Po teploučkém víkendu, zase pondělí v nasazení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.9.2008 07:09
klafus

XXX.XXX.248.132

To sem tady zase tak brzo?Já chtěla jen plynule pokračovat a né zakládat

29.9.2008 07:11
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):

No proč, že tu dnes straším tak brzo... chtěla sem vám udělat hezký pracovní den ze včerejších fotek krásného podzimu u nás v Roudničce

29.9.2008 07:11
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
No proč, že tu dnes straším tak brzo... chtěla sem vám udělat hezký pracovní den ze včerejších fotek krásného podzimu u nás v Roudničce

Tak posílám pár barev do kanceláří

29.9.2008 07:12
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
Tak posílám pár barev do kanceláří

29.9.2008 07:15
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klafus napsal(a):

ahoj Klarulik, už sjem se kochala v babím létu - Jerryk je taky pozér, jak ta moje černá věc...
Jinak holky asi mě přerazíte, sjem hrozná ostuda, ale já sjem celý weekend jenom jezdila, dokonce i Kerka byl s cizím koněm venku a na tom sidepullu chodil na myšlenku, druhý den m potěšila ryzec, pod sedlo už klidně může a taky byla vzorná...prostě krásný weekend a každý den 4 hodinová vyjížďka..:))

29.9.2008 07:16
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):

dnes vám tady asi rapidně zvýším koncentraci žlutejch koníčků

29.9.2008 07:16
klafus

XXX.XXX.248.132

kukinatost napsal(a):
ahoj Klarulik, už sjem se kochala v babím létu - Jerryk je taky pozér, jak ta moje černá věc...
Jinak holky asi mě přerazíte, sjem hrozná ostuda, ale já sjem celý weekend jenom jezdila, dokonce i Kerka byl s cizím koněm venku a na tom sidepullu chodil na myšlenku, druhý den m potěšila ryzec, pod sedlo už klidně může a taky byla vzorná...prostě krásný weekend a každý den 4 hodinová vyjížďka..:))

před

29.9.2008 07:17
klafus

XXX.XXX.248.132

29.9.2008 07:18
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
po

a pár nejhezčích "bez barev"

29.9.2008 07:18
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
a pár nejhezčích "bez barev"

29.9.2008 07:21
klafus

XXX.XXX.248.132

klafus napsal(a):
.

a tahle se mi hrozně líbí :-) kluci pózovali. tak vám přeju krásný den a zbytek tradičně na: www.klafus.rajce.net
Paate

29.9.2008 07:27
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klafus napsal(a):
a tahle se mi hrozně líbí :-) kluci pózovali. tak vám přeju krásný den a zbytek tradičně na: www.klafus.rajce.net
Paate

hoj Klfusiště, užij si to ve škole, a´t ti to uteče:)

29.9.2008 07:38
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):
hoj Klfusiště, užij si to ve škole, a´t ti to uteče:)

Tak Janica na sidepullu spokojená jo?Teda spíše Kerkatý Tak je to prima..

Já jsem promeškala to krásné počasí a po dlouhé době jsem si odpočla doma a koně nechala na pospas jiným.. Ale ještě nám trochu toho pěkného počasí zbylo, takže toho dnes využiju

29.9.2008 07:46
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):
Tak Janica na sidepullu spokojená jo?Teda spíše Kerkatý Tak je to prima..

Já jsem promeškala to krásné počasí a po dlouhé době jsem si odpočla doma a koně nechala na pospas jiným.. Ale ještě nám trochu toho pěkného počasí zbylo, takže toho dnes využiju

tak já jsme si právě to počasí užila s ořama...
byo božsky, už si domlouvám ten sidepull v kombinaci černo přírodní, ať zabiju dvě mouchy jednou ranou:)))
a za chvilku bude...:)
akorát mě štve, že počasí má vydržet max. do dneška..od zítřka přeháňky a pro změnu pak od středy leje...:((
a já mám dneska zase brigádku - jakože zavážíme jízdárnu...a včera jsem se knečně viděla na tom tréninku a musím uznat, že po 15 minutách už jsme s ryzcem vypadaly docela slušně, i se mi an někteér okamžiky hezky dívalo, ale je toho ještě asi milion věcí, co musím pilovat:))

29.9.2008 07:48
molly

XXX.XXX.5.50

klafus napsal(a):

Dobré ráno, dámy... Venku se klube slunko, sice trochu frišno, ale krásně... Posnídala jsem já i Molinatá, tak vyrazíme na obhlídku okolních lesů... Mějte se fajnově

Jaňulí? A slíbené fotky?

29.9.2008 07:51
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
Dobré ráno, dámy... Venku se klube slunko, sice trochu frišno, ale krásně... Posnídala jsem já i Molinatá, tak vyrazíme na obhlídku okolních lesů... Mějte se fajnově

Jaňulí? A slíbené fotky?

já jsme psala, že sjem hrozná ostuda a akorát sjem furt rajtovalal nebo pracovalal a vyfocené nemám nic...:((
jsem prostě ostuda, ale sand to dneska doženu, i když zas je pilinová brigáda, ale na jízdárně se šlape, jak na obláčkách:))

29.9.2008 07:57
lanika

XXX.XXX.188.86

molly napsal(a):

Jaňulí? A slíbené fotky?

Klárušku, fotečky kouzelné, shlédla jsem všechy, tak nevím jestli je to tím fešným Jerykem nebo tvým talentem k foťáku
Já měla víkend zcela překvapivě pracovní, flákala jsem třináctky Takže Honzík makal 2 dny s chambonem a Oskaroidek se byl proběhnout s holčinami v lese

29.9.2008 09:05
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Klárušku, fotečky kouzelné, shlédla jsem všechy, tak nevím jestli je to tím fešným Jerykem nebo tvým talentem k foťáku
Já měla víkend zcela překvapivě pracovní, flákala jsem třináctky Takže Honzík makal 2 dny s chambonem a Oskaroidek se byl proběhnout s holčinami v lese

a mrtvo....

29.9.2008 09:11
klawdie

XXX.XXX.100.115

rocky napsal(a):
a mrtvo....

Jen Vás pozdravím, moc se asi tento týden neuvidíme, zbláznil se mi počítač tak budu muset sem tam přepadnout kolegův PC abyhc vás mohla aspon pozdravit, konící se o víkendu převážně opalovali a odpočívali, takže žádnej velkej hec...copak ta naše DAnulí se asi pěkně vyvaluje u móře

29.9.2008 09:38
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Jen Vás pozdravím, moc se asi tento týden neuvidíme, zbláznil se mi počítač tak budu muset sem tam přepadnout kolegův PC abyhc vás mohla aspon pozdravit, konící se o víkendu převážně opalovali a odpočívali, takže žádnej velkej hec...copak ta naše DAnulí se asi pěkně vyvaluje u móře

A jejda.....kláruš, abys netrpěla na absťák

29.9.2008 09:47
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
A jejda.....kláruš, abys netrpěla na absťák

No to počasí opravdu vybízí k focení......Doufám, že mi to dnes vyjde něco cvaknout, ikdyž máme doma brigádku. Chjo :-(

29.9.2008 09:59
markemic

XXX.XXX.84.176

klafus napsal(a):

Ahojky po ránu..Tak víkend byl nádhernej,až mi z toho bylo smutno,že se blíží zima
Místo aby se to počásko šetřilo na víkend,tak plýtvá teplem a slunkem v pondělí...

29.9.2008 10:14
cheyenne

XXX.XXX.159.233

klafus napsal(a):

Čusík všem, tak jsem zde po týdnu absence
Jako první foto vám dávám pro představu přesné místo v ohradě, které Saxula včera přeskočil.... no jo, skáču dobře, skáču rád , s přehledem si ani neškrtnul, asi mám parkurového kladrubáka... to skákání ve volnosti si příště asi rozmyslím

29.9.2008 10:16
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Čusík všem, tak jsem zde po týdnu absence
Jako první foto vám dávám pro představu přesné místo v ohradě, které Saxula včera přeskočil.... no jo, skáču dobře, skáču rád , s přehledem si ani neškrtnul, asi mám parkurového kladrubáka... to skákání ve volnosti si příště asi rozmyslím

Saxula s malým raubířem - adoptivním bratrem Spottym

29.9.2008 10:17
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Saxula s malým raubířem - adoptivním bratrem Spottym

29.9.2008 10:18
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):

Ještě přidám trochu žluté barvy

29.9.2008 10:19
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Ještě přidám trochu žluté barvy

Saxula včera musel sám, protože kámoška má říji a vzbudila se ještě trocha hormonů, tak jsme se báli, aby Cilku nezlomil nebo nepokopal (ve svých erotických pokusech je trochu nešikovný )

29.9.2008 10:20
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Saxula včera musel sám, protože kámoška má říji a vzbudila se ještě trocha hormonů, tak jsme se báli, aby Cilku nezlomil nebo nepokopal (ve svých erotických pokusech je trochu nešikovný )

Hardík měl maličkou rajťačku Terku

29.9.2008 10:22
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Hardík měl maličkou rajťačku Terku

A taky si skočil ve volnosti.... kroužil jako nabitá družice, nešel zastavit
Jen světelné podmínky nepřály mému foťáčku...

