Prodám kobylu Hucul měří okolo 150cm .Narodila se 29.5.2001. Má za sebou skokovou sezónu s 12.letou dívkou je velice hodná spolehlivá na jízdárně i v terénu , nevadil by i těžší jezdec.Cena dohodou. 603785394 klarapilikova@seznam.cz
klarinka
napsal(a):
Prodám kobylu Hucul měří okolo 150cm .Narodila se 29.5.2001. Má za sebou skokovou sezónu s 12.letou dívkou je velice hodná spolehlivá na jízdárně i v terénu , nevadil by i těžší jezdec.Cena dohodou. 603785394 klarapilikova@seznam.cz
................
klarinka
napsal(a):
.............
eliska84
napsal(a):
Je vážně krásná,můžute mi ještě přiblížit povahu a zdrav.stav?!...měla už hříbátko?
Kobylka se skákáním nemá problém ,ale je tlačivější.Konstrukci tela má i na větší váhy,jen ted přes zimu nic moc nedělala tak by potřebovala zhubnout. jinak je 100% hodná pod sedlem ,na jízdárně,terénu i v boxe. Hříbě ještě neměla.
klarinka
napsal(a):
Kobylka se skákáním nemá problém ,ale je tlačivější.Konstrukci tela má i na větší váhy,jen ted přes zimu nic moc nedělala tak by potřebovala zhubnout. jinak je 100% hodná pod sedlem ,na jízdárně,terénu i v boxe. Hříbě ještě neměla.
Byla by vhodná pro 9-letou slečnu-úplnou začátečnici?
klarinka
napsal(a):
Je moc pěkná, škoda, že to tu nebylo dříve, koupila jsem si koníka v prosinci. Můžu se zeptat na důvod prodeje?
klarinka
napsal(a):
Já myslím že by byla vhodná.Já sem si jí koupila jako dvou a půletou učila sem se na ní jezdit a ona se učila vše , takže myslim že by to bylo možné.
Ahojik, kobylka je mooooooc krasna ! Skoda ze nemam podminky na koupi konika :(
zajimalo by mne - pises ze jsi ji koupila ve 2,5 letech. To jsi ji zaroven obsedala a ucila se jezdit ? Myslim jako od uplnych zakladu ? Jen by mne zajimalo jeslti je to technicky mozne :)
klarinka
napsal(a):
Ahojik, kobylka je mooooooc krasna ! Skoda ze nemam podminky na koupi konika :(
zajimalo by mne - pises ze jsi ji koupila ve 2,5 letech. To jsi ji zaroven obsedala a ucila se jezdit ? Myslim jako od uplnych zakladu ? Jen by mne zajimalo jeslti je to technicky mozne :)
Je to mžné já sem totiž jezdila na tábory skoňma takže sem něco už uměla a navíc mám kamarádky které mi sní pomáhaly