Tož vás fičím jen pozdravit a pak se zase vypnu. Jsem v rachotě, je neskutečná tma, já s kocovinou za PC.....Holky, dopoledne budu mít záhul, musím připravit papíry k soudu, pak se tu ale objevím. Tak pište švižně, ať je co číst
lanika
napsal(a):
Tož vás fičím jen pozdravit a pak se zase vypnu. Jsem v rachotě, je neskutečná tma, já s kocovinou za PC.....Holky, dopoledne budu mít záhul, musím připravit papíry k soudu, pak se tu ale objevím. Tak pište švižně, ať je co číst
Dobré jitro,
Leni, také jsem zoufalá z té tmy...fuj bnus a bude hůř a to si nějak nedovedu představit. Každej rok mě tohle období nějak štve, za tmy do práce a za tmy z rachoty...
Včera jsem připravovala sedýlko k prodeji, pulírovala jsem, odchlupovala potah...mno ale připraveno a jen čekám na vyjádření paní...
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
Leni, také jsem zoufalá z té tmy...fuj bnus a bude hůř a to si nějak nedovedu představit. Každej rok mě tohle období nějak štve, za tmy do práce a za tmy z rachoty...
Včera jsem připravovala sedýlko k prodeji, pulírovala jsem, odchlupovala potah...mno ale připraveno a jen čekám na vyjádření paní...
Nazdárrr další bubák se hlásí do party...Danny už máš krabici
lanika
napsal(a):
Dobré ráno...Zdravím též... Pojedu za chvíli taky do fň... Ale nějaké fotečky Vám semka přihodím...
molly
napsal(a):
Dobré ráno...Zdravím též... Pojedu za chvíli taky do fň... Ale nějaké fotečky Vám semka přihodím...
Jsme včera využily krásného počasí...
molly
napsal(a):
Jsme včera využily krásného počasí...
pokračování za chvíli, jdu ulovit snídani
molly
napsal(a):
pokračování za chvíli, jdu ulovit snídani
Přeji dobré ráno, za okny tma, něco z nebe padá..no počasí zas na prd..
Dneska nám ještě k tomu doma vypnou v 9:00 ráno elektriku až do večera, protože k nám vezou nejvetší nadměrný náklad!! Fakt paráda. Doufám že to stihnu po práci vyfotit!!
rocky
napsal(a):
Přeji dobré ráno, za okny tma, něco z nebe padá..no počasí zas na prd..
Dneska nám ještě k tomu doma vypnou v 9:00 ráno elektriku až do večera, protože k nám vezou nejvetší nadměrný náklad!! Fakt paráda. Doufám že to stihnu po práci vyfotit!!
Klárko ségra má nějakou po něčem doma, ještě jsem ji neviděla ale prej bych tam to sedlo mohla narvat...
Včera jsme zase rabovali Jizeru...přivezli jsme dvě fůry kamení a zítra budeme dobetonovávat, dokud je hezky...za chvíli se mi o betonu bude i zdát
Co HK? Jede do Pardubic v neděli?
lanika
napsal(a):
Klári, Marek mi vzal auto, do HK sic jedu, ale jen na otočku do Hypern. s kamarádem.A v tomhle počasí by se stejně špatně fotilo
Pro dnešek návštěvu vašich fešáků odkládám
molly
napsal(a):
Klári, Marek mi vzal auto, do HK sic jedu, ale jen na otočku do Hypern. s kamarádem.A v tomhle počasí by se stejně špatně fotilo
Pro dnešek návštěvu vašich fešáků odkládám
Danny stále netrpělivě čekám zda budou volňásky, jinak na to kašlu a mrknu letos z tv!! Ale už mám vybrané adepty na výhru tak jsem si chtěla zasázet...
rocky
napsal(a):
Danny stále netrpělivě čekám zda budou volňásky, jinak na to kašlu a mrknu letos z tv!! Ale už mám vybrané adepty na výhru tak jsem si chtěla zasázet...
A já zanakupovat...copak segra Jarda nejede...písnu ti mejl...zkusím služební
lanika
napsal(a):
ha, tka sjem se tu ankonec dostaal..jenom pozdravím a jdu makat...a ode dneška bych měla být online i po večerech..:)
kukinatost
napsal(a):
ha, tka sjem se tu ankonec dostaal..jenom pozdravím a jdu makat...a ode dneška bych měla být online i po večerech..:)
ju tak to je príma, uděláme skype večer????? dámy???
kukinatost
napsal(a):
Tak to bude fajn Jani...
Molinatá včera cvičila na spartakiádu
Jen jsem s tím nějak nepočítala!
klawdie
napsal(a):
Danny asi byhc měla vybráno...to je kočka!http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2487568/ Cerna-hnedka-po-Le-Patron.php
Jojo Klárko, nad ní slintám už asi měsíc ale je celkem drahá...myslím něco před 50...a to je na mě moc...Jsem si myslela tak těch 40 naškudlim ale víc už je pro mě nereálné. každopádně je úžasná
lanika
napsal(a):
A Roy trápil malého přítele od "helminky"
haisovad
napsal(a):
Jojo Klárko, nad ní slintám už asi měsíc ale je celkem drahá...myslím něco před 50...a to je na mě moc...Jsem si myslela tak těch 40 naškudlim ale víc už je pro mě nereálné. každopádně je úžasná
Třeba sleví, ale je vážně parádní, zadk má jak malá quatřice...ty lysinka a to zajímavý zabrvení...no to bych se uslintala!
snad hnědy zezadu taky vypadne něco hezkýho...je fajn že to budu mít na dohled..
molly
napsal(a):
A Roy trápil malého přítele od "helminky"
Heh, Molča je dobrá gymnastka...
Klárko, kdyby tohle byl kobylka tak snad ani neváhám...to je stavba, slintáááám
http://www.equimarket.eu/ index.php?action=detail&dbid=7340 (mezera před index)
molly
napsal(a):
TA liška nohatá je ROy..to kecáš, ti nějak zútlel a vyšplhal nahoru...
haisovad
napsal(a):
Heh, Molča je dobrá gymnastka...
Klárko, kdyby tohle byl kobylka tak snad ani neváhám...to je stavba, slintáááám
http://www.equimarket.eu/ index.php?action=detail&dbid=7340 (mezera před index)
Aaa koukám madam je stále na ty okaté ryzáky, víš o tom že má brutální Leuši výraz....myslím že by sis měla našetřit hna hříbě od leuši...
lanika
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
klawdie
napsal(a):
hele fakt si ěm rozsekala, bud tak zatáhl pupík nebo nechápu, však vypadá jak liško chrt...![]()
![]()
mi tež připadá jak nohatica obecná...:))předtím vypadal jak křížený s medvědem..holky, u nás tma a fakt hnusně..a zas H2O padá z nebe..a včera bylo tka nádherně a mě čeká snad nejpracovnější weekend, jaký si jenom můžu přestavit..
lanika
napsal(a):
hrozně se táhne nahoru![]()
![]()
Ani by nemusel být tak velký... Odpoledne jedem prvně cvičit...
lanika
napsal(a):
![]()
molly
napsal(a):
hrozně se táhne nahoru![]()
![]()
Ani by nemusel být tak velký... Odpoledne jedem prvně cvičit...
tak snad z ěnoh bude disciplinovaná šelma, páč valstně hlídače domu ni nepotřebuješ, to tam všechno ošefuje ta protahovanda molčatá..:)
a moje polštářovka, holky, on nejde spát, dokud si nepřinese polštářek..:)
molly
napsal(a):
![]()
ty jo, Zuzi, fakt musím pochválit, co fotka, to perla....fakt musím uznat, že focení ti jde...)
kukinatost
napsal(a):
ty jo, Zuzi, fakt musím pochválit, co fotka, to perla....fakt musím uznat, že focení ti jde...)
včera to šlo samo
http://molinata.rajce.idnes.cz/ fotky_9.10_08_-podzim/ tady je zbytek
kukinatost
napsal(a):
mi tež připadá jak nohatica obecná...:))předtím vypadal jak křížený s medvědem..holky, u nás tma a fakt hnusně..a zas H2O padá z nebe..a včera bylo tka nádherně a mě čeká snad nejpracovnější weekend, jaký si jenom můžu přestavit..
