Potomci po Silvaner Buňovský 2

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sadzi saj

4.8.2008 11:05
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

Ahojky,

čekala jsem, že založíš nové téma

No vidíš, tak to je super, kolik, že jí to vlastně je?? My měli včera trénink.

Hele, vůbec jsem nepřišla na to, jak jsem přišla k těm fotkám, nikde jsem nic nenašla, ale podle toho co si psala, tak jsou to fotky od té bývalé majitelky. Ozvala se ti už??

Ježiš jakto to???? Utratit proč, je nemocný??

6.8.2008 06:59
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

Hele, vůbec jsem nepřišla na to, jak jsem přišla k těm fotkám, nikde jsem nic nenašla, ale podle toho co si psala, tak jsou to fotky od té bývalé majitelky. Ozvala se ti už??

Ahoj Andrej,
no býv. majitelka Aji se mi ještě neozvala, tak čekám no

Jinak teda mám smůlu jako hrom, v sobotu ztratila kobča podkovu, tak jsem ji musela sundat i druhou, protože kovář přijede až dneska, takže si kobča užívala zas jen pastvy, ale zítra už vyjedem..........jinak se teda už týden říjí......a je to teda děs..........

No s tím Faradayem bych ti to radši napsala meilem pokud můžu, nechci, aby se tu něco šířilo....................

sadzi saj

6.8.2008 08:51
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
Ahoj Andrej,
no býv. majitelka Aji se mi ještě neozvala, tak čekám no

Jinak teda mám smůlu jako hrom, v sobotu ztratila kobča podkovu, tak jsem ji musela sundat i druhou, protože kovář přijede až dneska, takže si kobča užívala zas jen pastvy, ale zítra už vyjedem..........jinak se teda už týden říjí......a je to teda děs..........

No s tím Faradayem bych ti to radši napsala meilem pokud můžu, nechci, aby se tu něco šířilo....................

Ahojky,

tak snad se ozve, jsem taky zvědavá, jak to je

Jj, to je pech s podkovama, kamarádka chudák, ta na to měla smůlu, nakovala a pár dní uběhlo a kobyla ztratila podkovu, by mě kleplo z toho, aspoň, že jsme na boso a s říjí naštěstí taky nejsou žádný problémy

Jj, jasně, klidně můžeš na mail

A co ostatní, nikdo další, kdo má potomka po tomto hřebci sem nechodí???

6.8.2008 14:17
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

tak snad se ozve, jsem taky zvědavá, jak to je

Jj, to je pech s podkovama, kamarádka chudák, ta na to měla smůlu, nakovala a pár dní uběhlo a kobyla ztratila podkovu, by mě kleplo z toho, aspoň, že jsme na boso a s říjí naštěstí taky nejsou žádný problémy

Jj, jasně, klidně můžeš na mail

A co ostatní, nikdo další, kdo má potomka po tomto hřebci sem nechodí???

No já už ani o nikom tak nevím, kdo byl po silverovi, akorát si pamatuju, že byly dvě klisny nějak začátkem roku 2008 prodávány na bazosu, ale jinak jsme tu samotinké, meil pošlu zítra, zatím

sadzi saj

6.8.2008 14:29
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
No já už ani o nikom tak nevím, kdo byl po silverovi, akorát si pamatuju, že byly dvě klisny nějak začátkem roku 2008 prodávány na bazosu, ale jinak jsme tu samotinké, meil pošlu zítra, zatím

Jj, ok, zítra čekám mail. No ale v minulém tématu se pár lidí ozvalo

Co jsem čučela, že jak aktualizovali PK, tak po Silvanerovi i potomstvo v drezuře L, to jsem čučela a že docela úspěšný v military

7.8.2008 06:52
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Jj, ok, zítra čekám mail. No ale v minulém tématu se pár lidí ozvalo

Co jsem čučela, že jak aktualizovali PK, tak po Silvanerovi i potomstvo v drezuře L, to jsem čučela a že docela úspěšný v military

tak meilík je poslaný
Ajinka je od včera okovaná tak vyrážíme dneska někde s eprojet, no a od příštího pondělka mám dva týdny dovolenou, takže si budeu užívat koně a vody, tak tu nejspíš na compu ani nebudu................

sadzi saj

7.8.2008 10:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
tak meilík je poslaný
Ajinka je od včera okovaná tak vyrážíme dneska někde s eprojet, no a od příštího pondělka mám dva týdny dovolenou, takže si budeu užívat koně a vody, tak tu nejspíš na compu ani nebudu................

Tak pěknou vyjížďku dneska, mi možná půjdeme jízdárničit nebo terénit, ještě nevím

Hlavně se pak ozvi, pač asi zapadneme hodně daleko , ale fíha, 14 dnů dovči, to si nedovedu představit

27.8.2008 10:02
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):

Tak pěknou vyjížďku dneska, mi možná půjdeme jízdárničit nebo terénit, ještě nevím

Hlavně se pak ozvi, pač asi zapadneme hodně daleko , ale fíha, 14 dnů dovči, to si nedovedu představit

Tak už mám trošku času abych sem koukla a přispěla nějakou malou fotečkou, ale ještě fotešky přijdou. Njn mít tak svůj digifoťák. Dávám jsem fotešku z pátku, to se nám nechtělo jezdit, tak jsme šli lonžovat

27.8.2008 10:05
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):
Tak už mám trošku času abych sem koukla a přispěla nějakou malou fotečkou, ale ještě fotešky přijdou. Njn mít tak svůj digifoťák. Dávám jsem fotešku z pátku, to se nám nechtělo jezdit, tak jsme šli lonžovat

No a tady foteška dcery Áji, jmenuje se Agnes Old

sadzi saj

28.8.2008 07:53
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
No a tady foteška dcery Áji, jmenuje se Agnes Old

Ahoj,

jů tak se těším na nové foto

Ty jo, ségra zajímavý zbarvení.

