sadzi saj
XXX.XXX.117.237
Ahojky,
čekala jsem, že založíš nové téma
No vidíš, tak to je super, kolik, že jí to vlastně je?? My měli včera trénink.
Hele, vůbec jsem nepřišla na to, jak jsem přišla k těm fotkám, nikde jsem nic nenašla, ale podle toho co si psala, tak jsou to fotky od té bývalé majitelky. Ozvala se ti už??
Ježiš jakto to???? Utratit proč, je nemocný??
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
Hele, vůbec jsem nepřišla na to, jak jsem přišla k těm fotkám, nikde jsem nic nenašla, ale podle toho co si psala, tak jsou to fotky od té bývalé majitelky. Ozvala se ti už??
Ahoj Andrej,
no býv. majitelka Aji se mi ještě neozvala, tak čekám no
Jinak teda mám smůlu jako hrom, v sobotu ztratila kobča podkovu, tak jsem ji musela sundat i druhou, protože kovář přijede až dneska, takže si kobča užívala zas jen pastvy
, ale zítra už vyjedem..........jinak se teda už týden říjí......a je to teda děs..........
No s tím Faradayem bych ti to radši napsala meilem pokud můžu, nechci, aby se tu něco šířilo....................
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
Ahoj Andrej,
no býv. majitelka Aji se mi ještě neozvala, tak čekám no
Jinak teda mám smůlu jako hrom, v sobotu ztratila kobča podkovu, tak jsem ji musela sundat i druhou, protože kovář přijede až dneska, takže si kobča užívala zas jen pastvy
, ale zítra už vyjedem..........jinak se teda už týden říjí......a je to teda děs..........
No s tím Faradayem bych ti to radši napsala meilem pokud můžu, nechci, aby se tu něco šířilo....................
Ahojky,
tak snad se ozve, jsem taky zvědavá, jak to je
Jj, to je pech s podkovama, kamarádka chudák, ta na to měla smůlu, nakovala a pár dní uběhlo a kobyla ztratila podkovu, by mě kleplo z toho, aspoň, že jsme na boso a s říjí naštěstí taky nejsou žádný problémy
Jj, jasně, klidně můžeš na mail
A co ostatní, nikdo další, kdo má potomka po tomto hřebci sem nechodí???
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
tak snad se ozve, jsem taky zvědavá, jak to je
Jj, to je pech s podkovama, kamarádka chudák, ta na to měla smůlu, nakovala a pár dní uběhlo a kobyla ztratila podkovu, by mě kleplo z toho, aspoň, že jsme na boso a s říjí naštěstí taky nejsou žádný problémy
Jj, jasně, klidně můžeš na mail
A co ostatní, nikdo další, kdo má potomka po tomto hřebci sem nechodí???
No já už ani o nikom tak nevím, kdo byl po silverovi, akorát si pamatuju, že byly dvě klisny nějak začátkem roku 2008 prodávány na bazosu, ale jinak jsme tu samotinké, meil pošlu zítra, zatím
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
No já už ani o nikom tak nevím, kdo byl po silverovi, akorát si pamatuju, že byly dvě klisny nějak začátkem roku 2008 prodávány na bazosu, ale jinak jsme tu samotinké, meil pošlu zítra, zatím
Jj, ok, zítra čekám mail. No ale v minulém tématu se pár lidí ozvalo
Co jsem čučela, že jak aktualizovali PK, tak po Silvanerovi i potomstvo v drezuře L, to jsem čučela a že docela úspěšný v military
sadzi saj
napsal(a):
Jj, ok, zítra čekám mail. No ale v minulém tématu se pár lidí ozvalo
Co jsem čučela, že jak aktualizovali PK, tak po Silvanerovi i potomstvo v drezuře L, to jsem čučela a že docela úspěšný v military
tak meilík je poslaný
Ajinka je od včera okovaná tak vyrážíme dneska někde s eprojet, no a od příštího pondělka mám dva týdny dovolenou, takže si budeu užívat koně a vody, tak tu nejspíš na compu ani nebudu................![]()
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
tak meilík je poslaný
Ajinka je od včera okovaná tak vyrážíme dneska někde s eprojet, no a od příštího pondělka mám dva týdny dovolenou, takže si budeu užívat koně a vody, tak tu nejspíš na compu ani nebudu................![]()
Tak pěknou vyjížďku dneska, mi možná půjdeme jízdárničit nebo terénit, ještě nevím
Hlavně se pak ozvi, pač asi zapadneme hodně daleko
, ale fíha, 14 dnů dovči, to si nedovedu představit
sadzi saj
napsal(a):
Tak pěknou vyjížďku dneska, mi možná půjdeme jízdárničit nebo terénit, ještě nevím
Hlavně se pak ozvi, pač asi zapadneme hodně daleko
, ale fíha, 14 dnů dovči, to si nedovedu představit
Tak už mám trošku času
abych sem koukla a přispěla nějakou malou fotečkou, ale ještě fotešky přijdou. Njn mít tak svůj digifoťák. Dávám jsem fotešku z pátku, to se nám nechtělo jezdit, tak jsme šli lonžovat
pettankaa
napsal(a):
Tak už mám trošku času
abych sem koukla a přispěla nějakou malou fotečkou, ale ještě fotešky přijdou. Njn mít tak svůj digifoťák. Dávám jsem fotešku z pátku, to se nám nechtělo jezdit, tak jsme šli lonžovat
No a tady foteška dcery Áji, jmenuje se Agnes Old
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
No a tady foteška dcery Áji, jmenuje se Agnes Old
Ahoj,
jů tak se těším na nové foto
Ty jo, ségra zajímavý zbarvení.
