Dobré ráno!
Budík mi zazvonil v nekřesťanskou hodinu,brzy brzičko jsem vstala,
na tel. kanálu ČT4 Sport jsem si dala .
Cross je to brutální,počasí taky,
neustále jim tam prší ,nad hlavou mraky
Smekám před výkony,jezdců i koní,
v náročném terénu,čas všichni honí,
"Karla" s Hatlou do cíle nedošla,
náročnou zkouškou bohužel neprošla :-(
molly
napsal(a):
Dobré ráno!
Jdu se vyvětrat s Molčí... Venku je docela frišno, ale pěkně...
molly
napsal(a):
Jdu se vyvětrat s Molčí... Venku je docela frišno, ale pěkně...
Zdravím po ránu, víkend byl pohodový, koníček už se zas může chodit větrat do ohrady, takže pohodička...
klawdie
napsal(a):
Zdravím po ránu, víkend byl pohodový, koníček už se zas může chodit větrat do ohrady, takže pohodička...
Jooo a Zuzalajdo všechno nej k svátku!!!!!
klawdie
napsal(a):
Jooo a Zuzalajdo všechno nej k svátku!!!!!
Zdravíím při pondělku
To tvoje vstávání Zuzi obdivuju..by mě nikdo nedonutil
Přeji také vše nej k svááátku
rocky
napsal(a):
Zdravíím při pondělku
To tvoje vstávání Zuzi obdivuju..by mě nikdo nedonutil
Přeji také vše nej k svááátku
Jinak Jerrynek už je na soustředění a snad to tam spolu zvládnou..Abych řekla pravdu, čekala jsem to trochu více na úrovni..Více ***
molly
napsal(a):
Dobré ráno!
bré ránko, tož jsem v práci i já:))
muím udělat mega úklid kanclu...páč potom malování se sice všechno umylo, ale všude mám stohy sešitů, papírů, testů, záznamových archů, knih....no, mazec, dát to nějak do kupy..:)
kukinatost
napsal(a):
bré ránko, tož jsem v práci i já:))
muím udělat mega úklid kanclu...páč potom malování se sice všechno umylo, ale všude mám stohy sešitů, papírů, testů, záznamových archů, knih....no, mazec, dát to nějak do kupy..:)
kurnik, já tu v práci ty fotky ani neořežu, to je radost...
kukinatost
napsal(a):
kurnik, já tu v práci ty fotky ani neořežu, to je radost...
ta ryzooňa je tak zlatá..:)
jinak teď o weekendu byhc měla jet už konečně na nějaké hobíky..
molly
napsal(a):
Dobré ráno!
tož já dorazím a vy všechny fuč...tak to abych se vrhla na ten úklid...:(
kukinatost
napsal(a):
tož já dorazím a vy všechny fuč...tak to abych se vrhla na ten úklid...:(
no, nevím, ejstli se to dá brát jako VT, mají tam parkur a nějaké westernové soutěže - určo barel race, je to v Bruzovicích u F-M..
kukinatost
napsal(a):
no, nevím, ejstli se to dá brát jako VT, mají tam parkur a nějaké westernové soutěže - určo barel race, je to v Bruzovicích u F-M..
Bré ranko...snad nám to zas rychle do toho víkendu uteče
Janica jestli je něco v Bruzovicích, nahoď podrobnosti, bo jestli bude čas, určitě tam pojedem na čumendu
kukinatost
napsal(a):
Juu janity se chystaš s Rezatou, kurňa bych přijela fandit,, mít Vás blíže!!!! Moc hezké los fotos!
strelish
napsal(a):
Bré ranko...snad nám to zas rychle do toho víkendu uteče
Janica jestli je něco v Bruzovicích, nahoď podrobnosti, bo jestli bude čas, určitě tam pojedem na čumendu
no, v sobotu, v 10 to začíná, dopoledne nějaká vyjížďka, a pak ty soutěže...
sledujte psa alkoholika..:))
rocky
napsal(a):
Juu janity se chystaš s Rezatou, kurňa bych přijela fandit,, mít Vás blíže!!!! Moc hezké los fotos!
