Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.9.2008 21:43
andy zahourova

XXX.XXX.207.1

Ahoj chtěla bych se zeptat jaké máte s tímto sedlem zkušenosti a jestli jste s ním spokojené nebo spíš naopak.A co na něj říkáte.Chtěla bych ho pořídit valáškovi který má střední kohoutek.Jezdíme převážně hodně rekreaci a občas nějaký ten hobby parkur.Moc by mi pomohli vaše názory.....
Tady posílám adresu:
http://www.jezdeckepotreby-pegas.cz /product_info.php?cPath=22_30&products_id=34
(mezera za cz)
Ještě jednou děkuju

3.9.2008 07:22
klawdie

XXX.XXX.94.254

andy zahourova napsal(a):
Ahoj chtěla bych se zeptat jaké máte s tímto sedlem zkušenosti a jestli jste s ním spokojené nebo spíš naopak.A co na něj říkáte.Chtěla bych ho pořídit valáškovi který má střední kohoutek.Jezdíme převážně hodně rekreaci a občas nějaký ten hobby parkur.Moc by mi pomohli vaše názory.....
Tady posílám adresu:
http://www.jezdeckepotreby-pegas.cz /product_info.php?cPath=22_30&products_id=34
(mezera za cz)
Ještě jednou děkuju

je to levná varianta syntetického sedla, bohužel po 4 roku se sedlo pomalu rozpadá, máme jej na poníka, vyhodou je jeho váha, ale už se celé odrbané, popraskané, rozjeté, no tragédie, sedlo je na ježdění celkem pohodlné i když tvrdé, pokus takové sedlo pořídíš nepočítej s tím že ho budeš mít na věky, doporučuji spíš lehce připlatit a jít do Wintecu...zaddej do vyhledavače, diskuzí na toto téma již bylo dost i na nemoderce...

3.9.2008 08:07
pettankaa

XXX.XXX.19.35

klawdie napsal(a):
je to levná varianta syntetického sedla, bohužel po 4 roku se sedlo pomalu rozpadá, máme jej na poníka, vyhodou je jeho váha, ale už se celé odrbané, popraskané, rozjeté, no tragédie, sedlo je na ježdění celkem pohodlné i když tvrdé, pokus takové sedlo pořídíš nepočítej s tím že ho budeš mít na věky, doporučuji spíš lehce připlatit a jít do Wintecu...zaddej do vyhledavače, diskuzí na toto téma již bylo dost i na nemoderce...

Já ho mám dva roky a koupila jsem ho od kamáradky, která ho měla taky dva roky a koupila ho od nějakého pána, který ho měl rok, takže celkem 5 let. Až na to, že se sešoupalo posedlí, je sedlo v pohodě a nic se mu neděje. Sedlo bylo používáno na středního koně, na A1/1 a nyní na Čt a v pohodě

3.9.2008 15:04

Tady posílám adresu:
(mezera za cz)
Ještě jednou děkuju

ahoj, seděla jsem v něm 2x - postýlka, úplně jsem do něj zapadla. Jsem tedy zvyklá na mělkčí, ale na rekraci + sem tam práce na jízdárně super. No a cena = kvalita, nemůžem počítat že vydrží 20 let za 6 tisíc, že?

3.9.2008 21:15
xpetrax

XXX.XXX.149.26

chypi napsal(a):
ahoj, seděla jsem v něm 2x - postýlka, úplně jsem do něj zapadla. Jsem tedy zvyklá na mělkčí, ale na rekraci + sem tam práce na jízdárně super. No a cena = kvalita, nemůžem počítat že vydrží 20 let za 6 tisíc, že?

Mám ho rok a půl, byla jsem ho kupovat se znalcem a su spokojená, winteca má kamarádka, je pravda, že wintec je pohodlnější, ale já su s nortonem zcela spokojená, jezdíme rekreaci a sem tam parkury, výhodou je váha sedla, je lehoučké a padne jako ulité

22.9.2008 18:12
kybosek

XXX.XXX.5.85

Ahojiky, tos já mám taky toto sedlo, už 3 roky a uplně nejvetsi spokojenost. Mám ho na ČT a jezdíme zatím ZL-L. A nemám s ním žádné problémy, Až na to ze tam nejsou opěrky, co máš za holení u skokového sedla. To je to jediný co mě tak při skákání chybí. Ale aspoň tě to donutí pořádně se držet.

22.9.2008 18:17
kybosek

XXX.XXX.5.85

kybosek napsal(a):
Ahojiky, tos já mám taky toto sedlo, už 3 roky a uplně nejvetsi spokojenost. Mám ho na ČT a jezdíme zatím ZL-L. A nemám s ním žádné problémy, Až na to ze tam nejsou opěrky, co máš za holení u skokového sedla. To je to jediný co mě tak při skákání chybí. Ale aspoň tě to donutí pořádně se držet.

A tady fotečka z L v sedle Norton Rexine. trošku mě ujeli holeně...

22.9.2008 19:44
smoulinka

XXX.XXX.3.130

Tady posílám adresu:
(mezera za cz)
Ještě jednou děkuju

Mam ho už 3roky a nemůžu si vynachválit.Mám dvě a z důvodu nemoci svojí kobylky jej prodávám,kdyby jste někdo měli zájem za 3500kč kompletní,ale bez podbřišáku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík