jana33

XXX.XXX.114.135
Dobrý den, mám na Vás jeden dotaz. Myslíte si, že by slušela tmavému koníkovi (konkrétně tomu na fotce) světle modrá barva výbavy?? Pokud máte také sv. modrou na tmavých koníkách, tak klidně přidejte fotky, budu jenom ráda
jana33
napsal(a):
Dobrý den, mám na Vás jeden dotaz. Myslíte si, že by slušela tmavému koníkovi (konkrétně tomu na fotce) světle modrá barva výbavy?? Pokud máte také sv. modrou na tmavých koníkách, tak klidně přidejte fotky, budu jenom ráda
Já myslím že určitě, taky mám závodní dečku světle modrou a uplně se rozzáří
gabineska
napsal(a):
Já myslím že určitě, taky mám závodní dečku světle modrou a uplně se rozzáří
a co takhle kombinace hnědé abéžové?v tom se dá taktéž sehnat spousta věcí a doplňků, sv.modrá.....no,no
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
michaela z
napsal(a):
a co takhle kombinace hnědé abéžové?v tom se dá taktéž sehnat spousta věcí a doplňků, sv.modrá.....no,no
Nevím, jeslti je tohle zrovna světle modrá, ale modrá jako taková tmavým koním určitě sluší. NA fotce kobylka mojí kamarádky.
buggyna

XXX.XXX.81.124
jana33
napsal(a):
já bych volila něco decentnějšího. Na závodech jsem viděla plno tmavých koní se světle modrou,takže v tomhle směru rozhodně 1. nebudeš . Modrá není špatná,ale světlá podle mého názoru né. Co nějakou tmavší?Nebo jak píše Míša..hnědá?béžová?
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nevím, jeslti je tohle zrovna světle modrá, ale modrá jako taková tmavým koním určitě sluší. NA fotce kobylka mojí kamarádky.
Taky mám nejradši hnědou modrou, nebo hnědo béžovou nebo hnědo oranžovouale světle modrou s béžovým lemem mám a kobylce moc sluší.a teď jí zdění hřebeček na závody a ten je hodně tmavý..pokud se tedy někdy někam vybelháme
buggyna
napsal(a):
já bych volila něco decentnějšího. Na závodech jsem viděla plno tmavých koní se světle modrou,takže v tomhle směru rozhodně 1. nebudeš . Modrá není špatná,ale světlá podle mého názoru né. Co nějakou tmavší?Nebo jak píše Míša..hnědá?béžová?
ono je to těžké, protože není modrá jako modrá. Občas žasnu nad tím, co všechno se dokáže pojmenovat za modrou či jinou barvu....pokud se rozhodneš pro modrou, tak je dobré ji zkombinovat ještě s nějakou jinou barvou. Většinou světlejší barvy se kombinují s tmavšími odstíny, takže třeba i s tmavě modrou, pokud budeš chtít zachovat modrý trend. A jde to i opačně, tmavý základ a světlejší doplněk v lemovce, ozdobné šňůře...apod.Chce to hlavně vybírat s rozmyslem
klasická dečka v jedné barvě
michaela z
napsal(a):
ono je to těžké, protože není modrá jako modrá. Občas žasnu nad tím, co všechno se dokáže pojmenovat za modrou či jinou barvu....pokud se rozhodneš pro modrou, tak je dobré ji zkombinovat ještě s nějakou jinou barvou. Většinou světlejší barvy se kombinují s tmavšími odstíny, takže třeba i s tmavě modrou, pokud budeš chtít zachovat modrý trend. A jde to i opačně, tmavý základ a světlejší doplněk v lemovce, ozdobné šňůře...apod.Chce to hlavně vybírat s rozmyslem
a vylepšení v podobě ozdobné šňůry
michaela z
napsal(a):
ach jo, ty fotky....po obvodu je našitá zlatá šňůra
Tak my mamé také skoro vrannou kobylku a máme na ní tmavě modrou dečku se světlým detajlem (Blbá fotka )
excelsion
napsal(a):
Tak my mamé také skoro vrannou kobylku a máme na ní tmavě modrou dečku se světlým detajlem (Blbá fotka )
sluší!!Bohužel fotečku mám jen na ryzandě...
Mám i košili, bičík,..
barletka
napsal(a):
sluší!!Bohužel fotečku mám jen na ryzandě...
Mám i košili, bičík,..
A na hnědákovi jsem taky našla...Bohužel je to focené v práci, ne na závodech, tak nemá naaušáky.Grantík...
jana33
napsal(a):
Mám ráda \"modrou\" skoro ve všech odstínech a je mi jedno, zda jsem jediná nebo ne
My máme kombinaci světle- tmavé...
molly
napsal(a):
Mám ráda \"modrou\" skoro ve všech odstínech a je mi jedno, zda jsem jediná nebo ne
Vždy záleží na tom, co se líbí tobě, jakou barvu máš ráda i na svých věcech, co preferuješ a to většinou potom použiješ i u koníka.
Já mám ráda modrou a mám ji použitou v jezdecké výstroji na své tmavé kobylce
jana33