jj, pojeud tam na 3 denní vandr - v pátek po práci vyjedu, v sobotu tam, večer nějaá akce v hospodě a v neděli ráno domů...chtěla sjem si vzít oba koně..ale to s Kerkatym nehrozí, ty muchy by ho ais snědly...:(
ryzečka se rozcvičuje:)
kukinatost
napsal(a):
jj, pojeud tam na 3 denní vandr - v pátek po práci vyjedu, v sobotu tam, večer nějaá akce v hospodě a v neděli ráno domů...chtěla sjem si vzít oba koně..ale to s Kerkatym nehrozí, ty muchy by ho ais snědly...:(
Jani a nezapomeň - bezpečnost především
kukinatost
napsal(a):
Ahojdááááá,
tak jsem neskutečně pozitivní po víkendu...Pepíček je luxusní, vymýšlely jsme jiné jméno ale asi to bude Pepíček II. Je velice učenlivej, v pátek jsem ho přivezla...celkem žádné nervy a asi po půl hodině rozkoukávání se po kleci začal v klídku žrát a prozkoumávál celou klec...sranda na něj koukat. Mno a v sobotu jsem to nevydržela a pustila ho k klece, na prst chodí jako starej mazák, jen mu dělá problém skleněné plochy oken...nejraději by prolétl ven, že...asi mu udělám nějakou helmičku, jinak se mi umlátí. Mno a je velice fotogenickej...mrkejte
Zátiší s orchidejema
molly
napsal(a):
Dobré ráno!
Dobré ránko ještě jednou..Děkuju za přáníčka
Molinatá vyvenčena,fre´tula tu teď řádí kolem mne...
Janíí,jsem ráda,že jsi zas mezi námi
haisovad
napsal(a):
Ahojdááááá,
tak jsem neskutečně pozitivní po víkendu...Pepíček je luxusní, vymýšlely jsme jiné jméno ale asi to bude Pepíček II. Je velice učenlivej, v pátek jsem ho přivezla...celkem žádné nervy a asi po půl hodině rozkoukávání se po kleci začal v klídku žrát a prozkoumávál celou klec...sranda na něj koukat. Mno a v sobotu jsem to nevydržela a pustila ho k klece, na prst chodí jako starej mazák, jen mu dělá problém skleněné plochy oken...nejraději by prolétl ven, že...asi mu udělám nějakou helmičku, jinak se mi umlátí. Mno a je velice fotogenickej...mrkejte
Zátiší s orchidejema
mno fakt z něj nemůžu, je dokonalej
molly
napsal(a):
JJ Zuzíáčku, také ti přeji vše nej z dnešním jmeninám...ať se daří ve všech směrech
Kouňouchové jsou na nové pastvě a náležitě si to užívají...
molly
napsal(a):
Danulí tak to ho budem muset přijet zkouknout a uvidíme jestli i jemu se zalíbí můj palec!!!
molly
napsal(a):
ahoj Zuzajdali, tka už jste vyvětrané...já ybhc zas musela vstávat ve 4, a to se mi fakt nechce..tož se jezdit bude večer..
a Kači, s tou přilbou si měl dostala, budu si muset někde zase půjčit..:)
klawdie
napsal(a):
Danulí tak to ho budem muset přijet zkouknout a uvidíme jestli i jemu se zalíbí můj palec!!!
No zatím ještě asi na palce úchylnej nebude ale přijet rozhodně musíte...
Leuše jako jediná nesklame, okamžitě sonduje kdo to jako přišel a jestli z toho náááhodou nekápně nějaká dobrota a nebo alespoň drbání
kukinatost
napsal(a):
ahoj Zuzajdali, tka už jste vyvětrané...já ybhc zas musela vstávat ve 4, a to se mi fakt nechce..tož se jezdit bude večer..
Danuli, ohrada boží a pták jakbymset.)
já se budu muset chytit křoviňáku a co nejdříve znásilnit ty kopřivy a plevely v ohradě..
klawdie
napsal(a):
Zuziku, já se taktéž připojuji ke gratulacím, at se ti vše daří jen a jen podle tvých představ
Přijela bych kuknout Jani, ale nevím jak to bude probíhat u te trenerky. V pátek tam jedem, ale budem na telefonu, ju?
kukinatost
napsal(a):
o,já vstávala před druhou
Chtěla jsem vidět celý cross
Myslím,že mi to za to stálo,dospím se přes poledne
kukinatost
napsal(a):
já se budu muset chytit křoviňáku a co nejdříve znásilnit ty kopřivy a plevely v ohradě..
Tady nedopasky nebere traktorem-vždy na podzim. Ale máme celkem vychotávku, to co nežerou koně tak pak dožerou krávy a kozičky...
Jo a kohopak jsem vám to vyfotila? Kdo to ví kdo to je?
klawdie
napsal(a):
Janico a ty zařid nějakého fotografa at to máme zdokumentovaný...šediváček, byla neskutečně vděčný že zaws mohl do výběhu, zatím pořad omezeně, pouštím ho až po druhé hodině, ale i tak a choval se vzorně, po třech dnech v boxu na něm bylo znát že potřebuje ven...v ohradě se procházel malinko poklusal, ale veděl že dohlížím tak žádný skopičiny nebyli, jen si po vyválení třikrát vyskočil do vzduchu z radosti, srandovní...pak jsem byla sprchovat jeho kámoše ryzoida, tak jak mě viděl stačilo písnout a už byl u mě, vyprdnul se na Gračenku a šel se mnou pod spršku a pak za kamošem na travičku..no jak malej kluk, jsem is u nich na chvilu sedla ve výběhu a on mě pořád chodil obtěžovat...bíla má říji, tak ta mě zas sledovala přes výběh, potřebuvala nutně hladit, když jsem šla podel vyběhu tapkala vedle mě a pochrochtávala na mě...ale měla smůlu měla jsem ještě dost práce abych ji odrbávala vemínko..
arabášek
kukinatost
napsal(a):
Tak to jsme dvě...zvlášt po těch vydatných deštících, co byly se plevely pěkně rozjely
...ta dostihovka vůbec není marné sedlo, včera jsme s Jamuší pěkně poklusaly i pocválaly a svezeníčko fakt žůžo (jako jasně, křeslo to není, ale sedí se v tom dobře...akorát se teda člověk musí trošičku víc držet těma nohama
)
molly
napsal(a):
já se furt nějak nemůžu dokopat vzít tu hadru a začít něco uklízet..:)
Lenošku, no určo, klidně doraz...ale jak ty to teď máš, nějaká dovolená nebo jak?
a tady ta fotka je strašně fajna, se vracíme s Kulášem z té rádoby hoospody:))
molly
napsal(a):
Nepruď s dospáním přes poledne
Danulí Pepíček vypadá fajně, to zas budou supr fotky beztak
kukinatost
napsal(a):
Lenošku, no určo, klidně doraz...ale jak ty to teď máš, nějaká dovolená nebo jak?
Teda žvihák lázeňskej Jani...
Mno Klárko, máš pravdu je to malinkatá LePatrono-Askonová...
kukinatost
napsal(a):
no, jenže traktor si už jednou řekl 1000 kč a psoekal vyloženě kopřivový kousek a půl jedné části ohrady...a já teď jaksi na tom finančně zrovna nejsem dvakrát dobře...:(
strelish
napsal(a):
Nepruď s dospáním přes poledne
Danulí Pepíček vypadá fajně, to zas budou supr fotky beztak
Tak se nezlob,Kati...
molly
napsal(a):
Tak se nezlob,Kati...
V sobotu jsem konečně hupla s tou Lunou, no dala metr deset na konec, nic zatím nee...sranda, vypustí se a ona sama letí dopředu pro kus žvance, okamžitě při skoku už to točí doleva na granule...nenažranec jedna
haisovad
napsal(a):
V sobotu jsem konečně hupla s tou Lunou, no dala metr deset na konec, nic zatím nee...sranda, vypustí se a ona sama letí dopředu pro kus žvance, okamžitě při skoku už to točí doleva na granule...nenažranec jedna
Je to luxusní kobyla, pěkně narostlá, dobrá základna! krásná hlavička a má moc pěkně tvarovanou lysinku, fakt kočanda, jim to natře!
klawdie
napsal(a):
Je to luxusní kobyla, pěkně narostlá, dobrá základna! krásná hlavička a má moc pěkně tvarovanou lysinku, fakt kočanda, jim to natře!
No uvidíme klárko...teda ráda bych aby to zvládla ale může se jí na zkouškách cokoliv nepáčit a výsledek bude úplně jinej než jak kobyla poslední měsíc makala doma...je to také hodně o štěstí
haisovad
napsal(a):
No uvidíme klárko...teda ráda bych aby to zvládla ale může se jí na zkouškách cokoliv nepáčit a výsledek bude úplně jinej než jak kobyla poslední měsíc makala doma...je to také hodně o štěstí
Jani, dovču mám od 15.-24.8. Zatím teda, pak se uvidí....V tom termínu budu s Honzíkem v té Komorní Lhotce, pak se uvidí, jestli tam zůstane déle, ale já už budu muset jít do práce.....
Takže jsi Dany nakonec vzala kobušu na tu volnost? U nás to neklaplo, v sobotu brutálně lilo a pak to trvá hrozně dlouho, než jízdárna doschne....Chjo. Ale snad v týdnu.....
lanika
napsal(a):
Jani, dovču mám od 15.-24.8. Zatím teda, pak se uvidí....V tom termínu budu s Honzíkem v té Komorní Lhotce, pak se uvidí, jestli tam zůstane déle, ale já už budu muset jít do práce.....
Takže jsi Dany nakonec vzala kobušu na tu volnost? U nás to neklaplo, v sobotu brutálně lilo a pak to trvá hrozně dlouho, než jízdárna doschne....Chjo. Ale snad v týdnu.....
Vzala jsem jí do haly...jumpla si to asi pětkrát, postupně jsem to zvedala a pohodička, spíš jí musím zvednou i ten kolmáček první, protože jakmile je to nějakej pidi skůček tak na něj totálně kašle...ale zadní oxérek byl cca devadesát širokej a asi těch metr něco vysokej...a tím jsme skončili, času dost...
stádečko ženeme domů...
haisovad
napsal(a):
Vzala jsem jí do haly...jumpla si to asi pětkrát, postupně jsem to zvedala a pohodička, spíš jí musím zvednou i ten kolmáček první, protože jakmile je to nějakej pidi skůček tak na něj totálně kašle...ale zadní oxérek byl cca devadesát širokej a asi těch metr něco vysokej...a tím jsme skončili, času dost...
stádečko ženeme domů...
Jani, odlož hadr a pojď k nám Co vůbec pojedeš?
lanika
napsal(a):
Jani, odlož hadr a pojď k nám Co vůbec pojedeš?
teď se tu stavil na chvílku Kuláš...no, než se dokopu k hadru...
no, přemýšlela jsem, že bych zkusila ten parkur a barely..akorát sud Gasii ještě v životě asi neviděla..a kdžy jí srovnám s Kerkou, který se i v kontracvalu dokáže omotat pomalu kolem tyčky neskutečnou rychlostí, tak Gasii je v prudkých obratech tak trochu slon v procelánu:))
ale co, má to být sranda, tož sa zúčastníme...navíc teď sjme teprve zase začala něco light skákat, bo kobyla předtím nedělala vůbec nic krom cajdání terénem..
sledujte tu soustředěnost na těch cca 70 cm..
kurnik, děda mi spálil všechny zbytky stojanů, není přees co skákat...budu se msuet dokopat dojet na jízdárnu..ale potřebuju spíš skákat na trávě...
kukinatost
napsal(a):
teď se tu stavil na chvílku Kuláš...no, než se dokopu k hadru...
no, přemýšlela jsem, že bych zkusila ten parkur a barely..akorát sud Gasii ještě v životě asi neviděla..a kdžy jí srovnám s Kerkou, který se i v kontracvalu dokáže omotat pomalu kolem tyčky neskutečnou rychlostí, tak Gasii je v prudkých obratech tak trochu slon v procelánu:))
ale co, má to být sranda, tož sa zúčastníme...navíc teď sjme teprve zase začala něco light skákat, bo kobyla předtím nedělala vůbec nic krom cajdání terénem..
sledujte tu soustředěnost na těch cca 70 cm..
kurnik, děda mi spálil všechny zbytky stojanů, není přees co skákat...budu se msuet dokopat dojet na jízdárnu..ale potřebuju spíš skákat na trávě...
Jani a o nějakých falších VT nevíš????? Dnes jsme našly až 20.9. v Riasu. Takže pokud vše bude O.k. pojedem se s Honzuloidkem ukázat.... Včera jsem byla na večerní vyjíždce s Honzíkem v půl 9 :-) Ono se to zdá, že venku je šero, ale v lese totální tma. Zvláštní pocit
lanika
napsal(a):
Jani a o nějakých falších VT nevíš????? Dnes jsme našly až 20.9. v Riasu. Takže pokud vše bude O.k. pojedem se s Honzuloidkem ukázat.... Včera jsem byla na večerní vyjíždce s Honzíkem v půl 9 :-) Ono se to zdá, že venku je šero, ale v lese totální tma. Zvláštní pocit
a u Luka už nic nebude ke konci srpna...? Ono už není ani nic kolem Frýdku? No, tož uvidím, ajk nám to s ryzoněm půjde a šla ybhc do toho tež...akorát jsem si vzpomněla na tu informaci, že je kobyla an parkuru sundávasla, pokud to bylo na volném prostranství, tož to bude zajímavé....
u mě už to tež zkoušela kdysi, ale nevyšlo..
pamatuješ, Lenošu, co provedla tobě:)))
lanika
napsal(a):
Jo no, já jsem takhle šla s Andošem minulý týden okolo osmé večer...v lese už bylo vidět skoro prd...naštěstí to bylo v první půlce trasy, po cestě zpátky už by šel poňouch asi po paměti Dneska mám v plánu vzít brašničky (no, v porovnání s ním síš obr brašny
) a vyrazit do vedlejší vesnice pro mlíko přímo od kravičky
Hádejte, co dělá prcek?
strelish
napsal(a):
Jo no, já jsem takhle šla s Andošem minulý týden okolo osmé večer...v lese už bylo vidět skoro prd...naštěstí to bylo v první půlce trasy, po cestě zpátky už by šel poňouch asi po paměti Dneska mám v plánu vzít brašničky (no, v porovnání s ním síš obr brašny
) a vyrazit do vedlejší vesnice pro mlíko přímo od kravičky
Hádejte, co dělá prcek?
ČUVÁ?
haisovad
napsal(a):
ČUVÁ?
to jistá poza kdy se dají zastihnout v klidu:)
molly
napsal(a):
Dobré ráno!
Čusík všem při pondělku, tak ať nám tenhle týden uteče...
Užijte si hlášené dva teplé dny, od středy jsem objednala chladnější počasí, tak se omlouvám všem, co měli slunečné plány
všem chválím fotos, Danny, Luna má prdelku, jak pivovarskej valach, tipla bych na silovější skokanku, doufám, že bude dokumentace
Zuzíkovi všechno nej k svátečku, kdyžtak dovalím darem další vajíčka
Abych nebyla pozadu s fotos, tak taky něco málo z víkendu
cheyenne
napsal(a):
Užijte si hlášené dva teplé dny, od středy jsem objednala chladnější počasí, tak se omlouvám všem, co měli slunečné plány
všem chválím fotos, Danny, Luna má prdelku, jak pivovarskej valach, tipla bych na silovější skokanku, doufám, že bude dokumentace
Káťo, já bych tipla, že rybaří
klawdie
napsal(a):
to jistá poza kdy se dají zastihnout v klidu:)
Jani v Chotěbuzi je ještě jeden, ale už licenční. A jinak na Gasulininý výskok po skoku nikdy nezapomenu
lanika
napsal(a):
To se ti to Evica frajeří s takým krasavcem, cooooooooooo????