My teď praktikujeme i jízdu bez sedla na provazovce v kroku a v pohodě a s uzdečkou i v klusu, je to fajnový, když člověk pospíchá a potřebuje vypohybovat a i pro koně myslím aspoň změna
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj,
jů tak se těším na nové foto
Ty jo, ségra zajímavý zbarvení.
My teď praktikujeme i jízdu bez sedla na provazovce v kroku a v pohodě a s uzdečkou i v klusu, je to fajnový, když člověk pospíchá a potřebuje vypohybovat a i pro koně myslím aspoň změna
Čauky no na parelce bych si ještě netroufla, Ajica je opica. No jinak to není ségra Aji, ale její dcera po 2748 Gottward Rašín (červený bělouš), tak možná proto ta barva.
No jinak už je skoro po sezoně, čas hubertek. Chystáte se na nějakou? já asi pojedu 11.10.08 tak jsem zvědavá jestli to přežiju
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
Čauky no na parelce bych si ještě netroufla, Ajica je opica. No jinak to není ségra Aji, ale její dcera po 2748 Gottward Rašín (červený bělouš), tak možná proto ta barva.
No jinak už je skoro po sezoně, čas hubertek. Chystáte se na nějakou? já asi pojedu 11.10.08 tak jsem zvědavá jestli to přežiju
Jj, to Elí taky, ale jeden den mi to nedalo, šla jsem na louku lonžovat je to cca 10-15 min. a nechtělo se mi ťapkat pěšo, tak jsem na ní hupla a šlo to, v kroku samo jenom a pohodička
Jj, pardon, dcera, neumím číst
Jj, u nás sezona končí až v říjnu, to jsem do konce měsíce ještě u nás závody
a na Huberta nevím nevím, ještě jsem s ní nebyla a myslím, že možná ani nikdy nepojedu, kočička je poslední dobou celkem rozlítaná a v houfu by chtěla dostihařit, tak nevím nevím, loni jsem to neriskovala
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to Elí taky, ale jeden den mi to nedalo, šla jsem na louku lonžovat je to cca 10-15 min. a nechtělo se mi ťapkat pěšo, tak jsem na ní hupla a šlo to, v kroku samo jenom a pohodička
Jj, pardon, dcera, neumím číst
Jj, u nás sezona končí až v říjnu, to jsem do konce měsíce ještě u nás závody
a na Huberta nevím nevím, ještě jsem s ní nebyla a myslím, že možná ani nikdy nepojedu, kočička je poslední dobou celkem rozlítaná a v houfu by chtěla dostihařit, tak nevím nevím, loni jsem to neriskovala
No já právě taky pojedu poprvé hubertku na Ajce, taky mám z toho trochu obavy, ale tak snad to zvládnu. Já jsem totiž vždycky jezdila na hubertky s angličákama, takže toho bych se nebála, ale spíš, že se postaví na zadní nebo tak to ona umí.
Momentálně jezdím spíš bez koní, no a jak chci cválat hezky pomalu, tak dělá blbosti a chce jít kupředu a někdy i zhodit, ale pak už v poho. No uvidíme no.........
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
No já právě taky pojedu poprvé hubertku na Ajce, taky mám z toho trochu obavy, ale tak snad to zvládnu. Já jsem totiž vždycky jezdila na hubertky s angličákama, takže toho bych se nebála, ale spíš, že se postaví na zadní nebo tak to ona umí.
Momentálně jezdím spíš bez koní, no a jak chci cválat hezky pomalu, tak dělá blbosti a chce jít kupředu a někdy i zhodit, ale pak už v poho. No uvidíme no.........
Fíha, tak to je pěkná divoška, no sestry no, myslím, že si tě testuje, než si na sebe zvyknete, ale docela tě obdivuju, že když to chce s tebou zabalit a ještě tě sundat, že se nebojíš s ní na Huberta
Já loni o tom přemýšlela, pak jsme s kolegyní ze stáje byli venku, její plňaska vzala čáru a my za nima, pak jsme je zastavovali každá na jinou stranu na poli na kruh a kobyla ještě nějaký den po tom byla vyšašená, takže jsem to radši vzdala, letos uvidím no, posledně jsme cválali vedle koníka a v klidu a pohodě, ale teď máme zase energie na rozdávání, takže nevím nevím a sundala mi na poli spolujezdkyni
sadzi saj
napsal(a):
Fíha, tak to je pěkná divoška, no sestry no, myslím, že si tě testuje, než si na sebe zvyknete, ale docela tě obdivuju, že když to chce s tebou zabalit a ještě tě sundat, že se nebojíš s ní na Huberta
Já loni o tom přemýšlela, pak jsme s kolegyní ze stáje byli venku, její plňaska vzala čáru a my za nima, pak jsme je zastavovali každá na jinou stranu na poli na kruh a kobyla ještě nějaký den po tom byla vyšašená, takže jsem to radši vzdala, letos uvidím no, posledně jsme cválali vedle koníka a v klidu a pohodě, ale teď máme zase energie na rozdávání, takže nevím nevím a sundala mi na poli spolujezdkyni
No Aja právě už na hubertu kdysi byla, psala mi holka co jí jezdila a v poho
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
No Aja právě už na hubertu kdysi byla, psala mi holka co jí jezdila a v poho
Tak to jo, to Elí nevím. Majitelka bývalá říkala, že s ní byla na takových těch sranda závodech, ale na hubertech netuším. Zatím ani nevím, kdy u nás nějaký budou
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Tak to jo, to Elí nevím. Majitelka bývalá říkala, že s ní byla na takových těch sranda závodech, ale na hubertech netuším. Zatím ani nevím, kdy u nás nějaký budou
Ahojky,
jak jste si užili víkend??