XXX.XXX.114.135
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Vypadá to moc pěkně, krásně to na ní září
jana33

XXX.XXX.114.135
michaela z
napsal(a):
Jasně, modrou bych chtěla zachovat, je to dobrý nápad kombinovat sv. modrou a tm. modrou. Díky za nápady
jana33

XXX.XXX.114.135
barletka
napsal(a):
A na hnědákovi jsem taky našla...Bohužel je to focené v práci, ne na závodech, tak nemá naaušáky.Grantík...
Moc děkuju za fotečky, koníkům to moc sluší
jana33

XXX.XXX.114.135
molly
napsal(a):
Já modrou přímo miluju Většinu oblečení mám také v různých odstínech hlavně ve sv. modré, tak bych ráda ladila s koníkem
Jinak je mi taky jedno kolikátá budu mít výbavu v modré, a na závodech se ukazovat nechystáme.
jana33

XXX.XXX.114.135
janamalik
napsal(a):
Vždy záleží na tom, co se líbí tobě, jakou barvu máš ráda i na svých věcech, co preferuješ a to většinou potom použiješ i u koníka.
Já mám ráda modrou a mám ji použitou v jezdecké výstroji na své tmavé kobylce
Modrou mám právě taky ráda. Tahle modrá taky vypadá dobře, a kobylce moc sluší. Nevíš jestli je to normální modrá nebo ta takzvaná "královsky" modrá??
jana33

XXX.XXX.114.135
michaela z
napsal(a):
Děkuju za nápad, ale hnědá a podobné barvy se mi moc nelíbí
jana33
napsal(a):
Já modrou přímo miluju Většinu oblečení mám také v různých odstínech hlavně ve sv. modré, tak bych ráda ladila s koníkem
Jinak je mi taky jedno kolikátá budu mít výbavu v modré, a na závodech se ukazovat nechystáme.
Mám modrou ráda a když jsem chtěla kupovat dečku kobylce (ta je sice bílo-šedo-hnědo-jakási), tak jen modrou. Jinak upozorním, že pěknou dělají u Equi-Théme, je tosv. modrá s hnědým lemem a mají nejen dečky, ale i naušáky i vybavu pro jezdce. Ale já jsem nakonec nekoupila, to je ted jedno proč. Já se chci jen zeptat - nešpiní se sv. modrá moc, není hned zaflákaná... když ji teda budu používat do terénu nebo na tréninky na jízdárně (ne na závody)?
Díky za zkušenosti
jana33
napsal(a):
Jestli je královská či něco jiného to opravdu netuším, prostě je to modrá
jana33
napsal(a):
ještě jsem našla jednu fotku,kde to jde vidět..
molly
napsal(a):
ještě jsem našla jednu fotku,kde to jde vidět..
Pěkná Molča
jana33
napsal(a):
a my máme tuhle modrou se světlým lemem...:)
kukinatost
napsal(a):
a my máme tuhle modrou se světlým lemem...:)
to poprvé skákal přes klacek..:)
kukinatost
napsal(a):
to poprvé skákal přes klacek..:)
Čauky, já mám na hnědákovi taky modrou - i když tahle mi připadne trošku spíš došeda...
janulka
napsal(a):
Čauky, já mám na hnědákovi taky modrou - i když tahle mi připadne trošku spíš došeda...
A taky máme pistáciově zelenou - ta by se ti nelíbila?
janulka
napsal(a):
A taky máme pistáciově zelenou - ta by se ti nelíbila?
Ach jo, ta ifauna těžce zkresluje. Tak ještě jeden detail pistáciové...