Tak kde při PONDĚLKU jste?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.9.2008 08:09
klawdie

XXX.XXX.94.254

Tak jaký byl víkend, my už máme konečně okováno...byl to náročný víkend, na hvězdě bylo jako vždy moc krásně...

8.9.2008 08:24
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
Tak jaký byl víkend, my už máme konečně okováno...byl to náročný víkend, na hvězdě bylo jako vždy moc krásně...

U nás taky náročný víkend, samá práce

A jak jste dopadli?

8.9.2008 08:30
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
U nás taky náročný víkend, samá práce

A jak jste dopadli?

holky jeli hezky s jeríkem, Klárka čistě jen měla pomalý čas, ale moc hezky a Míša ta zas valila na vítězství ale udělala špatný nájezd na poslední skok a nezdařilo se...ale byl to krásný den, fota má segra u sebe a jelikož mě někdy v noci psala na icq jestli nemám kabel pochybuji že fotečky budou, škoda
jsem si zas zařádila...segra vem kartu kdyžtak ke koníkům, já to stáhnu na net...díky...
co vy? Danulí jak budujete? Leni jak je už nic nebolí?

8.9.2008 08:40
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
holky jeli hezky s jeríkem, Klárka čistě jen měla pomalý čas, ale moc hezky a Míša ta zas valila na vítězství ale udělala špatný nájezd na poslední skok a nezdařilo se...ale byl to krásný den, fota má segra u sebe a jelikož mě někdy v noci psala na icq jestli nemám kabel pochybuji že fotečky budou, škoda
jsem si zas zařádila...segra vem kartu kdyžtak ke koníkům, já to stáhnu na net...díky...
co vy? Danulí jak budujete? Leni jak je už nic nebolí?

Zdar všichni po víkendu!!

Ségra a jak ? mrkni prosím po tom kabelu, nikde doma není, tak jestli u vás nezustal někde ležet..jsem už zoufalá. Dnes ke koním nejedu. Jde Zuzka. A foťák mám stejně doma..

8.9.2008 08:42
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):

Ségra a jak ? mrkni prosím po tom kabelu, nikde doma není, tak jestli u vás nezustal někde ležet..jsem už zoufalá. Dnes ke koním nejedu. Jde Zuzka. A foťák mám stejně doma..

no podívám ráno jsem nebyla schopná, ty už si ten kabel někam uvaž, furt se ti někam schovává!...no já si aspon stáhla nějaké fotos z ty druhý karty....

8.9.2008 08:45
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
no podívám ráno jsem nebyla schopná, ty už si ten kabel někam uvaž, furt se ti někam schovává!...no já si aspon stáhla nějaké fotos z ty druhý karty....

Právě že ho mám pořád bud v praci nebo doma..a ted je nezvestnej..stejne tak jako ten muj prouskatej svetr,o nem taky nahodou nevis..??

8.9.2008 08:45
cheyenne

XXX.XXX.159.233

klawdie napsal(a):

Dobré ráno, u nás byl víkend taky nááročný...

8.9.2008 08:49
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Dobré ráno, u nás byl víkend taky nááročný...

No tak povídej, máte foto z Přímu prý to tam bylo moc, hezké, včera sousedka Péta Polajda vyprávěla...byli jsme též zváni ale Hvězda to vyhrála...
naš hafík

8.9.2008 08:51
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Právě že ho mám pořád bud v praci nebo doma..a ted je nezvestnej..stejne tak jako ten muj prouskatej svetr,o nem taky nahodou nevis..??

ježíš nevím...no doma se pak podívaám...je mi pěkně blbě, ale není to opice ale nemoc, pěkně chrchlám...včera jsem koukala na hezkej film...Prázdniny, bohužel, ale na dvakrát, poprvé jsem měla usínací fáze, takže ten film nedával moc smysl

8.9.2008 08:52
cheyenne

XXX.XXX.159.233

klawdie napsal(a):
No tak povídej, máte foto z Přímu prý to tam bylo moc, hezké, včera sousedka Péta Polajda vyprávěla...byli jsme též zváni ale Hvězda to vyhrála...
naš hafík

My jsme tam byli spíš jen tak na otočku, dostala jsem do ruky Zuzajdy foťáček, takže fotky nechávám na ní
Ale zas to končilo pózováním Roýka, malej je hrozně fotogenickej
Moc dalšího se fotit nedalo, taky to tam prášilo....

8.9.2008 08:59
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):

Zdar babky. Tak já opět nečekaně oba dny víkendu v práci No ale v neděli jsem vstala už o půl 6 a šla dělat klukům ohradu, jsou teď frajeři, nikdy takovou velkou ještě neměli.......Navíc tam mají 2 obrovité stromo křoví, takže stín Nevěděli kde dřív kousnout. Jo a Honzíkovi teda pěkně hrabe, zase poskakoval v ohradě jak pominutý. A to dělá fakt jen vyjímečně Dnes pujde teda raději na lonž. Zda už jsou lepší, bolí jen při prudkém pohybu.

8.9.2008 08:59
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
My jsme tam byli spíš jen tak na otočku, dostala jsem do ruky Zuzajdy foťáček, takže fotky nechávám na ní
Ale zas to končilo pózováním Roýka, malej je hrozně fotogenickej
Moc dalšího se fotit nedalo, taky to tam prášilo....

8.9.2008 09:02
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):

Leni, je fajn, že už je lépe, za pár dní to přebolí....

8.9.2008 09:03
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):

Dobré jitro,
nějak makačenko už od rána...
Holky, k výkonům gratuluji...Jerýk je sportovec...
Klárko, víkend budovací nebyl...v sobotu měl být volejbal turnaj ale v pátek se nám odhlásila většína družstev tak jsme si udělali tenisový trénink na příští víkend...
Jo a v sobotu jedu na huberta s Leušou, kamarádka uspořádala brzkého huberta tak z Kloko jedou tři koníci...já s Leušou, Lucka na Lunici a Martina na Rozárce...tak se moc těším.
Ve středu mám posvěcenou dovolenou, tak jedeme na ty zkoušky...držte nám palce a já vás budu během dne informovat jak co Lunice zvládla a tak...

8.9.2008 09:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):

tak už máte přestěhováno, jo????no tak at se mu tam líbí...

8.9.2008 09:05
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Leni, je fajn, že už je lépe, za pár dní to přebolí....

Týrali jsme všechny koníky

8.9.2008 09:08
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):

Danulí budu na telefonu a těšit se na info...pání huberta jo, to bude mít s Lunicí asi veselo, co???? taky už koukáme co se kde děje....u nás v roudničce byl ted o víkendu taky ted tenisocvý turnaj....ale bohuže nebyl čas ani mrknout...

8.9.2008 09:09
cheyenne

XXX.XXX.159.233

klawdie napsal(a):

Jojo, máme přestěhováno
A černé jsme vysvětlili, že v hengru nebydlí žádný bubák a po pár dnech trénování se z ní stal koník, co celkem spolehlivě nastupuje....
Tak i černá změnila své působiště.... akorát jsme byli malý realizační tým, takže to nemám moc zdokumentované...

8.9.2008 09:11
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Jojo, máme přestěhováno
A černé jsme vysvětlili, že v hengru nebydlí žádný bubák a po pár dnech trénování se z ní stal koník, co celkem spolehlivě nastupuje....
Tak i černá změnila své působiště.... akorát jsme byli malý realizační tým, takže to nemám moc zdokumentované...

A když týrat všechny koníky, tak týrat všechny koníky

8.9.2008 09:12
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Jojo, máme přestěhováno

No a kam jste jí přestěhovali??? TO SAxík bydlím místo ní, nebo jak?
škoda že to je mázlý...
Jinak mařena byla v pátek na lonži a na chambonu konečně fajné, asi sem předtím nedala tu správnou délku....

8.9.2008 09:14
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):

Danny, těším se na info, jak Lunidlo září v září
Hele, jsem si půjčila hadici metrová užovka červená "Pepíno"

8.9.2008 09:15
rocky

XXX.XXX.0.1

cheyenne napsal(a):

Danny určo informuj budem se těšit a držet palečky na dálku!!!!! To budete mít nějaký brzký Hubert..
Ale už mi v sobotu na závodech taky nahlašovali někteří termíny Hubertůů, se to nějak rychle blížíí..

Konečně bude mít ségra šanci v halalííí

8.9.2008 09:17
cheyenne

XXX.XXX.159.233

klawdie napsal(a):
No a kam jste jí přestěhovali??? TO SAxík bydlím místo ní, nebo jak?
škoda že to je mázlý...
Jinak mařena byla v pátek na lonži a na chambonu konečně fajné, asi sem předtím nedala tu správnou délku....

Ejza šla do Dobřenic, kvůli tréninkovým podmínkám, Saxula není úplně místo ní, trochu jsme přestěhovali půl stáje, aby byli kluci vedle sebe a rychle si na sebe zvykli s Hadříkem

8.9.2008 09:27
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Ejza šla do Dobřenic, kvůli tréninkovým podmínkám, Saxula není úplně místo ní, trochu jsme přestěhovali půl stáje, aby byli kluci vedle sebe a rychle si na sebe zvykli s Hadříkem

no a že si taky nic neřekla, to jsou samý překvapení
No konečně máme obuto, a malý zas začne trenink, konec flákání, včera se s bílou škublí a šli se proběhnout po poli, tak test podkov proběhl ještě za přítomnosti kováře...kozy jedny...Sabulčkovi se chodí o něco lépe, uvidíme dnes, zítra bych ho zas chtěla zlehounka potrápit pod sedlem....

