PRACANTKY - úterý přeci...

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.10.2008 06:50
klawdie

XXX.XXX.94.254

Zdar ženy, hele můžete-li mrkněte na má foto a pokud se vám něco zalíbí přihodte mi nějaké body k plusu....dík...http://www.hugo-obchod.cz/ fotosoutez/kategorie-foto. php?kat=&order=&autor= klawdie

3 mezery

14.10.2008 06:52
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Zdar ženy, hele můžete-li mrkněte na má foto a pokud se vám něco zalíbí přihodte mi nějaké body k plusu....dík...http://www.hugo-obchod.cz/ fotosoutez/kategorie-foto. php?kat=&order=&autor= klawdie

3 mezery

Luciášku jsme se nějak sešli, hele než zas utečeš, v půli listopadu vyrážíme na sraz, máme danný dva termíny aby se nám podařilo vypravit se v co největším počtu...napiš si to do diáře..bud 14-16.11 nebo 21-23.11.

14.10.2008 06:58
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

3 mezery

hoj zlatka:))
tak já jsem včera přežila další vyjížďku se svýma dvěma rezatýma bestyjama, a tréninkovým partnerem Montym, páč jsem musela vzít i Ritchitana - tu hyperaktivu nejde utahat, nejprve jedeme společně 5 km k našim - on kluše vedle kola, nebo běhá po lese, naštěstí jenom část jedeme po halvní cestě, kde musí být zapnutý, potom oxiduje absolutně u všeho - však jste viděly - jízda dvojkolákem, kontrola nakládání trávy, a teď se naučil naskakovat do přívěsu a dovoz pilin byl teda v sobotu katastrofální, neustále naložený pes a ne žoky s pilinama..:)))
No, a včera rezavá věc uběhla dalších tak 20 km s těma koňma - než očuchá, co může...naštěstí ovladatelnost u něho 100 % - i srnkám jsem musela vysvětlovat - stály od nás cca 30 m, že fakt by měly uhnout, psa ke koní noze a docela v klidu...
dojeli jsme domů, zhltnul misku vody, a že je připravený jet na trávu, a pak ještě cesta vedle kola domů...
no a já doma v posteli, a ten magor otravuje s přetahovadlem:)))
a to sjem ještě aktivně vařila zeleninovou políku - jenom škrábání a krájení mi trvalo půl hodiny, a máme jí tak na 3 dny...
a vítám Lululu a moc gratulu k prvnímu visu:))))

14.10.2008 07:02
luciusl

XXX.XXX.217.210

kukinatost napsal(a):
tak já jsem včera přežila další vyjížďku se svýma dvěma rezatýma bestyjama, a tréninkovým partnerem Montym, páč jsem musela vzít i Ritchitana - tu hyperaktivu nejde utahat, nejprve jedeme společně 5 km k našim - on kluše vedle kola, nebo běhá po lese, naštěstí jenom část jedeme po halvní cestě, kde musí být zapnutý, potom oxiduje absolutně u všeho - však jste viděly - jízda dvojkolákem, kontrola nakládání trávy, a teď se naučil naskakovat do přívěsu a dovoz pilin byl teda v sobotu katastrofální, neustále naložený pes a ne žoky s pilinama..:)))
No, a včera rezavá věc uběhla dalších tak 20 km s těma koňma - než očuchá, co může...naštěstí ovladatelnost u něho 100 % - i srnkám jsem musela vysvětlovat - stály od nás cca 30 m, že fakt by měly uhnout, psa ke koní noze a docela v klidu...
dojeli jsme domů, zhltnul misku vody, a že je připravený jet na trávu, a pak ještě cesta vedle kola domů...
a to sjem ještě aktivně vařila zeleninovou políku - jenom škrábání a krájení mi trvalo půl hodiny, a máme jí tak na 3 dny...

Bééééééé, Klárka mě nechceeeeeeeeeeee
Sbírám odvahu si dnes sednout normálně, vzhledem k tomu, že z postele lezu po 4 a nejcem schopná si ráno ani obléknout ponožky jak mám neustále bloklá záda nevím nevím .... chjooo 14.11. jsem na 4 dny v Berlíně, takže nic.

