"Ty z moderky králíků 191"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.8.2008 16:00
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

No, stejně máš můj obdiv ... Tohle všechno skloubit dohromady ... To je fakt mazec

sadzi saj

11.8.2008 16:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
No, stejně máš můj obdiv ... Tohle všechno skloubit dohromady ... To je fakt mazec

Blani, ať ti to uteče, razím za Elí

11.8.2008 16:10
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):

Právě tedˇ chodím od ničeho k ničemu. Za hodinu má dorazit ten pán pro koníka, klepou se mi kolena z toho loučení. I když mě koník pěkně potrápil, přesto to byla velká škola života. No, snad se bude mít v nové stáji dobře, i když jde jen do Nymburka-kousek od nás.

11.8.2008 16:20
lucky

XXX.XXX.230.77

marketka napsal(a):
Právě tedˇ chodím od ničeho k ničemu. Za hodinu má dorazit ten pán pro koníka, klepou se mi kolena z toho loučení. I když mě koník pěkně potrápil, přesto to byla velká škola života. No, snad se bude mít v nové stáji dobře, i když jde jen do Nymburka-kousek od nás.

Tak hlavně aby se měl dobře.

Byla jsem se s holčí projet, super, bohužel někde strašně hovad, Usa se chudinka kopala do bříška a nevěděla jak je shodit. Pok jsme jim ujely cvalem přes pole, ale ony tam byly zase jiné svině, takže Usa byla chudinka na prášky...někde to bylo ok, ale někde se fakt trápila chudinka moje malá. Nechala jsem ji u Dvořáka, Jana tam dojede v 5, já tak o půl 6 a pojedeme se ještě projet s Athoskem a Usou někde k pískovně krokem, klusem..Atík ještě necválal.

11.8.2008 17:25
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Tak hlavně aby se měl dobře.

Byla jsem se s holčí projet, super, bohužel někde strašně hovad, Usa se chudinka kopala do bříška a nevěděla jak je shodit. Pok jsme jim ujely cvalem přes pole, ale ony tam byly zase jiné svině, takže Usa byla chudinka na prášky...někde to bylo ok, ale někde se fakt trápila chudinka moje malá. Nechala jsem ji u Dvořáka, Jana tam dojede v 5, já tak o půl 6 a pojedeme se ještě projet s Athoskem a Usou někde k pískovně krokem, klusem..Atík ještě necválal.

Tak na prodej držím pěsti a přeji pevné nervy ... JJ, musí to být těžké rozhodnutí ...

sadzi saj

11.8.2008 18:40
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
Tak na prodej držím pěsti a přeji pevné nervy ... JJ, musí to být těžké rozhodnutí ...

Markét, tak hlavně, aby se měl dobře a máte to kousek, tak určo návštěva nebude problém

Tak jsem se pomazlila s Elčí, zbaštila mrkvičku, předala jsem vínečko a razila a Elí s Jolankou na vyjížďku, tak snad si to holky užili a dostala jsem hromadu broskví, ňam

11.8.2008 20:58
marketka

XXX.XXX.179.23

sadzi saj napsal(a):
Markét, tak hlavně, aby se měl dobře a máte to kousek, tak určo návštěva nebude problém

Tak jsem se pomazlila s Elčí, zbaštila mrkvičku, předala jsem vínečko a razila a Elí s Jolankou na vyjížďku, tak snad si to holky užili a dostala jsem hromadu broskví, ňam

Tak si představte,že koníka máme ještě doma. My s J.na infarkt, už jsme se s koníkem loučili. Pán měl dorazit ve smluvenou hodinu, ale nic. Tak jsme mu volali a on, že nestíhá. Dorazí budˇ večer, nebo zítra brzy ráno. No jo, ale my musíme do práce.
Takže se vše bude opakovat zítra odpoledne.

zvířátková

12.8.2008 06:37
zvířátková

XXX.XXX.210.76

marketka napsal(a):
Tak si představte,že koníka máme ještě doma. My s J.na infarkt, už jsme se s koníkem loučili. Pán měl dorazit ve smluvenou hodinu, ale nic. Tak jsme mu volali a on, že nestíhá. Dorazí budˇ večer, nebo zítra brzy ráno. No jo, ale my musíme do práce.
Takže se vše bude opakovat zítra odpoledne.

Dobré ránko! U nás tak nějak pod mrakem, v noci pršelo, ale je fakt oproti včerejšku venku dost teplo. Akorát mě mrzí, že to není na koupálko, teda včera nebylo, no a od zítřka hlásejí ochlazení, takže z toho asi nic nebude... Sakriš, já bych zase spala...

12.8.2008 07:26
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! U nás tak nějak pod mrakem, v noci pršelo, ale je fakt oproti včerejšku venku dost teplo. Akorát mě mrzí, že to není na koupálko, teda včera nebylo, no a od zítřka hlásejí ochlazení, takže z toho asi nic nebude... Sakriš, já bych zase spala...

Ahojky,

Markét ... to je docela prekera, co ?
Tak hlavně, ať dorazí !

Lidi, mě se nechtělo ráno tak vstáááávat
V noci buřina pořádná ... až se z toho rozhoukalo auto ... to byl hrom, že snad i Fido nadskočil

12.8.2008 08:26
marketka

XXX.XXX.28.105

blanche napsal(a):
Ahojky,

Markét ... to je docela prekera, co ?
Tak hlavně, ať dorazí !

Lidi, mě se nechtělo ráno tak vstáááávat
V noci buřina pořádná ... až se z toho rozhoukalo auto ... to byl hrom, že snad i Fido nadskočil

Ani mi nemluv. My s J. na prášky, stokrát jsme se s koníkem rozloučili a pán nikde.
A to k nám má 25 km.
Jestli dneska nedorazí, tak ho postoupím někomu jinému. Ono už je to jedno.

12.8.2008 08:51
lucky

XXX.XXX.230.77

marketka napsal(a):
Ani mi nemluv. My s J. na prášky, stokrát jsme se s koníkem rozloučili a pán nikde.
A to k nám má 25 km.
Jestli dneska nedorazí, tak ho postoupím někomu jinému. Ono už je to jedno.

Páni, no fakt nedorazil? Ale zase to se stát může. Tak doufej, že dnes to vyjde...

Jinak holky, tady je vichřice. Je teplo, ale všechno lítá, šílený vítr.

Byly jsme včera s Janou na vyjížďce. Athosek a Usa se projeli krokem k pískovně a kolem ranče. Atík občas vymýšlel, ale na to, že jel poprvé takhle do terénu a polích, tak byl hodný. Šli jsme jen krokem, pak v dědině jsme chvíli klusali, ale Atíkovi se ze začátku moc nechtělo, musela jsem jet první s Usou.
Když jsem jela pak sama domů, tak Usa byla super, vzaly jsme to po posekaných polích po řepce. Hezky jsme si pomalounku zacválaly, nejdřív Usa chtěla domů letět, strašně hnala, ale trochu jsem ji seřvala a vysloveně jsem na ni musela bafnout a malinko ji vydusit (si hezky zacouvala, udělala pár obratů), pak zjistila, že to tryskem domů asi nepůjde, tak se uklidnila a pak už krásně z kroku naskočila a cválala pomalounku, jemně se nechala zbrzdit a zase nacválat na druhou nohu...jo, když začne přemýšlet a není zbrklá, tak chodí krásně, ale jak se soustředí na to, že má hlad a spěchá domů, tak by ji člověk zabil

sadzi saj

12.8.2008 08:59
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Páni, no fakt nedorazil? Ale zase to se stát může. Tak doufej, že dnes to vyjde...

Jinak holky, tady je vichřice. Je teplo, ale všechno lítá, šílený vítr.

Byly jsme včera s Janou na vyjížďce. Athosek a Usa se projeli krokem k pískovně a kolem ranče. Atík občas vymýšlel, ale na to, že jel poprvé takhle do terénu a polích, tak byl hodný. Šli jsme jen krokem, pak v dědině jsme chvíli klusali, ale Atíkovi se ze začátku moc nechtělo, musela jsem jet první s Usou.
Když jsem jela pak sama domů, tak Usa byla super, vzaly jsme to po posekaných polích po řepce. Hezky jsme si pomalounku zacválaly, nejdřív Usa chtěla domů letět, strašně hnala, ale trochu jsem ji seřvala a vysloveně jsem na ni musela bafnout a malinko ji vydusit (si hezky zacouvala, udělala pár obratů), pak zjistila, že to tryskem domů asi nepůjde, tak se uklidnila a pak už krásně z kroku naskočila a cválala pomalounku, jemně se nechala zbrzdit a zase nacválat na druhou nohu...jo, když začne přemýšlet a není zbrklá, tak chodí krásně, ale jak se soustředí na to, že má hlad a spěchá domů, tak by ji člověk zabil

Ahoj ženský,

u nás teda v noci taky pěkný slejvanec, naštěstí nás to zbudilo, tak jsme zavírali střešní okno a bouřka, o té nic nevím , ale teď teda ráno na teploměru už skoro 20 stupňů a puchýř svítí o sto šest.

