Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

jana33

2.9.2008 16:33
jana33

XXX.XXX.114.135

Dobrý den, mám na Vás jeden dotaz. Myslíte si, že by slušela tmavému koníkovi (konkrétně tomu na fotce) světle modrá barva výbavy?? Pokud máte také sv. modrou na tmavých koníkách, tak klidně přidejte fotky, budu jenom ráda

2.9.2008 18:15
gabineska

XXX.XXX.158.34

jana33 napsal(a):
Dobrý den, mám na Vás jeden dotaz. Myslíte si, že by slušela tmavému koníkovi (konkrétně tomu na fotce) světle modrá barva výbavy?? Pokud máte také sv. modrou na tmavých koníkách, tak klidně přidejte fotky, budu jenom ráda

Já myslím že určitě, taky mám závodní dečku světle modrou a uplně se rozzáří

2.9.2008 18:49
michaela z

XXX.XXX.21.230

gabineska napsal(a):
Já myslím že určitě, taky mám závodní dečku světle modrou a uplně se rozzáří

a co takhle kombinace hnědé abéžové?v tom se dá taktéž sehnat spousta věcí a doplňků, sv.modrá.....no,no

Neregistrovaný uživatel

2.9.2008 19:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

michaela z napsal(a):
a co takhle kombinace hnědé abéžové?v tom se dá taktéž sehnat spousta věcí a doplňků, sv.modrá.....no,no

Nevím, jeslti je tohle zrovna světle modrá, ale modrá jako taková tmavým koním určitě sluší. NA fotce kobylka mojí kamarádky.

buggyna

2.9.2008 20:06
buggyna

XXX.XXX.81.124

jana33 napsal(a):

já bych volila něco decentnějšího. Na závodech jsem viděla plno tmavých koní se světle modrou,takže v tomhle směru rozhodně 1. nebudeš . Modrá není špatná,ale světlá podle mého názoru né. Co nějakou tmavší?Nebo jak píše Míša..hnědá?béžová?

2.9.2008 20:07
gabineska

XXX.XXX.158.34

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nevím, jeslti je tohle zrovna světle modrá, ale modrá jako taková tmavým koním určitě sluší. NA fotce kobylka mojí kamarádky.

Taky mám nejradši hnědou modrou, nebo hnědo béžovou nebo hnědo oranžovouale světle modrou s béžovým lemem mám a kobylce moc sluší.a teď jí zdění hřebeček na závody a ten je hodně tmavý..pokud se tedy někdy někam vybelháme

2.9.2008 20:16
michaela z

XXX.XXX.21.230

buggyna napsal(a):
já bych volila něco decentnějšího. Na závodech jsem viděla plno tmavých koní se světle modrou,takže v tomhle směru rozhodně 1. nebudeš . Modrá není špatná,ale světlá podle mého názoru né. Co nějakou tmavší?Nebo jak píše Míša..hnědá?béžová?

ono je to těžké, protože není modrá jako modrá. Občas žasnu nad tím, co všechno se dokáže pojmenovat za modrou či jinou barvu....pokud se rozhodneš pro modrou, tak je dobré ji zkombinovat ještě s nějakou jinou barvou. Většinou světlejší barvy se kombinují s tmavšími odstíny, takže třeba i s tmavě modrou, pokud budeš chtít zachovat modrý trend. A jde to i opačně, tmavý základ a světlejší doplněk v lemovce, ozdobné šňůře...apod.Chce to hlavně vybírat s rozmyslem

klasická dečka v jedné barvě

2.9.2008 20:17
michaela z

XXX.XXX.21.230

michaela z napsal(a):
ono je to těžké, protože není modrá jako modrá. Občas žasnu nad tím, co všechno se dokáže pojmenovat za modrou či jinou barvu....pokud se rozhodneš pro modrou, tak je dobré ji zkombinovat ještě s nějakou jinou barvou. Většinou světlejší barvy se kombinují s tmavšími odstíny, takže třeba i s tmavě modrou, pokud budeš chtít zachovat modrý trend. A jde to i opačně, tmavý základ a světlejší doplněk v lemovce, ozdobné šňůře...apod.Chce to hlavně vybírat s rozmyslem

a vylepšení v podobě ozdobné šňůry

2.9.2008 20:18
michaela z

XXX.XXX.21.230

michaela z napsal(a):
a vylepšení v podobě ozdobné šňůry

ach jo, ty fotky....po obvodu je našitá zlatá šňůra

2.9.2008 20:21
excelsion

XXX.XXX.158.161

michaela z napsal(a):
ach jo, ty fotky....po obvodu je našitá zlatá šňůra

Tak my mamé také skoro vrannou kobylku a máme na ní tmavě modrou dečku se světlým detajlem (Blbá fotka )

3.9.2008 04:20
barletka

XXX.XXX.65.56

excelsion napsal(a):
Tak my mamé také skoro vrannou kobylku a máme na ní tmavě modrou dečku se světlým detajlem (Blbá fotka )

sluší!!Bohužel fotečku mám jen na ryzandě...
Mám i košili, bičík,..

3.9.2008 04:23
barletka

XXX.XXX.65.56

barletka napsal(a):
sluší!!Bohužel fotečku mám jen na ryzandě...
Mám i košili, bičík,..