14.10.2008 07:03
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

Jani se bavím po ránu uplně ho vidím, to je ale asistenční pes panečku...zvládla jsi toho víc jak já... z jedný práce do druhý za koníkama a dom...Holky včera při venčení se mi podařilo najít věc kterou sem neuměla specifitkovat, vypadalo to jak přerostlý tachomertr, na netu jsem zjistila že je to glukometr pro cukrovkáře, takže jdu vyrobit letáčky hledat majitele, důchodák mám naproti i v baráku, tak snad se někdo ozve, není to levný přístroj co jsem koukala...tak to bude můj druhej dobrej skutek v tomto, roce, už jsem vracela nalezenou peněženku...

14.10.2008 07:05
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):
Bééééééé, Klárka mě nechceeeeeeeeeeee
Sbírám odvahu si dnes sednout normálně, vzhledem k tomu, že z postele lezu po 4 a nejcem schopná si ráno ani obléknout ponožky jak mám neustále bloklá záda nevím nevím .... chjooo 14.11. jsem na 4 dny v Berlíně, takže nic.

Luciáš,mě vždycky potěšíš, ürčo teda ne že byhc ti to přála, ale je mi hne dtak nějak jakoby líp, no spíš to vnímám jako prkotinu svoje problémy, když si to přečtu.....
takl držím plce, ať to všechno zmáknete:)))

14.10.2008 07:06
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Jani se bavím po ránu uplně ho vidím, to je ale asistenční pes panečku...zvládla jsi toho víc jak já... z jedný práce do druhý za koníkama a dom...Holky včera při venčení se mi podařilo najít věc kterou sem neuměla specifitkovat, vypadalo to jak přerostlý tachomertr, na netu jsem zjistila že je to glukometr pro cukrovkáře, takže jdu vyrobit letáčky hledat majitele, důchodák mám naproti i v baráku, tak snad se někdo ozve, není to levný přístroj co jsem koukala...tak to bude můj druhej dobrej skutek v tomto, roce, už jsem vracela nalezenou peněženku...

Nekecej nesmyli přehodi foto sem..máme novou úmluvu že aby jsme ses tu v davu našli píšem vždy první velkými písmeny PRACANTKY,ta ke jelikož jsi chyběla bude ti odpuštěno, s tím termínem neva tak se bude orientovat na ten 21-23.11. napiš si to někam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14.10.2008 07:07
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

no, tak glukometr u nás pípá každou chvilku, Luki se musí měřit několikrát denně...Klári, jestli najdeš, komu aptří, určo si můžeš vybarvit okénko modrého života...
akorát mě mrzí, že hlavní prací o weekendu měl být odvoz hnoje a chlap se zase na něco vymluvil, už tomu přestávám věřit, a mám obav, že to zas budu muset ručně - dvojkolák, po dvojkoláku odvézt na naše pole...:((

14.10.2008 07:12
luciusl

XXX.XXX.217.210

kukinatost napsal(a):
no, tak glukometr u nás pípá každou chvilku, Luki se musí měřit několikrát denně...Klári, jestli najdeš, komu aptří, určo si můžeš vybarvit okénko modrého života...
akorát mě mrzí, že hlavní prací o weekendu měl být odvoz hnoje a chlap se zase na něco vymluvil, už tomu přestávám věřit, a mám obav, že to zas budu muset ručně - dvojkolák, po dvojkoláku odvézt na naše pole...:((

No Tak to jsem šťastná, že je mi odpuštěno :-) hi hi hi
Jani, jak jsi vůbec k pesanovi přišla ??? Je to děsnej sympaťák :-)
Holky, jdu si vzít další brufen a možná mi bude dovoleno si sednout i na záchod a pak se z něj hlavně zvednout

14.10.2008 07:18
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
No Tak to jsem šťastná, že je mi odpuštěno :-) hi hi hi
Jani, jak jsi vůbec k pesanovi přišla ??? Je to děsnej sympaťák :-)
Holky, jdu si vzít další brufen a možná mi bude dovoleno si sednout i na záchod a pak se z něj hlavně zvednout

Hele, holky, nemáte v PC nějakou pěknou kupní smlouvu na koně sím sím ??? Jedu dnes se stejdou na jednoho - bude ho kupovat vnučkám.

14.10.2008 07:21
klawdie

XXX.XXX.94.254

luciusl napsal(a):
Hele, holky, nemáte v PC nějakou pěknou kupní smlouvu na koně sím sím ??? Jedu dnes se stejdou na jednoho - bude ho kupovat vnučkám.

jo mám tady celkem slušnou a podrobnou..http://www.profi-bazar.cz/ vzory_smluv_2.html

14.10.2008 07:22
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

3 mezery

Luli, Ritchitana jsem dostaal od paní, co ho nemohla zvládnout, přivezla mi ho až z Prahy, měla jsme inzerát, že si vezmu pejska, co ho už někdo třeba nemůže mít z nějakého důvodu, nebo psa z útulku,..
no a paní mi přivezla Ritchiho, on je vlastně ten důvod, proč jsme se musela odstěhovat od načich, buď doma se spem, nebo jinde s čím chci...
no, tak jsem se odstěhovala a na druhý den, byl Cvačka můj:)))
tady už to hlídání zabalil:)

14.10.2008 07:24
luciusl

XXX.XXX.217.210

kukinatost napsal(a):
Luli, Ritchitana jsem dostaal od paní, co ho nemohla zvládnout, přivezla mi ho až z Prahy, měla jsme inzerát, že si vezmu pejska, co ho už někdo třeba nemůže mít z nějakého důvodu, nebo psa z útulku,..
no a paní mi přivezla Ritchiho, on je vlastně ten důvod, proč jsme se musela odstěhovat od načich, buď doma se spem, nebo jinde s čím chci...
no, tak jsem se odstěhovala a na druhý den, byl Cvačka můj:)))
tady už to hlídání zabalil:)

Jani a stálo to za to, co ??? Je kouzelnej. Klárko, dík za smlouvu, pomalu mizím. Čeká mě stádo hladovců a hovnolend čus

14.10.2008 07:28
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):
Jani a stálo to za to, co ??? Je kouzelnej. Klárko, dík za smlouvu, pomalu mizím. Čeká mě stádo hladovců a hovnolend čus

si piš, on mi pomohl udělat ten KROK....:)))
Tak Luli, a´t se ti po brufenu dobře kráčí, aspoň v rámci možností..:))
a pozdravuj v hovnolandu, moje ohrada už tež řve - ukliď mě:)

14.10.2008 07:35
luciusl

XXX.XXX.217.210

kukinatost napsal(a):
si piš, on mi pomohl udělat ten KROK....:)))
Tak Luli, a´t se ti po brufenu dobře kráčí, aspoň v rámci možností..:))
a pozdravuj v hovnolandu, moje ohrada už tež řve - ukliď mě:)

Já uklízím každý den - zas mi ale odpadá kydání, bo v boxech moc nejsou, takže ty proberu tak jednou za týden a vyvezu tak kolečko dohromady Nejhorší je to okolo balíku, ale tam to taky dělám, až když ho sežerou a měníme nové seno .... spočítala jsem, že každý kůň udělá minimálně co dvě hodiny (někd yčastěji)hromádku - takže to je 15 hromádek denně * 8 koní ... no, výsledek si jistě umíte představit .. jen na zimu si asi na kolečko budu muset nechat přidělat nějaké lyžiny :-) ve sněhu a blátě se mi bude blbě jezdit
V sobotu přijde na ustájení ještě jedna kobylka a do měsíce 3 hříbata. Vůbec nemám představu, kam to nacpu a co s tím budu dělat

14.10.2008 07:36
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Já uklízím každý den - zas mi ale odpadá kydání, bo v boxech moc nejsou, takže ty proberu tak jednou za týden a vyvezu tak kolečko dohromady Nejhorší je to okolo balíku, ale tam to taky dělám, až když ho sežerou a měníme nové seno .... spočítala jsem, že každý kůň udělá minimálně co dvě hodiny (někd yčastěji)hromádku - takže to je 15 hromádek denně * 8 koní ... no, výsledek si jistě umíte představit .. jen na zimu si asi na kolečko budu muset nechat přidělat nějaké lyžiny :-) ve sněhu a blátě se mi bude blbě jezdit
V sobotu přijde na ustájení ještě jedna kobylka a do měsíce 3 hříbata. Vůbec nemám představu, kam to nacpu a co s tím budu dělat

