lanika
napsal(a):
Zdar ženské, už se probuďte
I Honzík sem kouká a nic .....
lanika
napsal(a):
I Honzík sem kouká a nic .....
Za všechny dnešní fotečky děkuji Lucince
Kláruš, a tebe spolu s klukama i holkama přejem vše nejlepší k svátku
lanika
napsal(a):
Za všechny dnešní fotečky děkuji Lucince
Kláruš, a tebe spolu s klukama i holkama přejem vše nejlepší k svátku
Tady tu fotečku vám musím ukázat
myslím, že je to unikátní záběr kdy uprostřed jízdárny jedna kaluž a v ní Megi
lanika
napsal(a):
Tady tu fotečku vám musím ukázat
myslím, že je to unikátní záběr kdy uprostřed jízdárny jedna kaluž a v ní Megi
Héééééééééééééééééééééj, babice opice
No jo, mě se to frajeří, já mám ještě tajkovou půlhopdinku volno, než mi šéfík připraví ceny k fakturaci
lanika
napsal(a):
No jo, mě se to frajeří, já mám ještě tajkovou půlhopdinku volno, než mi šéfík připraví ceny k fakturaci
Tož ještě jeden hups nakonec a mlčím. Kde jsteeeeeeeee????
lanika
napsal(a):
Dobré jitro,
Klárkám přeji vše nejlepší...zdraví, štěstí a tak nějak všeho co je možné ke spokojenému životu...
Holky, včera mě chytlo uklízecí a normálně jsem do 22.50 uklízela...byt mám vylapovanej...uff.
MNo a byla jsem si zkusit rajtky u jedné paní a nějak se asi zdrcly...prostě mi nešly. Škoda, byly moc pěkné a jen za 500.
Dneska jedu juknout na Lunidlo k Hance, tak mám nabitého fotyho, tak něco nafotím...dneska budou jumpovat tak jsem zvědavá...
Mimochodem mám prošičku nervy z toho, že mi Pepíček neumí pít z toho napájecího udělátka, vody neubylo od pátka, tak jsem mu dala na víčko a to se mohl uchlastat...jak ho to holomka neučit? Nedat mu tam to víčko? Aby trochu namáhal pidi mozeček?
lanika
napsal(a):
Dobré ránkóó...
Klárušám VŠE NEJLEPŠÍ K SVÁTKU!!!
Jdeme se venčit s Molinatou...
molly
napsal(a):
Dobré ránkóó...
Přeji krásné slunečné ráno
SESTŘIČKO PŘEJI TI VŠE NEJLEPŠÍ K SVÁTKU, DNES TO ZAPIJEM
molly
napsal(a):
Dobré ránkóó...
Děkuji holčíny..to po ránu zahřeje...tož já poslavila svátek už trochu od včera, měla jsem nečekanou návštěvu a padla švestka, zelená i nějak jelcin, a zapila jsem to friskem, tak asi tušíte jakou mám žížu a to mě to čeká dneska znova!ojojoj
rocky
napsal(a):
Přeji krásné slunečné ráno
SESTŘIČKO PŘEJI TI VŠE NEJLEPŠÍ K SVÁTKU, DNES TO ZAPIJEM
Klári a jak to vypadá s tvým dárečkem k svátku? Bude?
Káťulec tys včera bumbala? A Dany, zítra ráno netrpělivě zaplnu PC a budu čekat na fotečky. Jsem na Lunu zvědavá
klawdie
napsal(a):
Děkuji holčíny..to po ránu zahřeje...tož já poslavila svátek už trochu od včera, měla jsem nečekanou návštěvu a padla švestka, zelená i nějak jelcin, a zapila jsem to friskem, tak asi tušíte jakou mám žížu a to mě to čeká dneska znova!ojojoj
Leni dneska to asi nestíhám....ale dnes budu mít výsledky vyšetření takže budu mít konečně klid na duši!
a padne konečný ortel
klawdie
napsal(a):
Kláruš, já od jisté doby nemíchám a už vůbec se snažím vyhýbat štamprlím
Ale tvůj stav si umím zcela živě představit
No a včera jsme stratili podkovu, tak musíme ted na ty 3 dny vym,yslet, kde budem jezdit....
lanika
napsal(a):
Kláruš, já od jisté doby nemíchám a už vůbec se snažím vyhýbat štamprlím
Ale tvůj stav si umím zcela živě představit
No a včera jsme stratili podkovu, tak musíme ted na ty 3 dny vym,yslet, kde budem jezdit....
Teda teda je to Honzík nebo není? před očima se nám mění...![]()
kam až jste se dostali?
klawdie
napsal(a):
kam až jste se dostali?
u nás o podkůvku přišel exluzivně Cardík, to je pech zas ho mám na starosti a on si doslova urval přední podkovu i s rohovinou, měl to hnusný a jak je šmatlal i tak tak neustále škobrtal...snad už to bude dobré, sice jsme před kováním pěkně s Michalem zmokli, brutus přehánka
klawdie
napsal(a):
kam až jste se dostali?
Kláruš a tovýše je kdo?????
Včera to koníkům moc šlo....3 skoky doskok-výskok, pak jeden cvalový a oxer. Na těch předních si pořádně zamakali.....A naše "parťačka"
rocky
napsal(a):
Tady Honzulík krásně přikládá nožky
taky to tak dávám, podle pana Palmana
takže spokojenost...
To nahoře je kobylka Gerlinda, takhle skáče turisták
klawdie
napsal(a):
takže spokojenost...
Klarušo, babušo, všystsko nej k tym meninam:))
jinak sjem se taky včera hecla a ze všeho, co je doma jsem vyrobila jeden ks překážky..
musím někoo znásilnit, ať mi vyrobí aspoň 4 stojany, takhle je to děs..
ale bylo fakt boží, jak skákali jeden přes druhého, jak malé děcka...:)
tady ryzoňa:)
klawdie
napsal(a):
takže spokojenost...
Včera jsem si udělala suprový relax na zahradě, koníky jsem pustila až kolem půl 8 jak jsme přijeli a do 22 hod jsem po tmě seděla u ohrady a poslouchala cvrčky a frkání kluků
Všude ticho, hvězdy s měsíčkem nahoře a fenky na klíně
Tak mě popadla hodinová romantika ![]()
![]()
strelish
napsal(a):
Klári taky se připojuju s gratulací k svátku, já přes ně vůbec nemám přehled se přiznám
Leni nebumbala jsem, ale už druhý týden vstávám v 5:30 a chodím spát před půlnocí + o víkendu jsem nějak špatně spala a tak to na mě občas dolehne
a Leňas, teď závidím já tu jízdárnu...se tam furt nemůžu dokopat zajet..ale nejvíc závidím ty spring partnery, sjem na to nějak sama..
navíc teď má Kuláš nemocenskou, tož má nějak moc volna...
jinak včera jsem si byla vyzvednout tu síťku an noc, vyloženě prototyp, budu to muset trochu zmenšit...
samozřejmě, že ten můj debil - to už jinak nejde říct, z toho byl absolutně v běsu...
tož následovala asi půlhodinová přátelská hra, nicméně nakonec do toho hlavu cpal pomalu sám...:)
akorát on má fakt tu hlavinku pomalu jak poncl, i ten nosánek, tak se to musí trochu zmenšit..ve čtvrtek by mi měla přivézt ještě kámoška tu, co ji prodávají v equiservisu, tam je bohužel bez fotky, tak já jenom doufám, že to kalpne, dneska to zkusím...
a tady Kerka, mu to trochu nevyšlo, tak sledujte ty přední nohy:)
kukinatost
napsal(a):
Klarušo, babušo, všystsko nej k tym meninam:))
jinak sjem se taky včera hecla a ze všeho, co je doma jsem vyrobila jeden ks překážky..
musím někoo znásilnit, ať mi vyrobí aspoň 4 stojany, takhle je to děs..
ale bylo fakt boží, jak skákali jeden přes druhého, jak malé děcka...:)
tady ryzoňa:)
Jani jedna eurolišta se dá koupit za 160 Kč a jeden eurohák vyjde na 60,-, nedávno mi na mail přišla cenová nabídka od jedné firmy z plzenska...
Právě sem zjistila že se bude v září opět konat VT na Hvězdě-kde jsme měli takové uspěchy a byli tma pěkné ceny, no prsotě nejhezčí VT za celý rok, tak mám radost a už mám první akci...![]()
kukinatost
napsal(a):
a Leňas, teď závidím já tu jízdárnu...se tam furt nemůžu dokopat zajet..ale nejvíc závidím ty spring partnery, sjem na to nějak sama..
navíc teď má Kuláš nemocenskou, tož má nějak moc volna...
jinak včera jsem si byla vyzvednout tu síťku an noc, vyloženě prototyp, budu to muset trochu zmenšit...
samozřejmě, že ten můj debil - to už jinak nejde říct, z toho byl absolutně v běsu...
tož následovala asi půlhodinová přátelská hra, nicméně nakonec do toho hlavu cpal pomalu sám...:)
akorát on má fakt tu hlavinku pomalu jak poncl, i ten nosánek, tak se to musí trochu zmenšit..ve čtvrtek by mi měla přivézt ještě kámoška tu, co ji prodávají v equiservisu, tam je bohužel bez fotky, tak já jenom doufám, že to kalpne, dneska to zkusím...
a tady Kerka, mu to trochu nevyšlo, tak sledujte ty přední nohy:)
Lenošku, romantiku závidím, já bych musela sedět ve skafandru asi...je naprosto neskutečné, jak u nás žerou ty muchy, komáři, hovada...
koně mají zakázáno se potit...jinak hned pod sprchu a narepelentit..nechápu, co se letos děje, ale asi se nám spikla příroda..
kukinatost
napsal(a):
Lenošku, romantiku závidím, já bych musela sedět ve skafandru asi...je naprosto neskutečné, jak u nás žerou ty muchy, komáři, hovada...
koně mají zakázáno se potit...jinak hned pod sprchu a narepelentit..nechápu, co se letos děje, ale asi se nám spikla příroda..
Sakra Jani, to je kočanda ryšavá...až budeš pouštět tak pokud budeš mít kobylku tk jdu do ní...
Moc pěkné fotky...
kukinatost
napsal(a):
Jani, ta rezavá je ale dělo
Moc bych vás chtěla vidět naživo, snad mi to vyjde
A že nám závidíte tu přírodu ![]()
![]()
lanika
napsal(a):
![]()
JO!
Roudna z druhé strany...
haisovad
napsal(a):
Sakra Jani, to je kočanda ryšavá...až budeš pouštět tak pokud budeš mít kobylku tk jdu do ní...
Moc pěkné fotky...
rezatice je baraba fotogenická:)
Gasii evidentně cválala pomalu...a takových fotek mám, blbci se nahání jak malé děcka:)
klawdie
napsal(a):
JO!
Roudna z druhé strany...
Ted jsi mi připoměla.....Včera mi volal kámoš z Prahy no a tak mluvíme, mluvíme a z něj naráz vypadne, že tam u nich nebyl ještě ani pořádně v lese
pak následoval z mé strany ukrutný smích, jako že bych chtěla vidět ten jejich městský lesík ![]()
![]()
lanika
napsal(a):
![]()
Jo, na staré kolena se odstěhuju tam k vám - už mi hledej fleka v lékárně
Jinak včera u nás byl opět vet, tak máme Jami znova potvrzenou březí a Ernuše je taky, tak teď jen doufat, aby se nic do toho příštího roku ještě neposr....
strelish
napsal(a):
Jinak včera u nás byl opět vet, tak máme Jami znova potvrzenou březí a Ernuše je taky, tak teď jen doufat, aby se nic do toho příštího roku ještě neposr....
Jo tak to gratulace!to bude dvojnásobná radost...
klawdie
napsal(a):
Jo tak to gratulace!to bude dvojnásobná radost...
