Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.9.2008 17:05
majda

XXX.XXX.172.229

ahojky, dejte sem foto vašich uzdeček, jedu do lysý a nevím jakou si mám kouit na mojí kobušku, je to šimlička ať mám inspiraci...

14.9.2008 20:20
westgirl

XXX.XXX.227.219

majda napsal(a):
ahojky, dejte sem foto vašich uzdeček, jedu do lysý a nevím jakou si mám kouit na mojí kobušku, je to šimlička ať mám inspiraci...

Western od Zajaca

14.9.2008 20:54
saddlery

XXX.XXX.178.248

majda napsal(a):

Nějakou jemnou,hnědou,nejlépe od mistra z Nezdína

14.9.2008 21:11
majda

XXX.XXX.172.229

saddlery napsal(a):
Nějakou jemnou,hnědou,nejlépe od mistra z Nezdína

hele to má být provokace!!!, tu mám od něj už doma, já myslela anglii k anglickému sedlu, jinak mám od něj celý westernový komplet ve světlé hnědé barvě!!!

14.9.2008 21:12
saddlery

XXX.XXX.178.248

majda napsal(a):
hele to má být provokace!!!, tu mám od něj už doma, já myslela anglii k anglickému sedlu, jinak mám od něj celý westernový komplet ve světlé hnědé barvě!!!

On upatlá i anglickou. hi hi

14.9.2008 21:17
majda

XXX.XXX.172.229

saddlery napsal(a):
On upatlá i anglickou. hi hi

hele ty si nějakej chytrej, viděla sem uzdečku od tebe co jí měl kůň den na sobě a upadlapřezka, nebo si vzpomeň na rodinu z Rejčkova, co si jim šil sedlo, sedlo se začalo trhat a že za to ty nemůžeš... ale nakonec se sedlo tobě vrátilo a ty si musel vrátit peníze a co to dámské sedlo co si šil jedné slečně na zakázku? !!! To samí..... , takže prr!!!!!

14.9.2008 21:21
saddlery

XXX.XXX.178.248

majda napsal(a):
hele ty si nějakej chytrej, viděla sem uzdečku od tebe co jí měl kůň den na sobě a upadlapřezka, nebo si vzpomeň na rodinu z Rejčkova, co si jim šil sedlo, sedlo se začalo trhat a že za to ty nemůžeš... ale nakonec se sedlo tobě vrátilo a ty si musel vrátit peníze a co to dámské sedlo co si šil jedné slečně na zakázku? !!! To samí..... , takže prr!!!!!

co bolo,bolo a mrzí mě to dodnes,ale pozůstatky z minulé doby dávám postupně do pořádku,tak se nerozčiluj.Za týden začínám stavět dámské sedlo a tak můžeš sledovat mé stránky,nebo se stavit a řešit případný komplex.

Neregistrovaný uživatel

15.9.2008 15:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

majda napsal(a):

Kamarádka má k anglii takovouto. Pokud by byl zájem...http://kayecek.websnadno.cz/obchudek.html

Přidejte reakci

Přidat smajlík