Pátek, pátek, pátek.......

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.8.2008 07:39
lanika

XXX.XXX.188.86

Zdar babky, tož už to tady máme zas ten náš mile rádividoucí pátek
Včera osedlala Honzíka návštěva

29.8.2008 07:44
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

čus babky, chňapky:)))
Lenošku, ty mě takhle hned ze startu proflákneš...?:))
Jinak hrozně moc děkuju, bylo úžasně a halvn jsme husa největší, že sjem nepřijela už dřív, a ty jsi taky husa, bo si tež nepřijela....:))
a i Ritchitanda byla euforická...:)

29.8.2008 07:45
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):

Tak šup sem s fotkama My včera složili menší zásobičku sena, asi 180 malých balíků

29.8.2008 07:46
lanika

XXX.XXX.188.86

kukinatost napsal(a):
čus babky, chňapky:)))
Lenošku, ty mě takhle hned ze startu proflákneš...?:))
Jinak hrozně moc děkuju, bylo úžasně a halvn jsme husa největší, že sjem nepřijela už dřív, a ty jsi taky husa, bo si tež nepřijela....:))
a i Ritchitanda byla euforická...:)

No jo, Ritchi Toho si Honzík taky musel pořádně očuchat.....

29.8.2008 07:49
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Tak šup sem s fotkama My včera složili menší zásobičku sena, asi 180 malých balíků

Teda nádherné fotos...pokračovat pokračovat...Leni neměla jsi z tý Janice taky šok, vidět najednou takovu bloncku
a co jani jak Honzík šlape netahá nás Léňa za nos
Jsem na Vás včera myslela jak si to asi užíváte...včera mě taky udělali radost, našli jsme podkůvku, tak hůrá...Sabuloid vypadá že je mu zas lépe...tak pokud to stihnu dnes ho na chvilku provětrám...

29.8.2008 07:49
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):

Tady má Ritchitan fakt dobrý výraz..:)
Lenošku, poslala bys mi pak nějaké hezké (takže všechny na mail:)...?
Já pak budu frajeřit, ale neboj, budu tě uvádět jako fotografa:))

29.8.2008 07:53
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

no, pode mnou šlape Honzík v terénu ais jako Gasii v písku:)))
Ne, dělám si srandu, dokonce jsem si i zacválala dvakrát, než přiběhnul Ritchitan, bo ten idiot neví, že to není Kerka a navíc Honzík na ně dělá bububu předníma..
ale jak je Honzík slonoidní, tak m fakt moc příjemný cval..a do cvalu umí hezky zaskočit na obě nohy, to amjí vypilované:))
kdybyste Lenušku viděly, já - madam, jsem se vezla, kolem lítal můj pes, a ona chudina za náma s foťákem v ponožce smyčila Oskárka, který měl na zádech Domajze:)
Ritchi pak vypadal nějak takhle:)

29.8.2008 07:53
lanika

XXX.XXX.188.86

kukinatost napsal(a):

Jaňuš já je natahám na rajče a tam si stáhneš kteroukoliv budeš chtít, ju? Bude to rychlejší, jdu na to......

29.8.2008 07:57
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Jaňuš já je natahám na rajče a tam si stáhneš kteroukoliv budeš chtít, ju? Bude to rychlejší, jdu na to......

jasně puso:))
jo, holky, a jsme v prekérní situaci,, si tak vesele snídám Activii, ať mi bifidus actiregularis upraví stravování:)), a kurnik najednou ěnco šulám v puse, do dupy, rozpadla se mi jedna kulička na piercingu..
jestli pojedu jenom z poloviny s takovým soustředěným výrazem.))

29.8.2008 07:57
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

Ale nazpomen nas přitok zahrnovat fotem holky já bych v´ás tak chtěla vidět...co ten Lulátor, jestli nic nenáplanuje, pustímse do plánování výletu za vámi já...

