Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.9.2008 19:59

ahoj holky sice to sem nepatří,ale kámoška dneska zjistila,že je těhotná a to používá Nuvaring-vag.kroužek,já ho mám taky už 2 dny mě trápí bolestivé křeče,měla jsem slabší MS a v době kdy jsem měla zavedený kroužek jsem měla pocit jakoby nachlazeného močáku a chodidla jsem častěji.Bojím se,že jsem v tom...jaké byly vaše začátky?pomozte nebo poradtě k doktorovi jdu v po ale ted jsem v šoku z té kámošky

19.9.2008 20:05
koudy

XXX.XXX.239.29

regie napsal(a):
ahoj holky sice to sem nepatří,ale kámoška dneska zjistila,že je těhotná a to používá Nuvaring-vag.kroužek,já ho mám taky už 2 dny mě trápí bolestivé křeče,měla jsem slabší MS a v době kdy jsem měla zavedený kroužek jsem měla pocit jakoby nachlazeného močáku a chodidla jsem častěji.Bojím se,že jsem v tom...jaké byly vaše začátky?pomozte nebo poradtě k doktorovi jdu v po ale ted jsem v šoku z té kámošky

ahojky moc ti asi neporadim ja vysadila antiko mimi bylo planovane ale priznaky jak na MS slabsi krece v podbrisku a snad vic nic na tom uplnem zacatku az pozdeji ale pokud mas islne krece tak bych to prikladala spis k nejakemu problemu bud ztho krouzku nebo treba mimo delozni tehu ...ale to tady nevyresime at zkusi poradit jine ,,maminy,, budu drzet palce at to dopadne jak ty chces a pak sem napis jak si dopadla ahojky Petra

20.9.2008 08:43
ann

XXX.XXX.224.6

regie napsal(a):

Zkus se optat na http://fora.babinet.cz/viewforum.php?id=178 , pokud tam nejsi registrovaná, musíš se nejdřív zaregistrovat. Tam chodí dost lidí, určo ti poradí.... zvládni to

20.9.2008 09:32
thesis

XXX.XXX.151.2

regie napsal(a):

To je těžko říct, každá žena je jiná a těhotenství u ní probíhá jinak. Já byla u obou zcela v pohodě jen jsem to prostě nedostala, u prvního mi bylo občas zle než mi to doktor potvrdil a u druhého se mi hned ze začátku zvětšily prsa. Jsem si říkala že buď pozdní vývoj nebo druhé dítě. Každopádně pokud máš bolesti tak k doktorovi a pokud velké tak na pohotovost, může to být cokoliv.

Přidejte reakci

Přidat smajlík