Blondýnky machrujou s posekanýma loukama
a beztak Klárka hledá fotečky s přírodou ![]()
![]()
Stejně je to zvláštní holky, ten kdo to má mu to sevšední a neváží si toho, ten kdo to nemá po tom šíleně touží. Je to tak sevším a všude. Ach ti lidi
strelish
napsal(a):
ty brďo, Kačula, vy jste to množení vzali ve velkém, tož držím palce..
já furt přemýšlím, že loni fakt nehcám tu rezatici připustit...
jenže já se znám, že se pak toho hříběte nebudu chtít vzdát...
jsem ochotna ochočit si i muchu:)
a teď bych piplala nějaké miminko a...
kukinatost
napsal(a):
ty brďo, Kačula, vy jste to množení vzali ve velkém, tož držím palce..
já furt přemýšlím, že loni fakt nehcám tu rezatici připustit...
jenže já se znám, že se pak toho hříběte nebudu chtít vzdát...
jsem ochotna ochočit si i muchu:)
a teď bych piplala nějaké miminko a...
Jani s kladrubou jsme se k tomu nedokopali dva roky, takže už jsem se fakt nasr....a přítele k tomu dokopala. A Jamuše si to pěkně odbude za mlada a další hříbě neplánuju...a takhle aspoň budou dva prckové a vyhrajou si. Teď máme jednoho a je to fakt milášek (a snad si ho koupí hodní lidi), ale nemá si s kým hrát, lítat s ním taky málokdy někdo chce a to je škoda.
lanika
napsal(a):
no právě, já když vidím některé ty koňaře kolem sebe...víte jak to u mě je, u mě se má nejlíp, nikde ho nebudou mít tak rádi...:))
občas jsem na sebe až nasraná, páč fakt rvu všecko jenom do koní...vlastně pomalu s žádnýma penězma nepočítám pro sebe, všechno cpu do smraďochů...
jeslti síťka nepomůže, tak zvažuju nějaké vyšetření, ale při přečtení tohohle článku...
https://www.ifauna.cz/clanky/ clanek.php?id=2122&rubrika=13
navíc jsem se už i kontaktovala s lidma a spoustu z nich vložili tisíce do vyšetření a nevylezlo z nich nic...
opravdu si to spolulu se slunkem, hmyzem a teplem..možná i nějaká ta alergie, páč kje spokojený, když může jít a třít si noc o trávu, no, o cokoliv...zlata, držte palce...
kukinatost
napsal(a):
no právě, já když vidím některé ty koňaře kolem sebe...víte jak to u mě je, u mě se má nejlíp, nikde ho nebudou mít tak rádi...:))
občas jsem na sebe až nasraná, páč fakt rvu všecko jenom do koní...vlastně pomalu s žádnýma penězma nepočítám pro sebe, všechno cpu do smraďochů...
jeslti síťka nepomůže, tak zvažuju nějaké vyšetření, ale při přečtení tohohle článku...
https://www.ifauna.cz/clanky/ clanek.php?id=2122&rubrika=13
navíc jsem se už i kontaktovala s lidma a spoustu z nich vložili tisíce do vyšetření a nevylezlo z nich nic...
opravdu si to spolulu se slunkem, hmyzem a teplem..možná i nějaká ta alergie, páč kje spokojený, když může jít a třít si noc o trávu, no, o cokoliv...zlata, držte palce...
tož ďouchy, kde se zas smykáte...?
Zas budu msuet vzít do ruky hadr..:)
lanika
napsal(a):
jani, je to 100% že jedeš s Gasulou do těch Bruzovic? Jak je to časově tam? Vkolik bys teda měla jet????
no, jakože fakt chci jet, snad se nic neposere....
ale jedu už v pátek, pojedem po kopytě, udělám si to jako vandr..snad to zmáknem..a vlastně uvidím, jestli ten parkur acelkově ty závodsy pojedu, potom, v jaké bude kondici po dojezdu tam a dopolední vyjížďce...a hlavně máme prd natrénováno, takže pokud budou nějaké velké bubáky, tak nevím..
kukinatost
napsal(a):
ale jedu už v pátek, pojedem po kopytě, udělám si to jako vandr..snad to zmáknem..a vlastně uvidím, jestli ten parkur acelkově ty závodsy pojedu, potom, v jaké bude kondici po dojezdu tam a dopolední vyjížďce...a hlavně máme prd natrénováno, takže pokud budou nějaké velké bubáky, tak nevím..
Jani nevíš jede tam Dáša z Heřmanek nebo nejedeš ty za ní do obchůdku?
Mám tam podbřišák a moc se mi tam nechce spešl jen kvůli tomu jezdit
kukinatost
napsal(a):
Gasule je šikulka a ty téééééééž, tož neměj strach. Jani, jak a vkolik je to naplánováno????,
lanika
napsal(a):
Gasule je šikulka a ty téééééééž, tož neměj strach. Jani, jak a vkolik je to naplánováno????,
No, s Dašenou sjem byla zrovna včera, ty jsi jelito:))
Tak mám jím zavolat, a´t ti ho vezme tam? a pak ti ho vzít?
Jinak Lenošku, nemůžu ti říct přesně, ale ty soutěže by měly být až někdy odpoledne,...stejně to nikdy není přesně, víš jak to je, když první banda jede na vyjíždku, a pak se má soutěžit...
kukinatost
napsal(a):
Jinak Lenošku, nemůžu ti říct přesně, ale ty soutěže by měly být až někdy odpoledne,...stejně to nikdy není přesně, víš jak to je, když první banda jede na vyjíždku, a pak se má soutěžit...
Jj, chápu, jen orientačně jsem chtěla vědět
Třeba mi fakturovat a nemůžu se k tomu dokopat
Nic nového......
kukinatost
napsal(a):
No tož když neřekneš, že s ní budeš...![]()
Ale jestli bys mohla nějak zorganizovat ten dovoz tam byla bych ti moooc vděčná
strelish
napsal(a):
No tož když neřekneš, že s ní budeš...![]()
Ale jestli bys mohla nějak zorganizovat ten dovoz tam byla bych ti moooc vděčná
hej ženy akce rozjeta***
Mnnnooo včera jsem se hecla a ostříhala tu moji adoptovanou fenečku Megii...je to kočka! vypadá teda jak basenji, par lidí si dokonce myslelo že mám novýho hafíka a taky ji pořád kouše ocásek do zad, má ho jak prasečí ohánku
a já mám konečně pokoj od těch hald chlupů...vám ji dneska blejsknu...
krysu
klawdie
napsal(a):
hej ženy akce rozjeta***
Mnnnooo včera jsem se hecla a ostříhala tu moji adoptovanou fenečku Megii...je to kočka! vypadá teda jak basenji, par lidí si dokonce myslelo že mám novýho hafíka a taky ji pořád kouše ocásek do zad, má ho jak prasečí ohánku
a já mám konečně pokoj od těch hald chlupů...vám ji dneska blejsknu...
krysu
Ahojte Pracantky, dnes se mi už v kanclu být nechtělo, tak sem právě vylezla z vaničky a udělám si hezký balící a uklízecí den
klafus
napsal(a):
Ahojte Pracantky, dnes se mi už v kanclu být nechtělo, tak sem právě vylezla z vaničky a udělám si hezký balící a uklízecí den
Klárko já ti přeju na tvůj svátek,
stestí, zdraví, žádný smutek,
život dlouhý jako tunel,
kluka k tomu jako cumel,
hodne peněz, žádnou práci,
a tím končím gratulaci
lanika
napsal(a):
Čus všem, jdu na vás mrknout, než se mi rozmrazí špenát a půjdu kuchtit
Klárkám všechno nej k svátku, hlavně zdravíčko....
A ať se daří všechno, co má...
Předem posílám omluvenku na zítra, Saxulák bude mít velký den, tak budu celý dopolko s ním, už chytám trošku nervíky, hlavně, aby všechno proběhlo hladce a bez komplikací....
cheyenne
napsal(a):
Čus všem, jdu na vás mrknout, než se mi rozmrazí špenát a půjdu kuchtit
Klárkám všechno nej k svátku, hlavně zdravíčko....
A ať se daří všechno, co má...
Předem posílám omluvenku na zítra, Saxulák bude mít velký den, tak budu celý dopolko s ním, už chytám trošku nervíky, hlavně, aby všechno proběhlo hladce a bez komplikací....
