matyhany
napsal(a):
čau...má tu někdo nějaky zkušenosti s bezkostráčema? co si o nich myslíte? kdyby někdo nějaky levně prodával,možná koupím,díky
Ahoj,mám bezkostrové sedlo.Randols,,byl ajsem sním spokojená..sedlo není na dlouhé ježdění, dost často a i daleko,je to spíše sedlo na rekreaci a pro širšího koníka,já to měla na poničku,Sedlo prodávámza 6000 tis,,,holé.posedlí 16.sedlo je hodně kontaktní,krásně měkké,pohodlné.
Sedlo bylo přešívané,zkrácení pobyčnice,
tady sedlo na poničce,
luda
napsal(a):
Ahoj,mám bezkostrové sedlo.Randols,,byl ajsem sním spokojená..sedlo není na dlouhé ježdění, dost často a i daleko,je to spíše sedlo na rekreaci a pro širšího koníka,já to měla na poničku,Sedlo prodávámza 6000 tis,,,holé.posedlí 16.sedlo je hodně kontaktní,krásně měkké,pohodlné.
tady sedlo na poničce,
luda
napsal(a):
tady sedlo na poničce,
koupila jsem si bezkotrové sedlo Arizona, které mi bylo doporučeno na mého koníka ( hucul ) a při zkoušení se mi sedlo přetočilo a já si dala pěkně na tlamu octla jsem se i se sedlem pod břichem koně. - takže jsem ho okamžitě vrátila.
Jinak je to takový polštář nic moc - ale keždému vyhovuje něco jiného. Každopádně na širokého kulatého koně bez kohoutku bych ho z vlastní zkušenosti nedoporučovala
red and white
napsal(a):
koupila jsem si bezkotrové sedlo Arizona, které mi bylo doporučeno na mého koníka ( hucul ) a při zkoušení se mi sedlo přetočilo a já si dala pěkně na tlamu octla jsem se i se sedlem pod břichem koně. - takže jsem ho okamžitě vrátila.
Jinak je to takový polštář nic moc - ale keždému vyhovuje něco jiného. Každopádně na širokého kulatého koně bez kohoutku bych ho z vlastní zkušenosti nedoporučovala
PS: podotýkám že dotažené jsem ho měla dobře
holt koníkovy nesedělo
luda
napsal(a):
tady sedlo na poničce,
řikaš že není na časté a dlouhé ježdění? já slyšel že výrobce právě tohle tvrdí... a pak čemu má člověk vlastně věřit
red and white
napsal(a):
PS: podotýkám že dotažené jsem ho měla dobře
holt koníkovy nesedělo
další taková...to samy jak sem říkal předtím...a to bylo přímo na jejich stránkách,že jejich sedla jsou vhodny hlavně na atypicky koně,široky atd... a tobě se přetočí. tak asi to zas takovej zázrak jak reklamují není,chjooo
matyhany
napsal(a):
řikaš že není na časté a dlouhé ježdění? já slyšel že výrobce právě tohle tvrdí... a pak čemu má člověk vlastně věřit
lidi ještě že já taky nejsem na dlouhý jízdy, no ale snad to bude OK, chci ho jako takové přiježďovací sedlo, taky se zeptám měli jste pod to tu jejich podložku?
zazika
napsal(a):
lidi ještě že já taky nejsem na dlouhý jízdy, no ale snad to bude OK, chci ho jako takové přiježďovací sedlo, taky se zeptám měli jste pod to tu jejich podložku?
- No také jsem čekala po pravdě řečeno větší zázrak, a zklamalo mě to. Opravdu sedlo není na koni tak jisté jako sedlo s kostrou, myslím že pokud by se kůň lekl nebo vyhodil, zase bych zkončila pod břichem.
Samozdřejmě asi dost záleží na stavbě těla koně ale osobně bych do tohoto sedla už nešla, ... však oni klasický sedláři vědí, proč tam ta kostra je ... ![]()