AHOJTE všichni, taky se vám stalo, že ste se dozvěděli, že se váše koňská láska bude prodávat??
Říkáte si, že už to nebude tak jako dřív, že už s ním neprožijete ty krásné chvilky jak tomu bylo doposud...
Vidíte jenom to nejhorší a najednou příjde ten den kdy se koník odváží...
Vy jedete s koníkem do jeho nového domova a pořád máte v hlavě ty hrozný myšlenky a slzy na krajíčku... ale když dorazíte na místo najednou zjistíte, že jeho noví majitelé jsou naprosto skqělí a že vám umožní přijet ke koníkovi kdykoliv budete chtít...
Mě se něco takového stalo a sem moc moc štastná, že se moje zlatíčko dostalo k tak skvělým lidem. Chodím k němu co druhý den a jsou to ještě krásnější chvilky, jak na vyjíždkách tak v ohradě nebo v boxu, než tomu bylo dříve...
Takže jestli se vám něco takového podobného stalo (můžou být ale jakékoliv příběhy nebo jenom fotky cokoliv:o) ) tak budu ráda když mi tady hodíte svůj příspěvek :o) mějte se famfarově..
Hodím vám sem fotečku:o)
aishaia
napsal(a):
AHOJTE všichni, taky se vám stalo, že ste se dozvěděli, že se váše koňská láska bude prodávat??
Říkáte si, že už to nebude tak jako dřív, že už s ním neprožijete ty krásné chvilky jak tomu bylo doposud...
Vidíte jenom to nejhorší a najednou příjde ten den kdy se koník odváží...
Vy jedete s koníkem do jeho nového domova a pořád máte v hlavě ty hrozný myšlenky a slzy na krajíčku... ale když dorazíte na místo najednou zjistíte, že jeho noví majitelé jsou naprosto skqělí a že vám umožní přijet ke koníkovi kdykoliv budete chtít...
Mě se něco takového stalo a sem moc moc štastná, že se moje zlatíčko dostalo k tak skvělým lidem. Chodím k němu co druhý den a jsou to ještě krásnější chvilky, jak na vyjíždkách tak v ohradě nebo v boxu, než tomu bylo dříve...
Takže jestli se vám něco takového podobného stalo (můžou být ale jakékoliv příběhy nebo jenom fotky cokoliv:o) ) tak budu ráda když mi tady hodíte svůj příspěvek :o) mějte se famfarově..
Hodím vám sem fotečku:o)
Měla jsem oblíbenou kobylku Zoru z jedné stáje.Její majitelka měla po ní dvě hříbata a tak se rozhodla ji za symbolickou cenu prodat někam,kde by se měla dobře.Ani jsem se s ní nestihla rozloučit,byla pryč ze dne na den.Zbyly mi po ní jen vzpomínky.Asi po 3 letech jsem se za ní byla s její původní majitelkou podívat.Zorinka nevypadala vůbec jako dřív.Lehce pohublá,bez života.Měla u sebe svoje další hříbě-ročního hřebečka,kterej jí dával hodně zabrat.Nakonec hřebečka prodali a mají jenom Zorku.Když jsem si povídala s jejím novým majitelem,tak si na ní jenom stěžoval.Povídal,že jednou na ní chtěl jet ven a ona ho sundala.Mě to v životě neudělala,byla vždycky moc hodná.Nevím,co se s ní stalo.Kdysi jsem jí moc chtěla a když sem se dozvěděla,že se bude prodávat,mým největším práním bylo ji mít se svou poničkou.Ještě teď bych si jí vzala ...
Na fotce je v květnu 2008