Pracantky při pondělku v oslabení...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.8.2008 10:41
haisovad

XXX.XXX.213.5

Dobré opožděně jitro,
nikdo tu pro založení není, tak jsem zvědavá jestli si tu dneska nebudu připadat jako človíček, který si brblá sám pro sebe...

18.8.2008 10:54
strelish

XXX.XXX.142.166

haisovad napsal(a):
Dobré opožděně jitro,
nikdo tu pro založení není, tak jsem zvědavá jestli si tu dneska nebudu připadat jako človíček, který si brblá sám pro sebe...

Jen brblej, já jsem po 14 dnech, kdy tu bylo zavřeno opět "na svém", takže o práci fakt nouze není :-)

18.8.2008 10:57
cheyenne

XXX.XXX.159.233

haisovad napsal(a):
Dobré opožděně jitro,

Jsem si říkala, že snad po dešti máte všichni dovču nebo mraky práce

18.8.2008 11:01
haisovad

XXX.XXX.213.5

cheyenne napsal(a):
Jsem si říkala, že snad po dešti máte všichni dovču nebo mraky práce

Mno dovču bych si ještě dala...vůbec mě to tady neba. A ještě k tomu dneska poradička...béééé
Co Saxík, jak je mu? Žere v pohodě? A co druhej marod? Jak pokračujete Evi?

18.8.2008 11:12
cheyenne

XXX.XXX.159.233

haisovad napsal(a):
Mno dovču bych si ještě dala...vůbec mě to tady neba. A ještě k tomu dneska poradička...béééé
Co Saxík, jak je mu? Žere v pohodě? A co druhej marod? Jak pokračujete Evi?

Saxula se hojí, jak má otok jde dolů, chová se slušně, netváří se, že by ho něco bolelo, ještě týden a měl by být úplně zahojený valášek... po holkách ještě kouká a řehtá, ale jeho zájem už je trochu menší, snad hormony zmiznou brzo, ať mu můžu sehnat kámoše do výběhu... žere pěkně, začíná zas trochu přibírat a z trávy nechce zvedat hlavu
Hadřík teď dostává bobulky, aby svalíky byly dřív, jde to pomalu, tak jsme to lehce podpořili... ranky už jsou zahojený, zbývá jen jedna, kterou si pracně skoro každý den rozválí do krve v ohradě.... a včera mu dost otekla hlava, volali jsme i ošetřujícího lékaře, asi bude muset přijet na kontrolu...

18.8.2008 11:17
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Saxula se hojí, jak má otok jde dolů, chová se slušně, netváří se, že by ho něco bolelo, ještě týden a měl by být úplně zahojený valášek... po holkách ještě kouká a řehtá, ale jeho zájem už je trochu menší, snad hormony zmiznou brzo, ať mu můžu sehnat kámoše do výběhu... žere pěkně, začíná zas trochu přibírat a z trávy nechce zvedat hlavu
Hadřík teď dostává bobulky, aby svalíky byly dřív, jde to pomalu, tak jsme to lehce podpořili... ranky už jsou zahojený, zbývá jen jedna, kterou si pracně skoro každý den rozválí do krve v ohradě.... a včera mu dost otekla hlava, volali jsme i ošetřujícího lékaře, asi bude muset přijet na kontrolu...

A jak u vás? Jak se zlepšuje Lunice? Jsem na ty její zkoušky dost zvědavá

18.8.2008 13:34
klawdie

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
A jak u vás? Jak se zlepšuje Lunice? Jsem na ty její zkoušky dost zvědavá

Zdar Bayb tak se hlásím z domova a dodávám slibené foto mého nového člena rodiny...přivítejte do patry Sestru...

18.8.2008 13:36
klawdie

XXX.XXX.159.233

klawdie napsal(a):
Zdar Bayb tak se hlásím z domova a dodávám slibené foto mého nového člena rodiny...přivítejte do patry Sestru...

Sahib si jí v boxe oňuhnává...