Peti, co máš na kobuši za sedlo a jakou komoru??
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
jak jste si užili víkend??
Peti, co máš na kobuši za sedlo a jakou komoru??
Ahojky, no víkend byl spíš takový odpočinkový.
No já mám sedlo Norton Rexine (syntetické všestranné) - zůstalo mi ještě po angličačce, kterou jsem jezdila. Je lehoučké a tudíž bezva na páteř pro angličáka. Ajka ho má dobré, ale asi by potřebovala o číslo větší, ale jinak v poho. Komoru, tak to opravdu nevím.
A copak máš za sedlo ty? a jak o víkendu?
já se ted věnuju spíš vyjížďkám ať nás nic na hubertce nepřekvapí a zatím jsem spokojená
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
Ahojky, no víkend byl spíš takový odpočinkový.
No já mám sedlo Norton Rexine (syntetické všestranné) - zůstalo mi ještě po angličačce, kterou jsem jezdila. Je lehoučké a tudíž bezva na páteř pro angličáka. Ajka ho má dobré, ale asi by potřebovala o číslo větší, ale jinak v poho. Komoru, tak to opravdu nevím.
A copak máš za sedlo ty? a jak o víkendu?
já se ted věnuju spíš vyjížďkám ať nás nic na hubertce nepřekvapí a zatím jsem spokojená
U nás taky. V sobotu jsme se šli cournout na prochajdu na ruce, popást a na louce jsem jí potom vylonžovala a v neděli jsme šli terénit a něco málo popracovat na louce, se mi nějak nechtělo jít jenom na jízdárnu
My máme KT Jupitera s dvojkovou komorou a nějak nám přestalo padnout
Už jsem taky zjišťovala info o hubertech, tak jsem na to letos zvědavá, co kde kdy bude. My teď máme taky flákačenko, minulý týden jsme v pondělí ještě teda skákali, ale tenhle týden má Elí mini prázdniny, mám spousta práce a zařizování a musím řešit ještě to sedlo, takže včera jsme se jenom pomuchlovali, udělali vše okolo a zase jsem razila.
Kdy budeš stěhovat??
sadzi saj
napsal(a):
U nás taky. V sobotu jsme se šli cournout na prochajdu na ruce, popást a na louce jsem jí potom vylonžovala a v neděli jsme šli terénit a něco málo popracovat na louce, se mi nějak nechtělo jít jenom na jízdárnu
My máme KT Jupitera s dvojkovou komorou a nějak nám přestalo padnout
Už jsem taky zjišťovala info o hubertech, tak jsem na to letos zvědavá, co kde kdy bude. My teď máme taky flákačenko, minulý týden jsme v pondělí ještě teda skákali, ale tenhle týden má Elí mini prázdniny, mám spousta práce a zařizování a musím řešit ještě to sedlo, takže včera jsme se jenom pomuchlovali, udělali vše okolo a zase jsem razila.
Kdy budeš stěhovat??
Už dva týdny bydlím, ale Aju zatím nechám na místním ranči. Zatím nejlepší místo, které ji i mě sedlo
pettankaa
napsal(a):
Už dva týdny bydlím, ale Aju zatím nechám na místním ranči. Zatím nejlepší místo, které ji i mě sedlo
Ahojky, no tak včera jsme měli s koníkama menší záhul, brutální kopčisko ve cvalu a v polovině to koníci vzdali, pak nějaké potůčky a trošku krosu po oraništi, no makali potvůrky tlusťoučké
O víkendu navezu na rančík své překážky, at něco málo jen přeskočíme, at nás na hubertce nic nepřekvapí a myslím, že to bude dobré
pettankaa
napsal(a):
Ahojky, no tak včera jsme měli s koníkama menší záhul, brutální kopčisko ve cvalu a v polovině to koníci vzdali, pak nějaké potůčky a trošku krosu po oraništi, no makali potvůrky tlusťoučké
O víkendu navezu na rančík své překážky, at něco málo jen přeskočíme, at nás na hubertce nic nepřekvapí a myslím, že to bude dobré
Jo a vidíš ještě jsem se chtěla zeptat, čím,kolikrát denně a kolik kg krmíš?
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
Jo a vidíš ještě jsem se chtěla zeptat, čím,kolikrát denně a kolik kg krmíš?