Tak ve středu šmiky šmik Evi?
cheyenne
napsal(a):
Ty vodo koukám že ti naši dva jsou fakt bratři jak se patří...stejný odstín, jen v tom tělíčkujste nás trochu předběhli...ale on vás dožene až budem an travičce...
klawdie
napsal(a):
Ty vodo koukám že ti naši dva jsou fakt bratři jak se patří...stejný odstín, jen v tom tělíčkujste nás trochu předběhli...ale on vás dožene až budem an travičce...
Saxulivo do bílý už moc nechybí, myslím, že příští rok už zůstane jen trocha černý na nožičkách
Jo jo, ve středu bude velký den...
Akce byly luxusní, jen jsem občas nestíhala fotit...
molly
napsal(a):
Dobré ráno!
no,m právě že an ěm tež zkoušela nějaký ten výskok po doskoku...nebudu tvrdit, že to bylo příjemné...ale to bylo naposledy někdy v zimě...teď už tohle nepodnikala...:)ale že tež umíš lítat, ďoucho:)
cheyenne
napsal(a):
Saxulivo do bílý už moc nechybí, myslím, že příští rok už zůstane jen trocha černý na nožičkách
Jo jo, ve středu bude velký den...
Akce byly luxusní, jen jsem občas nestíhala fotit...
cheyenne
napsal(a):
A ještě jedna z nejoblíbenějších akcí
A takhle se schovává
Foto od Zuzi
kukinatost
napsal(a):
no,m právě že an ěm tež zkoušela nějaký ten výskok po doskoku...nebudu tvrdit, že to bylo příjemné...ale to bylo naposledy někdy v zimě...teď už tohle nepodnikala...:)ale že tež umíš lítat, ďoucho:)
Danulí ČŮVÁ Přesněji teda značkuje plovoucí hromádku od maminky
strelish
napsal(a):
Danulí ČŮVÁ Přesněji teda značkuje plovoucí hromádku od maminky
Ti naši už také značkujou...takovej malej prdík a už s ním hormony cloumaj...
haisovad
napsal(a):
Ti naši už také značkujou...takovej malej prdík a už s ním hormony cloumaj...
Jo a v sobotu jsme byly na návštěvě u pana Bálka v Železnici, budeme k němu dávat Likase a Grafta do testační odchovny...
Tak chlapáci koncem října mažou mezi samé puberťáky...bude jich ve stádě deset.
strelish
napsal(a):
To jo, no :)) Naštěstí u nás se to projevuje jen tím přečůráváním hromádek od maminy...zatím. Jinak je to děsný milášek.
Babky, spíte nebo obědváte? Nebo že by práce?
lanika
napsal(a):
Jezus Evi, to je slon
Leni, při každý nový fotce, kde je vidět velikost se vracím k nějaké ze začátku - třeba k téhle
lanika
napsal(a):
Moc hezká fotečka, Klári.....No já ještě nevím kam na oběd, možná nikam a zdlábnu tady spoustu koláču. Dnes máme na výběr. Borůvkový, meruňkový, jablečný závin, ořechové rohlíčky plněné vanilkovým kremem, a nebo buchty plněné sezelím....
já dneska chci udělat kuřátko na zelí...ale nevím, jak dlouho tu ještě budu tvrdnout..už to asi zabalím za chvilku...jinak sjem tu furt..hadr mám v ruce jenom občas:))
to krčisko...
lanika
napsal(a):
Masakr Tak nakonec jsme tu volnost domluvili na dnešek....Snad stihnu i fotit
Honzíka se musí totiž dost slušně zezadu popohánět
tež asi nechám ryzoňa hopnout něco ve volnosti..Kerku to docela bavilo, tož by se mohli vyřádit..:)
kukinatost
napsal(a):
tež asi nechám ryzoňa hopnout něco ve volnosti..Kerku to docela bavilo, tož by se mohli vyřádit..:)
Já čekám až mi ze Santy dovezou PIZZU!! už mám hladík...
Tady foto moji stodoly
kukinatost
napsal(a):
Dík Leni a to by jsi nevěřila že se mi takhle hezká povedla z ořezu, taky jsem na to koukala jak si PC poradilo...
rocky
napsal(a):
Já čekám až mi ze Santy dovezou PIZZU!! už mám hladík...