8.9.2008 10:07
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
No konečně máme obuto, a malý zas začne trenink, konec flákání, včera se s bílou škublí a šli se proběhnout po poli, tak test podkov proběhl ještě za přítomnosti kováře...kozy jedny...Sabulčkovi se chodí o něco lépe, uvidíme dnes, zítra bych ho zas chtěla zlehounka potrápit pod sedlem....

No kde jste ženský asi práce moccccccccccc!!!
Málá Kikina poprvé v sedle...

8.9.2008 10:07
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):

Eviku, takže jste to už vymysleli? Tak to je super. A co ta zuzule? Dorazí dneska????Uf, huberty Nevím nevím, zda se odhodlám někam vyrazit
Dneska pujde Honzuloid taky makat na lonž. Doufám, že se dostatečně vylítal v ohradě....Honzík v září 07 Dupka žádná

8.9.2008 10:17
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Eviku, takže jste to už vymysleli? Tak to je super. A co ta zuzule? Dorazí dneska????Uf, huberty Nevím nevím, zda se odhodlám někam vyrazit
Dneska pujde Honzuloid taky makat na lonž. Doufám, že se dostatečně vylítal v ohradě....Honzík v září 07 Dupka žádná

no jo holka ochladilo se a koníci mají víc štávy, už vám koníci línají? Sahib ještě nepřestal a malá se zatím moc netváří...

8.9.2008 10:35
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
no jo holka ochladilo se a koníci mají víc štávy, už vám koníci línají? Sahib ještě nepřestal a malá se zatím moc netváří...

Oskárek už je chlupatý jak méďa Honzík líná, ale ještě toho kožichu moc na sebe nemá. Konečně jsem se dokopala a objednala klukům vitamíny z Gelapony. Ještě musím skočit pro lněné semínko. Holky, už to smrdí zimou :-(

8.9.2008 10:39
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Oskárek už je chlupatý jak méďa Honzík líná, ale ještě toho kožichu moc na sebe nemá. Konečně jsem se dokopala a objednala klukům vitamíny z Gelapony. Ještě musím skočit pro lněné semínko. Holky, už to smrdí zimou :-(

no jo ani mi nemluv, já se zas chystám zajet pro SUprachor, na zimu budou oba zas dostávat, at jim vydrží figurky...no brrrr to zas bude zima! semeno již mám, tak jim to parkrát do týdne uvařím...

8.9.2008 10:56
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
no jo ani mi nemluv, já se zas chystám zajet pro SUprachor, na zimu budou oba zas dostávat, at jim vydrží figurky...no brrrr to zas bude zima! semeno již mám, tak jim to parkrát do týdne uvařím...

Klári, odkuj ji bereš???? A jaký typ? Přímo tu firmu znáš? Taky jsem o tom uvažovala, je to prý hodně kvalitní. Dovezla bych to když tak kamionem. Já našla jen v Chorušicích tu firmu

8.9.2008 11:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Klári, odkuj ji bereš???? A jaký typ? Přímo tu firmu znáš? Taky jsem o tom uvažovala, je to prý hodně kvalitní. Dovezla bych to když tak kamionem. Já našla jen v Chorušicích tu firmu

Leni jen doporučuji, extrudováním se sníží ta energetcká hodnota a je to pro koně lépe stravitelné...no používá se to jako starter pro teleta, takže hodně výživné...no ano první to vyraběla firma Chorušice...10kg(je to lehké ale objemově jako 25kg pytel granulí) za 180,-, nyní s tím nastoupili i Běstovice www.zesbe.cz mrknu ti tza kolik, má,m někde v mailu ceník...je to mnohem lepší než nějaké otruby, i když těch taky pomalu přidávám...

8.9.2008 11:12
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Leni jen doporučuji, extrudováním se sníží ta energetcká hodnota a je to pro koně lépe stravitelné...no používá se to jako starter pro teleta, takže hodně výživné...no ano první to vyraběla firma Chorušice...10kg(je to lehké ale objemově jako 25kg pytel granulí) za 180,-, nyní s tím nastoupili i Běstovice www.zesbe.cz mrknu ti tza kolik, má,m někde v mailu ceník...je to mnohem lepší než nějaké otruby, i když těch taky pomalu přidávám...

Klári v těch Běstovicích to nemůžu najít :-( Kolik jsi toho dávala a s čím?????? Fakt o tom vážně uvažuji.

8.9.2008 11:19
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Klári v těch Běstovicích to nemůžu najít :-( Kolik jsi toho dávala a s čím?????? Fakt o tom vážně uvažuji.

http://www.zesbe.cz/katalog_vyrobku/ smesi-pro-kone/smesi-rady-energys.htm
doporučují to přimíchavat k jinému krmivu, nevím co ted dávaš, to přidávám ke granulím relax. 1 litr večer s touhle dávkou jsme bohatě vystačili a Sahib se mi konečně libil jak se po tom zakulatil....akorát se to musí máčet, ale krásně to voní...

8.9.2008 11:26
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
http://www.zesbe.cz/katalog_vyrobku/ smesi-pro-kone/smesi-rady-energys.htm
doporučují to přimíchavat k jinému krmivu, nevím co ted dávaš, to přidávám ke granulím relax. 1 litr večer s touhle dávkou jsme bohatě vystačili a Sahib se mi konečně libil jak se po tom zakulatil....akorát se to musí máčet, ale krásně to voní...

JJ, také s extruďákem máme jen super skušenosti...krásně jsme dokrmili tu naší 28mi letou Lucinku...a já jsem to teda po trošce přidávala všem koním v době línání...cca 2 dl večer společně s granulema a lněným semínkem...
Nestojí tolik, koníci jsou krásně kulatý a v hlavě čerta nemají...
Holky, já drtím PC...jsem se dozvěděla že dneska jedu se šéfem na šestou na jednání...se z toho pos...

8.9.2008 11:30
lanika

XXX.XXX.188.86

haisovad napsal(a):
JJ, také s extruďákem máme jen super skušenosti...krásně jsme dokrmili tu naší 28mi letou Lucinku...a já jsem to teda po trošce přidávala všem koním v době línání...cca 2 dl večer společně s granulema a lněným semínkem...
Nestojí tolik, koníci jsou krásně kulatý a v hlavě čerta nemají...
Holky, já drtím PC...jsem se dozvěděla že dneska jedu se šéfem na šestou na jednání...se z toho pos...

Holky, já našla tohle jako směs http://www. 1zaschorusice.cz/stranka/suprachor-kun-chov Ale v těch Běstovicích je to jen samotná Ex. kukuřice?

8.9.2008 11:36
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Holky, já našla tohle jako směs http://www. 1zaschorusice.cz/stranka/suprachor-kun-chov Ale v těch Běstovicích je to jen samotná Ex. kukuřice?

Suprachor je název pro extrudované výrobky, my mluvíme o suprachoru -T extrudované kukuřici, jak jsem psala hlavní použití je jako startér pro telata, ale na koních se taky skvěle osvědčila.
.http://www. 1zaschorusice.cz/stranka/suprachor-t
.ted jsem si pročetla ten suprachor L a celkem zvažuji otestování, hlavně co se týče zkvalitnění rohoviny...

8.9.2008 11:41
bordeauxx

XXX.XXX.4.187

klawdie napsal(a):
Suprachor je název pro extrudované výrobky, my mluvíme o suprachoru -T extrudované kukuřici, jak jsem psala hlavní použití je jako startér pro telata, ale na koních se taky skvěle osvědčila.
.ted jsem si pročetla ten suprachor L a celkem zvažuji otestování, hlavně co se týče zkvalitnění rohoviny...

pro cheyenne (Eva) Prosím,chtěla bych se zeptat jaké máte drezurní sedlo? Jak jste s ním skojeni? Chci si konečně koupit novou drezuru,ale netuším jakou.... Děkuji moc,Jana

8.9.2008 11:41
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):

Jojo, já také myslím extrudovanou kukuřici...vetka mám ten pytel přivezla za směšný prachy a vydržel nám celou zimu...musí se s tím krmit velmi opatrně...vetka nám strašila, že jsou z toho těžké koliky, pokud se toho dává moc a nárazově...

8.9.2008 11:47
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Jojo, já také myslím extrudovanou kukuřici...vetka mám ten pytel přivezla za směšný prachy a vydržel nám celou zimu...musí se s tím krmit velmi opatrně...vetka nám strašila, že jsou z toho těžké koliky, pokud se toho dává moc a nárazově...

nám taky pan vachutka doporučil tu dávku 1 litr a hlavně pomalu navykat a namočit tak na pět minut od vody, ono tpo nabobtná a rozmočí se to!...ale funguje to a koníkům to šmakuje, no my loni platili 150,-, letos už to bylo o něco víc...ten pytel je velkej jak od granulí, akorát fest nacpanej a je to lehounký, taky jsme s tím vydrželi hodně dlouho!
jinak kupuju to v jedneckej potřebách...