Tak čus, mizím. Už se těším jak na mě budou vykukovat z mlhy. Ráno už jim vařím teplé krmení a to je mlaskáníčko

14.10.2008 07:44
lanika

XXX.XXX.188.86

luciusl napsal(a):
Tak čus, mizím. Už se těším jak na mě budou vykukovat z mlhy. Ráno už jim vařím teplé krmení a to je mlaskáníčko

Zlatka mi je vždycky po ráno tak fajně jak si vás přečtu Ale úchyl nejsem
Klári na fotky kouknu později, ted se vrhnu do víru fakturace Jaňušek popisuje Ritchiho zcela dokonale. A už, už aby jste tu byli.
Jsem byla včera testnout udidlo a myslím, že vpohodě.

14.10.2008 07:48
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

3 mezery

Luli, z mlhy?:))
Nechci provokovat, ale u nás už se dere sluníčko...
btw já dělám ohraud jednou týdně, a že to je jo paní ohrada, a boxy teda denně...a Luli, co děláš s těma tunama hnoje, rpsím tě...
btw to tma máš ak mega prostory, pro tolik koní? Máš můj obdiv, doufám, že máš nějaké asistenty, mi dva ořové bohatě stačí...

14.10.2008 07:53
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
Luli, z mlhy?:))
Nechci provokovat, ale u nás už se dere sluníčko...
btw já dělám ohraud jednou týdně, a že to je jo paní ohrada, a boxy teda denně...a Luli, co děláš s těma tunama hnoje, rpsím tě...
btw to tma máš ak mega prostory, pro tolik koní? Máš můj obdiv, doufám, že máš nějaké asistenty, mi dva ořové bohatě stačí...

Dobré jitro,
pouze letmo. Zdravím Lucííí, za chvíli ti začnej vykat čéče...
Musím na tu poštu, včera jsem to nestihla, z práce jsem se dostala po šesté a to už na mě pochopitelně a poště nečekají...
tak jdu hned teďka ráno...
jinak jsem se dozvěděla, že krabice musí být zabalená v nějakém papíře a pokud jí chci pojistit tak každej spoj musí být podesaný...tak jsem včera doma balila...jedinej balící papír, co jsem doma měla je starej vánoční, tak se paní bude asi divit co jí to přišlo za překvapení...

14.10.2008 07:55
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
pouze letmo. Zdravím Lucííí, za chvíli ti začnej vykat čéče...
Musím na tu poštu, včera jsem to nestihla, z práce jsem se dostala po šesté a to už na mě pochopitelně a poště nečekají...
tak jdu hned teďka ráno...
jinak jsem se dozvěděla, že krabice musí být zabalená v nějakém papíře a pokud jí chci pojistit tak každej spoj musí být podesaný...tak jsem včera doma balila...jedinej balící papír, co jsem doma měla je starej vánoční, tak se paní bude asi divit co jí to přišlo za překvapení...

no jo oni toho n\píšou, musíš to pořadně omotat páskou, to je důležitý...hodně záleží na samotný poštačce....

14.10.2008 07:59
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):

3 mezery

Bré ranko

Mě by teda ještě zajímalo, jestli nemá Luli nějakou vychytávku jak zabezpečit balík v ohradě proti nadměrné devastaci

14.10.2008 08:23
molly

XXX.XXX.5.50

klawdie napsal(a):

3 mezery

Dobréé ráánkoó...
Zdravím všechny... Já se, v rámci možností, snažím lítat s kolečkem a lopatou po zahradě skoro každý den... ono toho pak není tolik, ale mám jen 1 hajtrošku, tak to jde Ale Luli, v blátě mám co dělat i já, když to mrška rozdupe, je to masakr
Jinak zvířátka mě zlobí , jak jen to jde Dneska mi přišel balíček s dárkem k vánocům pro Molčí a kdybyste viděly, co s tím papírem obalovým vyvádí "Safí" s "Merlinem"... Mazéééc...

