DOBR DAN...PONDĚLEK UŽ S DANNY

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.10.2008 07:33
haisovad

XXX.XXX.213.5

Ahojda pracantky,
já jsem skoro zapomněla jak se píše na klávesnici...
dovolená boží...ale ještě bych si klíďo na týden dala říct...

6.10.2008 07:44
molly

XXX.XXX.5.50

haisovad napsal(a):
Ahojda pracantky,

Dobré i Tobě, Danulí... Jak jsi se měla? Jsi opálená jako cikáně? Jistě máš spoustu snímků!!! Sem s nimi!

6.10.2008 07:51
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Dobré i Tobě, Danulí... Jak jsi se měla? Jsi opálená jako cikáně? Jistě máš spoustu snímků!!! Sem s nimi!

Juuu Danny na tebe jsem se těšila, očekávám telefon s podrobných líčením:)
Jani a leni na Vás jsem taky vzpomínala a očekávám nějaké los fotos...

6.10.2008 07:55
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Juuu Danny na tebe jsem se těšila, očekávám telefon s podrobných líčením:)
Jani a leni na Vás jsem taky vzpomínala a očekávám nějaké los fotos...

No bylo krásně, vítr foukal luxusně, takže jsme většínou plachtili...
Mno fotek mám požehnaně, teď jsem se snažila prokousat *** a nějak mi čtení zabere asi celou pracovní dobu...
Co vy holky, jak jste se měly? Co čtyřnožci? Už asi začínají obrůstat, že?
Pohodička

6.10.2008 08:01
strelish

XXX.XXX.142.166

haisovad napsal(a):
Mno fotek mám požehnaně, teď jsem se snažila prokousat *** a nějak mi čtení zabere asi celou pracovní dobu...
Pohodička

Danny super fotky, museli jste to mít opravdu úžasné!

O obrůstání ani nemluv...

6.10.2008 08:02
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
Danny super fotky, museli jste to mít opravdu úžasné!

O obrůstání ani nemluv...

Pro srovnání letní model

6.10.2008 08:04
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
Pro srovnání letní model

...některým už taky pomalu roste pupek :)

(se normálně začla válet hlavou těsně vedle mě, jak kdyby se nechumelilo, opice jedna ...jsem teda radši uhla o pár kroků dál)

6.10.2008 08:06
lanika

XXX.XXX.188.86

haisovad napsal(a):
Pohodička

jééééééééééééééé, Danulí, konečně Už to nebude chabých 14 přízpěvků
No a my s Jaňuchou???? Bylo božsky, až na to počasí, no :-(

6.10.2008 08:08
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):
Ahojda pracantky,

Hot, ty naša výletnico:)))
Jak píše Lenušák, bylo fajně - tak s L"enuškou ani jinak být nemůže, akorát vtipnost byla to počasí, z ježdění máme až jeden ks fotky - Lenuška si vyfotila moji krásnou podsedlovku:)))

6.10.2008 08:11
lanika

XXX.XXX.188.86

kukinatost napsal(a):
Hot, ty naša výletnico:)))
Jak píše Lenušák, bylo fajně - tak s L"enuškou ani jinak být nemůže, akorát vtipnost byla to počasí, z ježdění máme až jeden ks fotky - Lenuška si vyfotila moji krásnou podsedlovku:)))

Tak , tak, ledvo jsme nasedlaly a já udělala jakože první fotečku, protože ta dečka byla luxusní a pak jsem už foťák ani nevytahovala jak pršelo

6.10.2008 08:14
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
Tak , tak, ledvo jsme nasedlaly a já udělala jakože první fotečku, protože ta dečka byla luxusní a pak jsem už foťák ani nevytahovala jak pršelo

Tohle vám musím ukázat Takhle Ritchitan hlídal každičký pohyb Kerky Lehl si za prdel a bedlivě sledoval kopyta zda se hnou, či nikoliv. A pak výraz nasratého Keruňa Ten jsem nezachytila, ale stálo to za to

6.10.2008 08:15
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
Tohle vám musím ukázat Takhle Ritchitan hlídal každičký pohyb Kerky Lehl si za prdel a bedlivě sledoval kopyta zda se hnou, či nikoliv. A pak výraz nasratého Keruňa Ten jsem nezachytila, ale stálo to za to

A jedná mulatá ryzečka To byly pózy vám řeknu. Evidentně se ji ten den fotit nechtělo. Ne a ne a ne

6.10.2008 08:17
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):
Ahojda pracantky,

jako je fakt, že ryzec ten den byla nevyfotitelná..:))
osel křížený s mulou a velbloudem....přitom jindy je to stará pozérka..:)

6.10.2008 08:17
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
A jedná mulatá ryzečka To byly pózy vám řeknu. Evidentně se ji ten den fotit nechtělo. Ne a ne a ne

A tahle ta přetahovačka neměla chybu Jenže pak přišel pán tvorstva a všechny je odehnal. A bylo po srandě

6.10.2008 08:18
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
jako je fakt, že ryzec ten den byla nevyfotitelná..:))
osel křížený s mulou a velbloudem....přitom jindy je to stará pozérka..:)

a pánem tvorstva je samozřejmě myšlena černá věc...:)))

6.10.2008 08:20
lanika

XXX.XXX.188.86

kukinatost napsal(a):
a pánem tvorstva je samozřejmě myšlena černá věc...:)))

Holky co vy na závodech???? Peti jak jste dopadly???? Los fotos?

