"Ty z moderky králíků 205"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2008 09:43
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj

24.9.2008 10:00
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):

Nějaká pěkná fotečka by nebyla??

24.9.2008 10:02
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Nějaká pěkná fotečka by nebyla??

No jo, něco vyberu

Hele, přestalo pršet, to nakonec pro ty hobliny fakt asi pojedu!

sadzi saj

24.9.2008 10:43
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
No jo, něco vyberu

Hele, přestalo pršet, to nakonec pro ty hobliny fakt asi pojedu!

Tak to tady chčije a chčije a takový ten hnusný opar

24.9.2008 11:04
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Tak to tady chčije a chčije a takový ten hnusný opar

ta fotka JE srandovní.

No, ono tady zrovna trochu přestává, tak uvidím..možná odpoledne to bude lepší.....zrovna dlabu "koňský" dort

sadzi saj

24.9.2008 11:18
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
ta fotka JE srandovní.

No, ono tady zrovna trochu přestává, tak uvidím..možná odpoledne to bude lepší.....zrovna dlabu "koňský" dort

Jé dortík bych si dala

No já si tak max. koupím med a citrónek do čajíku, budu muset za chvíli do té sibérie jít nakoupit

24.9.2008 11:26
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Jé dortík bych si dala

No já si tak max. koupím med a citrónek do čajíku, budu muset za chvíli do té sibérie jít nakoupit

zase leje..mě trefí..já tam snad pojedu v dešti!..to odležím..ještě jedu dvakrát, jeden náklad odveze Darés a druhý si oddře Fabby sám, protože jak jezdí ve dvojspěží spolu, tak to Fabín v poslední době začal flákat, přišel na to proč se má dřít, když to brácha může vzít sám, že? Hajzlík vyčůraný. Takže dneska si to odveze sám a bude mít po srandě. Darés chudák vždycky zabere a Fabín čeká, až se to teda rozjede, že se pak teda možná přidá, ale aby se nepředřel..chudáček jeden....vyčůránek je to! Dneska mu sklapne hajzlíkovi malému

sadzi saj

24.9.2008 12:46
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
zase leje..mě trefí..já tam snad pojedu v dešti!..to odležím..ještě jedu dvakrát, jeden náklad odveze Darés a druhý si oddře Fabby sám, protože jak jezdí ve dvojspěží spolu, tak to Fabín v poslední době začal flákat, přišel na to proč se má dřít, když to brácha může vzít sám, že? Hajzlík vyčůraný. Takže dneska si to odveze sám a bude mít po srandě. Darés chudák vždycky zabere a Fabín čeká, až se to teda rozjede, že se pak teda možná přidá, ale aby se nepředřel..chudáček jeden....vyčůránek je to! Dneska mu sklapne hajzlíkovi malému

Tady už neprší, ale je tam hnusně, zima a příšerný vzduch na dýchání

Tak jsem něco pokoupila, koupila med a budu doma čajovat, jo promoknutí nedoporučuju, jsem promokla v pondělí na trénink a teď mě řádně bolí v krku a tečou nudle

24.9.2008 13:08
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Tady už neprší, ale je tam hnusně, zima a příšerný vzduch na dýchání

Tak jsem něco pokoupila, koupila med a budu doma čajovat, jo promoknutí nedoporučuju, jsem promokla v pondělí na trénink a teď mě řádně bolí v krku a tečou nudle

no jo, jenom tady pořád prší a já to musím odvozit, dneska už je středa, zítra bych jela druhou várku, v pátek už jedeme pryč..jedeme do Českých Budějovic, v sobotu je výstava a v neděli jedu na závody v parkuru, takže nebude čas to odvážet a nemůžu jim tam nechat tak dlouho hromadu pytlů.
Asi budu vypadat jako idiot, ale zřejmě si vezmu na sebe australák, ten aspoň nepromokne

24.9.2008 14:14
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
no jo, jenom tady pořád prší a já to musím odvozit, dneska už je středa, zítra bych jela druhou várku, v pátek už jedeme pryč..jedeme do Českých Budějovic, v sobotu je výstava a v neděli jedu na závody v parkuru, takže nebude čas to odvážet a nemůžu jim tam nechat tak dlouho hromadu pytlů.
Asi budu vypadat jako idiot, ale zřejmě si vezmu na sebe australák, ten aspoň nepromokne

Ahoj holky!!!
No jo prší už od rána, ale zase to neni tak hrozný, aby se v tom nedalo nic dělat. I když teď se udělalo nějak opravdu ošklivo

sadzi saj

24.9.2008 14:27
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

naftalinka napsal(a):
Ahoj holky!!!
No jo prší už od rána, ale zase to neni tak hrozný, aby se v tom nedalo nic dělat. I když teď se udělalo nějak opravdu ošklivo

Ahojky,

no jo, je tam hnusně, dneska má Elčí volno no a zítra jdeme terénit pod sedlo hezky venku si mákne, když má roupy

24.9.2008 14:29
markemic

XXX.XXX.84.176

lucky napsal(a):

Ahoj
Holky tady taky leje(Praha) je hnusně,tma,vlhko,vlezlo..

24.9.2008 15:30
naftalinka

XXX.XXX.48.26

markemic napsal(a):
Ahoj
Holky tady taky leje(Praha) je hnusně,tma,vlhko,vlezlo..

já jsem si na chvilku zdřímla a je mi nějaká zima!!!!!!tak se zahřejvám a musim si udělat kafčo, abych byla na noční fit.

sadzi saj

24.9.2008 16:06
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

naftalinka napsal(a):
já jsem si na chvilku zdřímla a je mi nějaká zima!!!!!!tak se zahřejvám a musim si udělat kafčo, abych byla na noční fit.

Mě už se pomalu blíží šichta ke konci a pak nějaký lítání po úřadech, ale už jsem nakázala doma, aby zatopil v krbu, jinak dneska asi zmrznu a to jsem slíbila Arwen, že půjdeme dneska na prochajdu

24.9.2008 16:12
naftalinka

XXX.XXX.48.26

sadzi saj napsal(a):
Mě už se pomalu blíží šichta ke konci a pak nějaký lítání po úřadech, ale už jsem nakázala doma, aby zatopil v krbu, jinak dneska asi zmrznu a to jsem slíbila Arwen, že půjdeme dneska na prochajdu

je tam dneska zima, teda aspoň mě jo, jsem zmrzlá celej den, teda kromě kydání koní, kdy mi bylo teplo a běhání
Dneska si do práce beru své nové kalhoty, který jsou vyteplený filcem, páč jestli půjdem v noci ven asi bych zmrzla.
Jo já jsem se vám asi nepochlubila, co??? Holky já si minulej tejden udělala radost a koupila kalhoty, mikinu a triko. Ale s mikina jsem vypleskaná, je nádherná, vyteplená kožíškem, ale taky jsem tam vykrváce. Jen mikyna stála 1400,-

25.9.2008 07:44
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
je tam dneska zima, teda aspoň mě jo, jsem zmrzlá celej den, teda kromě kydání koní, kdy mi bylo teplo a běhání
Dneska si do práce beru své nové kalhoty, který jsou vyteplený filcem, páč jestli půjdem v noci ven asi bych zmrzla.
Jo já jsem se vám asi nepochlubila, co??? Holky já si minulej tejden udělala radost a koupila kalhoty, mikinu a triko. Ale s mikina jsem vypleskaná, je nádherná, vyteplená kožíškem, ale taky jsem tam vykrváce. Jen mikyna stála 1400,-

Ahojky,

tak Vás jen zdravím - já jsem v práci - čeká nás schůze - fujho
A pak mastim zase domů

sadzi saj

25.9.2008 07:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak Vás jen zdravím - já jsem v práci - čeká nás schůze - fujho
A pak mastim zase domů

Ahojky,

no koukám a po ránu kromě Blanky nikde nikdo. Tak ať Vám tam nedají moc sodu Já chtěla jít dneska odpolko se mrknout na ZZVJ, ale nevim nevim, venku celkem hnusně, já nachcípaná.........

Jdu vařit čajík

25.9.2008 08:27
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

no koukám a po ránu kromě Blanky nikde nikdo. Tak ať Vám tam nedají moc sodu Já chtěla jít dneska odpolko se mrknout na ZZVJ, ale nevim nevim, venku celkem hnusně, já nachcípaná.........

Jdu vařit čajík

Ahojky! Tady je tma zase jako v háji a to musím dneska nějak upravit ještě Fabbyho, Darése jsem stihla v úterý pokud nepršelo a od té dpby leje. A odpoledne musím ještě pro poslední várku hoblin.
Usa si to v noci náležitě užila, ve stáji je to vylisované, celá je sam hoblinka, vypadá moc spokojeně, určitě sebou po snídani zase praští a půjde chrnět

sadzi saj

25.9.2008 08:29
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Ahojky! Tady je tma zase jako v háji a to musím dneska nějak upravit ještě Fabbyho, Darése jsem stihla v úterý pokud nepršelo a od té dpby leje. A odpoledne musím ještě pro poslední várku hoblin.
Usa si to v noci náležitě užila, ve stáji je to vylisované, celá je sam hoblinka, vypadá moc spokojeně, určitě sebou po snídani zase praští a půjde chrnět

Ahojky,

tady je zatím taky hnusně Včera jsem dorazila domů a začlo zase lejt, takže jsem ani nebyla s hafinou venku, to počasí je na přes držku, fakt že jo

25.9.2008 09:09
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

tady je zatím taky hnusně Včera jsem dorazila domů a začlo zase lejt, takže jsem ani nebyla s hafinou venku, to počasí je na přes držku, fakt že jo

jo, mě se chce akorát spát

sadzi saj

25.9.2008 10:14
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
jo, mě se chce akorát spát

Mi povídej, tady dneska asi zhebnu, mluvit pomalu nemůžu, nejradši bych zalezla do pelechu, ale musím dneska venčit oře

25.9.2008 10:16
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Mi povídej, tady dneska asi zhebnu, mluvit pomalu nemůžu, nejradši bych zalezla do pelechu, ale musím dneska venčit oře

Já venčím oře denně. Ale ještě nejezdíme. Ovšem ta patka se moc hezky hojí, už je to prakticky dobré.

sadzi saj

25.9.2008 11:00
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Já venčím oře denně. Ale ještě nejezdíme. Ovšem ta patka se moc hezky hojí, už je to prakticky dobré.

Jj, tak to opravdu denně nestíhám

zvířátková

25.9.2008 12:28
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Jj, tak to opravdu denně nestíhám

Ahojky! Tak už jsem tady. Dodělali jsme budovu, pokračování příští týden, jelikož zítra má vedoucí na práci něco jiného. Fakt vzrůšo takhle mimo kancelář, člověku to hned líp utíká, i když jenom zapisuju, tak jsem za to i tak ráda. No, tady na mě čeká zakázka na nacenění, tak se do ní musim pustit, toho zase je .

sadzi saj

25.9.2008 13:03
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Ahojky! Tak už jsem tady. Dodělali jsme budovu, pokračování příští týden, jelikož zítra má vedoucí na práci něco jiného. Fakt vzrůšo takhle mimo kancelář, člověku to hned líp utíká, i když jenom zapisuju, tak jsem za to i tak ráda. No, tady na mě čeká zakázka na nacenění, tak se do ní musim pustit, toho zase je .

Ahojky,

tak si zavítala zase mezi nás jo no to věřím, že ti to lépe uteče. Mě to teda dneska taky celkem utíká, ale venku hnusně, ale aspoň neleje, ale celkem fouká, práce, jak na kostele, máme za 14 dní ani ne prezentaci, tak to bude zase mazec.

sadzi saj

26.9.2008 08:40
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

tak si zavítala zase mezi nás jo no to věřím, že ti to lépe uteče. Mě to teda dneska taky celkem utíká, ale venku hnusně, ale aspoň neleje, ale celkem fouká, práce, jak na kostele, máme za 14 dní ani ne prezentaci, tak to bude zase mazec.

Teda, kde jsem nás to našla, až na druhé straně

Jinak teda přeju dobré ráno, no nic, jdu si udělat čajík, to vypadá, že tu stejně nikdo není a Leo nejspíš v terénu, dneska je tam kráásně

26.9.2008 08:52
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Teda, kde jsem nás to našla, až na druhé straně

Jinak teda přeju dobré ráno, no nic, jdu si udělat čajík, to vypadá, že tu stejně nikdo není a Leo nejspíš v terénu, dneska je tam kráásně

Jo, taky jsem koukala!
Tady normálně sem tam prosvitně sluníčko!
Ještě tady něco dodělám a jdu vyfounkout Usu a pak se chystám trochu vykoupat ještě psy a vyfoukat, protože kolem jedné jedeme do těch Českých Budějovic, zítra je výstava. Tak na nás myslete

26.9.2008 08:57
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Jo, taky jsem koukala!
Tady normálně sem tam prosvitně sluníčko!
Ještě tady něco dodělám a jdu vyfounkout Usu a pak se chystám trochu vykoupat ještě psy a vyfoukat, protože kolem jedné jedeme do těch Českých Budějovic, zítra je výstava. Tak na nás myslete

Ahojky,

tak zdravím z práce ...
Ale pracovní morálka už asi žádná
Dneska makám makám

26.9.2008 09:00
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak zdravím z práce ...
Ale pracovní morálka už asi žádná
Dneska makám makám

Chudinko makačenko! No, já tady taky něco ještě dělám a pak musím ven.

26.9.2008 09:05
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Chudinko makačenko! No, já tady taky něco ještě dělám a pak musím ven.

Dneska tu budu kejsnout celý den a venku je tak kráááásně --- Bééééé

sadzi saj

26.9.2008 09:48
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Dneska tu budu kejsnout celý den a venku je tak kráááásně --- Bééééé

Mi povídej, já včera nakonec na ZZVJ nešla - hnusně a jsem nachcípaná no a dneska krásně, sluníčko, k vzteku

26.9.2008 11:22
klawdie

XXX.XXX.94.254

sadzi saj napsal(a):
Mi povídej, já včera nakonec na ZZVJ nešla - hnusně a jsem nachcípaná no a dneska krásně, sluníčko, k vzteku

Ahoj Andrejko nemáš ty dnes svátek...tož ti přeju všechno nej...

26.9.2008 11:35
blanche

XXX.XXX.245.111

klawdie napsal(a):
Ahoj Andrejko nemáš ty dnes svátek...tož ti přeju všechno nej...

AjooooOOOO, já v zápalu práce ani nejukám do kalendáře
Jsem to ale ostudaááááá !!
Tak Andy - přeji vše nej nej ... hodného chlapa i koníka a hlavně co nejméně blbců kolem sebe

26.9.2008 12:02
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak Andy - přeji vše nej nej ... hodného chlapa i koníka a hlavně co nejméně blbců kolem sebe

Tak já se loučím, v jednu jedeme do českých Budějovic, tak ahojky a myslete na nás..psi jsou načesaní a klášní.

sadzi saj

26.9.2008 12:18
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

Holčiny děkuju Vám moc

Já byla na poště a pro něco k obídku, venku je fakt luxusně.

sadzi saj

26.9.2008 13:38
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Holčiny děkuju Vám moc

Já byla na poště a pro něco k obídku, venku je fakt luxusně.

Teda, tady to dneska jede

Jsem teď dostala od kolegyň tři dortíky, ňamka

26.9.2008 13:59
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Teda, tady to dneska jede

Jsem teď dostala od kolegyň tři dortíky, ňamka

To víš, musím makat ...
Ale venku jsem taky byla - náááádhera ...
Se mi nechtělo ani zpět

sadzi saj

26.9.2008 14:44
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
To víš, musím makat ...
Ale venku jsem taky byla - náááádhera ...
Se mi nechtělo ani zpět

Jj, taky makám, ale nějak to už vůbec neutíká

26.9.2008 15:12
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jj, taky makám, ale nějak to už vůbec neutíká

Mě docela jo ...
Ale že by mě to bavilo, tak to moc ne :(

sadzi saj

26.9.2008 15:20
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Mě docela jo ...
Ale že by mě to bavilo, tak to moc ne :(

Já ještě hodinu, tu zhebnu, krom toho, že mě to neba, tak asi brzo zdechnu na nedostatek kyslíku, jak mám ucpaný nos

26.9.2008 15:22
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Já ještě hodinu, tu zhebnu, krom toho, že mě to neba, tak asi brzo zdechnu na nedostatek kyslíku, jak mám ucpaný nos

JJ, to znám - velice dobře ... Mě rýma už tak trochu povolila ... Ale bolí zááááda ...

sadzi saj

26.9.2008 15:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
JJ, to znám - velice dobře ... Mě rýma už tak trochu povolila ... Ale bolí zááááda ...

Nejhorší je, že když dýchám pusou, mám vyschlo a nutí mě to zase kašlat a lochtá to, no prekérka situace.

26.9.2008 15:33
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Nejhorší je, že když dýchám pusou, mám vyschlo a nutí mě to zase kašlat a lochtá to, no prekérka situace.

JJ, to znám ... A ještě slzí oči ...
A když jsem kejchla, tak nudle snad až na stropě

sadzi saj

26.9.2008 15:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
JJ, to znám ... A ještě slzí oči ...
A když jsem kejchla, tak nudle snad až na stropě

no takhle nějak teď vypadám

26.9.2008 16:03
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
no takhle nějak teď vypadám

sadzi saj

26.9.2008 16:16
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

Tak já se pomalu loučím a frčím domů, oblítat zvířectvo a frčíme s Arwen na pigáro

26.9.2008 16:19
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Tak já se pomalu loučím a frčím domů, oblítat zvířectvo a frčíme s Arwen na pigáro

Tak ať chuďátko moc nepiští
A hezky doma oslavte svátek

sadzi saj

26.9.2008 16:21
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Tak ať chuďátko moc nepiští
A hezky doma oslavte svátek

Jj, minule byla vzorná a ani zvuk nezazněl, pak dostala piškotku od pana doktora

No jsem zvědavá, jestli nezapomene

26.9.2008 16:28
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jj, minule byla vzorná a ani zvuk nezazněl, pak dostala piškotku od pana doktora

No jsem zvědavá, jestli nezapomene

Tak pěkné volno

zvířátková

26.9.2008 17:58
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):

Ahojky! Už jsem měla absťák. Ne ne, dneska jsem kejsla v kanclu, ale hrůza hrůzoucí - nejde nám modem. Takže celou šichtu bez netu, jsem myslela, že do tří to tam nepřečkám. Celý den jsem furt jenom ten křáp a ještě ty křápy naše počítače restartovala a modlila se, aby to šlo, bez úspěchu. To byla snad nejdelší šichta ze všech .

Andrejko, všechno nejlepší, omlouvám se, že tak pozdě, myslela jsem na to hned zrána, ale bohužel, nešlo se sem dostat.

26.9.2008 18:04
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Ahojky! Už jsem měla absťák. Ne ne, dneska jsem kejsla v kanclu, ale hrůza hrůzoucí - nejde nám modem. Takže celou šichtu bez netu, jsem myslela, že do tří to tam nepřečkám. Celý den jsem furt jenom ten křáp a ještě ty křápy naše počítače restartovala a modlila se, aby to šlo, bez úspěchu. To byla snad nejdelší šichta ze všech .

Andrejko, všechno nejlepší, omlouvám se, že tak pozdě, myslela jsem na to hned zrána, ale bohužel, nešlo se sem dostat.

Ahojky

Už jsme si říkaly, co se s Tebou děje
Tak to bylo technikou - to tě omlouvá
Já tu ještě straším

zvířátková

26.9.2008 18:40
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Ahojky

Už jsme si říkaly, co se s Tebou děje
Tak to bylo technikou - to tě omlouvá
Já tu ještě straším

Jo jo, to bylo zlo

zvířátková

26.9.2008 18:40
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Jo jo, to bylo zlo

zvířátková

26.9.2008 18:41
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

jeden z pesanů

26.9.2008 21:09
molly

XXX.XXX.5.50

lucky napsal(a):

Andrej , vše NEJ k svátku...

zvířátková

27.9.2008 18:08
zvířátková

XXX.XXX.42.14

molly napsal(a):
Andrej , vše NEJ k svátku...

zvířátková

27.9.2008 18:10
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

27.9.2008 18:16
zvířátková

XXX.XXX.42.14

28.9.2008 09:27
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

ahojky,

téééda, super foto - letošní ?
to jsou ale barvičky
včera jsem měla volno - dnesku tu budu zalezlá celý den

28.9.2008 09:37
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):
ahojky,

téééda, super foto - letošní ?
to jsou ale barvičky
včera jsem měla volno - dnesku tu budu zalezlá celý den

Já se jedu s holkama mrknout na podzimní zkoušky loveckých psů. Jarda tam bude coby dozorčí.
Jinak celý týden proběhl v pomoci s prodejem koníka mojí známé. Musím bohužel říct, že to dopadlo nevalně, koníka jí nakonec vrátili, i když v tom byla nevinně a ještě možná ponese další následky. Je to síla, co se všechno děje. Jen nedůvěřujte lidem a mějte vše na papíře, i od veta, i od lidí, co se o koně starají, jinak jste v pr.....

28.9.2008 09:38
blanche

XXX.XXX.245.111

marketka napsal(a):
Já se jedu s holkama mrknout na podzimní zkoušky loveckých psů. Jarda tam bude coby dozorčí.
Jinak celý týden proběhl v pomoci s prodejem koníka mojí známé. Musím bohužel říct, že to dopadlo nevalně, koníka jí nakonec vrátili, i když v tom byla nevinně a ještě možná ponese další následky. Je to síla, co se všechno děje. Jen nedůvěřujte lidem a mějte vše na papíře, i od veta, i od lidí, co se o koně starají, jinak jste v pr.....

Ahojky,

tak to je docela síla ...
Co se probůh dělo ?
Proč ho vraceli ?

28.9.2008 10:20
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak to je docela síla ...
Co se probůh dělo ?
Proč ho vraceli ?

Teda ! Ty podzimní fotky jsou kráásné! taky se snad brzy dokope k nějakému focení.

Markét, taky mě zajímá proč ho vraceli. To byl ten angloarábek?

Jinak my přijeli o půl 11 v noci z českých Budějovic utahaní jako psi, ale byl to úžasný den, kluci posbírali co mohli, takže domů jsme si vezli zase železářství..já už ty poháry nemám kde dávat. Tentokrát Darés domů vezl 3 krásné poháry, Fabby má medaili za Res. CACIBa a kokardy za CAC y.... Darés vyhrál CACIBa a nakonec i BOB=vítěze plemene a v soutěžích poté 3 místo Nejlepší pes II. FCI skupiny A navíc Darés vítězsvím v šampionech splnil podmínky pro udělení titulu Grand šampion

28.9.2008 10:22
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Teda ! Ty podzimní fotky jsou kráásné! taky se snad brzy dokope k nějakému focení.

Markét, taky mě zajímá proč ho vraceli. To byl ten angloarábek?

Jinak my přijeli o půl 11 v noci z českých Budějovic utahaní jako psi, ale byl to úžasný den, kluci posbírali co mohli, takže domů jsme si vezli zase železářství..já už ty poháry nemám kde dávat. Tentokrát Darés domů vezl 3 krásné poháry, Fabby má medaili za Res. CACIBa a kokardy za CAC y.... Darés vyhrál CACIBa a nakonec i BOB=vítěze plemene a v soutěžích poté 3 místo Nejlepší pes II. FCI skupiny A navíc Darés vítězsvím v šampionech splnil podmínky pro udělení titulu Grand šampion

Jinak Usa byla u čiap i včera..Kristýna si pro ni přišla a večer ji zase dovedla...dobré, co?...Zařízené venčení koně Ne, fakt je moc šikovná. Usa si pak večer stejně doma dělala z mály prdel, utekla ji ze stáje a máma ji honila po zahradě

28.9.2008 10:26
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Jinak Usa byla u čiap i včera..Kristýna si pro ni přišla a večer ji zase dovedla...dobré, co?...Zařízené venčení koně Ne, fakt je moc šikovná. Usa si pak večer stejně doma dělala z mály prdel, utekla ji ze stáje a máma ji honila po zahradě

Ona si to u mě nedovolí, ale u mámy ví že nesmí, ale nakonec ji to stejně nedá, otevře si dvěře, uvažuje a nakonec fuk a byla přes dvůr na zahradě jako že nic..potvora malá Ona na ni máma pak bafne a v mžiku je Usa spátky ve stáji, ale prostě si z ní musí tu srandu udělat, jinak by to nebyla ona

zvířátková

28.9.2008 11:50
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Ona si to u mě nedovolí, ale u mámy ví že nesmí, ale nakonec ji to stejně nedá, otevře si dvěře, uvažuje a nakonec fuk a byla přes dvůr na zahradě jako že nic..potvora malá Ona na ni máma pak bafne a v mžiku je Usa spátky ve stáji, ale prostě si z ní musí tu srandu udělat, jinak by to nebyla ona

Nazdárek! Jo jo, včerejší fota, ale tyhle stromy jsou pomalu vyjímka, zatím toho v okolí koní moc zbarveného není, chce to ještě čas, zatím jsou spíš jenom javory. Doufám, že ještě bude pár pěkných víkendů, aby se dalo něco pofotit.

Klukům gratulace, sakriš, to je už ohraný

28.9.2008 12:13
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Jo jo, včerejší fota, ale tyhle stromy jsou pomalu vyjímka, zatím toho v okolí koní moc zbarveného není, chce to ještě čas, zatím jsou spíš jenom javory. Doufám, že ještě bude pár pěkných víkendů, aby se dalo něco pofotit.

Klukům gratulace, sakriš, to je už ohraný

Ahojky Lucky - gratulace - šikovní hoši
Já to venku taky sleduju - začíná se to pomalu barvit, tak taky musím něco pofotit
Včera jsem fotila parkury - docela fuška ... Ale něco se podařilo

28.9.2008 12:14
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Ahojky Lucky - gratulace - šikovní hoši
Já to venku taky sleduju - začíná se to pomalu barvit, tak taky musím něco pofotit
Včera jsem fotila parkury - docela fuška ... Ale něco se podařilo

28.9.2008 12:16
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Ale i se skákalo

28.9.2008 13:36
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Ale i se skákalo

Ahoooj!!!!
Přeju hezkou neděli, já ted dorazila od koní, bolí mě hlava a chci spát a ted mi kámoš, kterej měl dorazit dopol ke koním volá, že je tam kde jsem???? Vtipálek!!!!!!

28.9.2008 14:27
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
Ahoooj!!!!
Přeju hezkou neděli, já ted dorazila od koní, bolí mě hlava a chci spát a ted mi kámoš, kterej měl dorazit dopol ke koním volá, že je tam kde jsem???? Vtipálek!!!!!!

Ahojky,

tak to je kamarád vtipný
Lidi, vy se máte ... Já chci vééééén

zvířátková

28.9.2008 14:29
zvířátková

XXX.XXX.42.14

naftalinka napsal(a):
Ahoooj!!!!

jsem byla na zahradě něco pofotit, to počasí fakt stojí za to...

zvířátková

28.9.2008 14:32
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
jsem byla na zahradě něco pofotit, to počasí fakt stojí za to...

zvířátková

28.9.2008 14:33
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

28.9.2008 14:36
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

28.9.2008 14:39
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

28.9.2008 14:41
zvířátková

XXX.XXX.42.14

28.9.2008 14:42
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

No téééééda, to je kráááása !!!
Véééééééééééénnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

28.9.2008 14:43
naftalinka

XXX.XXX.48.26

zvířátková napsal(a):

ach jo holky to jsou hezký fotky!!!!! To já jsem na focení střevo, ale dneska jsem fotila koně, tak až odejde vtipný kamarád tak vám je sem hodim, ju????

zvířátková

28.9.2008 14:43
zvířátková

XXX.XXX.42.14

28.9.2008 14:44
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
ach jo holky to jsou hezký fotky!!!!! To já jsem na focení střevo, ale dneska jsem fotila koně, tak až odejde vtipný kamarád tak vám je sem hodim, ju????

Jasan - jen to tu zahlť - už se těšíme

zvířátková

28.9.2008 14:45
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

28.9.2008 14:49
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

Jé děkuju . To víte, jsou formule a člověk trčí doma. Tak mi to nedalo. Za chvíli popádim na bus, budu tam o hodinku dřív, než kdybych čekala na konec těch debilních formulí, taky to nemůžou dát v jinou dobu, zrovna když je venku tak pěkně.

28.9.2008 14:53
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Jé děkuju . To víte, jsou formule a člověk trčí doma. Tak mi to nedalo. Za chvíli popádim na bus, budu tam o hodinku dřív, než kdybych čekala na konec těch debilních formulí, taky to nemůžou dát v jinou dobu, zrovna když je venku tak pěkně.

Fotky super - jak to fotíš, asi na makro, co ?

zvířátková

28.9.2008 14:58
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Fotky super - jak to fotíš, asi na makro, co ?

Jj a konečně jsem zjistila, jak to udělat, aby se mi to povedlo na tom novém foťáku. Musí být maximální přiblížení a makro, při normálním makru to nezaostří. Takže radši úplné zazumování a fotit z větší vzdálenosti, než fofit s makrem bez přiblížení. Je to alchimie ten foťák, ale barvy má super.

Tak já pádím na bus, mějte se

28.9.2008 15:40
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Jj a konečně jsem zjistila, jak to udělat, aby se mi to povedlo na tom novém foťáku. Musí být maximální přiblížení a makro, při normálním makru to nezaostří. Takže radši úplné zazumování a fotit z větší vzdálenosti, než fofit s makrem bez přiblížení. Je to alchimie ten foťák, ale barvy má super.

Tak já pádím na bus, mějte se

To jo - výsledek je super
Tak si to pěkně užij

28.9.2008 15:48
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):
Tak si to pěkně užij

Holky, o tom koníkovi napíšu raději do mailu, jo?
Lucko,psala jsem ti mail ohledně toho inhalátoru. Prosím, dej mi ještě dnes vědět, zda by Mach nesehnal tu vložku. Potřebuji to dnes vetovi zavolat, aby jí kdyžtak sehnal on.

28.9.2008 15:49
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Tak si to pěkně užij

tak už to mám, no a Bloani jak je v práci???? Já si dnešek ani moc neužívám, bolí mě hlava

28.9.2008 15:50
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
tak už to mám, no a Bloani jak je v práci???? Já si dnešek ani moc neužívám, bolí mě hlava

28.9.2008 15:55
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):

Pěkné ...
Ale že si ten foťák přihodil i blesk ... šajnilo slunko - technika to asi viděla jinak
V práci pruda - a to mám dokonce i práci

28.9.2008 16:04
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Pěkné ...
Ale že si ten foťák přihodil i blesk ... šajnilo slunko - technika to asi viděla jinak
V práci pruda - a to mám dokonce i práci

to ne foťák, ale já jsem zapomněla vypnout blesk, dyť řikám, že jsem na focení antitalent

28.9.2008 16:05
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
to ne foťák, ale já jsem zapomněla vypnout blesk, dyť řikám, že jsem na focení antitalent

28.9.2008 16:18
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):

No joooo ... sluší vám to

28.9.2008 18:20
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
No joooo ... sluší vám to

Tak já už pomalu balím
Hurááááá

28.9.2008 18:31
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Tak já už pomalu balím
Hurááááá

Už jsi pryč?????

zvířátková

28.9.2008 19:02
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):

Tak něco z dneška.

zvířátková

28.9.2008 19:03
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Tak něco z dneška.

zvířátková

28.9.2008 19:04
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

28.9.2008 19:05
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

28.9.2008 19:06
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

buřtík

zvířátková

28.9.2008 19:08
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
buřtík

zvířátková

28.9.2008 19:08
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

Tady na těch posledních dvou fotkách jde vidět, jak mi každý foťák fotí jinak barevně.

28.9.2008 19:09
naftalinka

XXX.XXX.48.26

zvířátková napsal(a):

No ten je roskosnej!!!!!!!!

zvířátková

28.9.2008 19:12
zvířátková

XXX.XXX.42.14

naftalinka napsal(a):
No ten je roskosnej!!!!!!!!

Aaale, jak umí zlobit

28.9.2008 21:39
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Aaale, jak umí zlobit

S tou modrou parelkou mu to moc moc sluší!

Parkurové závody byly super, měli jsme místo ve VIP stanu, tak jsem zďobla jednohubky..byly špičkové, dali jsme si pitivo a kafí, ovšem měli to blbě umístěné, takže nakonec jsme šli stejně k věži koukat.....koně úžasní, vyhrál Aleš Opatrný , střídali do všichni koně, no fakt úžasné výkony, na tohle se ráda kouknu, ne jen válející se jezdce po zemi a koně bourající kde co. Tohle byla elita..ale každý musí nějak začít, že..

zvířátková

28.9.2008 21:44
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
S tou modrou parelkou mu to moc moc sluší!

Parkurové závody byly super, měli jsme místo ve VIP stanu, tak jsem zďobla jednohubky..byly špičkové, dali jsme si pitivo a kafí, ovšem měli to blbě umístěné, takže nakonec jsme šli stejně k věži koukat.....koně úžasní, vyhrál Aleš Opatrný , střídali do všichni koně, no fakt úžasné výkony, na tohle se ráda kouknu, ne jen válející se jezdce po zemi a koně bourající kde co. Tohle byla elita..ale každý musí nějak začít, že..

No já tu teď čekám v řadě po hře, mám totiž klíště nad víčkem oka a tak čekám, kdy mi to už konečně přítel vytáhne. Takovej drobek, ale vybral si super místo, kde ho člověk nemůže dlouho přehlížet. Ale deptá mě, nesnášim ty potvory, mám z těch jejich nemocí děsnej strach.

28.9.2008 22:27
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
No já tu teď čekám v řadě po hře, mám totiž klíště nad víčkem oka a tak čekám, kdy mi to už konečně přítel vytáhne. Takovej drobek, ale vybral si super místo, kde ho člověk nemůže dlouho přehlížet. Ale deptá mě, nesnášim ty potvory, mám z těch jejich nemocí děsnej strach.

Teda fuuj"! No to jsem ještě neslyšel.a..klíště nad okem u člověka.U psa jo, ale u člověka.....hajzl

29.9.2008 07:28
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Teda fuuj"! No to jsem ještě neslyšel.a..klíště nad okem u člověka.U psa jo, ale u člověka.....hajzl

Ahoj! Dneska jsem vstala dříve, ale táák se mi nechtělo.
Kde jste kdo?

sadzi saj

29.9.2008 09:34
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Ahoj! Dneska jsem vstala dříve, ale táák se mi nechtělo.
Kde jste kdo?

Ahoj,

já jsem tu, ale koukám, že nikde nikdo. Měla jsem náročný víkend, tak jsem se sem ani nedostala a koukám, že Leo asi zase terénní nebo jí nenastartovala pc a jinak Čiki v té modré rozkošný

29.9.2008 12:41
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Ahoj,

já jsem tu, ale koukám, že nikde nikdo. Měla jsem náročný víkend, tak jsem se sem ani nedostala a koukám, že Leo asi zase terénní nebo jí nenastartovala pc a jinak Čiki v té modré rozkošný

JJ, Čikimu to moooc sluší! Ale Tobě tady taky. Jako princezna

Já dojela na Use k Čipovi, nechala jsem tam ve stáji sedlo a kolem půl páté se pojedeme projet.

sadzi saj

29.9.2008 12:56
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
JJ, Čikimu to moooc sluší! Ale Tobě tady taky. Jako princezna

Já dojela na Use k Čipovi, nechala jsem tam ve stáji sedlo a kolem půl páté se pojedeme projet.

Jj, díky. Mě se líbí, jak má Elí zavřený kukadla a venku ten jazyk

Vyjížďku závidím, u nás je dneska krásně, od pátku a já se k Elí nedostala

29.9.2008 13:35
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Jj, díky. Mě se líbí, jak má Elí zavřený kukadla a venku ten jazyk

Vyjížďku závidím, u nás je dneska krásně, od pátku a já se k Elí nedostala

JJ, tady je krásně. Ještě bych měla zajet pro hobliny, ale nějak se mi nechce

sadzi saj

29.9.2008 14:03
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
JJ, tady je krásně. Ještě bych měla zajet pro hobliny, ale nějak se mi nechce

Tak já jedu terénit nakonec dneska, tak snad ještě užiju hezký počasí, ale to bude jízda, po 3 dnech válení se ve výběhu

zvířátková

29.9.2008 18:04
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):
Tak já jedu terénit nakonec dneska, tak snad ještě užiju hezký počasí, ale to bude jízda, po 3 dnech válení se ve výběhu

Ahojky! Tak bohužel modem nafachá a minimálně ještě zítra nebude. To je fakt mučení ta šichta bez netu. Ráno jsem naštěstí měla kožní, tak jsem dorazila až na půl desátou. Měli jsme terénit, ale vedoucí zůstal dom, že mu není dobře. Tak doufám, že dorazí zítra. Jinak se tam ukoušu nudou. Od soboty jsem taky nakřáplá, futruju se práškama, doufám, že to přeperu. Dneska ale už tak pěkně jako o víkendu nebylo, je o krapet víc zima a sluníčko tak nešajní, ale jinak je to víc než ucházející proti tomu, co hlásí na příští dny.

29.9.2008 21:51
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Ahojky! Tak bohužel modem nafachá a minimálně ještě zítra nebude. To je fakt mučení ta šichta bez netu. Ráno jsem naštěstí měla kožní, tak jsem dorazila až na půl desátou. Měli jsme terénit, ale vedoucí zůstal dom, že mu není dobře. Tak doufám, že dorazí zítra. Jinak se tam ukoušu nudou. Od soboty jsem taky nakřáplá, futruju se práškama, doufám, že to přeperu. Dneska ale už tak pěkně jako o víkendu nebylo, je o krapet víc zima a sluníčko tak nešajní, ale jinak je to víc než ucházející proti tomu, co hlásí na příští dny.

něco pro milovníky hafošků

http://www.youtube.com/watch? v=wg58IC8Sfx0&feature=related

sadzi saj

30.9.2008 07:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
něco pro milovníky hafošků

http://www.youtube.com/watch? v=wg58IC8Sfx0&feature=related

Dobré ráno,

tak koukám, že tu budu opět sama, Leo, tak držím pěsti, ať razíš aspoň do terénu, jsem si říkala, jestli nestávkuje pc

U nás včera ještě krásně, ale samozřejmě, když jsem jela z práce, tak už to stálo za prd a žádný sluníčko , ale včera jsem měla teda akční vyjížďku, nejdřív jsem potkala dva cyklisty, jeden dokonce poděkoval, to jsem zírala, pak si to cválám lesní cestou, vjedu do zatáčky a proti mě obří pes - vlkodav a pani s dítětem, takže jsme se všichni lekli, tak jsem hned zastavila a pejsek chudák z nás měl šok a utíkal pryč, to byla docela sranda, takový obr a vzal nohy na ramena, tak jsem se pani omlouvala, že jsem je takhle vyděsila, ale byla v pohodě, dítě si pohladilo Elí a pejsek za chvíli přišel zpátky a my jsme potom cválali dál. No Elí je jak parní lokomotiva, šílený, to flákačenko bez sedla je teď znát , pak už jsem vyklusávala zpět a říkám si, v dáli kdo to tam prasí na té cestě tím autem, no dojedu blíž a policajti no byla to sranda.

Dneska ráno teda docela teplo oproti včera, ale celou noc u nás lilo

30.9.2008 09:21
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno,

tak koukám, že tu budu opět sama, Leo, tak držím pěsti, ať razíš aspoň do terénu, jsem si říkala, jestli nestávkuje pc

U nás včera ještě krásně, ale samozřejmě, když jsem jela z práce, tak už to stálo za prd a žádný sluníčko , ale včera jsem měla teda akční vyjížďku, nejdřív jsem potkala dva cyklisty, jeden dokonce poděkoval, to jsem zírala, pak si to cválám lesní cestou, vjedu do zatáčky a proti mě obří pes - vlkodav a pani s dítětem, takže jsme se všichni lekli, tak jsem hned zastavila a pejsek chudák z nás měl šok a utíkal pryč, to byla docela sranda, takový obr a vzal nohy na ramena, tak jsem se pani omlouvala, že jsem je takhle vyděsila, ale byla v pohodě, dítě si pohladilo Elí a pejsek za chvíli přišel zpátky a my jsme potom cválali dál. No Elí je jak parní lokomotiva, šílený, to flákačenko bez sedla je teď znát , pak už jsem vyklusávala zpět a říkám si, v dáli kdo to tam prasí na té cestě tím autem, no dojedu blíž a policajti no byla to sranda.

Dneska ráno teda docela teplo oproti včera, ale celou noc u nás lilo

Ahoj!
Jo, z nás posledně taky nějaký pejsek nemohl. Asi nikdy tak velkého bílého "psa" neviděl

Já zrovna asi budu volat vetovi, nějak se mi nelíbí to zadní kopyto Usy jak měla rozseklou tu patku, zřejmě to prodělalo menší laminitidu, nehřeje, ale má kroužek už kolem celého obvodu, před pár dny měla jen v patkách, nevěděla jsem co to je, byla to jen vlnovka dole v patkách.

Sakra..nějaký povichr se zvedá

sadzi saj

30.9.2008 10:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Ahoj!
Jo, z nás posledně taky nějaký pejsek nemohl. Asi nikdy tak velkého bílého "psa" neviděl

Já zrovna asi budu volat vetovi, nějak se mi nelíbí to zadní kopyto Usy jak měla rozseklou tu patku, zřejmě to prodělalo menší laminitidu, nehřeje, ale má kroužek už kolem celého obvodu, před pár dny měla jen v patkách, nevěděla jsem co to je, byla to jen vlnovka dole v patkách.

Sakra..nějaký povichr se zvedá

Hele ale jak pelášil, otočil se nohy na ramena a zdrhal no docela sranda takový obřisko a jak se chudák bál.

Jejda, tak snad to nebude nic vážného

No prý se má začít zvedat vítra a na konci týdne má fučet vichr

30.9.2008 13:09
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Hele ale jak pelášil, otočil se nohy na ramena a zdrhal no docela sranda takový obřisko a jak se chudák bál.

Jejda, tak snad to nebude nic vážného

No prý se má začít zvedat vítra a na konci týdne má fučet vichr

Tak jsem volala vetovi, vyděšená a popsala mu jak to vypadá. Tak mě uklidnil, že to není schvácení, ale jak měla přeseklou tu patku, trauma a léčba..prostě se na chvíli přeruší růst rohoviny a pak to udělá ten žlábek-kroužek- kolem celého kopyta. Je to něco jako u nác třeba po chřipce když se na nehtu udělá rýcha..na ten způsob. že se nemám zneklidňovat, chodí normálně, klidně můžeme jezdit, všechno..postupně to odroste jako ta prasklina vzadu na patce od té rány. Jinak ¨rána má na sobě strup a dost se to zmenšílo, stáhlo, nemá už to tak dlouhé a nezasahuje to vůbec do růstové zóny rohoviny už, takže to bude ok.
Uf...

sadzi saj

30.9.2008 13:30
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):

No vidíš, tak to je super, hlavně, že to nic není

Takže už můžete jezdit

30.9.2008 13:38
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
No vidíš, tak to je super, hlavně, že to nic není

Takže už můžete jezdit

JJ, spadl mi kámen ze srdce.

Tady se sice trochu zatahuje a je divně, ale asi ji jdu osedlat a pojedeme se projet.

Tak zatím pá

zvířátková

30.9.2008 18:17
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
JJ, spadl mi kámen ze srdce.

Tady se sice trochu zatahuje a je divně, ale asi ji jdu osedlat a pojedeme se projet.

Tak zatím pá

Nazdárek!

No já mám fakt absťák bez vás.

Samozřejmě opět žádný ani mizivý záblesk toho, že by ten net fungoval. Ještě že jsem byla od půl osmé asi do půl jedné pryč, ten zbytek už jsem překousla. Zítra jsem taky měla jít do terénu, ale nemůžu, jelikož má mezi 9 a 12 přijít technik na ten modem, tak jsem zvědavá, kdy dorazí a co s tím zmůže. Jelikož mě to štve, kvůli němu nikam nemůžu, tak doufám, že to aspoň zprovozní.

Jinak dneska to počasí vcelku šlo, ale jak jsem odcházela ve čtyři z práce, tak se zatáhlo, začlo pršet, vítr, zima, no je tam fakt hnusně, tak vlezle, sice to není slejvák, ale usilovně krape a krape.

Stále jsem jak nafetovaná z těch prášků, bojuju sic můžu, ale dneska je mi teda od ranního probuzení pěkně zle od žaludku. A ještě mi zrudl a začal lochtat ten vpich od klíšťáka, tak doufám, že z toho nic nebude. Z toho mám fakt trauma.

30.9.2008 20:48
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Nazdárek!

No já mám fakt absťák bez vás.

Samozřejmě opět žádný ani mizivý záblesk toho, že by ten net fungoval. Ještě že jsem byla od půl osmé asi do půl jedné pryč, ten zbytek už jsem překousla. Zítra jsem taky měla jít do terénu, ale nemůžu, jelikož má mezi 9 a 12 přijít technik na ten modem, tak jsem zvědavá, kdy dorazí a co s tím zmůže. Jelikož mě to štve, kvůli němu nikam nemůžu, tak doufám, že to aspoň zprovozní.

Jinak dneska to počasí vcelku šlo, ale jak jsem odcházela ve čtyři z práce, tak se zatáhlo, začlo pršet, vítr, zima, no je tam fakt hnusně, tak vlezle, sice to není slejvák, ale usilovně krape a krape.

Stále jsem jak nafetovaná z těch prášků, bojuju sic můžu, ale dneska je mi teda od ranního probuzení pěkně zle od žaludku. A ještě mi zrudl a začal lochtat ten vpich od klíšťáka, tak doufám, že z toho nic nebude. Z toho mám fakt trauma.

Teda fuj...ten klíšťák snad nic neměl
Tady bylo celý den různě, ale nakonec do teď neprší. Byla jsem s Usou se projet. Chvíli teda zlobila...kroutila se, jely jsme po louce, kde chodívala se teď jen pást na volno, takže si myslela, že prostě se jezdit nebude a bude se jíst.. Nechtěla ani klusat rovně, jezdily jsme jak ožralé, pak by teda rovnou běhat, takže to ne, pak jako zase jen jíst..no to už vůbec né.... poté se trochu zklidnila a začala normálně reagovat, hezky jsme si zaklusaly podél řeky a pak jsem to brala po louce směrem domů a že si kousek zacváláme. No teda to bylo. Usa hezky klusala, já ji pobídla, naskočila, zhoupla se asi 4 x a davaj dostih. Já myslela že ji zabiju, zasedla jsem a houkla na ni jestli je normální a ta se zapíchla na místě, že jsem málem vylítla..jako do země víc se zapíchnout nohami už nešlo, nebo co.... tak to teda ne ....čtvrt hodiny jsme kroužily po louce a makala jak šroub, až chodila krásně pomalým klusem a cválala jak hodinky...si myslí, že se mnou vymete..... To ještě neví co ji čeká..jde vidět, že nohy má OK a elánu na rozdávání, takže tomu dávám cca něco přes týden, aby si zase zvykla že jezdí a půjde pod trenérku a to teprve bude valit bulvy...až na ni sedne Karla, tak Usamu trefí šlak.

Domů jsem to vzaly schválně kolem řeky a musely jsme brodem. To jsem teda koukala, že tam se mnou vlezla...asi po té buzeraci co zažila na louce, tak radši mlčela...protože zřejmě brodem něco velkého projíždělo, bylo to dost zřízené, ale dělala krčisko, koukala, ovšem opatrně to dolů slezla a řeku jsme přešly..cestou nahoru na břeh posbírala na ocase hromadu bodláků, jsem měla doma co vytahovat. Ale jinak byla dneska vcelku šikovná.

