Rychlostky na mistrovství

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.10.2008 21:35
jenee

XXX.XXX.150.58

Víkendové mistrovství WRC proběhlo v Horce nad Moravou u Olomouce. Kdo má zájem kouknout na video pouze z rychlostních disciplín tyče a barely, je na adrese:
http://www.ranchnazarach.estranky.cz/ stranka/novinky (1 mezera před stranka)

9.10.2008 10:44
jenee

XXX.XXX.150.58

jenee napsal(a):
Víkendové mistrovství WRC proběhlo v Horce nad Moravou u Olomouce. Kdo má zájem kouknout na video pouze z rychlostních disciplín tyče a barely, je na adrese:

Ika Kacířová poskytla krásné fotky nejen z rychlostních soutěží. Tak se s vámi podělím. Více foto najdete na stránkách.

9.10.2008 10:45
jenee

XXX.XXX.150.58

jenee napsal(a):

Foto: Ika Kacířová. Na fotce jsem já s Rokyškem. To už máme vše za sebou

9.10.2008 10:46
jenee

XXX.XXX.150.58

jenee napsal(a):

a další opět z dílny Irenky Kacířové. Toto je Blanka Mráčková a Pretoria Susan.

9.10.2008 10:47
jenee

XXX.XXX.150.58

jenee napsal(a):

Petra Čechová a Lucky Peppy King

9.10.2008 10:48
jenee

XXX.XXX.150.58

jenee napsal(a):

Libor Louda a Emír

9.10.2008 10:49
jenee

XXX.XXX.150.58

jenee napsal(a):

Anička šmídová a Subar. Foto: Ika Kacířová

9.10.2008 10:50
jenee

XXX.XXX.150.58

jenee napsal(a):

Karla Gabrielová a Šanýnek, objektivem Irči Kacířové

9.10.2008 10:54
lucky

XXX.XXX.230.77

jenee napsal(a):
Karla Gabrielová a Šanýnek, objektivem Irči Kacířové

tak Tebe s Rokym mám taky

9.10.2008 10:54
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
tak Tebe s Rokym mám taky

9.10.2008 10:57
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
a tady venku

Gery v akci

9.10.2008 12:11
jenee

XXX.XXX.150.58

lucky napsal(a):

Ahoj Luci, taky ses s fotkama činila. Máš z těch závodů něco, když fotíš? Já když točím na kameru, tak z toho moc nemám. Musím si to pak doma přehrát a pořádně se podívat.

9.10.2008 14:16
bednarik petr

XXX.XXX.145.75

jenee napsal(a):
Ahoj Luci, taky ses s fotkama činila. Máš z těch závodů něco, když fotíš? Já když točím na kameru, tak z toho moc nemám. Musím si to pak doma přehrát a pořádně se podívat.

Lucky tam měl něco s nohou ne? Pěkně oteklou tu bílou a kulhal.Znám ho ještě z Kostelan.

9.10.2008 16:22
jenee

XXX.XXX.150.58

bednarik petr napsal(a):
Lucky tam měl něco s nohou ne? Pěkně oteklou tu bílou a kulhal.Znám ho ještě z Kostelan.

nevšimla jsem si, že by kulhal, asi to nebylo moc vidět, jinak by ho vyřadili ze soutěže.

9.10.2008 18:00
bednarik petr

XXX.XXX.159.47

jenee napsal(a):
nevšimla jsem si, že by kulhal, asi to nebylo moc vidět, jinak by ho vyřadili ze soutěže.

Já myslím v neděli, když si šel pro cenu tak kulhal a dost. V sobotu jsem na MČR nebyla.

9.10.2008 19:07
andul

XXX.XXX.164.98

bednarik petr napsal(a):
Já myslím v neděli, když si šel pro cenu tak kulhal a dost. V sobotu jsem na MČR nebyla.

ahoj Marketo! moc diky za odkaz na video konecne jsem videla cele rychlostky. skoda jen ze ta hala nam ani Vam moc nesedla. Priste uz se snad zase pojede venku. Anicka

10.10.2008 09:50
jenee

XXX.XXX.150.58

andul napsal(a):
ahoj Marketo! moc diky za odkaz na video konecne jsem videla cele rychlostky. skoda jen ze ta hala nam ani Vam moc nesedla. Priste uz se snad zase pojede venku. Anicka

Ahoj Aničko, pro mě už asi žádné příště nebude. Tohle mělo být rozloučení s WRC. Škoda té haly, Rocky měl slibně našlápnut na zajímavé časy....ale není z těch splachovacích...Příští rok ho nechám jezdit mladé holčině a když si bude chtít udělat licenci, tak si zajede mistrák v juniorech. Já si Rockyho budu hýčkat už jen distanční jízdy. Mám ještě jednoho mladého koně a tomu se chci věnovat. Ten to ale s rychlostí moc nepřehání, takže na barely nebo tyče nebude.
Foto: Ika Kacířová

10.10.2008 10:38
lucky

XXX.XXX.230.77

jenee napsal(a):
Ahoj Aničko, pro mě už asi žádné příště nebude. Tohle mělo být rozloučení s WRC. Škoda té haly, Rocky měl slibně našlápnut na zajímavé časy....ale není z těch splachovacích...Příští rok ho nechám jezdit mladé holčině a když si bude chtít udělat licenci, tak si zajede mistrák v juniorech. Já si Rockyho budu hýčkat už jen distanční jízdy. Mám ještě jednoho mladého koně a tomu se chci věnovat. Ten to ale s rychlostí moc nepřehání, takže na barely nebo tyče nebude.
Foto: Ika Kacířová

Takže už Tě neuvídím na závodech? to je škoda! Jo, ze závodů něco mám, ráda fotím. Jinak ten koník v sobotu vypadal OK, v neděli jsem nebyla, tak nevím, ale při rychlostkách bych se nedivila, že si něco natáhne.

10.10.2008 11:51
jenee

XXX.XXX.150.58

lucky napsal(a):
Takže už Tě neuvídím na závodech? to je škoda! Jo, ze závodů něco mám, ráda fotím. Jinak ten koník v sobotu vypadal OK, v neděli jsem nebyla, tak nevím, ale při rychlostkách bych se nedivila, že si něco natáhne.

Závodit budu, ale jen když mi Ivo půjčí Jessiku. Ale oficiálky, zatím ne. Třeba na to zase někdy budu mít koně...

11.10.2008 00:58
westgirl

XXX.XXX.227.219

jenee napsal(a):
Závodit budu, ale jen když mi Ivo půjčí Jessiku. Ale oficiálky, zatím ne. Třeba na to zase někdy budu mít koně...

Aničko Subar je shagya nebo plnokrev. arab?moc se mi líbil.tady Sisin - berber valach

11.10.2008 01:03
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Aničko Subar je shagya nebo plnokrev. arab?moc se mi líbil.tady Sisin - berber valach

Per ´D Uno - fešanda quotra

11.10.2008 01:08
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Per ´D Uno - fešanda quotra

jeden z nej appa plemeníků - Bryans Lysi Bar

11.10.2008 02:17
proxima

XXX.XXX.85.1

westgirl napsal(a):
jeden z nej appa plemeníků - Bryans Lysi Bar

Markétko-s Rokym by jsi měla zkusit fakt tu vytrvalost!!Myslím že by jste zazářili a že by ho to bavilo...Je na to fakt jak dělaný!!!!Určitě se do ní dej!!!

11.10.2008 08:18
andul

XXX.XXX.164.98

westgirl napsal(a):

pro westgirl : Subar je po mamince, ktera byla hucal-arabka a tatinek byl cisty arab Sultan takze spis arab nez shagya

11.10.2008 11:03
westgirl

XXX.XXX.227.219

andul napsal(a):
pro westgirl : Subar je po mamince, ktera byla hucal-arabka a tatinek byl cisty arab Sultan takze spis arab nez shagya

jéé ten má krásný komplet!! takovou barvičku si chci taky nekdy sehnat,mooc mu to sekne

11.10.2008 18:35
andul

XXX.XXX.164.98

westgirl napsal(a):
jéé ten má krásný komplet!! takovou barvičku si chci taky nekdy sehnat,mooc mu to sekne

dekujeme za pochvalu komletek mame od firmy equitheme

12.10.2008 12:23
jenee

XXX.XXX.150.58

proxima napsal(a):
Markétko-s Rokym by jsi měla zkusit fakt tu vytrvalost!!Myslím že by jste zazářili a že by ho to bavilo...Je na to fakt jak dělaný!!!!Určitě se do ní dej!!!

Ahoj Eviku,
už mám na příští rok naplánované dvoje distančky - oboje neoficiální. Snad se nebudou krýt termíny. To bude pro Rockyho lepší než rychlostky. Už se těším.

Přidejte reakci

Přidat smajlík