29.8.2008 08:01
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

Jinak víte, že u mě stačí zadat weekend, vyklidím u našich halu - udělám mega spacákové ležení a jste vítány...:)))
a třeba stihnem i něco s koňma, nejenom hospodu:))

29.8.2008 08:01
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Ale nazpomen nas přitok zahrnovat fotem holky já bych v´ás tak chtěla vidět...co ten Lulátor, jestli nic nenáplanuje, pustímse do plánování výletu za vámi já...

Tak., tak blondýnky, mě je taktéž smutnavo Z Janče jsem překvapená jako že je blondýnka nebyla, protože jsem ji viděla už na vaší prezentaci fotek Ale je to furt fešná panička.
No a Janica opica, můj ekšn obal na foťák jsi nemusela zmiňovat. Nejlepší byl Domi v hospodě..."fůůůůůůj, to smrdí...." Ale já vám přísahám, že byla fakt vypraná
Jo a takhle za náma cupital Oskárek po te dlouhé louce Jako pejsanek.

29.8.2008 08:05
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
Jinak víte, že u mě stačí zadat weekend, vyklidím u našich halu - udělám mega spacákové ležení a jste vítány...:)))
a třeba stihnem i něco s koňma, nejenom hospodu:))

No to si piš, příště se jim musíme více pověnovat, plán je jasný dorazit v pátek jit popít druhý den se pověnovat koním večer dorazit do druhého pusobiště, zase popít a druhý den se pověnovat druhým ořům...a pak počkat na sníh a frrr domů

29.8.2008 08:12
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
No to si piš, příště se jim musíme více pověnovat, plán je jasný dorazit v pátek jit popít druhý den se pověnovat koním večer dorazit do druhého pusobiště, zase popít a druhý den se pověnovat druhým ořům...a pak počkat na sníh a frrr domů

Dobré jitro,
přeukládala jsem fota ze včera...
teda holky, máte naprosto luxusní fotky s Honzíkem...
Jo a každopádně srazík je nutný, raději nahodíme do kufru řetězy a tradááá směr Mohelnice a tak...
Včera byla Lunica taková nevrlá...říjí no... klasické

29.8.2008 08:19
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
přeukládala jsem fota ze včera...
teda holky, máte naprosto luxusní fotky s Honzíkem...
Jo a každopádně srazík je nutný, raději nahodíme do kufru řetězy a tradááá směr Mohelnice a tak...
Včera byla Lunica taková nevrlá...říjí no... klasické

a doufám, že too Lenušce nebude vadit, jakmile je tam Honzík, tak je ona autorka..bo si je prý můžu stáhout..:)))
synci se zkamarádili:)

29.8.2008 08:21
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

a mi se hrozně líbí tahle:)

29.8.2008 08:22
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

jsem si myslela, že se schovám..:)

29.8.2008 08:22
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
jsem si myslela, že se schovám..:)

pak jsem to vzdala:))

29.8.2008 08:23
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

nechci machrovat, ale docela mi to s tím hnědákem sluší..:)

29.8.2008 08:26
lanika

XXX.XXX.188.86

kukinatost napsal(a):
a mi se hrozně líbí tahle:)

Tsssss, asi začnu žárlit, jak se včera Honzík před Jančou předváděl. Pózoval jak urvaný. To jenom semnou dělá ty oslí pózy......Pche Ale ta první fotečka co jsem sem dala, tam jsou oba kouzelní #
Tady na te jsou ještě oba nesmělí, neví co přijde a slova Janče? "...něco takého se dá i rozklusat?... " Já jsem na ní zezadu volala "...Ať v tak závratné rychlosti nespadneš..." ale pak na něj asi už přišla a dokonce se rozcválali. a směrem k nám, Oskárkovi a z kopečka, vedle skákal Ritchi což Honzík nemusí a udělal bubububub

29.8.2008 08:31
lanika

XXX.XXX.188.86

kukinatost napsal(a):
nechci machrovat, ale docela mi to s tím hnědákem sluší..:)

A zapoměly jsme na Domčíka. Ten byl z tety Jany taky celý paf

29.8.2008 08:37
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
A zapoměly jsme na Domčíka. Ten byl z tety Jany taky celý paf

Teta Jana se musela krotit se svým slovníkem a držet pusu pod zámkem
Babky chňapky, v robotě Opava, jeden šéf dovolenkuje a ten druhý zmatkuje Dany a zbytek foteček je kde????,šup, šup, šup, jsem zvědavá

29.8.2008 08:38
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Teta Jana se musela krotit se svým slovníkem a držet pusu pod zámkem
Babky chňapky, v robotě Opava, jeden šéf dovolenkuje a ten druhý zmatkuje Dany a zbytek foteček je kde????,šup, šup, šup, jsem zvědavá

Já se kochám těma vašema...je vidět jak jste si to užili...jako bych tam byla s váma...
musíme to k vám naplánovat než napadne sníh...

29.8.2008 08:39
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Já se kochám těma vašema...je vidět jak jste si to užili...jako bych tam byla s váma...
musíme to k vám naplánovat než napadne sníh...

nějak mě včera nešlo fotit...většina fotek ve cvalu typu přední noha na zemi jinak všechny ve vzduchu... špaténka

29.8.2008 09:03
rocky

XXX.XXX.188.165

haisovad napsal(a):
nějak mě včera nešlo fotit...většina fotek ve cvalu typu přední noha na zemi jinak všechny ve vzduchu... špaténka

Hoj Hoj, zdravím z posledního dne dovolené..vůbec jsem nebyla cca tři dny na počítači, tak večer musím zasednout a vše si dočíst

Zítra mě holky čekají závody, tady v hk..a tu soutěž co jedu začíná už v 8:00 masakr!!

29.8.2008 09:06
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Hoj Hoj, zdravím z posledního dne dovolené..vůbec jsem nebyla cca tři dny na počítači, tak večer musím zasednout a vše si dočíst

Zítra mě holky čekají závody, tady v hk..a tu soutěž co jedu začíná už v 8:00 masakr!!

Héééj Péťo, to dopadne dobře uvidíš...
Dneska nesmíš kalit aby jsi zítra vstala...

29.8.2008 09:11
lanika

XXX.XXX.188.86

haisovad napsal(a):

Peti, já ti taky budu držet moc a moc palečky. Jste šikuly, zvládnete to. A předpokládám, že to bude parkur na úrovni, takže ikdyby nějaká chybička, nic se neděje. Už to nejsou VT. Já ti fandím Petiku

29.8.2008 09:12
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Peti, já ti taky budu držet moc a moc palečky. Jste šikuly, zvládnete to. A předpokládám, že to bude parkur na úrovni, takže ikdyby nějaká chybička, nic se neděje. Už to nejsou VT. Já ti fandím Petiku

Péťa už má doma sroko Téčkařku, viď?

29.8.2008 09:14
rocky

XXX.XXX.188.165

haisovad napsal(a):

Jj dnes žádné kalení nebude.cca po třech dnesch musím domů..Pro sako, atd..zatím nemám ani vozejk tak možná pošlapem po koyptě..nejradši bych se na to celé vys..!!ale nevzdám se

za chvílu frčím za koníkama.. Nevíte někdo do kolika dělá Evča v ordinaci??

29.8.2008 09:18
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Jj dnes žádné kalení nebude.cca po třech dnesch musím domů..Pro sako, atd..zatím nemám ani vozejk tak možná pošlapem po koyptě..nejradši bych se na to celé vys..!!ale nevzdám se

Zdar sestro... tak jsi se konečně vyspala?
my jsme včera s kámoškou pěkně pogrilovali a pokecali při pěkném teplém večeru...Danny asi mě tam za chvilku máš, toužím se na tom žihadlu projet opět...ta Lunice je prostě brutálně šikovnej tvoreček...

29.8.2008 09:19
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Zdar sestro... tak jsi se konečně vyspala?
my jsme včera s kámoškou pěkně pogrilovali a pokecali při pěkném teplém večeru...Danny asi mě tam za chvilku máš, toužím se na tom žihadlu projet opět...ta Lunice je prostě brutálně šikovnej tvoreček...