30.9.2008 21:00
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Teda fuj...ten klíšťák snad nic neměl
Tady bylo celý den různě, ale nakonec do teď neprší. Byla jsem s Usou se projet. Chvíli teda zlobila...kroutila se, jely jsme po louce, kde chodívala se teď jen pást na volno, takže si myslela, že prostě se jezdit nebude a bude se jíst.. Nechtěla ani klusat rovně, jezdily jsme jak ožralé, pak by teda rovnou běhat, takže to ne, pak jako zase jen jíst..no to už vůbec né.... poté se trochu zklidnila a začala normálně reagovat, hezky jsme si zaklusaly podél řeky a pak jsem to brala po louce směrem domů a že si kousek zacváláme. No teda to bylo. Usa hezky klusala, já ji pobídla, naskočila, zhoupla se asi 4 x a davaj dostih. Já myslela že ji zabiju, zasedla jsem a houkla na ni jestli je normální a ta se zapíchla na místě, že jsem málem vylítla..jako do země víc se zapíchnout nohami už nešlo, nebo co.... tak to teda ne ....čtvrt hodiny jsme kroužily po louce a makala jak šroub, až chodila krásně pomalým klusem a cválala jak hodinky...si myslí, že se mnou vymete..... To ještě neví co ji čeká..jde vidět, že nohy má OK a elánu na rozdávání, takže tomu dávám cca něco přes týden, aby si zase zvykla že jezdí a půjde pod trenérku a to teprve bude valit bulvy...až na ni sedne Karla, tak Usamu trefí šlak.

Domů jsem to vzaly schválně kolem řeky a musely jsme brodem. To jsem teda koukala, že tam se mnou vlezla...asi po té buzeraci co zažila na louce, tak radši mlčela...protože zřejmě brodem něco velkého projíždělo, bylo to dost zřízené, ale dělala krčisko, koukala, ovšem opatrně to dolů slezla a řeku jsme přešly..cestou nahoru na břeh posbírala na ocase hromadu bodláků, jsem měla doma co vytahovat. Ale jinak byla dneska vcelku šikovná.

Fuj, ale začíná se dost zvedat povichr. Asi v noci Usu zavřu, aby nedejbože nepadaly zase kroupy a nevlítla zas do plotu, chuděrka

sadzi saj

1.10.2008 08:05
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Fuj, ale začíná se dost zvedat povichr. Asi v noci Usu zavřu, aby nedejbože nepadaly zase kroupy a nevlítla zas do plotu, chuděrka

Dobré ráno,

tak koukám, že jsem zase první

Leo držím pěsti, ať po klíšťáku nic není a doufám, že už ti to zpraví, pač to je potom nuda v kolbence, není s kým pokecat, aspoň, že funguje Lucky

Lucky, jsem se zrovna chtěla zeptat, jak to vidíš s trenérkou jsem na Usu zvědavá. Koukám, že si měla včera zajímavou vyjížďku.

Já samozřejmě vylezla z práce a začlo lejt, klasika , dojela jsem k Elí, převlékla se a šla čistit, ale volala trenérka, že je zasekaná v Praze a dorazí tak za hodinu a půl, což se mi teda vůbec nehodilo a hlavně lilo a já už týden přecházím nějakou angínu či co, takže jsem překydala, nastlala a razila domů oběhat zvířectvo a jela si do sedlářství pro sedýlko, který mi měla vyzvednout trenérka, takže jsem si udělala výlet. Sedlo už mám v autě opravené, tak snad nám už bude sedět, jak má

1.10.2008 09:16
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno,

tak koukám, že jsem zase první

Leo držím pěsti, ať po klíšťáku nic není a doufám, že už ti to zpraví, pač to je potom nuda v kolbence, není s kým pokecat, aspoň, že funguje Lucky

Lucky, jsem se zrovna chtěla zeptat, jak to vidíš s trenérkou jsem na Usu zvědavá. Koukám, že si měla včera zajímavou vyjížďku.

Já samozřejmě vylezla z práce a začlo lejt, klasika , dojela jsem k Elí, převlékla se a šla čistit, ale volala trenérka, že je zasekaná v Praze a dorazí tak za hodinu a půl, což se mi teda vůbec nehodilo a hlavně lilo a já už týden přecházím nějakou angínu či co, takže jsem překydala, nastlala a razila domů oběhat zvířectvo a jela si do sedlářství pro sedýlko, který mi měla vyzvednout trenérka, takže jsem si udělala výlet. Sedlo už mám v autě opravené, tak snad nám už bude sedět, jak má

Ahojky! No to měla..taky jsem se dneska nemohla vykopat z postele jak mě všechno bolí Navíc je tady šílený povichr, Usa měla na noc zavřeno do výběhu a teď ráno jsem ji otevřena, nadšeně vyšla ven, fouklo ji pořádně do zadku a byla v mžiku vyděšeně zpátky, že tam teda nebude, tak fučí. Tak je zaparkovaná ve stáji a futruje seno.

No, asi během příštího týdne zajedu za Kájou..zaprvé pro granule a zadruhé na pevno domluvit tréninky, Usa už je dobrá, evidentně plá elánu a nohy ok. Takže ji čekají perné dny a hlavně šok, až na ni sedne Karla a navíc se špornama. Já šporny nikdy neměla a jednou ji vzala v hale Jana špornami, když jsem ji půlčila a to byly hysterické scény, že na ni sedí někdo jiný, obe mě se nechtěla hnout a jak ji fakt jemně přiložila špornu, tak jsem viděla Usu poprvé vyhodit! Kvičela, vyhazovala a mrskala sebou na všechny strany. Tak jsem fakt zvědavá co bude dělat...to si snad natočím

sadzi saj

1.10.2008 09:27
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Ahojky! No to měla..taky jsem se dneska nemohla vykopat z postele jak mě všechno bolí Navíc je tady šílený povichr, Usa měla na noc zavřeno do výběhu a teď ráno jsem ji otevřena, nadšeně vyšla ven, fouklo ji pořádně do zadku a byla v mžiku vyděšeně zpátky, že tam teda nebude, tak fučí. Tak je zaparkovaná ve stáji a futruje seno.

No, asi během příštího týdne zajedu za Kájou..zaprvé pro granule a zadruhé na pevno domluvit tréninky, Usa už je dobrá, evidentně plá elánu a nohy ok. Takže ji čekají perné dny a hlavně šok, až na ni sedne Karla a navíc se špornama. Já šporny nikdy neměla a jednou ji vzala v hale Jana špornami, když jsem ji půlčila a to byly hysterické scény, že na ni sedí někdo jiný, obe mě se nechtěla hnout a jak ji fakt jemně přiložila špornu, tak jsem viděla Usu poprvé vyhodit! Kvičela, vyhazovala a mrskala sebou na všechny strany. Tak jsem fakt zvědavá co bude dělat...to si snad natočím

No budeš to mít zajímavé a asi tam máte i halu na zimu blízko co??

Tak já jdu lepit štítky na nové katalogy, co jedno zboží nebude, no to je zase prácička

1.10.2008 09:35
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
No budeš to mít zajímavé a asi tam máte i halu na zimu blízko co??

Tak já jdu lepit štítky na nové katalogy, co jedno zboží nebude, no to je zase prácička

Nee, hala je v Bašce, ale přece jen platit trenéra a k tomu ještě halu, to bych se řádně prohla. I když někdy tam možná zajdeme, ale spíše sama trénovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík