Veterinář moravskoslezský kraj

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.10.2008 15:21
kovbojka

XXX.XXX.212.142

Nemáte prosím někdo číslo na pana Šturma nebo nějakého jiného veterináře? Mám jen na Horníka jenže ten tento týden nemůže přijet. Prosím je to nutné.. díky

7.10.2008 15:25
strelish

XXX.XXX.142.166

kovbojka napsal(a):
Nemáte prosím někdo číslo na pana Šturma nebo nějakého jiného veterináře? Mám jen na Horníka jenže ten tento týden nemůže přijet. Prosím je to nutné.. díky

MVDr. Mach 603 213 412
MVDr. Zedek 603 220 166
MVDr. Hlubek 777 695 040

Všechno Ostraváci...

7.10.2008 15:27
kovbojka

XXX.XXX.212.142

strelish napsal(a):
MVDr. Mach 603 213 412
MVDr. Zedek 603 220 166
MVDr. Hlubek 777 695 040

Všechno Ostraváci...

jo díky moc. sice bych potřebovala někoho spíš blíže Nového Jičína ale pořád lepší než nic

7.10.2008 15:30
strelish

XXX.XXX.142.166

kovbojka napsal(a):
jo díky moc. sice bych potřebovala někoho spíš blíže Nového Jičína ale pořád lepší než nic

Tak to zavolej Hlubkovi, má ordinaci i v Petřvaldě u NJ

7.10.2008 15:32
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):

A dokonce jsem našla i tohle

Velkým projektem je výstavba veterinární nemocnice pro koně v Petřvaldě u Nového Jičína. Hospitalizace je již téměř dokončena a v roce 2008 bude postavena novostavba operačního sálu pro koně. Bude se jednat o moderní operační sál s kompletním vybavením pro koňskou chirurgii. Připravujeme se na spolupráci s mnoha kolegy, kteří se specializují na koně a budeme připraveni jim a jejich klientům toto zázemí nabídnout.

7.10.2008 15:32
kovbojka

XXX.XXX.212.142

strelish napsal(a):

a mohla bych se zeptat jaké máš s ním skušenosti? Potřebuju někoho kdo aji zkontroluje zuby a má dobrý přístup ke koníkovi protože ten uvidí veta a už je celý roztřesený když na něj něco vytáhne... horníka si nemůžu vynachválit akorát pořád nemá čas a to hlavně když ho opravdu potřebuju

7.10.2008 15:35
strelish

XXX.XXX.142.166

kovbojka napsal(a):
a mohla bych se zeptat jaké máš s ním skušenosti? Potřebuju někoho kdo aji zkontroluje zuby a má dobrý přístup ke koníkovi protože ten uvidí veta a už je celý roztřesený když na něj něco vytáhne... horníka si nemůžu vynachválit akorát pořád nemá čas a to hlavně když ho opravdu potřebuju

Hlubka můžu určitě doporučit. Očkuje koně tak, že to ten kůň ani nepostřehne Možná bude dělat i zuby, to nevím. My zatím nic krom očkování a sona kvůli březosti nepotřebovali.

7.10.2008 15:39
kovbojka

XXX.XXX.212.142

strelish napsal(a):
Hlubka můžu určitě doporučit. Očkuje koně tak, že to ten kůň ani nepostřehne Možná bude dělat i zuby, to nevím. My zatím nic krom očkování a sona kvůli březosti nepotřebovali.

jo tak díky moc zkusím mu zavolat

7.10.2008 15:45
strelish

XXX.XXX.142.166

kovbojka napsal(a):
jo tak díky moc zkusím mu zavolat

Pak napiš, co vet zjistil

7.10.2008 15:46
kovbojka

XXX.XXX.212.142

strelish napsal(a):
Pak napiš, co vet zjistil

jj určitě to napíšu

7.10.2008 18:10
lucky

XXX.XXX.230.77

kovbojka napsal(a):

Doporučuji samozřejmě tyho vety:

MVDr. Ján Mach (http://www.machvet.wz.cz/) ..výborný přístup, odborník, výborný přístup ke koní, vždy ochoten poradit..takový můj osobní vet (Ostrava Poruba)

Když ses ptala na MVDr. Lukáše Hlubka .... také mohu jen doporučit, přijede taky i v nouzi, perfektní přístup ke koník, veterináři, kteří nebyli schopní mému koni píchnout ani injekci, tak tenhle ji bez větších problémů klidně napíchne žílu a vezme krev....klid, pohoda, profík (Petřvald) Kobču mi kdysi dostal z těžké koliky (zácpa) a teď mi ji taky nedávno dával dokupy.

Tyhle dva rozhodně doporučuji, jediní, které moje kobyla i bere.

Jinak Šturma neznám, ale tady v okolí také dost dělá, prý je taky dobrý, je z NJ ..tohle by mělo být jeho číslo, ale jistá si nejsem...... 602 456 087

7.10.2008 20:15
makki

XXX.XXX.1.106

kovbojka napsal(a):

Na Šturma mám číslo 602730535 ale už jsem ho několik let nevolala, tak nevím, jestli to číslo ještě platí. Ale pokud jde o zuby, tak frézu má jenom Mach. Hlubek je taky dobrý, ale mám dojem, že by byl schopen použít pouze rašpli.

7.10.2008 20:47
kovbojka

XXX.XXX.212.142

kovbojka napsal(a):

díky moc všem za čísla..zatím jsem zavolala jednoho veta co znám ale ten není přímo odborník na koně... zítra mi ale koně odčerví a uvidíme jestli se vyřeší problém co mám. Jestli ne tak budu muset někomu specializovanému na koně zavolat.. snad to ale nebude potřeba. Jinak mám zapsané všechny čísla..člověk nikdy neví kdy je budu potřebovat. Opravdu dík všem ale doufám že je nebudu potřebovat.

7.10.2008 21:19
janiska

XXX.XXX.67.227

kovbojka napsal(a):
díky moc všem za čísla..zatím jsem zavolala jednoho veta co znám ale ten není přímo odborník na koně... zítra mi ale koně odčerví a uvidíme jestli se vyřeší problém co mám. Jestli ne tak budu muset někomu specializovanému na koně zavolat.. snad to ale nebude potřeba. Jinak mám zapsané všechny čísla..člověk nikdy neví kdy je budu potřebovat. Opravdu dík všem ale doufám že je nebudu potřebovat.

Co vím,tak zuby tu dělá jen Mach a horník,oba mají frézu.Šturm je perfektní a potom je príma mladý Bohata,ten je z Bohumína,taky přijede bez problémů..

8.10.2008 06:50
makki

XXX.XXX.15.50

janiska napsal(a):
Co vím,tak zuby tu dělá jen Mach a horník,oba mají frézu.Šturm je perfektní a potom je príma mladý Bohata,ten je z Bohumína,taky přijede bez problémů..

Bohata? Toho ještě něznám. Je na něj nějaký kontakt, tedy kdyby bylo nejhůře? Náhoda je blbec. Jednou jsem potřebovala k zákroku veterináře dva najednou a byl to pěkný šrumec.

8.10.2008 10:53
lucky

XXX.XXX.230.77

makki napsal(a):
Bohata? Toho ještě něznám. Je na něj nějaký kontakt, tedy kdyby bylo nejhůře? Náhoda je blbec. Jednou jsem potřebovala k zákroku veterináře dva najednou a byl to pěkný šrumec.

JJ, taky bych si číslo zapsala..nejhorší je, když se něco semele a člověk narychlo akutně shání veta.... posledně ve svě v noci jsem pořebovala šití a fakt jsem koukala, že mi telefon zvedl MVDr. Hlubek! Ve dvě ráno pro něj táta jel do Petřvaldu (byl po oslavě) a já zatím doma se starala o kobču....přijel, v pohodě, klid, napíchal koně, zašil ....už vidím veta ochotného přijet k úrazu ve dvě ráno!

Takže pro takové akutní situace je nejlepší mít seznam vetů v okolí, že. Ovšem stejně první volám ty nej

Přidejte reakci

Přidat smajlík