Hubertovky v okolí Šumperka - Olomouce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.10.2008 20:38
enriko

XXX.XXX.9.30

ahoj nevíte někdo o nějakém hubertovi pořádaném v okolí? jinde už jsou huberty v plném proudu, jen u nás se nic neděje...

3.10.2008 10:09
stieberova

XXX.XXX.248.182

enriko napsal(a):
ahoj nevíte někdo o nějakém hubertovi pořádaném v okolí? jinde už jsou huberty v plném proudu, jen u nás se nic neděje...

jsem od Králík (okr Ústí nad Orlicí) a v Králíkách byl Hubert předminulý týden. Byl to první ročník, tak jestli jsi mobilní i s koňmi, přijeď příští rok. Vloni byl takový menší hubert na Mlýnickém Dvoře (Červená Voda) a tam byla jedna jezdkyně s koněm z Olšan. Ono po státovce od Šumperka to k nám není daleko.

3.10.2008 10:19
enriko

XXX.XXX.9.30

stieberova napsal(a):
jsem od Králík (okr Ústí nad Orlicí) a v Králíkách byl Hubert předminulý týden. Byl to první ročník, tak jestli jsi mobilní i s koňmi, přijeď příští rok. Vloni byl takový menší hubert na Mlýnickém Dvoře (Červená Voda) a tam byla jedna jezdkyně s koněm z Olšan. Ono po státovce od Šumperka to k nám není daleko.

jej tak to je škoda, že jsem to nevěděla.jinak mobilní su..

3.10.2008 10:20
stieberova

XXX.XXX.248.182

enriko napsal(a):
jej tak to je škoda, že jsem to nevěděla.jinak mobilní su..

Tak ještě příští týden 11.10. je velmi pěkný Hubert v Žamberku, ale to už kousek je. Případně by tu byl jeden koník k naložení

3.10.2008 10:31
enriko

XXX.XXX.9.30

stieberova napsal(a):
Tak ještě příští týden 11.10. je velmi pěkný Hubert v Žamberku, ale to už kousek je. Případně by tu byl jeden koník k naložení

o žamberku vím a chtěla jsem tam jet.máte tedy místo v přepraváku?

3.10.2008 10:34
stieberova

XXX.XXX.248.182

enriko napsal(a):
o žamberku vím a chtěla jsem tam jet.máte tedy místo v přepraváku?

Já jedu s 2 koňmi, tedy vlek plný, ale chtěla jet kamarádka, která nemá přepravu a chce vyslat svoji dceru na poníkovi, ale nechce shánět přeravu jen pro 1 koně. Spíš kdyby někdo sám jel, tak že se přidá.
V Žamberku budu po 8. Poslední dobou je to obvykle téměř 50 koní.

3.10.2008 10:35
enriko

XXX.XXX.9.30

stieberova napsal(a):
Já jedu s 2 koňmi, tedy vlek plný, ale chtěla jet kamarádka, která nemá přepravu a chce vyslat svoji dceru na poníkovi, ale nechce shánět přeravu jen pro 1 koně. Spíš kdyby někdo sám jel, tak že se přidá.
V Žamberku budu po 8. Poslední dobou je to obvykle téměř 50 koní.

dáte mi kontakt na paní?že bych se s ní domluvila, že bych ji případně naložila.....

3.10.2008 10:39
stieberova

XXX.XXX.248.182

enriko napsal(a):
dáte mi kontakt na paní?že bych se s ní domluvila, že bych ji případně naložila.....

Já jí brnknu a domluvím se s ní a pak ten kontakt předám. Jestli si to třeba nerozmyslela..Kdyžtak dál na mém mailu zirafa@orlicko.cz nebo skype- renata.stieberova

3.10.2008 10:52
stieberova

XXX.XXX.248.182

stieberova napsal(a):
Já jí brnknu a domluvím se s ní a pak ten kontakt předám. Jestli si to třeba nerozmyslela..Kdyžtak dál na mém mailu zirafa@orlicko.cz nebo skype- renata.stieberova

Tady je fotka z loňska

Přidejte reakci

Přidat smajlík