Tak jsi měla "Jaruško" pravdu:-) Je to hřebeček:-) plati i pro Nikču od Maxíka
Ahojky,Joripage mi rikala ze jsi tipovala ze se nam narodi hrebecek a aby ne,je to peknej rostak ,ten nam dal teda zabrat,daval si pekne na cas...
prikladam fotku,je nadhernej:-) a taky fotku tatinka.
anushka
napsal(a):
Ahojky,Joripage mi rikala ze jsi tipovala ze se nam narodi hrebecek a aby ne,je to peknej rostak ,ten nam dal teda zabrat,daval si pekne na cas...
a tatínek
anushka
napsal(a):
Ahoj Aničko,no joo,to mám radost,že jsem se zase trefila
,ale Tobě a kobylce moooooc blahopřeju
,je nááááááádhernéééj,
tak ať mu zdravíčko slouží a přeju nějáké super majitele!!!!
A jeden úsměv specielně pro Tvoji kobylku a malého hřebečka...
anushka
napsal(a):
Aničko,vidím to na neděli,co Ty na to?Snad bude pěkně ,určitě bych chtěla přijet a vyvenčit Wendy na delší procházku
Můžu teda i s tou svou sestruchou?
jaruska
napsal(a):
Ahoj Aničko,no joo,to mám radost,že jsem se zase trefila
,ale Tobě a kobylce moooooc blahopřeju
,je nááááááádhernéééj,
tak ať mu zdravíčko slouží a přeju nějáké super majitele!!!!
A jeden úsměv specielně pro Tvoji kobylku a malého hřebečka...
Jaruško děkuju za blahopřání a úsměv je parádní
no,majitele..to je problém najít dobré majitele co by ho dobře vychovali a nešel by z ruky do ruky..toho se obávám..nejradši bych byla kdyby si ho vzal někdo třeba jen do pronájmu.. a někdo aspon trochu známej nebo z blízka..
foto z dneška
Markét,víkendy mívám ted nabitý,v sobotu jedu na závody co jede Jurášek a v neděli na výstavu do Lysý,tak jedině v týdnu nebo až příští víkend..
anushka
napsal(a):
no,majitele..to je problém najít dobré majitele co by ho dobře vychovali a nešel by z ruky do ruky..toho se obávám..nejradši bych byla kdyby si ho vzal někdo třeba jen do pronájmu.. a někdo aspon trochu známej nebo z blízka..
foto z dneška
Markét,víkendy mívám ted nabitý,v sobotu jedu na závody co jede Jurášek a v neděli na výstavu do Lysý,tak jedině v týdnu nebo až příští víkend..
Stačí říctVšak já to pochopiím
No teď už to vidím ve všední dny bledě,brzy se stmívá,a já ve tmě už nikde nechci courat...Bohužel se dost bojím a jezdit domů kvůli tomu v sedm hodin,to zas nemá vůbec cenu někam jezdit
anushka
napsal(a):
foto z dneška
bože, ten je krásnej!!!! já jsem se zamilovala....
anushko, ty ho budeš prodávat?
jaruska
napsal(a):
No je fakt rozkošnej,a vidíš,už má skoro majitelku!!!
ahojky,přidávám nové fotky,první procházka proběhla dobře a dokonce sme neměli žádnej problém vlézt za maminkou do řeky:-) je to šikulka ale už se z něj stává pěknej rošťák,hřebce nezapře:-D
už má i tak nějak naplánovanou budoucnost..kamarádka se příští léto stěhuje do svého baráčku a bude mít koně doma,já sice ted také mám koně doma(pracuji jako stájník na statku v praze 5) ale jeden hřebec už tu je a na druhého místo není.
takže si ho tam k sobě kamarádka vezme,a v budoucnu by jsme sním chtěli připouštět,uvidíme..každopádně ho kastrovat nechci.. kdyby byl na prodej,dám vědět.. jinak Tadík je krásnej.
anushka
napsal(a):
ahojky,přidávám nové fotky,první procházka proběhla dobře a dokonce sme neměli žádnej problém vlézt za maminkou do řeky:-) je to šikulka ale už se z něj stává pěknej rošťák,hřebce nezapře:-D
už má i tak nějak naplánovanou budoucnost..kamarádka se příští léto stěhuje do svého baráčku a bude mít koně doma,já sice ted také mám koně doma(pracuji jako stájník na statku v praze 5) ale jeden hřebec už tu je a na druhého místo není.
takže si ho tam k sobě kamarádka vezme,a v budoucnu by jsme sním chtěli připouštět,uvidíme..každopádně ho kastrovat nechci.. kdyby byl na prodej,dám vědět.. jinak Tadík je krásnej.
.
anushka
napsal(a):
...
a neodpustím si sem dát fotku mého nového psíka,je to komik:D
anushka
napsal(a):
a neodpustím si sem dát fotku mého nového psíka,je to komik:D
australský honácký pes x argentinská doga
anushka
napsal(a):
australský honácký pes x argentinská doga
Holky ted uz to u toho prcka nebude asi aktualni, protoze slunicko uz nepali tak moc, ale jen rada: kupte si sunblock krem pro lidi a mazte mu tu ruzovou cast cumaku, kdyz je slunicko tak, aby po natreni byla uplne bila od kremu. Tipla bych si, ze na tech poslednich fotkach ho mel pekne spaleny. Ono to vypada jak odrene, ale je to spalene.
Mela jsem s tim osklive problemy u kobyly (koncilo to az podavanim ATB), ktere se prave lidskym sunblock kremem vyresili. ten nejlevnejsi s faktorem 50 od ambre solaire stoji 260kc a vydrzi na velky cumak tak mesic kazdodennihho mazani
alfi pav
napsal(a):
Holky ted uz to u toho prcka nebude asi aktualni, protoze slunicko uz nepali tak moc, ale jen rada: kupte si sunblock krem pro lidi a mazte mu tu ruzovou cast cumaku, kdyz je slunicko tak, aby po natreni byla uplne bila od kremu. Tipla bych si, ze na tech poslednich fotkach ho mel pekne spaleny. Ono to vypada jak odrene, ale je to spalene.
Mela jsem s tim osklive problemy u kobyly (koncilo to az podavanim ATB), ktere se prave lidskym sunblock kremem vyresili. ten nejlevnejsi s faktorem 50 od ambre solaire stoji 260kc a vydrzi na velky cumak tak mesic kazdodennihho mazani
Jé,toho psa máš od Martiny Kafkový,že jo?
anushka
napsal(a):
Teda Vy jste řádili AničkoTady nedokonalá fotka z nezrcadlovky
Jsem se nas.... a zabavím zpět svůj E400
markemic
napsal(a):
Teda Vy jste řádili AničkoTady nedokonalá fotka z nezrcadlovky
Jsem se nas.... a zabavím zpět svůj E400
ahujky ančo, až ted jsem si všimla diskuze i tady :) taže ještě jednou gratuluju bude to určo krásnej koník, asi pěkně poroste jak je nohatý, uplně slintám nad tou barvou ;))) z klínce to máme trochu dál, ale někdy se zastavím až bude chvíle času :) jak se berou s wendy? nežárlí? :))))
anushka
napsal(a):
Ten je tak nádhernej, že když ho vidim na těch fotkách, tak se mi zastavuje srdce. Přeju mu do budoucna hodně štěstí. A kdybyste si to náhodou rozmyslely....víte, kam se obrátit
jaruska
napsal(a):
Jé,toho psa máš od Martiny Kafkový,že jo?
jj od Martiny Kafkový, u Slaného,ty jí znáš?:-) je to úžasnej pes
alfi pav
napsal(a):
Díky za radu,každá rada dobrá,ale ted na zimu už to opravdu aktuální není.
nikootin
napsal(a):
ahujky ančo, až ted jsem si všimla diskuze i tady :) taže ještě jednou gratuluju bude to určo krásnej koník, asi pěkně poroste jak je nohatý, uplně slintám nad tou barvou ;))) z klínce to máme trochu dál, ale někdy se zastavím až bude chvíle času :) jak se berou s wendy? nežárlí? :))))
ahojí nikčo,wendy nežárlí,je to taková věrná tetaa jak se vam tam libi?
tadik
napsal(a):
Ten je tak nádhernej, že když ho vidim na těch fotkách, tak se mi zastavuje srdce. Přeju mu do budoucna hodně štěstí. A kdybyste si to náhodou rozmyslely....víte, kam se obrátit
helet tak me napadlo,kolik by jsi za nej byla ochotna dat ?
nic se sice nezmenilo ale zajimalo by me jaka by byla nabidka na takoveho konika,ale prodavat ho nehodlam
anushka
napsal(a):
helet tak me napadlo,kolik by jsi za nej byla ochotna dat ?
nic se sice nezmenilo ale zajimalo by me jaka by byla nabidka na takoveho konika,ale prodavat ho nehodlam
Jo,Anuško,znám jí,bydlí kousek od nás,druhá vesnice od nás je Bakov.
A ten otec Tvého psa je brácha našeho Fouse.
Anuško,nechci Ti do ničeho moc kecat,ale takhle zapnutý vodítko se mi fakt zdá nebezpečný,pouvažuj nad tím,vodítko lze vázat na uzel kolem pasu.
jaruska
napsal(a):
Jo,Anuško,znám jí,bydlí kousek od nás,druhá vesnice od nás je Bakov.
A ten otec Tvého psa je brácha našeho Fouse.
Anuško,nechci Ti do ničeho moc kecat,ale takhle zapnutý vodítko se mi fakt zdá nebezpečný,pouvažuj nad tím,vodítko lze vázat na uzel kolem pasu.
tak to je mazec náhoda,má taky hezkýho koníka,toho fjorda nebo co to je,jo díky za upozornění,většinou si takhle vodítko nezavazuju