6.10.2008 08:21
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):

Ty jo, Ričí se učí bosonožství...to je super fotka...
Gásí má výraz modelky po odchodu z mola...
Největším překvapením pro mě byla návštěva delfínů...vůbec jsem netušila že by v chorvatských vodách mohly být...fakt nepopsatelný zážitek.

6.10.2008 08:25
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Holky co vy na závodech???? Peti jak jste dopadly???? Los fotos?

no já nebudu za kecku at poví segra, ale byli to super poslední závody, všem se zadařilo, bylo krásné počasí...no moc bezva jen já byla bez fotáku....takže foto bude na stránkách asi až zítra až mi dodají ostatní fota..

6.10.2008 08:27
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
no já nebudu za kecku at poví segra, ale byli to super poslední závody, všem se zadařilo, bylo krásné počasí...no moc bezva jen já byla bez fotáku....takže foto bude na stránkách asi až zítra až mi dodají ostatní fota..

Jéééééééééé, tuš Klaruša. Taková akce a ty nemáš foťák?????? Co to jel Jeryk???? To bylo 80 nebo 90?????

6.10.2008 08:27
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):

Klárko? Ty a bez foťáku na závodech? Co se stalo? To je divné
Zátiší s kóčou...

6.10.2008 08:30
molly

XXX.XXX.5.50

haisovad napsal(a):
Ahojda pracantky,

mně bylo smutno po rodině, tak jsem naložila do auta svou a Royovu maličkost a hurá za mamkou

Tu čapku už mám doma

6.10.2008 08:31
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Zátiší s kóčou...

Holky, na devítku jsu k zubaři...tak se na chvíli odmlčím...
jedna romantická

6.10.2008 08:31
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Zátiší s kóčou...

Zabavili ho vyjímečně majitelé, či co...no já měla doma stejně uklid tak jsem dorazila až po dvanácté, takže jsem viděla jen segru, jinak jerík jestli to nepltu šel 70 cm a 80/90cm...no tak malá nápověda..kde je ta segra aby vám to mohla vyprávět!
No ale ty Danny uklazuj a Leni ejstli máte jěště nějaké los fotos....tak šup sem s tím...

6.10.2008 08:32
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
mně bylo smutno po rodině, tak jsem naložila do auta svou a Royovu maličkost a hurá za mamkou

Tu čapku už mám doma

podzimní den, jak vyšitý... Pěkně fučelo...

6.10.2008 08:32
lanika

XXX.XXX.188.86

molly napsal(a):

Tu čapku už mám doma

Dany, po dovči rovnou do víru stresu? Ble, nešla bych Zuziku, kde přesně tvoje mamina bydlí???, A co, užily jste si to spolu????

6.10.2008 08:33
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):

Tu čapku už mám doma

cizí zahrádka...

6.10.2008 08:33
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Dany, po dovči rovnou do víru stresu? Ble, nešla bych Zuziku, kde přesně tvoje mamina bydlí???, A co, užily jste si to spolu????

No to takhle objednal Tomáš...chodíme spolu ke známé...tak nás snad moc mordovat nebude...
každopádně jí tam možná usnu

6.10.2008 08:34
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
cizí zahrádka...

Lenušku , Rumburk...

6.10.2008 08:35
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):

Lenušku , Rumburk...

podzimní pes

6.10.2008 08:37
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
podzimní pes

a nesměla chybět návštěva u koníků...

6.10.2008 08:37
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):

Ty jo, co to je za šemíka Zuzííí?

6.10.2008 08:38
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):

a končím...

6.10.2008 08:40
molly

XXX.XXX.5.50

haisovad napsal(a):
Ahojda pracantky,

Danny, to je A1/1, sestřenčin... Loni z podzimu jsem tu dávala fotky.. Jen nějak víc zešimlovatěl a zepstružatěl

6.10.2008 08:42
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
Danny, to je A1/1, sestřenčin... Loni z podzimu jsem tu dávala fotky.. Jen nějak víc zešimlovatěl a zepstružatěl

Hoj Zuzajdall, buď pozdravena chvíle, kdy vstoupila jsi k nám..:))
Tož doufám, že sis to užila, opico:))

6.10.2008 08:43
strelish

XXX.XXX.142.166

molly napsal(a):
cizí zahrádka...

Zuzííí tu milkovou čepku mám taky

6.10.2008 08:45
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):

Tady jsem ho viděla prvně, loni na podzim... Jsme to počítaly, byla jsem doma skoro po roce

6.10.2008 08:47
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

Tož a nebyl taky trochu hubenější, pěkně se obalil!a tedy fest zbělel...ti šimlová to jsem chameleóni...no a co holky vyjíždka s koníkama, jak se jezdilo...
Mě se včera podařilo ukecat může a šel mi s hnědou na jízdárnu... no to zas bylo kázání a doporučil mi udidlo s rolkama, aby se nezakusovala, tož nic nebylo platné mu vysvětlovat že je lepší mít ji na delší kontaktu...nu což...stejěn jsem o něm přemýšlela a to se neztratí mimochodem, jsem si pujčila od jeríka dvakrát lomenné udidlo, a světe div se sedí ji jak ulité, takže nejen že máme pony kamašky tak nyní i 11,5 udidlo...zbývájí tam přesně pul centák jak to má být! ne mě pose.
Jinnak sedlo sjem zatím nezkoušela, ale jetě mám fota toho druhého....ukážu na ***

6.10.2008 08:52
molly

XXX.XXX.5.50

haisovad napsal(a):
Ahojda pracantky,

kámoščin nový kocourek

6.10.2008 08:53
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
kámoščin nový kocourek

Dej přednost v jízdě

6.10.2008 08:55
lanika

XXX.XXX.188.86

molly napsal(a):
Dej přednost v jízdě

Kláruš, tuš co ta Péťa s bílou???? Předpokládám, že byla mašle? Heeeeeeeeeej . Zuzi, šimlík kouzelný. Hele a není to ten, co ho chtěla prodávat? že byla na škole a neměla čas? nakonec si jej nechala????

6.10.2008 09:01
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Kláruš, tuš co ta Péťa s bílou???? Předpokládám, že byla mašle? Heeeeeeeeeej . Zuzi, šimlík kouzelný. Hele a není to ten, co ho chtěla prodávat? že byla na škole a neměla čas? nakonec si jej nechala????

Super fotka Leni..jo jo mašlí bylo nikdo neodjel s prázdnou ze stáje jeli čtyři koníci! Fakt moc hezké hobíky...Bíla i s říjí jela suprově...holky už se fakt pěkně seshráli...

6.10.2008 09:03
cheyenne

XXX.XXX.159.233

haisovad napsal(a):
Ahojda pracantky,

Čus bambus, jsem tu též....
Z víkendu mám hafo fotos, musím to večer zpracovat, zatím jsem zmákla jen vzorek

6.10.2008 09:04
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Čus bambus, jsem tu též....
Z víkendu mám hafo fotos, musím to večer zpracovat, zatím jsem zmákla jen vzorek

U nás bylo zase "týrání"
Tak co, sluší pánovi?

6.10.2008 09:05
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
U nás bylo zase "týrání"
Tak co, sluší pánovi?

dneska tu stovku zmáknem, žejo?

6.10.2008 09:15
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):
dneska tu stovku zmáknem, žejo?

ty jo, Evulí, super Jaká byla reakce?????
Jinak Gasula pod sedlem hotová tanko loď :-) Ale žádná tvrdohubka to teda není. Možná jen ten den, ale byla suprová no a nakonec jsem si sedla i na Keruša, tož má slušný záběr, jak Januša vycválala kopeček a my zůstali ještě pozadu
No a pk nastalo houpity, houpity, houpity

6.10.2008 09:20
cheyenne

XXX.XXX.159.233

lanika napsal(a):
ty jo, Evulí, super Jaká byla reakce?????
Jinak Gasula pod sedlem hotová tanko loď :-) Ale žádná tvrdohubka to teda není. Možná jen ten den, ale byla suprová no a nakonec jsem si sedla i na Keruša, tož má slušný záběr, jak Januša vycválala kopeček a my zůstali ještě pozadu
No a pk nastalo houpity, houpity, houpity

Reakce no problem.... ze začátku samo zkusil vyplivnout nebo spolknout, ale asi po pěti minutách si jen tak zlehka překusoval, hned druhý úpatek zvládnul prostrčit dozadu, tak žraní s udidlem už by nám šlo
babky, úplně vám ten pátek závidím, škoda, že nemáte fotos, věřím, že na Janici ořích může být príma svezeníčko...
Já jsem si včera svezla prdel na Hadříkovi....

6.10.2008 09:23
molly

XXX.XXX.5.50

haisovad napsal(a):
Ahojda pracantky,

západ slunce nad rovinou...

6.10.2008 09:30
lanika

XXX.XXX.188.86

molly napsal(a):

No a pak jsem byla v sobotu na křestu 3 hříbátek, taky pěkná spařka.....Ale hříbouše nemám vyfocené, z těch fotek se nic nedalo vybrat, pršelo a bylo to celé v hale a tam se fotit prostě nedá Košíček pro kobylky a pak byl ještě jeden modrý pro hřebečka

6.10.2008 09:30
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):

Jo a holky já byla v sobotu vyvětrat oba oře splečně s Klafuškou, plnaska mě opět velice mile překvapila, jakožto druhá za Sahibkam, klusala na delší otěži, dokonce cval bez praní, jak je za koně nemá problém, jsem hodně zvědavá na toho huberta no a pak jsme si oříky prohodili a já se svezla na tom svým korábu, jo a konečně jsem zjistila proč se na něm tak zvláštně na jednu nohu vysedá, on jednu nohu v klusu při zvednutí dává jakoby ven, zatímco ta bolavá zustává rovně pod koně...už s ním taky občas zacváláme, tak se klafuška projela...no byla to pohodička a klárce moc děkuji za pomoc...

