Uživatel s deaktivovaným účtem
Na jaro 2009 plánuju stěhování na Znojemsko a táhnu s sebou i svou kobylku.Mám dotaz ohledně stáje.Kobylu plánuji mít doma.Koupili jsme barák s velkými pozemky.Je tam i velká stodola,ze které by byla dobrá krytá mini hala!Už mi zbývá domluvit jen pastviny!
Chci se zeptat,zda si myslíte,že by se v jedné malé vesničce,kde skoro ani dobrá VD není uživil ranč,kam bych si brala koně na ustájení!
Vesnička se nachází 50km od Brna a cca 20km od Znojma!
Půjdu tam se svou plňaskou s tím,že na jaře se dotáhne hřebeček z Ameriky(snad bude později působit i jako plemeník)+ plánuji ještě jednoho koníka!(moje 3 koně a počírám cca 5 na ustájení)
Boxy už jsou objednané(zatím jen 3)
Tak co myslíte.. děkuji moc za názory!!
PS:Kdo je z okolí Znojma,písněte,ráda ybch se s někým už seznámila,třebas na vyjížďky apod...
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Na jaro 2009 plánuju stěhování na Znojemsko a táhnu s sebou i svou kobylku.Mám dotaz ohledně stáje.Kobylu plánuji mít doma.Koupili jsme barák s velkými pozemky.Je tam i velká stodola,ze které by byla dobrá krytá mini hala!Už mi zbývá domluvit jen pastviny!
Chci se zeptat,zda si myslíte,že by se v jedné malé vesničce,kde skoro ani dobrá VD není uživil ranč,kam bych si brala koně na ustájení!
Vesnička se nachází 50km od Brna a cca 20km od Znojma!
Půjdu tam se svou plňaskou s tím,že na jaře se dotáhne hřebeček z Ameriky(snad bude později působit i jako plemeník)+ plánuji ještě jednoho koníka!(moje 3 koně a počírám cca 5 na ustájení)
Boxy už jsou objednané(zatím jen 3)
Tak co myslíte.. děkuji moc za názory!!
PS:Kdo je z okolí Znojma,písněte,ráda ybch se s někým už seznámila,třebas na vyjížďky apod...
Ahojky.
..my máme koníky v Božicích u Znojma.Je to asi 23 km navyýchod od Znojma. Kam se přesně stěhujete? Mám 7letou kobylku bez PP a 3 hřebečky hafloše. S tím ustajováním by to možná šlo, poctivého ustájení za rozumnou cenu je celkem málo. Jde o to, co nabídnete, zájem by myslim byl.Vždy se vyskytne nějaký problém.Znám to z vlastní zkušenosti!! Ted´ už máme koně dom,¨ma a jsem nadmíru spokojená.