Byla sem na nákupu v heřmanickém koňském obchodě a plna nadšení jsem si odvezla domů gumové zvony kentaur za 200,-. Další den je dávám svému nekovanému svěřenci a po první hodině tréninku jeden zvon prasknul tak, že to hezké nebylo. Samozřejmě jsem je odvezla na reklamaci, ale milovaný kentaur vzkázal, že to není vada materiálu a že to tudíž není jeho problém a zvony odmítl reklamovat. Asi mi chtěli naznačit, že je normální, že centimetrová pryž praskne odshora až dolů po první hodině používání na neokovaném koni.
Jeden milý pán sedlář se nabídl, že to sešije nějakým lanem aby byly použitelné, ale i tak mě to docela štve.
glissy
napsal(a):
Byla sem na nákupu v heřmanickém koňském obchodě a plna nadšení jsem si odvezla domů gumové zvony kentaur za 200,-. Další den je dávám svému nekovanému svěřenci a po první hodině tréninku jeden zvon prasknul tak, že to hezké nebylo. Samozřejmě jsem je odvezla na reklamaci, ale milovaný kentaur vzkázal, že to není vada materiálu a že to tudíž není jeho problém a zvony odmítl reklamovat. Asi mi chtěli naznačit, že je normální, že centimetrová pryž praskne odshora až dolů po první hodině používání na neokovaném koni.
Jeden milý pán sedlář se nabídl, že to sešije nějakým lanem aby byly použitelné, ale i tak mě to docela štve.
kentaur...to je kapitolka sama o sobě
glissy
napsal(a):
ahoj tak já mám taky zvony nevím jakou značku ale ne Kentaur. Ty maj pro nás malou velikost. Koupila jsem je v Dance and Jump tuším vyšly mě na 250Kč. Kobylka je chlaďaska a je má už asi 4měsíce, je nakutá a zvony mají od podkovy jenom pár povrchovejch škrábanců. Žádná prasklina, nemůžu si ztěžovat.
glissy
napsal(a):
já jezdím na sedle kentaur a je naprosto úžasné tak jsem ho považovala za spolehlivou značku, bohužel ovšem, těmi zvony se vyznamenali
tak se příště koupí nějaké starší, ale prověřené ale lepší když to odskákal zvon než Lookova noha, i když jak to mohlo prasknout stejně nepochopim...