Takže pak je fakt lepší si čabraku objednat u toho kdo to umí a kdo s tím má už zkušenosti.

nj víšjak.. chtěla poradit tak sem poradila. já sem na to levá ale mamka háčkuje celý život ale čabraku teprve po páté...víšjak kámošky mají narozky tak první co mamu napadle je čabraka..

7.8.2008 10:11
sandimura

XXX.XXX.120.52

terina napsal(a):

ahoj, me cabraky driv hackovala babicka. nejlepsi je vzit cabraku, pomerit ji na svem koni, zjistit kde pridat, kde zuzit a podle ni to udelat. usi doporucuji z mirne strecove latky, mnohem lip to sedi. jiny navod tezko najdes. moc pekne delane jsou tyto http://www.equiservis.cz pak cabraky na usi a strana 2 cabraka ukal full
jednu si porid a podle ni muzes tvorit. hodne stesti.

7.8.2008 10:19
ambra

XXX.XXX.23.1

stalonek napsal(a):
nj víšjak.. chtěla poradit tak sem poradila. já sem na to levá ale mamka háčkuje celý život ale čabraku teprve po páté...víšjak kámošky mají narozky tak první co mamu napadle je čabraka..

šak já nic neříkám, já jí poradila jak jsem sejá popsovala s čabrakou tím že jsem si je na svoje koníky objednala a pokud má někdo šikovný příbuzný nebo svoje vlastní ručky tak to můžeš vyzkoušet sám. A jestli je někde návod nevím po tom jsem nepátrala.

17.8.2008 20:31
evelin

XXX.XXX.14.198

sandimura napsal(a):
ahoj, me cabraky driv hackovala babicka. nejlepsi je vzit cabraku, pomerit ji na svem koni, zjistit kde pridat, kde zuzit a podle ni to udelat. usi doporucuji z mirne strecove latky, mnohem lip to sedi. jiny navod tezko najdes. moc pekne delane jsou tyto http://www.equiservis.cz pak cabraky na usi a strana 2 cabraka ukal full
jednu si porid a podle ni muzes tvorit. hodne stesti.

Není vždy nutné umět háčkovat. Mě stačí umět dělat suky, sehnat si vhodný provázek, a pak už jen vážu a vážu a tady je výsledek. Jsou dost trvanlivý dělám je hlavně pro chlaďasy kteří s nimi chodí v houští v lese. Poradím meilem. Na internet chodím tak jednou za týden tak trpělivost na odpověď.

17.8.2008 20:34
evelin

XXX.XXX.14.198

evelin napsal(a):
Není vždy nutné umět háčkovat. Mě stačí umět dělat suky, sehnat si vhodný provázek, a pak už jen vážu a vážu a tady je výsledek. Jsou dost trvanlivý dělám je hlavně pro chlaďasy kteří s nimi chodí v houští v lese. Poradím meilem. Na internet chodím tak jednou za týden tak trpělivost na odpověď.

Je nutné změřit délku a obvod ucha a mezeru mezi ušima, popřípadě vzdálenost od ucha k oku. Můžou být nad oko nebo přes oči.Dělám je za 150,- + poštovné.

17.8.2008 20:37
evelin

XXX.XXX.14.198

evelin napsal(a):
Je nutné změřit délku a obvod ucha a mezeru mezi ušima, popřípadě vzdálenost od ucha k oku. Můžou být nad oko nebo přes oči.Dělám je za 150,- + poštovné.

Možno komplet i s čabrakou k chomoutu, sedlu nebo jsem je dělala na araba do výběnu jen tak kolem krku.

20.2.2014 16:55
barunka111

XXX.XXX.3.113

já bych ráda věděla jak se to vyrábí smajlík pokud to víte prosím pošlete nějaký návod budu moc ráda smajlík

momoksjxn

31.1.2015 17:56
momoksjxn

XXX.XXX.80.210

barunka111 napsal(a):
já bych ráda věděla jak se to vyrábí smajlík pokud to víte prosím pošlete nějaký návod budu moc ráda smajlík

Tady www.navod-na-cabraku/5/=8 !|\.cz smajlík

5.2.2016 19:52
mimušik

XXX.XXX.5.89

momoksjxn napsal(a):
Tady www.navod-na-cabraku/5/=8!|\.cz smajlík

Mne tam ukázalo len nejakú zbrojovku v Čechách :).

Sophii

5.2.2016 21:04
Sophii

XXX.XXX.113.44

Pokud umíte anglicky, tak tady to máte zadarmo :) http://www.shemovedtotexas.com/how-to-crochet-horse-fly-bonnet/.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.8.2017 20:06
Uživatel s deaktivovaným účtem

evelin napsal(a):

Dobrý den,
mohla byste mi prosím poslat podrobnější návod na email? Můj email: i.nedelnikova@seznam.cz

Předem mockrát děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík