bospor
napsal(a):
teď je to někde tady
ta selská jízda
v sovoluskách taky jistě bude ale nevím kdy
Sem vůbec nevěděla že je to tak blízko, teď jsem koukala na mapy.cz
Hned jsem psala známýmu jestli má volno aby mi tam hodil Ampulku, takže doufám že pojedu
Ty pojedeš Ivy? Bylo by to fajn - víc klusáků ![]()
ampinka
napsal(a):
Pořádáte někdo v těchto lokalitách? Nebo o něčem víte? Podělte se a napište to sem, někam bych varazila ale o ničem v našem kraji nevím ![]()
V Hradci Králové - Malšovicích v HJK bude hubert letos až 8.10.
cheyenne
napsal(a):
V Hradci Králové - Malšovicích v HJK bude hubert letos až 8.10.
Děkuju, to je taky za rokem
Tak když jsou ty huberty tak blízko po sobě tak bych do malšovic možná vzala valacha... snad mě nezabije
bospor
napsal(a):
jako s koněm? s honzou samozřejmě a se mnou asi terka s kubou
Doufám že pojedete
Nevíš náhodou kde najdu nějaký technický údaje jako kolik je startovný a kam se posílá přihláška?
bospor
napsal(a):
8.10. je středa. nemá to být 8.11. ??
Pardón, jsem při večeru nějak mimo, je to samozřejmě 8.11., děkuji
Termín byl posunutý z původního 1.11....
bospor
napsal(a):
to mi nic moc neříká. znám spíš cesty na prahu
Je to okrajová část HK směr Pardubice...nevím jak moc znáš či neznáš HK, ale Huberty jsou tam fajnové...doporučuji...
bospor
napsal(a):
no vůbec
vezla jsem jednou parkuráky do Vysoké a jinak nic nevím.
není to nějak poblíž?
DO Vysoké tak to je přesně ono, to je ten správný směr, stačí jen uhnout na Roudničku a pak ještě jednou do leva za malým kopečkem u golfového hřiště a přijedeš k loukám kde budou scházet konici...parkuje se u Majtana, ale tam není problém trefit...klidně navedu pokud by byl zájem či pošlu nějakou navigační mapu...
klawdie
napsal(a):
DO Vysoké tak to je přesně ono, to je ten správný směr, stačí jen uhnout na Roudničku a pak ještě jednou do leva za malým kopečkem u golfového hřiště a přijedeš k loukám kde budou scházet konici...parkuje se u Majtana, ale tam není problém trefit...klidně navedu pokud by byl zájem či pošlu nějakou navigační mapu...
to by šlo
ale ještě je brzy. Díky, ozvu se
klawdie
napsal(a):
Za Vysokou? To je bezvadný, vysokou mám skoro za rohem
Stejně ale jako Ivča - až to bude aktuální, o nějakou bližší informaci bych taky ráda poprosila
Díky za info
ampinka
napsal(a):
Pořádáte někdo v těchto lokalitách? Nebo o něčem víte? Podělte se a napište to sem, někam bych varazila ale o ničem v našem kraji nevím ![]()
25.10. Praskačka bez záruky
tam prý to bývá pěkný. zná to někdo?
rocky
napsal(a):
Mají tam, ty military skoky..někteří si to tam chválí
Tak 18.10.2008 pořádá SJK MAjtan hubertovu jízdu, začátek je v jedenáct hodin, dvouhinová nenáročná vyjíždka, zastávka na rastum kde bude občerstvení a ukončení kolem 15,00 loukách v Klukách.
Večer samozřejmě hubertovská zábava v country klubu Lucie, je třeba rezervovat místa!
klawdie
napsal(a):
Tak 18.10.2008 pořádá SJK MAjtan hubertovu jízdu, začátek je v jedenáct hodin, dvouhinová nenáročná vyjíždka, zastávka na rastum kde bude občerstvení a ukončení kolem 15,00 loukách v Klukách.
Večer samozřejmě hubertovská zábava v country klubu Lucie, je třeba rezervovat místa!
Co znamená nenáročná vyjíždka?
Ja jestli mám vzít valacha nebo kobylku, ráda bych jela
a nějaká blížší mapka??? kde přesně vás najdem?
bospor
napsal(a):
taky bych jela
není tam hodně kamení? mam bosýho koníka a není ještě úplně ok
Holky skoky na louce a pár připravených míst kde je víc skoku v lese,vše se dá bud nejet nebo objet, skoky malé, jela jsem to loni s mladákem a zvládl to levou zadní a bos!...kamínky moc nejsou jen sem tam nějaký kořen, ale byla jsou bosonožec dlouho a neměli jsme problém, jede se v naše rájonu....většinou se jde krokem, jen před skoky se kluše a cválá...zkusím dodat mapu jinak majtan se nachází v ulici k Cikánu, kde by se měl konat ofiko sraz pak se přimisujeme na louku k naší jízdárně....
klawdie
napsal(a):
Holky skoky na louce a pár připravených míst kde je víc skoku v lese,vše se dá bud nejet nebo objet, skoky malé, jela jsem to loni s mladákem a zvládl to levou zadní a bos!...kamínky moc nejsou jen sem tam nějaký kořen, ale byla jsou bosonožec dlouho a neměli jsme problém, jede se v naše rájonu....většinou se jde krokem, jen před skoky se kluše a cválá...zkusím dodat mapu jinak majtan se nachází v ulici k Cikánu, kde by se měl konat ofiko sraz pak se přimisujeme na louku k naší jízdárně....
fajn
tak se asi dostavím
snad to najdu
bospor
napsal(a):
fajn
tak se asi dostavím
snad to najdu
pokus o mapu...lokalita Novej hradec králové směr Vysoká, za Duranem do leva na Roudničku a druhá do leva, pak už by jste měli potkat naši jízdárnu a majtanovi je to první odbočka do prava když vjedete mezi baráky....tak doufám že se nějak poznáme a seznámíme na živo!
klawdie
napsal(a):
pokus o mapu...lokalita Novej hradec králové směr Vysoká, za Duranem do leva na Roudničku a druhá do leva, pak už by jste měli potkat naši jízdárnu a majtanovi je to první odbočka do prava když vjedete mezi baráky....tak doufám že se nějak poznáme a seznámíme na živo!
koukám že spíš pošlu na email, pokud chcete...