Teda Markét, to je pech, tak snad dorazí dneska

Jinak holky, si představte, se mi asi bláznil a zdivočel kůň

sadzi saj

12.8.2008 09:04
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Ahoj ženský,

u nás teda v noci taky pěkný slejvanec, naštěstí nás to zbudilo, tak jsme zavírali střešní okno a bouřka, o té nic nevím , ale teď teda ráno na teploměru už skoro 20 stupňů a puchýř svítí o sto šest.

Teda Markét, to je pech, tak snad dorazí dneska

Jinak holky, si představte, se mi asi bláznil a zdivočel kůň

Jo a včera jsem Vám sem zapomněla hodit jedno úžasně zbarveného irského koníka

zvířátková

12.8.2008 09:10
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Jo a včera jsem Vám sem zapomněla hodit jedno úžasně zbarveného irského koníka

Já taky o bouřce nevim, slejvanec jsem slyšela, ale nic víc.

Jo a Andrej, co ta uzdečka? Furt jsi nám v ní Elí nevyfotila?

12.8.2008 09:11
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):

Zbláznil se Ti kůň? Co vyvedla?

sadzi saj

12.8.2008 09:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):

Leo uzdečka je zatím doma v krabici a otěže na skříni, ale zítra se už chystám ji konečně vytáhnout nějak nebyl čas nebo jsem na to zapomněla, takže jsem jí zatím nezkoušela

sadzi saj

12.8.2008 09:22
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Zbláznil se Ti kůň? Co vyvedla?

No se ani neptejte, včera byli venku na vyjížďce s Jolankou a milá Elí jí na poli vysadila, prý si to hezky cválali, jako vždy, nikde nic a najednou začla z ničeho nic kozlovat a prý házela tak velký kozle, až spadla, chudák, hlavně, že se jí nic nestalo a Elí u ní zůstala, ale fakt to nechápu, co to do ní vjelo, sem fakt s ní nezažila takhle venku a ani si to nedovedu představit, jak začla házet takovýhle šílený kozly

12.8.2008 09:41
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Leo uzdečka je zatím doma v krabici a otěže na skříni, ale zítra se už chystám ji konečně vytáhnout nějak nebyl čas nebo jsem na to zapomněla, takže jsem jí zatím nezkoušela

No mě včera Usa se v klusu zastavila a začla se kopat do břícha...hovada, takže možná to mělo stejný důvod.

Já jdu Usu vypucovat, je tady šííílený povichr a vezmu ji k Čipovi.....majitelé dojeli z dovči a prý si přivezli kozu! Takže se jdu podívat..Usa bude mít zase co honit...asi vezmu foťák. Ale ten povichr je děsný..alespoň budou koně běhat.

Pak asi vezmu psiska na dloouhou procházku, vykoupu je ve splavu, ti budou rádi

12.8.2008 10:50
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
No mě včera Usa se v klusu zastavila a začla se kopat do břícha...hovada, takže možná to mělo stejný důvod.

Já jdu Usu vypucovat, je tady šííílený povichr a vezmu ji k Čipovi.....majitelé dojeli z dovči a prý si přivezli kozu! Takže se jdu podívat..Usa bude mít zase co honit...asi vezmu foťák. Ale ten povichr je děsný..alespoň budou koně běhat.

Pak asi vezmu psiska na dloouhou procházku, vykoupu je ve splavu, ti budou rádi

Téééda, chudák Jolanka
Hlavně, že jsou obě OK
To docela čučim ... Takový hodný koník

sadzi saj

12.8.2008 10:55
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Téééda, chudák Jolanka
Hlavně, že jsou obě OK
To docela čučim ... Takový hodný koník

Jj, to jo, taky jsem si říkala, chudák Jolanka, hlavně když vím, jakého měla dřív koně

Jsou obě ok, Elí naštěstí neběžela domů a zůstala u ní, takže to jsem ráda, ale fakt to nechápu, prý prostě najednou začla kozlovat a ona letěla

12.8.2008 10:57
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jj, to jo, taky jsem si říkala, chudák Jolanka, hlavně když vím, jakého měla dřív koně

Jsou obě ok, Elí naštěstí neběžela domů a zůstala u ní, takže to jsem ráda, ale fakt to nechápu, prý prostě najednou začla kozlovat a ona letěla

To jsou věci ... To jsou věci
Tak to byly snad jen erupce na slunci

zvířátková

12.8.2008 11:46
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
To jsou věci ... To jsou věci
Tak to byly snad jen erupce na slunci

Tak třeba fakt ta havěť nebo jestli jí Johanka nějak špatně nevedla. Je to divný, když to nikdy nedělala. To spíš vypadá na chvilkový rozčílení. Kdyby byla vyčůraná, tak to dělá furt jen tak z nálady.

sadzi saj

12.8.2008 11:51
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Tak třeba fakt ta havěť nebo jestli jí Johanka nějak špatně nevedla. Je to divný, když to nikdy nedělala. To spíš vypadá na chvilkový rozčílení. Kdyby byla vyčůraná, tak to dělá furt jen tak z nálady.

JJ, tady to dneska spí

Havěť myslím, že určo ne, byli mezi polema a oni co jezdí na tu stranu, tak tam skoro žádný nejsou a v sobotu jsme s ní byla u nás v lese, kde jich je a cválala v pohodě normálně. Nevím no, jezdí spolu už skoro třetí měsíc a vše ok, spíš myslím, že je odpočatá a je jí už dobře, tak má plno elánu, ona si občas při nacválání hodí zadnicí, ale to je jak nic, ale je fakt, že ve čtvrtek na jízdárně mi při nacválání házela zadkem, ale tohle venku fakt nedělá, tak nevím no

12.8.2008 12:05
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
JJ, tady to dneska spí

Havěť myslím, že určo ne, byli mezi polema a oni co jezdí na tu stranu, tak tam skoro žádný nejsou a v sobotu jsme s ní byla u nás v lese, kde jich je a cválala v pohodě normálně. Nevím no, jezdí spolu už skoro třetí měsíc a vše ok, spíš myslím, že je odpočatá a je jí už dobře, tak má plno elánu, ona si občas při nacválání hodí zadnicí, ale to je jak nic, ale je fakt, že ve čtvrtek na jízdárně mi při nacválání házela zadkem, ale tohle venku fakt nedělá, tak nevím no

Tak třeba jen fakt ty erupce ... nebo přebytek elanu
Tak jí moc moc pozdravuj
Já jsem tu dneska měla nějakou práci a pak jsem si probírala nové fotky z vozatajských závodů ... už mám promazáno, vybráno ... ale poprvé bych to ráda upravila rovnou tady ...
ale nic moc programy tu nemáme

zvířátková

12.8.2008 12:40
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
Tak třeba jen fakt ty erupce ... nebo přebytek elanu
Tak jí moc moc pozdravuj
Já jsem tu dneska měla nějakou práci a pak jsem si probírala nové fotky z vozatajských závodů ... už mám promazáno, vybráno ... ale poprvé bych to ráda upravila rovnou tady ...
ale nic moc programy tu nemáme

Hm, to je těžký pak najít, proč jí takhle raplo.

12.8.2008 12:45
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Hm, to je těžký pak najít, proč jí takhle raplo.

Třeba to ani neví sama
Jednou jsem cválala po strništi a Bára mi tam frkla takovýho kozla, že jsem už visela mimo sedlo To bylo loni ...
Nedávno mi zakopla ve cvalu tak, že mi louplo za krkem

sadzi saj

12.8.2008 13:17
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Třeba to ani neví sama
Jednou jsem cválala po strništi a Bára mi tam frkla takovýho kozla, že jsem už visela mimo sedlo To bylo loni ...
Nedávno mi zakopla ve cvalu tak, že mi louplo za krkem

Ženský nějaký fotečky Blani, ty jich máš určo plno, ať to tu není jenom zrzaví nebo jenom samý písmo.

No záhada asi rozřešena, jsme došli k jádru pudla V půlce pole jí začla brát zpátky, pač na konci se to točí doleva a dolů, tak aby necválali z kopce, takže buď ji vzala zpátky nějak neadekvátně nebo se Elí prostě nelíbilo, že má přejít do klusu, ale hustý, prý hodila min. 3 kozly, to se nedivím, že se katapultovala

12.8.2008 13:23
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Ženský nějaký fotečky Blani, ty jich máš určo plno, ať to tu není jenom zrzaví nebo jenom samý písmo.