My teď praktikujeme i jízdu bez sedla na provazovce v kroku a v pohodě a s uzdečkou i v klusu, je to fajnový, když člověk pospíchá a potřebuje vypohybovat a i pro koně myslím aspoň změna

28.8.2008 08:11
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Ahoj,

jů tak se těším na nové foto

Ty jo, ségra zajímavý zbarvení.

My teď praktikujeme i jízdu bez sedla na provazovce v kroku a v pohodě a s uzdečkou i v klusu, je to fajnový, když člověk pospíchá a potřebuje vypohybovat a i pro koně myslím aspoň změna

Čauky no na parelce bych si ještě netroufla, Ajica je opica. No jinak to není ségra Aji, ale její dcera po 2748 Gottward Rašín (červený bělouš), tak možná proto ta barva.
No jinak už je skoro po sezoně, čas hubertek. Chystáte se na nějakou? já asi pojedu 11.10.08 tak jsem zvědavá jestli to přežiju

sadzi saj

28.8.2008 08:37
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
Čauky no na parelce bych si ještě netroufla, Ajica je opica. No jinak to není ségra Aji, ale její dcera po 2748 Gottward Rašín (červený bělouš), tak možná proto ta barva.
No jinak už je skoro po sezoně, čas hubertek. Chystáte se na nějakou? já asi pojedu 11.10.08 tak jsem zvědavá jestli to přežiju

Jj, to Elí taky, ale jeden den mi to nedalo, šla jsem na louku lonžovat je to cca 10-15 min. a nechtělo se mi ťapkat pěšo, tak jsem na ní hupla a šlo to, v kroku samo jenom a pohodička

Jj, pardon, dcera, neumím číst

Jj, u nás sezona končí až v říjnu, to jsem do konce měsíce ještě u nás závody a na Huberta nevím nevím, ještě jsem s ní nebyla a myslím, že možná ani nikdy nepojedu, kočička je poslední dobou celkem rozlítaná a v houfu by chtěla dostihařit, tak nevím nevím, loni jsem to neriskovala

28.8.2008 08:57
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Jj, to Elí taky, ale jeden den mi to nedalo, šla jsem na louku lonžovat je to cca 10-15 min. a nechtělo se mi ťapkat pěšo, tak jsem na ní hupla a šlo to, v kroku samo jenom a pohodička

Jj, pardon, dcera, neumím číst

Jj, u nás sezona končí až v říjnu, to jsem do konce měsíce ještě u nás závody a na Huberta nevím nevím, ještě jsem s ní nebyla a myslím, že možná ani nikdy nepojedu, kočička je poslední dobou celkem rozlítaná a v houfu by chtěla dostihařit, tak nevím nevím, loni jsem to neriskovala

No já právě taky pojedu poprvé hubertku na Ajce, taky mám z toho trochu obavy, ale tak snad to zvládnu. Já jsem totiž vždycky jezdila na hubertky s angličákama, takže toho bych se nebála, ale spíš, že se postaví na zadní nebo tak to ona umí.
Momentálně jezdím spíš bez koní, no a jak chci cválat hezky pomalu, tak dělá blbosti a chce jít kupředu a někdy i zhodit, ale pak už v poho. No uvidíme no.........

sadzi saj

28.8.2008 10:41
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
No já právě taky pojedu poprvé hubertku na Ajce, taky mám z toho trochu obavy, ale tak snad to zvládnu. Já jsem totiž vždycky jezdila na hubertky s angličákama, takže toho bych se nebála, ale spíš, že se postaví na zadní nebo tak to ona umí.
Momentálně jezdím spíš bez koní, no a jak chci cválat hezky pomalu, tak dělá blbosti a chce jít kupředu a někdy i zhodit, ale pak už v poho. No uvidíme no.........

Fíha, tak to je pěkná divoška, no sestry no, myslím, že si tě testuje, než si na sebe zvyknete, ale docela tě obdivuju, že když to chce s tebou zabalit a ještě tě sundat, že se nebojíš s ní na Huberta

Já loni o tom přemýšlela, pak jsme s kolegyní ze stáje byli venku, její plňaska vzala čáru a my za nima, pak jsme je zastavovali každá na jinou stranu na poli na kruh a kobyla ještě nějaký den po tom byla vyšašená, takže jsem to radši vzdala, letos uvidím no, posledně jsme cválali vedle koníka a v klidu a pohodě, ale teď máme zase energie na rozdávání, takže nevím nevím a sundala mi na poli spolujezdkyni

28.8.2008 12:56
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Fíha, tak to je pěkná divoška, no sestry no, myslím, že si tě testuje, než si na sebe zvyknete, ale docela tě obdivuju, že když to chce s tebou zabalit a ještě tě sundat, že se nebojíš s ní na Huberta

Já loni o tom přemýšlela, pak jsme s kolegyní ze stáje byli venku, její plňaska vzala čáru a my za nima, pak jsme je zastavovali každá na jinou stranu na poli na kruh a kobyla ještě nějaký den po tom byla vyšašená, takže jsem to radši vzdala, letos uvidím no, posledně jsme cválali vedle koníka a v klidu a pohodě, ale teď máme zase energie na rozdávání, takže nevím nevím a sundala mi na poli spolujezdkyni

No Aja právě už na hubertu kdysi byla, psala mi holka co jí jezdila a v poho

sadzi saj

29.8.2008 09:40
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
No Aja právě už na hubertu kdysi byla, psala mi holka co jí jezdila a v poho

Tak to jo, to Elí nevím. Majitelka bývalá říkala, že s ní byla na takových těch sranda závodech, ale na hubertech netuším. Zatím ani nevím, kdy u nás nějaký budou

sadzi saj

1.9.2008 10:13
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Tak to jo, to Elí nevím. Majitelka bývalá říkala, že s ní byla na takových těch sranda závodech, ale na hubertech netuším. Zatím ani nevím, kdy u nás nějaký budou

Ahojky,

jak jste si užili víkend??

