olga visnakova
XXX.XXX.79.90
Ahoj holky, dnes mne oslovila velice milá paní, že shání domov pro svojí pětiletou klisničku Kačenku, průkaz o očkování vše má v pořádku. Ovšem klisna má ataxii na krčních obratlích a páteři a nebude tedy již nikdy pojizdná ani není možné přemýšlet o jejím připuštění. Náš stav je momentálně plný a tak než ji budeme moci přijmout, během 3-4 týdnů, pokouším se pomoci klisně i touto cestou. Jelikož z vás většinu znám, myslím a doufám, že se povede kobylce pomoci případně samozřejmě skončí po čase u nás. Děkuji
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
olga visnakova
napsal(a):
Ahoj holky, dnes mne oslovila velice milá paní, že shání domov pro svojí pětiletou klisničku Kačenku, průkaz o očkování vše má v pořádku. Ovšem klisna má ataxii na krčních obratlích a páteři a nebude tedy již nikdy pojizdná ani není možné přemýšlet o jejím připuštění. Náš stav je momentálně plný a tak než ji budeme moci přijmout, během 3-4 týdnů, pokouším se pomoci klisně i touto cestou. Jelikož z vás většinu znám, myslím a doufám, že se povede kobylce pomoci případně samozřejmě skončí po čase u nás. Děkuji
Tak jen posouvám................
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
olga visnakova
napsal(a):
Tak jen posouvám................
Opravdu nikdo známý?
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
thesis
napsal(a):
Ahoj, něco mě zrovna napadlo - respektive někdo tak se optám a dám ti vědět. Vezme občas nějakého starého či nemocného koně na pastviny, má to dotační a co jsem slyšela mají se koníci dobře. Uvidíme
Zkus se poptat, Kačik je zvyklá venku, ovšem za chvíli nebudou dotace na kus, ale na plochu, tak uvidíme, nechci riskovat thes., že by šla stylem-daruji-a podobně, no a místo tu pro ni v nejhorším bude..............moc děkuji
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
olga visnakova
napsal(a):
Zkus se poptat, Kačik je zvyklá venku, ovšem za chvíli nebudou dotace na kus, ale na plochu, tak uvidíme, nechci riskovat thes., že by šla stylem-daruji-a podobně, no a místo tu pro ni v nejhorším bude..............moc děkuji
jen točím
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
olga visnakova
napsal(a):
jen točím
p.s-už je u nás....................tak sháníme dál přímo my, žádné ježdění, žádné hříbo, ale nádherná starost..................také už je přeléčen Medly a tak oba jsou v nabídce. Jeden po 4000,- nejlépe na pastvu, společník, kamarád................Kačka si ještě projde rhb cvičením................