A na hnědákovi jsem taky našla...Bohužel je to focené v práci, ne na závodech, tak nemá naaušáky.Grantík...

3.9.2008 05:54
molly

XXX.XXX.250.230

jana33 napsal(a):

Mám ráda \"modrou\" skoro ve všech odstínech a je mi jedno, zda jsem jediná nebo ne
My máme kombinaci světle- tmavé...

3.9.2008 09:42
janamalik

XXX.XXX.17.206

molly napsal(a):
Mám ráda \"modrou\" skoro ve všech odstínech a je mi jedno, zda jsem jediná nebo ne

Vždy záleží na tom, co se líbí tobě, jakou barvu máš ráda i na svých věcech, co preferuješ a to většinou potom použiješ i u koníka.
Já mám ráda modrou a mám ji použitou v jezdecké výstroji na své tmavé kobylce

jana33

3.9.2008 20:07
jana33

XXX.XXX.114.135

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Vypadá to moc pěkně, krásně to na ní září

jana33

3.9.2008 20:09
jana33

XXX.XXX.114.135

michaela z napsal(a):

Jasně, modrou bych chtěla zachovat, je to dobrý nápad kombinovat sv. modrou a tm. modrou. Díky za nápady

jana33

3.9.2008 20:11
jana33

XXX.XXX.114.135

barletka napsal(a):
A na hnědákovi jsem taky našla...Bohužel je to focené v práci, ne na závodech, tak nemá naaušáky.Grantík...

Moc děkuju za fotečky, koníkům to moc sluší

jana33

3.9.2008 20:18
jana33

XXX.XXX.114.135

molly napsal(a):

Já modrou přímo miluju Většinu oblečení mám také v různých odstínech hlavně ve sv. modré, tak bych ráda ladila s koníkem Jinak je mi taky jedno kolikátá budu mít výbavu v modré, a na závodech se ukazovat nechystáme.

jana33

3.9.2008 20:23
jana33

XXX.XXX.114.135

janamalik napsal(a):
Vždy záleží na tom, co se líbí tobě, jakou barvu máš ráda i na svých věcech, co preferuješ a to většinou potom použiješ i u koníka.
Já mám ráda modrou a mám ji použitou v jezdecké výstroji na své tmavé kobylce

Modrou mám právě taky ráda. Tahle modrá taky vypadá dobře, a kobylce moc sluší. Nevíš jestli je to normální modrá nebo ta takzvaná "královsky" modrá??

jana33

3.9.2008 20:30
jana33

XXX.XXX.114.135

michaela z napsal(a):

Děkuju za nápad, ale hnědá a podobné barvy se mi moc nelíbí

3.9.2008 21:06
honey

XXX.XXX.138.182

jana33 napsal(a):
Já modrou přímo miluju Většinu oblečení mám také v různých odstínech hlavně ve sv. modré, tak bych ráda ladila s koníkem Jinak je mi taky jedno kolikátá budu mít výbavu v modré, a na závodech se ukazovat nechystáme.

Mám modrou ráda a když jsem chtěla kupovat dečku kobylce (ta je sice bílo-šedo-hnědo-jakási), tak jen modrou. Jinak upozorním, že pěknou dělají u Equi-Théme, je tosv. modrá s hnědým lemem a mají nejen dečky, ale i naušáky i vybavu pro jezdce. Ale já jsem nakonec nekoupila, to je ted jedno proč. Já se chci jen zeptat - nešpiní se sv. modrá moc, není hned zaflákaná... když ji teda budu používat do terénu nebo na tréninky na jízdárně (ne na závody)?
Díky za zkušenosti

4.9.2008 10:00
janamalik

XXX.XXX.14.206

jana33 napsal(a):

Jestli je královská či něco jiného to opravdu netuším, prostě je to modrá

4.9.2008 10:11
molly

XXX.XXX.250.230

jana33 napsal(a):

ještě jsem našla jednu fotku,kde to jde vidět..

4.9.2008 10:17
janamalik

XXX.XXX.14.206

molly napsal(a):
ještě jsem našla jednu fotku,kde to jde vidět..

Pěkná Molča

4.9.2008 10:22
molly

XXX.XXX.250.230

janamalik napsal(a):
Pěkná Molča

děkuju... pak máme ještě tak...

4.9.2008 10:28
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jana33 napsal(a):

a my máme tuhle modrou se světlým lemem...:)

4.9.2008 10:31
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
a my máme tuhle modrou se světlým lemem...:)

to poprvé skákal přes klacek..:)

4.9.2008 15:25
janulka

XXX.XXX.72.143

kukinatost napsal(a):
to poprvé skákal přes klacek..:)

Čauky, já mám na hnědákovi taky modrou - i když tahle mi připadne trošku spíš došeda...

4.9.2008 15:28
janulka

XXX.XXX.72.143

janulka napsal(a):
Čauky, já mám na hnědákovi taky modrou - i když tahle mi připadne trošku spíš došeda...

A taky máme pistáciově zelenou - ta by se ti nelíbila?

4.9.2008 15:30
janulka

XXX.XXX.72.143

janulka napsal(a):
A taky máme pistáciově zelenou - ta by se ti nelíbila?

Ach jo, ta ifauna těžce zkresluje. Tak ještě jeden detail pistáciové...

Přidejte reakci

Přidat smajlík