6.10.2008 09:42
cheyenne

XXX.XXX.159.233

klawdie napsal(a):
Jo a holky já byla v sobotu vyvětrat oba oře splečně s Klafuškou, plnaska mě opět velice mile překvapila, jakožto druhá za Sahibkam, klusala na delší otěži, dokonce cval bez praní, jak je za koně nemá problém, jsem hodně zvědavá na toho huberta no a pak jsme si oříky prohodili a já se svezla na tom svým korábu, jo a konečně jsem zjistila proč se na něm tak zvláštně na jednu nohu vysedá, on jednu nohu v klusu při zvednutí dává jakoby ven, zatímco ta bolavá zustává rovně pod koně...už s ním taky občas zacváláme, tak se klafuška projela...no byla to pohodička a klárce moc děkuji za pomoc...

Taky trošičku bojujeme s pokládáním nožiček na zem...
Klafušku jsem taky moc ráda viděla v sobotu, společně jsme hledali na Saxovi nové vírky, co se tvoří.... budu muset nechat opravit popis, vírků má jak rozeťák
Kláry, tady jedno foto k jednomu ze sobotních témat....

6.10.2008 09:54
cheyenne

XXX.XXX.159.233

haisovad napsal(a):
Ahojda pracantky,

Přihodím pár fotek, ať se hnem přes 50

6.10.2008 09:55
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Přihodím pár fotek, ať se hnem přes 50

6.10.2008 09:55
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):

Hardík se snažil, zádíčka makaly....

6.10.2008 09:56
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Hardík se snažil, zádíčka makaly....

jen já jsem opět občas "zavlála" v sedle...

6.10.2008 09:57
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
jen já jsem opět občas "zavlála" v sedle...

A žirafka v ohradě.... jen už bylo šero....

6.10.2008 09:58
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
A žirafka v ohradě.... jen už bylo šero....

Pracující Saxula, aby mu to nebylo líto...

6.10.2008 09:59
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Pracující Saxula, aby mu to nebylo líto...

6.10.2008 09:59
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):

zasloužená pochvala...

6.10.2008 10:00
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
zasloužená pochvala...

A hurá do ohrady prudit sousedy

6.10.2008 10:01
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
A hurá do ohrady prudit sousedy

A já zas končím.... brzy se snad vrátí Danny a přihodí nějakou krásu od móře

6.10.2008 10:10
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):

Evulí, no a co Hadřík, je to O.K.? Jak je to ted z jeho energií v pohybu???? Je to lepší? No a ta pauza, nedal vám ze začátku zabrat skopičinami????? Saxofon je hromotluk obrovitanský

6.10.2008 10:10
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):

Evi díky za foto...já jsem Evče už říkala že jsem na malou nebyla spokojená s tím chambonem, tak jsem ji to zapla jako gogue a hups výsledek byl na cestě, konečně jsem byla spokojená....holka byla šikovná, ale sama si tu hlavu nesníží, s chambonem vyhledávala kontakt a natahovala čumák nahoru dopředu místo dolů dopředu, tudíž jsem tam zapla ten zpětnej chod a konečně hlavu snížila a šla čumákem lehce před kolmici...s uvolněním nemáme problém, když vždycky vídím jak se jí ten břuch rozvlní....no musíme víc dělat v terénku, pač má fakt pupendo a i vet říkal jak se spravila,a to jsem se podivovala pač už k nám přišla pěkně vyžraná...potřebuje makat denně ted mi to moc nyvcházelo,musím se polešpšit..Evíku a se Saxulou lonžuješ po celým podle PK nebo na kruhu a zatím bez ničeho, jak chodí? OK?takhle venku je veselější, v tom boxe byl chudák spruzelej co když musel být doma...to na něm bylo vidět...a Evulí mi ukazovala kde SAxík skočil no usoudili jsme že to bude skákající kladrubák

6.10.2008 10:19
cheyenne

XXX.XXX.159.233

klawdie napsal(a):
Evi díky za foto...já jsem Evče už říkala že jsem na malou nebyla spokojená s tím chambonem, tak jsem ji to zapla jako gogue a hups výsledek byl na cestě, konečně jsem byla spokojená....holka byla šikovná, ale sama si tu hlavu nesníží, s chambonem vyhledávala kontakt a natahovala čumák nahoru dopředu místo dolů dopředu, tudíž jsem tam zapla ten zpětnej chod a konečně hlavu snížila a šla čumákem lehce před kolmici...s uvolněním nemáme problém, když vždycky vídím jak se jí ten břuch rozvlní....no musíme víc dělat v terénku, pač má fakt pupendo a i vet říkal jak se spravila,a to jsem se podivovala pač už k nám přišla pěkně vyžraná...potřebuje makat denně ted mi to moc nyvcházelo,musím se polešpšit..Evíku a se Saxulou lonžuješ po celým podle PK nebo na kruhu a zatím bez ničeho, jak chodí? OK?takhle venku je veselější, v tom boxe byl chudák spruzelej co když musel být doma...to na něm bylo vidět...a Evulí mi ukazovala kde SAxík skočil no usoudili jsme že to bude skákající kladrubák

