Dlouhá chvíle . . . . 35 . . . . :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.10.2008 19:26
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
Kdepak jste kdo???

Tak ke koním jsem dojela, ale nezůstala tam, páč bych tam křenila akorát Míše s Járou, tak jsem říkala, at se pro mě holky rači ráno staví, že budu spát v klidu doma..:)

tak jak jeee??

Jinak ty fotky, co sem ted dávám, jsou z natáčení..jsem seděla na koni v mini sukni s holou prdelí..jo, bylo to hodně zajímavý...

4.10.2008 19:31
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
Tak ke koním jsem dojela, ale nezůstala tam, páč bych tam křenila akorát Míše s Járou, tak jsem říkala, at se pro mě holky rači ráno staví, že budu spát v klidu doma..:)

tak jak jeee??

Jinak ty fotky, co sem ted dávám, jsou z natáčení..jsem seděla na koni v mini sukni s holou prdelí..jo, bylo to hodně zajímavý...

jeny: auu .. . tos musela bejt sedřená celá

4.10.2008 19:47
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
jeny: auu .. . tos musela bejt sedřená celá

čoveče...sedřená jsem nebyla, jen mě mrtě vadilo, jak jsem se na to sedlo lepila...zadek mě bolel spíš z předchozího dne, kdy jsme měli 4 hodinový terének...ale při natáčení mě spíš mrtě vadilo jak mi ta sukně lítala a musela jsem si ji rukou mimo záběry přidržovat...jinak jsem měla pérka s chapsama, což se dalo..zbytek holek mělo to štěstí, že v tom filmu ještě nehrály a hlavně měly rajtky dobrý barvy, já mám jen kostkovaný...

celá banda elfek na koních...

4.10.2008 19:51
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
čoveče...sedřená jsem nebyla, jen mě mrtě vadilo, jak jsem se na to sedlo lepila...zadek mě bolel spíš z předchozího dne, kdy jsme měli 4 hodinový terének...ale při natáčení mě spíš mrtě vadilo jak mi ta sukně lítala a musela jsem si ji rukou mimo záběry přidržovat...jinak jsem měla pérka s chapsama, což se dalo..zbytek holek mělo to štěstí, že v tom filmu ještě nehrály a hlavně měly rajtky dobrý barvy, já mám jen kostkovaný...

celá banda elfek na koních...

hele a co to bylo vlastně za natáčení koukám nejsem v obraze

4.10.2008 20:00
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
hele a co to bylo vlastně za natáčení koukám nejsem v obraze

no už asi rok a kousek natáčím amatérskej fantasy film Legendy Elfée....no a ted jsme využili i naše koně pro natáčení scény, jak elfky táhnou do boje..

4.10.2008 20:01
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
no už asi rok a kousek natáčím amatérskej fantasy film Legendy Elfée....no a ted jsme využili i naše koně pro natáčení scény, jak elfky táhnou do boje..

Aha .... vida tak tu máme budoucí herečku

4.10.2008 20:04
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
Aha .... vida tak tu máme budoucí herečku

noooo...ty jsi mi ale vtipálek... hehe, asi by mi to nevadilo, ale dost o tom pochybuju, přestože se mnou rejža je spokojenej..

Makulka a Sebastian (Zlatý kůň Zlaté podkovy)

4.10.2008 20:17
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
noooo...ty jsi mi ale vtipálek... hehe, asi by mi to nevadilo, ale dost o tom pochybuju, přestože se mnou rejža je spokojenej..

Makulka a Sebastian (Zlatý kůň Zlaté podkovy)

no vidíš tak proč ne...

6.10.2008 21:36
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
no vidíš tak proč ne...

Zdravim ... koukám liduprázdno

6.10.2008 22:01
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
Zdravim ... koukám liduprázdno

ahojda..no jakoby tě to překvapovalo...

7.10.2008 15:07
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
ahojda..no jakoby tě to překvapovalo...

pravda

8.10.2008 20:00
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
pravda

je tu někdooo?

8.10.2008 20:06
molly

XXX.XXX.5.50

red and white napsal(a):
Kdepak jste kdo???

Hoj Jenn... Byla jsem dnes na "výletě" se psíkem a pak na "schůzce", co se budoucnosti týká... Bylo krásně!!
Molinatá chlupatí a chlupatí, kde to ta holka bere?? A Roy roste jako z vody...

8.10.2008 20:19
jenysimons

XXX.XXX.237.100

molly napsal(a):
Hoj Jenn... Byla jsem dnes na "výletě" se psíkem a pak na "schůzce", co se budoucnosti týká... Bylo krásně!!
Molinatá chlupatí a chlupatí, kde to ta holka bere?? A Roy roste jako z vody...

Ahojda Zuzajdo...;)
No tak dnes bylo opravdu nádherně, jezdila jsem v triku a bezp. vestě a byla jsem totálně spocená..
Roye bych chtěla moc vidět, je kouzelnej...
a jak se jinak vede??

8.10.2008 20:21
molly

XXX.XXX.5.50

jenysimons napsal(a):
Ahojda Zuzajdo...;)
No tak dnes bylo opravdu nádherně, jezdila jsem v triku a bezp. vestě a byla jsem totálně spocená..
Roye bych chtěla moc vidět, je kouzelnej...
a jak se jinak vede??

Děkuju za optání, kdybych se měla lépe, mnozí by jistě záviděli
Molinatá OK, ostatní "havěť" taky... Takže..... Co Ty??

9.10.2008 17:28
red and white

XXX.XXX.125.26

molly napsal(a):
Děkuju za optání, kdybych se měla lépe, mnozí by jistě záviděli
Molinatá OK, ostatní "havěť" taky... Takže..... Co Ty??

pozdrav ze Severu čech

9.10.2008 19:21
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
pozdrav ze Severu čech

pozdrav i z východu..

9.10.2008 19:49
molly

XXX.XXX.5.50

jenysimons napsal(a):
pozdrav i z východu..

čau holky...
Ty Nerčí, odkud přesně jsi? Já původem ze šluknovského výběžku a spoustu známých mám na Teplicku a Mostecku

9.10.2008 19:54
jenysimons

XXX.XXX.237.100

molly napsal(a):
čau holky...
Ty Nerčí, odkud přesně jsi? Já původem ze šluknovského výběžku a spoustu známých mám na Teplicku a Mostecku

ahojda Zuzino....hele, dnes mi od tebe dorazil prázden mejlík... copak tam zase bylo hezkýho??

9.10.2008 19:57
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
ahojda Zuzino....hele, dnes mi od tebe dorazil prázden mejlík... copak tam zase bylo hezkýho??

Ahoj děvčata
Molly : z České Lípy , bydlela jsem ale 10 let ve Cvikově ( což je kousek, asi 20km od Č.Lípy )

9.10.2008 19:59
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
Ahoj děvčata
Molly : z České Lípy , bydlela jsem ale 10 let ve Cvikově ( což je kousek, asi 20km od Č.Lípy )

nerčí, jak jsi se dnes měla?? My zase měli krásný den...dnes jsme zase skákali, odjeli jsme si tak nějak menší parkurek stupně L s jednou 130cm překážkou a čistě..v tom byl i trojskok o 120cm, takže super..mám radost, Kíša je skvělej...dělá mi jen samou radost...

9.10.2008 20:04
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
nerčí, jak jsi se dnes měla?? My zase měli krásný den...dnes jsme zase skákali, odjeli jsme si tak nějak menší parkurek stupně L s jednou 130cm překážkou a čistě..v tom byl i trojskok o 120cm, takže super..mám radost, Kíša je skvělej...dělá mi jen samou radost...

Jeny: no vidíš to hlavně že je spokojenost
já dneska ani nebyla jezdit, přišla jsem ze školy pustila si DVD a usla u toho takže jsem se probudila asi v půl 6 šla vyzbírat výběh nakrmit a padla

9.10.2008 20:13
molly

XXX.XXX.5.50

red and white napsal(a):
Jeny: no vidíš to hlavně že je spokojenost
já dneska ani nebyla jezdit, přišla jsem ze školy pustila si DVD a usla u toho takže jsem se probudila asi v půl 6 šla vyzbírat výběh nakrmit a padla

přes Cvikov jezdím domů a v Č. Lípě mám příbuzné

Jen, to netuším, nic prázdného jsem neposílala Závada není na Vašem přijímači, vloudila se někam "mezi"

9.10.2008 20:14
red and white

XXX.XXX.125.26

molly napsal(a):
přes Cvikov jezdím domů a v Č. Lípě mám příbuzné

Jen, to netuším, nic prázdného jsem neposílala Závada není na Vašem přijímači, vloudila se někam "mezi"

molly: no vidíš to jaká náhoda

9.10.2008 20:17
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

tak pádím ženský mějte se

9.10.2008 20:17
molly

XXX.XXX.5.50

red and white napsal(a):

Náhoda nee... Mám tam na severu kořeny.. Jezdila jsem jako malá do JK v Habarticích( teta byla členkou) a pak do Markvartic. Tam měla její spolužačka 2 parkuroví koníky, takže jsem ty "herky" vlastně chytla přes ní

9.10.2008 20:18
jenysimons

XXX.XXX.237.100

molly napsal(a):
Náhoda nee... Mám tam na severu kořeny.. Jezdila jsem jako malá do JK v Habarticích( teta byla členkou) a pak do Markvartic. Tam měla její spolužačka 2 parkuroví koníky, takže jsem ty "herky" vlastně chytla přes ní

molly, myslím, že to bude nákej problém někde mezi jak říkáš..hehe...no a co tambylo tak hezkýho??

olga visnakova

9.10.2008 20:20
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

jenysimons napsal(a):
molly, myslím, že to bude nákej problém někde mezi jak říkáš..hehe...no a co tambylo tak hezkýho??

no zdarec, uf, taaaaaaaakovou dobu jsem Vás nechytla. Dnes bylo sakra hezky, že-po dlouhé době.

9.10.2008 20:24
molly

XXX.XXX.5.50

olga visnakova napsal(a):
no zdarec, uf, taaaaaaaakovou dobu jsem Vás nechytla. Dnes bylo sakra hezky, že-po dlouhé době.

Zdar, mám nafocené zas mrtě fotek, tak se v tom hrabu

9.10.2008 20:33
jenysimons

XXX.XXX.237.100

Ahojda Oli..tak jak se vede?? Ty jo, koukala jsem, jak jste se chytly se simčinou maminkou, co se sakra tak najednou stalo??

9.10.2008 20:34
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
Ahojda Oli..tak jak se vede?? Ty jo, koukala jsem, jak jste se chytly se simčinou maminkou, co se sakra tak najednou stalo??

zuzajdoo, tak sem něco naházej...

olga visnakova

9.10.2008 20:38
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

jenysimons napsal(a):

prosím Tě, úbec to nehodlám řešit, šlo o problém v domluvě na vystoupení u nás, tak ta diskuze asi měla být............to je jedno. Ve zkratce-platím-li něco více účinkujícím, chci aby z toho měli všichni účinkující, ne jeden. Mrzí mě to, ovšem nelze ustupovat neustále a dělat ze sebe vola. Jinak si myslím, že to je fajn ženská-viděla jsem se s ní jednou u nás na kurzu. Docela to spíš zabolelo, jsem tydlít citlivka.

9.10.2008 20:40
jenysimons

XXX.XXX.237.100

prosím Tě, úbec to nehodlám řešit, šlo o problém v domluvě na vystoupení u nás, tak ta diskuze asi měla být............to je jedno. Ve zkratce-platím-li něco více účinkujícím, chci aby z toho měli všichni účinkující, ne jeden. Mrzí mě to, ovšem nelze ustupovat neustále a dělat ze sebe vola. Jinak si myslím, že to je fajn ženská-viděla jsem se s ní jednou u nás na kurzu. Docela to spíš zabolelo, jsem tydlít citlivka.

jo takže to má už trochu hlubší počátky..hmm, neuděláš nic no..

olga visnakova

9.10.2008 20:45
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

jenysimons napsal(a):
jo takže to má už trochu hlubší počátky..hmm, neuděláš nic no..

Hm, to jo, no, ale bylo by fajn změnit svět, třeba by nemusel být ani žádný útulek pro koně, žádní týraní pejsci, spokojených lidí by bylo.........hm-hahaha-jak hezké je snít.No, hup do reality-v sobotu máme schůzi, musíme zvednout roční příspěvek-chjo-mám z toho husinu. Z 500,- na 1500,-. No, snad to všichni skousnou..............

9.10.2008 20:46
jenysimons

XXX.XXX.237.100

Hm, to jo, no, ale bylo by fajn změnit svět, třeba by nemusel být ani žádný útulek pro koně, žádní týraní pejsci, spokojených lidí by bylo.........hm-hahaha-jak hezké je snít.No, hup do reality-v sobotu máme schůzi, musíme zvednout roční příspěvek-chjo-mám z toho husinu. Z 500,- na 1500,-. No, snad to všichni skousnou..............

panejo to je o dost...ale to se nějak poddá...

olga visnakova

9.10.2008 20:50
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

jenysimons napsal(a):
panejo to je o dost...ale to se nějak poddá...

doufám, zase to je na rok a na měsíc to vychází 125,-kč. Jenže se tu zase až tak moc nejezdí............

9.10.2008 20:59
molly

XXX.XXX.5.50

red and white napsal(a):
Kdepak jste kdo???

Nějak jsem nepočítala s těma nataženejma nohama
Jinak ještě na nich dělám, tak se loučím, fota budou příště

olga visnakova

9.10.2008 21:00
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

doufám, zase to je na rok a na měsíc to vychází 125,-kč. Jenže se tu zase až tak moc nejezdí............

no, pádím, přijel Jery, tak dokulej s mužským balíky a.........chvilka napětí.........budem mastit heroese-dospěláci-no jo noo. A OBČAS JERY HUPNE JUKNOUT NA kAČKU A ZASE. Moje děti se mi tlemí, mužskej mává rukou a mě Jery hrozně drtí..............

olga visnakova

9.10.2008 21:01
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

molly napsal(a):

molly-ty nohy jsou náhodou bomba

sadzi saj

10.10.2008 09:09
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

molly napsal(a):

Zuziku, tak to je hustá fotka

10.10.2008 12:39
red and white

XXX.XXX.125.26

sadzi saj napsal(a):
Zuziku, tak to je hustá fotka

Tak se budu trosku opičit i když takovou úžasnou kreaci nemám

Jste tu někdo ?

10.10.2008 12:50
molly

XXX.XXX.5.50

red and white napsal(a):
Tak se budu trosku opičit i když takovou úžasnou kreaci nemám

Jste tu někdo ?

já, odbíhám od plotny...

10.10.2008 20:13
red and white

XXX.XXX.125.26

molly napsal(a):
já, odbíhám od plotny...

molly-a co jsi kuchtila dobrého??

olga visnakova

11.10.2008 20:52
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):

raw, molly- měse kuchtí dobře, dnes jsem připravila jídlo pak byla shůze a manžel byl tak hodný že oběd k večeru dodělal...

11.10.2008 20:54
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

Ahoj přihodím pár foteček z dneška

Odpolední odpočinek

11.10.2008 20:58
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Ahoj přihodím pár foteček z dneška

Odpolední odpočinek

...potom trocha gymnastiky

11.10.2008 21:04
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
...potom trocha gymnastiky

utikej kááááčo utikej utikej....

olga visnakova

11.10.2008 21:05
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):

raw-mazeeeeeeeeeec-sportík

11.10.2008 21:08
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

popelka na svém oblíbeném utočišti - pod jabloní co kdyby nááhodou nějaký to jablíčko ještě spadlo??

11.10.2008 21:13
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
popelka na svém oblíbeném utočišti - pod jabloní co kdyby nááhodou nějaký to jablíčko ještě spadlo??

Olga - zdravíčko

- no prosím tahle se omar dnes uvelebil

olga visnakova

11.10.2008 21:14
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):

jéééééééééééé, to už je j ak naši.............také zkoumají zda něco ještě nespadlo:-) koukám všichni stejní

11.10.2008 21:15
red and white

XXX.XXX.125.26

jéééééééééééé, to už je j ak naši.............také zkoumají zda něco ještě nespadlo:-) koukám všichni stejní

Olg: nojo zlatíčka všihni jsou stejně rozežraný
jak se daří ??

