Uživatel s deaktivovaným účtem
prednedavnom sem niekto daval fotky svojej kobylky,tak som dnes zobrala fotak a snazila sa cvaknut vemienko
kobylka ma termin okolo 15.3,ale zvykne pretahovat...
fotka nie je prilis kvalitna,v stajni bolo dost tma,ale snad z toho niekto nieco vycita
napsal(a):
prednedavnom sem niekto daval fotky svojej kobylky,tak som dnes zobrala fotak a snazila sa cvaknut vemienko
fotka nie je prilis kvalitna,v stajni bolo dost tma,ale snad z toho niekto nieco vycita
a tu je druhe foto...
napsal(a):
Já tipuju tak ještě 14 dní, je vidět, že vemínko je zatím prázdné, nenalité. Přidám foto plného vemínka.
aranka
napsal(a):
Baarbora od které kobyli čekáte- klusačky?
Je zima a nechce se mu ven.Na te fotce to moc není vidět, jestli se začínají dělat krupičky na strucích ,tak by to mohlo být do týdne.
Aranka:je to klusacka,maminka toho mojho zmetka,myslim,ze som ho tu aj niekde ukazovala
ak ma pamat neklame,tak by si mala poznat maleho Vulcana,ze?
ako sa ma?
dik vsetkym za ohlasy,tiez si nemyslim,ze to bude tak skoro,este nikdy nerodila v termine a ani teraz nevyzera na to,ze by z nej malo do stredy nieco vypadnut
to je buduca mamicka:)
napsal(a):
Aranka:je to klusacka,maminka toho mojho zmetka,myslim,ze som ho tu aj niekde ukazovala
ak ma pamat neklame,tak by si mala poznat maleho Vulcana,ze?
ako sa ma?
dik vsetkym za ohlasy,tiez si nemyslim,ze to bude tak skoro,este nikdy nerodila v termine a ani teraz nevyzera na to,ze by z nej malo do stredy nieco vypadnut
to je buduca mamicka:)
Baarbora,Vulcan nám roste jak z vody,bude to velký silný kůň.Můžeš kouknout na naše (nové)stránky je tam jeho nějaká fotka www.stajdobrusky.estranky.cz ,ať se hříbě vyvede.Jinak mimo Laroffa tady máme i Castleton Megica (1:11,4) po Prakas.
aranka
napsal(a):
Baarbora,Vulcan nám roste jak z vody,bude to velký silný kůň.Můžeš kouknout na naše (nové)stránky je tam jeho nějaká fotka www.stajdobrusky.estranky.cz ,ať se hříbě vyvede.Jinak mimo Laroffa tady máme i Castleton Megica (1:11,4) po Prakas.
Vulcan je krasavec,ked som bola vo Fracuzsku tak som videla aj jeho otca:)inac spominali,ze dava velke kone,takze by bolo vhodnejsie pripustat mensie kobylky