29.9.2008 10:22
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
A taky si skočil ve volnosti.... kroužil jako nabitá družice, nešel zastavit
Jen světelné podmínky nepřály mému foťáčku...

A samozřejmě makat na lonži se musí....

29.9.2008 10:24
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
A samozřejmě makat na lonži se musí....

Takže asi tak jsem vám to tu chtěla zaplácnout fotkama

sadzi saj

29.9.2008 10:33
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

cheyenne napsal(a):
Takže asi tak jsem vám to tu chtěla zaplácnout fotkama

Zuziku, děkuji moc za příspěvek v králíkách

29.9.2008 11:50
markemic

XXX.XXX.84.176

klafus napsal(a):

Teda holky,dneska končíte na třicítce??

29.9.2008 11:52
markemic

XXX.XXX.84.176

klafus napsal(a):

A stejnak zústanu u mého Paňasoňáčka!se zrcadlem fotí dneska už každej troubakdežto pěkný fotky z kompaktu,to je kumšt!

29.9.2008 11:59
cheyenne

XXX.XXX.159.233

markemic napsal(a):
A stejnak zústanu u mého Paňasoňáčka!se zrcadlem fotí dneska už každej troubakdežto pěkný fotky z kompaktu,to je kumšt!

A já jsem se tak snažila to tu trochu rozhýbat
Taky fotim kompaktem a nedám na něj dopustit

29.9.2008 12:05
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):

tyjo Market, krásné fotky...:)
já jsme zrovna doobědvala - čekaly mě halušky se zelím a uzeným..fakt mňamka....:)
musela sjme se pořádně najíst, páč mě odpoledne zas čekají mraky pilin...ale apsoň bude jízdárna vylepšená a musíme to udělat,dokud se dá autem dojet co nejblíž..
a potřebuju se zbavit tohohle...

29.9.2008 12:35
markemic

XXX.XXX.84.176

cheyenne napsal(a):

Však jo,nedáme na ně dopustit

29.9.2008 12:39
cheyenne

XXX.XXX.159.233

markemic napsal(a):
Však jo,nedáme na ně dopustit

No, děvčata, mizím v dál, tak ať vám zbytek práce uteče jako voda a užijte radosti s ořama.....
Páček zase zítra...

29.9.2008 12:42
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):
No, děvčata, mizím v dál, tak ať vám zbytek práce uteče jako voda a užijte radosti s ořama.....
Páček zase zítra...

hojec Evuli, pozdravuj Saxofona:)))a Hadraplán..:)

29.9.2008 12:45
markemic

XXX.XXX.84.176

kukinatost napsal(a):
tyjo Market, krásné fotky...:)
já jsme zrovna doobědvala - čekaly mě halušky se zelím a uzeným..fakt mňamka....:)
musela sjme se pořádně najíst, páč mě odpoledne zas čekají mraky pilin...ale apsoň bude jízdárna vylepšená a musíme to udělat,dokud se dá autem dojet co nejblíž..
a potřebuju se zbavit tohohle...

Děkujuměla jsem teď malou krizi,že nic neumím...Jsi jak já,já taky když vím,že bude náročný odpoledne,tak si musím vybrat oběd ,který mi vydrží dodávat energii mimimálně do večera
Však ono se ani ničím jiným fotit nemůže,když držíme v jedný ruce huně a v druhý foťák

29.9.2008 12:47
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
hojec Evuli, pozdravuj Saxofona:)))a Hadraplán..:)

chce, tady měl Ritchitan ještě kuliska mezi nohama, dneska už mu tam povlává jenom prázdný pytlík..:))

29.9.2008 13:52
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
chce, tady měl Ritchitan ještě kuliska mezi nohama, dneska už mu tam povlává jenom prázdný pytlík..:))

Zdar ženy tak PC mi zprovoznili jen to nejdůležitější stále nefachá..no je to pech...ale aspon na vás můžu juknout...se mi posralo ke všemu autíčko, takže dvojčička zas poletí do prd... jako by toho bylo málo...ch jo...kdy tohle skončí?

Přidejte reakci

Přidat smajlík