Peti, co máš na kobuši za sedlo a jakou komoru??

2.9.2008 07:41
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

jak jste si užili víkend??

Peti, co máš na kobuši za sedlo a jakou komoru??

Ahojky, no víkend byl spíš takový odpočinkový.
No já mám sedlo Norton Rexine (syntetické všestranné) - zůstalo mi ještě po angličačce, kterou jsem jezdila. Je lehoučké a tudíž bezva na páteř pro angličáka. Ajka ho má dobré, ale asi by potřebovala o číslo větší, ale jinak v poho. Komoru, tak to opravdu nevím.
A copak máš za sedlo ty? a jak o víkendu?
já se ted věnuju spíš vyjížďkám ať nás nic na hubertce nepřekvapí a zatím jsem spokojená

sadzi saj

2.9.2008 13:06
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
Ahojky, no víkend byl spíš takový odpočinkový.
No já mám sedlo Norton Rexine (syntetické všestranné) - zůstalo mi ještě po angličačce, kterou jsem jezdila. Je lehoučké a tudíž bezva na páteř pro angličáka. Ajka ho má dobré, ale asi by potřebovala o číslo větší, ale jinak v poho. Komoru, tak to opravdu nevím.
A copak máš za sedlo ty? a jak o víkendu?
já se ted věnuju spíš vyjížďkám ať nás nic na hubertce nepřekvapí a zatím jsem spokojená

U nás taky. V sobotu jsme se šli cournout na prochajdu na ruce, popást a na louce jsem jí potom vylonžovala a v neděli jsme šli terénit a něco málo popracovat na louce, se mi nějak nechtělo jít jenom na jízdárnu

My máme KT Jupitera s dvojkovou komorou a nějak nám přestalo padnout

Už jsem taky zjišťovala info o hubertech, tak jsem na to letos zvědavá, co kde kdy bude. My teď máme taky flákačenko, minulý týden jsme v pondělí ještě teda skákali, ale tenhle týden má Elí mini prázdniny, mám spousta práce a zařizování a musím řešit ještě to sedlo, takže včera jsme se jenom pomuchlovali, udělali vše okolo a zase jsem razila.

Kdy budeš stěhovat??

2.9.2008 13:46
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
U nás taky. V sobotu jsme se šli cournout na prochajdu na ruce, popást a na louce jsem jí potom vylonžovala a v neděli jsme šli terénit a něco málo popracovat na louce, se mi nějak nechtělo jít jenom na jízdárnu

My máme KT Jupitera s dvojkovou komorou a nějak nám přestalo padnout

Už jsem taky zjišťovala info o hubertech, tak jsem na to letos zvědavá, co kde kdy bude. My teď máme taky flákačenko, minulý týden jsme v pondělí ještě teda skákali, ale tenhle týden má Elí mini prázdniny, mám spousta práce a zařizování a musím řešit ještě to sedlo, takže včera jsme se jenom pomuchlovali, udělali vše okolo a zase jsem razila.

Kdy budeš stěhovat??

Už dva týdny bydlím, ale Aju zatím nechám na místním ranči. Zatím nejlepší místo, které ji i mě sedlo

3.9.2008 07:13
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):
Už dva týdny bydlím, ale Aju zatím nechám na místním ranči. Zatím nejlepší místo, které ji i mě sedlo

Ahojky, no tak včera jsme měli s koníkama menší záhul, brutální kopčisko ve cvalu a v polovině to koníci vzdali, pak nějaké potůčky a trošku krosu po oraništi, no makali potvůrky tlusťoučké
O víkendu navezu na rančík své překážky, at něco málo jen přeskočíme, at nás na hubertce nic nepřekvapí a myslím, že to bude dobré

3.9.2008 09:03
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):
Ahojky, no tak včera jsme měli s koníkama menší záhul, brutální kopčisko ve cvalu a v polovině to koníci vzdali, pak nějaké potůčky a trošku krosu po oraništi, no makali potvůrky tlusťoučké
O víkendu navezu na rančík své překážky, at něco málo jen přeskočíme, at nás na hubertce nic nepřekvapí a myslím, že to bude dobré

Jo a vidíš ještě jsem se chtěla zeptat, čím,kolikrát denně a kolik kg krmíš?

sadzi saj

3.9.2008 12:54
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
Jo a vidíš ještě jsem se chtěla zeptat, čím,kolikrát denně a kolik kg krmíš?

Tak to máš super, že si našla fajnový ustájení. U nás je to nic moc no, hlavně sice máme travnatý výběh, ale odtamtud utíká, takže chudinka stojí celý den na hliněném chjo a sousedi tu zahradu nepustí, takže se stěhováním domů mám smolíka a druhý domeček s velkou zahradou nám nevyšel

Já krmím granule Energy´s relax a oves. Dostává ráno a večer a ráno dostává fanku ovsa a večer fanku ovsa a fanku granulí.

3.9.2008 12:58
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Tak to máš super, že si našla fajnový ustájení. U nás je to nic moc no, hlavně sice máme travnatý výběh, ale odtamtud utíká, takže chudinka stojí celý den na hliněném chjo a sousedi tu zahradu nepustí, takže se stěhováním domů mám smolíka a druhý domeček s velkou zahradou nám nevyšel

Já krmím granule Energy´s relax a oves. Dostává ráno a večer a ráno dostává fanku ovsa a večer fanku ovsa a fanku granulí.

Aha no Ajinka dostává 2 x denně krmení, ale dohromady to dělá kilo. Dostává te´d musli herbalmelange od PAVO. Ráno a večer seno, jinak je celý den na pastvě, podle počasí, nesmí být moc teplo nebo zas pršet. Na noc jsou koníci doma. Toho musli ji moc nedávám ani sena , protože potřebuje shodit

sadzi saj

3.9.2008 13:33
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
Aha no Ajinka dostává 2 x denně krmení, ale dohromady to dělá kilo. Dostává te´d musli herbalmelange od PAVO. Ráno a večer seno, jinak je celý den na pastvě, podle počasí, nesmí být moc teplo nebo zas pršet. Na noc jsou koníci doma. Toho musli ji moc nedávám ani sena , protože potřebuje shodit

Od jara do nedávna dostávala standart místo relax, protože chodila víc ven a víc makala, teď zase přejdeme zpátky postupně k relax a v zimě dostává jenom ráno fanku a večer fanku, to se jí to ještě snižuje. Je to individuální podle každého koně, to poznáš, jestli má dost energie. Jinak seno taky ráno a večer, ale když tam jsem hodím jí seno přes den do výběhu, aby měla co papkat. Jinak já jí připravuju tak troje vidle sena na večer a o hubnutí mi mluv, koukni na nás a vůbec netuším, jak jí to panděro sundat

3.9.2008 13:38
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Od jara do nedávna dostávala standart místo relax, protože chodila víc ven a víc makala, teď zase přejdeme zpátky postupně k relax a v zimě dostává jenom ráno fanku a večer fanku, to se jí to ještě snižuje. Je to individuální podle každého koně, to poznáš, jestli má dost energie. Jinak seno taky ráno a večer, ale když tam jsem hodím jí seno přes den do výběhu, aby měla co papkat. Jinak já jí připravuju tak troje vidle sena na večer a o hubnutí mi mluv, koukni na nás a vůbec netuším, jak jí to panděro sundat

JJ my máme taky bříško, ale ony jsou takové pěknější macatější, nedokážu si Aju představit úlně chudou. Ale musí zhubnout no

sadzi saj

3.9.2008 13:46
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
JJ my máme taky bříško, ale ony jsou takové pěknější macatější, nedokážu si Aju představit úlně chudou. Ale musí zhubnout no

Nevím, ale Aja tady nahoře na té fotce vypadá pěkně, za to Elí U nás jsou koně na noc taky doma. Elí chodila na pastvu do konce června, nějak od července je mimo pastvu aspoň myslím, chodila 6x týdně, do toho skákání, drezurka, hele a břicho nezmizelo ani o milimetr

3.9.2008 13:55
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Nevím, ale Aja tady nahoře na té fotce vypadá pěkně, za to Elí U nás jsou koně na noc taky doma. Elí chodila na pastvu do konce června, nějak od července je mimo pastvu aspoň myslím, chodila 6x týdně, do toho skákání, drezurka, hele a břicho nezmizelo ani o milimetr

No počkej až ti tady ukážu fotky z ježdění to uvidíš teda břicho, jim to prostě sluší no

sadzi saj

3.9.2008 14:21
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

Na fotečky z ježdění se těším , hele zase ale lepší, než kdyby byli vychrlý.

5.9.2008 07:48
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Na fotečky z ježdění se těším , hele zase ale lepší, než kdyby byli vychrlý.

Ahoj Andrej,
našla jsem nějaké fota kobylky A1/1 Mirael, kterou jsem ještě před rokem jezdila, ale na mě moc nekoukej ta kvalita fotek tam ze mě udělala mutanta

5.9.2008 07:49
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):
Ahoj Andrej,
našla jsem nějaké fota kobylky A1/1 Mirael, kterou jsem ještě před rokem jezdila, ale na mě moc nekoukej ta kvalita fotek tam ze mě udělala mutanta

a ještě jednu

sadzi saj

8.9.2008 19:38
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

pettankaa napsal(a):
a ještě jednu

Pěkná kobylka, sluší Vám to spolu

Jak jste si užili víkend?? U nás nestíhačka, navíc to sedlo, takže moc nejezdíme, než bude jiné

9.9.2008 07:30
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Pěkná kobylka, sluší Vám to spolu

Jak jste si užili víkend?? U nás nestíhačka, navíc to sedlo, takže moc nejezdíme, než bude jiné

Ahojky, vidíš jsem zapoměla a proč chceš měnit sedlo? v čem ji teda nesedí?
No víkend byl docela hustej každý den vyjížďky, v neděli jsem měli takovou dvouhodinovou, kde jsem dala Aji zabrat na poli ve cvalu, až se pořádně zapotila. Taky mi trošku na ní vadí, že nechtěla přejít první přes takový potok v příkopě, ale za koněm už v poho. Až na to, že ho nepřešla, ale přeskočila, což jsem opravdu nečekala. Asi tak 10x se něčeho lekla, no musíme chodit častěji. tak doufám, že tu hubertku přežiju ve zdraví

A co že nestíháte? a už sis vyhlídla nějaké sedýlko???

sadzi saj

10.9.2008 10:00
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

pettankaa napsal(a):
Ahojky, vidíš jsem zapoměla a proč chceš měnit sedlo? v čem ji teda nesedí?
No víkend byl docela hustej každý den vyjížďky, v neděli jsem měli takovou dvouhodinovou, kde jsem dala Aji zabrat na poli ve cvalu, až se pořádně zapotila. Taky mi trošku na ní vadí, že nechtěla přejít první přes takový potok v příkopě, ale za koněm už v poho. Až na to, že ho nepřešla, ale přeskočila, což jsem opravdu nečekala. Asi tak 10x se něčeho lekla, no musíme chodit častěji. tak doufám, že tu hubertku přežiju ve zdraví

A co že nestíháte? a už sis vyhlídla nějaké sedýlko???

Ahojky,

bohužel se nám na zádech udělal bílý flek na levé straně, takže sedlo tlačí a to jsem ho na jaře dávala přecpat naštěstí mi přijede sedlář, tak snad už to bude mít vše ok, ale je to na palici takhle být bez sedla

Tak to jste měli super, my teď právě moc nejezdíme, nechci na ní dávat to sedlo, když vím, že jí nesedí a měli jsme svatbu, takže bylo plno práce, nebyl moc čas se za ní dostat, plno příprav, v práci jsem navíc musela být dlouho, pač kolegyně nebyla v práci, potom zase úklid, úřady, včera jsme vozili matroš, pač nám budou dělat pokoj v podkroví, ale dneska už čekám jenom na chlapy, až dorazí a frčím za Elčí konečně

11.9.2008 08:04
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

bohužel se nám na zádech udělal bílý flek na levé straně, takže sedlo tlačí a to jsem ho na jaře dávala přecpat naštěstí mi přijede sedlář, tak snad už to bude mít vše ok, ale je to na palici takhle být bez sedla

Tak to jste měli super, my teď právě moc nejezdíme, nechci na ní dávat to sedlo, když vím, že jí nesedí a měli jsme svatbu, takže bylo plno práce, nebyl moc čas se za ní dostat, plno příprav, v práci jsem navíc musela být dlouho, pač kolegyně nebyla v práci, potom zase úklid, úřady, včera jsme vozili matroš, pač nám budou dělat pokoj v podkroví, ale dneska už čekám jenom na chlapy, až dorazí a frčím za Elčí konečně

Ahojec, tak to gratuluju ke svatbě doufám, že dodáš fotečky JInak teda jsem fotila te´d Aju a hned jak mi kámoška dá kabel, tak je stáhnu, ale nevím jestli je sem dám, Ajica je tam jak vepřík

sadzi saj

11.9.2008 10:34
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

pettankaa napsal(a):
Ahojec, tak to gratuluju ke svatbě doufám, že dodáš fotečky JInak teda jsem fotila te´d Aju a hned jak mi kámoška dá kabel, tak je stáhnu, ale nevím jestli je sem dám, Ajica je tam jak vepřík

Ahojky,

jo jo až budou dodám a děkuji, kámoška už má foto vypálené, ale na dvd a to mi nejde doma na noťasovi a v práci budu až v pondělí, ale snad ségra mi dneska něco pošle, tak možná zítra něco bude

Jů, to koukej ukázat

My byli včera terénit, na to, že po 3 dnech volna byla celkem super a dneska asi půjdeme na jízdárnu, ale to bude asi prča no nic, pomalu porazím za Elčí

16.9.2008 11:55
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

jo jo až budou dodám a děkuji, kámoška už má foto vypálené, ale na dvd a to mi nejde doma na noťasovi a v práci budu až v pondělí, ale snad ségra mi dneska něco pošle, tak možná zítra něco bude

Jů, to koukej ukázat

My byli včera terénit, na to, že po 3 dnech volna byla celkem super a dneska asi půjdeme na jízdárnu, ale to bude asi prča no nic, pomalu porazím za Elčí

Ahojky tak v sobotu mě čeká první Hubertka, ale počasí je na draka JInak teda co nového? Já jen Aju čistím, ani se nedá jezdit, když tak prší a k tomu se hustě ochladilo Njn léto je za náma................

16.9.2008 11:55
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):
Ahojky tak v sobotu mě čeká první Hubertka, ale počasí je na draka JInak teda co nového? Já jen Aju čistím, ani se nedá jezdit, když tak prší a k tomu se hustě ochladilo Njn léto je za náma................

A ještě

16.9.2008 11:56
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):
A ještě

A ještě tlouštík, jsem ti říkala, že uvidíš pořádné bříško...........

sadzi saj

17.9.2008 13:41
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
A ještě tlouštík, jsem ti říkala, že uvidíš pořádné bříško...........

Ahojky,

jsem na nás nějak zapomněla

Teda, bříško máte pěkný, ale myslím, že na tom nejsem o moc líp něco nafotím, chtěla jsem v pondělí, ale byli až vzadu na konci pastvy a nechtělo se mi tam jít, ta lenost

17.9.2008 14:19
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

jsem na nás nějak zapomněla

Teda, bříško máte pěkný, ale myslím, že na tom nejsem o moc líp něco nafotím, chtěla jsem v pondělí, ale byli až vzadu na konci pastvy a nechtělo se mi tam jít, ta lenost

Jéééééééé pěkné fotešky jěště sem nějaké přidej pak. Te´d v neděli máme jet tu hubertku no a teda jako s tím počasím je to na draka. Od pátku jsem nejezdila, zima, déšť, prostě hnus, takže to vypadá bledě s tím honem no.......
Jak je u vás?

17.9.2008 14:21
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):
Jéééééééé pěkné fotešky jěště sem nějaké přidej pak. Te´d v neděli máme jet tu hubertku no a teda jako s tím počasím je to na draka. Od pátku jsem nejezdila, zima, déšť, prostě hnus, takže to vypadá bledě s tím honem no.......
Jak je u vás?

CVedle mě stájový kolega haflinger Nicolas a dál quarter horse klisna po Power Pure Denny

17.9.2008 14:21
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):
CVedle mě stájový kolega haflinger Nicolas a dál quarter horse klisna po Power Pure Denny

sadzi saj

18.9.2008 15:51
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
A nakonec MY

Ahojky,

pěkný fotečky, sluší Vám to

U nás pršelo jenom v pondělí, ale odpoledne nakonec přestalo a pak bez deště a dneska dokonce vysvitlo i sluníčko, ale naposledy jsme byli venku v pondělí , tak držím pěsti, ať o víkendu jedete

Fotečky nějaký hodím, v pondělí už snad budu mít dvd s fotkama.

Jinak ta fotka, jak si dávala na Třinec jsou Vaše boxy?? Hezký

sadzi saj

18.9.2008 15:53
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

pěkný fotečky, sluší Vám to

U nás pršelo jenom v pondělí, ale odpoledne nakonec přestalo a pak bez deště a dneska dokonce vysvitlo i sluníčko, ale naposledy jsme byli venku v pondělí , tak držím pěsti, ať o víkendu jedete

Fotečky nějaký hodím, v pondělí už snad budu mít dvd s fotkama.

Jinak ta fotka, jak si dávala na Třinec jsou Vaše boxy?? Hezký

19.9.2008 08:49
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):

Ahojky, moc ti to sluší i Elí..... Jj to jsou boxíky, kde máme koníky......... je to strašné ty debata na tom Třinci.........
No už jsem se rozhodla, že v sobotu nepojedu na hubertku, u nás je velká zima, zamlženo, sem tam prší, prostě na nic...........ještě mě čekají dvě hubertky tak co...........a nemůžu si dovolit být nachlazená, třeba pracovat

sadzi saj

19.9.2008 13:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
Ahojky, moc ti to sluší i Elí..... Jj to jsou boxíky, kde máme koníky......... je to strašné ty debata na tom Třinci.........
No už jsem se rozhodla, že v sobotu nepojedu na hubertku, u nás je velká zima, zamlženo, sem tam prší, prostě na nic...........ještě mě čekají dvě hubertky tak co...........a nemůžu si dovolit být nachlazená, třeba pracovat

Ahojky,

dík a tady to Aje moc sluší máte to tam pěkný teda

Tak uvidíš, třeba se vydaří nějaký jiný. My letos asi zase nic, jsem bez sedla, ale snad konečně bude sedět, jak má. Včera jsem tu měla sedláře.

Teda mě to dneska v té práci neba

19.9.2008 14:27
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

dík a tady to Aje moc sluší máte to tam pěkný teda

Tak uvidíš, třeba se vydaří nějaký jiný. My letos asi zase nic, jsem bez sedla, ale snad konečně bude sedět, jak má. Včera jsem tu měla sedláře.

Teda mě to dneska v té práci neba

Jj já končím ve 3h, a už mám toho plné zuby to budeš mít docela drahé, když si to necháš šít na míru, což?

sadzi saj

22.9.2008 15:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
Jj já končím ve 3h, a už mám toho plné zuby to budeš mít docela drahé, když si to necháš šít na míru, což?

Tak to máš super, prac. doba do 3 hod. to já si můžu nechat zdát

No bude upravené na míru a drahé, jak se to veme. Nejlevnější to sice nebude, ale kdybych tohle prodala, musela bych si min. to, co dám za opravu přidat, abych si zase koupila kvalitku a stejně by to nebyla záruka, že vyberu padnoucí sedlo, takhle to mám přímo od sedláře

sadzi saj

23.9.2008 11:16
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

24.9.2008 08:19
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):

No jak kdy, ta pracovní doba je hodně kolísavá...........
JInak teda tvořím si webovky, tak až budou pošlu ti odkaz..........
Máš pěkné šatičky

Dávám tu fotešku Áji a kobylky hříběte po Comero, která je u nás ustájená, no nevypadají jako matka s dcerou?

sadzi saj

24.9.2008 09:45
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
No jak kdy, ta pracovní doba je hodně kolísavá...........
JInak teda tvořím si webovky, tak až budou pošlu ti odkaz..........
Máš pěkné šatičky

Dávám tu fotešku Áji a kobylky hříběte po Comero, která je u nás ustájená, no nevypadají jako matka s dcerou?

Jj, děkuji

Co Hubert nebyli jste tedy??

Máte krásnou travičku ve výběhu

24.9.2008 11:06
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Jj, děkuji

Co Hubert nebyli jste tedy??

Máte krásnou travičku ve výběhu

Nee nebyli, kvůli špatnému počasí to přeložili, ale ještě se neví na kdy

24.9.2008 11:27
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):
Nee nebyli, kvůli špatnému počasí to přeložili, ale ještě se neví na kdy

Jj abych nezapoměla, mám udělané webovky www.hildina.estranky.cz., zatím ve výstavbě

sadzi saj

25.9.2008 09:44
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
Jj abych nezapoměla, mám udělané webovky www.hildina.estranky.cz., zatím ve výstavbě

Ahojky,

stránečky pěkný, moc hezká ta fotečky Aji v portrétech ta černobílá taky jsem si na své hodila odkaz

Tak aspoň, že Vám to přeložili, tady je zatím od pondělka hnusně, mám půjčené sedlo, tak dneska razíme do terénu, doufám, že nebude pršet, pač jsme zmokli v pondělí a já jsem z toho chcípoš

25.9.2008 10:16
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

stránečky pěkný, moc hezká ta fotečky Aji v portrétech ta černobílá taky jsem si na své hodila odkaz

Tak aspoň, že Vám to přeložili, tady je zatím od pondělka hnusně, mám půjčené sedlo, tak dneska razíme do terénu, doufám, že nebude pršet, pač jsme zmokli v pondělí a já jsem z toho chcípoš

čauky Andrej........máš ICQ?

sadzi saj

25.9.2008 10:59
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
čauky Andrej........máš ICQ?

Jj, ne ne, v práci tu nic takového nastaveného nemám

sadzi saj

1.10.2008 08:21
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Jj, ne ne, v práci tu nic takového nastaveného nemám

sadzi saj

3.10.2008 11:09
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):

Peti, co jsem to viděla na eqch, jak pak to???

3.10.2008 12:35
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Peti, co jsem to viděla na eqch, jak pak to???

Ahoj no viděla si správně. Více spíš na mých webovkách..........

sadzi saj

3.10.2008 14:02
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
Ahoj no viděla si správně. Více spíš na mých webovkách..........

Tak to je mi líto Byla jsem tenkrát v podobné situaci, ale naštěstí se mi to podařilo zdolat. Co zkusit najít někoho na spolujízdu??

7.10.2008 13:20
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Tak to je mi líto Byla jsem tenkrát v podobné situaci, ale naštěstí se mi to podařilo zdolat. Co zkusit najít někoho na spolujízdu??

Ahoj dlůouho jsem tu nebyla, no mám te´d starostí mad hlavu a ještě me to trápí s Ájinkou. Mám ji sice na bízenou na prodej, ale ještě to není tak moc konečný verdikt. Dám sem fotečky s kurzu, kde kdysi byla Ája na tábořě..........

7.10.2008 13:20
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):
Ahoj dlůouho jsem tu nebyla, no mám te´d starostí mad hlavu a ještě me to trápí s Ájinkou. Mám ji sice na bízenou na prodej, ale ještě to není tak moc konečný verdikt. Dám sem fotečky s kurzu, kde kdysi byla Ája na tábořě..........

sadzi saj

8.10.2008 09:55
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):

Fíha, tak to je hustá, že jí zvládne prcek Já tu v neděli měla návštěvu a Elčí si s dotyčnou osůbkou dělala co chtěla a jak zjistila, že si může cválat, prostě s ní zdrhla

Chápu a co ten pronájem či spolujízda nezkusila si dát inzerát??

8.10.2008 12:07
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Fíha, tak to je hustá, že jí zvládne prcek Já tu v neděli měla návštěvu a Elčí si s dotyčnou osůbkou dělala co chtěla a jak zjistila, že si může cválat, prostě s ní zdrhla

Chápu a co ten pronájem či spolujízda nezkusila si dát inzerát??

No spíš jsem hodila echo místním, tak uvidím co bude. No to Ájuš když jezdí každý den a je přiježděná tak je suprová i pro dítě...........

13.10.2008 11:26
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):
No spíš jsem hodila echo místním, tak uvidím co bude. No to Ájuš když jezdí každý den a je přiježděná tak je suprová i pro dítě...........

Ahoj Andrejko tak řešení se mi naskytlo a myslím, že je to asi nejlepší co můžu tře´d udělat.´..............Více ti piosnu tady během týdne...........

sadzi saj

13.10.2008 20:24
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

pettankaa napsal(a):
Ahoj Andrejko tak řešení se mi naskytlo a myslím, že je to asi nejlepší co můžu tře´d udělat.´..............Více ti piosnu tady během týdne...........

Ahojky,

tak písni, jsem zvědavá

sadzi saj

15.10.2008 10:56
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

tak písni, jsem zvědavá

Peti, tak jak??

15.10.2008 12:28
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Peti, tak jak??

Takže Áju nemusím prodávat, půjde..............více počti na Třinec 26

sadzi saj

15.10.2008 12:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
Takže Áju nemusím prodávat, půjde..............více počti na Třinec 26

No tak super

15.10.2008 12:53
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
No tak super

Jj taky jsem ráda bude mi za ní sice smutno, ale vím, že fakt o ní bude dobře postaráno a můžu si ji kdykoliv odvézt a hlavně, že mi zůstane jupí

sadzi saj

16.10.2008 09:56
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
Jj taky jsem ráda bude mi za ní sice smutno, ale vím, že fakt o ní bude dobře postaráno a můžu si ji kdykoliv odvézt a hlavně, že mi zůstane jupí

Jj, hlavně za ní jezdit kontrolovat a dobře sepiš smlouvu, super, že ti zůstane, tak ať se podaří vyřešit problémy a máš ji brzo doma

16.10.2008 11:02
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Jj, hlavně za ní jezdit kontrolovat a dobře sepiš smlouvu, super, že ti zůstane, tak ať se podaří vyřešit problémy a máš ji brzo doma

Jn smlouva už je nachystaná, dneska mi budou psát, kdy asi tak pro Áju přijedou.................

sadzi saj

20.10.2008 09:11
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
Jn smlouva už je nachystaná, dneska mi budou psát, kdy asi tak pro Áju přijedou.................

Ahojky,

tak co, kdy ti jí odvezou a jeli jste nakonec nějakého Huberta vůbec??

20.10.2008 12:32
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

tak co, kdy ti jí odvezou a jeli jste nakonec nějakého Huberta vůbec??

No tak jsem nahraná a to dost................. nějak si to rozmysleli a z ustájení sešlo. Nevím co dál, musím to nějak řešit

sadzi saj

20.10.2008 12:59
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
No tak jsem nahraná a to dost................. nějak si to rozmysleli a z ustájení sešlo. Nevím co dál, musím to nějak řešit

Ježiš, tak to je mi líto, to je pech

A domů už ji teď vzít nemůžeš a co ta Hanka od Chemy, jak ti psala, že by věděla o někom na spolujízdu??

20.10.2008 13:16
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Ježiš, tak to je mi líto, to je pech

A domů už ji teď vzít nemůžeš a co ta Hanka od Chemy, jak ti psala, že by věděla o někom na spolujízdu??

Domů by mohla, ale nemá kde složit hlavu, mohla by být jen ve výběhu..............nevím no...........tak jsem zkusila hodit echo jestli by ji nevzal někdo jiný do nájmu..............no pak už se Hanka na spolujízdu neozvala, tak nevím.......................

sadzi saj

20.10.2008 14:31
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
Domů by mohla, ale nemá kde složit hlavu, mohla by být jen ve výběhu..............nevím no...........tak jsem zkusila hodit echo jestli by ji nevzal někdo jiný do nájmu..............no pak už se Hanka na spolujízdu neozvala, tak nevím.......................

