Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2008 19:14
janavar

XXX.XXX.120.68

Nabízím ježdění na valachovi ČT 9 let KVH 162cm. Koník je hodný, nebojácný, výborný skokan, v terénu živější, proto upřednostním spolehlivého zkušenějšího jezdce se zájmem jezdit terén, ale i jízdárna.
Za malou pomoc ve stáji ( 2 koníci ) a menší fin. příspěvek. Jsme 3km od Přerova. mail janavavr@seznam.cz

25.8.2008 09:09
iridales

XXX.XXX.221.137

janavar napsal(a):
Nabízím ježdění na valachovi ČT 9 let KVH 162cm. Koník je hodný, nebojácný, výborný skokan, v terénu živější, proto upřednostním spolehlivého zkušenějšího jezdce se zájmem jezdit terén, ale i jízdárna.
Za malou pomoc ve stáji ( 2 koníci ) a menší fin. příspěvek. Jsme 3km od Přerova. mail janavavr@seznam.cz

Dobrý den, můžu se zeptat, kde sídlíte? Jsem z Radslavic, jsem na mateřské a hledám tak jednou, dvakrát do týdne ježdění.
Jezdila jsem skoro deset let.

25.8.2008 12:26
janavar

XXX.XXX.120.68

iridales napsal(a):
Dobrý den, můžu se zeptat, kde sídlíte? Jsem z Radslavic, jsem na mateřské a hledám tak jednou, dvakrát do týdne ježdění.
Jezdila jsem skoro deset let.

poslala jsem mail...

25.8.2008 21:09
zzana

XXX.XXX.163.104

janavar napsal(a):

ahoj Jani, to je Křenda?, no já bych to brala hned, jsem už bez Dominiky, ale ty moje záda mě furt zlobí, ale musím se za tebou aspoň někdy stavit,

25.8.2008 21:14
janavar

XXX.XXX.120.68

zzana napsal(a):
ahoj Jani, to je Křenda?, no já bych to brala hned, jsem už bez Dominiky, ale ty moje záda mě furt zlobí, ale musím se za tebou aspoň někdy stavit,

Kdo to je?

27.8.2008 16:04
zzana

XXX.XXX.163.104

janavar napsal(a):
Kdo to je?

no přece Zuzka, měla jsem tu kobču s lysinou co se ti líbila a seznámily jsme se v Nemoškách přes Hanču, vzpomínáš? Dominiku jsem tam měla na připuštění, jinak promiň, myslela jsem že tě to napadne když napíšu jméno klisny

28.8.2008 08:47
janavar

XXX.XXX.120.68

zzana napsal(a):
no přece Zuzka, měla jsem tu kobču s lysinou co se ti líbila a seznámily jsme se v Nemoškách přes Hanču, vzpomínáš? Dominiku jsem tam měla na připuštění, jinak promiň, myslela jsem že tě to napadne když napíšu jméno klisny

jj, mě to pak po delším přemýšlení došlo

4.12.2008 12:32
janavar

XXX.XXX.120.68

janavar napsal(a):
jj, mě to pak po delším přemýšlení došlo

Posouvám
Nejde o spolujízdu na jednom koni, ale hledám parťáka na společné ježdění. Mám ještě 4 letou klisnu a oba nestíhám....
Pokud máš zájen ozvy se na mail janavavr@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík