Dobré ráno všem, posledních pár dní jsem byla zmizelá bez netu, tak aspoň budu mít co číst
cheyenne
napsal(a):
Dobré ráno všem, posledních pár dní jsem byla zmizelá bez netu, tak aspoň budu mít co číst
Zduř takhle po ránu to tu rozjet, no to jsem zvědavá kdy dovalej dámy...včera nich moch
klawdie
napsal(a):
Zduř takhle po ránu to tu rozjet, no to jsem zvědavá kdy dovalej dámy...včera nich moch
Hi Ladies
noční cestovatelka už je tu taky!!!
ale uplne k.o
rocky
napsal(a):
Hi Ladies
ale uplne k.o
Copak? Nějaká akční noc?
rocky
napsal(a):
Hi Ladies
ale uplne k.o
My ani nemluv, naše jsem šla vítat a ještě jsem spala..mazec...já šla spát v půl druhý a vzbudila se v pět...takže klávesnice to dnes jistí
klawdie
napsal(a):
My ani nemluv, naše jsem šla vítat a ještě jsem spala..mazec...já šla spát v půl druhý a vzbudila se v pět...takže klávesnice to dnes jistí
Rodiče se vraceli z Řecka, tak jsem v 1 jela do Prahy a kolem pul 5 jsme byli v HK, spala jsem cca slabe 2 hodinky..
klawdie
napsal(a):
Dobré játro,
přidávám se k poopiční Pétě...také jsem si kápla do strojku a jsem naprosto K.O. Taková blbost chlastat v týdnu...
haisovad
napsal(a):
Dobré játro,
přidávám se k poopiční Pétě...také jsem si kápla do strojku a jsem naprosto K.O. Taková blbost chlastat v týdnu...
Danny, taky se přidávám k mazačům, včera jsem na lačno poslala pár pívek a je mi ještě tak jakoby zvláštně
cheyenne
napsal(a):
Danny, taky se přidávám k mazačům, včera jsem na lačno poslala pár pívek a je mi ještě tak jakoby zvláštně
hehe radši bych dala pivko než cestu směr Praha!!!ty natěšený výrazy těch opálenejch lidí mě fakt ničííí...
cheyenne
napsal(a):
No mě je jak kdybych taky popíjela, hlava mě bolí teda už tři dny ale to je z nemoci...zatím vyhrávám...
rocky
napsal(a):
hehe radši bych dala pivko než cestu směr Praha!!!ty natěšený výrazy těch opálenejch lidí mě fakt ničííí...
Taky bych si na pár dní dala říct do teplíčka....
klawdie
napsal(a):
No mě je jak kdybych taky popíjela, hlava mě bolí teda už tři dny ale to je z nemoci...zatím vyhrávám...
Taky mám dneska ráno nějakej soplík.... ach to počasí... v hospůdce nám nezatopili
cheyenne
napsal(a):
Taky mám dneska ráno nějakej soplík.... ach to počasí... v hospůdce nám nezatopili
nám naštestí v práci už topí, jinak by mě umrzl zadek,tohle je hroznej přechod, i malá na mě včera hodila pěknýho sopla, je to naprd takhle rychlá zima nestihaj zarůst...malá už začíná medvídkovatět, Sabulka už celkem je....ale prej slibujou ještě teplo, tak jsem zvědavá, mám celkem ráda teplej podzim.,...
klawdie
napsal(a):
nám naštestí v práci už topí, jinak by mě umrzl zadek,tohle je hroznej přechod, i malá na mě včera hodila pěknýho sopla, je to naprd takhle rychlá zima nestihaj zarůst...malá už začíná medvídkovatět, Sabulka už celkem je....ale prej slibujou ještě teplo, tak jsem zvědavá, mám celkem ráda teplej podzim.,...
Já taky radši teplíčko.... my už máme taky dva skoromedvídky, Saxula obrůstá dost rychlým tempem, jestli bude pokračovat, tak za pár dní bude vypadat jak horskej poník
.
Průserář vyskočil z ohrady
klawdie
napsal(a):
Zdar, za včerejšek se fakt omlouvám, ale byla jsem zasekaná díky práci pro ty "celníky" ble
Třeba dneska se to rozjede. A s teploučkem neprovokovat, já sedím navlečená, mám 2 roláky a boty. Jinak bych zmrzla. Jsdu vařit čaj, kavčo, prostě vše, co je teplééééééééééééééé
cheyenne
napsal(a):
Já taky radši teplíčko.... my už máme taky dva skoromedvídky, Saxula obrůstá dost rychlým tempem, jestli bude pokračovat, tak za pár dní bude vypadat jak horskej poník
.
Průserář vyskočil z ohrady
Na Hardíka jsme včera namontovali novej lonžovací postroj, při příští akci to zdokumentim, včera byl test co a jak ještě doladit, Lukin se vrhnul na domácí výrobu z prádelní šňůry.... tak mě napadlo, už nevím kdo přemejšlel o držícím ale posouvacím uzlíku na podhrdelník provázkový uzdečky, já jsem jeden vymyslela, kdyby měl někdo zájem
lanika
napsal(a):
Zdar, za včerejšek se fakt omlouvám, ale byla jsem zasekaná díky práci pro ty "celníky" ble
Třeba dneska se to rozjede. A s teploučkem neprovokovat, já sedím navlečená, mám 2 roláky a boty. Jinak bych zmrzla. Jsdu vařit čaj, kavčo, prostě vše, co je teplééééééééééééééé
Hoj ahojk, já už mám taky doma dva medvědy :-) Jen Rozletek hrozně zhubl, ony mu tyhle výkyvy vůbec nedělají dobře
Evi, nic si z toho nedělej, mě přeskočil ohradu Bubajz cca před 14 - ti dny. Bylo to jen nedopatřením, tak doufám, že v tom nebude pokračovat. Ale ten styl .. prostě náádhera - nožičky měl pod sebou krásně poskládaný
cheyenne
napsal(a):
Dobré ránko všem..
Můj malý medvídek Roy včera velice statečně absolvoval očkování
Fakt šikula ve svých skoro 3měsících máme 11kg, roste z něj pěknej macek
Molinatá, světe div se, má opět říji ![]()
luciusl
napsal(a):
Hoj ahojk, já už mám taky doma dva medvědy :-) Jen Rozletek hrozně zhubl, ony mu tyhle výkyvy vůbec nedělají dobře
Evi, nic si z toho nedělej, mě přeskočil ohradu Bubajz cca před 14 - ti dny. Bylo to jen nedopatřením, tak doufám, že v tom nebude pokračovat. Ale ten styl .. prostě náádhera - nožičky měl pod sebou krásně poskládaný
Lenočku, v neděli po poledni přijedu, ale jen na otočku, naložím Palušku a fičím zas zpět. Cesta je tuze dlouhá
lanika
napsal(a):
Taky o něčem teplém přemýšlím, ch jo, to je hnus, asi vyrazím do sekáče omrknout nějaký věci na zimu ke koním...včera jsem se nakonec ale pěkně zapotila, s Malou a grce jsme byli drezurkovat pod lesem, ze začátku byli holky jak rakety, ale pak se to uklidnilo a mohlo se začít makat, přechody na kruhu, my spíš pilovaly zastavení-krok když byla jistota zde tak i klus, když zvládala pěknej krátkej klus zkusila jsem nacválání, na pravou nožku super, levá ještě nepochopila...
luciusl
napsal(a):
No mě na jednu stranu mrzí, že jsem to neviděla, jen stopy a asi to byl megajump, vybral si šikulka teda místo, kde je to nižší, takže si hopnul jen asi metřík
a od tý doby se netváří,že by to zopakoval, naopak příkůpek v ohradě obchází, aby se nedřel
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem..
Můj malý medvídek Roy včera velice statečně absolvoval očkování
Fakt šikula ve svých skoro 3měsících máme 11kg, roste z něj pěknej macek
Molinatá, světe div se, má opět říji ![]()
Royík je šikulka, nemáš nové foto?
cheyenne
napsal(a):
Royík je šikulka, nemáš nové foto?
zatím nee :-( , chystám se...Ale roste jako blázen
molly
napsal(a):
zatím nee :-( , chystám se...Ale roste jako blázen
A vubec Janica s tím bezkulkáčem, včera už jsem ji nestihla...
rocky
napsal(a):
Je tady někdo kdo bude letos dekovat??
My 1ks sporťáka
rocky
napsal(a):
A od kdy se chystate??u nas uz pomalu zaciinajou
Podle počasí zatím asi brzo vytáhnem odpocku, s tou vyžijem do listopadu a dekovat budem až po stříhání nejspíš v listopadu...
cheyenne
napsal(a):
Podle počasí zatím asi brzo vytáhnem odpocku, s tou vyžijem do listopadu a dekovat budem až po stříhání nejspíš v listopadu...
Pokud je důvodem k dekování, aby to nenarostlo, tak už je nejspíš nejvyšší čas, ale jak znám ty právě začínající, určitě mají speciálnější důvody
rocky
napsal(a):
Tak tak znáš to, hladká srst, lepší čištění atd...![]()
Evči, příští sezonu budete pomalinku s Hadříkem něco zkoušet?Nebo jaké máte plány dál?
lanika
napsal(a):
Evči, příští sezonu budete pomalinku s Hadříkem něco zkoušet?Nebo jaké máte plány dál?
Pokud nebudeme odvolaní na chalupu na pomoc se zásobama dřeva na zimu, tak nevylučujeme možnost účasti na veřejňáku v říjnu, jestli bude....
Příští sezóna snad naváže na tu minulou a bude bez omezení...
klawdie
napsal(a):
Takhle rychle, jo?já vás čekala na kolbišti až příští rok...
Oficiálně je zdravý, chybí jen ta trocha na zádech a na to má naordinováno co jiného než práci
O přestávce nic nezapoměl, na svalíky má doporučené kavalety a gymnastické řadičky, kondice je slušná...
Mysleli jsme si nějakou 80ku, aby se mrknul...
cheyenne
napsal(a):
Oficiálně je zdravý, chybí jen ta trocha na zádech a na to má naordinováno co jiného než práci
O přestávce nic nezapoměl, na svalíky má doporučené kavalety a gymnastické řadičky, kondice je slušná...
Mysleli jsme si nějakou 80ku, aby se mrknul...
Valííím oči, ja myslela ze snim zacnete pres zimu pomalu delat..a tady koukam ze chcete za 14dni zkusit VT..
jak dlouho uz chodi pod sedlem? Co cerna jsou spokojeni v zase Dobrenicich?
rocky
napsal(a):
Valííím oči, ja myslela ze snim zacnete pres zimu pomalu delat..a tady koukam ze chcete za 14dni zkusit VT..
jak dlouho uz chodi pod sedlem? Co cerna jsou spokojeni v zase Dobrenicich?
Pod sedlo chodí něco přes dva týdny, všechno je na doporučení ošetřujícího lékaře
Noha potřebuje cvičit a záda spravit co nejdřív, kdyby se nechal dlouho takhle žebřinatej, už by to šlo hůř... ale materiálek roste a zadek už má dost sexy
Holky jsou v Dobřenicích spokojený, říkala jsem, že jim dám dva až tři týdny na rozkoukání a natrénování a pak je pojedu zkontrolovat na trénink, jak jim to jde dál...
cheyenne
napsal(a):
Pod sedlo chodí něco přes dva týdny, všechno je na doporučení ošetřujícího lékaře
Noha potřebuje cvičit a záda spravit co nejdřív, kdyby se nechal dlouho takhle žebřinatej, už by to šlo hůř... ale materiálek roste a zadek už má dost sexy
Holky jsou v Dobřenicích spokojený, říkala jsem, že jim dám dva až tři týdny na rozkoukání a natrénování a pak je pojedu zkontrolovat na trénink, jak jim to jde dál...
Ono ještě ani není jistý, jestli vůbec bude... Po GP se nikomu nechce už nic pořádat, klasika na konci sezóny
, ale myslím, že se hecnou a udělaj...
Co všechno bude zkusím zjistit, ale tipla bych, že ZM (možná i 60cm) - L, Hradecká klasika
cheyenne
napsal(a):
Ono ještě ani není jistý, jestli vůbec bude... Po GP se nikomu nechce už nic pořádat, klasika na konci sezóny
, ale myslím, že se hecnou a udělaj...
Co všechno bude zkusím zjistit, ale tipla bych, že ZM (možná i 60cm) - L, Hradecká klasika
prave ze tam byla vzdycky 60cm..tu jsem jezdivala s Jerrym..no tak uvidime jeste je cas..Doufam ze se rozhoupou,takovej areal k dispozici a za celou sezonu minimalni pocet zavodu a VT..
rocky
napsal(a):
prave ze tam byla vzdycky 60cm..tu jsem jezdivala s Jerrym..no tak uvidime jeste je cas..Doufam ze se rozhoupou,takovej areal k dispozici a za celou sezonu minimalni pocet zavodu a VT..
Letos měli dost vlastních startů na spoustě akcí a pořádání závodů a veřejňáků bývá věc dost nevděčná, každopádně je to škoda....
cheyenne
napsal(a):
Jo to mi je jasné že je to spíš otrava, než radost..ale u takového areálu se to hold čekáá
Teď jsem se snima potkala v HC a musím říct že z Dana je fešnej koník..jen mi přijde že od poloviny parkuru usíná..
rocky
napsal(a):
Jo to mi je jasné že je to spíš otrava, než radost..ale u takového areálu se to hold čekáá
Teď jsem se snima potkala v HC a musím říct že z Dana je fešnej koník..jen mi přijde že od poloviny parkuru usíná..
No hlavně od poloviny parkuru ukopával a nevešel se do kombinace...
cheyenne
napsal(a):
Já tu lítám jak hadr na koštěti a uklízím... Mára si vybírá další den náhr. volna a opruzuje
A to budu muset ještě určo vařit oběd
Molinatou čeká opětně lonž a snad vybyde chvilka na pasení, páč mám dohodnuto jednu pěknou zahradu
A snad se dokopu a vezmu i aparát, ona se tam vždycky rozvášní a vyskakuje do vzduchu ![]()
medvídek
molly
napsal(a):
Já tu lítám jak hadr na koštěti a uklízím... Mára si vybírá další den náhr. volna a opruzuje
A to budu muset ještě určo vařit oběd
Molinatou čeká opětně lonž a snad vybyde chvilka na pasení, páč mám dohodnuto jednu pěknou zahradu
A snad se dokopu a vezmu i aparát, ona se tam vždycky rozvášní a vyskakuje do vzduchu ![]()
medvídek
Zuzi co konkrétně ti dělá Molča když má říji..Vysírá? Stávkuje? Nejde utlačit?
klawdie
napsal(a):
No hlavně od poloviny parkuru ukopával a nevešel se do kombinace...
Jojo, Dan je fešák, po náročný sezóně je z něj trochu kulturista
, má toho letos dost za sebou a skokové chybky nebývají v něm.... není to dříč, který by se snažil sám, je potřeba ho jezdit korektně, pak se odvděčí kvalitkou...
cheyenne
napsal(a):
počasí na spaní, žéééé ![]()
molly
napsal(a):
![]()
vzpomínkuješ..
i když holky proč tuhle nepustit do světa
cheyenne
napsal(a):
všichni obědváte???
Já mám uvařeno, Lenušku, tak jedeš?
Horká polívčička a zapečené brambory s vepřovým alá "Zuza"
prosinec 07
molly
napsal(a):
všichni obědváte???
Já mám uvařeno, Lenušku, tak jedeš?
Horká polívčička a zapečené brambory s vepřovým alá "Zuza"
prosinec 07
kéž by byla zas pohodová zima
molly
napsal(a):
kéž by byla zas pohodová zima
taky si jí přeju, když nebude mrznout budu ráda!
cheyenne
napsal(a):
jdem dlabat... Víte, kde bydlím, kdybyste dostaly chuť, je toho dosti
čumáček chlupatý...
cheyenne
napsal(a):
to víš, obídek, kávička... Teplo kamen...
Tohle je foceno 1.10 07
molly
napsal(a):
to víš, obídek, kávička... Teplo kamen...
Tohle je foceno 1.10 07
Kééž by to tak bylo i letos
cheyenne
napsal(a):
našla jsem ![]()
17.9 07
bylo to pondělí
molly
napsal(a):
našla jsem ![]()
17.9 07
bylo to pondělí
Tak a jdu se věnovat havěti
Mějte krásný zbytek dne a pozdravujte své oře
Loni ,touhle dobou, vůbec neměla takový kožíšek...
molly
napsal(a):
Tak a jdu se věnovat havěti
Mějte krásný zbytek dne a pozdravujte své oře
Loni ,touhle dobou, vůbec neměla takový kožíšek...
Hezký zbytek dne..pa