To sem tady zase tak brzo?Já chtěla jen plynule pokračovat a né zakládat
klafus
napsal(a):
No proč, že tu dnes straším tak brzo... chtěla sem vám udělat hezký pracovní den ze včerejších fotek krásného podzimu u nás v Roudničce
klafus
napsal(a):
No proč, že tu dnes straším tak brzo... chtěla sem vám udělat hezký pracovní den ze včerejších fotek krásného podzimu u nás v Roudničce
Tak posílám pár barev do kanceláří
klafus
napsal(a):
ahoj Klarulik, už sjem se kochala v babím létu - Jerryk je taky pozér, jak ta moje černá věc...
Jinak holky asi mě přerazíte, sjem hrozná ostuda, ale já sjem celý weekend jenom jezdila, dokonce i Kerka byl s cizím koněm venku a na tom sidepullu chodil na myšlenku, druhý den m potěšila ryzec, pod sedlo už klidně může a taky byla vzorná...prostě krásný weekend a každý den 4 hodinová vyjížďka..:))
klafus
napsal(a):
dnes vám tady asi rapidně zvýším koncentraci žlutejch koníčků
kukinatost
napsal(a):
ahoj Klarulik, už sjem se kochala v babím létu - Jerryk je taky pozér, jak ta moje černá věc...
Jinak holky asi mě přerazíte, sjem hrozná ostuda, ale já sjem celý weekend jenom jezdila, dokonce i Kerka byl s cizím koněm venku a na tom sidepullu chodil na myšlenku, druhý den m potěšila ryzec, pod sedlo už klidně může a taky byla vzorná...prostě krásný weekend a každý den 4 hodinová vyjížďka..:))
před
klafus
napsal(a):
.
a tahle se mi hrozně líbí :-) kluci pózovali. tak vám přeju krásný den a zbytek tradičně na: www.klafus.rajce.net
Paate
klafus
napsal(a):
a tahle se mi hrozně líbí :-) kluci pózovali. tak vám přeju krásný den a zbytek tradičně na: www.klafus.rajce.net
Paate
hoj Klfusiště, užij si to ve škole, a´t ti to uteče:)
kukinatost
napsal(a):
hoj Klfusiště, užij si to ve škole, a´t ti to uteče:)
Tak Janica na sidepullu spokojená jo?Teda spíše Kerkatý Tak je to prima..
Já jsem promeškala to krásné počasí a po dlouhé době jsem si odpočla doma a koně nechala na pospas jiným.. Ale ještě nám trochu toho pěkného počasí zbylo, takže toho dnes využiju
rocky
napsal(a):
Tak Janica na sidepullu spokojená jo?Teda spíše Kerkatý Tak je to prima..
Já jsem promeškala to krásné počasí a po dlouhé době jsem si odpočla doma a koně nechala na pospas jiným.. Ale ještě nám trochu toho pěkného počasí zbylo, takže toho dnes využiju
tak já jsme si právě to počasí užila s ořama...
byo božsky, už si domlouvám ten sidepull v kombinaci černo přírodní, ať zabiju dvě mouchy jednou ranou:)))
a za chvilku bude...:)
akorát mě štve, že počasí má vydržet max. do dneška..od zítřka přeháňky a pro změnu pak od středy leje...:((
a já mám dneska zase brigádku - jakože zavážíme jízdárnu...a včera jsem se knečně viděla na tom tréninku a musím uznat, že po 15 minutách už jsme s ryzcem vypadaly docela slušně, i se mi an někteér okamžiky hezky dívalo, ale je toho ještě asi milion věcí, co musím pilovat:))
klafus
napsal(a):
Dobré ráno, dámy... Venku se klube slunko, sice trochu frišno, ale krásně... Posnídala jsem já i Molinatá, tak vyrazíme na obhlídku okolních lesů...
Mějte se fajnově
Jaňulí? A slíbené fotky?
molly
napsal(a):
Dobré ráno, dámy... Venku se klube slunko, sice trochu frišno, ale krásně... Posnídala jsem já i Molinatá, tak vyrazíme na obhlídku okolních lesů...
