gabineska
napsal(a):
Ahojky, tak kdo máte 4-letý prďoly? Copak s nima děláte, jaké mají rodiče, povahu a pod.? Přidávejtet fotečky
tak ja tu přidám kámoščin kobylku Lady Annet - snad se nebude zlobit za pár fotek..
stalonek
napsal(a):
tak ja tu přidám kámoščin kobylku Lady Annet - snad se nebude zlobit za pár fotek..
je po Pretoria Pegasovi z matky Lízy a jela 2 parkury zatím. letos a ted ještě pojede hubertovy jízdy nějaké, skok pod sedlem 120 - sama má 140 kvh, ve volnosti zatím 125 - vyšší podlejzala..
regie
napsal(a):
proboha co je za krk
to nemá normálně. to jen táhla dopředu a takhle dopadla fotka, to jsme jely na vandr a pověsila se za hubu do kámošky..
normálně vypadá takhle.
stalonek
napsal(a):
to nemá normálně. to jen táhla dopředu a takhle dopadla fotka, to jsme jely na vandr a pověsila se za hubu do kámošky..
normálně vypadá takhle.
to jsem fakt potřebovala na fotku aby zastavila - ofceno z mobilu a tak sem i ja na koni, a muj neustale popochazel a kamoska se snazila lady zastavit..
gabineska
napsal(a):
Ahojky, tak kdo máte 4-letý prďoly? Copak s nima děláte, jaké mají rodiče, povahu a pod.? Přidávejtet fotečky
Ahojky,máme hned dva,Mikyho a Arneta.Povahou hafloši každým coulem,občas lehce paličatí
.arneta baví u práce přemýšlet,pod sedlem občas zkouší nováčky,ale pod pevnou rukou funguje jako hodinky.Jeho starší bráška trochu marodí,tak ani on nezlobí,aby nedělal ostudu.Učí se skákat,ale plánuju mu westernovou kariéru....Pod sedlem příjemný,houpavý a miláček.Pro pochvalu spáchá cokoliv
janiska
napsal(a):
Ahojky,máme hned dva,Mikyho a Arneta.Povahou hafloši každým coulem,občas lehce paličatí
.arneta baví u práce přemýšlet,pod sedlem občas zkouší nováčky,ale pod pevnou rukou funguje jako hodinky.Jeho starší bráška trochu marodí,tak ani on nezlobí,aby nedělal ostudu.Učí se skákat,ale plánuju mu westernovou kariéru....Pod sedlem příjemný,houpavý a miláček.Pro pochvalu spáchá cokoliv
a druhý-Miki,je menší než klasický hafloš,ale o to šikovnější.Když k nám přišel,moc toho neuměl,tedˇho spíš baví skákání.Potřebuje pravidelný trénink a jednoho pána,pro toho pak udělá první poslední
.Na ošetřování zlatý,nešklebí se,nezlobí,jen vodu oba nemají rádi......
janiska
napsal(a):
a druhý-Miki,je menší než klasický hafloš,ale o to šikovnější.Když k nám přišel,moc toho neuměl,tedˇho spíš baví skákání.Potřebuje pravidelný trénink a jednoho pána,pro toho pak udělá první poslední
.Na ošetřování zlatý,nešklebí se,nezlobí,jen vodu oba nemají rádi......
Já mám 4 letého hřebečka po Carismo, zatím druhý den doma, v boxe je naprosto zlatý a mazlivý, pod sedlem v celku taky, jen trošku temperamentnější a občas přemýšlivý, ale stačí důslednost. Je hodně učenlivý a mě baví s ním pracovat a už bych ho za nic nedala =o)