luciusl
napsal(a):
ahoj Leňouchu :-)
A dnes by měla přijet p. Bosáková, ale vypadá to, že terén nebude stoprocentní, tudíš se to odvolá. Chjo
lanika
napsal(a):
A dnes by měla přijet p. Bosáková, ale vypadá to, že terén nebude stoprocentní, tudíš se to odvolá. Chjo
Ahojky ženský..safra já jsem pořád nějaká ospaloučká...
lanika
napsal(a):
No, mě za chvíli přijede kámoška-veterinářka na rychlý kafe, pak mažu na skok k Dance ( trochu jí utěšit a potěšit), domluvit na zítra vozík a adié zpět do procesu. Čeká mě druhý nátěr stáje, pak vytahování klacků, šípků a bezinek z pozemku, nataženíohradníku a od tří dělání druhého výběhu. Holky, ten pozemek je tak zarostlý bordelem, že nám v tom nebyla vidět ani hlava :-( Jsem rozlámaná jak sviň. A to bych ještě alespoň na chviličku chtěla vyzkoušet to nové sedýlko .... No, jsem na to zvědavá.
luciusl
napsal(a):
No, mě za chvíli přijede kámoška-veterinářka na rychlý kafe, pak mažu na skok k Dance ( trochu jí utěšit a potěšit), domluvit na zítra vozík a adié zpět do procesu. Čeká mě druhý nátěr stáje, pak vytahování klacků, šípků a bezinek z pozemku, nataženíohradníku a od tří dělání druhého výběhu. Holky, ten pozemek je tak zarostlý bordelem, že nám v tom nebyla vidět ani hlava :-( Jsem rozlámaná jak sviň. A to bych ještě alespoň na chviličku chtěla vyzkoušet to nové sedýlko .... No, jsem na to zvědavá.
Luci a kdy budeš mít doma toho velšanka?
luciusl
napsal(a):
Hi hi, Peťo, hřebec, jak jinak
Jsem prostě úchyl. Je to WPBR - taťka Welš D a mamka plňaska. Tmavý hnědák :-) hi hi
No tak to už se v těch tvejch fakt nevyznáme....
klawdie
napsal(a):
No tak to už se v těch tvejch fakt nevyznáme....
No já se musela sama včera smát. On je totiž Bubajz s Rozletkem jako Ilči a Hátatitla
Pořád jen bok po boku - barvu skoro stejnou, vysocí užjsoutaky stejně a když mají oba masku tak je nikdo kromě mě a kámošky - koňařky od sebe nerozezná ![]()
luciusl
napsal(a):
Jo a holky taky, až budu mít doděláno, tak se vrhnu na klubovnu - pařmenskou místnot a víte co pak nastane .... ???? ![]()
Kolaudaceeeeeeeeeeee
Je to ostuda, ale jednou ročně si myslím, že bychom se mohly dokázat sejít !!!!! Po sezoně, kdy není tolik roboty .... pokaždé jinde. Jednou na Moravě, jednou u vás, jednou u nás .... pak zas u někoho jiného a pak už budeme banky v důchoďáku
luciusl
napsal(a):
Tak mizím, pa
MYslím že na kolaudaci s námi můžeš počítat...
luciusl
napsal(a):
Tak mizím, pa
Joo s tím já souhlasím.. Taky mě to pěkně ser..že jsme byli schopni se sejít ve velkém počtu prakticky jen 1x a stejně jsme nebyli úplně komplet...No snad se to do budoucna zlepší....
luciusl
napsal(a):
Tak mizím, pa
Dobré ráno...
tak jak jsme se vyspinkaly? Já jsem usnula už v půl osmé u zpráv...probudila jsem se v devět, jen jsem se šla vykoupat a opět do peřin a chrněla jsem až do rána...ty jo, mám nějakej nedostatek spánku, tak jsem si to včera zase trochu polepšila...
Teda Lucííí t to rozjíždíš...takovejch chlapáků doma...
haisovad
napsal(a):
Dobré ráno...
tak jak jsme se vyspinkaly? Já jsem usnula už v půl osmé u zpráv...probudila jsem se v devět, jen jsem se šla vykoupat a opět do peřin a chrněla jsem až do rána...ty jo, mám nějakej nedostatek spánku, tak jsem si to včera zase trochu polepšila...
Teda Lucííí t to rozjíždíš...takovejch chlapáků doma...
Taktéž držím pěsti Luli, aby jste ve zdraví dorazili a nový chlapák bude vpohodě.....Kláruš, kde je ta kobča, daleko???? Jsem hooooodně zvědavá
rocky
napsal(a):
A kde ta kobyla stojí? jako město?
Kdyby se mi chtělo tak jak se mi nechce...to bych udělala práááce...
hele bude mi kvést orchidej...
haisovad
napsal(a):
kde jste???
haisovad
napsal(a):
Dany, předpokládám, že z vlastního skleníku
lanika
napsal(a):
Dany, předpokládám, že z vlastního skleníku
Hehe, jednu jsem dostala od Toma v květnu a ta mi ještě kvete a druhou mám asi rok a teďka si vzpomněla že ještě letos nekvetla...
Jo a fotila jsem bordel při zavařování okurek...mazec.
haisovad
napsal(a):
Nechrápejte sakra...
Ježíššš já jsem dnes nějaká nervozní:)))))
klawdie
napsal(a):
Já vás všechny moc zdravim.Dnes sem se lehce posunula po republice a změnila sem stanoviště a vysílám dnes z Prahy. To mě připomíná, už sem byla nakupovat v mém oblíbeném provaznictví
a zas mám plnou igelitku.hihi![]()
Nechcete ještě někdo něco?
A Kláry, zeptej se Danny na tu dýlku lana, jestli si teda již neučinila, abych ti nekřivdila
A ještě Klárka má mail
klawdie
napsal(a):
Tadle je jak kdyby jsi měla na nohách lyže...
Nebuď nervózní...vše dobře dopadne...v kolik jedeš? Ehm, v kolik ti mám zavolat?
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
haisovad
napsal(a):
Tadle je jak kdyby jsi měla na nohách lyže...
Nebuď nervózní...vše dobře dopadne...v kolik jedeš? Ehm, v kolik ti mám zavolat?
Ó copak, rýsuje se nové konisko???![]()
sadzi saj
napsal(a):
Ó copak, rýsuje se nové konisko???![]()
kLÁRKO, JÁ MÁM LANO od Miloška a mám klasiku, 14 mm lano, čím těžší tím lepší, délka 3,7 m a na konci je kousadlo. Mám leště jedno dlouh ale to téměř nepoužívám...mám raději tuhle čtyřmertovku. Zjistila jsem že bych karabinu ani nepotřebovala ale mám klasicky bulla, je těžká a musí se s ní opatrně...
haisovad
napsal(a):
kLÁRKO, JÁ MÁM LANO od Miloška a mám klasiku, 14 mm lano, čím těžší tím lepší, délka 3,7 m a na konci je kousadlo. Mám leště jedno dlouh ale to téměř nepoužívám...mám raději tuhle čtyřmertovku. Zjistila jsem že bych karabinu ani nepotřebovala ale mám klasicky bulla, je těžká a musí se s ní opatrně...
No znáš Klafušu, byla na dovolený a volá mi..hele maj tady nějaký horolezecký lana po testaci či co za pár kaček, kolik ti toho mám vzít!!!!
tak bych chtěla nějakou střední variantu, tak jsem jen nebyla schopná se zeptat tebe..klary tak už víš....
Andy: ...Přece nezustanem u jednoho né????zatím brzdí jen Danny...
haisovad
napsal(a):
No ona tady mladá paní, má u mě objednaný lano a neví jak dlouhý.A mě je úplně jedno kde ho uříznu.A právě sem přemejšlela jestli 3,4 nebo 5 metrů. Takže na takovýto blbnutí v kruhovce (ne lonžování) je ta 4 asi nejlepší že?
klawdie
napsal(a):
No znáš Klafušu, byla na dovolený a volá mi..hele maj tady nějaký horolezecký lana po testaci či co za pár kaček, kolik ti toho mám vzít!!!!
tak bych chtěla nějakou střední variantu, tak jsem jen nebyla schopná se zeptat tebe..klary tak už víš....
Andy: ...Přece nezustanem u jednoho né????zatím brzdí jen Danny...
No jo, hold já jsem byla vždycky brzda...
ale až si nějakýho ořoucha domu přivedu, to budete čumět...
jen musím pořešit tu stáj a až pak do úplně dodělaný stáje koňoucha...vím jak spousta věcí když se nědodělá tak zůstávají provizorníma třeba i dvacet let...a to já nee...hele Klárko, jak ty s tím pátkem? Měla by jsi na chvíli čásek?
klafus
napsal(a):
No ona tady mladá paní, má u mě objednaný lano a neví jak dlouhý.A mě je úplně jedno kde ho uříznu.A právě sem přemejšlela jestli 3,4 nebo 5 metrů. Takže na takovýto blbnutí v kruhovce (ne lonžování) je ta 4 asi nejlepší že?
Hele ale jestli máš šest metrů, tak to přepul a udělej dvě, né?????budou potřeba
je-li tedy celý 6 metru pro mě....![]()
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
klafus
napsal(a):
A co máš vyhlídnutého nějakého dalšího šimloně??
klafus
napsal(a):
Přesně Kláry, ono na kruhu o průměru osm metrů se stejně nedá dělat déle jak nějakých pár koleček...já jsem na laně vždycky dělala max těch 20 minut a pak už jen rovné linie, zastavování, couvání, ustupovaní, mezi to vysílání na kruh, zastavení na kruhu, couvání na kruhu...jdou dělat veletoče
tady mi přijde Leuša jak soumar...
klafus
napsal(a):
Tak jo udělám ti 4m
a máš to
Joo chci vyrazit kolem čtvrté...
haisovad
napsal(a):
Přesně Kláry, ono na kruhu o průměru osm metrů se stejně nedá dělat déle jak nějakých pár koleček...já jsem na laně vždycky dělala max těch 20 minut a pak už jen rovné linie, zastavování, couvání, ustupovaní, mezi to vysílání na kruh, zastavení na kruhu, couvání na kruhu...jdou dělat veletoče
tady mi přijde Leuša jak soumar...
No já to chci na hraní do kruhovnky a na prochajdy, stejně se za mnou šimlon vždycky courá..
Andy neboj určo se dozvíš, zatím si to ponechám jen pro sebe a své spřízněné dušičky...odkud to víš?
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
klawdie
napsal(a):
No já to chci na hraní do kruhovnky a na prochajdy, stejně se za mnou šimlon vždycky courá..
Andy neboj určo se dozvíš, zatím si to ponechám jen pro sebe a své spřízněné dušičky...odkud to víš?
Jj, tak shora jste psali o kobče a že se na nějakou jedeš mrknout, tak zas tak složitý to není si dát dohromady 1+1
klawdie
napsal(a):
No tak já už musím noťase vrátit, aby zase pracoval :-) Tak se jdu ztrácet po Praze.Mějte se krásně.
klafus
napsal(a):
No tak já už musím noťase vrátit, aby zase pracoval :-) Tak se jdu ztrácet po Praze.Mějte se krásně.
Ježiš vlastně ještě něco, se musim někde pošlubit
Včera sme byli s jerrynkem na skvělý vyjížďce, fakt takhle hodňoučkej už dlouho nebyl.Zkusila sem, jak by reagoval na nákrčák. Pravou otěž sem mu zapla kolem krku jako ten nárkčák a levou otěž sem nechala zapnutou v ohlávce jako pojistku, kdyby se mu to třeba nelíbilo, nebo líbilo až moc, že by se rozběh a čau! A moc mě příjemně překvapil, byl strašně pozornej a vnímavej.Skvěle na tom zastavoval a zatáčel do stran, kličkovali jsme mezi stromama a paráda.V Klusu byl jak profík a nakonec sem si troufla zacválat i na louce a nezklamal mě.Ale pořád sem ho měla jištěnýho radši na té ohlavce, ptz co kdyby, je to jenom vyčuranej poník,ale udělal mi moc velkou radost :-) Jediný co sem si musela hlídat bylo,že skláněl hlavu k zemi,ale když sem posunula nákrčák blíž k hlavě a jemně ho upozornila, tak šlapal krásně. No tak mi to nedalo, nepodělit se o mou malinkatou radost.Fakt mě nabil skvělou náladou, že bych mohla rozdávat vidlema :-)
klafus
napsal(a):
Ježiš vlastně ještě něco, se musim někde pošlubit
Včera sme byli s jerrynkem na skvělý vyjížďce, fakt takhle hodňoučkej už dlouho nebyl.Zkusila sem, jak by reagoval na nákrčák. Pravou otěž sem mu zapla kolem krku jako ten nárkčák a levou otěž sem nechala zapnutou v ohlávce jako pojistku, kdyby se mu to třeba nelíbilo, nebo líbilo až moc, že by se rozběh a čau! A moc mě příjemně překvapil, byl strašně pozornej a vnímavej.Skvěle na tom zastavoval a zatáčel do stran, kličkovali jsme mezi stromama a paráda.V Klusu byl jak profík a nakonec sem si troufla zacválat i na louce a nezklamal mě.Ale pořád sem ho měla jištěnýho radši na té ohlavce, ptz co kdyby, je to jenom vyčuranej poník,ale udělal mi moc velkou radost :-) Jediný co sem si musela hlídat bylo,že skláněl hlavu k zemi,ale když sem posunula nákrčák blíž k hlavě a jemně ho upozornila, tak šlapal krásně. No tak mi to nedalo, nepodělit se o mou malinkatou radost.Fakt mě nabil skvělou náladou, že bych mohla rozdávat vidlema :-)
Holky mizím domů, rychle sedlat a vyrážím na treeeeeeening :-) Se těším jak nic. Segra bude točit, tak zase něco dobrého, jak se člověk uvidí.....Hezký den a tfuj, tfuj, tfuj Klári