Mějte se fajnově
Jaňulí? A slíbené fotky?
já jsme psala, že sjem hrozná ostuda a akorát sjem furt rajtovalal nebo pracovalal a vyfocené nemám nic...:((
jsem prostě ostuda, ale sand to dneska doženu, i když zas je pilinová brigáda, ale na jízdárně se šlape, jak na obláčkách:))
molly
napsal(a):
Mějte se fajnově
Jaňulí? A slíbené fotky?
Klárušku, fotečky kouzelné, shlédla jsem všechy, tak nevím jestli je to tím fešným Jerykem nebo tvým talentem k foťáku
Já měla víkend zcela překvapivě pracovní, flákala jsem třináctky Takže Honzík makal 2 dny s chambonem a Oskaroidek se byl proběhnout s holčinami v lese
lanika
napsal(a):
Klárušku, fotečky kouzelné, shlédla jsem všechy, tak nevím jestli je to tím fešným Jerykem nebo tvým talentem k foťáku
Já měla víkend zcela překvapivě pracovní, flákala jsem třináctky Takže Honzík makal 2 dny s chambonem a Oskaroidek se byl proběhnout s holčinami v lese
a mrtvo....
rocky
napsal(a):
a mrtvo....
Jen Vás pozdravím, moc se asi tento týden neuvidíme, zbláznil se mi počítač tak budu muset sem tam přepadnout kolegův PC abyhc vás mohla aspon pozdravit, konící se o víkendu převážně opalovali a odpočívali, takže žádnej velkej hec...copak ta naše DAnulí se asi pěkně vyvaluje u móře
klawdie
napsal(a):
Jen Vás pozdravím, moc se asi tento týden neuvidíme, zbláznil se mi počítač tak budu muset sem tam přepadnout kolegův PC abyhc vás mohla aspon pozdravit, konící se o víkendu převážně opalovali a odpočívali, takže žádnej velkej hec...copak ta naše DAnulí se asi pěkně vyvaluje u móře
A jejda.....kláruš, abys netrpěla na absťák
lanika
napsal(a):
A jejda.....kláruš, abys netrpěla na absťák
No to počasí opravdu vybízí k focení......Doufám, že mi to dnes vyjde něco cvaknout, ikdyž máme doma brigádku. Chjo :-(
klafus
napsal(a):
Ahojky po ránu..Tak víkend byl nádhernej,až mi z toho bylo smutno,že se blíží zima
Místo aby se to počásko šetřilo na víkend,tak plýtvá teplem a slunkem v pondělí...
klafus
napsal(a):
Čusík všem, tak jsem zde po týdnu absence
Jako první foto vám dávám pro představu přesné místo v ohradě, které Saxula včera přeskočil.... no jo, skáču dobře, skáču rád , s přehledem si ani neškrtnul, asi mám parkurového kladrubáka... to skákání ve volnosti si příště asi rozmyslím
cheyenne
napsal(a):
Čusík všem, tak jsem zde po týdnu absence
Jako první foto vám dávám pro představu přesné místo v ohradě, které Saxula včera přeskočil.... no jo, skáču dobře, skáču rád , s přehledem si ani neškrtnul, asi mám parkurového kladrubáka... to skákání ve volnosti si příště asi rozmyslím
Saxula s malým raubířem - adoptivním bratrem Spottym
cheyenne
napsal(a):
Saxula s malým raubířem - adoptivním bratrem Spottym
cheyenne
napsal(a):
Ještě přidám trochu žluté barvy
Saxula včera musel sám, protože kámoška má říji a vzbudila se ještě trocha hormonů, tak jsme se báli, aby Cilku nezlomil nebo nepokopal (ve svých erotických pokusech je trochu nešikovný )
cheyenne
napsal(a):
Saxula včera musel sám, protože kámoška má říji a vzbudila se ještě trocha hormonů, tak jsme se báli, aby Cilku nezlomil nebo nepokopal (ve svých erotických pokusech je trochu nešikovný )
Hardík měl maličkou rajťačku Terku
cheyenne
napsal(a):
Hardík měl maličkou rajťačku Terku
A taky si skočil ve volnosti.... kroužil jako nabitá družice, nešel zastavit
Jen světelné podmínky nepřály mému foťáčku...
cheyenne
napsal(a):
A taky si skočil ve volnosti.... kroužil jako nabitá družice, nešel zastavit
Jen světelné podmínky nepřály mému foťáčku...
