Westernová plemena a jezdci 4

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.10.2008 11:20
jaruska

XXX.XXX.38.124

Jé,Ládys,no jo,někdy je opravdu den blbec,to známe všicí,a pak se to ještě kopí na větší hromadu,když už je nějákej průser,kotěte je mi líto,ale může za to majitel,měl ho mít na vodítku.

13.10.2008 11:23
bednarik petr

XXX.XXX.134.70

jaruska napsal(a):
Jé,Ládys,no jo,někdy je opravdu den blbec,to známe všicí,a pak se to ještě kopí na větší hromadu,když už je nějákej průser,kotěte je mi líto,ale může za to majitel,měl ho mít na vodítku.

Ahoj Jarčo,pěkné umístění ,gratulujeme.
Ahoj Arábku,promiň ,nemůžu si vzpomenout na jméno,ale jsi to ty co jsi byla na našich C,D v Horce a jsi někde od Zlína,že? Nebo se pletu? A děláš přirozenou komunikaci .

13.10.2008 11:23
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Toho pitbula,samozřejmě.
S tou kobčou mě to taky mrzí,ale to tak prostě chodí,někdy je dobrý nechvátat,když člověk kupuje koně,ale zase na druhou stranu riskuje,že ho koupí někdo jinej,pokud není složena záloha a sepsána smlouva.

13.10.2008 11:24
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Toho pitbula,samozřejmě.
S tou kobčou mě to taky mrzí,ale to tak prostě chodí,někdy je dobrý nechvátat,když člověk kupuje koně,ale zase na druhou stranu riskuje,že ho koupí někdo jinej,pokud není složena záloha a sepsána smlouva.

Ahoj Soní,díky moc,juniorce ráda vyřídím!!!
Noo,taky jsem se chtěla zeptat Arábka na jméno.

13.10.2008 12:07
ghajariy

XXX.XXX.20.219

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Jarčo,pěkné umístění ,gratulujeme.
Ahoj Arábku,promiň ,nemůžu si vzpomenout na jméno,ale jsi to ty co jsi byla na našich C,D v Horce a jsi někde od Zlína,že? Nebo se pletu? A děláš přirozenou komunikaci .

Ano, jsem to já(Petra), tehdy z Horky. Nějak se nám tam dařilo. Jsem přímo ze Zlína a s PNH taky tak trošku koketuju. Když ta má arabka je jak vítr, jednou jako kliďas, jindy jako vichřice. Pokud se bude dařit a začne nás trénovat Tonda Solanký (zatím v jednání), mohli bychom se vidět i příští rok na nějakých menších závodech. Chodím s kobčou hlavně výstavy, tak pravděpodobně zůstaneme u showmanshipu. Už mám objednanou novou černou haltrovku z USA, jen čekám, až dorazí.
Na fotce arabo-westerňák při zkoušce velikosti. Tu jsme měli letos.

13.10.2008 12:16
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jaruska napsal(a):
Ahoj Soní,díky moc,juniorce ráda vyřídím!!!
Noo,taky jsem se chtěla zeptat Arábka na jméno.

já sjem sice úplně off topic včil, jenom sjem chtěla pomachrovat novýma fotkama,..mylsím, že to westernovému ryzoňovi fakt sekne:))

13.10.2008 12:17
bednarik petr

XXX.XXX.134.70

ghajariy napsal(a):
Ano, jsem to já(Petra), tehdy z Horky. Nějak se nám tam dařilo. Jsem přímo ze Zlína a s PNH taky tak trošku koketuju. Když ta má arabka je jak vítr, jednou jako kliďas, jindy jako vichřice. Pokud se bude dařit a začne nás trénovat Tonda Solanký (zatím v jednání), mohli bychom se vidět i příští rok na nějakých menších závodech. Chodím s kobčou hlavně výstavy, tak pravděpodobně zůstaneme u showmanshipu. Už mám objednanou novou černou haltrovku z USA, jen čekám, až dorazí.

takže ahoj Petro,šlo vám to dobře,možná se uvidíme,možné ne,uvidím jak bude Maura zvládat hříbě za každou cenu závodit nechci .Myslím,že mi do toho bude kecat i tohle stvoření

13.10.2008 12:37
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
já sjem sice úplně off topic včil, jenom sjem chtěla pomachrovat novýma fotkama,..mylsím, že to westernovému ryzoňovi fakt sekne:))

mám z těch fotek fakt radost, zlaté počasí:))

13.10.2008 14:29
dakotka

XXX.XXX.8.129

ghajariy napsal(a):

čau ja mam na obchodě halterky za 690,- kč a moc pěkné))

13.10.2008 14:29
markemic

XXX.XXX.84.176

jaruska napsal(a):

Ahoj.
Holky můžu se taky přidat?Sice jsem ve ve westernovým sedle seděla jen jednou jedinkrát,ale jinak jsem nejšťastnější při courání venku v sedle,tak snad trošku zapadám

13.10.2008 14:30
dakotka

XXX.XXX.8.129

dakotka napsal(a):
čau ja mam na obchodě halterky za 690,- kč a moc pěkné))

i s vodítkem

13.10.2008 14:43
markemic

XXX.XXX.84.176

kukinatost napsal(a):
mám z těch fotek fakt radost, zlaté počasí:))

Krásné fotky!Přesedláváte s Ryzoněm na western jo?
Bylo fakt krásně o víkendu....

13.10.2008 15:59
lenocka

XXX.XXX.33.253

markemic napsal(a):
Ahoj.
Holky můžu se taky přidat?Sice jsem ve ve westernovým sedle seděla jen jednou jedinkrát,ale jinak jsem nejšťastnější při courání venku v sedle,tak snad trošku zapadám

Ahojky,taky se přidám, dlouho jsem nepsala. Možná si někdo vzpomínáte že mám křížence QH a Čt a teď mám na ježdění svěřenou Appa kobylku, v sobotu jsem jí obsedla, byla skvělá. Uvidíme co bude dál.. Tak tady je, fešanda. Jmenuje se Cinderella´s New Hope

13.10.2008 16:00
markemic

XXX.XXX.84.176

lenocka napsal(a):
Ahojky,taky se přidám, dlouho jsem nepsala. Možná si někdo vzpomínáte že mám křížence QH a Čt a teď mám na ježdění svěřenou Appa kobylku, v sobotu jsem jí obsedla, byla skvělá. Uvidíme co bude dál.. Tak tady je, fešanda. Jmenuje se Cinderella´s New Hope

AhojMá krásné jméno!

13.10.2008 16:14
lenocka

XXX.XXX.33.253

markemic napsal(a):
AhojMá krásné jméno!

Nejen jméno, ale i povahu a rodiče Otec je známý Elliot Ciedy Chex a máma Legacy Black Jewel, pravá sestra hřebce Legacy Black Taurus, je úplně stejná jako on. Znám je všechny jen pár týdnů a jsem z nich nadšená

13.10.2008 16:21
markemic

XXX.XXX.84.176

lenocka napsal(a):
Nejen jméno, ale i povahu a rodiče Otec je známý Elliot Ciedy Chex a máma Legacy Black Jewel, pravá sestra hřebce Legacy Black Taurus, je úplně stejná jako on. Znám je všechny jen pár týdnů a jsem z nich nadšená

Tož tyto původy mi pranic neříkají,ale americká plemena jsou opravdu pěkný koně(někteří..)
Oni mají vůbec všichni úžasný povahy,jak tak slyším,ne?

13.10.2008 16:21
pizneta

XXX.XXX.100.185

markemic napsal(a):
AhojMá krásné jméno!

ahoj .Martemic -bereš mi slova z úst,taky si říkám,pěkná kobylka i to jméno

13.10.2008 17:45
lucky

XXX.XXX.230.77

pizneta napsal(a):
ahoj .Martemic -bereš mi slova z úst,taky si říkám,pěkná kobylka i to jméno

čáu! Tady to jede! Já jsem dnes kaput, lítala jsem tři hodiny s Usou po kopcích a fotila, to moje zvíře není arab, ale zdechlina a lepidlo..ne že bych nebyla ráda, že mi nebere draka, ale zase nevím proč jsem sebou táhla teláč (normál objektiv jsem samo nechala doma, nebudu do hor tahat vše), jenom ta moje pořád na mě nalepená, takže většina fotek neostrých, že byla moc blízko. No a nějakou akci? Umí to stát, umí to žrát, případně to leze pomalu jako lemra...oooobčas to zakluše dva metry...no, tak akčních fotek fakt moc nemám. Ach jo....
Tady jsem ji musela dát i vodítko a zaparkovat, protože přece nebude stát v té škaredé vysoké trávě a blbě mi pózovat, ne?

13.10.2008 17:48
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
čáu! Tady to jede! Já jsem dnes kaput, lítala jsem tři hodiny s Usou po kopcích a fotila, to moje zvíře není arab, ale zdechlina a lepidlo..ne že bych nebyla ráda, že mi nebere draka, ale zase nevím proč jsem sebou táhla teláč (normál objektiv jsem samo nechala doma, nebudu do hor tahat vše), jenom ta moje pořád na mě nalepená, takže většina fotek neostrých, že byla moc blízko. No a nějakou akci? Umí to stát, umí to žrát, případně to leze pomalu jako lemra...oooobčas to zakluše dva metry...no, tak akčních fotek fakt moc nemám. Ach jo....
Tady jsem ji musela dát i vodítko a zaparkovat, protože přece nebude stát v té škaredé vysoké trávě a blbě mi pózovat, ne?

Peťo, možná se příšztí rok někde na závodech uvidíme, jestli to svoje bílé něco arabské taky k něčemu překecám

13.10.2008 17:50
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Peťo, možná se příšztí rok někde na závodech uvidíme, jestli to svoje bílé něco arabské taky k něčemu překecám

Evííí....heeej! proxima! Kde se fláká????
Budeš zítra doma? Má být hezky

13.10.2008 20:44
proxima

XXX.XXX.85.1

lucky napsal(a):
Evííí....heeej! proxima! Kde se fláká????
Budeš zítra doma? Má být hezky

Ahojky já jsem tu!!!!
No Luci zítra jezdím s Jirkou pracovně po horách-to si nemůžu nechat ujít...Ale kolem 13-15hodin bych měla být doma...Dala bych ti vědět sms tak hoďku než budu doma a můžeš dojet,jo???Potřebuju nafotit Zrzka,takže stejně půjdu s koníkyma na kopec,takže nafotím i tebe,jo???
Já čekala jestli nebudeš chtít dnes-bylo krásně...Ale na kopci jsem zjistila že jsem nedobila baterku,tak mě to dalo jen na pár foteček...

13.10.2008 20:45
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

13.10.2008 20:45
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

13.10.2008 20:46
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

13.10.2008 20:47
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

13.10.2008 20:56
jaruska

XXX.XXX.38.124

proxima napsal(a):

Ahoj,vítám nově příchozí a chválím ryzoně,Janí,máš to krásně sladěný!!A Usinka má kráásnou ohlávku,to bude asi vlastní výroba,což??
Kudrdlinka je boží,ta fotka z dálky s Jurkou je nááádherná!!!
My dneska byly venku,bylo náádherně,dám pár fotiček.

13.10.2008 20:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ahoj,vítám nově příchozí a chválím ryzoně,Janí,máš to krásně sladěný!!A Usinka má kráásnou ohlávku,to bude asi vlastní výroba,což??
Kudrdlinka je boží,ta fotka z dálky s Jurkou je nááádherná!!!
My dneska byly venku,bylo náádherně,dám pár fotiček.

Tady holky probírají Velkou Pardubickou.

13.10.2008 20:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady holky probírají Velkou Pardubickou.

13.10.2008 21:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Podzim je nádhernej,když je krásně.

13.10.2008 21:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Podzim je nádhernej,když je krásně.

A tady je suchý vodní příkop...

13.10.2008 21:01
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

13.10.2008 21:05
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Tady koníci nalepení na ohradě,ve které běhají lamy.

13.10.2008 21:26
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

No jo, podzim je krásný, když je hezky...jinak ho nesnáším. za chvíli opadá listí a bude smutno.
Jinak Evi, domlouvaly jsme se dneska s Kristýnou, co mají toho poníka Čipa, že tam dopoledne hodím Usu (sedlo do stáje) a ve dvě přijede ze školy, tak bych ji vzala na vyjížďku , tak jsem si říkala, že bychom to vzaly k vám

JJ, ohlávku mám vlastní výrobu, dělala jsem to Use na výstavu..s mušličkami a vytičkami s korálky

13.10.2008 21:29
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No jo, podzim je krásný, když je hezky...jinak ho nesnáším. za chvíli opadá listí a bude smutno.
Jinak Evi, domlouvaly jsme se dneska s Kristýnou, co mají toho poníka Čipa, že tam dopoledne hodím Usu (sedlo do stáje) a ve dvě přijede ze školy, tak bych ji vzala na vyjížďku , tak jsem si říkala, že bychom to vzaly k vám

JJ, ohlávku mám vlastní výrobu, dělala jsem to Use na výstavu..s mušličkami a vytičkami s korálky

Jo, dneska jsem brízdila kolem Čupku s Usou, jsem kukala se zhora na rančík, ale byla jsem dost už utahaná, radši jsem to vzala domů, cestou jsem Usu nechala na pastvině do večera měla co dělat

13.10.2008 21:30
westgirl

XXX.XXX.227.219

jaruska napsal(a):

Jaruško, Vy máte taky barvičky koní príma, to je jak fotky z Anglie,s kabátkama a mlhou.Evi teda hledím jak malá mohutní už tak brzo!mohli byste jí dát jméno kudrlina anglicky se to řekne myslím curly....možná ještě je i jiný výraz?Potkala jsem na vyjížďce kámoše kovboje Jožku z Bomba ranče,to jste měli vidět jak byli moji koně vypleštění z šimla který se zjevil ve tmě!! jsem si zrovna fotila koně s měsícem.Jožka má shagya arabku Myšku,po Gazal.

13.10.2008 21:34
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Jaruško, Vy máte taky barvičky koní príma, to je jak fotky z Anglie,s kabátkama a mlhou.Evi teda hledím jak malá mohutní už tak brzo!mohli byste jí dát jméno kudrlina anglicky se to řekne myslím curly....možná ještě je i jiný výraz?Potkala jsem na vyjížďce kámoše kovboje Jožku z Bomba ranče,to jste měli vidět jak byli moji koně vypleštění z šimla který se zjevil ve tmě!! jsem si zrovna fotila koně s měsícem.Jožka má shagya arabku Myšku,po Gazal.

Myšica jak jí říkaj

13.10.2008 21:37
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

Tak jo,já ti napíšu sms až nud doma...snad brzo a na kopci něco nafotíme...

Jarů to je fajn že jste měli príma vyjížďku!!

Ahoj Haní-konečně jsem tě chytla!!Teda tak ty takhle sama jezdíš po nocích???To není moc bezpečné!!A malá je fakt kudrnatá jak ovce...
Co plánuješ na víkend???je nějaká akce??

Teda viděla jsem tu reportáž o Albertovci...to je hrozné...chudáci..

13.10.2008 21:38
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Myšica jak jí říkaj

Muf s měsícem

13.10.2008 21:38
proxima

XXX.XXX.85.1

westgirl napsal(a):
Myšica jak jí říkaj

Teda to je fakt Myška!!!Je nějaká malinkatá-kolik jí je???nebo jožin z bažin je veliký???

13.10.2008 21:49
westgirl

XXX.XXX.227.219

proxima napsal(a):
Tak jo,já ti napíšu sms až nud doma...snad brzo a na kopci něco nafotíme...

Jarů to je fajn že jste měli príma vyjížďku!!

Ahoj Haní-konečně jsem tě chytla!!Teda tak ty takhle sama jezdíš po nocích???To není moc bezpečné!!A malá je fakt kudrnatá jak ovce...
Co plánuješ na víkend???je nějaká akce??

Teda viděla jsem tu reportáž o Albertovci...to je hrozné...chudáci..

Ahoj Eví,ne já se vydala už dřív a slunko dacan mi zašlo jaksi brzo,na focení. Taky cestou zpět (zadrhla jsem se focením s měsícem)tam jedni lidi měli pařbu a omladina,co k nim šli vystřelili z jakési kapslovky tak to mi kobyla hezky poskočila,naštvali mně.australajda zdrhla dom(už jsem ji naučila chodit s náma!!ale někdy mně štve,furt ji musíš okřikovat,občas chce honit malého) ještě,že se nic nestalo.o akci nevím,musím v SO na ranní ale byly jsme s Andreů na Leoši Šimánkovi,víš ten cestovatel.bylo to o Havajských ostrovech - promítačka.super!!!možná bude taky tam u Vás někde poblíž mít diashow?a chystám se s kámoškou z práce do Vizovic na Kameloty,na konci měsíce....já se na to radši ani nedívu,ještě by tam ukazovali záběry s tou nohou

13.10.2008 21:51
westgirl

XXX.XXX.227.219

proxima napsal(a):
Teda to je fakt Myška!!!Je nějaká malinkatá-kolik jí je???nebo jožin z bažin je veliký???

jo je malá,jesti 150?mají ji z Topolčianek.a Jožka je přerostlý,to taky

13.10.2008 21:52
proxima

XXX.XXX.85.1

westgirl napsal(a):
Ahoj Eví,ne já se vydala už dřív a slunko dacan mi zašlo jaksi brzo,na focení. Taky cestou zpět (zadrhla jsem se focením s měsícem)tam jedni lidi měli pařbu a omladina,co k nim šli vystřelili z jakési kapslovky tak to mi kobyla hezky poskočila,naštvali mně.australajda zdrhla dom(už jsem ji naučila chodit s náma!!ale někdy mně štve,furt ji musíš okřikovat,občas chce honit malého) ještě,že se nic nestalo.o akci nevím,musím v SO na ranní ale byly jsme s Andreů na Leoši Šimánkovi,víš ten cestovatel.bylo to o Havajských ostrovech - promítačka.super!!!možná bude taky tam u Vás někde poblíž mít diashow?a chystám se s kámoškou z práce do Vizovic na Kameloty,na konci měsíce....já se na to radši ani nedívu,ještě by tam ukazovali záběry s tou nohou

Malej má krásnou barvičku!!!Budeš mít krásný dva plaváčku do páru!

Jo Haní jezdit se psem je vždy trochu otrava-Aronidlo taky pořád lítá sem tam,musím řvát a nebaví mě to...už ho ani moc na vyjížďku neberu..To Aja se nás zatím drží..
Tak co myslíš že Kelly tloustne???
na Šimánka bych šla hned,tak budu sledovat jestli tu nebude...

13.10.2008 22:22
westgirl

XXX.XXX.227.219

proxima napsal(a):
Malej má krásnou barvičku!!!Budeš mít krásný dva plaváčku do páru!

Jo Haní jezdit se psem je vždy trochu otrava-Aronidlo taky pořád lítá sem tam,musím řvát a nebaví mě to...už ho ani moc na vyjížďku neberu..To Aja se nás zatím drží..
Tak co myslíš že Kelly tloustne???
na Šimánka bych šla hned,tak budu sledovat jestli tu nebude...

děkujuza pochvalu Rokyna.je hrozně vlezlý,mazlivý,vidí Tě jak jdeš kolem ohrady a už řehtá a chtěl by abys za ním přišla.Harry se nás taky držel a neotravoval tak koně,ale teď se kdesi porval se psem tak je někde zalezený,trdlo.snad bude o.k.Kellyna je tlustá i tak, no teď má o moc víc pohybu beru ji na sečení trávy a stavbu ohrady s sebou a je uplně nadšená a furt se lísá.Harryho to třeba přestane bavit a uteče dole ale ona věrně zůstane na kopci.no potěš,jestli fakt se "okotí"to by byli hybridci.doufám,že ne.malý pořádně tmavne,těším se na jaro snad bude tmavší než Honey.tady čoklajs

13.10.2008 22:40
lucky

XXX.XXX.230.77

westgirl napsal(a):
děkujuza pochvalu Rokyna.je hrozně vlezlý,mazlivý,vidí Tě jak jdeš kolem ohrady a už řehtá a chtěl by abys za ním přišla.Harry se nás taky držel a neotravoval tak koně,ale teď se kdesi porval se psem tak je někde zalezený,trdlo.snad bude o.k.Kellyna je tlustá i tak, no teď má o moc víc pohybu beru ji na sečení trávy a stavbu ohrady s sebou a je uplně nadšená a furt se lísá.Harryho to třeba přestane bavit a uteče dole ale ona věrně zůstane na kopci.no potěš,jestli fakt se "okotí"to by byli hybridci.doufám,že ne.malý pořádně tmavne,těším se na jaro snad bude tmavší než Honey.tady čoklajs

Evi, tak pošli SMS.

Jinak já psa nerada beru na vyjížďku. Občas si beru Darése, ten je starší a dobře ovladatelný, i když jak vidí zvěř dá se sice odvolat, ale šijou s ním všichni čerti..on je spíše zvědavý a stopař A Fabby, ten zase má problém s pejsky, chce si s každým hrát a jet na koni a půl hodiny řvát na tele, které si myslí, že každý si s ním určitě bude chtít hrát, je fakt o nervy Navíc přece jen se i kůň někdy lekne, Usa už je zvyklá, ale třeba Čipo posledně měl málem infarkt, jak ti naši dva blbečci běželi jako tanky a proběhli kolem něj...nevím, jestli si myslel, že jsou grizzly

13.10.2008 22:52
kviddo

XXX.XXX.5.86

lucky napsal(a):
Evi, tak pošli SMS.

Jinak já psa nerada beru na vyjížďku. Občas si beru Darése, ten je starší a dobře ovladatelný, i když jak vidí zvěř dá se sice odvolat, ale šijou s ním všichni čerti..on je spíše zvědavý a stopař A Fabby, ten zase má problém s pejsky, chce si s každým hrát a jet na koni a půl hodiny řvát na tele, které si myslí, že každý si s ním určitě bude chtít hrát, je fakt o nervy Navíc přece jen se i kůň někdy lekne, Usa už je zvyklá, ale třeba Čipo posledně měl málem infarkt, jak ti naši dva blbečci běželi jako tanky a proběhli kolem něj...nevím, jestli si myslel, že jsou grizzly

Ahoj holky, drobet se k Vám vnutím... Včera jsme drobet fotily tak něco málo přihodím.
Denys

13.10.2008 22:57
kviddo

XXX.XXX.5.86

kviddo napsal(a):
Ahoj holky, drobet se k Vám vnutím... Včera jsme drobet fotily tak něco málo přihodím.
Denys

Lerry: Jak že se dělá ten kotrmelec

13.10.2008 23:03
kviddo

XXX.XXX.5.86

kviddo napsal(a):
Lerry: Jak že se dělá ten kotrmelec

Kýnušáková

13.10.2008 23:16
kviddo

XXX.XXX.5.86

kviddo napsal(a):
Kýnušáková

Držkoid

13.10.2008 23:16
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

14.10.2008 06:37
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jaruska napsal(a):

no holky, tak já jsem včera přežila další vyjížďku se svýma dvěma rezatýma bestyjama, páč jsem musela vzít i Ritchitana - tu hyperaktivu nejde utahat, nejprve jedeme společně 5 km k našim - on kluše vedle kola, nebo běhá po lese, naštěstí jenom část jedeme po halvní cestě, kde musí být zapnutý, potom oxiduje absolutně u všeho - však jste viděly - jízda dvojkolákem, kontrola nakládání trávy, a teď se naučil naskakovat do přívěsu a dovoz pilin byl teda v sobotu katastrofální, neustále naložený pes a ne žoky s pilinama..:)))
No, a včera rezavá věc uběhla dalších tak 20 km s těma koňma - než očuchá, co může...naštěstí ovladatelnost u něho 100 % - i srnkám jsem musela vysvětlovat - stály od nás cca 30 m, že fakt by měly uhnout, psa ke koní noze a docela v klidu...
dojeli jsme domů, zhltnul misku vody, a že je připravený jet na trávu, a pak ještě cesta vedle kola domů...
no a já doma v posteli, a ten magor otravuje s přetahovadlem:)))
tady mi hlídá kobylu při strouhání - ne že by to bylo třeba:))

14.10.2008 07:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

kukinatost napsal(a):
no holky, tak já jsem včera přežila další vyjížďku se svýma dvěma rezatýma bestyjama, páč jsem musela vzít i Ritchitana - tu hyperaktivu nejde utahat, nejprve jedeme společně 5 km k našim - on kluše vedle kola, nebo běhá po lese, naštěstí jenom část jedeme po halvní cestě, kde musí být zapnutý, potom oxiduje absolutně u všeho - však jste viděly - jízda dvojkolákem, kontrola nakládání trávy, a teď se naučil naskakovat do přívěsu a dovoz pilin byl teda v sobotu katastrofální, neustále naložený pes a ne žoky s pilinama..:)))
No, a včera rezavá věc uběhla dalších tak 20 km s těma koňma - než očuchá, co může...naštěstí ovladatelnost u něho 100 % - i srnkám jsem musela vysvětlovat - stály od nás cca 30 m, že fakt by měly uhnout, psa ke koní noze a docela v klidu...
dojeli jsme domů, zhltnul misku vody, a že je připravený jet na trávu, a pak ještě cesta vedle kola domů...
no a já doma v posteli, a ten magor otravuje s přetahovadlem:)))
tady mi hlídá kobylu při strouhání - ne že by to bylo třeba:))

Ahooj,Myšica ke krásná,já miluju malý koně,ale Buffíno mi něják pořád roste,už má 148 cm,já myslím,že těch 155 mít bude,pacholek jeden.

14.10.2008 07:45
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ahooj,Myšica ke krásná,já miluju malý koně,ale Buffíno mi něják pořád roste,už má 148 cm,já myslím,že těch 155 mít bude,pacholek jeden.

Janí,ryzoň je krásná,budete mít hříbátko?Že by byl Kérka strýcom.
Jo,Eví,o tom Albertovci jsem četla,je to fakt dost krutý..

14.10.2008 07:53
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jaruska napsal(a):
Janí,ryzoň je krásná,budete mít hříbátko?Že by byl Kérka strýcom.
Jo,Eví,o tom Albertovci jsem četla,je to fakt dost krutý..

Ten Albertovec a Klip mě děsně mrzí, viděla sjem ho i anživo, a jak jsem viděla ve zprávách tu ošetřovatelku - nebo kdo to byl, měla sjem pomalu slzu v očích,,, ale zase si říkám, že ten bojovník prostě umřel v boji...i kdžy ho nutil bojovat člověk, ale myslm, že Klip se tvářil ajko kůň, kterého to fakt bavilo, jak military, tak tohle...
po ryzcovi byhc hříbo určo chtěla, ona má vcelku slušný původ, sama má i ěnjakou výkonnost, akorát absoltuně nejsem schopna vybrat hřebce a raději ybch teda inseminačně, ať jí nemusím nikam táhnout...
hrozně bych chtěla arábka, ale zas to by byla úplná blbost pouštět na ní tohle...nějakého opravdu vyrovnanného pohodáře s kvalitníma chodma, možná spíše parkuráka..
já fakt nevím, těch hřebců se mi líbí, přes Patrona, Calnthana, Sargoniho...je to hrůza, vymyslet něco, kor když tomu enrozumím.....

14.10.2008 08:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

kukinatost napsal(a):
Ten Albertovec a Klip mě děsně mrzí, viděla sjem ho i anživo, a jak jsem viděla ve zprávách tu ošetřovatelku - nebo kdo to byl, měla sjem pomalu slzu v očích,,, ale zase si říkám, že ten bojovník prostě umřel v boji...i kdžy ho nutil bojovat člověk, ale myslm, že Klip se tvářil ajko kůň, kterého to fakt bavilo, jak military, tak tohle...
po ryzcovi byhc hříbo určo chtěla, ona má vcelku slušný původ, sama má i ěnjakou výkonnost, akorát absoltuně nejsem schopna vybrat hřebce a raději ybch teda inseminačně, ať jí nemusím nikam táhnout...
hrozně bych chtěla arábka, ale zas to by byla úplná blbost pouštět na ní tohle...nějakého opravdu vyrovnanného pohodáře s kvalitníma chodma, možná spíše parkuráka..
já fakt nevím, těch hřebců se mi líbí, přes Patrona, Calnthana, Sargoniho...je to hrůza, vymyslet něco, kor když tomu enrozumím.....

Janí,myslím,že Le Patronem bys nezkazila vůbec nic,vidělas tu kobylku po něm na Bazoši?Ta je náááádhernáááááááá!!!!!

14.10.2008 20:57
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Janí,myslím,že Le Patronem bys nezkazila vůbec nic,vidělas tu kobylku po něm na Bazoši?Ta je náááádhernáááááááá!!!!!

14.10.2008 21:02
bednarik petr

XXX.XXX.143.109

dakotka napsal(a):
i s vodítkem

ahoj Jano,prosím tě a máš i na hříbata? Nebo jaké jsou velikosti.

14.10.2008 21:10
lucky

XXX.XXX.230.77

bospor napsal(a):

já mám taky dneska klááášné fotečky!
od Evičky (proximy). Je mooc šikovná. A viděla jsem dneska kudrlinku..téda, ta je k sežrání!

14.10.2008 21:11
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
já mám taky dneska klááášné fotečky!
od Evičky (proximy). Je mooc šikovná. A viděla jsem dneska kudrlinku..téda, ta je k sežrání!

tady Usa čučela na hříbo

14.10.2008 21:12
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
tady Usa čučela na hříbo

škoda že k ní mímo nešlo..asi poprvé v životě viděla bíílého uň

14.10.2008 21:31
westgirl

XXX.XXX.227.219

lucky napsal(a):
škoda že k ní mímo nešlo..asi poprvé v životě viděla bíílého uň

jééé, hezké fotečky jen škoda že nám slunko nepřálo dnes.taky ke mně nečekaně došla kámoška co už moc nemívá čas,tak jsme šly s koňma a něco blejskly, Honey jsem dala na zkoušku po1 angl. sedlo páč to west.ji tlačí musím naskrblit na jiné.

14.10.2008 21:35
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
jééé, hezké fotečky jen škoda že nám slunko nepřálo dnes.taky ke mně nečekaně došla kámoška co už moc nemívá čas,tak jsme šly s koňma a něco blejskly, Honey jsem dala na zkoušku po1 angl. sedlo páč to west.ji tlačí musím naskrblit na jiné.

Hunter unter saddle

14.10.2008 22:18
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

Ahojky haní!!
Jé Honey to tam sluší!!!Vypadá tak dospěle...celé je to pěkná fotečka!!!I bez sluníčka.
Nám s Luckou taky nesvítilo..
Tak anglie to musí zachraňovat,že??Mě anglie nevadí-mám jí ráda..
Kelly to moc sluší..

14.10.2008 22:48
lucky

XXX.XXX.230.77

proxima napsal(a):
Ahojky haní!!
Jé Honey to tam sluší!!!Vypadá tak dospěle...celé je to pěkná fotečka!!!I bez sluníčka.
Nám s Luckou taky nesvítilo..
Tak anglie to musí zachraňovat,že??Mě anglie nevadí-mám jí ráda..
Kelly to moc sluší..

Taky pěkné fotečky Ale to sluníčko tomu všemu chybí, že. Škoda že tam na těch dnešních není moc toho barevného listí. To Honey má lepší barvičky
Ale až vysvitne sluníčko, ještě se na něčem domluvíme, co?

14.10.2008 23:44
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
Taky pěkné fotečky Ale to sluníčko tomu všemu chybí, že. Škoda že tam na těch dnešních není moc toho barevného listí. To Honey má lepší barvičky
Ale až vysvitne sluníčko, ještě se na něčem domluvíme, co?

my taky neměli sluníčko (nic novýho) zato barviček dost

14.10.2008 23:45
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
my taky neměli sluníčko (nic novýho) zato barviček dost

14.10.2008 23:58
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

Ahojky Iví,koukám že se po nocích nudíš!!!
Krásné barvičky máte!!

15.10.2008 00:27
bospor

XXX.XXX.193.16

proxima napsal(a):
Ahojky Iví,koukám že se po nocích nudíš!!!
Krásné barvičky máte!!

drobátko ale už du spát

15.10.2008 00:31
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
drobátko ale už du spát

a vůbec!!!!!!! my co vstáváme ráno v 5 si to můžem dovolit
zejtra umřu

15.10.2008 07:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
a vůbec!!!!!!! my co vstáváme ráno v 5 si to můžem dovolit
zejtra umřu

Ahoj holky,krááááásný fotičky,Lucko,teda mooc Vám to s Usinkou sluší,opravdu,je to moc hezká kobylka,a jak kulí ty kukadla na tu Kudrdlinku,to je paráda!!!No jo,Evička je šikovná,to já vím dáávno,moooc hezký fotičky umí!!!
Haní,to je skvělý,že malej takhle chodí s Tebou ven,kobča je krásně naprsená a fakt se mi ta Tvoje dvojka moc líbí.
Ivčí,tééda,Ty máš krásný modrý fotičky,Honzíček je boží a líbí se mi,jak je skoro stejnej jako ten koník Jenny,ty postavit vedle sebe,tak jsou jako dva bráškové.
Já tenhle týden vůůůůbec nestíhám,ale po neděli už to bude lepší.

15.10.2008 08:47
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Ahoj holky,krááááásný fotičky,Lucko,teda mooc Vám to s Usinkou sluší,opravdu,je to moc hezká kobylka,a jak kulí ty kukadla na tu Kudrdlinku,to je paráda!!!No jo,Evička je šikovná,to já vím dáávno,moooc hezký fotičky umí!!!
Haní,to je skvělý,že malej takhle chodí s Tebou ven,kobča je krásně naprsená a fakt se mi ta Tvoje dvojka moc líbí.
Ivčí,tééda,Ty máš krásný modrý fotičky,Honzíček je boží a líbí se mi,jak je skoro stejnej jako ten koník Jenny,ty postavit vedle sebe,tak jsou jako dva bráškové.
Já tenhle týden vůůůůbec nestíhám,ale po neděli už to bude lepší.

Ahoj! No jo, Usa kulila oči že ji málem vypadly. Jenomže malá se ji asi bála, vůbec k ní nepřišla. Ale ta malá je rozkošná, vypadá jako ti curly koně...fatk! Určitě ji Eva dělá tajně trvalou, aby byla zajímavá Já jsem myslela, že má kudrnatou jen hřívu a ocas, ale má skoro celý kožíšek! Vypadá úžasně a naprosto k sežrání. Taky má nádhernou hlavinku, vypadá jako švihnutá s arabem.
No Usa včera vůbec pořád čučela jak vrána. Nahoře na kopci čuměla na kobylu a hříbo, pak zase nechápala proč za Eva stojí uprostřed louky a ještě tam pobíhají psi, takže snaha o cval byla s vyvrácenou hlavou a očima jak baterky

Taky je mi líbí ten výraz "napsená"...joo, to Usa moc naprsená není...já to beru za ni. Ale když teď budeme hodně trénovat, tak to možná trochu doženeme, ale QH z ní nebude, to ani nechci. I když její táta je kusanec.

15.10.2008 11:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Ahoj! No jo, Usa kulila oči že ji málem vypadly. Jenomže malá se ji asi bála, vůbec k ní nepřišla. Ale ta malá je rozkošná, vypadá jako ti curly koně...fatk! Určitě ji Eva dělá tajně trvalou, aby byla zajímavá Já jsem myslela, že má kudrnatou jen hřívu a ocas, ale má skoro celý kožíšek! Vypadá úžasně a naprosto k sežrání. Taky má nádhernou hlavinku, vypadá jako švihnutá s arabem.
No Usa včera vůbec pořád čučela jak vrána. Nahoře na kopci čuměla na kobylu a hříbo, pak zase nechápala proč za Eva stojí uprostřed louky a ještě tam pobíhají psi, takže snaha o cval byla s vyvrácenou hlavou a očima jak baterky

Taky je mi líbí ten výraz "napsená"...joo, to Usa moc naprsená není...já to beru za ni. Ale když teď budeme hodně trénovat, tak to možná trochu doženeme, ale QH z ní nebude, to ani nechci. I když její táta je kusanec.

Tohle je krásná fotka,jak běžíte,Lucko!!!
Jsem dneska zjistila,že už je to se mnou fakt špatný,páč jsem se dala do mytí oken a zrovna jsem myla vokno do ulice a koukám,přijela auto,a zněj vystoupila-Pavla.Já jsem úúplně na ní zapomněla,že má jít dneska jezdit!No ale zase na druhou stranu jsem byla ráda,že mě vytáhla.
Slánská hora.

15.10.2008 11:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tohle je krásná fotka,jak běžíte,Lucko!!!
Jsem dneska zjistila,že už je to se mnou fakt špatný,páč jsem se dala do mytí oken a zrovna jsem myla vokno do ulice a koukám,přijela auto,a zněj vystoupila-Pavla.Já jsem úúplně na ní zapomněla,že má jít dneska jezdit!No ale zase na druhou stranu jsem byla ráda,že mě vytáhla.
Slánská hora.

Tady je sice zaseto,ale je to hořčice.

15.10.2008 11:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady je sice zaseto,ale je to hořčice.

Tady Pavla s Buffínem.

15.10.2008 14:32
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Tady Pavla s Buffínem.

Jééé..ten klobouk mu sluší. No, usa by byla dobrá, kdyby pořád nečučela po všem..jak jsme přijeli k Evě, tak ji málem vypadly baterky na kudrlinku, pak na psy..koně ji moc nebrali. Klidně se k nim otočila prdelí a šla se pást. To Čipo dostal dvakrát kopanec od ohradníku. On je úplně blbý..dostane šlehu a jde tam znovu. To Use stačí ohrada ze špagátku. Jak ji to jednou bechne, tak vůbec nehodlá zkoumat, jestli by to podruhé zase koplo..prostě už to pokoušet nebude.
Tady jsem chtěla nacválat, ale slečně už se moc nechtělo

18.10.2008 02:14
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

Tož westerňáci!!!!Kam jsme se to propadli!!!!Dělejte s tím něco!!!!!

Tak sem dám fotky z dneška...

Malá kudrdlina...

18.10.2008 02:15
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

...a takhle je kudrnatá na hřbetě

18.10.2008 02:16
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

...začíná se nám barvit do umouněna...

18.10.2008 02:18
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

...dnes bylo zvláštní světlo...

18.10.2008 02:19
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

Zrzik

18.10.2008 02:20
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

18.10.2008 02:21
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

18.10.2008 02:23
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

18.10.2008 02:24
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

18.10.2008 09:14
pizneta

XXX.XXX.210.3

proxima napsal(a):

...taky koukám,že se máme nějak tendenci se schovávat dozadu......
Tak přihodím pár nových foteček.

18.10.2008 09:16
pizneta

XXX.XXX.210.3

pizneta napsal(a):
...taky koukám,že se máme nějak tendenci se schovávat dozadu......
Tak přihodím pár nových foteček.

18.10.2008 09:23
pizneta

XXX.XXX.210.3

pizneta napsal(a):

a poslední fotka po čištění...

18.10.2008 12:41
westgirl

XXX.XXX.227.219

pizneta napsal(a):
a poslední fotka po čištění...

Hvězdy letošní VP pod westerneeem!!

18.10.2008 12:48
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Hvězdy letošní VP pod westerneeem!!

Bartoš a Knápek letos ve Slušovicích ve sranda dostihu

18.10.2008 12:53
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Bartoš a Knápek letos ve Slušovicích ve sranda dostihu

Sayos Honey - klisna QH v Rožnově

18.10.2008 12:58
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Sayos Honey - klisna QH v Rožnově

"Smartinka"- Smart Lucky Mells na pPH show.klisna PH, Vašek Orlita a majitelka

18.10.2008 13:02
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
"Smartinka"- Smart Lucky Mells na pPH show.klisna PH, Vašek Orlita a majitelka

moje dračice Hany

19.10.2008 11:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

westgirl napsal(a):
moje dračice Hany

Ahoj holký,už jsem tadýýý,měli jsme včéra Huberta,nááádherný počasíčko,super krásně šajnilo sluníčto a na nástupu bylo nahlášeno 71!!!koní,což byla síla i tak,a pak ještě jich po nástupu dojelo 5,takže 76 koní!!!Bylo to super,nikomu se nic nestalo,akorát Olda dostal večer na soudu airbag,páč Pierot naboural překážku a Olda byl katapultován,je dobitej chudák,má fakt monokla vyboulenýho na prdeli,jak padnul na prdel,bolí ho celej člověk,Pierot trošku pokulhává,ale nikde nic nehřeje,takže to bude jen naražený.
Přijela k nám na Huberta kamarádka,ta Káťa,jak se u ní narodil Buff.Kobča je polosestra Buffína.

19.10.2008 11:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Taky jsme krásně omašličkovaný,páč kopeme po cizích koních.

19.10.2008 11:53
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Taky jsme krásně omašličkovaný,páč kopeme po cizích koních.

Holky skákaly úúplně bšechny přřekážky,byly moooc šikovný!!!Katka si nakonec v bráně utrhla prázdnou PET lahev,tak nevěděla,co s tím,tak už jí chtěla vyhodit,a já jí říkám,tos asi vyhrála flašku!Taky joo,vyhrála Beilís.

19.10.2008 11:54
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Holky skákaly úúplně bšechny přřekážky,byly moooc šikovný!!!Katka si nakonec v bráně utrhla prázdnou PET lahev,tak nevěděla,co s tím,tak už jí chtěla vyhodit,a já jí říkám,tos asi vyhrála flašku!Taky joo,vyhrála Beilís.

Tohle je dobrá fotka.

19.10.2008 11:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tohle je dobrá fotka.

Tady už vyrážíme,musím fakt pochválit Jarušku,skákala všechno,co mohla,samozřejmě to byly ty malé pony překážky,a úplně samostatně,vždycky se ohlídla,aby kolem ní nebyli jezdci na velkých koních nebo aby se někomu nepřipletla do cesty,no už se fakt o ní nemusím bát!!!(Ale to nedokážu,bojím se pořád).
Večer na soudu byla vyhodnocena jako nejlépe oblečený jezdec na pony.

19.10.2008 11:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady už vyrážíme,musím fakt pochválit Jarušku,skákala všechno,co mohla,samozřejmě to byly ty malé pony překážky,a úplně samostatně,vždycky se ohlídla,aby kolem ní nebyli jezdci na velkých koních nebo aby se někomu nepřipletla do cesty,no už se fakt o ní nemusím bát!!!(Ale to nedokážu,bojím se pořád).
Večer na soudu byla vyhodnocena jako nejlépe oblečený jezdec na pony.

Tady jsem omylem i já.

19.10.2008 11:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady jsem omylem i já.

Čekáme před silnicí.

19.10.2008 12:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Čekáme před silnicí.

A jedeme dál.

19.10.2008 12:01
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A jedeme dál.

Odbočka do rokličky.

19.10.2008 12:02
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Odbočka do rokličky.

Tady část koní na nástupu,ale fotyho přístroj to prostě všechno nepobral.

19.10.2008 12:04
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Tady už přestávka,Moruš tam dočista usnula.

19.10.2008 12:05
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady už přestávka,Moruš tam dočista usnula.

Zase tam byli ti s těmahle hafligama.

19.10.2008 12:06
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Zase tam byli ti s těmahle hafligama.

Závěrečný slavnostní nástup.

19.10.2008 12:08
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Ooooooj,to jsem se unavila,unavila..

19.10.2008 12:08
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

Páni! toolik koooní!

19.10.2008 12:11
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ooooooj,to jsem se unavila,unavila..

A ještě Bubák a už končím.

19.10.2008 12:14
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Páni! toolik koooní!

Noo,přijelo tam hodně lidí,opravdu šílenej počet to byl,ale byli jezdci ukáznění a nic se nestalo nikomu,což je nejdůležitější.Jaruška v bráně sice ocásek neutrhla,ale utrhla si tam hračku pejska,byla šťastná,a ocásek vyjde určitě příště.

19.10.2008 14:01
spiritka

XXX.XXX.23.177

jaruska napsal(a):
Noo,přijelo tam hodně lidí,opravdu šílenej počet to byl,ale byli jezdci ukáznění a nic se nestalo nikomu,což je nejdůležitější.Jaruška v bráně sice ocásek neutrhla,ale utrhla si tam hračku pejska,byla šťastná,a ocásek vyjde určitě příště.

Silver Bueno W Chex - Hřebec QH (Brno-Venkov)

19.10.2008 17:03
markemic

XXX.XXX.144.162

jaruska napsal(a):

Jo jo,bylo to moc pěkný

19.10.2008 17:06
markemic

XXX.XXX.144.162

markemic napsal(a):
Jo jo,bylo to moc pěkný

19.10.2008 17:10
markemic

XXX.XXX.144.162

markemic napsal(a):
Jo jo,bylo to moc pěkný

Jaru,musím Ti pochválit Jarušku!Krásně samostatná a zodpovědná holka z ní roste!Jsem zírala jak tam pěkně stála sama bez Vás v řadě s Kačenkou,úžasný na ten věk

19.10.2008 18:21
lucky

XXX.XXX.230.77

markemic napsal(a):
Jaru,musím Ti pochválit Jarušku!Krásně samostatná a zodpovědná holka z ní roste!Jsem zírala jak tam pěkně stála sama bez Vás v řadě s Kačenkou,úžasný na ten věk

Krásné fotečky..ta ve cvalu je úchvatná

19.10.2008 18:29
markemic

XXX.XXX.144.162

lucky napsal(a):

Ale ta kvalitka!Člověk by brečel

19.10.2008 18:31
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):

Jéé,Markét,moc díky,já jsem ráda za každou fotečku,kdes byla,já Tě vůůbec neviděla...

19.10.2008 18:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéé,Markét,moc díky,já jsem ráda za každou fotečku,kdes byla,já Tě vůůbec neviděla...

Jéé,tohle je asi ten koník,co tam strašně zlobil,vůůbec nechtěl stát a pak tam normálně couval do nastoupených jezdců...

19.10.2008 18:33
markemic

XXX.XXX.144.162

markemic napsal(a):
Jo jo,bylo to moc pěkný

19.10.2008 18:38
markemic

XXX.XXX.144.162

jaruska napsal(a):

No čáááááu!Konečně jsi nakouklaJá Tě viděla,ale nechtěla jsem rušitDokonce jsi projížděla těsně kolem mě,jak jsi jela na nástup
Jo,jo,koukala jsem co dělal...ono i to uždění nebylo moc hezký..
Tenhle poník byl úžasnej

19.10.2008 18:45
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):

Ahooj,no to ses měla ozvat,já Tě hledala,ale mezi takovým národem se to fakt nedalo...A pak jedu kolem Tebe a nevidím...

19.10.2008 18:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ahooj,no to ses měla ozvat,já Tě hledala,ale mezi takovým národem se to fakt nedalo...A pak jedu kolem Tebe a nevidím...

Ten maličkej poníček byl úchvatnej,ale ani ne v půlce Huberta jsme ho poslali domů,už opravdu nemohl,měl dost velkou jezdkyni a byl strašně chlupatej a bylo vidět,že prostě už nemůže...

19.10.2008 18:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):

Markét,prosím prosím,pošleš mi fotičky,na kterých jsme naše rodina?

19.10.2008 18:50
markemic

XXX.XXX.144.162

jaruska napsal(a):

To neřešStačil ten zmatek,stejně by jsi neměla čas na pokecAle co se Vám povedlo,bylo počasí..jako na objednávkuA lidí a koní...no škoda mluvit

19.10.2008 18:52
markemic

XXX.XXX.144.162

jaruska napsal(a):
Ten maličkej poníček byl úchvatnej,ale ani ne v půlce Huberta jsme ho poslali domů,už opravdu nemohl,měl dost velkou jezdkyni a byl strašně chlupatej a bylo vidět,že prostě už nemůže...

Jéžiš..no trošku to neodhadli...chudák malej,tak hlavně že jste ho zachránili!
To víš že pošlu,ale moc jich není

Přidejte reakci

Přidat smajlík