8.9.2008 11:58
cheyenne

XXX.XXX.159.233

klawdie napsal(a):

Pro Bordeauxx - na kobylu majitelka pořídila Euroriding Diamant, zahodili jsme Wintec, o kterém nám bylo řečeno, že se dá napasovat prakticky na každého koně, ale opravdu sedět bude málokterému. Nechtěly jsme moc kontaktní sedlo, protože obě nemáme dost pevný sed. Diamant nás krásně usadil, ze začátku to i bolelo , ale jsme s ním obě spokojené. Kobyle sedí moc hezky (výběr pana Hakra), je o dost příjemnější k lopatce než byl ten Wintec, takže i na kobyle je znát, jak má volnější předek.
Pro někoho je to možná vyšší cenová kategorie, dva roky staré stálo 25.000,-, ale já ho můžu jen a jen doporučit...

8.9.2008 12:13
bordeauxx

XXX.XXX.4.187

cheyenne napsal(a):
Pro Bordeauxx - na kobylu majitelka pořídila Euroriding Diamant, zahodili jsme Wintec, o kterém nám bylo řečeno, že se dá napasovat prakticky na každého koně, ale opravdu sedět bude málokterému. Nechtěly jsme moc kontaktní sedlo, protože obě nemáme dost pevný sed. Diamant nás krásně usadil, ze začátku to i bolelo , ale jsme s ním obě spokojené. Kobyle sedí moc hezky (výběr pana Hakra), je o dost příjemnější k lopatce než byl ten Wintec, takže i na kobyle je znát, jak má volnější předek.
Pro někoho je to možná vyšší cenová kategorie, dva roky staré stálo 25.000,-, ale já ho můžu jen a jen doporučit...

Tak to máme stejnou zkušennost. Mám wintec isabell a nic moc. Jelikož mám hodně v zádech mohutnou kobylu,je dost problém sehnat na ní sedlo. Michaela Schimak prodává komisní sedla a mimo jiné tam má i diamanta,komora 4-5, bohužel je hnědý,ale barvu asi nebudu řešit,protože na takové komoře jiné dlouhooo neseženu. Je to nejnovější model s modrým knoflíkem. Stáří typuju kolem 2-3 let. Cena je 20 000,- . Ještě bych se chtěla zeptat na posedlí? Jakou máte velikost a jak Vám vyhovuje? Na isabelle jsem měla I7,5 ( jsem štíhlá,vysoká,a mám 55kg)ten diamant má I7" .....co myslíte? Děkuji za odpověď,Jana

8.9.2008 12:34
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):

Co bylo k obědu holky? u mě bramborový knedlík, masíčko a špenát...a ted už dělám druhej šalvějovej čaj...jsem si zas ořezávala...

8.9.2008 12:41
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
Co bylo k obědu holky? u mě bramborový knedlík, masíčko a špenát...a ted už dělám druhej šalvějovej čaj...jsem si zas ořezávala...

holky, teď jsem domluvila, jakože na pondělí bestyjální záhul, docela drsní klienti....
no, jinak mi se dneska bohužle ruší trénink, po tom lijáku nám umřela jízdárna..:((
je to tam samá kaluž..
tak chci vzít Kerunu na udidlo já...
jinak ten suprachor bych velmi ráda vyzkoušela i já,...
takže doporučujte, doveze mi to někdo i na SM?
Lenuško, šefuješ to nějak...?
Jinak my jsme měli v jídelně dršťkovou a žemlovku, nevím, co z toho nesnáším víc, takže bez oběda...:((

8.9.2008 12:46
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
holky, teď jsem domluvila, jakože na pondělí bestyjální záhul, docela drsní klienti....
no, jinak mi se dneska bohužle ruší trénink, po tom lijáku nám umřela jízdárna..:((
je to tam samá kaluž..
tak chci vzít Kerunu na udidlo já...
jinak ten suprachor bych velmi ráda vyzkoušela i já,...
takže doporučujte, doveze mi to někdo i na SM?
Lenuško, šefuješ to nějak...?
Jinak my jsme měli v jídelně dršťkovou a žemlovku, nevím, co z toho nesnáším víc, takže bez oběda...:((

Holky pokud domluvíme výlet za VAMI NENÍ PROBLÉM, TO NAKOUPIT A dovést to pokud by se vám nepodařilo sehnat prodejce tam u vás!

8.9.2008 12:48
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
Holky pokud domluvíme výlet za VAMI NENÍ PROBLÉM, TO NAKOUPIT A dovést to pokud by se vám nepodařilo sehnat prodejce tam u vás!

no, já nemám mproblém s Dášenou domluvit, aby mi to sehnala...zkusím ji dát na ně kontakt..
ale mám obavy, že bdue drahá to doprava až k nám na Ostravsko...
jinak Klruško, já bych šla asi do toho Lka...
btw Lulátor se moc k ničmeu nemá, nechce se vám na Moravu...?:)))