Leni, Hadřík je co se týče nožky zdráv, záda se pomaličku lepší, tak má naordinované gymnastikování, jako je na fotkách, přecválávat křížky, kavaletky.... včera byl krásně živoučký a chuťový, asi krmení má vliv, zatím ještě dostává oves, ale pomalu ho ubíráme, ať nemá šok, ale myslím, že je to opravdu teď lepší..... po přestávce žádná akce nebyla, asi byl rád, že nás má na hrbu a nemusí pořád šmajdat na lonži, naopak mu přestávka spíš prospěla, ne že by byl předtím přetažený nebo přetrénovaný, ale po přestávce má úplně jinou chuť do práce.... zatím chodí pod sedlo cca dvakrát až třikrát týdně, nenadře se
Saxula byl opravdu zpruzelý, že musí být doma, je zvyklý být dost venku, ale nemohla jsem riskovat, že si zas potrénuje skákání ve volnosti a půjde omrknout závodníky Lonžuju ho podle prostoru, většinou na jízdárně stojí skoky, tak nám zbyde třeba obdélníček 35x20m, ale vždycky se snažím využít všechen prostor co máme.... vidím, že jsou lehce rezervy v odcházení od stěny, když se jednou chytne stopy na stěně, tak se mu z ní nechce, tak to aspon máme šanci natrénovat.... na lonži chodí pěkně, jen když se hodně nahřeje, tak občas trénuje družici ale včera měl starosti s udidlem, tak se choval ukázkově

6.10.2008 10:22
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Leni, Hadřík je co se týče nožky zdráv, záda se pomaličku lepší, tak má naordinované gymnastikování, jako je na fotkách, přecválávat křížky, kavaletky.... včera byl krásně živoučký a chuťový, asi krmení má vliv, zatím ještě dostává oves, ale pomalu ho ubíráme, ať nemá šok, ale myslím, že je to opravdu teď lepší..... po přestávce žádná akce nebyla, asi byl rád, že nás má na hrbu a nemusí pořád šmajdat na lonži, naopak mu přestávka spíš prospěla, ne že by byl předtím přetažený nebo přetrénovaný, ale po přestávce má úplně jinou chuť do práce.... zatím chodí pod sedlo cca dvakrát až třikrát týdně, nenadře se
Saxula byl opravdu zpruzelý, že musí být doma, je zvyklý být dost venku, ale nemohla jsem riskovat, že si zas potrénuje skákání ve volnosti a půjde omrknout závodníky Lonžuju ho podle prostoru, většinou na jízdárně stojí skoky, tak nám zbyde třeba obdélníček 35x20m, ale vždycky se snažím využít všechen prostor co máme.... vidím, že jsou lehce rezervy v odcházení od stěny, když se jednou chytne stopy na stěně, tak se mu z ní nechce, tak to aspon máme šanci natrénovat.... na lonži chodí pěkně, jen když se hodně nahřeje, tak občas trénuje družici ale včera měl starosti s udidlem, tak se choval ukázkově

Taky není zvyklý chodit na ohlávce, zatím chodil jen na obnosku, ale chtěla jsem si nechat možnost sundání uzdečky, příště už namontuju odidlo k obnosku... aby si nezvyknul vytáčet hlavu....
Srovnání výšky koně s výškou "tréninkového skoku"

6.10.2008 10:25
cheyenne

XXX.XXX.159.233

haisovad napsal(a):
Ahojda pracantky,

Lenušku, jak vy s Honzíkem? Jak pokračujete?

6.10.2008 11:13
rocky

XXX.XXX.125.150

cheyenne napsal(a):
Lenušku, jak vy s Honzíkem? Jak pokračujete?

Dobré ráno já se hlásím se spožděnííím...Jsem marod a teď jsem vstávala..

6.10.2008 11:15
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Dobré ráno já se hlásím se spožděnííím...Jsem marod a teď jsem vstávala..

Sobota byla parádní celá stáj jela domů krom jednoho koníka s mašlou

Nejlépe byl na tom Jerry v 70cm s žolíkem skončil na krásném druhém místě i přes strašně kluzský terééén...
Takže si Míša udělala na posl. závodech radost a vezla domů mašli a velkej pohááár'!!!!

6.10.2008 11:16
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Sobota byla parádní celá stáj jela domů krom jednoho koníka s mašlou

Nejlépe byl na tom Jerry v 70cm s žolíkem skončil na krásném druhém místě i přes strašně kluzský terééén...
Takže si Míša udělala na posl. závodech radost a vezla domů mašli a velkej pohááár'!!!!

Pak jela parkur 80-90cm z čehož jsem měla strach na tomhle terénu a skákal jak z praku. Jedna chybka na bedně jinak čistě. Parááda

6.10.2008 11:18
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Pak jela parkur 80-90cm z čehož jsem měla strach na tomhle terénu a skákal jak z praku. Jedna chybka na bedně jinak čistě. Parááda

V soutěži 80-90cm soutěžilo zbytek stáje- Narden, Pepř. Narden se bohužel neumístil, ale Pepř obdržel krásné 4 a 8 místo.

Defiléééé..

6.10.2008 11:20
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
V soutěži 80-90cm soutěžilo zbytek stáje- Narden, Pepř. Narden se bohužel neumístil, ale Pepř obdržel krásné 4 a 8 místo.

Defiléééé..

Do třetí soutěže jsem nastupovala za naší staj sama- 100/110cm. Šrouby jsme měli na nohách tak se skákalo bezvadně, říje jen zlehka. Za mě jsem byla moc spokojená! Jen jsem si debil v rozeskakování najela blbě na jeden skok a tam jsme bohužel jedno bydlo nechali spadnou..Ale díky naší rychlosti jsme měli druhý nejlepší čas tak jsem se umístila hned jako první za těmi co šly čistě a protože jich bylo jen pět, šla jsem jako šestá na dekorování

6.10.2008 11:21
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Do třetí soutěže jsem nastupovala za naší staj sama- 100/110cm. Šrouby jsme měli na nohách tak se skákalo bezvadně, říje jen zlehka. Za mě jsem byla moc spokojená! Jen jsem si debil v rozeskakování najela blbě na jeden skok a tam jsme bohužel jedno bydlo nechali spadnou..Ale díky naší rychlosti jsme měli druhý nejlepší čas tak jsem se umístila hned jako první za těmi co šly čistě a protože jich bylo jen pět, šla jsem jako šestá na dekorování

6.10.2008 11:22
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
a pár fotek ..

jerry

6.10.2008 11:22
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
jerry

moje dvě hvězdy

6.10.2008 11:23
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
moje dvě hvězdy

Já a běloučká

6.10.2008 11:25
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Já a běloučká

Jinak Danny já tě vítám opět v ČR, bylo tam chladno??Ty delfíni musel být zážitek, přijde mi někdy že v chorvatsku nejsou skoro žádné ryby a delfíny bych teda fakt nečekala!!!No upřímě všichni jsme vám tady záviděli..to počasí je ted fakt hnus!!!

6.10.2008 11:47
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Jinak Danny já tě vítám opět v ČR, bylo tam chladno??Ty delfíni musel být zážitek, přijde mi někdy že v chorvatsku nejsou skoro žádné ryby a delfíny bych teda fakt nečekala!!!No upřímě všichni jsme vám tady záviděli..to počasí je ted fakt hnus!!!

Jsem tu,
teda Péťo, moc gratuluji. Krásné zakončení sezóny...
Evi, Sáxa je šikulka...ale je dobrej, že i přes udidlo může futrovat už od začátku. Leuša s tím měla ze začátku problémy, padal jí žvanec nekontrolovaně z huby, furt to naháněla po hubě a neuměla to před udidlo dostat dál...ale taky se to časem naučila, že...
Hadrouš se krásně zpravuje a jsem ráda, že ho prácička baví...

Mno jinak také mám jednu špatnou zprávu, bohužel nám zemřel druhý Pepíček. Nikdo neví jak a proč ale ségra se na něj šla v době naší dovolené podíva dle instrukcí a našla ho mrtvého... Tak já už nevím...

6.10.2008 11:59
molly

XXX.XXX.5.50

haisovad napsal(a):
Jsem tu,
Evi, Sáxa je šikulka...ale je dobrej, že i přes udidlo může futrovat už od začátku. Leuša s tím měla ze začátku problémy, padal jí žvanec nekontrolovaně z huby, furt to naháněla po hubě a neuměla to před udidlo dostat dál...ale taky se to časem naučila, že...

Mno jinak také mám jednu špatnou zprávu, bohužel nám zemřel druhý Pepíček. Nikdo neví jak a proč ale ségra se na něj šla v době naší dovolené podíva dle instrukcí a našla ho mrtvého... Tak já už nevím...

Dany, to je mi moc líto....

6.10.2008 12:00
rocky

XXX.XXX.125.150

haisovad napsal(a):
Jsem tu,

Cože!!!!!!!!Achjo..to je smůla a ještě když nevíte proč...

6.10.2008 12:08
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Cože!!!!!!!!Achjo..to je smůla a ještě když nevíte proč...

Mno nedá se nic dělat...ale z vody to nemohl mít, dávala jsem mu novou před odjezdem, krmení měl také hafo...mno je to záhada, každopádně je mi trapně jed znova k tomu chovateli se slovy, že nám ten prcek zemřel...asi se poohlídnu jinde. Prej v našem zveráku mají také mladé, tak si možná vezmu od nich...

6.10.2008 12:21
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Mno nedá se nic dělat...ale z vody to nemohl mít, dávala jsem mu novou před odjezdem, krmení měl také hafo...mno je to záhada, každopádně je mi trapně jed znova k tomu chovateli se slovy, že nám ten prcek zemřel...asi se poohlídnu jinde. Prej v našem zveráku mají také mladé, tak si možná vezmu od nich...

No to je škoda, Danny ch jo...snad mu nebylo po vás tolika smutno, no a jak to vlastně beuz vás zvládnul Arnošt?

6.10.2008 12:25
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
No to je škoda, Danny ch jo...snad mu nebylo po vás tolika smutno, no a jak to vlastně beuz vás zvládnul Arnošt?

No ségra byla doma na mateřské, takže Arnošta klasicky pouští ona...Anrošt mě vítal když jsme dorazili, ochrápanej vylezl v půl třetí ráno z boudy a nevěřil očím...vítal nás opravdu srdečně...

6.10.2008 12:36
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
No ségra byla doma na mateřské, takže Arnošta klasicky pouští ona...Anrošt mě vítal když jsme dorazili, ochrápanej vylezl v půl třetí ráno z boudy a nevěřil očím...vítal nás opravdu srdečně...

Totál hustá fotka, neříkej že ti tu kocábku pujčili do rukou!!!!! Holky Danny e zpět a sníh tu bude coby dup...tak kdy se setkáme?

6.10.2008 12:39
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Totál hustá fotka, neříkej že ti tu kocábku pujčili do rukou!!!!! Holky Danny e zpět a sníh tu bude coby dup...tak kdy se setkáme?

Si piš, jsme se střídali u kormidla...to se musí. Mno jeden to bylo fakt jachtaření jak má být...vlny cca 1,5 m, vítr v plachtách...luxus. I jsem to přežila bez mořské nemoci...
Nestřaš se sněhem...já ho nechci...
Tomáš mořský vlk

6.10.2008 13:20
v v

XXX.XXX.164.184

haisovad napsal(a):
Si piš, jsme se střídali u kormidla...to se musí. Mno jeden to bylo fakt jachtaření jak má být...vlny cca 1,5 m, vítr v plachtách...luxus. I jsem to přežila bez mořské nemoci...
Nestřaš se sněhem...já ho nechci...
Tomáš mořský vlk

Ahoj holky,pardon že vám sem lezu.
Danny nemáš tu fotky číči na sítích z Jelsy na Hvaru??Byla jsem tam před 14ti dny a fotila jsem tam úplně stjenou číču na sítích
Hlavně že vám vyšlo docela počasí.Nám foukal hroznej vichr že jsme některý den ani na lodi vyjet nemohly z přístavu a bylo tak do dvaceti stupňů.Každej den hlásili BURU.........a nakonec jsme se ještě ocitli v hořící Makarské.....no dovolená opravdu za všechny prachy....

6.10.2008 13:28
haisovad

XXX.XXX.213.5

v v napsal(a):
Ahoj holky,pardon že vám sem lezu.
Danny nemáš tu fotky číči na sítích z Jelsy na Hvaru??Byla jsem tam před 14ti dny a fotila jsem tam úplně stjenou číču na sítích
Hlavně že vám vyšlo docela počasí.Nám foukal hroznej vichr že jsme některý den ani na lodi vyjet nemohly z přístavu a bylo tak do dvaceti stupňů.Každej den hlásili BURU.........a nakonec jsme se ještě ocitli v hořící Makarské.....no dovolená opravdu za všechny prachy....

Hehe, máš pravdu Verčo, je to z Jelzy...heh, koukám že tam ta číča vegetuje furt.
Mno když jsme jeli směr hrvatsko tak nás také zastihla BORA ale ještě v horách a tak byly zavřené tunely a musely jsme přes ty prdele...ale jinak počásko luxus, v sobotu ráno když jsme odjížděli se spoustil ukrutnej chcanec, tak jsme ani nelitovali že je konec dovolené...
co jsme měli za loď? Taky jachýtku? My měli 36, bylo nás šest...jachta luxusní, rok výroby 2004...

6.10.2008 13:33
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Hehe, máš pravdu Verčo, je to z Jelzy...heh, koukám že tam ta číča vegetuje furt.
Mno když jsme jeli směr hrvatsko tak nás také zastihla BORA ale ještě v horách a tak byly zavřené tunely a musely jsme přes ty prdele...ale jinak počásko luxus, v sobotu ráno když jsme odjížděli se spoustil ukrutnej chcanec, tak jsme ani nelitovali že je konec dovolené...
co jsme měli za loď? Taky jachýtku? My měli 36, bylo nás šest...jachta luxusní, rok výroby 2004...

Ja k jsi tohle fotila,? z mola nebo jak???? uplně závidím to musela být paráda, jsi úplně vodní vlk!
co koníci už ses byla mrknout?