Evi zítra na vás budu myslet a držet moc palečky! A kdo vám to dělá?
klafus
napsal(a):
Evi zítra na vás budu myslet a držet moc palečky! A kdo vám to dělá?
Náš oblíbený vet Seitl
vyhrál moje výběrové řízení
cheyenne
napsal(a):
Náš oblíbený vet Seitl
Tak to jo toho mám taky ráda.RTak ten se schvaluje
cheyenne
napsal(a):
Náš oblíbený vet Seitl
AAA Klárka je tu tak můžu hodit gratulaci i já,..tak všechno nej...Eví dlužím ti psychickou podporu, ale ais se z práce nevysvobodím, budu tedy držet palečky na dálku a očekávat ty dva velký dary...to bude zejtra večeře
klawdie
napsal(a):
AAA Klárka je tu tak můžu hodit gratulaci i já,..tak všechno nej...Eví dlužím ti psychickou podporu, ale ais se z práce nevysvobodím, budu tedy držet palečky na dálku a očekávat ty dva velký dary...to bude zejtra večeře
he dámy dostala jsem od kolegu orchidej, mě potěšili ani nevědí jak...kvásnou bílou....
klawdie
napsal(a):
he dámy dostala jsem od kolegu orchidej, mě potěšili ani nevědí jak...kvásnou bílou....
To je v poho, jestli budu omdlívat, tak mě snad chytí Lukáš
Pak dám vědět SMSkou, až bude hotovo... a cestou domů se někde stavím s tím darem, ať můžeš doma potěšit výjimečnou večeří
, chybí mi tady smajlík, co zvrací
A orchii nafoť, ráda koukám na obrázky, mě by to asi brzo chcíplo, s kytičkama se mi moc nedaří, u nás doma mamina pěstuje jen odolný formy, který přežijou její dvoutýdenní dovolenou pod mým dohledem
ale už mám pár let kaktus
cheyenne
napsal(a):
To je v poho, jestli budu omdlívat, tak mě snad chytí Lukáš
Pak dám vědět SMSkou, až bude hotovo... a cestou domů se někde stavím s tím darem, ať můžeš doma potěšit výjimečnou večeří
, chybí mi tady smajlík, co zvrací
A orchii nafoť, ráda koukám na obrázky, mě by to asi brzo chcíplo, s kytičkama se mi moc nedaří, u nás doma mamina pěstuje jen odolný formy, který přežijou její dvoutýdenní dovolenou pod mým dohledem
ale už mám pár let kaktus
No to musím dokud žije nafotím, ale jelikož se mi podruhé rozkvetl i petrklíč který každému po odkvetení umře, tak si myslím že sem se zlepšila
klawdie
napsal(a):
No to musím dokud žije nafotím, ale jelikož se mi podruhé rozkvetl i petrklíč který každému po odkvetení umře, tak si myslím že sem se zlepšila
Já mám doma ještě adélu, netuším, co to je zač, ještě to nekvetlo, ale vydrží snad všechno, nějak se nemůžu dokopat ke zjišťování, jestli je jedovatá pro chamíka...
Pod mým vedením prošla testem dva dny v mrazu, dva týdny bez zalití a podobně, zvládla vše
klawdie
napsal(a):
Klafusko, preji vše nej nej k dnešnímu svátečku.
Evičko pevné nervy na zítra!!
Holky dneska jdu dát s Bílou taky volnost, kdyz jste me tak navnadili foteckama..ale zapomela jsem doma fotoaparat tak mozna fotos nebude, ale uz se na tom pracuje a mozna nejaky sezenem
cheyenne
napsal(a):
Já mám doma ještě adélu, netuším, co to je zač, ještě to nekvetlo, ale vydrží snad všechno, nějak se nemůžu dokopat ke zjišťování, jestli je jedovatá pro chamíka...
Pod mým vedením prošla testem dva dny v mrazu, dva týdny bez zalití a podobně, zvládla vše
Hele, jak byl maličkej.... jen mě mrzí, že jsem ho tenkrát nenafotila víc...
rocky
napsal(a):
Klafusko, preji vše nej nej k dnešnímu svátečku.
Evičko pevné nervy na zítra!!
Holky dneska jdu dát s Bílou taky volnost, kdyz jste me tak navnadili foteckama..ale zapomela jsem doma fotoaparat tak mozna fotos nebude, ale uz se na tom pracuje a mozna nejaky sezenem
DEěkuji za gratulace![]()
klafus
napsal(a):
DEěkuji za gratulace![]()
foták zařízen jen nevím jak silné budou batery, Kláry ty jsi dnes opět neodjela na tábor???
klawdie
napsal(a):
foták zařízen jen nevím jak silné budou batery, Kláry ty jsi dnes opět neodjela na tábor???
nn už tu panikařim co mám a co nemám, jedu dnes ve tři.Neboj už se mě zbavíš, sice né na dlouho,ale na chvíli aspoń jo![]()
klafus
napsal(a):
nn už tu panikařim co mám a co nemám, jedu dnes ve tři.Neboj už se mě zbavíš, sice né na dlouho,ale na chvíli aspoń jo![]()
No ještě že tak, kdo by nás tu rychtoval
klafus
napsal(a):
![]()
![]()
Jak to dnes vidíte s obídkem? Já si ohřála ze včera vepřovej plátek na houbách.A docela hamka :-)
klafus
napsal(a):
Jak to dnes vidíte s obídkem? Já si ohřála ze včera vepřovej plátek na houbách.A docela hamka :-)
Já právě kuchtím, nějak jsem měla nestíhačku, na plotně mám brambory, špenát a vajíčka, výjimečně vegetariánská strava
, mňamky
cheyenne
napsal(a):
Já právě kuchtím, nějak jsem měla nestíhačku, na plotně mám brambory, špenát a vajíčka, výjimečně vegetariánská strava
, mňamky
Hmmm Evi ty tda vyváříš
klafus
napsal(a):
Hmmm Evi ty tda vyváříš
To víš, o chlapa se musím postarat
klafus
napsal(a):
Hmmm Evi ty tda vyváříš
Jsme tu, ty vogo, šéfik mi odjíždí na tři dny do Němec a vypadá to , že tam bude tak měsíc co jsem dostala úkolů...se z toho pos...
Kláfuško naše, také přeji vše nej a pořádně to oslav...
Eviku, budu na vás také zítra myslet...dej si panáka před tím, než se začne...
Teda to bude mít Klárka co vařit. Zítra má o véču postaráno?
Haha
haisovad
napsal(a):
Jsme tu, ty vogo, šéfik mi odjíždí na tři dny do Němec a vypadá to , že tam bude tak měsíc co jsem dostala úkolů...se z toho pos...
Haha
Hlavně se najez a moc nekuř, at tě taky nemusí probouzet...
haisovad
napsal(a):
Haha
Danny děkuju
No tak já se s váma už loučím děvčata a frčím.Sama už nevím co mám a nemám zabalenýho,ale tak co nejlepší je pak ta inprovizace na místě, když si třeba človek vezme konzervu bez otvírání a vloupává se do třebar lžičkou nebo pilníkem
tak se tu mějte krásně, opatrujte se, a čińte se, a´t mám za týden co číst
klafus
napsal(a):
Danny děkuju
No tak já se s váma už loučím děvčata a frčím.Sama už nevím co mám a nemám zabalenýho,ale tak co nejlepší je pak ta inprovizace na místě, když si třeba človek vezme konzervu bez otvírání a vloupává se do třebar lžičkou nebo pilníkem
tak se tu mějte krásně, opatrujte se, a čińte se, a´t mám za týden co číst
Měj se a užij si to tam.... a pamatuj - co nemám, to nepotřebuju
cheyenne
napsal(a):
Měj se a užij si to tam.... a pamatuj - co nemám, to nepotřebuju
zdar baby....snad zítra dorazím celá:))))
haisovad
napsal(a):
Já za chvíli také letím...Klárko, pořádně oslavuj ale chlastej s nějakym Mírou, ju? Ať tě tu zítra nemusíme křísit...
Tak já se také loučím a zítra přinesu fotky z dnešního tréninku...papík Danny
Jasan Míra je pozvaný...