Dneska se u nás konalo Hobby skákání. Počasí se vydařilo. Návštěvnost solidní. Krom pěkných výkonů bylo možno shlédnout i několik pádů.
michaela z
napsal(a):
Dneska se u nás konalo Hobby skákání. Počasí se vydařilo. Návštěvnost solidní. Krom pěkných výkonů bylo možno shlédnout i několik pádů.
...pěkně to prášilo
michaela z
napsal(a):
...pěkně to prášilo
...a tak se pády daly zamaskovat
michaela z
napsal(a):
...a tak se pády daly zamaskovat
...druhý pokus byl úspěšný
michaela z
napsal(a):
...druhý pokus byl úspěšný
horko bylo veliké a pitný režim musel dodržovat každý, ať dvounohý či čtyř
michaela z
napsal(a):
horko bylo veliké a pitný režim musel dodržovat každý, ať dvounohý či čtyř
ředitel závodů jako vždy-do půl těla
michaela z
napsal(a):
ředitel závodů jako vždy-do půl těla
dekorování nejúspěšnějších...ceny byly rozmanité:poháry,krmení,drobnosti,jezdecké vybavení....
michaela z
napsal(a):
dekorování nejúspěšnějších...ceny byly rozmanité:poháry,krmení,drobnosti,jezdecké vybavení....
Bohužel ne každému se podařilo dojít až do cíle
michaela z
napsal(a):
Bohužel ne každému se podařilo dojít až do cíle
..jiným se zadařilo
michaela z
napsal(a):
..jiným se zadařilo
...a užili si čestné kolo pro vítěze
michaela z
napsal(a):
...a užili si čestné kolo pro vítěze
babí léto...
michaela z
napsal(a):
i my tam byli s Diegem a společně v přepraváku s drezúrní dvojicí, která skákala jen 4 dny před závodama (viz první fotka od Míši). Anička s Dinamique byli v soutěži 70/80 druzí, v 80/90 šli asi za dvě chybky, bylo vidět, jak kobylka byla unavená. My jsme jeli 100 a 110cm a pokaždý za jednu chybku, byla to velká škoda, ale Diego skákal skvěle, myslím, že i já jsem to zvládla dobře, dokonce jsme přešli i žolíka v podobě vodního příkopu, ale bohužel bez umístění.
Jinak byl to včera hrozně dlouhej den, protože v každej soutěži bylo kolem 50ti koní, jen poslední byla vyjímkou, kde jich bylo "jen" 18. Myslím, že pro příště by organizátoři měli snížit počet koní, tohle bylo v tom vědru unavující pro jezdce i koně.
jenysimons
napsal(a):
i my tam byli s Diegem a společně v přepraváku s drezúrní dvojicí, která skákala jen 4 dny před závodama (viz první fotka od Míši). Anička s Dinamique byli v soutěži 70/80 druzí, v 80/90 šli asi za dvě chybky, bylo vidět, jak kobylka byla unavená. My jsme jeli 100 a 110cm a pokaždý za jednu chybku, byla to velká škoda, ale Diego skákal skvěle, myslím, že i já jsem to zvládla dobře, dokonce jsme přešli i žolíka v podobě vodního příkopu, ale bohužel bez umístění.
Jinak byl to včera hrozně dlouhej den, protože v každej soutěži bylo kolem 50ti koní, jen poslední byla vyjímkou, kde jich bylo "jen" 18. Myslím, že pro příště by organizátoři měli snížit počet koní, tohle bylo v tom vědru unavující pro jezdce i koně.
jenysimons
napsal(a):
a zbytek fotek najdete na http://mattest.rajce.idnes.cz /2008-09-06Hvezda/#album
michaela z
napsal(a):
Ahoj, přepravníky kolem nás jezdili ještě kolem půl 7....nejde mi otevřít ten tvůj odkaz na fotky....
ahojda..je tam jedna mezera...
však i my jsme dorazili domů mezi sedmou a půl osmou..končilo to pozdě...v metru bylo asi 44 koní, v 110cm už "jen" těch 18, co jsem psala...ale přiznám se, že na 110cm už měli dost debilní kurz se dvěma esíčkama (přeskoky) kurz byl oproti tem nižším soutěžím, co ty jsi viděla, naprosto jinej a těžší....ale tak to se dalo čekat...
jenysimons
napsal(a):
ahojda..je tam jedna mezera...
však i my jsme dorazili domů mezi sedmou a půl osmou..končilo to pozdě...v metru bylo asi 44 koní, v 110cm už "jen" těch 18, co jsem psala...ale přiznám se, že na 110cm už měli dost debilní kurz se dvěma esíčkama (přeskoky) kurz byl oproti tem nižším soutěžím, co ty jsi viděla, naprosto jinej a těžší....ale tak to se dalo čekat...
Tak konečně dodávám i moje fota holky!
klawdie
napsal(a):
Tak konečně dodávám i moje fota holky!
naši reprezentanti... Klárka s Jeríkem
klawdie
napsal(a):
ze známých Jirka s Jorgou
Tady ifauňáci Lucky s paničkou...
klawdie
napsal(a):
Veverka s Lenkou
Drina s paničkou, chudák byli kolem jejího startu pěkný zmatky...
klawdie
napsal(a):
Drina s paničkou, chudák byli kolem jejího startu pěkný zmatky...
nějakej ten skoro pád...
klawdie
napsal(a):
neukázněná slečna...
zbytek fotos na www.roudnicka.rajce.idnes.cz...