holky, mám fakt obavy co s tou rukou, je to na pytel a vrací se mi to bohužel čím dál častěji, ale zase si neumím představit tu operaci a za pár měsíců bych to měla zpátky...
kukinatost
napsal(a):
holky, mám fakt obavy co s tou rukou, je to na pytel a vrací se mi to bohužel čím dál častěji, ale zase si neumím představit tu operaci a za pár měsíců bych to měla zpátky...
Ritchitan poctivě hlídal..:)
kukinatost
napsal(a):
normálně ležel an tom vodítku, ne že by ho byla třeba.....oba koně to hrabání a rašplování kopyt zbožňujou a stojí jak muly:)))
kukinatost
napsal(a):
Ritchitan poctivě hlídal..:)
No jasne, Janica přijde na scénu a je akční. Tořž já píšu už tež tady
kukinatost
napsal(a):
normálně ležel an tom vodítku, ne že by ho byla třeba.....oba koně to hrabání a rašplování kopyt zbožňujou a stojí jak muly:)))
che, vám to tu nasázím..fotka, kde se oba tváří jakože nebavka.))
kukinatost
napsal(a):
já sjem akční vždycky..:)
Hej, nemám být uražená, že si mě nepsutila na Oskárka, chudák by neměl takovou nosnost:))))
tady už je ryzec vtěrka:)
kukinatost
napsal(a):
kopyta se nám stále lepší..:)
kukinatost
napsal(a):
a aby Kerka nebyl uražen:)
kukinatost
napsal(a):
che, vám to tu nasázím..fotka, kde se oba tváří jakože nebavka.))
A jinak co se Klárušky otázky týče směr Ostrava...... Jakýkoliv termín si vyberte a já si zařídím volno v pizzerce. Už to není tolik nabité. Takže záleží na vás. No a co se přespání týče, můžu nabídnout 3 místa v posteli, další 3 místa na rozkl. gauči a případný zbytek na zemi
Ale jak to tak vidím, stejně se spát moc nebude. Jen nenabízím žáden super hauzík, už jste u nás byly, tak víte
kukinatost
napsal(a):
no a já s tím ubytováním,páč už u našich nebyldím,tak by to řejmě muselo být podobně jako loni....takže tak prostě dole - matrace, karimatky, spacáky a tak...plus třeba u mě nahoře v pokoji...
kukinatost
napsal(a):
Já se vyjadřuji že oba termíny mám v pohodě...takže teď už jen vybrat kterej to bude a můheme vyrazit...letos ale raději se zimákama a řetězama...
kukinatost
napsal(a):
Tahle se mi moooooooc líbí. Oba jsou vysmátí
Hele Janiku pimpíku, víš o tom, že já u tebe byla už 3x a ty jen jednou????? Takže jsi na ředě? ![]()
![]()
kukinatost
napsal(a):
no a já s tím ubytováním,páč už u našich nebyldím,tak by to řejmě muselo být podobně jako loni....takže tak prostě dole - matrace, karimatky, spacáky a tak...plus třeba u mě nahoře v pokoji...
jani, v loni to bylo výborné. je lepší když jsme na jedné hromadě než se trousit o celém domě...tož spacák si vezmu...řekněte termín a já jsem za 5 min zbalená...
haisovad
napsal(a):
jani, v loni to bylo výborné. je lepší když jsme na jedné hromadě než se trousit o celém domě...tož spacák si vezmu...řekněte termín a já jsem za 5 min zbalená...
no, tož já mám zatím oba ty listopadové volné, tož nima problema:)))
haisovad
napsal(a):
ženy super že jste se vyjádřili, necháme otevřené dva termíny, ale už si e napište do notýsku, uvidíme kolik hradečaček a okolí se dá do kupy vyjede, ale tentokrát nutuším na jak dlouho tam u vás pobudem, pokud dvě noci věnujem každé spravedlivě jednu, pokud na jednu tak tentokrát má přednost Lenucha, aby to bylo fér...
lanika
napsal(a):
Tahle se mi moooooooc líbí. Oba jsou vysmátí
Hele Janiku pimpíku, víš o tom, že já u tebe byla už 3x a ty jen jednou????? Takže jsi na ředě? ![]()
![]()
Jo vysmátí
To snad ani jinak nešlo při tom souboji, jestli si ten oblouk střihnem zkratkou a rychleji nebo pěkně tak jak se má a ve stávajícím tempu
(jo a nedělá přeskoky, takže když nacváláme na jednu ruku, tak už pak cváláme na druhou kontra, on si ty nožky prostě nepřehodí
)
klawdie
napsal(a):
ženy super že jste se vyjádřili, necháme otevřené dva termíny, ale už si e napište do notýsku, uvidíme kolik hradečaček a okolí se dá do kupy vyjede, ale tentokrát nutuším na jak dlouho tam u vás pobudem, pokud dvě noci věnujem každé spravedlivě jednu, pokud na jednu tak tentokrát má přednost Lenucha, aby to bylo fér...
Když by se vystěhovali dolebydlící, tak je volno celé 3+1 ![]()
![]()
(což se bohužel tak rychle asi nestane)
strelish
napsal(a):
Když by se vystěhovali dolebydlící, tak je volno celé 3+1 ![]()
![]()
(což se bohužel tak rychle asi nestane)
Káťo, chceš s něčím pomoc? Ifauna helpne...
Mno já bych to viděla na dvě noci...hele když do HK dovalím co nejdříve, třeba cca ve čtyři hodiny...tak bychom mohly v kládku v pět vyrazit a v osm jsme u holek...
Péťo? ty by jsi zvala zase domeček, viď?
Já bych tam šemíkem asi nedojela...
haisovad
napsal(a):
Káťo, chceš s něčím pomoc? Ifauna helpne...
Mno já bych to viděla na dvě noci...hele když do HK dovalím co nejdříve, třeba cca ve čtyři hodiny...tak bychom mohly v kládku v pět vyrazit a v osm jsme u holek...
Péťo? ty by jsi zvala zase domeček, viď?
Já bych tam šemíkem asi nedojela...
No ani nemluv, v těchdle vedrech zapínají plynový kotel, aby vstávali do tepla, furt aby bylo vytopeno na 22...což mě teda pekelně sere, protože tam zatím nejsou namontované hlavice a platíme to tím pádem i my.
A to si chtějí koupit svůj barák....se budou ještě hodně divit, kolik co stojí a že to není jak na bytě.
strelish
napsal(a):
No ani nemluv, v těchdle vedrech zapínají plynový kotel, aby vstávali do tepla, furt aby bylo vytopeno na 22...což mě teda pekelně sere, protože tam zatím nejsou namontované hlavice a platíme to tím pádem i my.
A to si chtějí koupit svůj barák....se budou ještě hodně divit, kolik co stojí a že to není jak na bytě.
Už se na vás moc těším. A myslím, že nejen já ![]()
lanika
napsal(a):
Už se na vás moc těším. A myslím, že nejen já ![]()
Bohužel domek pracuje v německu..stejně byl i loni na nás zbytečně velkej!!!
Ale o auto se postarám, není problém! A tentokrát přizpůsobím výběr auta počasí![]()
..Já taky nemám nic v tomto termínu, takže bez komentáře a Danny nezapomeň vlajkůůůůůůů![]()
rocky
napsal(a):
Bohužel domek pracuje v německu..stejně byl i loni na nás zbytečně velkej!!!
Ale o auto se postarám, není problém! A tentokrát přizpůsobím výběr auta počasí![]()
..Já taky nemám nic v tomto termínu, takže bez komentáře a Danny nezapomeň vlajkůůůůůůů![]()
Ehm...teda jestli jí ještě najdu...doufám, že neskončila v pračce...
Ségra pere co vidí...
Udělám novou...
haisovad
napsal(a):
Ehm...teda jestli jí ještě najdu...doufám, že neskončila v pračce...
Ségra pere co vidí...
Udělám novou...
Já zas cedulku za sklo, i když tu stariou pochopitelně stále mám, tento víkend jspou pracantky OFFLINE...segra to bylo good!Týna už se hlásila tak věřím že se ráda připojí...a co vy dvě Zuzalajda a večně tu nenící Evule, hm?No a odchyttě tu občas sem koukající Lulunici!!!!musí jet též!!!
klawdie
napsal(a):
Já zas cedulku za sklo, i když tu stariou pochopitelně stále mám, tento víkend jspou pracantky OFFLINE...segra to bylo good!Týna už se hlásila tak věřím že se ráda připojí...a co vy dvě Zuzalajda a večně tu nenící Evule, hm?No a odchyttě tu občas sem koukající Lulunici!!!!musí jet též!!!
Sákryš, tak to vypadá že tu dneska stvrdnu...šéf tu ještě není a porada také ještě nebyla...bééé, a to jsem chtěla jít uklízet kolem salaše a pálit bordel.