6.10.2008 13:41
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Ja k jsi tohle fotila,? z mola nebo jak???? uplně závidím to musela být paráda, jsi úplně vodní vlk!
co koníci už ses byla mrknout?

mno jeli jsme na malém čluníku se podívat na jeskyně tak jsem to cestou zpět fotila...
Za koníkama jsem se ještě nedostala, včera jsem byla na kukačku v IKEE a zase jsem tam nechala litříka...nepoučitelná.
Ale chastám se tam na kukačku...a pro zbytek věcí
Kuchtění dlabance...

6.10.2008 13:58
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
mno jeli jsme na malém čluníku se podívat na jeskyně tak jsem to cestou zpět fotila...
Za koníkama jsem se ještě nedostala, včera jsem byla na kukačku v IKEE a zase jsem tam nechala litříka...nepoučitelná.
Ale chastám se tam na kukačku...a pro zbytek věcí
Kuchtění dlabance...

No mi tam byli minulý víkend, já tam nikdy víc jak kilo nenechám dělám vždy doprovod a nakupuju kravinky a věcio v akci, tak kluci mi vždy nadávají, že oni tam nechali 15 litrů a já zas jen stovku:)

6.10.2008 14:39
v v

XXX.XXX.164.184

haisovad napsal(a):

fakt je to ona jo tak to je opravdu náhoda.

No tak to my měli podobnou cestu.Cestou zpátky jsme nejdřív tři hodiny objížděli horama Makarskou aby jsme se dostali kvůli tomu požáru na dálnici a u Zadaru nás z ní stejně vyhnali že je tam nějakej hroznej vichr a jsou zavřený tunely takže jsme zase několik hodin museli jet těma prdelema.Trvalo nám to domů asi 19 hodin!!!
My tam nebyli na lodi.Byli jsme ubytovaní v Jelse celej týden ale denně jsme vyjížděli s nějakejma místníma na jejich lodích.Ovšem dvakrát to s náma po vyjetí z přístavu otočili zpátky že to neriskujou.Je fakt že to byl zase nejlepší zážitek jak to s náma hrozně házelo a voda lítala až na palubu.I vesty jsme občas museli vytáhnout.Tak alspoň trocha adrenalinuAle zase jsme letos neviděli delfíny jak bylo rozbořený moře.Loni se nám to poštěstilo a je to fakt nezapomenutelný zážitek!
Tak ti přeju rychlé procitnutí do pracovního procesu po takové krásné dovolené.

6.10.2008 21:27
stalonek

XXX.XXX.163.66

v v napsal(a):
fakt je to ona jo tak to je opravdu náhoda.

No tak to my měli podobnou cestu.Cestou zpátky jsme nejdřív tři hodiny objížděli horama Makarskou aby jsme se dostali kvůli tomu požáru na dálnici a u Zadaru nás z ní stejně vyhnali že je tam nějakej hroznej vichr a jsou zavřený tunely takže jsme zase několik hodin museli jet těma prdelema.Trvalo nám to domů asi 19 hodin!!!
My tam nebyli na lodi.Byli jsme ubytovaní v Jelse celej týden ale denně jsme vyjížděli s nějakejma místníma na jejich lodích.Ovšem dvakrát to s náma po vyjetí z přístavu otočili zpátky že to neriskujou.Je fakt že to byl zase nejlepší zážitek jak to s náma hrozně házelo a voda lítala až na palubu.I vesty jsme občas museli vytáhnout.Tak alspoň trocha adrenalinuAle zase jsme letos neviděli delfíny jak bylo rozbořený moře.Loni se nám to poštěstilo a je to fakt nezapomenutelný zážitek!
Tak ti přeju rychlé procitnutí do pracovního procesu po takové krásné dovolené.

já mám dneska výběhové fotečky. sme se byli na 2 hodinky projet, a pak že si skočím potok. tak sem skočila, a za tím bahna že sem myslela že se v něm utopíme, naštěstí sem se mu stihla vyhnout. bylo o kus vedle. už aby zas bylo hezky.. a párktát sme se stratily. říkám kámošce ne, tudma ne, to radši pojedu kudma to znám, a ona že ne, at nejsem strašpytel,že to projedem. takovou grápou sem už dlouho nejela. samé bahno a kopce, no říkám, na její trasy už nejedu....nj koně se zapotili, ale aspoň bude kondice na hubertku

6.10.2008 21:28
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
já mám dneska výběhové fotečky. sme se byli na 2 hodinky projet, a pak že si skočím potok. tak sem skočila, a za tím bahna že sem myslela že se v něm utopíme, naštěstí sem se mu stihla vyhnout. bylo o kus vedle. už aby zas bylo hezky.. a párktát sme se stratily. říkám kámošce ne, tudma ne, to radši pojedu kudma to znám, a ona že ne, at nejsem strašpytel,že to projedem. takovou grápou sem už dlouho nejela. samé bahno a kopce, no říkám, na její trasy už nejedu....nj koně se zapotili, ale aspoň bude kondice na hubertku

a oblíbil si klisničku Sake.

Přidejte reakci

Přidat smajlík