No záhada asi rozřešena, jsme došli k jádru pudla V půlce pole jí začla brát zpátky, pač na konci se to točí doleva a dolů, tak aby necválali z kopce, takže buď ji vzala zpátky nějak neadekvátně nebo se Elí prostě nelíbilo, že má přejít do klusu, ale hustý, prý hodila min. 3 kozly, to se nedivím, že se katapultovala

Fotky jsou ... Ale veliké rozlišení ... Dlouho se to pak načítá

sadzi saj

12.8.2008 13:44
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

U nás bude asi lejt, žene se sem nějaká oblačnost

Ty jo, jsem se nadlábla a dala jsem si ve městě kopeček pistáciové zmrzliny

12.8.2008 13:47
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
U nás bude asi lejt, žene se sem nějaká oblačnost

Ty jo, jsem se nadlábla a dala jsem si ve městě kopeček pistáciové zmrzliny

Já měla párek ... pak melouna a rakvičky

12.8.2008 13:47
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Já měla párek ... pak melouna a rakvičky

zvířátková

12.8.2008 13:48
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):

Tady už prší, teda krape, je zataženo už nějakou hoďku, no fakt veselo.

sadzi saj

12.8.2008 13:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Tady už prší, teda krape, je zataženo už nějakou hoďku, no fakt veselo.

Jj, jsem teď koukala na své oblíbené stránky o počasí, žene se k nám oblačnost solidní z Němec.

Teda Blani, meloun a rakvičky, ňam, já měla arašídovou sušenku

zvířátková

12.8.2008 13:53
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Jj, jsem teď koukala na své oblíbené stránky o počasí, žene se k nám oblačnost solidní z Němec.

Teda Blani, meloun a rakvičky, ňam, já měla arašídovou sušenku

Sakriš děvčata, nedělejte chutě . I když já mám taky dneska samou blbost - loupáčky, banán, jogurt, sýrové tyčinky a sůšu.

zvířátková

12.8.2008 13:56
zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková napsal(a):
Sakriš děvčata, nedělejte chutě . I když já mám taky dneska samou blbost - loupáčky, banán, jogurt, sýrové tyčinky a sůšu.

Nj, táhne to i k vám, my už jsme totál. A evidentně se to trhat nebude.

12.8.2008 13:58
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

Ale taky dobrůtky
Za chvíli budu jak koule
Upravuju a upravuju foto, ale moc to neubejvá

12.8.2008 13:59
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Nj, táhne to i k vám, my už jsme totál. A evidentně se to trhat nebude.

Nemáš lepší správy
Ale tady se to taky mračí ...

sadzi saj

12.8.2008 14:10
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Ale taky dobrůtky
Za chvíli budu jak koule
Upravuju a upravuju foto, ale moc to neubejvá

Já mám doma ještě k tomu plnou lednici rajčat, paprik a okurek , takže tu od včera baštím celý den zeleninu, jak mourovatá a to mi Jolanka chtěla včera nacpat přepravku broskví

zvířátková

12.8.2008 14:13
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Já mám doma ještě k tomu plnou lednici rajčat, paprik a okurek , takže tu od včera baštím celý den zeleninu, jak mourovatá a to mi Jolanka chtěla včera nacpat přepravku broskví

Jo tak zelenina mi nic neříká, na tu by jsi mě nedostala .

sadzi saj

12.8.2008 14:16
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Jo tak zelenina mi nic neříká, na tu by jsi mě nedostala .

Taky jsem jediná, kdo to doma baští skoro, když to Mirkovi naservíruju přímo pod nos, tak si i zobne

12.8.2008 14:20
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Taky jsem jediná, kdo to doma baští skoro, když to Mirkovi naservíruju přímo pod nos, tak si i zobne

No, já mám ráda, ale teď je toho už nějak moc

sadzi saj

12.8.2008 14:20
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
No, já mám ráda, ale teď je toho už nějak moc

Teda, tak oblačnost zmizela zpět do Němec, to jsou mi věci

12.8.2008 14:27
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Teda, tak oblačnost zmizela zpět do Němec, to jsou mi věci

Nebo ke mě

sadzi saj

12.8.2008 14:28
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Nebo ke mě

Jj, k tobě ne mrkni http://www.in-pocasi.eu/radarove-snimky/

Téda, takový strakošové

zvířátková

12.8.2008 14:46
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Jj, k tobě ne mrkni http://www.in-pocasi.eu/radarove-snimky/

Téda, takový strakošové

Nj, ale my se toho snad nezbavíme .

zvířátková

12.8.2008 14:58
zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková napsal(a):
Nj, ale my se toho snad nezbavíme .

Tak já se s váma rozloučím, kočky. Půjdu si konečně nabít čipovku. Bez toho se nedá jezdit. Deštník naštěstí mám, ale stejně doufám, že ho nevyužiju. Tak ať vám to pěkně uteče. Mějte se

12.8.2008 15:09
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Tak já se s váma rozloučím, kočky. Půjdu si konečně nabít čipovku. Bez toho se nedá jezdit. Deštník naštěstí mám, ale stejně doufám, že ho nevyužiju. Tak ať vám to pěkně uteče. Mějte se

Kuju moc
Teď v TV parkur z OH

sadzi saj

12.8.2008 15:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Kuju moc
Teď v TV parkur z OH

Teda Leo, se máš, já tu dneska do půl páté

12.8.2008 15:45
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Teda Leo, se máš, já tu dneska do půl páté

A já do 19:00

sadzi saj

12.8.2008 15:53
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
A já do 19:00

Nezávidím, ale zítra a ve čtvrtek máš zase volno

12.8.2008 16:07
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Nezávidím, ale zítra a ve čtvrtek máš zase volno

NN, makám i zítra ... mám změnu ve směnách

sadzi saj

12.8.2008 16:10
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
NN, makám i zítra ... mám změnu ve směnách

Jj, i zítra jo, tak to nezávidím a denní??

12.8.2008 16:24
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jj, i zítra jo, tak to nezávidím a denní??

Hmmmmm
Hnusem skoro nedýchám

sadzi saj

12.8.2008 16:29
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Hmmmmm
Hnusem skoro nedýchám

Neboj, to přežiješ, my tu jsme každý den 8,5 hod.

12.8.2008 16:31
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Neboj, to přežiješ, my tu jsme každý den 8,5 hod.

No, už jste určo zvyklé ... ale já chudinka

sadzi saj

12.8.2008 16:36
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
No, už jste určo zvyklé ... ale já chudinka

frčím domů, tak pááá

12.8.2008 17:02
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

Tak jsem zase tady....krásné fotečky zápřahů!!!

Holky, tak jsem nafotila nového kozlíka..jmenuje se Kryštof, je úúúúžasný a Usa s Čipem ho stále prohánějí

Koukám tady na OH parkur-všetrannost a přeuložila jsem nějaké fotečky.

tak tady je Sněženka...

12.8.2008 17:03
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Tak jsem zase tady....krásné fotečky zápřahů!!!

Holky, tak jsem nafotila nového kozlíka..jmenuje se Kryštof, je úúúúžasný a Usa s Čipem ho stále prohánějí

Koukám tady na OH parkur-všetrannost a přeuložila jsem nějaké fotečky.

tak tady je Sněženka...

tady je Čert

12.8.2008 17:04
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
tady je Čert

no a tady nový přírůstek..koza kamerunská Kryštof

12.8.2008 17:05
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
no a tady nový přírůstek..koza kamerunská Kryštof

Čert a Kryštof

12.8.2008 17:06
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Čert a Kryštof

no a takhle na ně čučelo to moje žvíže

12.8.2008 18:03
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
no a takhle na ně čučelo to moje žvíže

Jéééé, to rohatý je super

zvířátková

12.8.2008 18:32
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Jéééé, to rohatý je super

Blaní, drž se, už to máš za pár

Lucí teda fotky koz úžasný, fakt parádní, ten nejnovější je nejhezčí. A to se u koz 2 kozlové snesou? Jo a smrděj fakt tak, jak se říká. Jo a to mají taky stáj či jsou jenom venku?

zvířátková

12.8.2008 18:34
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Blaní, drž se, už to máš za pár

Lucí teda fotky koz úžasný, fakt parádní, ten nejnovější je nejhezčí. A to se u koz 2 kozlové snesou? Jo a smrděj fakt tak, jak se říká. Jo a to mají taky stáj či jsou jenom venku?

Jo a Lucky, doteď vlastně čekáme na fotky Usy s ježkem, ale koukám, že jsi jí nakonec neostříhala, nebo teda jenom sestříhla, protože do ježka to má sakra daleko.

sadzi saj

12.8.2008 19:42
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

zvířátková napsal(a):
Jo a Lucky, doteď vlastně čekáme na fotky Usy s ježkem, ale koukám, že jsi jí nakonec neostříhala, nebo teda jenom sestříhla, protože do ježka to má sakra daleko.

