Domů za koníkama 8...

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.10.2008 13:20

chypi napsal(a):

teda Stáňa mě zase předběhla
no vždyť to říkám, záleží taky na koni a jeho kopytech......
Kláry díky, barva se mi taky líbí,ale jen prostě teď zase neladim a já jsem na to strašná (nemocná)

sadzi saj

8.10.2008 13:21
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

chypi napsal(a):

Jj Klárko myslím, že u mě to rozhodně a ani u Adi není proto, že to dělají ostatní, pač kdyby si viděla naši stáj.............

8.10.2008 13:22

jahudka napsal(a):
teda Stáňa mě zase předběhla
no vždyť to říkám, záleží taky na koni a jeho kopytech......
Kláry díky, barva se mi taky líbí,ale jen prostě teď zase neladim a já jsem na to strašná (nemocná)

HEHE!

Jo na krmení jsem se ještě nepropracovala skoro bych řekla že se bojim co se dovim

buggyna

8.10.2008 13:23
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
Jj Klárko myslím, že u mě to rozhodně a ani u Adi není proto, že to dělají ostatní, pač kdyby si viděla naši stáj.............

tam se z koní dělají kačenky s ploutvičkama

buggyna

8.10.2008 13:26
buggyna

XXX.XXX.110.113

chypi napsal(a):
HEHE!

Jo na krmení jsem se ještě nepropracovala skoro bych řekla že se bojim co se dovim

taky sem se bála,ale lepší vědět dřív než pozdě. Ač se zdá kůň "z venku" v pořádku,vevtitř se může dít děj který už se špatně vrací a někdy vyleze napovrch až když je pozdě třeba játra

8.10.2008 13:28

buggyna napsal(a):

to známe
Andrei luxusní fotka
no krmení je každého věc podle mě sám si musí zjistit kolik kůň potřebuje, podle koně a taky zátěže ale je fakt, že je dobré o tom něco přečíst a nebo se ze začátku zeptat, já jsem se vždy ptala, jenže co koňák to jiný názor a tak jsem zkusila vše a každému koni vyhovuje podle mě taky něco jiného

sadzi saj

8.10.2008 13:30
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):

sadzi saj

8.10.2008 13:31
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
to známe
Andrei luxusní fotka
no krmení je každého věc podle mě sám si musí zjistit kolik kůň potřebuje, podle koně a taky zátěže ale je fakt, že je dobré o tom něco přečíst a nebo se ze začátku zeptat, já jsem se vždy ptala, jenže co koňák to jiný názor a tak jsem zkusila vše a každému koni vyhovuje podle mě taky něco jiného

Jani dík, to kamarádka šikulka

Jo krmení, jsem měla v plánu jet na tu poslední přednášku a prarodiče mi udělaly čáru přes rozpočet

buggyna

8.10.2008 13:35
buggyna

XXX.XXX.110.113

jahudka napsal(a):
to známe
Andrei luxusní fotka

no to nevím jestli ty jen tak od oka poznáš co kůň potřebuje kůň sežere to co ty mu dáš do žlabu,ale ty by si měla vědět co mu dáváš a hlavně proč mu to dáváš.
Ano je to každého věc jestli se chce nebo nechce zajímat.Jestli chce či nechce mít zdravýho a výkonnýho koně.
Jé sice krásné mít koně kulatého po otrubech,ale už málo kdo ví že otruby jsou ten největší odpad a že koně odvápňuje.
Ale to je taky fuk! Ty co chtějí se zajímají, zbytku škoda něco vykládat,pak akorát řeknou že si nějaká moc chytrá a akorát poučuješ.
Já nechci ani jedno,takže to nebudem rozebírat,jo???

8.10.2008 13:38

chypi napsal(a):

A čím teda krmíte, mě by to zajímalo.. Já mám ječno ovesnej šrot + seno ráno a večer.. Třištvtě takovýho kyblíčku, podle mě cca dva litry na jednu dávku..

sadzi saj

8.10.2008 13:43
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no to nevím jestli ty jen tak od oka poznáš co kůň potřebuje kůň sežere to co ty mu dáš do žlabu,ale ty by si měla vědět co mu dáváš a hlavně proč mu to dáváš.
Ano je to každého věc jestli se chce nebo nechce zajímat.Jestli chce či nechce mít zdravýho a výkonnýho koně.
Jé sice krásné mít koně kulatého po otrubech,ale už málo kdo ví že otruby jsou ten největší odpad a že koně odvápňuje.
Ale to je taky fuk! Ty co chtějí se zajímají, zbytku škoda něco vykládat,pak akorát řeknou že si nějaká moc chytrá a akorát poučuješ.
Já nechci ani jedno,takže to nebudem rozebírat,jo???

Hm, koukám, že ani druhé téma se neujalo

8.10.2008 13:45

chypi napsal(a):
A čím teda krmíte, mě by to zajímalo.. Já mám ječno ovesnej šrot + seno ráno a večer.. Třištvtě takovýho kyblíčku, podle mě cca dva litry na jednu dávku..

no budeš se divit, ale to vim je to divné, ale o žrádlo se fakt zajímám, chci aby se moji koníci měli dobře, já sama jsem vybíravá a taky nestrčim do huby všechno i když vím že je to třeba zdravé a tak snažím jim dávat zdravé a i dobré
takže jsem se vrátila k starému dobrému ovsu a šrotu a je pravda mam i otruby a občas je přidám, ale nepřeháním to

buggyna

8.10.2008 13:48
buggyna

XXX.XXX.110.113

chypi napsal(a):

ten kdo krmí čistě jen oves,je vždy potřeba přidávat nějaké vitamíny a minerály.My dáváme Reformin Plus.Jinak naše krmná dávka se skládá z litr a půl ovsa, řepných řízků, sladového květu, pivovarských kvasnic, lněného semínka

8.10.2008 13:49

jahudka napsal(a):
no budeš se divit, ale to vim je to divné, ale o žrádlo se fakt zajímám, chci aby se moji koníci měli dobře, já sama jsem vybíravá a taky nestrčim do huby všechno i když vím že je to třeba zdravé a tak snažím jim dávat zdravé a i dobré
takže jsem se vrátila k starému dobrému ovsu a šrotu a je pravda mam i otruby a občas je přidám, ale nepřeháním to

Hele neostrkujte mě jo?
Mě by to Adi zajímalo pro poučení, páč když si byla na té přednášce..

buggyna

8.10.2008 13:51
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
Hm, koukám, že ani druhé téma se neujalo

tak navrhni nějaké nerozpuruhodné

8.10.2008 13:52

buggyna napsal(a):
ten kdo krmí čistě jen oves,je vždy potřeba přidávat nějaké vitamíny a minerály.My dáváme Reformin Plus.Jinak naše krmná dávka se skládá z litr a půl ovsa, řepných řízků, sladového květu, pivovarských kvasnic, lněného semínka

A ted prosím pro mě vysvětli na co jednotlivé dobré

8.10.2008 13:58

buggyna napsal(a):

no tak to trošku zaostávám přidáváme vitamíny + mrkev +jablka+tvrdé pečivo
a taky občas přihodim vojtěškové granule s melasou
ty kvasnice jsem mohla blbec mít, ale nechtěla jsem je a mi je známej nabízel zadara
no a lněné semínko je taky dobré teď na srst viď???

buggyna

8.10.2008 13:59
buggyna

XXX.XXX.110.113

chypi napsal(a):

to je to,ono se to taklhe blbě popíše,pže vše je k něčemu dobré,ale ve velkém množství škodí. Nám to sestavovala krmivářka. Kobylu chtěla 1, vidět jak vypadá,kolik váží a co dělá a v jaké zátěži.Podle toho pak určila s pomocí tabulek krmnou dávku která je samozdřejmě pohyblivá dle výkonu.Tohle je náš základ který dáváme když nic dělá-nedělá.
Pani krmivářka ráda bezplatně přijede,jestli chceš,pošlu ti kontakt

8.10.2008 14:00
klawdie

XXX.XXX.94.254

chypi napsal(a):

Holky samí moje oblíbený témata...no co jak to mám já....no malý dopřávám celodenní pastvu, senu, liz a vodu, a ráno a večer po litru granulí relax, je tlustá, chtěla jsem na zimu přidat trochu otrub a extrudovanou kukuřici, a to ani náhodou...Sahib nic nedělá jen se sem tam rekreuje, oves nemůže a nahrazovat ho ječmenem nemá smysl, takže opět relaxy dostavá jen na chut ráno a večer 0,75 litru, samozřejmě hodně sena, liz a vodu, možná si myslíte jakej jsem tyran že nemají vrchovaté kbelíčky, ale ani jeden to nepotřebuje,držím se v krmivářství hesla "méně je někdy více"... oba jsou kulatí,žebra jim nelezou, každému dopřeji vitamínovou kůru dle potřeb 1-2 do roku.
Otruby nepovažuji za špatné krmení na výkrm v případě že je to dočasné a jsou použity jako vedlejší složka krmení, ale není težké poznat takzvné otrubové královny a krále, hnus....
Zajímám se ještě o metodu extrudace, pač u kukuřice se mi velice osvědčila a říkám si jestli ta tepelná uprava není přeci jen lepší než tvorba samotných granulí...no chstám se přiští rok testnout od výrobce...snad se k tomu dokopu...no nějakou tu přednášku bych taky ráda vyrazila, ale těžko všechno je moc daleko a myslím že nejoptimálnější sestavení krmné dávky je určo podle výsledku krve, krmivářem...