18.8.2008 13:41
klafus

XXX.XXX.105.30

klawdie napsal(a):

Tedaaaa já se nestačím divit.Dneska vám to teda moc rychle nepíše,ale co, já dnes taky nějak nestíhám, nebo spíš nemám k dispozici PC na který bych se vrtla.
Chjo na Saxíka sem podstivě ve středu myslela, tak doufám,že se co nejdřív uzdraví.
A kláry děláš si kočky, že už mám Ségru v Roudni,ježiši no já začínám panikařit :-D Škoda,že dnes mám eště zařizovací den a líání po doktorech, ale zítra se tam musím jet podívat :-)))) Ale viditelně se Sahibkovi líbí

18.8.2008 13:42
klafus

XXX.XXX.105.30

klafus napsal(a):
Tedaaaa já se nestačím divit.Dneska vám to teda moc rychle nepíše,ale co, já dnes taky nějak nestíhám, nebo spíš nemám k dispozici PC na který bych se vrtla.
Chjo na Saxíka sem podstivě ve středu myslela, tak doufám,že se co nejdřív uzdraví.
A kláry děláš si kočky, že už mám Ségru v Roudni,ježiši no já začínám panikařit :-D Škoda,že dnes mám eště zařizovací den a líání po doktorech, ale zítra se tam musím jet podívat :-)))) Ale viditelně se Sahibkovi líbí

* oprava ne mám, ale máš!!! já ještě spim bo co

18.8.2008 13:44
klafus

XXX.XXX.105.30

klafus napsal(a):

Ježiš já vám musím ukázat(až stáhnu alespoň fotky z mobilu) jaká byla na tom mým "táboře! mufka Norická Ježiši já si jí málem přibalila do tašky domů.Takový hovádko tlusťoučky.No já z ní fakt nemohla To bylo něco na mě.Ostatní koně mě nezajímaly a to, že tam byla týden ppřivezená Fríska z Holandu, mě taky nijak zvlášť netankovalo, hlavně že tam byla patnáctiletá tučná Norička.Ježiš já sem úchyl

18.8.2008 13:46
klafus

XXX.XXX.105.30

klawdie napsal(a):

Jo a vlastně další novinka, abych nebyla po zadu, tak sem o víkendu vymyslela, že si pořídím rybičku sem dostala darem takovou pěknou flašku, tak aby nebyla prázdná :-D

18.8.2008 13:46
strelish

XXX.XXX.142.166

klafus napsal(a):

Prosim tě poCtivě a ne podstivě, mi málem hrůzou vypadly oči z důlků

18.8.2008 13:49
klafus

XXX.XXX.105.30

strelish napsal(a):
Prosim tě poCtivě a ne podstivě, mi málem hrůzou vypadly oči z důlků

Káťo já mám prázdniny, tak si to můžu dovolit Jina mám z pravopisu vždy za jedna

18.8.2008 13:53
klafus

XXX.XXX.105.30

klafus napsal(a):
Jo a vlastně další novinka, abych nebyla po zadu, tak sem o víkendu vymyslela, že si pořídím rybičku sem dostala darem takovou pěknou flašku, tak aby nebyla prázdná :-D

Tak já as jdu, dnes tu musím být trochu dýl :-( Ale zítra se teda těším, až přijedu ke koníkům.Mějte krásný den.Páte

18.8.2008 14:04
klawdie

XXX.XXX.159.233

klafus napsal(a):
Tak já as jdu, dnes tu musím být trochu dýl :-( Ale zítra se teda těším, až přijedu ke koníkům.Mějte krásný den.Páte

To makáte i za nás holky né???

18.8.2008 14:38
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
To makáte i za nás holky né???

No pomalu aj jo

18.8.2008 14:51
kukinatost

XXX.XXX.175.229

strelish napsal(a):
No pomalu aj jo

zdar z¨latka, tak já užívám posl. týden dovolené...:))
bouřku jsme přežili bez ztrát na životě, ale pár stromů to tu odneslo...
jinak jeden kůň mi přestane házet hlavou a druhému se vyrobí opruzenina pdo podbřišákem...
takže kožený půjde z domu, už jsem jí byla koupit ten luxusní neoprenový, co má teď i Kerka...
akorát jezdit teď budu 14 dní bez sedla nebo jenom na lonž...
navíc je ui od much jakoby poďobaná mezi předníma nohama, hlavně na té zvrásnělé kůži přímo pod přední nohou.-..přitom ty koně pomalu koupu v repelentu...
vždyky mi přijde, že my poctiví to doserem nejvíc, fakt..
takže mažu a mažu a mažu...:(((
snad budem co nejdříve ready...chtěla sjme zase začít poctivě trénovat na jízdárně, když jsme se teď tak rozhopsaly...
aspoń že mají oba koně udělané kopýtka, bylo třeba využít toho bahna... a ryzoňa už umí stejně stát v kýblech:))

18.8.2008 14:53
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
zdar z¨latka, tak já užívám posl. týden dovolené...:))
bouřku jsme přežili bez ztrát na životě, ale pár stromů to tu odneslo...
jinak jeden kůň mi přestane házet hlavou a druhému se vyrobí opruzenina pdo podbřišákem...
takže kožený půjde z domu, už jsem jí byla koupit ten luxusní neoprenový, co má teď i Kerka...
akorát jezdit teď budu 14 dní bez sedla nebo jenom na lonž...
navíc je ui od much jakoby poďobaná mezi předníma nohama, hlavně na té zvrásnělé kůži přímo pod přední nohou.-..přitom ty koně pomalu koupu v repelentu...
vždyky mi přijde, že my poctiví to doserem nejvíc, fakt..
takže mažu a mažu a mažu...:(((
snad budem co nejdříve ready...chtěla sjme zase začít poctivě trénovat na jízdárně, když jsme se teď tak rozhopsaly...
aspoń že mají oba koně udělané kopýtka, bylo třeba využít toho bahna... a ryzoňa už umí stejně stát v kýblech:))

Janica tak to já dojedu a budeš trénovat mě (poňoucha nechám teda doma :) )

18.8.2008 14:59
kukinatost

XXX.XXX.175.229

strelish napsal(a):
Janica tak to já dojedu a budeš trénovat mě (poňoucha nechám teda doma :) )

jo, leda na ryzcovi bez sedla...:))))
btw mám pro tebe rukojeti..
no, vzhůru pro křoviňák, ještě pár hodin a ohradník je jak ze škatulky:)

18.8.2008 15:12
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
jo, leda na ryzcovi bez sedla...:))))
btw mám pro tebe rukojeti..
no, vzhůru pro křoviňák, ještě pár hodin a ohradník je jak ze škatulky:)

Supr, dík.

Ne na velkých koních bez sedla já neee

Tak to máme dneska asi stejný program, kosa a křoviňák už se na mě taky těší.

18.8.2008 15:30
markemic

XXX.XXX.84.176

haisovad napsal(a):
Dobré opožděně jitro,

Ježíš Klári tak moc gratuluju k novému členu rodiny!Povíš o ní něco bližšího?Jestli jsem moc zvědavá,tak to klidně řekni

18.8.2008 16:42
haisovad

XXX.XXX.208.220

markemic napsal(a):
Ježíš Klári tak moc gratuluju k novému členu rodiny!Povíš o ní něco bližšího?Jestli jsem moc zvědavá,tak to klidně řekni

Holky, nešel mi v práci net...teďka jsem doma a valím se podívat na Lunici...dnes jak mi říkala Hanka tak už skákací...tak zítra dodám photo a snad i nějaké videjko...tak zatím papík Danny

18.8.2008 23:14
klawdie

XXX.XXX.169.112

markemic napsal(a):

Markét dík je to čtyřletá kobyla ušlechtilé anglické krve, hlavně zdráva, tentokrát jsem to nepodcenila a udělala potřebná vyšetření....chraKTER užasný, je to pracovité vyrovnané zvíře...padla mi do oka a nešlo to jinak

Přidejte reakci

Přidat smajlík