Nabízím ježdění na valachovi ČT 9 let KVH 162cm. Koník je hodný, nebojácný, výborný skokan, v terénu živější, proto upřednostním spolehlivého zkušenějšího jezdce se zájmem jezdit terén, ale i jízdárna.
Za malou pomoc ve stáji ( 2 koníci ) a menší fin. příspěvek. Jsme 3km od Přerova. mail janavavr@seznam.cz
janavar
napsal(a):
Nabízím ježdění na valachovi ČT 9 let KVH 162cm. Koník je hodný, nebojácný, výborný skokan, v terénu živější, proto upřednostním spolehlivého zkušenějšího jezdce se zájmem jezdit terén, ale i jízdárna.
Za malou pomoc ve stáji ( 2 koníci ) a menší fin. příspěvek. Jsme 3km od Přerova. mail janavavr@seznam.cz
Dobrý den, můžu se zeptat, kde sídlíte? Jsem z Radslavic, jsem na mateřské a hledám tak jednou, dvakrát do týdne ježdění.
Jezdila jsem skoro deset let.
janavar
napsal(a):
ahoj Jani, to je Křenda?, no já bych to brala hned, jsem už bez Dominiky, ale ty moje záda mě furt zlobí, ale musím se za tebou aspoň někdy stavit,