buggyna

8.10.2008 14:01
buggyna

XXX.XXX.110.113

jahudka napsal(a):
no tak to trošku zaostávám přidáváme vitamíny + mrkev +jablka+tvrdé pečivo
a taky občas přihodim vojtěškové granule s melasou
ty kvasnice jsem mohla blbec mít, ale nechtěla jsem je a mi je známej nabízel zadara
no a lněné semínko je taky dobré teď na srst viď???

jj,na přesrstění je super!Koník nemusí dávat tolik energie ze sebe. A co mě překvapilo je prospěšné i na klouby,ale né že by to léčilo

8.10.2008 14:02

buggyna napsal(a):
jj,na přesrstění je super!Koník nemusí dávat tolik energie ze sebe. A co mě překvapilo je prospěšné i na klouby,ale né že by to léčilo

super a koupim ho normálně v krámně? a jak se připravuje?? je to nějak složitější co? a kolik jí toho mam dávat? myslím, že to teď hodně potřebuje, začíná být jako méďa

buggyna

8.10.2008 14:05
buggyna

XXX.XXX.110.113

klawdie napsal(a):
Holky samí moje oblíbený témata...no co jak to mám já....no malý dopřávám celodenní pastvu, senu, liz a vodu, a ráno a večer po litru granulí relax, je tlustá, chtěla jsem na zimu přidat trochu otrub a extrudovanou kukuřici, a to ani náhodou...Sahib nic nedělá jen se sem tam rekreuje, oves nemůže a nahrazovat ho ječmenem nemá smysl, takže opět relaxy dostavá jen na chut ráno a večer 0,75 litru, samozřejmě hodně sena, liz a vodu, možná si myslíte jakej jsem tyran že nemají vrchovaté kbelíčky, ale ani jeden to nepotřebuje,držím se v krmivářství hesla "méně je někdy více"... oba jsou kulatí,žebra jim nelezou, každému dopřeji vitamínovou kůru dle potřeb 1-2 do roku.
Otruby nepovažuji za špatné krmení na výkrm v případě že je to dočasné a jsou použity jako vedlejší složka krmení, ale není težké poznat takzvné otrubové královny a krále, hnus....
Zajímám se ještě o metodu extrudace, pač u kukuřice se mi velice osvědčila a říkám si jestli ta tepelná uprava není přeci jen lepší než tvorba samotných granulí...no chstám se přiští rok testnout od výrobce...snad se k tomu dokopu...no nějakou tu přednášku bych taky ráda vyrazila, ale těžko všechno je moc daleko a myslím že nejoptimálnější sestavení krmné dávky je určo podle výsledku krve, krmivářem...

Kláruš jak už sme se o tom bavily, i krmivářka sama od sebe říkala že extrudace je mnohem kvalitnější než granulace. Přednášky co vím tak uděla pouze tahle nezávislá krmivářka za pomoci naší ustajovatelky. A za velmi dobrý peníz já se budu tuhle sobotu účastnit posledního dílu ze 3.

8.10.2008 14:07
klawdie

XXX.XXX.94.254

jahudka napsal(a):
super a koupim ho normálně v krámně? a jak se připravuje?? je to nějak složitější co? a kolik jí toho mam dávat? myslím, že to teď hodně potřebuje, začíná být jako méďa

http://www.centrumkrmiv.cz/post/ nejcastejsi-onemocneni-koni- a-podpurne-prostredky-15/
já chodím čerpat sem...super články a zrovna tento konrektní odkaz je články kde můžete najít přímo věci které pomahají ke konkretním problémům...atd...

buggyna

8.10.2008 14:08
buggyna

XXX.XXX.110.113

jahudka napsal(a):

semínko se buď vaří - ale sposty bordelu a prý i smradu. A nebo se kupuje extrudovaný.Dává se tak polívková lžíce na den.
Co je lepší,jestli uvařené nebo extrudované se lépe dovíš na EQCH když si zadáš lnené semínko.
Podle mě je lepší vařený,ale pokud nemáš možnosti a čas kde to vařit,postačí to extrudované.

sadzi saj

8.10.2008 14:09
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

klawdie napsal(a):
http://www.centrumkrmiv.cz/post/ nejcastejsi-onemocneni-koni- a-podpurne-prostredky-15/
já chodím čerpat sem...super články a zrovna tento konrektní odkaz je články kde můžete najít přímo věci které pomahají ke konkretním problémům...atd...

Klárko na stránky juknu, dík

Jinak jsem na tom podobně jako Klárka, pastva, seno, liz, granule, oves, mrkvička, jablíčka a tvrdý pečivo.

Teď přes zimu jsem chtěla zkusit nějakou kůru nemáte s tím někdo zkušenosti na klouby apod.??

buggyna

8.10.2008 14:10
buggyna

XXX.XXX.110.113

jahudka napsal(a):

jinak tě můžu zkusit odkázat na nás, sme v středočeském kraji... http://www.podkova.websnadno.cz /co_vam_nabizime_dal.html (mezera)

sadzi saj

sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
semínko se buď vaří - ale sposty bordelu a prý i smradu. A nebo se kupuje extrudovaný.Dává se tak polívková lžíce na den.
Co je lepší,jestli uvařené nebo extrudované se lépe dovíš na EQCH když si zadáš lnené semínko.
Podle mě je lepší vařený,ale pokud nemáš možnosti a čas kde to vařit,postačí to extrudované.

A dá se u nás někde sehnat, to extrudované??

buggyna napsal(a):

aha a to extrudované se koupí kde?

buggyna

8.10.2008 14:18
buggyna

XXX.XXX.110.113

jahudka napsal(a):
aha a to extrudované se koupí kde?

http://www.elisabeth-cheb.cz/ www/z320621301.html (mezera)

našla sem třeba tohle

8.10.2008 14:19
klawdie

XXX.XXX.94.254

buggyna napsal(a):
jinak tě můžu zkusit odkázat na nás, sme v středočeském kraji... http://www.podkova.websnadno.cz /co_vam_nabizime_dal.html (mezera)

lněné semínko jsem koupila v obi či baumaxu, jak tam mají ty zvířecí potřeby, již několik let praktikujem přelití vařící vodou, nikdy žádný problém, ale každý to dělá jinak, jinak extrudované semínko s příměsi pšeničných otrub nabízí Chorušovice.

8.10.2008 14:21
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
lněné semínko jsem koupila v obi či baumaxu, jak tam mají ty zvířecí potřeby, již několik let praktikujem přelití vařící vodou, nikdy žádný problém, ale každý to dělá jinak, jinak extrudované semínko s příměsi pšeničných otrub nabízí Chorušovice.

Jinak mi dávali letos na podzim MSM a na jaře jsem se domluvila s vetem že mi něco dotáhne, jinak doporučoval Alavis, ale ještě jsem koukala ´že na bylinné bázi na vše možné nabízejí od značky phytovet, kámoška to ted koníkovi dává, nevyjde to draze..

buggyna

8.10.2008 14:29
buggyna

XXX.XXX.110.113

klawdie napsal(a):
Jinak mi dávali letos na podzim MSM a na jaře jsem se domluvila s vetem že mi něco dotáhne, jinak doporučoval Alavis, ale ještě jsem koukala ´že na bylinné bázi na vše možné nabízejí od značky phytovet, kámoška to ted koníkovi dává, nevyjde to draze..

Phytovet jsem dávala,zabral ale nevyléčil.Je to něco jako bylinkovej čas když člověk začíná být nastydlý.
Alavis bych vživotě do žádného svého zvířete nedala
MSM není zázračná věcička co léčí pohyblivý systém jak je v poslední době v módě uvádět,je to pouze protizánětlivý lék který tlumí bolest,nic víc nic míň!

