Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.3.2006 10:07

Ahoj všichni! Neznáte někdo tyto poníky?ten rezavý se jmenuje Sagar má asi 3 nebo 4 roky, jeho o rok mladšího bráchu Simona, barvu má šedou a asi 15letého valacha Prima. Sagar a Prim sou na fotkách ve vozíku. měli by být někde u Brna a všichni dohromady! budu rád za každou informaci! díky moc!

8.3.2006 10:08

noled napsal(a):
Ahoj všichni! Neznáte někdo tyto poníky?ten rezavý se jmenuje Sagar má asi 3 nebo 4 roky, jeho o rok mladšího bráchu Simona, barvu má šedou a asi 15letého valacha Prima. Sagar a Prim sou na fotkách ve vozíku. měli by být někde u Brna a všichni dohromady! budu rád za každou informaci! díky moc!

Tady je Prim!

8.3.2006 10:09

noled napsal(a):

tady je Sagar.

8.3.2006 10:12

noled napsal(a):

A tady je Sagar a ten myšák je Simon!

8.3.2006 12:09

noled napsal(a):

Můžu vědět proč je hledáš?

caro.dejka@seznam.cz

8.3.2006 13:13

carodejka napsal(a):

caro.dejka@seznam.cz

Ahoj odkud máte toho tmavého hnědáka?My jsme už dost dávno prodávali dva poníky jeden byl úplně stejny jak Prim,jmenoval se Valdik a druhý byl světlý hnědák-spíš podobný huculovi a jmenoval se Valentým.Jsmě s od Jablunkova okr.Frýdek-Místek.Jestli se pletu tak se omlouvám,ale moc mi připomněl Valdika

9.3.2006 19:42

pizneta napsal(a):
Ahoj odkud máte toho tmavého hnědáka?My jsme už dost dávno prodávali dva poníky jeden byl úplně stejny jak Prim,jmenoval se Valdik a druhý byl světlý hnědák-spíš podobný huculovi a jmenoval se Valentým.Jsmě s od Jablunkova okr.Frýdek-Místek.Jestli se pletu tak se omlouvám,ale moc mi připomněl Valdika

Ahoj! asi to valdík nebude.... kamarádka jej měla myslim od 3 let nebo jak dlouho. měla ho již jako hřebce... takže to asi nebude on...a my jste z Jižní Moravy.... škoda...mohlas najít taky dávného kamaráda!

10.3.2006 08:39

noled napsal(a):

ahoj, když jsme u těch poníků, já sice nehledám, jen by mne zajímalo, jestli někdo nezná moji poničku, já ji mám 2 roky, předtím byla asi 5let v Lipníku u Benátek n./Jiz. a ještě předtím někde tam v okolí. Je na obě oči slepá a to minimálně 7let, má cca 105cmKHV
Jmenuje se Sanny

10.3.2006 17:21

carodejka napsal(a):

caro.dejka@seznam.cz

Ahoj carodejka! znáš je teda? budu rád za každou informaci o nich... jak se mají, kde jsou atd... někdy bych je i zase rád viděl pokud by to bylo možné! nejraději bych si je všechny koupil! ale i kdybych měl peníze, tak je nemám kam dát....
díky za odpověď!

16.3.2006 18:25

noled napsal(a):
Ahoj carodejka! znáš je teda? budu rád za každou informaci o nich... jak se mají, kde jsou atd... někdy bych je i zase rád viděl pokud by to bylo možné! nejraději bych si je všechny koupil! ale i kdybych měl peníze, tak je nemám kam dát....
díky za odpověď!

prosím carodejku, at mi odpoví, jestli je zná nebo ne...díky!!!!

17.3.2006 07:10

noled napsal(a):
prosím carodejku, at mi odpoví, jestli je zná nebo ne...díky!!!!

Dala jsem jejich nynějšímu majiteli kontakt na tyto stránky, takže se Ti sám ozve.

17.3.2006 11:47

noled napsal(a):
tady je Sagar.

Tak toto je Prim

17.3.2006 11:51

noled napsal(a):

A takto vypadá Sagar, když si povídá.Jinak poníci se mají dobře a v létě se můžete přijet podívat...návštěvy jsou vítány

17.3.2006 18:35

cindik napsal(a):
A takto vypadá Sagar, když si povídá.Jinak poníci se mají dobře a v létě se můžete přijet podívat...návštěvy jsou vítány

jéééééééééé zdravím!!!!!!!Mockrát děkuji za fotky!!!pokud budete mít další, tak je sem dejte!!!i ze zimy klidně. sem tak rád, že jsem je našel!!!! a co Simonek? toho máte taky ještě?a jací sou, raraši jedni!!! mám je moc rád! Sagara jsem si chtěl koupit... no vlastně nejradši vešchny tři... ale sagar byl můj oblíbenec.... mám totiž rád ryzáky!!!
a s tou návštěvou se určitě někdy domluvíme... teď je opravdu hnusné počasí, takže raději až bude teplejc. a jezdí se na nich? teda jestli je už sagar obsednutý... Simon je ještě maldý.... a tahají stále sagar a prim? to je otázek že? děkuju mockrát za odpověď!

P.S.: jo, můžu se ještě zeptat od kud přesně jste? díky!

17.3.2006 19:36

cindik napsal(a):

Před chvílí mi volal bývalý majitel poníků. takže bych přijel s ním někdy!!! chtěl sem jej kontaktovat, ale bohužel sem ztratil jeho číslo...ale on moje měl, tak mi vola!!! takže sem uplně šťastný!!!! jak malé dítě!!! tak se zatím mějte!!!

18.3.2006 19:05

noled napsal(a):
Před chvílí mi volal bývalý majitel poníků. takže bych přijel s ním někdy!!! chtěl sem jej kontaktovat, ale bohužel sem ztratil jeho číslo...ale on moje měl, tak mi vola!!! takže sem uplně šťastný!!!! jak malé dítě!!! tak se zatím mějte!!!

Taky hledam ponika.Jde o kobylku,jmenuje se Kety o-Nil m-Zuzanka,hneda,v kohoutku asi 123cm.Byla prodana do Prahy ke Karlstejnu.Nevite prosim o ni neco????

18.3.2006 22:39

tauria napsal(a):
Taky hledam ponika.Jde o kobylku,jmenuje se Kety o-Nil m-Zuzanka,hneda,v kohoutku asi 123cm.Byla prodana do Prahy ke Karlstejnu.Nevite prosim o ni neco????

Připojím se k hledání poničky jménem SISI letos asi 5let je někde u Prahy. Měli jsme jí nějaký čas zapůjčenou a tak bych chtěla vědět jak se má. Přikládám foto

20.3.2006 19:44

janna napsal(a):
Připojím se k hledání poničky jménem SISI letos asi 5let je někde u Prahy. Měli jsme jí nějaký čas zapůjčenou a tak bych chtěla vědět jak se má. Přikládám foto

Ahoj Jančo. Nevím jestli je to správný koník, ale kousek od ná stojí kobylka, černá jmenuje se taky Sisina loni měla hříbě. Je ji kolem 4-5 let. Pokusím se ti na ni zeptat a pak se ozvu. Nevíš ještě o ní něco?Míša

20.3.2006 20:01

noled napsal(a):

Ahoj lidi. Prosim Vás neznáte kobylku jménem Kikina, dříve se jmenovela možná jinak, koupila jsem ji před 5 lety od koňského handlíře, jinak by skončila v salámu. Je muchařka, má asi 120 cm, je bělka na kohoutku má malý černý flíček. Kdo ji znal jako hříbě, nebo na ni jezdil tak aď se mi ozve, Díky moc Míša

11.4.2006 21:11

noled napsal(a):

Ahoj,Simona jsme měli pár měsícú doma a nyní máme po Sagarovi jeho 8 měs.syna,je to také ryzák s lysinkou.

12.4.2006 09:54

lunetka napsal(a):
Ahoj Jančo. Nevím jestli je to správný koník, ale kousek od ná stojí kobylka, černá jmenuje se taky Sisina loni měla hříbě. Je ji kolem 4-5 let. Pokusím se ti na ni zeptat a pak se ozvu. Nevíš ještě o ní něco?Míša

Budu moc ráda, když se o Sisi něco dozvíš a taky halvně o hříbátku. Nenarodilo se kolem října 2005? Jinak veškerý informace mi můžeš poslat na email wiki5@volny.cz Budu neskutečně ráda i za nějaký fotečky

12.4.2006 09:58

janna napsal(a):
Budu moc ráda, když se o Sisi něco dozvíš a taky halvně o hříbátku. Nenarodilo se kolem října 2005? Jinak veškerý informace mi můžeš poslat na email wiki5@volny.cz Budu neskutečně ráda i za nějaký fotečky

Ještě nějakých pár info o Sisi. V papírech má psáno tmavá hnědka, ale je séíš skoro černá. V listopadu 2004 byla půjčená do Č.Budějovic a v květnu 2005 zase vrácená zpět někam k Praze. Je moc hodná a jako každý pony tvrdohlavá. děti jí tu měly moc rádi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík