Ve čtvrtek bychom měly přidat :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2008 07:49
lanika

XXX.XXX.188.86

Hezké ránko, tak včera jsem byla s Oskárkem na procházce, je to načasované torpédko, škoda že ho ještě Markétka nedokáže proběhnout.....

7.8.2008 08:01
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Hezké ránko, tak včera jsem byla s Oskárkem na procházce, je to načasované torpédko, škoda že ho ještě Markétka nedokáže proběhnout.....

No tak máš vyskočit a projet ho ty Lenico...néééé

7.8.2008 08:01
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):

Ahojda...
včera zamnou přijel Honzík na otočku ze soustředka, tak jsme byli courat řekou s hafíkem, mám nohy zmrzlé ještě teď!!!
A konečně jsem viděla toho naše plemeníka co je u nás ve vesnici. Škoda že jsem nevzala foťak, mohla jsem ho chytnout přímo v akci zrovinka tam totiž měl na námluvách kobylku Ale hřebec opravdu krásnej-klasika hnědák s černou hřívou, ponožky a lysinka..Skvěle stavěnej..něco takového bych u nás na vesnici nečekala

7.8.2008 08:06
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):
Ahojda...
včera zamnou přijel Honzík na otočku ze soustředka, tak jsme byli courat řekou s hafíkem, mám nohy zmrzlé ještě teď!!!
A konečně jsem viděla toho naše plemeníka co je u nás ve vesnici. Škoda že jsem nevzala foťak, mohla jsem ho chytnout přímo v akci zrovinka tam totiž měl na námluvách kobylku Ale hřebec opravdu krásnej-klasika hnědák s černou hřívou, ponožky a lysinka..Skvěle stavěnej..něco takového bych u nás na vesnici nečekala

Peťuš a co je to za koníka????? Nějaká kvalita???

7.8.2008 08:14
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Peťuš a co je to za koníka????? Nějaká kvalita???

To já vůbec netuším..až nedávno mi můj veterinář říkal že tam jezdí k jednomu pánovi co tam má plemenného hřebce. A konečně jsem mměla štěstí a viděla ho..No uvidíme, třeba to je budoucí manžel moji Grace

7.8.2008 08:15
strelish

XXX.XXX.126.103

lanika napsal(a):

Dobré ranko

Dneska zas hlásí pařák, ach jo...klíďo by mohlo být tak jak ráno mezi sedmou a osmou

7.8.2008 08:16
strelish

XXX.XXX.126.103

strelish napsal(a):
Dobré ranko

Dneska zas hlásí pařák, ach jo...klíďo by mohlo být tak jak ráno mezi sedmou a osmou

Jasně, rocky má pravdu, Lenica nasedni na Oskárka a něco nám předveď

7.8.2008 08:20
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):
To já vůbec netuším..až nedávno mi můj veterinář říkal že tam jezdí k jednomu pánovi co tam má plemenného hřebce. A konečně jsem mměla štěstí a viděla ho..No uvidíme, třeba to je budoucí manžel moji Grace

Kolik je šimlici vůbec roků? Má už nějaké hříbě za sebou?????

7.8.2008 08:22
lanika

XXX.XXX.188.86

strelish napsal(a):

Hele, Káti, moc nevyskakuj, jinak tě unesu a pujdeš na něm jezdit ty

7.8.2008 08:22
cheyenne

XXX.XXX.159.233

strelish napsal(a):

Čusík....
Leni, vůbec se toho neboj

7.8.2008 08:23
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):
Čusík....
Leni, vůbec se toho neboj

Ježiči, Evíku, to už mi po ránu nedělej, málem jsem sprskala smíchem monitor

7.8.2008 08:27
cheyenne

XXX.XXX.159.233

lanika napsal(a):

Copak, něco se ti nezdá?

7.8.2008 08:28
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):

Kobyle je sedm, na hříbátko ještě čas čas!!!

Hele fakt se toho neboj a vem Oskarka pod sebe, však on má silnou kostru, ten tě v pohodě uveze!!!!

Moje první kobyla měla taky cca 120cm a jak jsem sní drandila..skoky, huberty..naprosto v pohodě

7.8.2008 08:35
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):

Hele fakt se toho neboj a vem Oskarka pod sebe, však on má silnou kostru, ten tě v pohodě uveze!!!!