Radši bych si připlatila a dávala věci od značek Equistro,Univit

8.10.2008 14:29

klawdie napsal(a):

a jak dlouho ho necháš v té vařící vodě zalité a nebo prostě až to všechno nasákne??? nebo jak?
tak to já asi koby moc dopřávám ráno a večer 2l ovsa+0,5l granulí+0,5l otrub (jen večer) + vitamíny+ještě pořád česnek+mrkev+jablka+pečivo a samozřejmě seno a i slámu mi do rána sežere
no a nemyslím, že by byla tlustá a nebo něco, přijde mi teď víc v poho než když jsem jí dávala poloviční dávku ovsa

buggyna

8.10.2008 14:30
buggyna

XXX.XXX.110.113

klawdie napsal(a):

jj, máš pravdu,prý se to dá pár hodin před použitím zalít horkou vodou a nechat změknout a nasliznatět.
Ale v praxi sem to neviděla

sadzi saj

8.10.2008 14:35
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jj, máš pravdu,prý se to dá pár hodin před použitím zalít horkou vodou a nechat změknout a nasliznatět.
Ale v praxi sem to neviděla

No Elí už není nejmladší, tak jsem právě přemýšlela o nějaké kůře přes zimu, ale nevím, co zvolit. Mrknu na to Equistro a Univit a přemýšlela jsem i o tom Phytovetu. No uvidíme.

buggyna

8.10.2008 14:40
buggyna

XXX.XXX.110.113

sadzi saj napsal(a):
No Elí už není nejmladší, tak jsem právě přemýšlela o nějaké kůře přes zimu, ale nevím, co zvolit. Mrknu na to Equistro a Univit a přemýšlela jsem i o tom Phytovetu. No uvidíme.

já mít penízky,tak 100% dávám od Univitu Hipovit Gel, jsou jediný kteří mají distribuci mořských živočichů z Islandu

http://www.univit.cz/ shopX.jsp?sdid=393 (mezera) mrkni na to.U Equistra platíš mimo jiné i za značku

sadzi saj

8.10.2008 14:45
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
já mít penízky,tak 100% dávám od Univitu Hipovit Gel, jsou jediný kteří mají distribuci mořských živočichů z Islandu

http://www.univit.cz/ shopX.jsp?sdid=393 (mezera) mrkni na to.U Equistra platíš mimo jiné i za značku

Dík, jdu na to mrknout

Ono je to dneska těžký, u čeho neplatíš za značku

8.10.2008 14:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

buggyna napsal(a):

No jo no co můžu dělat taky bych do něj takovej driak nervala kdyby byl zdravý, litr mi nepřijde málo...phytovet jsou jen bylinky stejně jako ty všemožný kůry, však to je přeci jen jako prevence či pomoc při léčbě, na léčení to není...

8.10.2008 14:49
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
No jo no co můžu dělat taky bych do něj takovej driak nervala kdyby byl zdravý, litr mi nepřijde málo...phytovet jsou jen bylinky stejně jako ty všemožný kůry, však to je přeci jen jako prevence či pomoc při léčbě, na léčení to není...

Asi tak, ale na něčem se vydělávat musí (vidím to denně a jelikož mi to dává obživu, tak vám to schvaluju - byť se nejedná o zvířata, ale o lidi) (co si o tom myslím je druhá věc )

buggyna

8.10.2008 14:52
buggyna

XXX.XXX.110.113

klawdie napsal(a):

tak u vás se to MSM dá pochopit z pohledu té bolesti,ale plno lidí si myslí že MSM jim vyřeší problém s pohybovým aparátem
Litr u čeho?Nebo čeho?
No asi takhle...kdo by měl zájem o Phytovet More Mobility(na pohybový aparát) ráda prodám za nižší cenu než u výrobce.Mám 2 pixly a nevyužiju je.Jsou neotevřené

8.10.2008 14:55

chypi napsal(a):

Ted sme byla chvíli mimo, ani sem nestihla přečíst všechno.. Máte někdo zkušenost s přidáváním málého množství - tak lžíce slunečnicového oleje? Kdysi to jedna holka dávala jendomu koníkovi na jízdárně a viditelně se zlepšila srst co si poamatuji.. Lněné semínko také obsahuje olej, už jsem o něm četla, působí to myslím i na trávení.. Ono když ve vnitř všechno funguje jak má, pak je to vidět na venek - srst, kopyta..

buggyna

8.10.2008 14:58
buggyna

XXX.XXX.110.113

klawdie napsal(a):

u toho Hipovetu? Je to nejlepší výrobek na trhu zaměřený na pohybový aparát
Já osobně bych do ničeho jiného nešla.A na to co všechno to obsahuje,je to přiměřená cena

sadzi saj

8.10.2008 15:00
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak u vás se to MSM dá pochopit z pohledu té bolesti,ale plno lidí si myslí že MSM jim vyřeší problém s pohybovým aparátem
Litr u čeho?Nebo čeho?
No asi takhle...kdo by měl zájem o Phytovet More Mobility(na pohybový aparát) ráda prodám za nižší cenu než u výrobce.Mám 2 pixly a nevyužiju je.Jsou neotevřené

Klárka myslí možná za ten Hippovit Gel

Koukala jsem, že se ale musí dávat společně s Hippovitem Klasik či Plus, takže to už potom je lepší dávat čistě oves plus tyhle vitamíny a vyřadit granule, pač bůh ví, co tam je za vitamíny

8.10.2008 15:02
klawdie

XXX.XXX.94.254

chypi napsal(a):
Ted sme byla chvíli mimo, ani sem nestihla přečíst všechno.. Máte někdo zkušenost s přidáváním málého množství - tak lžíce slunečnicového oleje? Kdysi to jedna holka dávala jendomu koníkovi na jízdárně a viditelně se zlepšila srst co si poamatuji.. Lněné semínko také obsahuje olej, už jsem o něm četla, působí to myslím i na trávení.. Ono když ve vnitř všechno funguje jak má, pak je to vidět na venek - srst, kopyta..

rkni jsem sama jsem si to tu bezva ujasnila...http://www.centrumkrmiv.cz/ post/slunecnicovy-olej-ve-vyzive-koni-7/

Káti tu obživu ti schvaluji, to je v pohodě, ale spíš mě štve že si nemůžeš být jistá že to fakt koni pomůže...nebo pomáhá...??????
Litr jako myslela jsem 1000,- za tu pikslu MSM mám ho farmanu, cena je jen cca už si to přesně nepamatuju...ale stále se mi to válí ve stájipač jsem to samo zatím nespotřebovala...

sadzi saj

8.10.2008 15:11
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

klawdie napsal(a):
rkni jsem sama jsem si to tu bezva ujasnila...http://www.centrumkrmiv.cz/ post/slunecnicovy-olej-ve-vyzive-koni-7/

Káti tu obživu ti schvaluji, to je v pohodě, ale spíš mě štve že si nemůžeš být jistá že to fakt koni pomůže...nebo pomáhá...??????
Litr jako myslela jsem 1000,- za tu pikslu MSM mám ho farmanu, cena je jen cca už si to přesně nepamatuju...ale stále se mi to válí ve stájipač jsem to samo zatím nespotřebovala...

Já se z těch lidí fakt po............, neskutečný, Klárko asi se stěhuju k Vám do kraje, neskutečný, jsme domluvený, že slečna dneska přijde jezdit a co myslíte, teď mi poslala sms, že prý to dneska nestíháááá

buggyna

8.10.2008 15:12
buggyna

XXX.XXX.110.113

klawdie napsal(a):

ona mu ta kyselina pomůže od bolesti,od ničeho jiného né.A na trhu je takových věcí proti bolesti a zánětu,že předražený MSM nemá smysl podávat pokud ti jen tak vyhozená tisícovka neudělá vítr v peněžence.
Ale i přesto neznalý člověk (já do minulé přednášky taky neznalá :) ) si říká že by na tom něco být mohlo když je to takový boom.
Ale co teď s tim,co? Když už to má člověk doma a oni potvory to v menšim než litrovim balení neprodávaj
Teď to čtu na stránkách Farnamu..nechápu že i oni se mají potřebu lhát.Tím u mě dost klesli Ale asi je důležitější prodej než know-how firmy

buggyna

8.10.2008 15:26
buggyna

XXX.XXX.110.113

chypi napsal(a):

No nic děvčátka...letím na přednášku...fakt se mi chce zítra a pozítří máme fotografický den,tak konečně budou krásné fotečky

8.10.2008 15:28

buggyna napsal(a):
No nic děvčátka...letím na přednášku...fakt se mi chce zítra a pozítří máme fotografický den,tak konečně budou krásné fotečky

tak to já ještě hodinu bohužel už bych taky šla,ale dneska mi je to jedno, protože nejdu jezdit,takže klídeček pohoda

sadzi saj

8.10.2008 15:33
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
tak to já ještě hodinu bohužel už bych taky šla,ale dneska mi je to jedno, protože nejdu jezdit,takže klídeček pohoda

My jdeme na jízdárnu, když se slečna neuráčila dorazit

Adi, s Blankou??

8.10.2008 15:37
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):

Klári je to dobrý byznys a účinek nic moc. Ten MSM působí jako analgetikum a je otázka, jestli to není spíš na škodu v některých případech (pokud cítíš bolest, šetříš se, když ne, lítáš jak drak a to samé to zvíře - zamaskuje to problém, ale neřeší).

Já osobně si teda hodně dobře rozmýšlím co koupím za doplňky a blbé kolikrát je, že na netu pořádně nejde najít složení. Zajímavý mi přišel třeba Hippovit Myco, jinak bych to mohla ohrát a vystačím si s klasickýma obyč vitamínama.

buggyna

8.10.2008 19:30
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
My jdeme na jízdárnu, když se slečna neuráčila dorazit

Adi, s Blankou??

zítra s Blankou,pozítří s nějakou slečnou.
Máš slečnu na Elí,jo? Mě tamta 30 min před schůzkou napsala že si PRÁVĚ TEĎ přetrhala vazy v koleni

sadzi saj

9.10.2008 07:54
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
zítra s Blankou,pozítří s nějakou slečnou.
Máš slečnu na Elí,jo? Mě tamta 30 min před schůzkou napsala že si PRÁVĚ TEĎ přetrhala vazy v koleni

Jé, hned bych jela s Váma

Ne v neděli přijela, Elí jí to venku trochu vysvětlila, ona prostě, jak zjistí, že dotyčný nic moc neumí, tak si to s ní rovnou odcválá no ale byli jsme domluvený na včera, že jí vemu na jízdárnu a co myslíš, asi hodinu předtím mi napsala sms, že se omlouvá, že to dneska nestíhá, fakt neskutečný, nesnáším nespolehlivý lidi , takže je jasná

sadzi saj

9.10.2008 08:39
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Jé, hned bych jela s Váma

Ne v neděli přijela, Elí jí to venku trochu vysvětlila, ona prostě, jak zjistí, že dotyčný nic moc neumí, tak si to s ní rovnou odcválá no ale byli jsme domluvený na včera, že jí vemu na jízdárnu a co myslíš, asi hodinu předtím mi napsala sms, že se omlouvá, že to dneska nestíhá, fakt neskutečný, nesnáším nespolehlivý lidi , takže je jasná

Baby kde jste kdo?? Tak jsem se teď dočetla, že nám umřel Palisco

9.10.2008 09:08

sadzi saj napsal(a):
Baby kde jste kdo?? Tak jsem se teď dočetla, že nám umřel Palisco

ahojky Andrei a ostatní
já už jsem tu taky ale radši bych byla doma

sadzi saj

9.10.2008 09:09
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
ahojky Andrei a ostatní
já už jsem tu taky ale radši bych byla doma

Jani, to myslím nejsi sama, taky bych hned jela a původně jsem si chtěla vzít půl dne volno, ale nevím nevím, zda by mi to prošlo

9.10.2008 09:22

sadzi saj napsal(a):
Jani, to myslím nejsi sama, taky bych hned jela a původně jsem si chtěla vzít půl dne volno, ale nevím nevím, zda by mi to prošlo

je mi to jasné
nejhorší je že se mi vůbec nic nechce

sadzi saj

9.10.2008 10:02
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
je mi to jasné
nejhorší je že se mi vůbec nic nechce

Jo to mě skoro pořád, včera jsem přijela domů totál vyšťavená

sadzi saj

9.10.2008 10:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Jo to mě skoro pořád, včera jsem přijela domů totál vyšťavená

Teda koukám, že tady to dneska jede u nás je solidní mlha a co jste včera prováděli s koniskama??

9.10.2008 11:13

sadzi saj napsal(a):
Teda koukám, že tady to dneska jede u nás je solidní mlha a co jste včera prováděli s koniskama??

Moje Aji byla s Vendulou na jízdárně a dneska chci jít ven

9.10.2008 13:31
strelish

XXX.XXX.142.166

chypi napsal(a):

Adi, když seš po tom kurzu ...

http://www.zznnovyjicin.cz/soja.php

http://www.zznnovyjicin.cz/lseminko.php

Nějaké zhodnocení by se našlo?

buggyna

9.10.2008 16:49
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

Ahoj, tak já teprv teď dorazila s Blankou od kobyly domu...máme plno kráásných foteček hned ovšem co sednu k PC,přejde mě dobrá nálada...slečna od Saphiru mi včera večer napsala že je v prekérní situaci,ozvala se jí další vážná zájemkyně a ona neví jak to má řešitCo mě je do další zájemkyně?Nechápu proč mi to píše...no napsala sem jí že by bylo dobré sedlo zapůjčit domu kdo se ozval prostě první,ať sem to byla já,což si myslím že jo,a nebo ona. Ale nechápu co je na tom za prekérní situaci

buggyna

9.10.2008 16:50
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Ahoj, tak já teprv teď dorazila s Blankou od kobyly domu...máme plno kráásných foteček hned ovšem co sednu k PC,přejde mě dobrá nálada...slečna od Saphiru mi včera večer napsala že je v prekérní situaci,ozvala se jí další vážná zájemkyně a ona neví jak to má řešitCo mě je do další zájemkyně?Nechápu proč mi to píše...no napsala sem jí že by bylo dobré sedlo zapůjčit domu kdo se ozval prostě první,ať sem to byla já,což si myslím že jo,a nebo ona. Ale nechápu co je na tom za prekérní situaci

bohužel si ale myslím že ho dá jí

buggyna

9.10.2008 16:57
buggyna

XXX.XXX.81.124

strelish napsal(a):
Adi, když seš po tom kurzu ...

http://www.zznnovyjicin.cz/soja.php

http://www.zznnovyjicin.cz/lseminko.php

Nějaké zhodnocení by se našlo?

Poměry důsíkatých látek atd. do toho já nevidím,na to jsou tabulky.A žádnému uživateli to nic neřekne pokud neni krmivář a má k tomu literaturu.
Sója je na krmení vhodná,bohužel finančně náročná,takže jí málo kdo přidává.A kdo jo,všetšinou v nepatrném množství.Pokud je možnost za dobrý prachy,proč nebrat.
Semínko...já v něm nevidím noc špatného,na ba opak plno přínosného

Ale třeba u té sóji by se zas bylo dobré poradit s krmivářem který řekne v jakém možství jí podávat a za jakým účelem

sadzi saj

10.10.2008 09:02
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
bohužel si ale myslím že ho dá jí

No jo, lidi jsou však víš jak, tak držím pěst, ať se ozve a půjčí ti ho

A jak budeš mít fotečky, koukej nám ukázat, jsem zvědavá

buggyna

10.10.2008 10:27
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No jo, lidi jsou však víš jak, tak držím pěst, ať se ozve a půjčí ti ho

A jak budeš mít fotečky, koukej nám ukázat, jsem zvědavá

Ahooj,tak mi včera večer slečna napsal že mi ho teda půjčí sem ráda,tak snad bude sedět.Ale je mazec že se člověk musí pomalu doprošovat
A o fotkách mi ani radši nemluv sem stráášně natěšená...pořádně sem jich viděla tak 6 na foťáku,zbytek je pro mě tabu,takže se nemůžu dočkat
A to víš že se pochlubím mým krásným koněm a Blančiným uměním

sadzi saj

10.10.2008 10:46
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Ahooj,tak mi včera večer slečna napsal že mi ho teda půjčí sem ráda,tak snad bude sedět.Ale je mazec že se člověk musí pomalu doprošovat
A o fotkách mi ani radši nemluv sem stráášně natěšená...pořádně sem jich viděla tak 6 na foťáku,zbytek je pro mě tabu,takže se nemůžu dočkat
A to víš že se pochlubím mým krásným koněm a Blančiným uměním

Čauky,

no vidíš, tak super Tak teď už jenom, aby sedělo Bramboře i tvojí zadnici

No neboj, budeš mít co probírat a prohlížet na dlouhé večery

10.10.2008 13:15

buggyna napsal(a):
Poměry důsíkatých látek atd. do toho já nevidím,na to jsou tabulky.A žádnému uživateli to nic neřekne pokud neni krmivář a má k tomu literaturu.
Sója je na krmení vhodná,bohužel finančně náročná,takže jí málo kdo přidává.A kdo jo,všetšinou v nepatrném množství.Pokud je možnost za dobrý prachy,proč nebrat.
Semínko...já v něm nevidím noc špatného,na ba opak plno přínosného

Ale třeba u té sóji by se zas bylo dobré poradit s krmivářem který řekne v jakém možství jí podávat a za jakým účelem

zdravím holčiny tak jak je při pátku???

sadzi saj

10.10.2008 13:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
zdravím holčiny tak jak je při pátku???

Ale jo, jde to, ale už bych se radši viděla mimo práci teď tu dojídám šopáček a honí mě mlsná a dělám objednávky, no nic zábavného

10.10.2008 13:41

sadzi saj napsal(a):
Ale jo, jde to, ale už bych se radši viděla mimo práci teď tu dojídám šopáček a honí mě mlsná a dělám objednávky, no nic zábavného

No já už jsem po obídku, měla jsem guláš, síla ještě teď cítím cibuli
a práce zase jak na kostele, přijeli nám další skladovky,takže makam jak barevná
a už se těším domu a na zítřek, doufám, že to bude v klidu a nechytím zase nerva

sadzi saj

10.10.2008 14:10
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
No já už jsem po obídku, měla jsem guláš, síla ještě teď cítím cibuli
a práce zase jak na kostele, přijeli nám další skladovky,takže makam jak barevná
a už se těším domu a na zítřek, doufám, že to bude v klidu a nechytím zase nerva

Tak jsem ukořistila milu, ňamku a mám tu čajíček

Jani, jedete na závody zítra?? Má být krásně

13.10.2008 10:35

sadzi saj napsal(a):
Tak jsem ukořistila milu, ňamku a mám tu čajíček

Jani, jedete na závody zítra?? Má být krásně

ahojky holčiny,
tak jak je při pondělku??

13.10.2008 10:42

jahudka napsal(a):
ahojky holčiny,
tak jak je při pondělku??

13.10.2008 10:46

jahudka napsal(a):
naše 1. bedna

spokojený výraz vítěze

13.10.2008 10:57

jahudka napsal(a):
spokojený výraz vítěze

tak holky musim se pochlubit, nejenže jsem vyhrála sama nad sebou ale dokonce i 2. místo v 70/80 poprvé v životě jsem šla čistej parkur a postoupili jsme tak do rozeskakování, bylo to fakt super a ten pocit

13.10.2008 11:06
katusa

XXX.XXX.86.202

jahudka napsal(a):
tak holky musim se pochlubit, nejenže jsem vyhrála sama nad sebou ale dokonce i 2. místo v 70/80 poprvé v životě jsem šla čistej parkur a postoupili jsme tak do rozeskakování, bylo to fakt super a ten pocit

Ahojky, jani teda moc gratuluju, druhé místo no paráda, tak to vypadá že se vám s ajkou konečně začne dařit. Tak to vidím příští rok na na nějaká ta ofika, ne?

ps: já a majdalénka závody květen 2008

13.10.2008 11:23

katusa napsal(a):
Ahojky, jani teda moc gratuluju, druhé místo no paráda, tak to vypadá že se vám s ajkou konečně začne dařit. Tak to vidím příští rok na na nějaká ta ofika, ne?

ps: já a majdalénka závody květen 2008

ahojky Katuš
tak jak?? byla jsi v Písnici?? no když to vyjde a já si na jaře udělám licenci a půjde nám to tak jako v sobotu, tak jedu na ofiko
dokonce i do vozejku jsem jí dostala hned no super

13.10.2008 11:25

jahudka napsal(a):
ahojky Katuš
tak jak?? byla jsi v Písnici?? no když to vyjde a já si na jaře udělám licenci a půjde nám to tak jako v sobotu, tak jedu na ofiko
dokonce i do vozejku jsem jí dostala hned no super

i troška bubáčků

13.10.2008 11:26

jahudka napsal(a):
i troška bubáčků

uspěšně zdoláno

sadzi saj

13.10.2008 20:02
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

jahudka napsal(a):
uspěšně zdoláno

Ahojky,

Jani gratulace, jste šikulky

14.10.2008 08:33
katusa

XXX.XXX.86.202

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

Jani gratulace, jste šikulky

Ahoj holky, tak jak při úterku? Já jsem nějaká zmožená a nechcese mi vůbec, ale vůbec nic....

14.10.2008 08:41

katusa napsal(a):
Ahoj holky, tak jak při úterku? Já jsem nějaká zmožená a nechcese mi vůbec, ale vůbec nic....

ahojky, no to mě povídej
ještě pořád jsi mi nenapsala jak a co jsi jela v Písnici?? jsem hrozně zvědavá
tak my se nakoncec ještě asi podíváme na Huberta, když bude vše oki

14.10.2008 08:45
katusa

XXX.XXX.86.202

jahudka napsal(a):
ahojky, no to mě povídej
ještě pořád jsi mi nenapsala jak a co jsi jela v Písnici?? jsem hrozně zvědavá
tak my se nakoncec ještě asi podíváme na Huberta, když bude vše oki

Tak do písnicejsem nakonec nejela, slavilaj sjem dvacetiny, závodů bude ještě hafo, ale dvecetiny má člověk jedny..... Jinak Ted 28 jedem cela ekipa ze stáje na huberta, který se pořádá kousek od nás - na kocandě. Pak nechám Majdě volněji a od ledna/února začneme zase makat.

Jinak Jani už jsem definitivně od toho bývalého přítele a včera jsem byla už na rande!! Je to můj bývalý velitel a kamarád z airsoftu

14.10.2008 09:05

chypi napsal(a):

Čaute tak se opět hlásím!! Včera záděr a munulý týden sem si vzala čt pá dovču jelikož mi bylo zle (ale Malýho odjezdit sem zvládla) Jinak Hubertka se nevydařila..no nebudu to tu rozmazávat.. Koukala jsem na fotečky že se vám dařilo - gratuluji!!!!

14.10.2008 09:32

chypi napsal(a):
Čaute tak se opět hlásím!! Včera záděr a munulý týden sem si vzala čt pá dovču jelikož mi bylo zle (ale Malýho odjezdit sem zvládla) Jinak Hubertka se nevydařila..no nebudu to tu rozmazávat.. Koukala jsem na fotečky že se vám dařilo - gratuluji!!!!

ahojky Stáni tak povídej a přeháněj copak???
no jasně to chápu Katuš oslava je oslava,ale to já zase radši vyrazim se ztrapnit já moc neslavím ani když jsem měla 18, 20 a nebo 25,možná že až přijde 30,ale to už si zase říkám,že se již neslaví
takže změna chlapa jo?? tak to je dobře, doufám, že tenhle je blíž vztahy na dálku nic moc, no u nás se zatím vyjasnilo,takže čekám na další bouři

já mam možná ještě v plánu v listopadu Heroutice, když budou penízky a pak klídek až do jara

14.10.2008 09:41

jahudka napsal(a):
ahojky Stáni tak povídej a přeháněj copak???
no jasně to chápu Katuš oslava je oslava,ale to já zase radši vyrazim se ztrapnit já moc neslavím ani když jsem měla 18, 20 a nebo 25,možná že až přijde 30,ale to už si zase říkám,že se již neslaví
takže změna chlapa jo?? tak to je dobře, doufám, že tenhle je blíž vztahy na dálku nic moc, no u nás se zatím vyjasnilo,takže čekám na další bouři

já mam možná ještě v plánu v listopadu Heroutice, když budou penízky a pak klídek až do jara

Mno.. kámoška spadla tak sme jeli dom... Tena ona do nemosnice a my dom.. Pak sem se byla kouknout aspon autem - sle stejne to stálo za prd..ani mi to neštvalo že sme nedojeli..

14.10.2008 09:47
katusa

XXX.XXX.86.202

chypi napsal(a):
Mno.. kámoška spadla tak sme jeli dom... Tena ona do nemosnice a my dom.. Pak sem se byla kouknout aspon autem - sle stejne to stálo za prd..ani mi to neštvalo že sme nedojeli..

já bych taky ráda na nějké soustřeďko, vidim to ta kleden/únor pan moudrý...
NO změna chlapa úplně ne, zatim fakt nějaký vztah nehledám a jen si užívám...
Je to fakt že jste to s přítelem srovnaly

No doufám že můj hubert teda pádem neškončí

sadzi saj

14.10.2008 10:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

katusa napsal(a):
já bych taky ráda na nějké soustřeďko, vidim to ta kleden/únor pan moudrý...
NO změna chlapa úplně ne, zatim fakt nějaký vztah nehledám a jen si užívám...
Je to fakt že jste to s přítelem srovnaly

No doufám že můj hubert teda pádem neškončí

Ahoj holky,

já to včera v poledne zabalila a jela domů do peřin, mi bylo fakt zle jsem musela zrušit i trénink, bych do toho kopla

Stáni, tak to je mi líto

Jo soustřeďko, taky bych hned jela, jenže jaksi není s kým a sama, to se potom člověk prohne

14.10.2008 10:18

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holky,

já to včera v poledne zabalila a jela domů do peřin, mi bylo fakt zle jsem musela zrušit i trénink, bych do toho kopla

Stáni, tak to je mi líto

Jo soustřeďko, taky bych hned jela, jenže jaksi není s kým a sama, to se potom člověk prohne

katuš ono taky záleží jakou úroveň ten Hubert bude mít..
Tenhle se letos fakt nepoved..

No možná někam ještě zajedem..uvidíme jestli se něco vylíhne v okolí..

14.10.2008 10:23
katusa

XXX.XXX.86.202

chypi napsal(a):
katuš ono taky záleží jakou úroveň ten Hubert bude mít..
Tenhle se letos fakt nepoved..

No možná někam ještě zajedem..uvidíme jestli se něco vylíhne v okolí..

chypi: Tak to určitě záleží na urovni, já doufám že vše bude v cajku, holky říkaly že tady nebývají špatný huberty, tak uvidim....Ale má to děsnou výhodu že se to pořádá cca hodinku krokem od naší stáje, takže žádné přepravníky, pohoda jazz

sadzi saj: já jse mtay nnějaká nakřáplá z víkendu, ale jelikož jsem v práci ve zkušební době, nemůžu si dovolit omarodit

jani: a co ajuška jak pokračujete dál??

sadzi saj

14.10.2008 10:28
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

katusa napsal(a):
chypi: Tak to určitě záleží na urovni, já doufám že vše bude v cajku, holky říkaly že tady nebývají špatný huberty, tak uvidim....Ale má to děsnou výhodu že se to pořádá cca hodinku krokem od naší stáje, takže žádné přepravníky, pohoda jazz

sadzi saj: já jse mtay nnějaká nakřáplá z víkendu, ale jelikož jsem v práci ve zkušební době, nemůžu si dovolit omarodit

jani: a co ajuška jak pokračujete dál??

Kati to chápu, já mám sice už nějaku dobu po zkušební době, ale stejně marodit nechodím, pač člověk musí být zavřený doma a nedostala bych se ke koni, ale včera mi bylo fakt ouvej, takže jsem vzala půl dne dovču a jela domů, taky jsem jela max. 60, tam, kde jindy jezdím tak 80-90, bylo mi fakt zle a aby toho nebylo málo, nějaká chytrolínka mi na parkovišti před prací nabořila auto, takže mám rozbitý levý světlo i s blinkrem

14.10.2008 10:54
katusa

XXX.XXX.86.202

sadzi saj napsal(a):
Kati to chápu, já mám sice už nějaku dobu po zkušební době, ale stejně marodit nechodím, pač člověk musí být zavřený doma a nedostala bych se ke koni, ale včera mi bylo fakt ouvej, takže jsem vzala půl dne dovču a jela domů, taky jsem jela max. 60, tam, kde jindy jezdím tak 80-90, bylo mi fakt zle a aby toho nebylo málo, nějaká chytrolínka mi na parkovišti před prací nabořila auto, takže mám rozbitý levý světlo i s blinkrem

Téda to potěší, já teda zatim sice neřídím, a autíčko asi taky dlouho mít nebudu, ale tohle si dokážu živě představit....Já se teď v práci léčím čajem...A nejhorší je, že nemám vůbec čas se alespoň doma vyležet, but jsem u majdy, nebo na musadu, také chodím an horolezecko stěnu, sem tam nějaké to rande....Jen čekám na syndrom vyhořen....

14.10.2008 12:01

katusa napsal(a):
Téda to potěší, já teda zatim sice neřídím, a autíčko asi taky dlouho mít nebudu, ale tohle si dokážu živě představit....Já se teď v práci léčím čajem...A nejhorší je, že nemám vůbec čas se alespoň doma vyležet, but jsem u majdy, nebo na musadu, také chodím an horolezecko stěnu, sem tam nějaké to rande....Jen čekám na syndrom vyhořen....

Stáni,tak to mě mrzí, to jsem zažila loni na Hubertu ale vlastní pád ale dojela jsem jak už jsem psala a do nemocnice na šití až večer
a letos se tam chystám opět,tak nevím nevím
no Katuš s Ajkou je to teď docela v poho což je vidět i dle výsledků
příští rok bych chtěla zkusit i ofiko když to půjde

14.10.2008 12:41

jahudka napsal(a):
Stáni,tak to mě mrzí, to jsem zažila loni na Hubertu ale vlastní pád ale dojela jsem jak už jsem psala a do nemocnice na šití až večer
a letos se tam chystám opět,tak nevím nevím
no Katuš s Ajkou je to teď docela v poho což je vidět i dle výsledků
příští rok bych chtěla zkusit i ofiko když to půjde

jéé kámoška mi poslala jednu akční fotku s ajkou

sadzi saj

14.10.2008 12:45
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
jéé kámoška mi poslala jednu akční fotku s ajkou

hustá fotečka.

Já dorazila z města a teď tu obědvám a pracuju, nějak nevím, co dřív dělat

14.10.2008 12:51
kukinatost

XXX.XXX.43.146

chypi napsal(a):

teda , tady jsem se nebyla podívat sto let, tak apsoň gratuluju k druhému místu...
Jak jste si užily luxusní weekend? Já spíše pracovně, a pak taky vyjížďkově a halvně se mi trenérka vrátila z dovči v Egyptě, takže zítra bude trénink, heč, heč.)))
a v sobotu byhc se měla jet podívat do Zlína na kopytářský kurz, tak snad nám přinese nějaké novinky, zatím si docela vystačím s tím, co vím:)

14.10.2008 13:16

kukinatost napsal(a):
teda , tady jsem se nebyla podívat sto let, tak apsoň gratuluju k druhému místu...
Jak jste si užily luxusní weekend? Já spíše pracovně, a pak taky vyjížďkově a halvně se mi trenérka vrátila z dovči v Egyptě, takže zítra bude trénink, heč, heč.)))
a v sobotu byhc se měla jet podívat do Zlína na kopytářský kurz, tak snad nám přinese nějaké novinky, zatím si docela vystačím s tím, co vím:)

děkuji Jani
jo víkend byl super tedy alespoň ten náš

14.10.2008 13:19
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jahudka napsal(a):
děkuji Jani
jo víkend byl super tedy alespoň ten náš

musím pochválit, když je co chválit, tohle počasí jsem si fakt užila, i když pracovně..:)aspoń vyjížďkama, letos huberty kalšu, čím jsme starší, tím míň mě baví se pak otravovat půl roku vyvředěným koněm, co chce letět na každém poli, nějka mi to az to nestojí a u nás ty huberty bývají takové...a rezavica se svým závodním duchem a panceřovou hubou je horší než Kerka...

14.10.2008 13:39

kukinatost napsal(a):
musím pochválit, když je co chválit, tohle počasí jsem si fakt užila, i když pracovně..:)aspoń vyjížďkama, letos huberty kalšu, čím jsme starší, tím míň mě baví se pak otravovat půl roku vyvředěným koněm, co chce letět na každém poli, nějka mi to az to nestojí a u nás ty huberty bývají takové...a rezavica se svým závodním duchem a panceřovou hubou je horší než Kerka...

no tak to chápu, já taky ještě nejsem plně rozhodnutá jestli to moje máčo vystavím stresu

sadzi saj

14.10.2008 15:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
no tak to chápu, já taky ještě nejsem plně rozhodnutá jestli to moje máčo vystavím stresu

Chjo, tak když se daří, tak se daří, kvůli kolegyni rozhodnutí od šéfa, že všichni musíme být v práci do půl páté, takže fakt super se z toho po.............

14.10.2008 16:13

sadzi saj napsal(a):
Chjo, tak když se daří, tak se daří, kvůli kolegyni rozhodnutí od šéfa, že všichni musíme být v práci do půl páté, takže fakt super se z toho po.............

tak teď už to máš za pár já též

sadzi saj

14.10.2008 16:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
tak teď už to máš za pár já též

No jo, jenže co zítra apod., takže přes zimu jsem nahraná , žádný jako loni 2x týdně ve 15 hod.

15.10.2008 09:46

chypi napsal(a):

chojte..... Tak zase v procesu..včera sem Malýho vynechala- byla jsem na pohovoru, ale dneska ho musim trochu pomučit - chystám se na kolbiště

Copak vy chystáte s dětičkama?

sadzi saj

15.10.2008 12:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

chypi napsal(a):
chojte..... Tak zase v procesu..včera sem Malýho vynechala- byla jsem na pohovoru, ale dneska ho musim trochu pomučit - chystám se na kolbiště

Copak vy chystáte s dětičkama?

Teda, koukám, že to tady dneska žije

Já mám konečně po sto letech drez. trénink, hurááá, pokud teda nezačne pršet či něco podobného..........

15.10.2008 12:27
kukinatost

XXX.XXX.43.146

sadzi saj napsal(a):
Teda, koukám, že to tady dneska žije

Já mám konečně po sto letech drez. trénink, hurááá, pokud teda nezačne pršet či něco podobného..........

Andrejko, to jsme dneska dvě, jdu mučit rezaticu na trénink....snad krom drezurky stihneme apsoň ějkaou tu skokovou gymnastiku...:)
sakriš, po té 14 denní pauze si zas budu připaat jak loula..:)

sadzi saj

15.10.2008 12:42
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

kukinatost napsal(a):
Andrejko, to jsme dneska dvě, jdu mučit rezaticu na trénink....snad krom drezurky stihneme apsoň ějkaou tu skokovou gymnastiku...:)
sakriš, po té 14 denní pauze si zas budu připaat jak loula..:)

A co mám říkat já, u nás byla naposledy před měsícem a půl kvůli tomu sedlu a teď v neděli jí to nevyšlo, hodně klientů, tak jede dneska za mnou. Tohle je moje spešl na přiježďování

15.10.2008 13:02

sadzi saj napsal(a):
A co mám říkat já, u nás byla naposledy před měsícem a půl kvůli tomu sedlu a teď v neděli jí to nevyšlo, hodně klientů, tak jede dneska za mnou. Tohle je moje spešl na přiježďování

ahojky, tak to já se svezu až v sobotu bohužel opět pitomá práce, no co se dá dělat

sadzi saj

15.10.2008 13:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
ahojky, tak to já se svezu až v sobotu bohužel opět pitomá práce, no co se dá dělat

No, ale aspoň ti má kdo kobču vzít a nestojí ti 3 dny

15.10.2008 13:16

sadzi saj napsal(a):
No, ale aspoň ti má kdo kobču vzít a nestojí ti 3 dny

A ty ji nemáš ve výběhu? To já se kolikrát taky nedostanu, nebo jen na chvíli udělat pár kravinek v kruhovce.. Ale Malej je alespoň ve výběhu s kámošema, což on děsně rád

15.10.2008 13:24

chypi napsal(a):
A ty ji nemáš ve výběhu? To já se kolikrát taky nedostanu, nebo jen na chvíli udělat pár kravinek v kruhovce.. Ale Malej je alespoň ve výběhu s kámošema, což on děsně rád

no Ajka kdyby stála 3 dny tak mě pak asi zabije ne ona stejně je celý den ve výběhu a pak tento týden chodí pod sedlo s holkama,takže je to v poho

sadzi saj

15.10.2008 13:37
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
no Ajka kdyby stála 3 dny tak mě pak asi zabije ne ona stejně je celý den ve výběhu a pak tento týden chodí pod sedlo s holkama,takže je to v poho

Samozřejmě, že je ve výběhu, celý den, ale když tam celý den stojí a čučí a občas popojde..............

sadzi saj

16.10.2008 09:59
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Samozřejmě, že je ve výběhu, celý den, ale když tam celý den stojí a čučí a občas popojde..............

Čusík, tak jak jste se včera měli, my po tmě dokončovali trénink

16.10.2008 10:02

chypi napsal(a):

čuste!!!!!!!!! Tak jak ste se včera měli? Já báječně! Sice sem si ještě pohrávala s myšlenkou že raději poedu ven, ale pak sem se přemluvila a vzala si Malýho na kolbiště ne tej mej spatlanej bezudidlovce a bylo to skvělí!!!!!!! Chodil špičkově, byla sem z toho úplně vedle, i sme dvakrát skočili asi 50 klomáčka a párkrát přecválali tři kavaletky za sebou (dokonce sem si spravně postavila vzdálenost) ale to až na konci, jinak sme ohýbali a fakt super, je to lepší než než na udidle.. Nebo je to možná mnou že se na tom víc snažim dávam si pozor, nevim, každopádně to funguje. Chtěla bych si koupit origo ale nejsou money, chjo! Pardon za román, já se musela vypovídat, páč když sem se chtěla chlubit doma tak sem akorát dostala vynadáno že sem tam zas musela bejt tak dlouho, to bych měla skoro po náladě a večer sme byli u známejch a samej nekoňák, takže mi bylo řečeno, nojo ale tady to nikoho nezajmá.....

16.10.2008 10:23

chypi napsal(a):
čuste!!!!!!!!! Tak jak ste se včera měli? Já báječně! Sice sem si ještě pohrávala s myšlenkou že raději poedu ven, ale pak sem se přemluvila a vzala si Malýho na kolbiště ne tej mej spatlanej bezudidlovce a bylo to skvělí!!!!!!! Chodil špičkově, byla sem z toho úplně vedle, i sme dvakrát skočili asi 50 klomáčka a párkrát přecválali tři kavaletky za sebou (dokonce sem si spravně postavila vzdálenost) ale to až na konci, jinak sme ohýbali a fakt super, je to lepší než než na udidle.. Nebo je to možná mnou že se na tom víc snažim dávam si pozor, nevim, každopádně to funguje. Chtěla bych si koupit origo ale nejsou money, chjo! Pardon za román, já se musela vypovídat, páč když sem se chtěla chlubit doma tak sem akorát dostala vynadáno že sem tam zas musela bejt tak dlouho, to bych měla skoro po náladě a večer sme byli u známejch a samej nekoňák, takže mi bylo řečeno, nojo ale tady to nikoho nezajmá.....

ahojky koňařky
no jo Stáni to znám tak strašně ráda bych všem vyprávěla jaké děláme pokroky s koby,ale pak když vídím ten zájem,tak radši měnim téma, nikoho to moc nezajímá a ještě mi řeknou že jsem blázen, že mě to stojí zdraví, peníze a čas a že se mam dát radši na rodinu
ale kdyby to bylo tak jednoduché a stálo to jen na mě,tak už mam dětí kupu ale to jsem taky trošku víc odbočila
já se teď chodím na Ajku jen dívat a krmit ráno, to je strašné a nejhorší je že od příštího víkendu to takhle bude každý týden nesnáším tmu
jo mít halu,tak neřeším to by bylo fajn ale u nás nikde není ani k pronájmu, že bych tam cca 2x v týdnu zajela jedině v Praze a to nejsem blázen .... no už aby byl zase tak alespoň duben

sadzi saj

16.10.2008 10:27
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

chypi napsal(a):

Stáni, mě to zajímá, co ti bylo řečeno?? U nás je to doma totiž to samý, kde si byla tak dlouho a musíš tam zítra

sadzi saj

16.10.2008 10:29
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
ahojky koňařky
no jo Stáni to znám tak strašně ráda bych všem vyprávěla jaké děláme pokroky s koby,ale pak když vídím ten zájem,tak radši měnim téma, nikoho to moc nezajímá a ještě mi řeknou že jsem blázen, že mě to stojí zdraví, peníze a čas a že se mam dát radši na rodinu
ale kdyby to bylo tak jednoduché a stálo to jen na mě,tak už mam dětí kupu ale to jsem taky trošku víc odbočila
já se teď chodím na Ajku jen dívat a krmit ráno, to je strašné a nejhorší je že od příštího víkendu to takhle bude každý týden nesnáším tmu
jo mít halu,tak neřeším to by bylo fajn ale u nás nikde není ani k pronájmu, že bych tam cca 2x v týdnu zajela jedině v Praze a to nejsem blázen .... no už aby byl zase tak alespoň duben

Jani, taky se v týdnu nedostaneš na kobí?? To jsme dvě

16.10.2008 10:30

jahudka napsal(a):
ahojky koňařky

jééé jani, supr foto, to si mi připoměla že chci taky postavit na volnost, ještě sem to s malym nezkoušela

No ještě ani nechápou co mam namysli když řeknu chodil super, oni vidí jen že de, stoují, zatáčí, běží.. No a řikej jim, jak se krásně sbalil a podsadil atd...

máme to my koňaří těžký.. Zato když se sejdem, tak to jede.. To zas posloucham jak sme divný že se nedokážem bavit o ničem jinym než o koních.. Jenže třeba Jednovo kamarádí se nabaví o ničem než o motorkách no asi taky o ženskejch, ale u toho nebejvam Takže sme na tom stejně.. Jen mi mrzí že Jenda o ty koně zájem vůbec nemá, zato já si s nim o motorkách pokecam..

sadzi saj

16.10.2008 10:31
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

chypi napsal(a):
jééé jani, supr foto, to si mi připoměla že chci taky postavit na volnost, ještě sem to s malym nezkoušela

No ještě ani nechápou co mam namysli když řeknu chodil super, oni vidí jen že de, stoují, zatáčí, běží.. No a řikej jim, jak se krásně sbalil a podsadil atd...

máme to my koňaří těžký.. Zato když se sejdem, tak to jede.. To zas posloucham jak sme divný že se nedokážem bavit o ničem jinym než o koních.. Jenže třeba Jednovo kamarádí se nabaví o ničem než o motorkách no asi taky o ženskejch, ale u toho nebejvam Takže sme na tom stejně.. Jen mi mrzí že Jenda o ty koně zájem vůbec nemá, zato já si s nim o motorkách pokecam..

Hele to je všude stejný, fakt u nás to samý akorát o autech veteránech

16.10.2008 10:42

sadzi saj napsal(a):
Stáni, mě to zajímá, co ti bylo řečeno?? U nás je to doma totiž to samý, kde si byla tak dlouho a musíš tam zítra

doslova - vstoupila sem do dvřeří... já: ahoj! Jenda: Kde jako si zase takle dlouho? (ochrápanej ksicht); já nereaguju na poznámku a ptam se: ty si spal celý odpoledne? (myšleno že se chudinka konečně vyspal) Jenda: Ne, já celý odpoledne nudil! (myšleno zatímco ty si se bavila na koních) Na tohle sem se sebrala a šla pryč, protože reagovat nemá cenu.. Taky moch klidně makat v zádu, tam je práce dost. To bych ale poslouchala že celý odpoledne maká zatímco já se flákam na koních.. Takže ono to vyjde stejně.. Dřív jezdil 3x tejdně do posilky, ale to ho ted nějak pustilo.. S tim mě totiž tak sere - nemá žádnej koníček krom motorky, ale ted už je zima..a mě vyčítá že lezu na koně.. Já sem mnohem akčnější než on, páč místo chvil odpočinku sem na koních, takže večer padnu v deset jak mrtvola, zatím co on se po odpoledni třeba vychrápe.. Dřív dělal šichty 12, takže to bylo super, že měl krátkej dlouhej tejden a já byla vždycky u koní když byl v práci, ted jim to ale přahodili na 8 raní, odpol, noc, takže já mam tejden free a pak 14 dní posloucham že tam lezu... Je to boj.. A už vůbec nevim jak to budu zvládat až budu mít domácnost svou, ale to snad budu mít malýho doma a budu si to moct rozvrhnout po svym... Jak ty to Andrej vlasně zvládáš?