Tak jí zkus písnout mail, ne a nějaký provizorní přístřešek by udělat nešel, když přiloží chlap ruku k dílu

sadzi saj

21.10.2008 11:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

Ty mušky otravné, jak šajnilo sluníčko, hned ty mrchy vylezly

21.10.2008 11:24
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):

Ty mušky otravné, jak šajnilo sluníčko, hned ty mrchy vylezly

Uvidíme, zatím nevím nic určitého.........

sadzi saj

22.10.2008 10:05
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
Uvidíme, zatím nevím nic určitého.........

Třeba se to nějak vyvrbí a bude to ok

sadzi saj

29.10.2008 12:44
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Třeba se to nějak vyvrbí a bude to ok

Peti, četla jsem v Třinci, snad vyjde ten pronájem

29.10.2008 13:44
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Peti, četla jsem v Třinci, snad vyjde ten pronájem

Ahojky no o víkendu se vše rozhodne, tak snad už to vyjde

sadzi saj

30.10.2008 09:52
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
Ahojky no o víkendu se vše rozhodne, tak snad už to vyjde

Budu držet pěsti, tak dej potom vědět

5.11.2008 08:02
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Budu držet pěsti, tak dej potom vědět

Ahoj Andrej, tak o víkendu se na mě všichni vybodli ani se neozvali a nikdo nepřijel. Abych řekla pravdu je to někdy děs, tolik lidí píše, vyptává se, pak slibujou a já pak musela pořád obnovovat inzeráty. Ale vyskytlo se mi řešení spolujízdy s tím, že nebudu muset vůbec platit ustájko a ještě dostanu něco málo za to že Áju o víkendu půjčím na ježdění, s tím, že Ája vlastně zůstává v dosavadním ustájku, takže asi nejlepší řešení. je to takový mladý podnikatel a chce sem tam pojezdit, tak v poho...

sadzi saj

5.11.2008 09:00
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
Ahoj Andrej, tak o víkendu se na mě všichni vybodli ani se neozvali a nikdo nepřijel. Abych řekla pravdu je to někdy děs, tolik lidí píše, vyptává se, pak slibujou a já pak musela pořád obnovovat inzeráty. Ale vyskytlo se mi řešení spolujízdy s tím, že nebudu muset vůbec platit ustájko a ještě dostanu něco málo za to že Áju o víkendu půjčím na ježdění, s tím, že Ája vlastně zůstává v dosavadním ustájku, takže asi nejlepší řešení. je to takový mladý podnikatel a chce sem tam pojezdit, tak v poho...

Ahojky,

jé no vidíš, to je super chtěla jsem včera písnout, jak to dopadlo, ale pak zával práce a zapomněla jsem na to. Jo lidi jsou různý, to znám, mě tenkrát na Elí se ozývali lidi z opačného konce republiky a když už někdo přijel, Elí za mnou pořád lezla, že nikam nechce, pak s holčinou trochu zacvičila a bylo to, no naštěstí tenkrát mi taky pomohla holčina na spolujízdu, tak je to super, tak hlavně, aby to s ním vyšlo

sadzi saj

11.11.2008 10:03
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

jé no vidíš, to je super chtěla jsem včera písnout, jak to dopadlo, ale pak zával práce a zapomněla jsem na to. Jo lidi jsou různý, to znám, mě tenkrát na Elí se ozývali lidi z opačného konce republiky a když už někdo přijel, Elí za mnou pořád lezla, že nikam nechce, pak s holčinou trochu zacvičila a bylo to, no naštěstí tenkrát mi taky pomohla holčina na spolujízdu, tak je to super, tak hlavně, aby to s ním vyšlo

11.11.2008 11:44
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):

Máš pěkné podzimní fotky s Elí

11.11.2008 12:43
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):
Máš pěkné podzimní fotky s Elí

my budeme fotit až dneska

sadzi saj

11.11.2008 12:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):

Dík, kámoška je šikulka, kupodivu jsme se domluvili, vyšlo to a i ještě svítilo sluníčko

Určo nafoť a ukaž a co chlápek, už byl jezdit??

11.11.2008 13:32
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):

nee nebyla a ani bych ho ještě nepustila, Aja nebyla měsíc pod sedlem a začla teprve před týdnem jezdit. On hned chtěl v sobotu jet s ní někde na celý den, myslím že to by asi neklaplo, jelikož na koni v žibvotě nesed¨ěl..........myslím, že to bude ještě zajímavé, ale stejně ho budu brát jen na lonž...........zatím teda.........

sadzi saj

12.11.2008 08:49
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
nee nebyla a ani bych ho ještě nepustila, Aja nebyla měsíc pod sedlem a začla teprve před týdnem jezdit. On hned chtěl v sobotu jet s ní někde na celý den, myslím že to by asi neklaplo, jelikož na koni v žibvotě nesed¨ěl..........myslím, že to bude ještě zajímavé, ale stejně ho budu brát jen na lonž...........zatím teda.........

Ahááá, on to je začátečník?? Já myslela, že někdo, kdo jezdil , takže seš teď v roli trenérky jo

12.11.2008 09:39
pettankaa

XXX.XXX.19.35

sadzi saj napsal(a):
Ahááá, on to je začátečník?? Já myslela, že někdo, kdo jezdil , takže seš teď v roli trenérky jo

No největší sranda na tom je, že prý začal číst nějaké knížky, tak to bude teda pak přechytralý............. ale co já ho fakt budu brát jen na lonžky a to dost dlouho..........kdepak vyjížďky, to by ho kobča snesla..............
Ale on začne až tak za dva týdny a hezky pomalu............

Přidejte reakci

Přidat smajlík