11.10.2008 21:17
stalonek

XXX.XXX.163.66

juj to my dneska byli na hubertce.. se mi podařilo skočit pro ocas tak koník získal 3 kg dobrot, mrkve a jablíčka, a já nádherný hrneček s koňm,a a hubertkov´ým datem, a plyšovou lišku.... naštěstí 145 cm není na seskok nijak moc. jedna holka tam měla ponďu 127 cm, a smály sme se že ona taková dlouhá, by mohla jenom sehnout hlavu a rukou na zem a měla by ji..

11.10.2008 21:18
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
juj to my dneska byli na hubertce.. se mi podařilo skočit pro ocas tak koník získal 3 kg dobrot, mrkve a jablíčka, a já nádherný hrneček s koňm,a a hubertkov´ým datem, a plyšovou lišku.... naštěstí 145 cm není na seskok nijak moc. jedna holka tam měla ponďu 127 cm, a smály sme se že ona taková dlouhá, by mohla jenom sehnout hlavu a rukou na zem a měla by ji..

seščlo se i dost koní.. 18

11.10.2008 21:19
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):

Bára: Tak to gratulace!! to byl koník asi spokojenej co

olga visnakova

11.10.2008 21:19
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):
Olg: nojo zlatíčka všihni jsou stejně rozežraný
jak se daří ??

Docela mě štve počasí, že přišla zima tak brzy, jelikož stavíme nový přístřešek a myslela jsem, že se do zim.stihne a ejhle ono už k ránu mrzne...nechce se mi moc je zvykat na zavádění. Tak týden dva mi ještě chybí....

11.10.2008 21:21
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Bára: Tak to gratulace!! to byl koník asi spokojenej co

Olga - jo taky se mi to moc nezdá že budu muset "zazimovat" koníky zatím jsou pořád 24/7 venku a počítám že tak ještě měsíc budou

olga visnakova

11.10.2008 21:24
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):
Olga - jo taky se mi to moc nezdá že budu muset "zazimovat" koníky zatím jsou pořád 24/7 venku a počítám že tak ještě měsíc budou

do té doby snad hooonem přístřešek stihnem-doufám. jediný komu takový to pobyt nesedí jsou sporťáci....Ty dávám do boxu bez debaty...

11.10.2008 21:27
red and white

XXX.XXX.125.26

do té doby snad hooonem přístřešek stihnem-doufám. jediný komu takový to pobyt nesedí jsou sporťáci....Ty dávám do boxu bez debaty...

Vy tam máte taky sportaky?

11.10.2008 21:31
stalonek

XXX.XXX.163.66

jojo, ale hubertka byla náročná a kfyž došel domů, mlel z posledního. ale dobroty ho potěšily, a dvojnásobná porce ovsa, a trochu více sena se mu líbilo určitě taky..nojo, vypasenec. pořád by se cpal. pak sem ho na hodinku pustila doi výběhu, a on za tu hodinu jak měl hlad nažral v obvodu břicha 8 cm!! ted má přesně 198 cm.. tlusťoch jeden malej.. a po hubertce byl tak krásně aspoň trochu víc hubený..ale do hubeného má pořád daleko..

olga visnakova

11.10.2008 21:33
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

stalonek napsal(a):
jojo, ale hubertka byla náročná a kfyž došel domů, mlel z posledního. ale dobroty ho potěšily, a dvojnásobná porce ovsa, a trochu více sena se mu líbilo určitě taky..nojo, vypasenec. pořád by se cpal. pak sem ho na hodinku pustila doi výběhu, a on za tu hodinu jak měl hlad nažral v obvodu břicha 8 cm!! ted má přesně 198 cm.. tlusťoch jeden malej.. a po hubertce byl tak krásně aspoň trochu víc hubený..ale do hubeného má pořád daleko..

A jak se zadařilo?...

11.10.2008 21:34
stalonek

XXX.XXX.163.66

A jak se zadařilo?...

olga visnakova: ten příspěvek je pro koho ten poslední?

11.10.2008 21:34
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):

Bára: Ale však je pěkneeej To víš štíhlího plňase z něj mít nebudeš
Však ty moji jsou taky dobrý sekačky spotřebu maj jak tatra

olga visnakova

11.10.2008 21:37
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

stalonek napsal(a):
olga visnakova: ten příspěvek je pro koho ten poslední?

bára-joo-Tobě
raw-a taky se Ti stává, že krom pod jabloní koukají zvědavě, jen dáš ruku do kapsy....

11.10.2008 21:37
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
Bára: Ale však je pěkneeej To víš štíhlího plňase z něj mít nebudeš
Však ty moji jsou taky dobrý sekačky spotřebu maj jak tatra

¨jjn. akorát kdyby se tak uráčil s tím břichem makat, to by mi nevadilo..on je pak jak sud, a to už taky není pjekné, to už sjíždí sedýlko..

11.10.2008 21:41
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
¨jjn. akorát kdyby se tak uráčil s tím břichem makat, to by mi nevadilo..on je pak jak sud, a to už taky není pjekné, to už sjíždí sedýlko..

Bara: Joo to znám Omar je to samý když sem ho koupila měl šílený panděro..protože 3roky nic nedělal jen papal
ale těť pracuje docela hodně takže má postavičku jako lusk... žeby v něm ten údajnej arab přeci jen byl??

11.10.2008 21:45
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Bara: Joo to znám Omar je to samý když sem ho koupila měl šílený panděro..protože 3roky nic nedělal jen papal
ale těť pracuje docela hodně takže má postavičku jako lusk... žeby v něm ten údajnej arab přeci jen byl??

děvčata pááádím pa

olga visnakova

11.10.2008 21:56
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):
děvčata pááádím pa

Pa taky končím....

12.10.2008 12:12
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Kdepak jste kdo???

tak jsem zvědavá jak dneska dopadne Velká Pardubická...

12.10.2008 12:16
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
tak jsem zvědavá jak dneska dopadne Velká Pardubická...

12.10.2008 14:24
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):

ahojda..tak holky včera uělaly zdárně licence v Hořicích a ani nevíte, jak moc jsem si užila to, že já jsem konečně na podobný akci byla bez koně, mohla si dát čajíček s rumem a klidně i pivko a panáka... jak se vede??

12.10.2008 19:03
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
ahojda..tak holky včera uělaly zdárně licence v Hořicích a ani nevíte, jak moc jsem si užila to, že já jsem konečně na podobný akci byla bez koně, mohla si dát čajíček s rumem a klidně i pivko a panáka... jak se vede??

ahoj Jeny vyřiď gratulaci

12.10.2008 19:18
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
ahoj Jeny vyřiď gratulaci

Ahoj nerčí, vyřídím, děkuji..;)

12.10.2008 19:26
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
Ahoj nerčí, vyřídím, děkuji..;)

Jak dneska bylo??

12.10.2008 19:27
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
Jak dneska bylo??

tak nějak...no typicky podzimní počasí, při kterým se nedalo dělat nic než sedět u bedny...byli jsme vrátit přepravák, pak jsme šli s našima do hospody na posvícení pak jsem doma upravovala maturitní stužky a koukala na VP...takže dnešní den jakoby nebyl..:-D co ty??

12.10.2008 19:33
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
tak nějak...no typicky podzimní počasí, při kterým se nedalo dělat nic než sedět u bedny...byli jsme vrátit přepravák, pak jsme šli s našima do hospody na posvícení pak jsem doma upravovala maturitní stužky a koukala na VP...takže dnešní den jakoby nebyl..:-D co ty??

Ale jo šlo to, také jsem koukala na pardubickou pak šla jezdit den utek jako voda

12.10.2008 19:35
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
Ale jo šlo to, také jsem koukala na pardubickou pak šla jezdit den utek jako voda

já dnes jezdit nebyla..u koní jsem spala (včera po licencích jsem nejela domů) dvě noci po sobě no a ráno jak se vezl přepravák, tak jsem se zrovna nechala vyhodit doma...takže už bych tam ani nejela, navíc to počasí bylo na blití...

13.10.2008 16:28
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
já dnes jezdit nebyla..u koní jsem spala (včera po licencích jsem nejela domů) dvě noci po sobě no a ráno jak se vezl přepravák, tak jsem se zrovna nechala vyhodit doma...takže už bych tam ani nejela, navíc to počasí bylo na blití...

já už nikdy nebudu jíííst ... nikdy... je mi zle... fůůj jak můžu ... to je tak když člověk celej den nejí a pak přepadne ledničku a sežere dohromady sladký,slaný kyselý hořky atd atd... pěkně se mi to v žaludku pere

13.10.2008 19:16
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
já už nikdy nebudu jíííst ... nikdy... je mi zle... fůůj jak můžu ... to je tak když člověk celej den nejí a pak přepadne ledničku a sežere dohromady sladký,slaný kyselý hořky atd atd... pěkně se mi to v žaludku pere

hehe...tak to je jako když mám opici a říkám, že už nikdy nebudu pít... beztak si co nejdřív to pivo dám znova a toho panáka do toho taky..

14.10.2008 18:55
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
hehe...tak to je jako když mám opici a říkám, že už nikdy nebudu pít... beztak si co nejdřív to pivo dám znova a toho panáka do toho taky..

Ale tak to máme všichni !!

olga visnakova

14.10.2008 19:08
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):
Ale tak to máme všichni !!

to se bavíte o mě? :-) Přijde mi to tak, ráno jsme tu měli návštěvu z ciziny a koštovali nějakej mňam likéééééér-uuuuuuuuuuuáááááááááááááá-jen na to pomyslím-bolí mě hlava

14.10.2008 19:19
red and white

XXX.XXX.125.26

to se bavíte o mě? :-) Přijde mi to tak, ráno jsme tu měli návštěvu z ciziny a koštovali nějakej mňam likéééééér-uuuuuuuuuuuáááááááááááááá-jen na to pomyslím-bolí mě hlava

hmm my jsme si včera otevřeli kvalitní vínko... výborné ale měli jsme jen 1 lahvinku ale fakt lahodný !

14.10.2008 19:53
radule

XXX.XXX.105.14

red and white napsal(a):
hmm my jsme si včera otevřeli kvalitní vínko... výborné ale měli jsme jen 1 lahvinku ale fakt lahodný !

Ahoj holky, vás zdravím, jsem zde zase pouze na otočku, Bedříška už mám doma, takže dlouhá chvíle nic moc.

14.10.2008 20:21
jenysimons

XXX.XXX.237.100

radule napsal(a):
Ahoj holky, vás zdravím, jsem zde zase pouze na otočku, Bedříška už mám doma, takže dlouhá chvíle nic moc.

radule, kdy tě sakra budeme moct vyzpovídat?? sakriš...zastav se tu někdy na dýl...ne dycky si toho hned všimnu, že jsi sem psala..

15.10.2008 19:33
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
radule, kdy tě sakra budeme moct vyzpovídat?? sakriš...zastav se tu někdy na dýl...ne dycky si toho hned všimnu, že jsi sem psala..

Dobrý večír zase se hlásím do služby

olga visnakova

15.10.2008 19:38
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):
Dobrý večír zase se hlásím do služby

čauky, po dlouuuuhé době

15.10.2008 19:46
red and white

XXX.XXX.125.26

čauky, po dlouuuuhé době

ahooj jak se daří nějaké novinky?

olga visnakova

15.10.2008 19:59
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):
ahooj jak se daří nějaké novinky?

jo-už nabízíme i tu Kačku, i Medlyho, přijali jsme koníka lehce dušného a ejhle, on je takovej až moc živej a skáče jako prdlej.