16.10.2008 10:44

sadzi saj napsal(a):

holky můžu vás uklidnit,ale všude je to stejné, ten můj koně taky nemusí, je tedy fakt že na závody mě i koby odveze ale tím to hasne, občas ho ukecám ať mě jde vyfotit, ale to je fakt konečná .... a lepší to už nebude ba naopak
a nejhorší je že už se mnou ani na žádné akce nechce chodit, protože ho nebaví ty kecy o koních poslouchat a nic s tím neudělám a přemlouvat ho a pak se koukat celý večer na jeho otrávený ksicht, už zase nebaví mě
jo Stáni ta volnost, to je fotka z inzerátu když jsem Ajku kupovala

16.10.2008 10:50
katusa

XXX.XXX.86.202

jahudka napsal(a):
holky můžu vás uklidnit,ale všude je to stejné, ten můj koně taky nemusí, je tedy fakt že na závody mě i koby odveze ale tím to hasne, občas ho ukecám ať mě jde vyfotit, ale to je fakt konečná .... a lepší to už nebude ba naopak
a nejhorší je že už se mnou ani na žádné akce nechce chodit, protože ho nebaví ty kecy o koních poslouchat a nic s tím neudělám a přemlouvat ho a pak se koukat celý večer na jeho otrávený ksicht, už zase nebaví mě

Ahojky, tak jsem k vám taky na chvilku zavítala. S těmachlapama je holt těžký pořízení, já se tedsices jenim klučinou scházim,ale zatim je to jen takovýto nezávazný užívání si. Aleje fakt že je taky hodně časově vytíženej (hraje airsoft - ten jjsem dělala taky, takže ve společný řeči neni problém), ale jsme oba tak moc zaměstnáný, že máme vůbec problém se sejít

Ale bývalý přítel si koně celkem oblíbil, jezdil se mnou na závody, učil sesám ezdit, amjdu měl rád...ale holt to prostě nestačilo, foto on a majda na závodech

sadzi saj

16.10.2008 10:51
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):

Jani fotečka pěkná

No koukám, že jsme se tu sešli Stáni, fakt si z toho nic nedělej, jak kdybych čelta, jak to probíhá u nás doma, to samý, ten můj má taky jenom auto, veterána a když se dělá na domku, tak to samé, že on maká a já se rekreuju u koní , ale naučili jsme se vzájemně tolerovat, i když si občas ty kecy neodpustí, ale já se snažím to zase nepřehánět, doma udělat, co se musí, hold střechu nad hlavou mít musíme, že, ke koním ho netahám, ale občas se mnou jde, ale fakt výjimečně, ale min. sobotu jsme byli na veteran burze a pak šel se mnou se podívat na hobbíky, ale pravda, je to potom a kdy už půjdeme , ale člověk to musí brát jedním uchem tam druhým ven, zaměstnat ho kusem žvancu. No stíhám blbě, ale stíhám. Ne, on to dost špatně nesl, když jsem si Elí koupila, normoš na ní žárlil, ale naučil se jí respektovat a já se musela naučit najít hranice, ke kobyle chodím 2x v týdnu, o víkendy ráno - obětuju svůj spánek, takže se prakticky vůbec moc nevyspím, abych do dopoledne byla doma no a v týdnu, když to jde, tak se tam snažím ještě jednou dostat na nějakou kratší dobu třeba na lonž apod. či prochajda.

16.10.2008 10:58

sadzi saj napsal(a):
Jani fotečka pěkná

No koukám, že jsme se tu sešli Stáni, fakt si z toho nic nedělej, jak kdybych čelta, jak to probíhá u nás doma, to samý, ten můj má taky jenom auto, veterána a když se dělá na domku, tak to samé, že on maká a já se rekreuju u koní , ale naučili jsme se vzájemně tolerovat, i když si občas ty kecy neodpustí, ale já se snažím to zase nepřehánět, doma udělat, co se musí, hold střechu nad hlavou mít musíme, že, ke koním ho netahám, ale občas se mnou jde, ale fakt výjimečně, ale min. sobotu jsme byli na veteran burze a pak šel se mnou se podívat na hobbíky, ale pravda, je to potom a kdy už půjdeme , ale člověk to musí brát jedním uchem tam druhým ven, zaměstnat ho kusem žvancu. No stíhám blbě, ale stíhám. Ne, on to dost špatně nesl, když jsem si Elí koupila, normoš na ní žárlil, ale naučil se jí respektovat a já se musela naučit najít hranice, ke kobyle chodím 2x v týdnu, o víkendy ráno - obětuju svůj spánek, takže se prakticky vůbec moc nevyspím, abych do dopoledne byla doma no a v týdnu, když to jde, tak se tam snažím ještě jednou dostat na nějakou kratší dobu třeba na lonž apod. či prochajda.

Andrei, tak nějak to vypadá u nás stejně, ale ještě navíc bydlíme u jeho rodičů, takže já mam sice víc času ale zase o to víc poslouchám že bych taky mohla někdy uvařit (což u nich prostě odmítám!!) Já taky ukrajuju o víkendu ráno, ale většinou si právě malýho jen přivedu do výběhu a dem celej den makat, v týdnu se makat nestíhá, tak to se snažím chodit jedzdit.. Ježe ted mi zhasnou a sem v kýbli..

sadzi saj

16.10.2008 11:02
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

chypi napsal(a):
Andrei, tak nějak to vypadá u nás stejně, ale ještě navíc bydlíme u jeho rodičů, takže já mam sice víc času ale zase o to víc poslouchám že bych taky mohla někdy uvařit (což u nich prostě odmítám!!) Já taky ukrajuju o víkendu ráno, ale většinou si právě malýho jen přivedu do výběhu a dem celej den makat, v týdnu se makat nestíhá, tak to se snažím chodit jedzdit.. Ježe ted mi zhasnou a sem v kýbli..

Jj, my máme naštěstí svůj domeček, ale koupili jsme rujnu, co jsme sami rekonstruovali, takže celkem dost práce, makačka a denně vařím teplý večeře, takže si to dovedeš představit

16.10.2008 11:06

sadzi saj napsal(a):
Jj, my máme naštěstí svůj domeček, ale koupili jsme rujnu, co jsme sami rekonstruovali, takže celkem dost práce, makačka a denně vařím teplý večeře, takže si to dovedeš představit

to si teda nedovedu představit!!!!!!!!!! To mi prosimtě řekni jak to stíháš a hlavně co furt vaříš????? Já byhc neměla nápady!!!!!!!!!!!!

16.10.2008 11:11

sadzi saj napsal(a):

jééé to by mi asi hráblo já naštěstí nevařím jezdím domu každý den v 20.30h,takže večeře nehrozí

16.10.2008 11:17
kukinatost

XXX.XXX.43.146

chypi napsal(a):

No, tak vidím, že jsem na tom všechny podobně...ale já mám chlapa fotbalistu - 3x týdně trénink, o weekendu zápas..
plus do toho začal studovat na VŠ rekreologie-taklže furt nějaké sporty..
no a Andrejko a spol, mám tu výhodu, že mám pružnou rpacovní dobu, a abych stíhala tréninky, můžu jít dřív a jindy jdu později...
včera boží trénink a budeme ho mít 3x týdně, už jsme se pevně domluvily s trenérkou a sparingtréninkovou parťačkou..:)))

16.10.2008 11:18
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
No, tak vidím, že jsem na tom všechny podobně...ale já mám chlapa fotbalistu - 3x týdně trénink, o weekendu zápas..
plus do toho začal studovat na VŠ rekreologie-taklže furt nějaké sporty..
no a Andrejko a spol, mám tu výhodu, že mám pružnou rpacovní dobu, a abych stíhala tréninky, můžu jít dřív a jindy jdu později...
včera boží trénink a budeme ho mít 3x týdně, už jsme se pevně domluvily s trenérkou a sparingtréninkovou parťačkou..:)))

a teda taky skoro denněvařím večeře...
ale koníky mám 15 minut na kole do pekelného kopce...a v zimě se mi hodně nebude chtít jezdit zpátky od našich...
naše volnost..

Přidejte reakci

Přidat smajlík