Ahojky,

zdravím, teda, kozy jsou úžasný soused měl taky 2, ale už jsou bohužel na pekáči

Moc hezká fotka Usinky, ale koukám taky jako Leo, že žádný ježek

12.8.2008 20:28
marketka

XXX.XXX.179.23

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

zdravím, teda, kozy jsou úžasný soused měl taky 2, ale už jsou bohužel na pekáči

Tak už nám koníka odvezli. Pán se celý den neozval, ale když byl na cestě, tak volal. Předtím jsem seděla ve výběhu a Kryse sledovala. Vzpomínala jsem na vše dobré i trochu horší a pak se ke mě přišel pomazlit! Asi to tušil, protože není mazlící typ. Za chvíli pán přijel, do 2 minut jsme koníka naložili, poslední zařehtání na pozdrav a byli pryč. Tak tedˇ tu sedím a je mi všelijak . Je fakt, že se na něj můžeme přijet podívat, ale nevím, jestli seberu tu odvahu. I když mi dal teda lekci jak hrom, nikdy na něj nezapomenu. Kdybych tu neměla maličké děti, tak si ho nechám. No snad bude rozdávat radost jiným a také se uplatní i v nižším sportu, kde je velmi šikovný.
Holky, určitě nikdy koníky neprodávejte, pokud pro to nebude opravdu pádný důvod Není to nic moc se loučit s koníkem a poslat ho do světa.

12.8.2008 20:38
dzinecek

XXX.XXX.136.181

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

Nazdárek babizny.
Tak já byla dneska u Džinečka jsen na otočku.. byli jsme se pomazlinkovat v ohradě a zase jsem jela. Mám dobrou zprávičku. Džinečkovi se ta nožička moc pěkně hojí. Jsem šťastná jako blecha. Nádherně ji ohýbá a chodí jako profík.

V pátek jsme byli s kamarádkou Terezou a její kobylou Ladou na vyjížce. Nakonec jsme se rozhodly, že to švihneme k nám domů, aby moje mamča konečně viděla že i jezdím!!
No náramně jsme si to užili, všude je teď posekáno, takže se dá jezdit skoro šude. Cválali jsme mezi kulatýma balíkama slámi a Džin jenom koukal .."jééé balíky a tak veký" Musela jsem se smát, ale byl hodnej. Na to že jsme byla asi tak po 3 měsící na vyjížďce se choval inteligentně. Skoro všude vyhazoval, ale u nj je to normální.. dělá to z radosti..
Naštěstí jak mám to west. sedlo, tak to si mě drží samo!!

V sobotu jsme měli závody. tak bylo velké chystání už týden předem.
Nakonec se moc vyvedli, až na večerní vyjížďkový program. Měli jsme parkurové závody 60, 80, 90 a 100cm a pak westernové disciplíny jako jsou Barely, tyče a zlaté stránky (kdy si jezdec vylosuje číslo stránky, cvála k barelu kde si vezme zlaté stránky najde číslo stránky vytrhne ji a běží co nejrychleji z5, samozdřejmě s koněm a na něm)

No tak abych začala, večer jsme jeli vyprovodit s Terkou a Míšou 3 známí, kteří byli jezdit west. disciplíny. Celá cesta byla v pohodě. Až když už jsme byli skoro doma Terka jela s Ladou vedle Míši s Abinou a Abča se nějak ohnala po hovadu, Lada si myslela že jde po ní a našila ji to do nohy. Nejdříve to vypadlo že nic, ale pak jsme našli na zadní noze proud krve. Schytala to céva.. a jeéje kobyla se Míše vytrhla a běžela směrem do stáje, jenže se prostě najednou zastavila uprostřed silnice, naštěstí tam je dobrá vyditelnost, takže by lidi s autem stihli zareagovat. Ihned jsem vytáhla telefon a vola taťkovi ať přijede a přiveze obvazy že se nám pokopali koně. Sama jsem pobídla Džina a cválali jsme za abčou ve snaze ji dostihout. Džineček byl úpa suprovej, přesně věděl co má dělat, mastil jako o závod a když se blížila silnice zasedla jsem a vypadalo to jako profíkovej sliding stop! Ne, to přeháním, ale byl opravdu suprovej prostě jel na myšlanku!! Jsem na něj hrdá!!!

Nakonec se volal veterinář a byla to jen prasklá cévka, kobyla ztratila asi kolem 1 litru krve, ale u koně je to prý ještě dobré do těch 3 litrů, ale stejně. Dneska byla kobyla v naprostém pořádku. Jen ještě nemže chodit ven lítat s koňma.

My 4 aktéři.. bloudící přes pole a louky nakonec našli náš domov!!! Teda spíš můj!!

12.8.2008 20:41
dzinecek

XXX.XXX.136.181

dzinecek napsal(a):
Nazdárek babizny.
Tak já byla dneska u Džinečka jsen na otočku.. byli jsme se pomazlinkovat v ohradě a zase jsem jela. Mám dobrou zprávičku. Džinečkovi se ta nožička moc pěkně hojí. Jsem šťastná jako blecha. Nádherně ji ohýbá a chodí jako profík.

V pátek jsme byli s kamarádkou Terezou a její kobylou Ladou na vyjížce. Nakonec jsme se rozhodly, že to švihneme k nám domů, aby moje mamča konečně viděla že i jezdím!!
No náramně jsme si to užili, všude je teď posekáno, takže se dá jezdit skoro šude. Cválali jsme mezi kulatýma balíkama slámi a Džin jenom koukal .."jééé balíky a tak veký" Musela jsem se smát, ale byl hodnej. Na to že jsme byla asi tak po 3 měsící na vyjížďce se choval inteligentně. Skoro všude vyhazoval, ale u nj je to normální.. dělá to z radosti..
Naštěstí jak mám to west. sedlo, tak to si mě drží samo!!

V sobotu jsme měli závody. tak bylo velké chystání už týden předem.
Nakonec se moc vyvedli, až na večerní vyjížďkový program. Měli jsme parkurové závody 60, 80, 90 a 100cm a pak westernové disciplíny jako jsou Barely, tyče a zlaté stránky (kdy si jezdec vylosuje číslo stránky, cvála k barelu kde si vezme zlaté stránky najde číslo stránky vytrhne ji a běží co nejrychleji z5, samozdřejmě s koněm a na něm)

No tak abych začala, večer jsme jeli vyprovodit s Terkou a Míšou 3 známí, kteří byli jezdit west. disciplíny. Celá cesta byla v pohodě. Až když už jsme byli skoro doma Terka jela s Ladou vedle Míši s Abinou a Abča se nějak ohnala po hovadu, Lada si myslela že jde po ní a našila ji to do nohy. Nejdříve to vypadlo že nic, ale pak jsme našli na zadní noze proud krve. Schytala to céva.. a jeéje kobyla se Míše vytrhla a běžela směrem do stáje, jenže se prostě najednou zastavila uprostřed silnice, naštěstí tam je dobrá vyditelnost, takže by lidi s autem stihli zareagovat. Ihned jsem vytáhla telefon a vola taťkovi ať přijede a přiveze obvazy že se nám pokopali koně. Sama jsem pobídla Džina a cválali jsme za abčou ve snaze ji dostihout. Džineček byl úpa suprovej, přesně věděl co má dělat, mastil jako o závod a když se blížila silnice zasedla jsem a vypadalo to jako profíkovej sliding stop! Ne, to přeháním, ale byl opravdu suprovej prostě jel na myšlanku!! Jsem na něj hrdá!!!

Nakonec se volal veterinář a byla to jen prasklá cévka, kobyla ztratila asi kolem 1 litru krve, ale u koně je to prý ještě dobré do těch 3 litrů, ale stejně. Dneska byla kobyla v naprostém pořádku. Jen ještě nemže chodit ven lítat s koňma.

My 4 aktéři.. bloudící přes pole a louky nakonec našli náš domov!!! Teda spíš můj!!

Další.. torchu řehtající...

sadzi saj

12.8.2008 20:42
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

marketka napsal(a):
Tak už nám koníka odvezli. Pán se celý den neozval, ale když byl na cestě, tak volal. Předtím jsem seděla ve výběhu a Kryse sledovala. Vzpomínala jsem na vše dobré i trochu horší a pak se ke mě přišel pomazlit! Asi to tušil, protože není mazlící typ. Za chvíli pán přijel, do 2 minut jsme koníka naložili, poslední zařehtání na pozdrav a byli pryč. Tak tedˇ tu sedím a je mi všelijak . Je fakt, že se na něj můžeme přijet podívat, ale nevím, jestli seberu tu odvahu. I když mi dal teda lekci jak hrom, nikdy na něj nezapomenu. Kdybych tu neměla maličké děti, tak si ho nechám. No snad bude rozdávat radost jiným a také se uplatní i v nižším sportu, kde je velmi šikovný.
Holky, určitě nikdy koníky neprodávejte, pokud pro to nebude opravdu pádný důvod Není to nic moc se loučit s koníkem a poslat ho do světa.

Tak už to máte za sebou..........no věřím, že to je těžký, tak snad se bude mít dobře, můžete na něj jet podívat a máte už náhradu, tak Vám snad bude dělat radost a zaplácne srdíčko

12.8.2008 20:43
dzinecek

XXX.XXX.136.181

dzinecek napsal(a):
Další.. torchu řehtající...

A taky něco ze závodů ...

Pěkné předvedení toho, že i hucul není jen lenoch a jumpovat umí i ve westernu!!