Moje první kobyla měla taky cca 120cm a jak jsem sní drandila..skoky, huberty..naprosto v pohodě

poníci jsou težkonosníci unesou víc než plnas...tak šup do akce...
hele jak byla Rikča mrnavá a dávala jako prase, skákala měli jsme často ji vubec problém ji ukočírovat, holt poncl

7.8.2008 08:35
strelish

XXX.XXX.126.103

rocky napsal(a):

Lenica já s poňouchama problém nemám

A je fakt, že Oskárek tě nejen unese, ale kdyby chtěl, tak s tebou zvládne i pěknou čurinu I Andíček, pokud chce opravdu velmi moc tryskat - závodit s koňma, tak mě přepere

7.8.2008 08:41
lanika

XXX.XXX.188.86

strelish napsal(a):
Lenica já s poňouchama problém nemám

A je fakt, že Oskárek tě nejen unese, ale kdyby chtěl, tak s tebou zvládne i pěknou čurinu I Andíček, pokud chce opravdu velmi moc tryskat - závodit s koňma, tak mě přepere

Když já bych měla výčitky svědomí, drobek můj......Hele Káti,ale kdybys náhodou chtěla

7.8.2008 08:50
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Když já bych měla výčitky svědomí, drobek můj......Hele Káti,ale kdybys náhodou chtěla

koukám že ti to asi nevysvětlíme že poníci nejsou je pro děti

7.8.2008 08:57
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
koukám že ti to asi nevysvětlíme že poníci nejsou je pro děti

Vy jste sice velké, ale lehké Velký rozdíl mezi náma

7.8.2008 09:03
strelish

XXX.XXX.126.103

lanika napsal(a):

No schválně, navrhuju ať každá na *** napíšem svoji váhu

7.8.2008 09:03
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

mám 60-65kg, ted jsem se dloouho nevážila a pro koně je horší vyšší člověk než menší..hele co blázníš s vahou, nevšimla jsem si že by jsi byla na tom jinak než my???

7.8.2008 09:10
thesis

XXX.XXX.151.2

klawdie napsal(a):
mám 60-65kg, ted jsem se dloouho nevážila a pro koně je horší vyšší člověk než menší..hele co blázníš s vahou, nevšimla jsem si že by jsi byla na tom jinak než my???

Tož tak to jdu skusit taky. Leni co plašíš, viděla jsi někdy mě? Mívám 65kg a poncl má 125cm. Byla jsem s ním snad už všude - v Třinci, v jablunkově a i po bocankách jsem jezdila s holkama a neměl semnou problém, spíš občas já s ním. S Oskarem jsme taky cosi pojezdili takže vím jak na tom je. Máš zcela zbytečné obavy. Zrovna nyní po porodu mám 74kg, ještě asi měsíc počkám a pak lezu do sedla, do té doby cosi snad spadne. No a jednou si snad všichni vyjedem na poníkách ne?

7.8.2008 09:13
strelish

XXX.XXX.126.103

klawdie napsal(a):

Přesně tak, nevýhoda je ta výška - to těžiště vysoko je fakt poznat, člověk si musí o to víc dávat bacha na udržení rovnováhy

7.8.2008 09:23
lanika

XXX.XXX.188.86

thesis napsal(a):
Tož tak to jdu skusit taky. Leni co plašíš, viděla jsi někdy mě? Mívám 65kg a poncl má 125cm. Byla jsem s ním snad už všude - v Třinci, v jablunkově a i po bocankách jsem jezdila s holkama a neměl semnou problém, spíš občas já s ním. S Oskarem jsme taky cosi pojezdili takže vím jak na tom je. Máš zcela zbytečné obavy. Zrovna nyní po porodu mám 74kg, ještě asi měsíc počkám a pak lezu do sedla, do té doby cosi snad spadne. No a jednou si snad všichni vyjedem na poníkách ne?

Hi, no nevím, nevím. Jednou jsem si na něho hupla na 10 s a popojela s ním 10 metrů a seskakovala jsem Ali jinak dodatečně vše nejlepší k synáčkovi, je moc hezký, koukalal jsem na Třinci

7.8.2008 09:41
thesis

XXX.XXX.151.2

lanika napsal(a):
Hi, no nevím, nevím. Jednou jsem si na něho hupla na 10 s a popojela s ním 10 metrů a seskakovala jsem Ali jinak dodatečně vše nejlepší k synáčkovi, je moc hezký, koukalal jsem na Třinci

Díky.
Neboj je to o zvyku, je mi zcela jasné jak se cítíš když jezdíš na takém obrovi a pak by sis sedla na Oskara, to je pak pocit že ho nehorázně týráš a že tě nemůže unést, ale není to tak. Podívej kolik toho na něm Lucka najezdila a to s ní pádil jak divý a bez problému. A navíc někdy koukej kolem sebe co všechno tady na poníkách jezdí a hlavně jak. Oskar není žádné vyžle slabé, opravdu nemusíš mít strach a ještě si užiješ spoustu legrace.