15.10.2008 20:00
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jo-už nabízíme i tu Kačku, i Medlyho, přijali jsme koníka lehce dušného a ejhle, on je takovej až moc živej a skáče jako prdlej.

ahojda holky...hehe..musím se pochlubit...

sekla jsem s parkurem, jdu na western

15.10.2008 20:03
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
ahojda holky...hehe..musím se pochlubit...

sekla jsem s parkurem, jdu na western

samozřejmě kecám, ale dnes jsem vezla ke koním west. klobouk a měla takovou náladu, že říkám ze srandy, že si asi vezmu western a holky na mě...tak to je super, máme málo sedel, dnes jedem všichni ven a někdo by v něm musel, je to vyřešený... no tak jsem Kíšu nasedlala do novýho neprosedlýho (au) sedla a vyrazili jsme...no hele, pořád bez třmenu, do stehen mě šíleně řezaly náký hrany, ale jinak jsem si to užila...

15.10.2008 20:06
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Kdepak jste kdo???

olga - to je fotka toho nováčka?
Jeny - hej a taky ti přišli šíleně těžký a neohebný ty třmeny?? já když končila s parkurem a přesedlávala na western tak jsem to nejdřív jen tak občas zkusila a přišlo mi že v tom nemůžu hejbat s nohama a nakonec se mi to zalíbilo

15.10.2008 20:08
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Jeny - hej a taky ti přišli šíleně těžký a neohebný ty třmeny?? já když končila s parkurem a přesedlávala na western tak jsem to nejdřív jen tak občas zkusila a přišlo mi že v tom nemůžu hejbat s nohama a nakonec se mi to zalíbilo

hele ale jeny - ten druhej podbřišák má být volnej abys mezi břicho koně a popruhem strčila pěst - ten se neutahuje jen pro info !!! ( je to pozůstatek z lasování telat aby se při lasování nepřevrátilo sedlo )

15.10.2008 20:09
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):

nerčí ani mi jako nemluv...ty jo...navíc jak to je neprosednutý, tak jsem ze začátku byla při rychlejším pohybu než je krok hned bez třemů a lítala tam jak magor a snažila se držet aspon kolenama, takže mě bolej i mrtě třísla a to pocítím pořádně až zítra při tréninku.. jinak třmeny fakt sakra naprd...to je na vykloubení kolene nebo kotníku...a co, sluší nám too??

15.10.2008 20:10
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
nerčí ani mi jako nemluv...ty jo...navíc jak to je neprosednutý, tak jsem ze začátku byla při rychlejším pohybu než je krok hned bez třemů a lítala tam jak magor a snažila se držet aspon kolenama, takže mě bolej i mrtě třísla a to pocítím pořádně až zítra při tréninku.. jinak třmeny fakt sakra naprd...to je na vykloubení kolene nebo kotníku...a co, sluší nám too??

nerčí, neměl to pořádně dotežený, ptala jsem se ještě radši holek, ale...dík za info, pokud náký příště bude, tak si na to dám bacha..

15.10.2008 20:12
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):

jasně že vám to sluší - je to všechno o zvyku mě to teť přijde pohodlné a když jsem o prázkách po dlouhý době sedla do anglie vláli mi tam pekne nohy a když jsem jela z kopce tak se mi jednou stalo že jsem sjela Omarovy na krk před sedlo - :D

15.10.2008 20:14
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
jasně že vám to sluší - je to všechno o zvyku mě to teť přijde pohodlné a když jsem o prázkách po dlouhý době sedla do anglie vláli mi tam pekne nohy a když jsem jela z kopce tak se mi jednou stalo že jsem sjela Omarovy na krk před sedlo - :D

jej, chyběla ti tam hruška, coo?? tak to mě tam dnes překážela...pak jsem se i kvůli třmenům ve cvalu stavěla do stehnovýho sedu a prostě hruška mě drcala do vesty...

15.10.2008 20:14
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

jeny - jo v pohodě jen mi to na tý fotce přišlo že je tak trošku přiškrcenej

15.10.2008 20:16
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
jeny - jo v pohodě jen mi to na tý fotce přišlo že je tak trošku přiškrcenej

jeny - nojo člověk se přizpůsobý sedlu v anglii i ve west. se uplně jinak sedí...nojo vše je o zvyku a každý má to svoje co mu vyhovuje
Ale ta hruška mi tam sakra chyběla !!

15.10.2008 20:20
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
jeny - nojo člověk se přizpůsobý sedlu v anglii i ve west. se uplně jinak sedí...nojo vše je o zvyku a každý má to svoje co mu vyhovuje
Ale ta hruška mi tam sakra chyběla !!

hele, tak jako já jsem seděla prvně ve westernu v Německu u tety na qaterovi ( sakraaa jak se to píše? :-D) no a to byla pohodlnost sama jako..sedlo bylo prosedlý a moc se mi to líbilo..to nový je naprd..

tohle nám sluší stejně víc..

olga visnakova

15.10.2008 20:22
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):

raw-ano-je to nový koník, hrozně šikovný. Léky baští bez odmlouvání a čilej je až až. Teď ho ještě vykrmit a je to.
jeny-já zas western miluju a anglie mi přijde méně pohodlná, jde o zvyk. Ale oobčas si zkusit to druhé není špatné.

15.10.2008 20:26
jenysimons

XXX.XXX.237.100

raw-ano-je to nový koník, hrozně šikovný. Léky baští bez odmlouvání a čilej je až až. Teď ho ještě vykrmit a je to.
jeny-já zas western miluju a anglie mi přijde méně pohodlná, jde o zvyk. Ale oobčas si zkusit to druhé není špatné.

oli já ani proti jednomu nemám naprosto nic, jen prostě kdyby to sedlo nebylo funglovka nový, bylo by to pohodlnější a já bych si to užila vícero..přesto dnes prostě byli v teríénu všichni včetně 25 letý babičky a ročka (na volno)....

15.10.2008 20:26
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
hele, tak jako já jsem seděla prvně ve westernu v Německu u tety na qaterovi ( sakraaa jak se to píše? :-D) no a to byla pohodlnost sama jako..sedlo bylo prosedlý a moc se mi to líbilo..to nový je naprd..

tohle nám sluší stejně víc..

tady ti teda taky šoupnu pro srovnání sebe s popelkou v dobách anglie

15.10.2008 20:28
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
oli já ani proti jednomu nemám naprosto nic, jen prostě kdyby to sedlo nebylo funglovka nový, bylo by to pohodlnější a já bych si to užila vícero..přesto dnes prostě byli v teríénu všichni včetně 25 letý babičky a ročka (na volno)....

olga- a co mu je jenom dušnost nebo i něco jinýho

15.10.2008 20:33
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
olga- a co mu je jenom dušnost nebo i něco jinýho

nerčí, tohle není takovej nezvyk...viděla jsem tě ve west. jen na omarkoj a nedáváš sem tolik jezdeckých fotek, aby to pro mě bylonezvyklý..navíc prostě popelce to moc sluší..

osel Kíša :-D

15.10.2008 20:38
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
nerčí, tohle není takovej nezvyk...viděla jsem tě ve west. jen na omarkoj a nedáváš sem tolik jezdeckých fotek, aby to pro mě bylonezvyklý..navíc prostě popelce to moc sluší..

děkuju - něco jsem teda hodím abys měla představu :D

15.10.2008 20:38
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):

náhodou...doooost dobrýýýý...

15.10.2008 20:39
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

tady takovej zvláštní úhel pohledu ..

15.10.2008 20:40
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):

hele, mrtě zajímavý fotečky..;)

olga visnakova

15.10.2008 20:41
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

jenysimons napsal(a):

jns-nové, to chápu. Ono i poté Tě třmeny táhnou kamsi, kde to neznáš, jsi-li zvyklá na anglii. Kíša je ne jak osel, ale oslánek. Jen hajnout.
raw-dle vyšetření je dušnost téměř žádná, žádné poškození, srdce, plíce o.k, dech břichem chybí, kašlal chvilku v pondělí den po dovozu a to jen kýchl...........a čilej? Až až

15.10.2008 20:43
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

trénink to je asi 3 roky stará fotka

olga visnakova

15.10.2008 20:47
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

jns-nové, to chápu. Ono i poté Tě třmeny táhnou kamsi, kde to neznáš, jsi-li zvyklá na anglii. Kíša je ne jak osel, ale oslánek. Jen hajnout.
raw-dle vyšetření je dušnost téměř žádná, žádné poškození, srdce, plíce o.k, dech břichem chybí, kašlal chvilku v pondělí den po dovozu a to jen kýchl...........a čilej? Až až

já vím, první fotky nepovedené-krom lehoučké dušnosti chce trochu přikrmit teda.................

15.10.2008 20:48
red and white

XXX.XXX.125.26

splašená popelka aneb smrt ve vočích jee tady jsem chodila ještě do 7mý nebo 8mý třídy na základku - to bylo po tý operaci kdy jsem musela chodit obrněná ve vestě .. děs takovejch hádek s rodičema nedalo se v tom jezdit hrozně mi t o vadilo

olga - aha ... a odkud se k vam dostal

15.10.2008 20:49
jenysimons

XXX.XXX.237.100

nerčí: no panejo... hehe...ti taky můžu ukázat něco, ale myslím, že to pro tebe nebude vůbec nic novýho taky tréninková fotka..

oli: takže je zdravej a schopnej veškerýho využití??

15.10.2008 20:53
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
splašená popelka aneb smrt ve vočích jee tady jsem chodila ještě do 7mý nebo 8mý třídy na základku - to bylo po tý operaci kdy jsem musela chodit obrněná ve vestě .. děs takovejch hádek s rodičema nedalo se v tom jezdit hrozně mi t o vadilo

olga - aha ... a odkud se k vam dostal

poslední ... aneb soutěž najdeš koně??

15.10.2008 20:55
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
nerčí: no panejo... hehe...ti taky můžu ukázat něco, ale myslím, že to pro tebe nebude vůbec nic novýho taky tréninková fotka..

jeny jste šikovný musím končit pa

olga visnakova

15.10.2008 20:57
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

jenysimons napsal(a):

No, veškerého? Šetrně, že a trošku doladit stav. Dělávalo na něm snad licku pár mladých a skákal. Odkud je nesmím moc ventilovat, stál ve Věřicích a majitelka Zena dost brečela u loučení. Čím více ho poznáváme, nedivím se.............

15.10.2008 21:06
jenysimons

XXX.XXX.237.100

No, veškerého? Šetrně, že a trošku doladit stav. Dělávalo na něm snad licku pár mladých a skákal. Odkud je nesmím moc ventilovat, stál ve Věřicích a majitelka Zena dost brečela u loučení. Čím více ho poznáváme, nedivím se.............

nerčí: měj se a dík ;)

oli: no tak v tom případě..proč se dostal k vám??

olga visnakova

15.10.2008 21:15
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

jenysimons napsal(a):
nerčí: měj se a dík ;)

oli: no tak v tom případě..proč se dostal k vám??

že je dušný, seč lehce a slečna sportuje..............ale věř, nám to nevadí. My se do vysokého sportu nijak nehrnem :-) i když s těma našima by to bylo zajímavé

olga visnakova

15.10.2008 21:16
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

že je dušný, seč lehce a slečna sportuje..............ale věř, nám to nevadí. My se do vysokého sportu nijak nehrnem :-) i když s těma našima by to bylo zajímavé

no, pádím do hajan-pá

15.10.2008 21:19
jenysimons

XXX.XXX.237.100

ne..tohle mi do hlavy fakt neleze..i kdyby byl Kíša dušný sebevíc, tak ho prostě miluju natolik, že bych pro něj naopak udělal to nejlepší, co by pro něj bylo a snažila se mu prostě zařídit, aby se měl skvěle, ale aby byl můj...rozhodně bych ho nedala...natož když slečna takhle brečela..nechápu...asi bych radši dala svým sport. ambicím na chvíli pokoj ...

16.10.2008 18:44
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
ne..tohle mi do hlavy fakt neleze..i kdyby byl Kíša dušný sebevíc, tak ho prostě miluju natolik, že bych pro něj naopak udělal to nejlepší, co by pro něj bylo a snažila se mu prostě zařídit, aby se měl skvěle, ale aby byl můj...rozhodně bych ho nedala...natož když slečna takhle brečela..nechápu...asi bych radši dala svým sport. ambicím na chvíli pokoj ...

jeny: to už je bohužel rozhodnutí - sport nebo milovaný koník ... holt někdo kdo nemá na financování dvou koní se může rozhodnout pro sport ... osobně bych takto nejednala ani kdyby byli moje lásky nasmrt nemocný - ale to proto že jsem pouze rekreační jezdec - u lidí co mají ambice do sportu to chápu - i proto bych to dělat nemohla, neměla bych to srdce dát toho koně pryč a pořídit si jiného,

Dneska jsem koníky poprvé zavřela na noc do boxu - byli pěkně vykuletý omar mi nejdřív do stáje nechtěl jít - ale za popelkou šel - popelka salámistka

16.10.2008 19:43
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
jeny: to už je bohužel rozhodnutí - sport nebo milovaný koník ... holt někdo kdo nemá na financování dvou koní se může rozhodnout pro sport ... osobně bych takto nejednala ani kdyby byli moje lásky nasmrt nemocný - ale to proto že jsem pouze rekreační jezdec - u lidí co mají ambice do sportu to chápu - i proto bych to dělat nemohla, neměla bych to srdce dát toho koně pryč a pořídit si jiného,

Dneska jsem koníky poprvé zavřela na noc do boxu - byli pěkně vykuletý omar mi nejdřív do stáje nechtěl jít - ale za popelkou šel - popelka salámistka

no jo, to já sice ambice do sportu mám veliký, ale tohle bych teda mojemu miláškovi fakt nikdy neudělala..na to bych neměla..

tak to naši koníci šli domů už odpolko, páč u nás hooodně pršelo (v tom jsem dokonce měla trénink) ale koníci byli spokojení..

16.10.2008 19:45
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
no jo, to já sice ambice do sportu mám veliký, ale tohle bych teda mojemu miláškovi fakt nikdy neudělala..na to bych neměla..

tak to naši koníci šli domů už odpolko, páč u nás hooodně pršelo (v tom jsem dokonce měla trénink) ale koníci byli spokojení..

ach jo soused má krásnýho koníka 6let hanoverák kříženej s něčim, krásný zvíře kámoška ho jezdila a jezdili jsme spolu ... tet ho prej jezdit nebude protoze na nej nema cas a nezvlada ho pod sedlem ( i kdyz musi rict ze je moc hodnej akorat se malinko leka ale to je jasny kdyz chodi malo pod sedlo ) kdybych nemela kone na jezdeni tak bych do nej sla....

16.10.2008 19:52
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):
ach jo soused má krásnýho koníka 6let hanoverák kříženej s něčim, krásný zvíře kámoška ho jezdila a jezdili jsme spolu ... tet ho prej jezdit nebude protoze na nej nema cas a nezvlada ho pod sedlem ( i kdyz musi rict ze je moc hodnej akorat se malinko leka ale to je jasny kdyz chodi malo pod sedlo ) kdybych nemela kone na jezdeni tak bych do nej sla....

no panejo..a nemáš fotečku?? to by mě zajímalo..

16.10.2008 19:54
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
no panejo..a nemáš fotečku?? to by mě zajímalo..

btw.: u nás má soused 6 fríských kobyl a jednoho hřebce...většina kobyl těsně před porodem.. taky bych si dala říct...

kuk

16.10.2008 19:56
red and white

XXX.XXX.125.26

jenysimons napsal(a):
btw.: u nás má soused 6 fríských kobyl a jednoho hřebce...většina kobyl těsně před porodem.. taky bych si dala říct...

kuk

nene fotku bohužel nemááám

16.10.2008 19:57
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

už založ další at furt nezakládám já

16.10.2008 19:57
jenysimons

XXX.XXX.237.100

red and white napsal(a):

jáááj, no to je naprdek, teda...a jak to vypadá...??

27.10.2008 09:02
kerry

XXX.XXX.224.4

jenysimons napsal(a):
jáááj, no to je naprdek, teda...a jak to vypadá...??

proste dlouha chvile :-D

Přidejte reakci

Přidat smajlík