Hand made- cedulky na boxy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.9.2008 21:07
nikootin

XXX.XXX.118.69

tak jem si ve volném čase udělala cedulku na box pro svého koníka, te´d je dělám pro zbytek stáje a už i pro neznámé zájemce :) tak to odprezentuji i zde :) vytvářím cedulky na boxy, možnost vlastního výběru písma na internetové stránce, tisk, kresba akvarelovými pastelkami a nakonec laminace :) stačí poslat fotku na see-bee@seznam.cz a zbytek už se domluví :)

15.9.2008 21:07
nikootin

XXX.XXX.118.69

nikootin napsal(a):
tak jem si ve volném čase udělala cedulku na box pro svého koníka, te´d je dělám pro zbytek stáje a už i pro neznámé zájemce :) tak to odprezentuji i zde :) vytvářím cedulky na boxy, možnost vlastního výběru písma na internetové stránce, tisk, kresba akvarelovými pastelkami a nakonec laminace :) stačí poslat fotku na see-bee@seznam.cz a zbytek už se domluví :)

další koník

15.9.2008 21:08
nikootin

XXX.XXX.118.69

nikootin napsal(a):
další koník

poslední

15.9.2008 21:09
nikootin

XXX.XXX.118.69

nikootin napsal(a):
poslední

a výplod- neděste se to byla uplně první mého koníka- je to spíš taková karikatura

15.9.2008 21:19
stalonek

XXX.XXX.163.66

nikootin napsal(a):
a výplod- neděste se to byla uplně první mého koníka- je to spíš taková karikatura

hele ty jsou vážně moc pěkné..

15.9.2008 21:35
nikootin

XXX.XXX.118.69

stalonek napsal(a):
hele ty jsou vážně moc pěkné..

děkuji :) budou další, ve stáji je ještě hodně koní a doufam že budou i nějací zájemci :)

16.9.2008 18:47
stalonek

XXX.XXX.163.66

nikootin napsal(a):
děkuji :) budou další, ve stáji je ještě hodně koní a doufam že budou i nějací zájemci :)

já třeba.. po kolik takové tabulky děláš? a v jakém jsou formátu? mě se to líbí, máš docela dost dobrý výtvarný talent.. docela by mě ale zajímala cena tabulky. ted jdu do nového ustájení tak zatím nevím jak jsou na tom boxy, ale jinak bych možná okusila..

16.9.2008 20:46
xpetrax

XXX.XXX.149.26

stalonek napsal(a):
já třeba.. po kolik takové tabulky děláš? a v jakém jsou formátu? mě se to líbí, máš docela dost dobrý výtvarný talent.. docela by mě ale zajímala cena tabulky. ted jdu do nového ustájení tak zatím nevím jak jsou na tom boxy, ale jinak bych možná okusila..

Určitě by mě zajímala cena cedulky a rozměry? a na co a čím to kreslíte?

16.9.2008 22:22
nikootin

XXX.XXX.118.69

xpetrax napsal(a):
Určitě by mě zajímala cena cedulky a rozměry? a na co a čím to kreslíte?

tak asi všem :) kreslím na A4 formáty, větší mi nepřijdou na box vhodnéa vzheldem k písmu a obrázku bych menší formát nevolila. Kupuju tiziano papíry, různě tónované, mají určitou skrukrutu takže nejsou zcela hladké a kresba je živější. Kreslím to akvarelovými pastelkami které následně rozmývám. cena jedné cedulky je vzhledem k tisku, kresbě a laminaci 250 kč :) více na see-bee@seznam.cz

19.9.2008 15:05
nikootin

XXX.XXX.118.69

nikootin napsal(a):
tak asi všem :) kreslím na A4 formáty, větší mi nepřijdou na box vhodnéa vzheldem k písmu a obrázku bych menší formát nevolila. Kupuju tiziano papíry, různě tónované, mají určitou skrukrutu takže nejsou zcela hladké a kresba je živější. Kreslím to akvarelovými pastelkami které následně rozmývám. cena jedné cedulky je vzhledem k tisku, kresbě a laminaci 250 kč :) více na see-bee@seznam.cz

tak přihazuji další ;)

19.9.2008 15:05
nikootin

XXX.XXX.118.69

nikootin napsal(a):
tak přihazuji další ;)

19.9.2008 17:53
anushka

XXX.XXX.120.4

nikootin napsal(a):
větší náhled na http://nikootin.rajce.idnes.cz/cedulky_na_boxy/

čauky Nikčo,já bych zájem měla:-)
Pro všechny tři koníky:) ale nevím jaké foto a jak to nějak udělat,pošli nějaký návrh:-)
až budeš mít čásek..
a kdy se přijedete podívat na hříbka?
foto na anne.rajce.net

21.9.2008 18:37
stalonek

XXX.XXX.163.66

anushka napsal(a):
čauky Nikčo,já bych zájem měla:-)
Pro všechny tři koníky:) ale nevím jaké foto a jak to nějak udělat,pošli nějaký návrh:-)
až budeš mít čásek..
a kdy se přijedete podívat na hříbka?
foto na anne.rajce.net

jujky, tak to já si vyrobím vlatní, ne že bych chtěla odhazovat tvé dílo, které je moc pěkné, ale nemám na to peníze, etd šetřím na strouhavky a na provazové otěže..

22.9.2008 14:11

stalonek napsal(a):
jujky, tak to já si vyrobím vlatní, ne že bych chtěla odhazovat tvé dílo, které je moc pěkné, ale nemám na to peníze, etd šetřím na strouhavky a na provazové otěže..

ahujky ančo, jasné vyberu fotky a dám vědět, ty si jen vymysli co tam chceš mít napsaného a já už to pak dodělám :) na prcka bych se jela podívat třebas když bych ti to přivezla :) nemám ted moc volného času :o(

barčo, v pohodě :)

22.9.2008 14:29
klawdie

XXX.XXX.94.254

nikootin napsal(a):
ahujky ančo, jasné vyberu fotky a dám vědět, ty si jen vymysli co tam chceš mít napsaného a já už to pak dodělám :) na prcka bych se jela podívat třebas když bych ti to přivezla :) nemám ted moc volného času :o(

barčo, v pohodě :)

Děláš to za peníze předpokládám...? Budu ti muset toto téma smazat, přímá reklama není povolená.
Správce.

22.9.2008 15:09

klawdie napsal(a):
Děláš to za peníze předpokládám...? Budu ti muset toto téma smazat, přímá reklama není povolená.
Správce.

beru to jako prezentace nečeho novýho co by se lidem od koní mohlo líbit, jak chceš....

Přidejte reakci

Přidat smajlík