Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2008 07:45
medi

XXX.XXX.149.26

Chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s těmito botami?Je v nich teplo? Jsou pohodlné a jezdí se v nich dobře? Děkuju za odpovědi

5.9.2008 09:12
dagmarka

XXX.XXX.151.23

medi napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s těmito botami?Je v nich teplo? Jsou pohodlné a jezdí se v nich dobře? Děkuju za odpovědi

Ahoj,tak já si je pořídila loni a musím říct,že na nějaký couračky po lese jsou docela v pohodě.Snad je v nich i tepleji,ale na pořádný pobídky jsou pro mě naprosto nevyhovující,páč jak jsou vyteplený i na lýtku ,tak ztrácím veškerý kontakt Tož to má zkušenost.Už bych je nekoupila Snad jen ty nízký by za to stály,ale nevím zda by se přes ně zapnuly chapsi....

5.9.2008 19:38
kesau

XXX.XXX.5.19

dagmarka napsal(a):
Ahoj,tak já si je pořídila loni a musím říct,že na nějaký couračky po lese jsou docela v pohodě.Snad je v nich i tepleji,ale na pořádný pobídky jsou pro mě naprosto nevyhovující,páč jak jsou vyteplený i na lýtku ,tak ztrácím veškerý kontakt Tož to má zkušenost.Už bych je nekoupila Snad jen ty nízký by za to stály,ale nevím zda by se přes ně zapnuly chapsi....

Ahojky. Svoje termoboty uz mám pres 2 roky a jsem s nima spokojena. Samozrejme v ramci moznosti!! Na jizdarenskou praci to opravdu není, cit v nich opravdu neni, ale na vyjizdky pohoda. Je vnich teplo a to je hlavni. Ja mam kobzu chodivou, takze s pobidkami problem nemam. Mam teda ty svoje dost teple, s berankem, ale kamoska si loni koupila tenci (predevsim lytko),ale i tak teple a lip padnou.Je s nima stoprocentne spokojena. Asi bych jim ted dala prednost, kdybych uvazovala nad koupi termobot. Aji na internetu jsem je videla, ze je ted prodavaji. Ale kdyztak vybirej dobre a urcite v kamennem obchode, ne pres net. Jinak v souhrnu... ja doporucuji..me vyhovuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík