Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
Chtěli bychom nabídnout ustájení pro koníky, vše se zatím připravuje, ale do konce týdne by už měl být základ - tudíž možnost pobytu koní - hotový. Bude zájem? Veškeré informace na www.kone-maiksnerovi.wbs.cz nebo mail:kayecek@seznam.cz
Přeji hezký den
Káťa
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Chtěli bychom nabídnout ustájení pro koníky, vše se zatím připravuje, ale do konce týdne by už měl být základ - tudíž možnost pobytu koní - hotový. Bude zájem? Veškeré informace na www.kone-maiksnerovi.wbs.cz nebo mail:kayecek@seznam.cz
Přeji hezký den
Káťa
Káťo krása, co bych dala za to mít takové prostory. A neboj koníků bude určitě hodně protože tohle jenom za 3 je mooc pěkné, tak přeju ať se Ti sny splní
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Přeji hezký den
Káťa
Ahoj já bych se chtěla zeptat kde přesně stáj bude,já jsem z Oldřichova v Hájích a mám chladnokrevného valacha.Je ustájený u souseda a ten se o něj moc nestará tak přemýšlím o jiném ustájení.Děkuji za odpověď Míša
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
michel
napsal(a):
Ahoj já bych se chtěla zeptat kde přesně stáj bude,já jsem z Oldřichova v Hájích a mám chladnokrevného valacha.Je ustájený u souseda a ten se o něj moc nestará tak přemýšlím o jiném ustájení.Děkuji za odpověď Míša
Už jsem Ti odpověděla mailem, ale napíšu to i sem, od Oldřichova to je asi 20 kilometrů, možná i míň, dostupnost autobusem, jinak jezdíme do Oldřichova na pizzu takže to tak daleko není. Záleží, jaké máš možnosti.
Thesis - děkuju, snažím se, to víš, my nezaměstnaný...
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Už jsem Ti odpověděla mailem, ale napíšu to i sem, od Oldřichova to je asi 20 kilometrů, možná i míň, dostupnost autobusem, jinak jezdíme do Oldřichova na pizzu takže to tak daleko není. Záleží, jaké máš možnosti.
Thesis - děkuju, snažím se, to víš, my nezaměstnaný...
Ať ti to pěkně šlape a koníci jsou jen a jen zdraví a vám přinášejí jen a jen radost.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
ditule28
napsal(a):
Ať ti to pěkně šlape a koníci jsou jen a jen zdraví a vám přinášejí jen a jen radost.
Děkuji za přání. Zkouším ještě jednou posunout, ale asi si koupím vlastní koně a budu z nich mít radost
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Přeji hezký den
Káťa
TAk naposledy ještě posouvám.