No mi ani nemluv na mě čekají na poště pantalony a pérka a teším se jak je ozkouším v provozu, ale mám obavy jestli mi to příroda dovolí...no mě čeká odpočinkový víkend, dnes s Jardou mizíme do HC a zítra se zajedu mrknout na ty licence,což bude zřejmě zábava...no a pak si asi pujčím notase a dotáhnu resty na stránkách atd...no a uvidím jestli v neděli bude Pardubická na živo, nebo né:)
lanika
napsal(a):
Kuki budiž ti útěchou, že budeš pracovat za pěkného počasí!!
Ale na ten dnešek jsem zvědavá, mlha jak prase, ale v rádiu říkali, že to mají být ranní mlhy, tak jsem zvědavá na odpoledne.
kukinatost
napsal(a):
ty jo, Zuzí jak jsi provedla že máš doma arabskou sviňu?
Jen výraz, ocas na zádech...hotovej arabáš.
Každopádně také chválim fotiho, pokroky kupředu...
asi se v neděli pojedu podívat na Goliáška a Lorda...tak přivezu nějaké nové fotky.
haisovad
napsal(a):
ty jo, Zuzí jak jsi provedla že máš doma arabskou sviňu?
Jen výraz, ocas na zádech...hotovej arabáš.
Každopádně také chválim fotiho, pokroky kupředu...
asi se v neděli pojedu podívat na Goliáška a Lorda...tak přivezu nějaké nové fotky.
![]()
Jsem říkala, že jí prodám , jako araba ![]()
![]()
jen nevím, kolik za ní ![]()
![]()
Děkuju, snažím se.. jsem se včera zamilovala do jedné zrcadlovky... Tak asi vydržím do Nového roku a pak do ní půjdu!
strelish
napsal(a):
Ale na ten dnešek jsem zvědavá, mlha jak prase, ale v rádiu říkali, že to mají být ranní mlhy, tak jsem zvědavá na odpoledne.
no, to mám radost jak cip...
vzhledem k tomu, že byhc mohla trajdat někde na koňu, tak budu nakládat hnůj, vozit piliny a dalších 150 věcí...
strelish
napsal(a):
Jakej typ Zuzi? Já jsem se teda také zamilovala...snad také po Vánocíh ve slevách na něco narazím...já mám vysněnej Canon EOS 450D ale ještě uvidíme, budu si od známého půjčovat ještě jednu dělovku.
kukinatost
napsal(a):
no, to mám radost jak cip...
vzhledem k tomu, že byhc mohla trajdat někde na koňu, tak budu nakládat hnůj, vozit piliny a dalších 150 věcí...
dámy, se klidím... Povinnosti volají... Mějte se krááásnééééěěě
haisovad
napsal(a):
Jakej typ Zuzi? Já jsem se teda také zamilovala...snad také po Vánocíh ve slevách na něco narazím...já mám vysněnej Canon EOS 450D ale ještě uvidíme, budu si od známého půjčovat ještě jednu dělovku.
Ach neprovkkujte. toužím taky po svém, nemusí být nový, ale muj i s kabelem
klawdie
napsal(a):
jo jo to jo četla já myslela třeba na nedělu..
No to by šlo. Beru ho stejně na pardubickou a pak musím sjet ke koním.
rocky
napsal(a):
No to by šlo. Beru ho stejně na pardubickou a pak musím sjet ke koním.
čupr...mohly by jsme něco nabouchat, však nemáme žádný aktuální foto ...a ze všech už jsou pomalu medvídci...
lanika
napsal(a):
Dodbré dopoledne všem, jdu vás na skok pozdravit....
Včera jsem se nechala inspirovat a testovala jsem makro režim
cheyenne
napsal(a):
Dodbré dopoledne všem, jdu vás na skok pozdravit....
Včera jsem se nechala inspirovat a testovala jsem makro režim
Asistenti jak jinak než asistovali....
cheyenne
napsal(a):
Asistenti jak jinak než asistovali....
A pózovali..... tady chtěli pomáhat zavírat koníky z ostatních ohrad, tak stáli frontu
cheyenne
napsal(a):
A pózovali..... tady chtěli pomáhat zavírat koníky z ostatních ohrad, tak stáli frontu
Došlo i na ohlávkové hrátky, jsem zvědavá, jak dlouho to ohlávky vydrží, doufám, že bude další akce v lidlu, ať máme radši náhradní
cheyenne
napsal(a):
Došlo i na ohlávkové hrátky, jsem zvědavá, jak dlouho to ohlávky vydrží, doufám, že bude další akce v lidlu, ať máme radši náhradní
člověk se s nima nenudí
cheyenne
napsal(a):
člověk se s nima nenudí
A ještě přihodím vrcholné dílo dne....
cheyenne
napsal(a):
A ještě přihodím vrcholné dílo dne....
čus Evule, kurnik, vy mě štvete, se nějakou s tím Zuzajdem lepšíte...
holky, mi umřel mobil a s ním i kupa čísel, které se nevešly na simku, mě trefí...
a zas tu není ten brečící...:(((
kéž by mi tohle letos zase vyšlo...
kukinatost
napsal(a):
čus Evule, kurnik, vy mě štvete, se nějakou s tím Zuzajdem lepšíte...
holky, mi umřel mobil a s ním i kupa čísel, které se nevešly na simku, mě trefí...
a zas tu není ten brečící...:(((
kéž by mi tohle letos zase vyšlo...
Jani mám pro tebe tip
http://zvirata.bazos.cz/ inzerat/2490162/vymenim-Samsung-SGH -U-600za-konske-veci.php
Jinak Dany zase mi ukápla slina jestli je to hříbě co anbízejí na fotce, tak fakt krasný zvíře..mrkni na eqch...nádhrená hnědka po bethowenovi nabízená paní Pospíšilovou...sakriš...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
klawdie
napsal(a):
Jani mám pro tebe tip
http://zvirata.bazos.cz/ inzerat/2490162/vymenim-Samsung-SGH -U-600za-konske-veci.php
Jinak Dany zase mi ukápla slina jestli je to hříbě co anbízejí na fotce, tak fakt krasný zvíře..mrkni na eqch...nádhrená hnědka po bethowenovi nabízená paní Pospíšilovou...sakriš...
Klárko, takže si nakonec mluvila s kopytářem se Soukupem??
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
klawdie
napsal(a):
jo jo kontaktovala jsem ho, ale problém je vzdálenost...říkám si jak velký problém by byl naučit našeho kováře strouhat podle jejich metody koníka?
Klárko zavolej tomu Jirku, je to fakt profík, poradí, ukáže i tě naučí, jak si to dělat sama a i když je z našeho kraje skoro můj soused, tak to pro něj není překážkou, má klientelu opravdu po celé ČR, takže stačí zavolat, zeptat se a on ti řekne, kdy jede Vaším směrem a dorazí
klawdie
napsal(a):
jo jo kontaktovala jsem ho, ale problém je vzdálenost...říkám si jak velký problém by byl naučit našeho kováře strouhat podle jejich metody koníka?
Klárko, teda to je taky pěkný dělo. Máma i dcery jsou luxusní...škoda že by byl koník ještě bezdomovec...
klawdie
napsal(a):
Klaruša, proč se to nenaučíš sama...zas tka složité to není...
na toho Soukupa se ejdu mrknout příští weekend do Zlína, a´t taky osvěžím své vědomosti i z české strany a nejen z Ameriky..:)
kukinatost
napsal(a):
na toho Soukupa se ejdu mrknout příští weekend do Zlína, a´t taky osvěžím své vědomosti i z české strany a nejen z Ameriky..:)
Kuki na Soukupa?? To asi ne...Soukup je Petr...mimo jiné teda a je z Mělníka nebo tak někde :)
kukinatost
napsal(a):
kdyby byl zdravý tak klidně ale riskovat že mu to zhorším, nevím, napsala jsem Soukupovi, ale dočetla jsem se o panu Podhájským že právě dělá celou ČR, tak ho asi poprosím o konzultaci na živo, čekala jsem až bude sabulka ready, ted už je tak je na čase, chci mu poslat foto, tak po víkendu snad budou a uvidíme...
Jani pak poreferuj jsem zvědavá...no pak Soukup k nám nejezdí takže smůla, psal max že by se stavil juknout až by měl cestu, jinak smůla....furt se toho nějak bojím, jít proti vetovi se mi prostě nějak příčí...ale na druhou stranu vím že by mu to mohlo pomoct...ch jo je to těžký...
strelish
napsal(a):
Kuki na Soukupa?? To asi ne...Soukup je Petr...mimo jiné teda a je z Mělníka nebo tak někde :)
no, ona přece psala, že je Soukup, i když mám pocit, že Martin, no nic, zkusím mrknout na equus....