7.8.2008 11:02
haisovad

XXX.XXX.213.5

strelish napsal(a):
Přesně tak, nevýhoda je ta výška - to těžiště vysoko je fakt poznat, člověk si musí o to víc dávat bacha na udržení rovnováhy

Dobré dopoledne,
omlouvám se ale nešel nám net...jsem jak bez rodiny když k vám nemohu...
Ale jsem tu a snad už to pojede...
Heh, Leni myslím že se nemusíš bát toho, že by tě Oskyč měl problém uvést...poňouchové jsou zdatní...
Já ale jízdu na poníkovi nějak moc nevyhledávám...mám stále jakoby pocit že se šinu buď napravo nebo nalevo...
hold jsem jezdecvelkokoňovej...

7.8.2008 11:21
strelish

XXX.XXX.126.103

haisovad napsal(a):
Dobré dopoledne,
omlouvám se ale nešel nám net...jsem jak bez rodiny když k vám nemohu...
Ale jsem tu a snad už to pojede...
Heh, Leni myslím že se nemusíš bát toho, že by tě Oskyč měl problém uvést...poňouchové jsou zdatní...
Já ale jízdu na poníkovi nějak moc nevyhledávám...mám stále jakoby pocit že se šinu buď napravo nebo nalevo...
hold jsem jezdecvelkokoňovej...

Hih, tak to pro mě je maximum pohodlné jízdy těch 150 cm KVH Zvlášť bez sedla..

7.8.2008 12:45
haisovad

XXX.XXX.213.5

strelish napsal(a):
Hih, tak to pro mě je maximum pohodlné jízdy těch 150 cm KVH Zvlášť bez sedla..

Klárko,
musím se omluvit a zítřejší návštěva se nekoná. Tomáš potřebuje ještě opravit kolo, včera se mu to nějak porouchalo a tak bohužel musím návštěvu odvolat...moc mě to mrzí...

7.8.2008 13:07
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
Klárko,
musím se omluvit a zítřejší návštěva se nekoná. Tomáš potřebuje ještě opravit kolo, včera se mu to nějak porouchalo a tak bohužel musím návštěvu odvolat...moc mě to mrzí...

Co obídek holky??? Já včera dělala opečené brambory na česneku v troubě, k tomu kuřecí plátky obalované v corn flakes a přelite kari omáčkou.mňam mňam!!!

7.8.2008 13:09
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Co obídek holky??? Já včera dělala opečené brambory na česneku v troubě, k tomu kuřecí plátky obalované v corn flakes a přelite kari omáčkou.mňam mňam!!!

se nedá nic dělat přijedete indy....

7.8.2008 13:28
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
se nedá nic dělat přijedete indy....

ty vogo, taková vývařovna...
já jsem byla na obídku a dala jsem si hermelínek s bramborma...
Klárko, mrzí mě to moc ale fakt se nedá nic dělat...musíme opaudu jindy...
Ustup Satane

7.8.2008 13:43
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
ty vogo, taková vývařovna...
já jsem byla na obídku a dala jsem si hermelínek s bramborma...
Klárko, mrzí mě to moc ale fakt se nedá nic dělat...musíme opaudu jindy...
Ustup Satane

O nic nejde Danulí, možná až přijedete indy představím Vám nového člena rodiny...:)
holky kde se flakáte, my tady s Klfuškou makáme jak šrouby...a dnes čas nějak letí a práce neubývá!

7.8.2008 14:00
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
O nic nejde Danulí, možná až přijedete indy představím Vám nového člena rodiny...:)
holky kde se flakáte, my tady s Klfuškou makáme jak šrouby...a dnes čas nějak letí a práce neubývá!

Je u vás tež taký hyc????????????? Uf, se vyvalím do bazénku asi

7.8.2008 14:06
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Je u vás tež taký hyc????????????? Uf, se vyvalím do bazénku asi

Tady je taky hycák ale máme klímu tak j to celkem v pohodě...nejhorší je ta facka když jdu ven...
Ale dneska vyrazím do Kloko...odpoledne mám kupodivu volné, tak si vemu fotyho a něco nového nafotím a asi si vylezu na Lunu na vyjížďku...

7.8.2008 14:15
lanika

XXX.XXX.188.86

haisovad napsal(a):
Tady je taky hycák ale máme klímu tak j to celkem v pohodě...nejhorší je ta facka když jdu ven...
Ale dneska vyrazím do Kloko...odpoledne mám kupodivu volné, tak si vemu fotyho a něco nového nafotím a asi si vylezu na Lunu na vyjížďku...

No tak to bys teda měla, Dany......A pěkně nám povykládatr co a jak :-) Já taky dnes razím s Honzulem do lesa a sna překecám kámošku, at jde s náma i s Oskim. Potřebuje proběhnout, lump

7.8.2008 14:17
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):

Tak dneska budeme skákat ve volnosti, pokud to bude jen trochu možné tak něco natočim...naposledy skákala v pondělí a vyskakovala jak divá...
jo a 22.8. jede Lunidlo na Finále tříletejch klisen do Písku, tak jsem zvědavá jak dopadneme...

7.8.2008 14:21
lanika

XXX.XXX.188.86

haisovad napsal(a):
Tak dneska budeme skákat ve volnosti, pokud to bude jen trochu možné tak něco natočim...naposledy skákala v pondělí a vyskakovala jak divá...
jo a 22.8. jede Lunidlo na Finále tříletejch klisen do Písku, tak jsem zvědavá jak dopadneme...

My s Honzíkem volnost chystáme na sobotu. Taky se moc těším. Ale nebudu ho tahat do výšky, spíše řadu, jen at si mákne a naučí se poskládat nožky :-) Minule skákal na konci oxer a kámoška to zvedla na 135 .....Jsem ani nevěděla že je to tak vysoké, jinak bych ho na to nepouštěla. ale skočil, pašák

7.8.2008 14:23
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
My s Honzíkem volnost chystáme na sobotu. Taky se moc těším. Ale nebudu ho tahat do výšky, spíše řadu, jen at si mákne a naučí se poskládat nožky :-) Minule skákal na konci oxer a kámoška to zvedla na 135 .....Jsem ani nevěděla že je to tak vysoké, jinak bych ho na to nepouštěla. ale skočil, pašák

Hej, halóóóóóó´´, blondýny usly???????

7.8.2008 14:27
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):

Mno by budeme skákat řadičku...nejprve dva křížky a pak ten zadní na dva cvalové oxérek a poslupně jí dneska pošleme do metru deseti...max...holka má stejně rezervy jako prase a za kus žvance by přeskočila cokoliv...je vyčůraná...jakmile poskáče řadu tak maže k držáku granulí...
Pdreláč jeden plesnivej

7.8.2008 14:36
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Mno by budeme skákat řadičku...nejprve dva křížky a pak ten zadní na dva cvalové oxérek a poslupně jí dneska pošleme do metru deseti...max...holka má stejně rezervy jako prase a za kus žvance by přeskočila cokoliv...je vyčůraná...jakmile poskáče řadu tak maže k držáku granulí...
Pdreláč jeden plesnivej

No vidíte já vám dočista zapoměla poreferovat jak včera Sabulík a pan doktor...vše přežil..holení nohy, dezinfekci, fajfku a injekci do kloubu, byl statečný, jen ty vyčitavý pohledy a vzteklé dupnutí nohy...jinak spolupracoval co to šlo...má ted tři dny klid v boxe, moc mu to včera nevadilo, hodila jsem mu tam seníčko, tak si užíval výhledu a stínu..pak začnem chodit do výběhu a za týden pod sedlo, tyden jen lehké vyjíždky, krok klus a za tyden můžem navyšovat zátěž...a uvidíme jak to nožka vstřebala..mělo by to stačit jednou ročně...takže "jen" 1500,- a něaký to MSM...injekce je na oboje...tak paráda...

7.8.2008 14:42
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):

Taky bych sla zkusit volnost dobrej napad, co segra? kdyz tam vemes Sabulinu kobyla nikam neplachne..Mohli by jsme ji trochu potrapit a udelat trebas videjko jsem zvedava zda se dotkne hlavou mrakuu

Tak holky pak informujte a nejlepe nafotte jak vam ti vasi vyskakovali.

Jak pripravujete kone na volnost, nechate je opracovat na lonzi nebo pod sedlem?

