Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.10.2008 13:48
andrys

XXX.XXX.1.35

MÁ NĚKDO KONÍKA NA PRODEJ...ČMB...SN...N. ASPOŇ 2 LETÉHO.

2.10.2008 14:12
sajma

XXX.XXX.144.98

andrys napsal(a):
MÁ NĚKDO KONÍKA NA PRODEJ...ČMB...SN...N. ASPOŇ 2 LETÉHO.

hřebec 10let, tahá v lese, pod sedlem hodný možná by byl na prodej vážnému zájemci....

2.10.2008 15:35
lutynta

XXX.XXX.172.6

sajma napsal(a):
hřebec 10let, tahá v lese, pod sedlem hodný možná by byl na prodej vážnému zájemci....

Jani..tuhle fotečku jsem už někde viděla.. Koník vypadá nádherně..obdivuji

2.10.2008 18:19
andrys

XXX.XXX.1.35

lutynta napsal(a):
Jani..tuhle fotečku jsem už někde viděla.. Koník vypadá nádherně..obdivuji

Díky moc ale já chci mlaďocha díky moc Luty.

2.10.2008 20:58
westgirl

XXX.XXX.227.219

sajma napsal(a):

To je krása,vypadá jak frís.Sajmo,od koho je prosím Tě to sedýlko,od Zajaca?nevíš,kolik stálo?chci si na něco takového naškudlit

2.10.2008 21:25
sajma

XXX.XXX.144.98

westgirl napsal(a):
To je krása,vypadá jak frís.Sajmo,od koho je prosím Tě to sedýlko,od Zajaca?nevíš,kolik stálo?chci si na něco takového naškudlit

ahoj hani tak sedátko mám od nebožtíka Hudečka jinak koník je ČMB ale spousta lidí v něm toho fríze vidí...

3.10.2008 07:40
westgirl

XXX.XXX.227.219

sajma napsal(a):
ahoj hani tak sedátko mám od nebožtíka Hudečka jinak koník je ČMB ale spousta lidí v něm toho fríze vidí...

tak od něj mám taky jeden kousek jenže kobyla zešpekatěla,je z ní began a nesedí jí už..budu se muset po něčem poohlídnout.černý began - vzácnost.my měli kdysi na ZD černého důchodce Cigána,valach.byl to český chladnokrevník ale pak ho tom ožralovi kočímu sebrali na jatka do Itálie opili ho a...přála bych jim totéž vrahům

3.10.2008 09:20
tecos

XXX.XXX.201.43

westgirl napsal(a):
tak od něj mám taky jeden kousek jenže kobyla zešpekatěla,je z ní began a nesedí jí už..budu se muset po něčem poohlídnout.černý began - vzácnost.my měli kdysi na ZD černého důchodce Cigána,valach.byl to český chladnokrevník ale pak ho tom ožralovi kočímu sebrali na jatka do Itálie opili ho a...přála bych jim totéž vrahům

Už jsem psala do minulého téma, tak doufám, že to admin znovu nesmaže
Máme doma k prodeji dvouletého hřebce ardéna,černého. Dovoz, luxusní zvíře s velkým příslibem do budoucna. Přivezli jsme dva bratry po otci - jednoho si necháváme a druhý je k prodeji. Oba v předvíběru hřebců do testu, velice kladně hodnoceni.
Třetí arden ve stáji - oba předešlí makají v lese za dva, soutěží a vyhrávají . Krasavci za kterými se každý ohlédne. Jeden v rámci oživení krve ČMB v ČR plemeníkem.
Pracují v lese, jezdí formanky, těžký tah, ovladatelnost v kládě. Příští týden jedeme na ME.
Foto plemeníka.
Prcky vyfocené ještě nemám, ale pracuji na tom.

5.10.2008 12:14
andrys

XXX.XXX.1.35

tecos napsal(a):
Už jsem psala do minulého téma, tak doufám, že to admin znovu nesmaže
Máme doma k prodeji dvouletého hřebce ardéna,černého. Dovoz, luxusní zvíře s velkým příslibem do budoucna. Přivezli jsme dva bratry po otci - jednoho si necháváme a druhý je k prodeji. Oba v předvíběru hřebců do testu, velice kladně hodnoceni.
Třetí arden ve stáji - oba předešlí makají v lese za dva, soutěží a vyhrávají . Krasavci za kterými se každý ohlédne. Jeden v rámci oživení krve ČMB v ČR plemeníkem.
Pracují v lese, jezdí formanky, těžký tah, ovladatelnost v kládě. Příští týden jedeme na ME.
Foto plemeníka.
Prcky vyfocené ještě nemám, ale pracuji na tom.

Pro Tecos.....paráda skama seš a jaká je cena.....já sem od Bruntálu....škoda že nemáš fotky .

5.10.2008 17:54
woldemortik

XXX.XXX.199.200

andrys napsal(a):
Pro Tecos.....paráda skama seš a jaká je cena.....já sem od Bruntálu....škoda že nemáš fotky .

Pro Tecos nebily jste na hluboké?, s temito koníky asi ano moc jsem je tam obdivovala.kočí pan koštal jestly je to správně.

5.10.2008 21:16
tecos

XXX.XXX.26.56

woldemortik napsal(a):
Pro Tecos nebily jste na hluboké?, s temito koníky asi ano moc jsem je tam obdivovala.kočí pan koštal jestly je to správně.

Jo, to jsou naši bobánci.
Dojeli jsme vyfotit malého - máme ho u známého, u nás ve stáji je momentálně plno.Je abnormálně hodný, jezdila jsem tam na něm, bez sedla a ani nemrkl.
Jsme z Hronova - Východní čechy. Cena je 65tis. Kč.
Zajímalo by nás (Renča) kolikátý by to byl Váš kůň, hřebec, chlaďas....

5.10.2008 21:18
tecos

XXX.XXX.26.56

tecos napsal(a):
Jo, to jsou naši bobánci.
Dojeli jsme vyfotit malého - máme ho u známého, u nás ve stáji je momentálně plno.Je abnormálně hodný, jezdila jsem tam na něm, bez sedla a ani nemrkl.
Jsme z Hronova - Východní čechy. Cena je 65tis. Kč.
Zajímalo by nás (Renča) kolikátý by to byl Váš kůň, hřebec, chlaďas....

a ještě hlavička

6.10.2008 19:11
andrys

XXX.XXX.1.35

tecos napsal(a):
a ještě hlavička

Já jezdím s konma od 17 let příští rok mně bude 40. Jako zamněstnanec sem mněl asi 25 až 30 koní,pět let dělám soukromně a mněl sem koní 9. stoho hřebců 5. Ten váš koník se mně moc líbí....tu hřívu má ostříhanou nebo vodrbanou....a jak že je starý......mladý.

6.10.2008 21:45
jurasek

XXX.XXX.112.250

andrys napsal(a):
Já jezdím s konma od 17 let příští rok mně bude 40. Jako zamněstnanec sem mněl asi 25 až 30 koní,pět let dělám soukromně a mněl sem koní 9. stoho hřebců 5. Ten váš koník se mně moc líbí....tu hřívu má ostříhanou nebo vodrbanou....a jak že je starý......mladý.

jé tecos ty jsi odsud mi jsme ze Rtyně

7.10.2008 07:08
tecos

XXX.XXX.201.43

jurasek napsal(a):
jé tecos ty jsi odsud mi jsme ze Rtyně

JJ, jsme z Broumovska.
Renča - nezlobte se, ale v profilu je napsaná jakási slečna a jistě pochopíte, že máme zájem prodat takového koně do co nejlepších rukou.
Jak jsem již psala, hřebec byl letos dvouletý, chystaný do testu. Tu hřívu mu ostříhali předchozí majitelé. Jestli Váš zájem trvá, nepiště na email a já Vám zašlu telefonický kontakt.

7.10.2008 19:08
andrys

XXX.XXX.1.35

tecos napsal(a):
JJ, jsme z Broumovska.
Renča - nezlobte se, ale v profilu je napsaná jakási slečna a jistě pochopíte, že máme zájem prodat takového koně do co nejlepších rukou.
Jak jsem již psala, hřebec byl letos dvouletý, chystaný do testu. Tu hřívu mu ostříhali předchozí majitelé. Jestli Váš zájem trvá, nepiště na email a já Vám zašlu telefonický kontakt.

Adélko já se ozvu na email v pátek jak přijede synátor z učení.....neumím to posílat..

7.10.2008 20:24
tecos

XXX.XXX.26.56

andrys napsal(a):
Adélko já se ozvu na email v pátek jak přijede synátor z učení.....neumím to posílat..

Ok. Přečteme si to, ale až v neděli, jedeme do Dobšiné

14.10.2008 18:48
andrys

XXX.XXX.1.35

tecos napsal(a):
Ok. Přečteme si to, ale až v neděli, jedeme do Dobšiné

Pro Adélu...prosím tě nezlob se že sem nenapsal na email kluk nebyl doma. Já sem jenom chtěl jsli by bylo možné poslat fotky toho konika...ale ze zadu z boku a trošku detajl těch jeho prs.

Přidejte reakci

Přidat smajlík