Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.3.2006 15:38

prednedavnom sem niekto daval fotky svojej kobylky,tak som dnes zobrala fotak a snazila sa cvaknut vemienkokobylka ma termin okolo 15.3,ale zvykne pretahovat...
fotka nie je prilis kvalitna,v stajni bolo dost tma,ale snad z toho niekto nieco vycita

11.3.2006 15:39

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
prednedavnom sem niekto daval fotky svojej kobylky,tak som dnes zobrala fotak a snazila sa cvaknut vemienkokobylka ma termin okolo 15.3,ale zvykne pretahovat...
fotka nie je prilis kvalitna,v stajni bolo dost tma,ale snad z toho niekto nieco vycita

a tu je druhe foto...

11.3.2006 19:34

a tu je druhe foto...

ahojka, no řekla bych že to bude za chvilku, ale v den porodu to poznáš, udělají se ji na vemínku takový kapky, jakoby světlýho mlíka, u nás tak rodili všecky kobylky :o) hodně štěstí !!

12.3.2006 10:31

Já tipuju tak ještě 14 dní, je vidět, že vemínko je zatím prázdné, nenalité. Přidám foto plného vemínka.

12.3.2006 14:42

a tu je druhe foto...

Baarbora od které kobyli čekáte- klusačky?
Je zima a nechce se mu ven.Na te fotce to moc není vidět, jestli se začínají dělat krupičky na strucích ,tak by to mohlo být do týdne.

12.3.2006 20:47

aranka napsal(a):
Baarbora od které kobyli čekáte- klusačky?
Je zima a nechce se mu ven.Na te fotce to moc není vidět, jestli se začínají dělat krupičky na strucích ,tak by to mohlo být do týdne.

Aranka:je to klusacka,maminka toho mojho zmetka,myslim,ze som ho tu aj niekde ukazovala
ak ma pamat neklame,tak by si mala poznat maleho Vulcana,ze?ako sa ma?

dik vsetkym za ohlasy,tiez si nemyslim,ze to bude tak skoro,este nikdy nerodila v termine a ani teraz nevyzera na to,ze by z nej malo do stredy nieco vypadnutto je buduca mamicka:)

13.3.2006 08:00

Aranka:je to klusacka,maminka toho mojho zmetka,myslim,ze som ho tu aj niekde ukazovala
ak ma pamat neklame,tak by si mala poznat maleho Vulcana,ze?ako sa ma?

dik vsetkym za ohlasy,tiez si nemyslim,ze to bude tak skoro,este nikdy nerodila v termine a ani teraz nevyzera na to,ze by z nej malo do stredy nieco vypadnutto je buduca mamicka:)

Baarbora,Vulcan nám roste jak z vody,bude to velký silný kůň.Můžeš kouknout na naše (nové)stránky je tam jeho nějaká fotka www.stajdobrusky.estranky.cz ,ať se hříbě vyvede.Jinak mimo Laroffa tady máme i Castleton Megica (1:11,4) po Prakas.

13.3.2006 20:32

aranka napsal(a):
Baarbora,Vulcan nám roste jak z vody,bude to velký silný kůň.Můžeš kouknout na naše (nové)stránky je tam jeho nějaká fotka www.stajdobrusky.estranky.cz ,ať se hříbě vyvede.Jinak mimo Laroffa tady máme i Castleton Megica (1:11,4) po Prakas.

Vulcan je krasavec,ked som bola vo Fracuzsku tak som videla aj jeho otca:)inac spominali,ze dava velke kone,takze by bolo vhodnejsie pripustat mensie kobylky

Přidejte reakci

Přidat smajlík