7.8.2008 14:45
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Taky bych sla zkusit volnost dobrej napad, co segra? kdyz tam vemes Sabulinu kobyla nikam neplachne..Mohli by jsme ji trochu potrapit a udelat trebas videjko jsem zvedava zda se dotkne hlavou mrakuu

Tak holky pak informujte a nejlepe nafotte jak vam ti vasi vyskakovali.

Jak pripravujete kone na volnost, nechate je opracovat na lonzi nebo pod sedlem?

Heh, naše příprava s Leušou spočívala v tom, že jsem se s ní táhla k hance...tak jsem udělala pár koleček na každou stranu v klusu a jedno kolečko ve cvalu a odepli se otěže a dali dopryč třmeny a tradá na skok...
No jelikož s Lunou dneska budeme dělat v hale u nás tak jí asi vezmu na 20minutek lehce na lonž a pak s ní půjdu na věc...
Jak to děláte vy? Pod sedlem jí zahřeješ?

7.8.2008 14:49
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
Heh, naše příprava s Leušou spočívala v tom, že jsem se s ní táhla k hance...tak jsem udělala pár koleček na každou stranu v klusu a jedno kolečko ve cvalu a odepli se otěže a dali dopryč třmeny a tradá na skok...
No jelikož s Lunou dneska budeme dělat v hale u nás tak jí asi vezmu na 20minutek lehce na lonž a pak s ní půjdu na věc...
Jak to děláte vy? Pod sedlem jí zahřeješ?

My je opracovali vzdycky na lonzi, nebo prohnali na volno..Myslim si ze je to ale asi ve finale jedno zda ji vemes pod sedlo nebo na lonz, dulezity je ji rozhejbat..

7.8.2008 14:52
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
My je opracovali vzdycky na lonzi, nebo prohnali na volno..Myslim si ze je to ale asi ve finale jedno zda ji vemes pod sedlo nebo na lonz, dulezity je ji rozhejbat..

No rozhejbat určo...jen nevím jestli jí v tomhle hycu donutim k nějakému pohybu...ale jakmile se postavím za řadu s kýblem a zachrastím s granulema tak to skočí flopem a bude u mě...

7.8.2008 14:53
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
No rozhejbat určo...jen nevím jestli jí v tomhle hycu donutim k nějakému pohybu...ale jakmile se postavím za řadu s kýblem a zachrastím s granulema tak to skočí flopem a bude u mě...

7.8.2008 14:56
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):

Je neskutečně žravá...ta kdyby uměla mluvit tak bude furt nadávat že nemá od šesti ráno do sedmi co žrát než někdo přijde a dovalí další dávku sena...heh a když se večer krmí tak mlátí jediná do žbrdlení a řve jako na lesy že má jako hlad...a jako první má kýbl vyblízanej...a háže s ním po boxe.
Komediantka

7.8.2008 15:12
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Je neskutečně žravá...ta kdyby uměla mluvit tak bude furt nadávat že nemá od šesti ráno do sedmi co žrát než někdo přijde a dovalí další dávku sena...heh a když se večer krmí tak mlátí jediná do žbrdlení a řve jako na lesy že má jako hlad...a jako první má kýbl vyblízanej...a háže s ním po boxe.
Komediantka

Holky, už si balim saky paky a tradááá do města na pakupky a hurá domů prevléknout a tradááá do Kloko...přeji krásný zbytek čtvrtka a chcete slyšet jednu pozitivní informaci???!!!

ZÍTRA JE PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTEK

Papa Danny

olga visnakova

7.8.2008 22:32
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

haisovad napsal(a):
Holky, už si balim saky paky a tradááá do města na pakupky a hurá domů prevléknout a tradááá do Kloko...přeji krásný zbytek čtvrtka a chcete slyšet jednu pozitivní informaci???!!!

ZÍTRA JE PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTEK

Papa Danny

Ahoj holky, sláva pátku žeee? koukám že zítřek nás uvítá více.Také se vám stává že když už si myslíte že máte vše v naprostém pořádku tak si kobča přerve martingal( malá Štěpča jí neuhlídala tak si do něj kobča šlápla) přetrhne se vám něco na sedle, nebo z vodítka zjistíte že chyí karabina atd? Nedávno sjem dávala všecky cajky do kupy a !!! To je jak naschvál...Snad pátek bude lepší...

Přidejte reakci

Přidat smajlík