Dobré opožděně jitro,
nikdo tu pro založení není, tak jsem zvědavá jestli si tu dneska nebudu připadat jako človíček, který si brblá sám pro sebe...
haisovad
napsal(a):
Dobré opožděně jitro,
nikdo tu pro založení není, tak jsem zvědavá jestli si tu dneska nebudu připadat jako človíček, který si brblá sám pro sebe...
Jen brblej, já jsem po 14 dnech, kdy tu bylo zavřeno opět "na svém", takže o práci fakt nouze není :-)
haisovad
napsal(a):
Dobré opožděně jitro,
Jsem si říkala, že snad po dešti máte všichni dovču nebo mraky práce
cheyenne
napsal(a):
Jsem si říkala, že snad po dešti máte všichni dovču nebo mraky práce
Mno dovču bych si ještě dala...vůbec mě to tady neba. A ještě k tomu dneska poradička...béééé
Co Saxík, jak je mu? Žere v pohodě? A co druhej marod? Jak pokračujete Evi?
haisovad
napsal(a):
Mno dovču bych si ještě dala...vůbec mě to tady neba. A ještě k tomu dneska poradička...béééé
Co Saxík, jak je mu? Žere v pohodě? A co druhej marod? Jak pokračujete Evi?
Saxula se hojí, jak má otok jde dolů, chová se slušně, netváří se, že by ho něco bolelo, ještě týden a měl by být úplně zahojený valášek... po holkách ještě kouká a řehtá, ale jeho zájem už je trochu menší, snad hormony zmiznou brzo, ať mu můžu sehnat kámoše do výběhu... žere pěkně, začíná zas trochu přibírat a z trávy nechce zvedat hlavu
Hadřík teď dostává bobulky, aby svalíky byly dřív, jde to pomalu, tak jsme to lehce podpořili... ranky už jsou zahojený, zbývá jen jedna, kterou si pracně skoro každý den rozválí do krve v ohradě.... a včera mu dost otekla hlava, volali jsme i ošetřujícího lékaře, asi bude muset přijet na kontrolu...
cheyenne
napsal(a):
Saxula se hojí, jak má otok jde dolů, chová se slušně, netváří se, že by ho něco bolelo, ještě týden a měl by být úplně zahojený valášek... po holkách ještě kouká a řehtá, ale jeho zájem už je trochu menší, snad hormony zmiznou brzo, ať mu můžu sehnat kámoše do výběhu... žere pěkně, začíná zas trochu přibírat a z trávy nechce zvedat hlavu
Hadřík teď dostává bobulky, aby svalíky byly dřív, jde to pomalu, tak jsme to lehce podpořili... ranky už jsou zahojený, zbývá jen jedna, kterou si pracně skoro každý den rozválí do krve v ohradě.... a včera mu dost otekla hlava, volali jsme i ošetřujícího lékaře, asi bude muset přijet na kontrolu...
A jak u vás? Jak se zlepšuje Lunice? Jsem na ty její zkoušky dost zvědavá
cheyenne
napsal(a):
A jak u vás? Jak se zlepšuje Lunice? Jsem na ty její zkoušky dost zvědavá
Zdar Bayb tak se hlásím z domova a dodávám slibené foto mého nového člena rodiny...přivítejte do patry Sestru...
klawdie
napsal(a):
Zdar Bayb tak se hlásím z domova a dodávám slibené foto mého nového člena rodiny...přivítejte do patry Sestru...
Sahib si jí v boxe oňuhnává...
klawdie
napsal(a):
Sahib si jí v boxe oňuhnává...
Tedaaaa já se nestačím divit.Dneska vám to teda moc rychle nepíše,ale co, já dnes taky nějak nestíhám, nebo spíš nemám k dispozici PC na který bych se vrtla.
Chjo na Saxíka sem podstivě ve středu myslela, tak doufám,že se co nejdřív uzdraví.
A kláry děláš si kočky, že už mám Ségru v Roudni,ježiši no já začínám panikařit :-D Škoda,že dnes mám eště zařizovací den a líání po doktorech, ale zítra se tam musím jet podívat :-)))) Ale viditelně se Sahibkovi líbí
klafus
napsal(a):
Tedaaaa já se nestačím divit.Dneska vám to teda moc rychle nepíše,ale co, já dnes taky nějak nestíhám, nebo spíš nemám k dispozici PC na který bych se vrtla.
Chjo na Saxíka sem podstivě ve středu myslela, tak doufám,že se co nejdřív uzdraví.
A kláry děláš si kočky, že už mám Ségru v Roudni,ježiši no já začínám panikařit :-D Škoda,že dnes mám eště zařizovací den a líání po doktorech, ale zítra se tam musím jet podívat :-)))) Ale viditelně se Sahibkovi líbí
* oprava ne mám, ale máš!!! já ještě spim bo co
klafus
napsal(a):
Ježiš já vám musím ukázat(až stáhnu alespoň fotky z mobilu) jaká byla na tom mým "táboře! mufka Norická Ježiši já si jí málem přibalila do tašky domů.Takový hovádko tlusťoučky.No já z ní fakt nemohla
To bylo něco na mě.Ostatní koně mě nezajímaly a to, že tam byla týden ppřivezená Fríska z Holandu, mě taky nijak zvlášť netankovalo, hlavně že tam byla patnáctiletá tučná Norička.Ježiš já sem úchyl
klafus
napsal(a):
Prosim tě poCtivě a ne podstivě, mi málem hrůzou vypadly oči z důlků
klafus
napsal(a):
Jo a vlastně další novinka, abych nebyla po zadu, tak sem o víkendu vymyslela, že si pořídím rybičku sem dostala darem takovou pěknou flašku, tak aby nebyla prázdná :-D
Tak já as jdu, dnes tu musím být trochu dýl :-( Ale zítra se teda těším, až přijedu ke koníkům.Mějte krásný den.Páte
klafus
napsal(a):
Tak já as jdu, dnes tu musím být trochu dýl :-( Ale zítra se teda těším, až přijedu ke koníkům.Mějte krásný den.Páte
To makáte i za nás holky né???
strelish
napsal(a):
No pomalu aj jo
zdar z¨latka, tak já užívám posl. týden dovolené...:))
bouřku jsme přežili bez ztrát na životě, ale pár stromů to tu odneslo...
jinak jeden kůň mi přestane házet hlavou a druhému se vyrobí opruzenina pdo podbřišákem...
takže kožený půjde z domu, už jsem jí byla koupit ten luxusní neoprenový, co má teď i Kerka...
akorát jezdit teď budu 14 dní bez sedla nebo jenom na lonž...
navíc je ui od much jakoby poďobaná mezi předníma nohama, hlavně na té zvrásnělé kůži přímo pod přední nohou.-..přitom ty koně pomalu koupu v repelentu...
vždyky mi přijde, že my poctiví to doserem nejvíc, fakt..
takže mažu a mažu a mažu...:(((
snad budem co nejdříve ready...chtěla sjme zase začít poctivě trénovat na jízdárně, když jsme se teď tak rozhopsaly...
aspoń že mají oba koně udělané kopýtka, bylo třeba využít toho bahna... a ryzoňa už umí stejně stát v kýblech:))
kukinatost
napsal(a):
zdar z¨latka, tak já užívám posl. týden dovolené...:))
bouřku jsme přežili bez ztrát na životě, ale pár stromů to tu odneslo...
jinak jeden kůň mi přestane házet hlavou a druhému se vyrobí opruzenina pdo podbřišákem...
takže kožený půjde z domu, už jsem jí byla koupit ten luxusní neoprenový, co má teď i Kerka...
akorát jezdit teď budu 14 dní bez sedla nebo jenom na lonž...
navíc je ui od much jakoby poďobaná mezi předníma nohama, hlavně na té zvrásnělé kůži přímo pod přední nohou.-..přitom ty koně pomalu koupu v repelentu...
vždyky mi přijde, že my poctiví to doserem nejvíc, fakt..
takže mažu a mažu a mažu...:(((
snad budem co nejdříve ready...chtěla sjme zase začít poctivě trénovat na jízdárně, když jsme se teď tak rozhopsaly...
aspoń že mají oba koně udělané kopýtka, bylo třeba využít toho bahna... a ryzoňa už umí stejně stát v kýblech:))
Janica tak to já dojedu a budeš trénovat mě (poňoucha nechám teda doma :) )
strelish
napsal(a):
Janica tak to já dojedu a budeš trénovat mě (poňoucha nechám teda doma :) )
jo, leda na ryzcovi bez sedla...:))))
btw mám pro tebe rukojeti..
no, vzhůru pro křoviňák, ještě pár hodin a ohradník je jak ze škatulky:)
kukinatost
napsal(a):
jo, leda na ryzcovi bez sedla...:))))
btw mám pro tebe rukojeti..
no, vzhůru pro křoviňák, ještě pár hodin a ohradník je jak ze škatulky:)
Supr, dík.
Ne na velkých koních bez sedla já neee
Tak to máme dneska asi stejný program, kosa a křoviňák už se na mě taky těší.
haisovad
napsal(a):
Dobré opožděně jitro,
Ježíš Klári tak moc gratuluju k novému členu rodiny!Povíš o ní něco bližšího?
Jestli jsem moc zvědavá,tak to klidně řekni
markemic
napsal(a):
Holky, nešel mi v práci net...teďka jsem doma a valím se podívat na Lunici...dnes jak mi říkala Hanka tak už skákací...tak zítra dodám photo a snad i nějaké videjko...tak zatím papík Danny
markemic
napsal(a):
Markét dík je to čtyřletá kobyla ušlechtilé anglické krve, hlavně zdráva, tentokrát jsem to nepodcenila a udělala potřebná vyšetření....chraKTER užasný, je to pracovité vyrovnané zvíře...padla mi do oka a nešlo to jinak