12.8.2008 20:45
dzinecek

XXX.XXX.136.181

dzinecek napsal(a):
A taky něco ze závodů ...

Pěkné předvedení toho, že i hucul není jen lenoch a jumpovat umí i ve westernu!!

Pěkný skok ... někteří byli opravdu profíci!!
Ale, také záleží na tom jak to vyfotíte.. to je jasné!! Tohle byla pouze 60!!!

12.8.2008 20:46
dzinecek

XXX.XXX.136.181

dzinecek napsal(a):
Pěkný skok ... někteří byli opravdu profíci!!
Ale, také záleží na tom jak to vyfotíte.. to je jasné!! Tohle byla pouze 60!!!

Boužel i nějaké zářezy a pády byli...

12.8.2008 20:49
dzinecek

XXX.XXX.136.181

dzinecek napsal(a):
Boužel i nějaké zářezy a pády byli...

No nic nebudu zaplácávat a jdu chrupkat.. tak se tu děvčata mějte hezky... pápa já napíšu zítra!!

Blou noc!!

12.8.2008 20:53
marketka

XXX.XXX.179.23

sadzi saj napsal(a):
Tak už to máte za sebou..........no věřím, že to je těžký, tak snad se bude mít dobře, můžete na něj jet podívat a máte už náhradu, tak Vám snad bude dělat radost a zaplácne srdíčko

Jo, náhradu máme a snad se vše brzy vrátí do starých kolejí a i J. si na toho nového lenocha a velmi klidného koníka zvykne.
Je to prostě těžký se s tím vším vyrovnat, ale život jde dál.

sadzi saj

12.8.2008 20:55
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

marketka napsal(a):
Jo, náhradu máme a snad se vše brzy vrátí do starých kolejí a i J. si na toho nového lenocha a velmi klidného koníka zvykne.
Je to prostě těžký se s tím vším vyrovnat, ale život jde dál.

Markét, to věřím, stejně to je paradox, vím, jak si z něj byla nešťastná a chtěla si ho prodat a nešlo to a najednou je pryč a člověku je z toho úzko

12.8.2008 21:06
marketka

XXX.XXX.179.23

sadzi saj napsal(a):
Markét, to věřím, stejně to je paradox, vím, jak si z něj byla nešťastná a chtěla si ho prodat a nešlo to a najednou je pryč a člověku je z toho úzko

Máš pravdu, je to velký paradox.I když to s ním někdy jednoduché nebylo, tak prostě to byl člen rodiny, atˇ byl jakýkoliv. Lidi ho v mládí zkazili a za to on nemohl. Věděla jsem, že mě ten odchod vezme. Na to horší člověk v těchto chvílích zapomíná. Já vím, že to chce čas jak pro něj, tak i pro nás.

sadzi saj

12.8.2008 21:13
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

marketka napsal(a):
Máš pravdu, je to velký paradox.I když to s ním někdy jednoduché nebylo, tak prostě to byl člen rodiny, atˇ byl jakýkoliv. Lidi ho v mládí zkazili a za to on nemohl. Věděla jsem, že mě ten odchod vezme. Na to horší člověk v těchto chvílích zapomíná. Já vím, že to chce čas jak pro něj, tak i pro nás.

Jj, tak tak, čas je nejlepší lék

12.8.2008 23:35
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

JEŽEK? KDE? KDY? NÉÉÉÉÉÉ! JEŽEK SNAD UŽ NIKDY!!!!

BRRRR......NA HOLČÍ!!!!!

Já neříkala, že ji ostříhám na ježka! jen že to zkrátím na polovinu délky!!!!!! A to už má..jak ocas (těsně pod hlezno), tak hřívu má o polovic kratší...ale ježka dobrovolně fakt ne! Stačilo jednou. Ne že by se mi ježek na koních nelíbil, i Use slušel ale přece jen arab by měl mít hřívu co nejdelší

co se týče kozlů...oba jsou kastrovaní. kdyby nebyli, tak by stráááášně moc smrděli. Cap strašně páchne. Kastrát ne. Jinak kozli jsou velcí kámoši, Čert se hned ujak Kryštofa a koza Sněženka se s nimi nějak nebaví....

12.8.2008 23:36
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
JEŽEK? KDE? KDY? NÉÉÉÉÉÉ! JEŽEK SNAD UŽ NIKDY!!!!

BRRRR......NA HOLČÍ!!!!!

Já neříkala, že ji ostříhám na ježka! jen že to zkrátím na polovinu délky!!!!!! A to už má..jak ocas (těsně pod hlezno), tak hřívu má o polovic kratší...ale ježka dobrovolně fakt ne! Stačilo jednou. Ne že by se mi ježek na koních nelíbil, i Use slušel ale přece jen arab by měl mít hřívu co nejdelší

co se týče kozlů...oba jsou kastrovaní. kdyby nebyli, tak by stráááášně moc smrděli. Cap strašně páchne. Kastrát ne. Jinak kozli jsou velcí kámoši, Čert se hned ujak Kryštofa a koza Sněženka se s nimi nějak nebaví....

jinak takhle je honí můj divoký mustang..no vypadá nebezpečně, co? ...ale jen udělá výpad, případně je pronásleduje pár metrů a pak na ně prdí

12.8.2008 23:37
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
jinak takhle je honí můj divoký mustang..no vypadá nebezpečně, co? ...ale jen udělá výpad, případně je pronásleduje pár metrů a pak na ně prdí

tady honí celé stádečko

12.8.2008 23:38
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
tady honí celé stádečko

ale jinak je hrozně hodná

zvířátková

13.8.2008 06:55
zvířátková

XXX.XXX.210.76

lucky napsal(a):
ale jinak je hrozně hodná

Dobré ránko! To bude den, venku leje, tma, já zaspala, no fakt kšeft. Akorát jsem přijela vedoucímu pod ruku, když odjížděl tak 7 minut po tom, co jsem tu už měla být. Stačila by teda minuta před nebo minuta po a neviděl by mě, nevěděl, že nejsem už dávno v kanceláři, ráno ke mě kolikrát vůbec nepřijde. A ještě jsme neměla možnost se ani omluvit, jelikož odjížděl. No nevim, zamáčkla jsem budíka a bylo. Asi. Ve čtvrt na sedm jsem od přítele dostala omylem loktem, tak to mě probralo a po podívání na budíka jsem měla jasno.

13.8.2008 07:31
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! To bude den, venku leje, tma, já zaspala, no fakt kšeft. Akorát jsem přijela vedoucímu pod ruku, když odjížděl tak 7 minut po tom, co jsem tu už měla být. Stačila by teda minuta před nebo minuta po a neviděl by mě, nevěděl, že nejsem už dávno v kanceláři, ráno ke mě kolikrát vůbec nepřijde. A ještě jsme neměla možnost se ani omluvit, jelikož odjížděl. No nevim, zamáčkla jsem budíka a bylo. Asi. Ve čtvrt na sedm jsem od přítele dostala omylem loktem, tak to mě probralo a po podívání na budíka jsem měla jasno.

Ahojky,

tak to máš supa start do nového dne
Tak to snad šéf vezme v poho, co ?
Já ještě dneska denní a o vík mě čekají noční ...

13.8.2008 07:35
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak to máš supa start do nového dne
Tak to snad šéf vezme v poho, co ?
Já ještě dneska denní a o vík mě čekají noční ...

zvířátková

13.8.2008 07:47
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):

Ahojky Blaní! No, šéf je naštěstí na dovolené, vedoucí to tak nehrotí, kdyby to bylo na něm, tak mě pustí i domů, stejně tu sedím na 2 věci, ale kvůli šéfovi nemůžeme. Kdyby třeba zavolal, tak musím být tady, abych mohla cokoliv najít a zařídit. Ale stejně mě to štve, já mu nenapsala a pak se divil. No a odjel, takže jsem mu ani nic nemohla říct.

sadzi saj

13.8.2008 07:48
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

Dobré ráno,

tak se také hlásím U nás už včera lilo de facto od večera a i přes noc a ráno hnusně, klasika, ale ani mi to moc nevadí, jenom doufám, že nám na vyjížďku nebude pršet

Jinak jsem včera dostala suprovou zprávičku, je to tak na 99,9 %

Jj, jinak já teda taky myslela, že na ježka

zvířátková

13.8.2008 07:50
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno,

tak se také hlásím U nás už včera lilo de facto od večera a i přes noc a ráno hnusně, klasika, ale ani mi to moc nevadí, jenom doufám, že nám na vyjížďku nebude pršet

Jinak jsem včera dostala suprovou zprávičku, je to tak na 99,9 %

Jj, jinak já teda taky myslela, že na ježka

No je to velku takový vlezlý, mě to taky neva, akorát si můžu roztrhnout koutky, je tma, spala bych.

Jakou? Teď už se musíš pochlubit, když jsi to nakousla...

