ijík

keisy
napsal(a):
vsimla jsem si ze uz to zacalo a prvni hribci jsou na svete tak sem vkladejte letosni rostaky. my mame termin az v kvetnu ale nemuzem se dockat
Tohle je první letošní hříbátko na Ranči v Kyselovicích
Je to A1/1
(po Hankalo (GER) z Miss Mage)
Je to hřebeček
keisy
napsal(a):
vsimla jsem si ze uz to zacalo a prvni hribci jsou na svete tak sem vkladejte letosni rostaky. my mame termin az v kvetnu ale nemuzem se dockat
Ahojki, já Vám taky přispěju fotkou, i když to není hříbeček letošní, ale loňský, protože letos nás to štěstí nečeká. Ale Vám všem, kteří jste v očekávání, to moc přeju a držím palečky.
keisy
napsal(a):
drobek z 27.2.2006
keisy
napsal(a):
... a jeho polosestra z 1.3.2006. Člověk by neřekl, že z toho vyrostou norici, co?
Uživatel s deaktivovaným účtem

sally
napsal(a):
... a jeho polosestra z 1.3.2006. Člověk by neřekl, že z toho vyrostou norici, co?
A moje drobátko z 18.2.06, hřebeček Zahir

napsal(a):
A moje drobátko z 18.2.06, hřebeček Zahir
A ještě jedna spící, druhý den po narození
keisy
napsal(a):
a malý detail: ... nejlepší je to od mámy :-)
sally
napsal(a):
a malý detail: ... nejlepší je to od mámy :-)
A tady naše mimi nar.2.1.2006
doga

svetluse
napsal(a):
A tady naše mimi nar.2.1.2006
tady mam novorocni prirustek do staje v kozlove (byvala celadna)
Je to první strakatý konik po hřebci SMART CHICONITA!!
nar. 1.1.2006 ve 4 hodiny odpoledne!
doga
napsal(a):
tady mam novorocni prirustek do staje v kozlove (byvala celadna)
Je to první strakatý konik po hřebci SMART CHICONITA!!
nar. 1.1.2006 ve 4 hodiny odpoledne!
Sice je to z min. roku ale tady na té fotče je čerstvě vylíhlej. Gaston v celé své kráse
tajemma danny
napsal(a):
Sice je to z min. roku ale tady na té fotče je čerstvě vylíhlej. Gaston v celé své kráse
Tak toto je náš Santarius. jinak Santík!!!=0) narodil se 3.3.
noled
napsal(a):
Tak toto je náš Santarius. jinak Santík!!!=0) narodil se 3.3.
A tady je poprvé venku... jinak do rána nám napadlo půl metru sněhu, takže cesta už je zasněžené a ne skoro suchá jak na fotce.

noled
napsal(a):
A tady je poprvé venku... jinak do rána nám napadlo půl metru sněhu, takže cesta už je zasněžené a ne skoro suchá jak na fotce.
Že by se v tomto období nenarodili nějací nový hříbci? Pochlubte se!
tajemma danny
napsal(a):
No tak mi máme taky hříbátka.
jedno se narodilo 3.3. kolem 22 hod. Kobylka byla prvníčka,porod zvládla sama,ale pít nechtěla dát. Ale asi po 20 hod se umopudřila a nemuseli jsme ji svazovat.
Narodil se ji hřebeček po Quoniam 257. Bude se jmenovat Quatro.
polly
napsal(a):
No tak mi máme taky hříbátka.
jedno se narodilo 3.3. kolem 22 hod. Kobylka byla prvníčka,porod zvládla sama,ale pít nechtěla dát. Ale asi po 20 hod se umopudřila a nemuseli jsme ji svazovat.
Narodil se ji hřebeček po Quoniam 257. Bude se jmenovat Quatro.
a ještě 1 fotka
polly
napsal(a):
a ještě 1 fotka
No a o 2 dny později nás potěšila i druhá kobylka Dyna, která tako před 22. hod přivedla na svět krásnou mohutnou kobylku po Furioso. Bude se jmenovat Danny.
Tak takhle přišla na svět
polly
napsal(a):
No a o 2 dny později nás potěšila i druhá kobylka Dyna, která tako před 22. hod přivedla na svět krásnou mohutnou kobylku po Furioso. Bude se jmenovat Danny.
Tak takhle přišla na svět
Danny jsem trochu pomohli na svět ,ale pak už to bylo raz dva. Byla za 10 min na nohách a dalších 10 min už bumbala. Její máma už je zkušená po 1 hříběti, je velmi obětavá a mléčná. Je to taky trochu vidět na její kondici,ale cpem do ni co se dá tak se snad spraví.
kolca
napsal(a):
Ahoj světluše pošli mi prosím fotku té strakaté kobylky co od ní máš hříbě. Díky Šárka
Ahoj Šárko.Dávám ti jí sem,jelikož to jinak moc neovládám.Jinou zatím nemám stáhlou,mám nefunkční CD přehrávač.Jmenuje se Jitřenka.I
svetluse
napsal(a):
Ahoj Šárko.Dávám ti jí sem,jelikož to jinak moc neovládám.Jinou zatím nemám stáhlou,mám nefunkční CD přehrávač.Jmenuje se Jitřenka.I
Tak mi už máme koněčně taky mimi. Narodilo se 14.3. po třech týdnech po termínu. Je to kluk.
aryry
napsal(a):
Tak mi už máme koněčně taky mimi. Narodilo se 14.3. po třech týdnech po termínu. Je to kluk.
a ještě

aryry
napsal(a):
Matka je ČTSaloniké, po Sahib Kubišta, KVH 170, tatínek je Le Patron. Bude po odstavu na prodej.
Je krásný! Můj hříbek měl v sobotu měsíc. Je to malý drak, v ohradě strašně rád běhá!
keisy
napsal(a):
tak jsme se konečně taky dočkali, je to hřebeček a narodil se 30.3.
dolinka
napsal(a):
tak jsme se konečně taky dočkali, je to hřebeček a narodil se 30.3.
a ještě jednou
keisy
napsal(a):
Kobylka po Refurstinels - další fotky na http://album.volny.cz/svatulkap/browse.php?album_id=59085&browse_page=&PHPSESSID=539201c4c93fe6dd16251fcfb8c90958
keisy
napsal(a):
taky přispěji svým prvním hříbečkem Je to kluk jako buk, silný, čiperný a plyšový...
Narodil se 11.4. a jmenuje se (zatím) Angie... na obrázku půl hodinky po narození.
janovotna
napsal(a):
taky přispěji svým prvním hříbečkem Je to kluk jako buk, silný, čiperný a plyšový...
Narodil se 11.4. a jmenuje se (zatím) Angie... na obrázku půl hodinky po narození.
a ještě po pár dnech na světě ...