Tady foto moji stodoly
kurnik, hlad mám jak sviňa...budu muset fakt prchnout vařit:)
klawdie
napsal(a):
Dík Leni a to by jsi nevěřila že se mi takhle hezká povedla z ořezu, taky jsem na to koukala jak si PC poradilo...
dejte pokoj s těma obrama...já radši malinký:))))
klawdie
napsal(a):
dejte pokoj s těma obrama...já radši malinký:))))
však jo je dobré mít od každého něco a na parkury jsem ráda za moji gumovou Grace
klawdie
napsal(a):
ty jo, Klári, fakt z ořezu, tož to smekám...mi vždycky vyleze...no, prostě nic moc..:)
chci to jídlo:)))
kukinatost
napsal(a):
ty jo, Klári, fakt z ořezu, tož to smekám...mi vždycky vyleze...no, prostě nic moc..:)
chci to jídlo:)))
Ham ham, no fakt z týhle fotky...nelibil se mi ten krček, tak jsem ho ořízla
klawdie
napsal(a):
Ham ham, no fakt z týhle fotky...nelibil se mi ten krček, tak jsem ho ořízla
a pak vylezlo tohle...
klawdie
napsal(a):
a pak vylezlo tohle...
Já též ráda a téměř stále upravuji, přibarvuji, ořezávám...
Holky, já jsem napraná k praskutí...balkánské žebírko s br...m'nááám
Jo v pátek si beru dovču, jedu za Tomíkem do Nového Boru na nějakou eko farmu, mají tam deset koníků, tak jsem zvědavá jestli Toma dostanu na koně...
Takhle vypadá origoš
haisovad
napsal(a):
Já též ráda a téměř stále upravuji, přibarvuji, ořezávám...
Holky, já jsem napraná k praskutí...balkánské žebírko s br...m'nááám
Jo v pátek si beru dovču, jedu za Tomíkem do Nového Boru na nějakou eko farmu, mají tam deset koníků, tak jsem zvědavá jestli Toma dostanu na koně...
Takhle vypadá origoš
a úprava
haisovad
napsal(a):
a úprava
Jééé to je manekýn
V pátek mám též dovču...
klawdie
napsal(a):
Jééé to je manekýn
V pátek mám též dovču...
Jo? Mno já jsem to Tomínovi slíbila, že za ním přijedu...v sobotu máme familly párty a neděle bude léčebná...
celá photo
haisovad
napsal(a):
Jo? Mno já jsem to Tomínovi slíbila, že za ním přijedu...v sobotu máme familly párty a neděle bude léčebná...
celá photo
smysl pro detail...
haisovad
napsal(a):
smysl pro detail...
A copak tam dělá? to já chápu že jedeš za chlapákem, to jen aby ses nevytahovala...
klawdie
napsal(a):
A copak tam dělá? to já chápu že jedeš za chlapákem, to jen aby ses nevytahovala...
Jel s kámošema na kola...a jsou ubytovaný na nějaké eko farmě...když jsem se ho ptala co tam mají za koně tak mi řekl že takový hnědý a velký...hehe, specialista přes koníky...
Já a vytahovat se? Nikdy
molly
napsal(a):
Dobré ráno!
Tady už nikdo nepracuje?
molly
napsal(a):
Tady už nikdo nepracuje?
za chvilku to balím a letím na brigádku...
molly
napsal(a):
Jsem si zdřímla
Saxoakce
Je z něj "Kus" !
Já si musím vymyslet něco k snědku
molly
napsal(a):
Je z něj "Kus" !
Já si musím vymyslet něco k snědku
Holky, já upaluju směr Liberec, jedu si pro rajtky od jedné paní a zároveň se stavím na Dlouhých mostech za kamarádem...tak papík zítra, zdraví Danny
haisovad
napsal(a):
Holky, já upaluju směr Liberec, jedu si pro rajtky od jedné paní a zároveň se stavím na Dlouhých mostech za kamarádem...tak papík zítra, zdraví Danny
Pěkný zbytek dne ,Danulí... Papa