8.9.2008 12:49
cheyenne

XXX.XXX.159.233

bordeauxx napsal(a):
Tak to máme stejnou zkušennost. Mám wintec isabell a nic moc. Jelikož mám hodně v zádech mohutnou kobylu,je dost problém sehnat na ní sedlo. Michaela Schimak prodává komisní sedla a mimo jiné tam má i diamanta,komora 4-5, bohužel je hnědý,ale barvu asi nebudu řešit,protože na takové komoře jiné dlouhooo neseženu. Je to nejnovější model s modrým knoflíkem. Stáří typuju kolem 2-3 let. Cena je 20 000,- . Ještě bych se chtěla zeptat na posedlí? Jakou máte velikost a jak Vám vyhovuje? Na isabelle jsem měla I7,5 ( jsem štíhlá,vysoká,a mám 55kg)ten diamant má I7" .....co myslíte? Děkuji za odpověď,Jana

My jsme měli posedlí 17, docela jsem se toho bála, mám 180cm, jenže se řídilo samo hlavně podle majitelky, která má kolem 160cm. Byl pro nás problém sehnat sedlo, do kterého bysme se obě vešly, ale v Diamantu jsme se usadily obě. Máme obě zadek "akorát" ne kostnatý a ne moc velký a 17ka nám sedla....
Ve Wintecu jsme měly 17,5, takže myslím, že by mohlo sednout...
Brzo budu shánět sedlo pro mlaďocha a nejspíš půjdu zas do Diamantu nebo něčeho podobného...

8.9.2008 12:51
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
no, já nemám mproblém s Dášenou domluvit, aby mi to sehnala...zkusím ji dát na ně kontakt..
ale mám obavy, že bdue drahá to doprava až k nám na Ostravsko...
jinak Klruško, já bych šla asi do toho Lka...
btw Lulátor se moc k ničmeu nemá, nechce se vám na Moravu...?:)))

Jani chcem a moc, ale dej nám ještě trochu času, je to ted nějaký nahoněný a víkendy zasekaný...

8.9.2008 12:54
cheyenne

XXX.XXX.159.233

klawdie napsal(a):

Tak já jsem se naprala rizotem a mizím za koníkama.... páček a hezký zbytek pondělí všem...

8.9.2008 12:57
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
Jani chcem a moc, ale dej nám ještě trochu času, je to ted nějaký nahoněný a víkendy zasekaný...

ale jasně, ono je stejně lepší nahodit ten weekend nějak, aby vtom nebyl hubert či co...
tak sjem volala Dášeně, pošlu jí na ně odkaz, ať si to nastuduje a zkusila byhc to objednat přes ni...třeba by mohla být dodavatle pro SM...
kurnik, mě tak štve, že dneska nebude ten trénink...:(((
ale udidlovat budeme určitě..:)
ale s Kerunou...

8.9.2008 13:03
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):
Tak já jsem se naprala rizotem a mizím za koníkama.... páček a hezký zbytek pondělí všem...

tož Evula, pozdravuj oře...
klaiska, já jsem tu a vy fuč:((

8.9.2008 13:05
rocky

XXX.XXX.0.1

cheyenne napsal(a):

Tak já byla na boloňskejch špagetách..mňamky

8.9.2008 13:14
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Tak já byla na boloňskejch špagetách..mňamky

Tak jsem tu také z oběda...dala jsem si zapečený kuřecí plátek s broskvičkou a sýrem...bez brambor, protože tam dělaj hnusný...chutnaj jako krmný a né potravinářské.
A s výjezdem souhlasím, jen ten termín bude asi psycho dát dohromady...

8.9.2008 13:19
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Tak jsem tu také z oběda...dala jsem si zapečený kuřecí plátek s broskvičkou a sýrem...bez brambor, protože tam dělaj hnusný...chutnaj jako krmný a né potravinářské.

já nevím jak Vy ale pokud se ta Lulina nerozhejbe viděla bych výjezd směr SM říjen...
Danny moc ti můj koník sluší...

8.9.2008 13:19
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):

jo ďouchy, Klárko, vy jste krmili jenom ten T...?
nebylo yb vhodnější ten Suprachor - Kůň chov?
Přemýšlím, co totiž Dáši napsat, a´t objedná...

8.9.2008 13:21
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

mi se na ni líbí ta moacatost, ne jak to moje vyžle, když přijelo...i plňas má být pořádný kůň a ne žádná špagetka...
btw jsem ráda, že už zase černáme..:)

8.9.2008 13:24
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

Nevím s tím nemám zkušenosti, a přijde to dráž než ta kombinace co mám ted, berem granule od Sehnoutka stejné množství, stejné složení jako Běstovice, ale ty podražili v krámě už na 240,- za 25kg pytel a pahn Sehnoutek to vyrabí za 165,- 25kg.
Takže od těch granulí se mi odcházet nechce, tudíž jen přikoupím kukuřici a asi to dál hrotit nebudu, teda ještě to T...dle mého to co nabízejí budou normál nějaký granule, né?????ale maj 20kg pytel za 200,-...

8.9.2008 13:29
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Nevím s tím nemám zkušenosti, a přijde to dráž než ta kombinace co mám ted, berem granule od Sehnoutka stejné množství, stejné složení jako Běstovice, ale ty podražili v krámě už na 240,- za 25kg pytel a pahn Sehnoutek to vyrabí za 165,- 25kg.
Takže od těch granulí se mi odcházet nechce, tudíž jen přikoupím kukuřici a asi to dál hrotit nebudu, teda ještě to T...dle mého to co nabízejí budou normál nějaký granule, né?????ale maj 20kg pytel za 200,-...

Ty voďo co zanmená tohle slovo???
moacatost
No i když jsi ěm nahlodala, možná bych na zkoušku pytel prubla stejěn jako to T, asi by nebylo marný napsat jim a poptat se jestli se to dá kombinovat, to T taky prý je dobré kvůli zabřeznutí, tož je to holka musím na to myslet!
čekujte tu její nožičku kam až jí pod sebe strká...

8.9.2008 13:32
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
moacatost
No i když jsi ěm nahlodala, možná bych na zkoušku pytel prubla stejěn jako to T, asi by nebylo marný napsat jim a poptat se jestli se to dá kombinovat, to T taky prý je dobré kvůli zabřeznutí, tož je to holka musím na to myslet!

a tutaj....ale pere se dračice...

8.9.2008 13:33
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
moacatost

ale původní a správná verze je macatost:)))
jsem úplně zapomněla, že krmím ještě granule...no, já mám teď pytel 25 kg za 340 kč, třeba po žních zlevní, mrknu na stránky...ale sjem s nima fakt spokojená...
tož je fakt, že byhc to dokombinovalal na zimu jenom Tčkem..
a ještě jsme přemýšlela o těch řepných řízcích...
asi bude zkušební období:)

8.9.2008 13:38
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
ale původní a správná verze je macatost:)))
jsem úplně zapomněla, že krmím ještě granule...no, já mám teď pytel 25 kg za 340 kč, třeba po žních zlevní, mrknu na stránky...ale sjem s nima fakt spokojená...
tož je fakt, že byhc to dokombinovalal na zimu jenom Tčkem..
a ještě jsme přemýšlela o těch řepných řízcích...
asi bude zkušební období:)

no zkus je mi je testovali a žádný projevy nebyli, to ten supráč fakt zabral za měsíc to bylo znát...a přeci jen ta kukuřice super běc nmluvě o tom že ty řízky se strašně blbě udržujou, ale existují i granulované, vid? no prostě na Suprachor nedám dopustit!
Jinak holky kováři se moc nelibili SAhibovi kopyta, prej má stěnu nejak divně prohlou, hm a taky jsem se s ním bavila o tom bosonožectví že to chci zkusit a tak, odkejval mi to!, zkusím asi nechat bosou i kobylu, na zimu jí stejně sundám podkovy, tak pak uvidím, pokud nebude mít problémy, zustane bosa, pokud ano samozřejmě botky dostane....Andrejka mi psal že má Elí taky bosou a my toho příští rok stejně moc nenaděláme, tak proč to nezkusit!a asi bych vážně nebylo špatné malé proškolení od Janici, jestli dorazí moc prosím o ukázku a vysvětlení!

8.9.2008 13:45
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
no zkus je mi je testovali a žádný projevy nebyli, to ten supráč fakt zabral za měsíc to bylo znát...a přeci jen ta kukuřice super běc nmluvě o tom že ty řízky se strašně blbě udržujou, ale existují i granulované, vid? no prostě na Suprachor nedám dopustit!
Jinak holky kováři se moc nelibili SAhibovi kopyta, prej má stěnu nejak divně prohlou, hm a taky jsem se s ním bavila o tom bosonožectví že to chci zkusit a tak, odkejval mi to!, zkusím asi nechat bosou i kobylu, na zimu jí stejně sundám podkovy, tak pak uvidím, pokud nebude mít problémy, zustane bosa, pokud ano samozřejmě botky dostane....Andrejka mi psal že má Elí taky bosou a my toho příští rok stejně moc nenaděláme, tak proč to nezkusit!a asi bych vážně nebylo špatné malé proškolení od Janici, jestli dorazí moc prosím o ukázku a vysvětlení!

Mě se vůbec nechce pracovat..

8.9.2008 13:46
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Mě se vůbec nechce pracovat..

taky si tam tu nožku umíme šoupnout trošku

8.9.2008 13:49
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
taky si tam tu nožku umíme šoupnout trošku

už jsi skákala "vodu" co na ní říkala, asi nic cooo?

8.9.2008 13:53
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
už jsi skákala "vodu" co na ní říkala, asi nic cooo?

Vůbec ji to nezajímalo.. čekala jsem že bude aspoň čumět, ale nějak si s tím hlavu nelámala

8.9.2008 13:55
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

no, povím a ukážu, co budu moct...ale jak říkám, troufám si na kopýtka, co jsou v pořádku, u Sahibka nevím...
tam bych zkusila toho Jirku Podhajského...vzhledem k ohlasům...
a Dášeně napíšu o tu kukuřici jenom...
a právě totálně padla jízdárna...a zas tu ten brečící není..

8.9.2008 14:07
lanika

XXX.XXX.188.86

kukinatost napsal(a):
no, povím a ukážu, co budu moct...ale jak říkám, troufám si na kopýtka, co jsou v pořádku, u Sahibka nevím...
tam bych zkusila toho Jirku Podhajského...vzhledem k ohlasům...
a Dášeně napíšu o tu kukuřici jenom...
a právě totálně padla jízdárna...a zas tu ten brečící není..

Moc hezké new fotečky Petuli i Kláruli to moc sekne
Holky, já vám měla takovou radost jestli to s tím sedlem klapne......Jupíííííííííííííííííí

8.9.2008 14:08
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Holky, já vám měla takovou radost jestli to s tím sedlem klapne......Jupíííííííííííííííííí

Díky kočko, ale to už jsou starší fota, jsem jsem si je upravila, budu muset někho poprosit aby nás zas pod sedlem blejsknul, Petulí to má asi z treninku z minulého týdne, vid?

8.9.2008 14:08
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):

JJ Leni, jen aby sedlo vám dvoum a je to...

8.9.2008 14:10
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):

tež mylsím, Lenuško....snad vám to sedne...já sjem včil se sedlama spokojená,...akorát mi občas přije, že kvůli zadním opěrkám, neposunu u toho novšího tu holeň na správné místo, v tom starší - Kerkovém to jde..má je docela posunuté už.:)

8.9.2008 14:11
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
tež mylsím, Lenuško....snad vám to sedne...já sjem včil se sedlama spokojená,...akorát mi občas přije, že kvůli zadním opěrkám, neposunu u toho novšího tu holeň na správné místo, v tom starší - Kerkovém to jde..má je docela posunuté už.:)

jani, tak si je hoď jinam...dají se posunout...taky jsem to řešila...prostě jsem nemohla tu nohu narvat dozadu, tak jsem trošičku posunula opěrku a v poho...

8.9.2008 14:12
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):

Já myslím že sedne a z toho Nortna to bude pro Vás příjemná změna , hlavně ve skákání

Jj to jsou fotky od Míši nebo Klárky z minulého týdne..

8.9.2008 14:12
lanika

XXX.XXX.188.86

kukinatost napsal(a):

Jani, ty máš na obou ty Jupiteráky????? Pokud se nymýlím????

8.9.2008 14:16
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):
Já myslím že sedne a z toho Nortna to bude pro Vás příjemná změna , hlavně ve skákání

Jj to jsou fotky od Míši nebo Klárky z minulého týdne..

no, ryzec má novjěšího Jupiteárka a na Kekru mám staršího Ramiráka - což je Jupiter pro Německo i jakoby...
jnak ono je to ta řada - Ramiro - Jupiter - Appolon...

8.9.2008 14:17
lanika

XXX.XXX.188.86

kukinatost napsal(a):
no, ryzec má novjěšího Jupiteárka a na Kekru mám staršího Ramiráka - což je Jupiter pro Německo i jakoby...
jnak ono je to ta řada - Ramiro - Jupiter - Appolon...

Poprvé jak jsem byla na Gasi to měla takové hnědé sedlo a to bylo eeeeee. Co to bylo? Kerkové je taky moc pohodlné. A podruhé jsem už seděla v tom novém od Gasi? To už nevím....

8.9.2008 14:21
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Poprvé jak jsem byla na Gasi to měla takové hnědé sedlo a to bylo eeeeee. Co to bylo? Kerkové je taky moc pohodlné. A podruhé jsem už seděla v tom novém od Gasi? To už nevím....

no, předtím měla tu Novu od hauzra - co má Klárka....
jsem se v tom tež nemohla usadit, zlatý Jupiter:)
holky, já pofičím, tož se majte...
jdu s Kerunou na udidle, tož uvidíme..

8.9.2008 14:31
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
no, předtím měla tu Novu od hauzra - co má Klárka....
jsem se v tom tež nemohla usadit, zlatý Jupiter:)
holky, já pofičím, tož se majte...
jdu s Kerunou na udidle, tož uvidíme..

Loučím se pááá

8.9.2008 14:46
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Loučím se pááá

Holky, papík zítra.

8.9.2008 14:52
rocky

XXX.XXX.0.1