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
klawdie
napsal(a):
kdyby byl zdravý tak klidně ale riskovat že mu to zhorším, nevím, napsala jsem Soukupovi, ale dočetla jsem se o panu Podhájským že právě dělá celou ČR, tak ho asi poprosím o konzultaci na živo, čekala jsem až bude sabulka ready, ted už je tak je na čase, chci mu poslat foto, tak po víkendu snad budou a uvidíme...
Jani pak poreferuj jsem zvědavá...no pak Soukup k nám nejezdí takže smůla, psal max že by se stavil juknout až by měl cestu, jinak smůla....furt se toho nějak bojím, jít proti vetovi se mi prostě nějak příčí...ale na druhou stranu vím že by mu to mohlo pomoct...ch jo je to těžký...
Jj, já myslím jako Kati Petra Soukupa z Kralup, je to kousek od Mělníka, ale Klárka má pravdu, má toho hodně a stálou klientelu, mě tenkrát taky řekl a to jsem od něj kousek, že leda naučit mě to přijede, ale že jinak nemá čas.
Jinak můžu předat mailem kontakty na Jirku a můžeš mu poslat foto na mail, on ti napíše a domluvíte se, tož pravda neboj Klárko, určo aspoň zkus si od něj říct jeho názor na věc, případně osobní setkání a pak se můžeš rozhodnout.
sadzi saj
napsal(a):
Jj, já myslím jako Kati Petra Soukupa z Kralup, je to kousek od Mělníka, ale Klárka má pravdu, má toho hodně a stálou klientelu, mě tenkrát taky řekl a to jsem od něj kousek, že leda naučit mě to přijede, ale že jinak nemá čas.
Jinak můžu předat mailem kontakty na Jirku a můžeš mu poslat foto na mail, on ti napíše a domluvíte se, tož pravda neboj Klárko, určo aspoň zkus si od něj říct jeho názor na věc, případně osobní setkání a pak se můžeš rozhodnout.
jo dík myslím že už mi dokonce nabízel pomocz i zde na ifauně, jen pořád jsem na těch vážkách, no udělám foto a pošlu rtg a nechám to zvážit i jinými odborníky...nemůžu vzpomenout jak jsou ty jejich stránky, please pomoc...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
klawdie
napsal(a):
jo dík myslím že už mi dokonce nabízel pomocz i zde na ifauně, jen pořád jsem na těch vážkách, no udělám foto a pošlu rtg a nechám to zvážit i jinými odborníky...nemůžu vzpomenout jak jsou ty jejich stránky, please pomoc...
Myslíš www.kopyta.com ??
klawdie
napsal(a):
jo dík...
jdu makat a papat...
Joo Danny vidělas??
http://zpravy.idnes.cz
zahraničí- nejčtenější rubriky
rocky
napsal(a):
Hmm dobrý dík že jsi mi to smazla ted kdyz jsem se ji na neco ptala
Jojo Péťo,
málem mě kleplo když jsem ty zprávy viděla. Na Visu jsme byly v úterý-týden před tím napadením a vesele jsme se koupali...fuj ble. Při pomyšlení že Čelisti se mohli stát skutečností mám husinu...
Tak o víkendu obrečím jupeteráka av pondělí vyrází směr nová majitelka...
haisovad
napsal(a):
Jojo Péťo,
málem mě kleplo když jsem ty zprávy viděla. Na Visu jsme byly v úterý-týden před tím napadením a vesele jsme se koupali...fuj ble. Při pomyšlení že Čelisti se mohli stát skutečností mám husinu...
Tak o víkendu obrečím jupeteráka av pondělí vyrází směr nová majitelka...
Minutu ticha za naše oblíbená sedla...
klawdie
napsal(a):
Minutu ticha za naše oblíbená sedla...
fajn se přidávám
lanika
napsal(a):
Juchuuu musím se Vám pochlubit!!! Mám zase v.i.p. na Velkou..
Tak Vám přivezu nějaké fotečky, snad bude počasí přát!!!