No Lucky furt mluvila o ježku, jak jí tenkrát slušej a jak by jí fikla. My pak čekali na fotky s ježkem a ona jenom o pár cenťáků kratší.

sadzi saj

13.8.2008 07:53
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
No je to velku takový vlezlý, mě to taky neva, akorát si můžu roztrhnout koutky, je tma, spala bych.

Jakou? Teď už se musíš pochlubit, když jsi to nakousla...

No Lucky furt mluvila o ježku, jak jí tenkrát slušej a jak by jí fikla. My pak čekali na fotky s ježkem a ona jenom o pár cenťáků kratší.

No hlavně, aby nechčilo, to bych fakt nerada na dnešek mám už vymyšlenou pěknou cvalovku, ale docela si říkám, abych nedopadla jako Jolanka

Jj, ještě vydržte, musím jít vyřídit nejprve maily, než mi dorazí do práce ostří očka

Jo taky jsem to tak pochopila

13.8.2008 07:56
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
No hlavně, aby nechčilo, to bych fakt nerada na dnešek mám už vymyšlenou pěknou cvalovku, ale docela si říkám, abych nedopadla jako Jolanka

Jj, ještě vydržte, musím jít vyřídit nejprve maily, než mi dorazí do práce ostří očka

Jo taky jsem to tak pochopila

Jééé, že by BSP ?

13.8.2008 08:12
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Jééé, že by BSP ?

sadzi saj

13.8.2008 08:48
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

Něco tu musím dořešit a písnu

13.8.2008 09:00
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Něco tu musím dořešit a písnu

sadzi saj

13.8.2008 09:28
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

i ty jedna

Tak jsem se tím prohrabala, ségra, jak začne psát, tak to je něco, člověk nedělá nic jiného, než odepisuje na mail.

Tak , slečna chovatelka tam měla včera poradce chovu a prý super, nadšená, vše dopadlo, jak jsem předpokládala, už jsem měla takové tušení, když mi poprvé napsala, když viděla, že se zajímám o BSP, tak jsem si říkala, že je nám souzený štěndo od ní a ne to, co jsme měli domluvené, psali jsme si a nenapsat mi, tak jsem se na to vykašlala a žádný další nescháněla, no ten osud , takže naše budoucí třeštidlo

13.8.2008 09:37
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
i ty jedna

Tak jsem se tím prohrabala, ségra, jak začne psát, tak to je něco, člověk nedělá nic jiného, než odepisuje na mail.

Tak , slečna chovatelka tam měla včera poradce chovu a prý super, nadšená, vše dopadlo, jak jsem předpokládala, už jsem měla takové tušení, když mi poprvé napsala, když viděla, že se zajímám o BSP, tak jsem si říkala, že je nám souzený štěndo od ní a ne to, co jsme měli domluvené, psali jsme si a nenapsat mi, tak jsem se na to vykašlala a žádný další nescháněla, no ten osud , takže naše budoucí třeštidlo

Jéééééé, krásný ... Fakt fenka ?

13.8.2008 09:45
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Dneska mi nějak stávkuje e-mail
Hrozně dlouho se to všechno odesílá

Tak Markét, věřím, že jsi ráda, že koník je už pryč a nemáte to před sebou
Chjo ... Dneska by měla babča narozky ... Bééé :´´´´´(((((

sadzi saj

13.8.2008 09:52
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Dneska mi nějak stávkuje e-mail
Hrozně dlouho se to všechno odesílá

Tak Markét, věřím, že jsi ráda, že koník je už pryč a nemáte to před sebou
Chjo ... Dneska by měla babča narozky ... Bééé :´´´´´(((((

to jsem si všimla, se mi to odesílá tejden

Blani, nemysli na to

Je to fenka, proč

Ta zleva s úzkou lysinkou.

13.8.2008 10:11
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
to jsem si všimla, se mi to odesílá tejden

Blani, nemysli na to

Je to fenka, proč

Ta zleva s úzkou lysinkou.

JJ, nemyslet ... Ale občas to moc nejde :(
Jéééé, ta je kváááásnááááá
Kolik za ní ?

13.8.2008 10:14
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
JJ, nemyslet ... Ale občas to moc nejde :(
Jéééé, ta je kváááásnááááá
Kolik za ní ?

e-mail snad zdechnul ... ? nechápu

zvířátková

13.8.2008 10:20
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
e-mail snad zdechnul ... ? nechápu

No ta je bezkokurenčně úžasná, téééééda, já vám tak závidim. Doufám, že se taky jednou dočkám a konečně toho celoživotního vysněného pejska budu mít. Děsně mě štve, že na to není čas.

Blaní já vím, babička taky měla nedávno svátek, no a když se čekalo měsíc a půl na kremaci, tak za ní ani nebylo kam jít. :-(

13.8.2008 10:27
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No ta je bezkokurenčně úžasná, téééééda, já vám tak závidim. Doufám, že se taky jednou dočkám a konečně toho celoživotního vysněného pejska budu mít. Děsně mě štve, že na to není čas.

Blaní já vím, babička taky měla nedávno svátek, no a když se čekalo měsíc a půl na kremaci, tak za ní ani nebylo kam jít. :-(

No, jít by kam bylo ... Ale místo babči kámen ... No, nic moc :(
Ale člověk si vzpomene více :´(
NO, jdu něco dělat, ať tolika nedepkařim ...

sadzi saj

13.8.2008 10:44
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

Blani písnu ti to na mail

Jinak jsme to asi už měli moc dlouhý, poslala jsem nový a šlo to hned

Leo, to si nemysli, dle kamarádky, jsem blázen, ale snad to budu stíhat, jde o to chtít, pak jde vše, ale je pravda, že to máš složitější, jezdíte za Čikim každý den rovnou z práce, no i pro mě to bude slušná makačka

zvířátková

13.8.2008 10:44
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):

Já vim, ale ten hrob je lepší než urna, aspoň máš pocit, že tam fakt leží. S tim popelem je to naprd, co se říká, tak to ani není čistě z toho člověka. X lidí dohromady. Takže představa fakt hnusná. :-(

sadzi saj

13.8.2008 10:45
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Já vim, ale ten hrob je lepší než urna, aspoň máš pocit, že tam fakt leží. S tim popelem je to naprd, co se říká, tak to ani není čistě z toho člověka. X lidí dohromady. Takže představa fakt hnusná. :-(

Ale dámy už dost toho truchlení

zvířátková

13.8.2008 10:52
zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková napsal(a):

No právě, jsme do čtyř v práci denně. Jako nebyl by problém, kdyby ten pes byl jak u mě, tak u toho mého v práci, to by šlo. Ta holčina, co jsem jí tu zastoupila, tu měla furt labradora. Ale jde o to, že by tu ležel a nemohla bych s ním ani pořádně ven, jenom vyvenčit a zase do kanclu. Z práce rovnou ke koním a né vždy se jde na vyjížďku a abych uklízela a u mě ležel a koukal, jak uklízím atd., tak to je o ničem. No a pak? Přece nebudeme lítat někde po příchodu domů v půl sedmé do večera. Když jsme ještě ani neobědvali. Sice by se mu člověk mohl věnovat celý den, ale zase by to musel být nějaký povaleč, co nepotřebuje tolik pohybu, co je spokojený, že leží.

13.8.2008 10:54
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

NO, sice hrob, ale tam urna :(
NO, je to divný, to jo ...

zvířátková

13.8.2008 10:55
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Ale dámy už dost toho truchlení

No já to tak nějak beru, sice vzpomínám furt, ale už mě to tak nebolí. Teda nedávno měla máma u sebe kamarádku a pouštěla jí video z bráchovo svatby, a to mě dostalo, když jsem tam babičku viděla naživo. To jsem jako nemohla nepobrečet si. Musely jsme se to vypnout, jelikož jsme brečely všechny tři.

sadzi saj

13.8.2008 11:08
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
No právě, jsme do čtyř v práci denně. Jako nebyl by problém, kdyby ten pes byl jak u mě, tak u toho mého v práci, to by šlo. Ta holčina, co jsem jí tu zastoupila, tu měla furt labradora. Ale jde o to, že by tu ležel a nemohla bych s ním ani pořádně ven, jenom vyvenčit a zase do kanclu. Z práce rovnou ke koním a né vždy se jde na vyjížďku a abych uklízela a u mě ležel a koukal, jak uklízím atd., tak to je o ničem. No a pak? Přece nebudeme lítat někde po příchodu domů v půl sedmé do večera. Když jsme ještě ani neobědvali. Sice by se mu člověk mohl věnovat celý den, ale zase by to musel být nějaký povaleč, co nepotřebuje tolik pohybu, co je spokojený, že leží.

No Leo, tak to bych být tebou do toho šla To je super, když ho můžeš mít v práci, člověk má hned lepší náladu a co, lepší, než sám doma a čekat na páníčky, skočíš vyvenčit, tak se aspoň protáhneš a u koníků myslím, že super ne, na vyjížďku nebo bude pobíhat okolo, než to uděláte a máš tam sebou vždycky přítele, tak kdyby trochu přiložil ruku k dílu a co, doma potom pes padne za vlast z vyvenčení u koně a bude klid, si nemysli, já z práce jezdím přes 5 hod., od Elí kolem půl osmé, uvařit, poklidit, no není to sranda, ale přece nebudu celý život otrokem práce a to bych potom nemohla mít nic

13.8.2008 11:09
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
NO, sice hrob, ale tam urna :(
NO, je to divný, to jo ...

Čau, tak jsem zase tady.... byla jsem u doktorky, sedymka není dobrá a krev šla na další rozbor a mám další ATB... v tom krku to stále nenji dobré

Jiank tady mží, ale asi zadu Use na trávu, protože zlatíčko bude zřejmě doma...

Jinak já nemluvila o ježkovi! Teda jako že ji slušel, ale říkala jsem, že to jen střihnu na polovic! A fikla jsem málo?! 20cm padlo!!!!!..béééé..ale má to nyní husté a moc pěkné

JO, mimochodem, štěndo je úžasné, hlavně aby bylo zdravé a dělalo radost....jak to mají vlastně berňáci s DKK atd? Je to hrozně módní plemeno a je jich strašně moc, aby to neodnesli jako většina namnožených módních plemen. Jinak kamarádka má taky fenku a už je docela úspěšná.

tady jedna kreace

13.8.2008 11:15
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Čau, tak jsem zase tady.... byla jsem u doktorky, sedymka není dobrá a krev šla na další rozbor a mám další ATB... v tom krku to stále nenji dobré

Jinak já nemluvila o ježkovi! Teda jako že ji slušel, ale říkala jsem, že to jen střihnu na polovic! A fikla jsem málo?! 20cm padlo!!!!!..béééé..ale má to nyní husté a moc pěkné

JO, mimochodem, štěndo je úžasné, hlavně aby bylo zdravé a dělalo radost....jak to mají vlastně berňáci s DKK atd? Je to hrozně módní plemeno a je jich strašně moc, aby to neodnesli jako většina namnožených módních plemen. Jinak kamarádka má taky fenku a už je docela úspěšná.

tady jedna kreace

Tak to je supééééééér
Bezva foto

sadzi saj

13.8.2008 11:17
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):

tady jedna kreace

Lucky, ty fotečky shora, jak Usa nahání jsou super

Jinak díky, no berňáci jsem to četla, že to je v módě, ale třeba v našem okolí ho nikdo nemá a o žádném nevím, kromě Blanky ségry a holky jednou přišli do stáje s jedním a mamky ségra má od nás štěně, ale to už je hodně dávno No kdyby to bylo na mě, asi bych si vybrala jiného psa, tohle je prostě kompromis s přítelem, jinak s tím DKK by to mělo být stejný prý jako u těch Vašich pesanů

13.8.2008 11:19
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
No Leo, tak to bych být tebou do toho šla To je super, když ho můžeš mít v práci, člověk má hned lepší náladu a co, lepší, než sám doma a čekat na páníčky, skočíš vyvenčit, tak se aspoň protáhneš a u koníků myslím, že super ne, na vyjížďku nebo bude pobíhat okolo, než to uděláte a máš tam sebou vždycky přítele, tak kdyby trochu přiložil ruku k dílu a co, doma potom pes padne za vlast z vyvenčení u koně a bude klid, si nemysli, já z práce jezdím přes 5 hod., od Elí kolem půl osmé, uvařit, poklidit, no není to sranda, ale přece nebudu celý život otrokem práce a to bych potom nemohla mít nic

JJ, myslím, že by to hafan měl super
Taky by jsem brala

sadzi saj

13.8.2008 11:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
JJ, myslím, že by to hafan měl super
Taky by jsem brala

Viď

13.8.2008 11:34
strelish

XXX.XXX.126.103

sadzi saj napsal(a):
Viď

Ne, že bych vám chtěla kazit radost, ale taky jsem si myslela, že to bude v poho. Nebylo. Nakonec bylo jedno na úkor druhého a pak i domácnosti atd.. Zvlášť v zimě A mít psa je horší (časově) než mít koně...bohužel. Kůň si beze mě vystačí, ten pes ne.

13.8.2008 11:35
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Lucky, ty fotečky shora, jak Usa nahání jsou super

Jinak díky, no berňáci jsem to četla, že to je v módě, ale třeba v našem okolí ho nikdo nemá a o žádném nevím, kromě Blanky ségry a holky jednou přišli do stáje s jedním a mamky ségra má od nás štěně, ale to už je hodně dávno No kdyby to bylo na mě, asi bych si vybrala jiného psa, tohle je prostě kompromis s přítelem, jinak s tím DKK by to mělo být stejný prý jako u těch Vašich pesanů

NO, stačí se podívat na výstavy...největší položky účasti jsou retrievři (zlatí a labíci), berňáci, howíci a ridgebeck....někdy fakt síla, nejhorší je, když máme takové psy před sebou, to pak přicházíme na řadu hooodně pozdě
Já teda nevím jak u vás, ale tady je přeberňákováno.....v poslední době vůbec si připadám, že jinám plemena než výše jmenovaní snad ani nejsou.... tady v širokém okolí je to jeden na druhém....
......jo a ještě je to tady samý uřvaný jorkšírák......včera nás chtěl s Usou jeden hajzlík sežrat. Nevím proč si to lidi nevychovají, řve to, čekala jsem kdy se ji ten hajzlík zakousne do noh...když ona je tak blbá a hodná, že ho neodstřelí...bába stojí volá, pes ignorace, nakonec si šla zpátky sedout kráva ke stolu (jsme jely kolem hospody s Usou) a pes nás pronásledoval.....takové fakt "miluji" ....navíc tihle fakt hnusně řvou, pro mě to má strašně nepříjemný hlas....jorky fakt nemusím. V jednom baráku tady mají dva takové vypatlance, že jak jdeme kolem (jen jdeš sama, či se psem, nebo na koni...) tak ti blbečci jim doma málem prolítnou skleněnými dveřmi, strašně to hystericky řve, nakonec musí i v zimě otevřít dveře na balkon a psi se můžou pominou...vždycky čekám, jestli nějaký slítne dolů Já vím, že jak to má někdo doma, tak mu to asi nepřijde, ale já těmhle prostě nevěřím ani jak se jmenují...nikdy člověk neví, kdy se ti zakousne do nohy....tady v dědině jich je několik, klidně to proleze plotem a pronásleduje to báby s taškami a tak...fakt veeelmi příjemné...

No nic, já jdu kosit tu trávu....

jo ty fotky jsou někdy sranda, když člověk kouká co ti koně vyvádí..tady jedna řádící

zvířátková

13.8.2008 11:37
zvířátková

XXX.XXX.210.76

lucky napsal(a):

tady jedna kreace

No horší je, že u přítelovo rodičů už 2 psy jsou, jeden s těžkým ekzémem, všechno zablešené, fakt bych se bála tam vlastního psa pustit. No a říkám si, co by bylo, kdybychom jeli na dovolenou, no neměla bych ho kam dát, vůbec. To už bychom nikam jet nemohli. Navíc tomu mému se do toho nechce, prý první dítě, pak pes, když už jako třeba budu doma. Přece jenom on je takový, že nechce, aby bylo nějaké zvíře na něm odkázané. On ty moje bere, ale neangažuje se. Já jim dělam všechno, jak malým, tak Čikimu. Když třeba omarodim, tak si ty malé musim stejně obstarat sama a kůň zůstane jeho tátovi. Takže z toho je evidentní, že kdyby byl pes, tak bude i jeho, tudíž by se mu to nelíbilo, že teď chce pes ven, když on si chce hrát a tak.

sadzi saj

13.8.2008 11:38
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

strelish napsal(a):
Ne, že bych vám chtěla kazit radost, ale taky jsem si myslela, že to bude v poho. Nebylo. Nakonec bylo jedno na úkor druhého a pak i domácnosti atd.. Zvlášť v zimě A mít psa je horší (časově) než mít koně...bohužel. Kůň si beze mě vystačí, ten pes ne.

No asi je to složitý, to já neříkám, že to bude jednoduchý, ale bohužel u domku potřebujeme psa hlídače, nemůžeme to tam nechat bez psa, to je jak říct, pojďte si nás vykrást, i když pes samozřejmě také není záruka. Já mám koně ve stáji, ne doma a myslím, že jednou budu muset zvládat horší věci a to dítě a koně, takže doufám, že s tím psem to zvládneme Navíc máme starou fenu, takže budou dva.

sadzi saj

13.8.2008 11:46
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
No horší je, že u přítelovo rodičů už 2 psy jsou, jeden s těžkým ekzémem, všechno zablešené, fakt bych se bála tam vlastního psa pustit. No a říkám si, co by bylo, kdybychom jeli na dovolenou, no neměla bych ho kam dát, vůbec. To už bychom nikam jet nemohli. Navíc tomu mému se do toho nechce, prý první dítě, pak pes, když už jako třeba budu doma. Přece jenom on je takový, že nechce, aby bylo nějaké zvíře na něm odkázané. On ty moje bere, ale neangažuje se. Já jim dělam všechno, jak malým, tak Čikimu. Když třeba omarodim, tak si ty malé musim stejně obstarat sama a kůň zůstane jeho tátovi. Takže z toho je evidentní, že kdyby byl pes, tak bude i jeho, tudíž by se mu to nelíbilo, že teď chce pes ven, když on si chce hrát a tak.

JJ, u nás naštěstí, když jedeme na dovolenou, nakrmí tchýně a obstará, pač jinak by jsme taky byli nahraný

No hele myslím, že právě lepší první pes a pak dítě, včera to shora psala i Markéta, že je lepší si nejdřív vychovat psa a pak až dítě, protože to se potom toho psa už nedočkáš nebo si ještě sakra hodně dlouho počkáš. A copak, že by mimi na obzoru

Jo s chlapama to je něco, to ten můj teda aspoň přiloží ruku k dílu, když je potřeba nebo, když jsme tak domluvený

sadzi saj

13.8.2008 11:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
NO, stačí se podívat na výstavy...největší položky účasti jsou retrievři (zlatí a labíci), berňáci, howíci a ridgebeck....někdy fakt síla, nejhorší je, když máme takové psy před sebou, to pak přicházíme na řadu hooodně pozdě
Já teda nevím jak u vás, ale tady je přeberňákováno.....v poslední době vůbec si připadám, že jinám plemena než výše jmenovaní snad ani nejsou.... tady v širokém okolí je to jeden na druhém....
......jo a ještě je to tady samý uřvaný jorkšírák......včera nás chtěl s Usou jeden hajzlík sežrat. Nevím proč si to lidi nevychovají, řve to, čekala jsem kdy se ji ten hajzlík zakousne do noh...když ona je tak blbá a hodná, že ho neodstřelí...bába stojí volá, pes ignorace, nakonec si šla zpátky sedout kráva ke stolu (jsme jely kolem hospody s Usou) a pes nás pronásledoval.....takové fakt "miluji" ....navíc tihle fakt hnusně řvou, pro mě to má strašně nepříjemný hlas....jorky fakt nemusím. V jednom baráku tady mají dva takové vypatlance, že jak jdeme kolem (jen jdeš sama, či se psem, nebo na koni...) tak ti blbečci jim doma málem prolítnou skleněnými dveřmi, strašně to hystericky řve, nakonec musí i v zimě otevřít dveře na balkon a psi se můžou pominou...vždycky čekám, jestli nějaký slítne dolů Já vím, že jak to má někdo doma, tak mu to asi nepřijde, ale já těmhle prostě nevěřím ani jak se jmenují...nikdy člověk neví, kdy se ti zakousne do nohy....tady v dědině jich je několik, klidně to proleze plotem a pronásleduje to báby s taškami a tak...fakt veeelmi příjemné...

No nic, já jdu kosit tu trávu....

jo ty fotky jsou někdy sranda, když člověk kouká co ti koně vyvádí..tady jedna řádící

Lucky, tohle já nesleduju, já chtěla vždycky vlkodava nebo německou dogu případně asiata, berňáka vůbec, ale nakonec kompromis obou stran a je berňák , ale určitě to chce s PP, jinak jsou na tom potom třeba i zdravotně dost špatně, jak jsou přešlechtěný

13.8.2008 12:22
tecos

XXX.XXX.201.43

sadzi saj napsal(a):
JJ, u nás naštěstí, když jedeme na dovolenou, nakrmí tchýně a obstará, pač jinak by jsme taky byli nahraný

No hele myslím, že právě lepší první pes a pak dítě, včera to shora psala i Markéta, že je lepší si nejdřív vychovat psa a pak až dítě, protože to se potom toho psa už nedočkáš nebo si ještě sakra hodně dlouho počkáš. A copak, že by mimi na obzoru

Jo s chlapama to je něco, to ten můj teda aspoň přiloží ruku k dílu, když je potřeba nebo, když jsme tak domluvený

Andy buď naprosto v poho! Pes (jeden ), Elí a baráček zvládneš naprosto v klidu! Berňák není pes co by potřeboval Tvojí stálou pozornost a každodení výcvik
Podívej na nás Třináct psů ( 7miminek), kobyla, potkan, kolem 200 terčovců, žako, rozestavěný barák, zahrada.... A jsme v poho - kobyla chodí podle představ, psi vyhrávají zkoušky a výstavy, žako je spokojenej, potkan pišin taky a ryby nám taky ještě neplavou bříškem nahoru. Zahrádku mám v pořádku, na baráčku makáme, do práce chodíme v čistým a pohublí taky nejsme....

13.8.2008 12:57
blanche

XXX.XXX.245.111

tecos napsal(a):
Andy buď naprosto v poho! Pes (jeden ), Elí a baráček zvládneš naprosto v klidu! Berňák není pes co by potřeboval Tvojí stálou pozornost a každodení výcvik
Podívej na nás Třináct psů ( 7miminek), kobyla, potkan, kolem 200 terčovců, žako, rozestavěný barák, zahrada.... A jsme v poho - kobyla chodí podle představ, psi vyhrávají zkoušky a výstavy, žako je spokojenej, potkan pišin taky a ryby nám taky ještě neplavou bříškem nahoru. Zahrádku mám v pořádku, na baráčku makáme, do práce chodíme v čistým a pohublí taky nejsme....

Jéééé, to je ale kvasavec

sadzi saj

13.8.2008 12:58
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

tecos napsal(a):

Jů, to je prďola

Adél díky za podporu, pejskové budou dva, ale Fanča už je stará babička a vystačí si sama a s Mirkem, je to její oblíbenec a hlídá ho, jak oko v hlavě , no Elí není zatím doma, takže ten čas se pohybuje také v jiných mezích, než když toho koně má člověk doma, takže to myslím, že je v pohodě, práci na domečku to snad moc neovlivní a zahrádka už je skoro hotová, ale potřebuje občas vyplejt no jinak zakrslá beranice Mánička a 3 kočky to ještě jistí o freťulku jsme bohužel přišli na jaře a akvárko neprošlo testací, takže to zatím nemám

zvířátková

13.8.2008 12:59
zvířátková

XXX.XXX.210.76

tecos napsal(a):

NO to my bychom kam dát fakt neměli. Takhle o Čikiho je postaráno 100% a malí se taky udají. Ale pes už by byl problém. JO, to věřím, že je lepší mít prvního psa, ale je to těžký, sama ač bych po něm děsně toužila, tak se toho tak trošku bojím. A ten můj by nechtěl. Podle mě má spíš pocit, že kdybych měla psa, tak bych měla svoje mimi a dítě už bych zase delší dobu nechtěla. Jenže furt zapomíná, že mě se do toho dítěte fakt vůbec zatím nechce. To radši dalších 10 náročných zvířat. Já k těm zvířatům vždycky táhla a zatím jsem z toho zřejmě "nevyrostla". Ono pejsek u baráčku je taky o něčem jiném, jenže u nás by jako u sebe doma zahradu okupovat nemohl. Že jako člověk jde a pes je přes den na zahradě. To ne, tak to u nás není přizpůsobené. Sousedi taky mají fenku, bytovou, na zahradě je jen s nima, tam je to prostě průchodné, víc lidí v baráku, zajíždí se dovnitř, všude kytičky, prostě venku by to nešlo. I když teď budou mít pejska a toho chce soused nechat na zahradě na trvalo, v kotci. To mi zase přijde děsně nespravedlivý, jednoho "odkopnout ven" a druhého doma na gauči. A že jako přes léto by tam mohla být přes den s ním, třeba jenom na noc, a v zimě spíš doma, že ten pes bude lepší srst na to, aby mohl zůstat venku, ale tahle princezna už by si asi nezvykla. Jo a budou ho mít, co nevidět a do toho je sousedka těhotná, no a chůva zřejmě po prvním půl roce bude soused.

13.8.2008 13:02
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

tak jsem tady, nakosena hromada trávy, kůň bude zase jako koule s nožičkami

tady rozjetý Čipo..no že je úúžasný

13.8.2008 13:33
tecos

XXX.XXX.35.178

lucky napsal(a):
tak jsem tady, nakosena hromada trávy, kůň bude zase jako koule s nožičkami

tady rozjetý Čipo..no že je úúžasný

je to holka je na prodej. stejně jako tahle.....

sadzi saj

13.8.2008 13:34
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

tecos napsal(a):

Co Blani, nechceš jít do hafíka by jsme spolu chodili na cvičák

13.8.2008 13:34
tecos

XXX.XXX.35.178

tecos napsal(a):

a tahle

zvířátková

13.8.2008 13:36
zvířátková

XXX.XXX.210.76

tecos napsal(a):
a tahle

Fakt jo? Fretka už není? To jsem netušila. Copak se stalo?

Přidejte reakci

Přidat smajlík