Jani Leni mě se ze všech nejvíc libí ta první fotka, je nádherná asi zas položím na stůl sklo a všechny si vás pod něj nastrkám

29.8.2008 09:21
cheyenne

XXX.XXX.198.133

rocky napsal(a):

čus všem, Péťo, dnes když to dobře půjde, tak vypadnu po 11.h, když to nepůjde, tak ve 12... ale chci pak jet rovnou za Saxíkem, je něco potřeba?
včera jsem nestíhala, tak jsem zadřela Lukina, aby ti zavolal...

29.8.2008 09:24
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):
čus všem, Péťo, dnes když to dobře půjde, tak vypadnu po 11.h, když to nepůjde, tak ve 12... ale chci pak jet rovnou za Saxíkem, je něco potřeba?

jj, ta nemá chybu, však mi téééééž. Jsou tam oba fešní Ráno to vypadalo že bude lít, ted se z toho oparu klube slunko....

29.8.2008 09:27
rocky

XXX.XXX.188.165

cheyenne napsal(a):

Ahoj Evčo, píšu email

lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
jj, ta nemá chybu, však mi téééééž. Jsou tam oba fešní Ráno to vypadalo že bude lít, ted se z toho oparu klube slunko....

A noční odjezd opilé kukiny I Rithi¨ji už prosil, ať jedou domů
Jani, co Lukin, vpoho???? Nezmokla jsi cestou od vlaku?

klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

Leni roste z tebe šikovná fotografka..moc hezké foto, fajné se na to kouká, holky je podzim a vy mě strašně chybíte...v záři se musíme potkat...bééé...
Jo leni a co pasty?kdyby se někdo chtěl jedné zříct vezmu si jí...

29.8.2008 09:30
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):
Ahoj Evčo, píšu email

Klári, pasty už jsou na cestě sem k nám asi 3 týdny. Tudíž předpokládám, že do 14 dní budou u mě. A měly by tam být i nějaké navíc, takže není problém, v Americe asi tušili, že budeš mít novou Sestru

29.8.2008 09:32
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Ahoj Evčo, píšu email

MNo bylo by to super...zase něco naplánovat...ale mám termíny celkem nadupané.za týden v sobotu volejbal. turnoj, o týden později tenisový turnaj...
Ale mám volno 12.-14. září (asi) a nebo 19.-21. září??? Tak jak to vidíte ostatní? Kdo má kdy volno a tak?
Safra, už nevím které jsem sem dávala a které nee, když jsou ty fotky furt stejný...

29.8.2008 09:33
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
MNo bylo by to super...zase něco naplánovat...ale mám termíny celkem nadupané.za týden v sobotu volejbal. turnoj, o týden později tenisový turnaj...
Ale mám volno 12.-14. září (asi) a nebo 19.-21. září??? Tak jak to vidíte ostatní? Kdo má kdy volno a tak?
Safra, už nevím které jsem sem dávala a které nee, když jsou ty fotky furt stejný...

tak tuhle už jsem sem dávala, já to věděla...

29.8.2008 09:35
rocky

XXX.XXX.188.165

haisovad napsal(a):

Evčo tak e-mail mě nějak zlobí.. Mám na tebe s Lukášem ještě jednu prosbičku. Chtěla jsem se zeptat zda by nebylo možné že bych vám dala očkovák a peníze a jestli by jste mě tam někdo z vás nemohl večer nahlásit! Musím se totiž dostat dneska nutně odpolko domů..a jet pak na otočku znova do hk se mi už moc nechce...

29.8.2008 09:39
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
tak tuhle už jsem sem dávala, já to věděla...

no jo pořád ten samej kůn a jedzkyně a le pěkně se na to kouká...hlavičku už si celkem porovnala vid?, a co leuša na ní se nejezdí????
Leni tak to je báječná zpráva, super, tak pro mě prosím o jednu víc...a jak to vypadá s dalším objednáváním, pujdem do toho znovu?????třeba i na nějaký ty cajky...
Hele Danny nejdřív počkáme jak s LULU jestli dopadne ten srazek či né, a pak bych šla do toho že by jsme zas vyrazili směr Ostrava...

29.8.2008 09:40
cheyenne

XXX.XXX.198.133

rocky napsal(a):
Evčo tak e-mail mě nějak zlobí.. Mám na tebe s Lukášem ještě jednu prosbičku. Chtěla jsem se zeptat zda by nebylo možné že bych vám dala očkovák a peníze a jestli by jste mě tam někdo z vás nemohl večer nahlásit! Musím se totiž dostat dneska nutně odpolko domů..a jet pak na otočku znova do hk se mi už moc nechce...

Jo, to zvládnem, já se stavim v Roudničce, až pojedu od Saxuly, kolem druhý tě tam najdu?

29.8.2008 09:44
haisovad

XXX.XXX.213.5

cheyenne napsal(a):
Jo, to zvládnem, já se stavim v Roudničce, až pojedu od Saxuly, kolem druhý tě tam najdu?

Leušemá celkem voraz...občas jí holky vezmou ven terénit a občas s nima chodí na jízdárnu...Ostatní kobyly nejsou tak pojízdný jako je Leuša.

29.8.2008 10:01
rocky

XXX.XXX.188.165

cheyenne napsal(a):

To by jste byli zlatí!!!!! Já jsem ted v HK, jedu na 12:00 na moravské k babičce na oběd. Tak mi pak písni sms a někde se sejdem.Buď u koní nebo se stavim u tebe doma..to už mi je jedno, přizpůsobím se.!!

29.8.2008 10:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
To by jste byli zlatí!!!!! Já jsem ted v HK, jedu na 12:00 na moravské k babičce na oběd. Tak mi pak písni sms a někde se sejdem.Buď u koní nebo se stavim u tebe doma..to už mi je jedno, přizpůsobím se.!!

Hele zas někdo hledá Amora, myslíš že to ten "náš" ?

29.8.2008 10:05
cheyenne

XXX.XXX.198.133

rocky napsal(a):

Anebo se stav u nás doma, když pojedeš okolo, Lukáš je doma a bude čekat na mě, takže tam určitě je, bude to jednodušší, radši nechci slibovat žádnej čas
Dám mu vědět, aby s tebou počítal...

29.8.2008 10:12
rocky

XXX.XXX.188.165

cheyenne napsal(a):
Anebo se stav u nás doma, když pojedeš okolo, Lukáš je doma a bude čekat na mě, takže tam určitě je, bude to jednodušší, radši nechci slibovat žádnej čas
Dám mu vědět, aby s tebou počítal...

Supr tak já se mu pak ozvu až budu u babičky a hodim mu to .Ještě jednou díky moc!!

Ségra jojo je to on, ta paní je v kontaktu s Káčou. Má u sebe jeho papíry.no je to celé takové zamotané..

Hele jedu ted za kobylou. Magnusku nechám ai u Páji ne? kdyby začalo pršet tak ji pan táta zavře. .

29.8.2008 10:16
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Supr tak já se mu pak ozvu až budu u babičky a hodim mu to .Ještě jednou díky moc!!

Ségra jojo je to on, ta paní je v kontaktu s Káčou. Má u sebe jeho papíry.no je to celé takové zamotané..

Hele jedu ted za kobylou. Magnusku nechám ai u Páji ne? kdyby začalo pršet tak ji pan táta zavře. .

No jo koukám ven a vypadá to pošmourně, psal jsem ti na ***, ale tak ji tam nech, jen kdybys měla chvilku jukni na ní...

29.8.2008 10:28
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
No jo koukám ven a vypadá to pošmourně, psal jsem ti na ***, ale tak ji tam nech, jen kdybys měla chvilku jukni na ní...

Hej halo, ženskéééééé . Kde jste???? Se mi zase nechce makat

29.8.2008 10:30
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Hej halo, ženskéééééé . Kde jste???? Se mi zase nechce makat

hehe mi povídej.... taky se mi nechce...

29.8.2008 10:33
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):

A ti co nepíšou tady, tak stejně za PC spí Bych vás chtěla mít blíž

29.8.2008 10:34
cheyenne

XXX.XXX.198.133

klawdie napsal(a):

Já se dneska moc nedřu, jsem ráda, páč se mi taky nic nechce.... právě máme v ordinaci majitele ¨rybníčku, tak zkusím domluvit ještě nějaký koupání pro Hadříka

29.8.2008 10:37
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):
Já se dneska moc nedřu, jsem ráda, páč se mi taky nic nechce.... právě máme v ordinaci majitele ¨rybníčku, tak zkusím domluvit ještě nějaký koupání pro Hadříka

Evi, co pacoši???? počkej až začne škola, to se zas těch "nemocných" nahrne

29.8.2008 10:43
cheyenne

XXX.XXX.198.133

lanika napsal(a):
Evi, co pacoši???? počkej až začne škola, to se zas těch "nemocných" nahrne

Tady je průměrný věk pacošů asi 60 , tady škola nemá vliv , skoro všechny případy jsou důchodci pro léky
A já jsem tu dnes naposled, od pondělí tu zas bude "normální" sestřička
Rybníček nedopadl

29.8.2008 10:48
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):
Tady je průměrný věk pacošů asi 60 , tady škola nemá vliv , skoro všechny případy jsou důchodci pro léky
A já jsem tu dnes naposled, od pondělí tu zas bude "normální" sestřička
Rybníček nedopadl

Evčajs, jsem mimo mísu s Rybníčkem?????

29.8.2008 10:52
cheyenne

XXX.XXX.198.133

lanika napsal(a):
Evčajs, jsem mimo mísu s Rybníčkem?????

Na kraji Hradce je rybníček, před pár lety jsme tam byli s koníkama, koupilo si ho pár lidí, nechali ho oplotit, tak jsem zkusila jednoho z majitelů - pacoše, jestli by nebyla možnost plavení, páč je to od stáje celkem kousek a je hezkej pískovej, ale nedopadlo to, všichni majitelové jsou zazobanci, který si to tam zkulturnili natolik, že bysme jim to zničili....

29.8.2008 10:53
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Na kraji Hradce je rybníček, před pár lety jsme tam byli s koníkama, koupilo si ho pár lidí, nechali ho oplotit, tak jsem zkusila jednoho z majitelů - pacoše, jestli by nebyla možnost plavení, páč je to od stáje celkem kousek a je hezkej pískovej, ale nedopadlo to, všichni majitelové jsou zazobanci, který si to tam zkulturnili natolik, že bysme jim to zničili....

prosím tě kterej?

29.8.2008 11:02
cheyenne

XXX.XXX.198.133

klawdie napsal(a):
prosím tě kterej?

Svinary....

29.8.2008 11:06
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Svinary....

oni ho obehnali plotem, jooo, to jo škoda....jsem tam v belči nedávno byla a čuměla jsem jak už je obrovská laguna..

29.8.2008 11:07
cheyenne

XXX.XXX.198.133

klawdie napsal(a):
oni ho obehnali plotem, jooo, to jo škoda....jsem tam v belči nedávno byla a čuměla jsem jak už je obrovská laguna..

Taky jsem koukala
Asi zavítáme na Biřičku, jestli ještě bude teplíčko příští týden...

29.8.2008 11:22
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Taky jsem koukala
Asi zavítáme na Biřičku, jestli ještě bude teplíčko příští týden...

Tak dej vedět mužem udělat hromadnej zánor...

29.8.2008 12:14
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):

U mě dnes čínská polévka. Co máte vy????

29.8.2008 12:19
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
U mě dnes čínská polévka. Co máte vy????

no vyrazím do teska a uvidíme co mě inspiruje...

29.8.2008 12:31
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
no vyrazím do teska a uvidíme co mě inspiruje...

Já jsem měla smažáka, teď jsem se dovalila do práce a nějak zase přišla poobědní únava...
Musím si jít udělat preso nebo mě najde šéf s hlavou opřenou o písmenka na klávesnici...
Holky, kamarádka má dneska oslavu narozenin ... 33 a vůbec nevím co koupit...

29.8.2008 13:26
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

ďouchy, vy spíte po obědě...? Já se omlouvám za to zdejchnutí, ale byla jsem na skok v IKEA a Obi, páč jsme potřebovali s kolegou nějak zkulturnit kancelář..
tož jsme něco nakupila..:)

29.8.2008 14:33
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
ďouchy, vy spíte po obědě...? Já se omlouvám za to zdejchnutí, ale byla jsem na skok v IKEA a Obi, páč jsme potřebovali s kolegou nějak zkulturnit kancelář..
tož jsme něco nakupila..:)

Tak jsem uděla svou oblíbenou přednášku o sedlech a jsem u vás...dala jsem si longra a ted aktivii žaludek na mě spáchal atentát...čekám že začne pršet jak vylezu z práce...

29.8.2008 15:00
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Tak jsem uděla svou oblíbenou přednášku o sedlech a jsem u vás...dala jsem si longra a ted aktivii žaludek na mě spáchal atentát...čekám že začne pršet jak vylezu z práce...

No tak já mám dneska Markétku a pak chci Honzajse vytáhnout do kopců. Už dlouho jsme nebyli.....

29.8.2008 15:02
cheyenne

XXX.XXX.159.233

lanika napsal(a):
No tak já mám dneska Markétku a pak chci Honzajse vytáhnout do kopců. Už dlouho jsme nebyli.....

Už se hlásím z domu, mám vyvětraného Saxíka, byli jsme na vycházce v lese a už jsem úplně rozhodnutá, že ho postěhuju do Hradce, les nic moc....
Za chviličku přede mnou přistane gulášek, Lukin se doma činil

29.8.2008 15:12
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):
Už se hlásím z domu, mám vyvětraného Saxíka, byli jsme na vycházce v lese a už jsem úplně rozhodnutá, že ho postěhuju do Hradce, les nic moc....
Za chviličku přede mnou přistane gulášek, Lukin se doma činil

Téééééééda, takového Lukina bych chtěla též :-)

29.8.2008 15:13
cheyenne

XXX.XXX.159.233

lanika napsal(a):
Téééééééda, takového Lukina bych chtěla též :-)

Je to výjimečná akce, ale maximálně chválím, aby se při troše štěstí ještě zopakovala

29.8.2008 15:25
haisovad

XXX.XXX.213.5

cheyenne napsal(a):
Je to výjimečná akce, ale maximálně chválím, aby se při troše štěstí ještě zopakovala

Safra šéfové jsou nějak živoučký při pátečním odpoledni...
Evi, tak tvůj chalánek vaří? Ty jo...smekám. Tomáš zvládne max nějakej ten základ ale guláš by asi nedopadl nejlíp...ale miluju ho i bez vaření...
Děvčátka moje, přeji všem vydařený víkend plný pěkných zážitků...veřejnozávodivcům i oficionalistům přeji aby vše bez potíží přejumpovaly a v pondělí v rachotě zase papapa, Danny

29.8.2008 15:27
cheyenne

XXX.XXX.159.233

haisovad napsal(a):
Safra šéfové jsou nějak živoučký při pátečním odpoledni...
Evi, tak tvůj chalánek vaří? Ty jo...smekám. Tomáš zvládne max nějakej ten základ ale guláš by asi nedopadl nejlíp...ale miluju ho i bez vaření...
Děvčátka moje, přeji všem vydařený víkend plný pěkných zážitků...veřejnozávodivcům i oficionalistům přeji aby vše bez potíží přejumpovaly a v pondělí v rachotě zase papapa, Danny

Danny, on umí míchaný vajíčka, čaj a guláš měl na něj jednou chuť a já jsem zrovna stávkovala, tak zjistil, že na vaření toho zas tam moc není....
Všem odcházejícím přeju pěkný víkend, všem závodícím přeju spokojený průjezd cílem

Přidejte reakci

Přidat smajlík