A samozřejmě makat na lonži se musí....
cheyenne
napsal(a):
A samozřejmě makat na lonži se musí....
Takže asi tak jsem vám to tu chtěla zaplácnout fotkama
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
cheyenne
napsal(a):
Takže asi tak jsem vám to tu chtěla zaplácnout fotkama
Zuziku, děkuji moc za příspěvek v králíkách
klafus
napsal(a):
Teda holky,dneska končíte na třicítce??
klafus
napsal(a):
A stejnak zústanu u mého Paňasoňáčka!se zrcadlem fotí dneska už každej troubakdežto pěkný fotky z kompaktu,to je kumšt!
markemic
napsal(a):
A stejnak zústanu u mého Paňasoňáčka!se zrcadlem fotí dneska už každej troubakdežto pěkný fotky z kompaktu,to je kumšt!
A já jsem se tak snažila to tu trochu rozhýbat
Taky fotim kompaktem a nedám na něj dopustit
cheyenne
napsal(a):
A já jsem se tak snažila to tu trochu rozhýbat
Taky fotim kompaktem a nedám na něj dopustit
tyjo Market, krásné fotky...:)
já jsme zrovna doobědvala - čekaly mě halušky se zelím a uzeným..fakt mňamka....:)
musela sjme se pořádně najíst, páč mě odpoledne zas čekají mraky pilin...ale apsoň bude jízdárna vylepšená a musíme to udělat,dokud se dá autem dojet co nejblíž..
a potřebuju se zbavit tohohle...
markemic
napsal(a):
Však jo,nedáme na ně dopustit
No, děvčata, mizím v dál, tak ať vám zbytek práce uteče jako voda a užijte radosti s ořama.....
Páček zase zítra...
cheyenne
napsal(a):
No, děvčata, mizím v dál, tak ať vám zbytek práce uteče jako voda a užijte radosti s ořama.....
Páček zase zítra...
hojec Evuli, pozdravuj Saxofona:)))a Hadraplán..:)
kukinatost
napsal(a):
tyjo Market, krásné fotky...:)
já jsme zrovna doobědvala - čekaly mě halušky se zelím a uzeným..fakt mňamka....:)
musela sjme se pořádně najíst, páč mě odpoledne zas čekají mraky pilin...ale apsoň bude jízdárna vylepšená a musíme to udělat,dokud se dá autem dojet co nejblíž..
a potřebuju se zbavit tohohle...
Děkujuměla jsem teď malou krizi,že nic neumím...
Jsi jak já,já taky když vím,že bude náročný odpoledne,tak si musím vybrat oběd ,který mi vydrží dodávat energii mimimálně do večera
Však ono se ani ničím jiným fotit nemůže,když držíme v jedný ruce huně a v druhý foťák
kukinatost
napsal(a):
hojec Evuli, pozdravuj Saxofona:)))a Hadraplán..:)
chce, tady měl Ritchitan ještě kuliska mezi nohama, dneska už mu tam povlává jenom prázdný pytlík..:))
kukinatost
napsal(a):
chce, tady měl Ritchitan ještě kuliska mezi nohama, dneska už mu tam povlává jenom prázdný pytlík..:))
Zdar ženy tak PC mi zprovoznili jen to nejdůležitější stále nefachá..no je to pech...ale aspon na vás můžu juknout...se mi posralo ke všemu autíčko, takže dvojčička zas poletí do prd... jako by toho bylo málo...ch jo...kdy tohle skončí?