Tak to máš super, že si našla fajnový ustájení. U nás je to nic moc no, hlavně sice máme travnatý výběh, ale odtamtud utíká, takže chudinka stojí celý den na hliněném
chjo a sousedi tu zahradu nepustí, takže se stěhováním domů mám smolíka a druhý domeček s velkou zahradou nám nevyšel
Já krmím granule Energy´s relax a oves. Dostává ráno a večer a ráno dostává fanku ovsa a večer fanku ovsa a fanku granulí.
sadzi saj
napsal(a):
Tak to máš super, že si našla fajnový ustájení. U nás je to nic moc no, hlavně sice máme travnatý výběh, ale odtamtud utíká, takže chudinka stojí celý den na hliněném
chjo a sousedi tu zahradu nepustí, takže se stěhováním domů mám smolíka a druhý domeček s velkou zahradou nám nevyšel
Já krmím granule Energy´s relax a oves. Dostává ráno a večer a ráno dostává fanku ovsa a večer fanku ovsa a fanku granulí.
Aha no Ajinka dostává 2 x denně krmení, ale dohromady to dělá kilo. Dostává te´d musli herbalmelange od PAVO. Ráno a večer seno, jinak je celý den na pastvě, podle počasí, nesmí být moc teplo nebo zas pršet. Na noc jsou koníci doma. Toho musli ji moc nedávám ani sena , protože potřebuje shodit
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
Aha no Ajinka dostává 2 x denně krmení, ale dohromady to dělá kilo. Dostává te´d musli herbalmelange od PAVO. Ráno a večer seno, jinak je celý den na pastvě, podle počasí, nesmí být moc teplo nebo zas pršet. Na noc jsou koníci doma. Toho musli ji moc nedávám ani sena , protože potřebuje shodit
Od jara do nedávna dostávala standart místo relax, protože chodila víc ven a víc makala, teď zase přejdeme zpátky postupně k relax a v zimě dostává jenom ráno fanku a večer fanku, to se jí to ještě snižuje. Je to individuální podle každého koně, to poznáš, jestli má dost energie. Jinak seno taky ráno a večer, ale když tam jsem hodím jí seno přes den do výběhu, aby měla co papkat. Jinak já jí připravuju tak troje vidle sena na večer a o hubnutí mi mluv, koukni na nás a vůbec netuším, jak jí to panděro sundat
sadzi saj
napsal(a):
Od jara do nedávna dostávala standart místo relax, protože chodila víc ven a víc makala, teď zase přejdeme zpátky postupně k relax a v zimě dostává jenom ráno fanku a večer fanku, to se jí to ještě snižuje. Je to individuální podle každého koně, to poznáš, jestli má dost energie. Jinak seno taky ráno a večer, ale když tam jsem hodím jí seno přes den do výběhu, aby měla co papkat. Jinak já jí připravuju tak troje vidle sena na večer a o hubnutí mi mluv, koukni na nás a vůbec netuším, jak jí to panděro sundat
JJ my máme taky bříško, ale ony jsou takové pěknější macatější, nedokážu si Aju představit úlně chudou. Ale musí zhubnout no
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
JJ my máme taky bříško, ale ony jsou takové pěknější macatější, nedokážu si Aju představit úlně chudou. Ale musí zhubnout no
Nevím, ale Aja tady nahoře na té fotce vypadá pěkně, za to Elí
U nás jsou koně na noc taky doma. Elí chodila na pastvu do konce června, nějak od července je mimo pastvu aspoň myslím, chodila 6x týdně, do toho skákání, drezurka, hele a břicho nezmizelo ani o milimetr
sadzi saj
napsal(a):
Nevím, ale Aja tady nahoře na té fotce vypadá pěkně, za to Elí
U nás jsou koně na noc taky doma. Elí chodila na pastvu do konce června, nějak od července je mimo pastvu aspoň myslím, chodila 6x týdně, do toho skákání, drezurka, hele a břicho nezmizelo ani o milimetr
No počkej až ti tady ukážu fotky z ježdění to uvidíš teda břicho
, jim to prostě sluší no
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
Na fotečky z ježdění se těším
, hele zase ale lepší, než kdyby byli vychrlý.
sadzi saj
napsal(a):
Na fotečky z ježdění se těším
, hele zase ale lepší, než kdyby byli vychrlý.
Ahoj Andrej,
našla jsem nějaké fota kobylky A1/1 Mirael, kterou jsem ještě před rokem jezdila
, ale na mě moc nekoukej ta kvalita fotek tam ze mě udělala mutanta
pettankaa
napsal(a):
Ahoj Andrej,
našla jsem nějaké fota kobylky A1/1 Mirael, kterou jsem ještě před rokem jezdila
, ale na mě moc nekoukej ta kvalita fotek tam ze mě udělala mutanta
a ještě jednu
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
pettankaa
napsal(a):
a ještě jednu
Pěkná kobylka, sluší Vám to spolu
Jak jste si užili víkend?? U nás nestíhačka, navíc to sedlo, takže moc nejezdíme, než bude jiné
sadzi saj
napsal(a):
Pěkná kobylka, sluší Vám to spolu
Jak jste si užili víkend?? U nás nestíhačka, navíc to sedlo, takže moc nejezdíme, než bude jiné
Ahojky, vidíš jsem zapoměla a proč chceš měnit sedlo? v čem ji teda nesedí?
No víkend byl docela hustej každý den vyjížďky, v neděli jsem měli takovou dvouhodinovou, kde jsem dala Aji zabrat na poli ve cvalu, až se pořádně zapotila. Taky mi trošku na ní vadí, že nechtěla přejít první přes takový potok v příkopě, ale za koněm už v poho. Až na to, že ho nepřešla, ale přeskočila, což jsem opravdu nečekala. Asi tak 10x se něčeho lekla, no musíme chodit častěji
. tak doufám, že tu hubertku přežiju ve zdraví
A co že nestíháte? a už sis vyhlídla nějaké sedýlko???
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
pettankaa
napsal(a):
Ahojky, vidíš jsem zapoměla a proč chceš měnit sedlo? v čem ji teda nesedí?
No víkend byl docela hustej každý den vyjížďky, v neděli jsem měli takovou dvouhodinovou, kde jsem dala Aji zabrat na poli ve cvalu, až se pořádně zapotila. Taky mi trošku na ní vadí, že nechtěla přejít první přes takový potok v příkopě, ale za koněm už v poho. Až na to, že ho nepřešla, ale přeskočila, což jsem opravdu nečekala. Asi tak 10x se něčeho lekla, no musíme chodit častěji
. tak doufám, že tu hubertku přežiju ve zdraví
A co že nestíháte? a už sis vyhlídla nějaké sedýlko???
Ahojky,
bohužel se nám na zádech udělal bílý flek na levé straně, takže sedlo tlačí
a to jsem ho na jaře dávala přecpat
naštěstí mi přijede sedlář, tak snad už to bude mít vše ok, ale je to na palici takhle být bez sedla
Tak to jste měli super, my teď právě moc nejezdíme, nechci na ní dávat to sedlo, když vím, že jí nesedí a měli jsme svatbu, takže bylo plno práce, nebyl moc čas se za ní dostat, plno příprav, v práci jsem navíc musela být dlouho, pač kolegyně nebyla v práci, potom zase úklid, úřady, včera jsme vozili matroš, pač nám budou dělat pokoj v podkroví, ale dneska už čekám jenom na chlapy, až dorazí a frčím za Elčí konečně
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
bohužel se nám na zádech udělal bílý flek na levé straně, takže sedlo tlačí
a to jsem ho na jaře dávala přecpat
naštěstí mi přijede sedlář, tak snad už to bude mít vše ok, ale je to na palici takhle být bez sedla
Tak to jste měli super, my teď právě moc nejezdíme, nechci na ní dávat to sedlo, když vím, že jí nesedí a měli jsme svatbu, takže bylo plno práce, nebyl moc čas se za ní dostat, plno příprav, v práci jsem navíc musela být dlouho, pač kolegyně nebyla v práci, potom zase úklid, úřady, včera jsme vozili matroš, pač nám budou dělat pokoj v podkroví, ale dneska už čekám jenom na chlapy, až dorazí a frčím za Elčí konečně
Ahojec, tak to gratuluju ke svatbě doufám, že dodáš fotečky
JInak teda jsem fotila te´d Aju a hned jak mi kámoška dá kabel, tak je stáhnu, ale nevím jestli je sem dám, Ajica je tam jak vepřík
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
pettankaa
napsal(a):
Ahojec, tak to gratuluju ke svatbě doufám, že dodáš fotečky
JInak teda jsem fotila te´d Aju a hned jak mi kámoška dá kabel, tak je stáhnu, ale nevím jestli je sem dám, Ajica je tam jak vepřík
Ahojky,
jo jo až budou dodám a děkuji, kámoška už má foto vypálené, ale na dvd a to mi nejde doma na noťasovi a v práci budu až v pondělí, ale snad ségra mi dneska něco pošle, tak možná zítra něco bude
Jů, to koukej ukázat
My byli včera terénit, na to, že po 3 dnech volna byla celkem super a dneska asi půjdeme na jízdárnu, ale to bude asi prča
no nic, pomalu porazím za Elčí
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
jo jo až budou dodám a děkuji, kámoška už má foto vypálené, ale na dvd a to mi nejde doma na noťasovi a v práci budu až v pondělí, ale snad ségra mi dneska něco pošle, tak možná zítra něco bude
Jů, to koukej ukázat
My byli včera terénit, na to, že po 3 dnech volna byla celkem super a dneska asi půjdeme na jízdárnu, ale to bude asi prča
no nic, pomalu porazím za Elčí
Ahojky tak v sobotu mě čeká první Hubertka, ale počasí je na draka
JInak teda co nového? Já jen Aju čistím, ani se nedá jezdit, když tak prší a k tomu se hustě ochladilo
Njn léto je za náma................
pettankaa
napsal(a):
Ahojky tak v sobotu mě čeká první Hubertka, ale počasí je na draka
JInak teda co nového? Já jen Aju čistím, ani se nedá jezdit, když tak prší a k tomu se hustě ochladilo
Njn léto je za náma................
A ještě
pettankaa
napsal(a):
A ještě
A ještě tlouštík, jsem ti říkala, že uvidíš pořádné bříško...........
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
A ještě tlouštík, jsem ti říkala, že uvidíš pořádné bříško...........
Ahojky,
jsem na nás nějak zapomněla
Teda, bříško máte pěkný, ale myslím, že na tom nejsem o moc líp
něco nafotím, chtěla jsem v pondělí, ale byli až vzadu na konci pastvy a nechtělo se mi tam jít, ta lenost ![]()
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
jsem na nás nějak zapomněla
Teda, bříško máte pěkný, ale myslím, že na tom nejsem o moc líp
něco nafotím, chtěla jsem v pondělí, ale byli až vzadu na konci pastvy a nechtělo se mi tam jít, ta lenost ![]()
Jéééééééé pěkné fotešky
jěště sem nějaké přidej pak. Te´d v neděli máme jet tu hubertku no a teda jako s tím počasím je to na draka. Od pátku jsem nejezdila, zima, déšť, prostě hnus, takže to vypadá bledě s tím honem no.......
Jak je u vás?
pettankaa
napsal(a):
Jéééééééé pěkné fotešky
jěště sem nějaké přidej pak. Te´d v neděli máme jet tu hubertku no a teda jako s tím počasím je to na draka. Od pátku jsem nejezdila, zima, déšť, prostě hnus, takže to vypadá bledě s tím honem no.......
Jak je u vás?
CVedle mě stájový kolega haflinger Nicolas a dál quarter horse klisna po Power Pure Denny
pettankaa
napsal(a):
CVedle mě stájový kolega haflinger Nicolas a dál quarter horse klisna po Power Pure Denny
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
A nakonec MY
Ahojky,
pěkný fotečky, sluší Vám to
U nás pršelo jenom v pondělí, ale odpoledne nakonec přestalo a pak bez deště a dneska dokonce vysvitlo i sluníčko, ale naposledy jsme byli venku v pondělí
, tak držím pěsti, ať o víkendu jedete
Fotečky nějaký hodím, v pondělí už snad budu mít dvd s fotkama.
Jinak ta fotka, jak si dávala na Třinec jsou Vaše boxy?? Hezký
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
pěkný fotečky, sluší Vám to
U nás pršelo jenom v pondělí, ale odpoledne nakonec přestalo a pak bez deště a dneska dokonce vysvitlo i sluníčko, ale naposledy jsme byli venku v pondělí
, tak držím pěsti, ať o víkendu jedete
Fotečky nějaký hodím, v pondělí už snad budu mít dvd s fotkama.
Jinak ta fotka, jak si dávala na Třinec jsou Vaše boxy?? Hezký
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky, moc ti to sluší i Elí.....
Jj to jsou boxíky, kde máme koníky.........
je to strašné ty debata na tom Třinci.........
No už jsem se rozhodla, že v sobotu nepojedu na hubertku, u nás je velká zima, zamlženo, sem tam prší, prostě na nic...........ještě mě čekají dvě hubertky tak co...........a nemůžu si dovolit být nachlazená, třeba pracovat
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
Ahojky, moc ti to sluší i Elí.....
Jj to jsou boxíky, kde máme koníky.........
je to strašné ty debata na tom Třinci.........
No už jsem se rozhodla, že v sobotu nepojedu na hubertku, u nás je velká zima, zamlženo, sem tam prší, prostě na nic...........ještě mě čekají dvě hubertky tak co...........a nemůžu si dovolit být nachlazená, třeba pracovat
Ahojky,
dík a tady to Aje moc sluší
máte to tam pěkný teda
Tak uvidíš, třeba se vydaří nějaký jiný. My letos asi zase nic, jsem bez sedla, ale snad konečně bude sedět, jak má. Včera jsem tu měla sedláře.
Teda mě to dneska v té práci neba
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
dík a tady to Aje moc sluší
máte to tam pěkný teda
Tak uvidíš, třeba se vydaří nějaký jiný. My letos asi zase nic, jsem bez sedla, ale snad konečně bude sedět, jak má. Včera jsem tu měla sedláře.
Teda mě to dneska v té práci neba
Jj já končím ve 3h, a už mám toho plné zuby
to budeš mít docela drahé, když si to necháš šít na míru, což?
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
Jj já končím ve 3h, a už mám toho plné zuby
to budeš mít docela drahé, když si to necháš šít na míru, což?
Tak to máš super, prac. doba do 3 hod.
to já si můžu nechat zdát
No bude upravené na míru a drahé, jak se to veme. Nejlevnější to sice nebude, ale kdybych tohle prodala, musela bych si min. to, co dám za opravu přidat, abych si zase koupila kvalitku a stejně by to nebyla záruka, že vyberu padnoucí sedlo, takhle to mám přímo od sedláře
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
sadzi saj
napsal(a):
No jak kdy, ta pracovní doba je hodně kolísavá...........
JInak teda tvořím si webovky, tak až budou pošlu ti odkaz..........
Máš pěkné šatičky
Dávám tu fotešku Áji a kobylky hříběte po Comero, která je u nás ustájená, no nevypadají jako matka s dcerou?
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
No jak kdy, ta pracovní doba je hodně kolísavá...........
JInak teda tvořím si webovky, tak až budou pošlu ti odkaz..........
Máš pěkné šatičky
Dávám tu fotešku Áji a kobylky hříběte po Comero, která je u nás ustájená, no nevypadají jako matka s dcerou?
Jj, děkuji
Co Hubert nebyli jste tedy??
Máte krásnou travičku ve výběhu
pettankaa
napsal(a):
Nee nebyli, kvůli špatnému počasí to přeložili, ale ještě se neví na kdy
Jj abych nezapoměla, mám udělané webovky www.hildina.estranky.cz., zatím ve výstavbě
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
Jj abych nezapoměla, mám udělané webovky www.hildina.estranky.cz., zatím ve výstavbě
Ahojky,
stránečky pěkný, moc hezká ta fotečky Aji v portrétech ta černobílá
taky jsem si na své hodila odkaz
Tak aspoň, že Vám to přeložili, tady je zatím od pondělka hnusně, mám půjčené sedlo, tak dneska razíme do terénu, doufám, že nebude pršet, pač jsme zmokli v pondělí a já jsem z toho chcípoš
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
stránečky pěkný, moc hezká ta fotečky Aji v portrétech ta černobílá
taky jsem si na své hodila odkaz
Tak aspoň, že Vám to přeložili, tady je zatím od pondělka hnusně, mám půjčené sedlo, tak dneska razíme do terénu, doufám, že nebude pršet, pač jsme zmokli v pondělí a já jsem z toho chcípoš
čauky Andrej........máš ICQ?
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
čauky Andrej........máš ICQ?
Jj, ne ne, v práci tu nic takového nastaveného nemám
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Jj, ne ne, v práci tu nic takového nastaveného nemám
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Peti, co jsem to viděla na eqch, jak pak to???
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
Ahoj no viděla si správně. Více spíš na mých webovkách..........
Tak to je mi líto
Byla jsem tenkrát v podobné situaci, ale naštěstí se mi to podařilo zdolat. Co zkusit najít někoho na spolujízdu??
sadzi saj
napsal(a):
Tak to je mi líto
Byla jsem tenkrát v podobné situaci, ale naštěstí se mi to podařilo zdolat. Co zkusit najít někoho na spolujízdu??
Ahoj dlůouho jsem tu nebyla, no mám te´d starostí mad hlavu a ještě me to trápí s Ájinkou. Mám ji sice na bízenou na prodej, ale ještě to není tak moc konečný verdikt.
Dám sem fotečky s kurzu, kde kdysi byla Ája na tábořě..........
pettankaa
napsal(a):
Ahoj dlůouho jsem tu nebyla, no mám te´d starostí mad hlavu a ještě me to trápí s Ájinkou. Mám ji sice na bízenou na prodej, ale ještě to není tak moc konečný verdikt.
Dám sem fotečky s kurzu, kde kdysi byla Ája na tábořě..........
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
Fíha, tak to je hustá, že jí zvládne prcek
Já tu v neděli měla návštěvu a Elčí si s dotyčnou osůbkou dělala co chtěla a jak zjistila, že si může cválat, prostě s ní zdrhla ![]()
Chápu a co ten pronájem či spolujízda nezkusila si dát inzerát??
sadzi saj
napsal(a):
Fíha, tak to je hustá, že jí zvládne prcek
Já tu v neděli měla návštěvu a Elčí si s dotyčnou osůbkou dělala co chtěla a jak zjistila, že si může cválat, prostě s ní zdrhla ![]()
Chápu a co ten pronájem či spolujízda nezkusila si dát inzerát??
No spíš jsem hodila echo místním, tak uvidím co bude. No to Ájuš když jezdí každý den a je přiježděná tak je suprová i pro dítě...........
pettankaa
napsal(a):
No spíš jsem hodila echo místním, tak uvidím co bude. No to Ájuš když jezdí každý den a je přiježděná tak je suprová i pro dítě...........
Ahoj Andrejko tak řešení se mi naskytlo a myslím, že je to asi nejlepší co můžu tře´d udělat.´..............Více ti piosnu tady během týdne...........
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
pettankaa
napsal(a):
Ahoj Andrejko tak řešení se mi naskytlo a myslím, že je to asi nejlepší co můžu tře´d udělat.´..............Více ti piosnu tady během týdne...........
Ahojky,
tak písni, jsem zvědavá ![]()
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
tak písni, jsem zvědavá ![]()
Peti, tak jak??
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
Takže Áju nemusím prodávat, půjde..............více počti na Třinec 26
No tak super
sadzi saj
napsal(a):
No tak super
Jj taky jsem ráda bude mi za ní sice smutno, ale vím, že fakt o ní bude dobře postaráno a můžu si ji kdykoliv odvézt a hlavně, že mi zůstane jupí
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
Jj taky jsem ráda bude mi za ní sice smutno, ale vím, že fakt o ní bude dobře postaráno a můžu si ji kdykoliv odvézt a hlavně, že mi zůstane jupí
Jj, hlavně za ní jezdit kontrolovat a dobře sepiš smlouvu, super, že ti zůstane, tak ať se podaří vyřešit problémy a máš ji brzo doma
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
Jn smlouva už je nachystaná, dneska mi budou psát, kdy asi tak pro Áju přijedou.................
Ahojky,
tak co, kdy ti jí odvezou a jeli jste nakonec nějakého Huberta vůbec??
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
No tak jsem nahraná a to dost................. nějak si to rozmysleli a z ustájení sešlo. Nevím co dál, musím to nějak řešit
Ježiš, tak to je mi líto, to je pech
A domů už ji teď vzít nemůžeš a co ta Hanka od Chemy, jak ti psala, že by věděla o někom na spolujízdu??
sadzi saj
napsal(a):
Ježiš, tak to je mi líto, to je pech
A domů už ji teď vzít nemůžeš a co ta Hanka od Chemy, jak ti psala, že by věděla o někom na spolujízdu??
Domů by mohla, ale nemá kde složit hlavu, mohla by být jen ve výběhu..............nevím no...........tak jsem zkusila hodit echo jestli by ji nevzal někdo jiný do nájmu..............no pak už se Hanka na spolujízdu neozvala, tak nevím.......................
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
Domů by mohla, ale nemá kde složit hlavu, mohla by být jen ve výběhu..............nevím no...........tak jsem zkusila hodit echo jestli by ji nevzal někdo jiný do nájmu..............no pak už se Hanka na spolujízdu neozvala, tak nevím.......................
Tak jí zkus písnout mail, ne a nějaký provizorní přístřešek by udělat nešel, když přiloží chlap ruku k dílu
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
Ty mušky otravné, jak šajnilo sluníčko, hned ty mrchy vylezly
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
Uvidíme, zatím nevím nic určitého.........
Třeba se to nějak vyvrbí a bude to ok
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Třeba se to nějak vyvrbí a bude to ok
Peti, četla jsem v Třinci, snad vyjde ten pronájem
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
Ahojky no o víkendu se vše rozhodne, tak snad už to vyjde
Budu držet pěsti, tak dej potom vědět
sadzi saj
napsal(a):
Budu držet pěsti, tak dej potom vědět
Ahoj Andrej, tak o víkendu se na mě všichni vybodli ani se neozvali a nikdo nepřijel. Abych řekla pravdu je to někdy děs, tolik lidí píše, vyptává se, pak slibujou a já pak musela pořád obnovovat inzeráty. Ale vyskytlo se mi řešení spolujízdy s tím, že nebudu muset vůbec platit ustájko a ještě dostanu něco málo za to že Áju o víkendu půjčím na ježdění, s tím, že Ája vlastně zůstává v dosavadním ustájku, takže asi nejlepší řešení. je to takový mladý podnikatel a chce sem tam pojezdit, tak v poho...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
Ahoj Andrej, tak o víkendu se na mě všichni vybodli ani se neozvali a nikdo nepřijel. Abych řekla pravdu je to někdy děs, tolik lidí píše, vyptává se, pak slibujou a já pak musela pořád obnovovat inzeráty. Ale vyskytlo se mi řešení spolujízdy s tím, že nebudu muset vůbec platit ustájko a ještě dostanu něco málo za to že Áju o víkendu půjčím na ježdění, s tím, že Ája vlastně zůstává v dosavadním ustájku, takže asi nejlepší řešení. je to takový mladý podnikatel a chce sem tam pojezdit, tak v poho...
Ahojky,
jé no vidíš, to je super
chtěla jsem včera písnout, jak to dopadlo, ale pak zával práce a zapomněla jsem na to. Jo lidi jsou různý, to znám, mě tenkrát na Elí se ozývali lidi z opačného konce republiky a když už někdo přijel, Elí za mnou pořád lezla, že nikam nechce, pak s holčinou trochu zacvičila a bylo to, no naštěstí tenkrát mi taky pomohla holčina na spolujízdu, tak je to super, tak hlavně, aby to s ním vyšlo
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
jé no vidíš, to je super
chtěla jsem včera písnout, jak to dopadlo, ale pak zával práce a zapomněla jsem na to. Jo lidi jsou různý, to znám, mě tenkrát na Elí se ozývali lidi z opačného konce republiky a když už někdo přijel, Elí za mnou pořád lezla, že nikam nechce, pak s holčinou trochu zacvičila a bylo to, no naštěstí tenkrát mi taky pomohla holčina na spolujízdu, tak je to super, tak hlavně, aby to s ním vyšlo
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
my budeme fotit až dneska
Dík, kámoška je šikulka, kupodivu jsme se domluvili, vyšlo to a i ještě svítilo sluníčko
Určo nafoť a ukaž a co chlápek, už byl jezdit??
pettankaa
napsal(a):
my budeme fotit až dneska
nee nebyla a ani bych ho ještě nepustila, Aja nebyla měsíc pod sedlem a začla teprve před týdnem jezdit. On hned chtěl v sobotu jet s ní někde na celý den, myslím že to by asi neklaplo, jelikož na koni v žibvotě nesed¨ěl..........myslím, že to bude ještě zajímavé, ale stejně ho budu brát jen na lonž...........zatím teda.........
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
pettankaa
napsal(a):
nee nebyla a ani bych ho ještě nepustila, Aja nebyla měsíc pod sedlem a začla teprve před týdnem jezdit. On hned chtěl v sobotu jet s ní někde na celý den, myslím že to by asi neklaplo, jelikož na koni v žibvotě nesed¨ěl..........myslím, že to bude ještě zajímavé, ale stejně ho budu brát jen na lonž...........zatím teda.........
Ahááá, on to je začátečník?? Já myslela, že někdo, kdo jezdil ![]()
, takže seš teď v roli trenérky jo
sadzi saj
napsal(a):
Ahááá, on to je začátečník?? Já myslela, že někdo, kdo jezdil ![]()
, takže seš teď v roli trenérky jo
No největší sranda na tom je, že prý začal číst nějaké knížky, tak to bude teda pak přechytralý............. ale co já ho fakt budu brát jen na lonžky a to dost dlouho..........kdepak vyjížďky, to by ho kobča snesla..............
Ale on začne až tak za dva týdny a hezky pomalu............