14.10.2008 08:24
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Dobréé ráánkoó...
Zdravím všechny... Já se, v rámci možností, snažím lítat s kolečkem a lopatou po zahradě skoro každý den... ono toho pak není tolik, ale mám jen 1 hajtrošku, tak to jde Ale Luli, v blátě mám co dělat i já, když to mrška rozdupe, je to masakr
Jinak zvířátka mě zlobí , jak jen to jde Dneska mi přišel balíček s dárkem k vánocům pro Molčí a kdybyste viděly, co s tím papírem obalovým vyvádí "Safí" s "Merlinem"... Mazéééc...

Zdar Zuzí, a jak ty reaguješ na výlet směr ostrava!?

14.10.2008 08:27
molly

XXX.XXX.5.50

klawdie napsal(a):
Zdar Zuzí, a jak ty reaguješ na výlet směr ostrava!?

Nejsem schopna teď říct ano nebo nee... Musím se mrknout, jak to vypadá s prací a pak dám vědět.. Ale z hlavy si fakt nevybavím, co a kde mám naplánováno
Dám vědět!

14.10.2008 08:32
molly

XXX.XXX.5.50

klawdie napsal(a):

3 mezery

Mollyin dáreček....

14.10.2008 08:32
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Mollyin dáreček....

No to je parádní výbava, tak at vás s tím někde potkáme!

14.10.2008 09:18
molly

XXX.XXX.5.50

klawdie napsal(a):

3 mezery

spíte??

14.10.2008 10:06
jenysimons

XXX.XXX.57.98

molly napsal(a):
spíte??

Ahojda holky jak se daří?? dnes jen na skok o půle odcházíme do divadla..

14.10.2008 10:14
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
Ahojda holky jak se daří?? dnes jen na skok o půle odcházíme do divadla..

Zdar Týnuše...divadlo joo panečku kultůry je třeba...hele plánujem výlet ku Ostravě, počítáme s tebou,kolem 20 listopadu nejspíš....

14.10.2008 10:17
jenysimons

XXX.XXX.57.98

klawdie napsal(a):
Zdar Týnuše...divadlo joo panečku kultůry je třeba...hele plánujem výlet ku Ostravě, počítáme s tebou,kolem 20 listopadu nejspíš....

no jo, ale prej je to jakože něco vzdělávacího čico, ale ulití z písemky dooost dobrý hehe

jinak do Ove ráda pojedu...ale ted, kdy a jak?? hmm?? asi bych měla dorazit do HK, že?! Jinak v listopadu vím,že volno mám...15.11. je ples kámošů z obchodky, takže bych tu ráda byla...jaký že jsou ty termíny??

mrkejte na náhodně sladění trika s čabrakou a dečkou...:)

14.10.2008 10:22
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
no jo, ale prej je to jakože něco vzdělávacího čico, ale ulití z písemky dooost dobrý hehe

jinak do Ove ráda pojedu...ale ted, kdy a jak?? hmm?? asi bych měla dorazit do HK, že?! Jinak v listopadu vím,že volno mám...15.11. je ples kámošů z obchodky, takže bych tu ráda byla...jaký že jsou ty termíny??

mrkejte na náhodně sladění trika s čabrakou a dečkou...:)

Hustý a pěkné fotos...no měli jsme dva termíny a zatím to směřuje k tomu druhému tudíž 21-23.11.
Výjezd z HK, tak snad by ses k nám nějak dopravila....no je to daleko, ale už is to napiš do diáře, at se nemůžeš vymlouvat!!!!

14.10.2008 10:25
jenysimons

XXX.XXX.57.98

klawdie napsal(a):
Hustý a pěkné fotos...no měli jsme dva termíny a zatím to směřuje k tomu druhému tudíž 21-23.11.
Výjezd z HK, tak snad by ses k nám nějak dopravila....no je to daleko, ale už is to napiš do diáře, at se nemůžeš vymlouvat!!!!

no ten druhej se mi taky hodí víc...sakra, mizíme...tak se mějte, kdyžtak večer můžu napsat Péta na icq...ahooj

14.10.2008 10:44
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
no ten druhej se mi taky hodí víc...sakra, mizíme...tak se mějte, kdyžtak večer můžu napsat Péta na icq...ahooj

tak pantalony konečně na poště, to je doba, než se to ke mě doplazí...
Papám žemlovku co vy?

14.10.2008 10:47
lanika

XXX.XXX.188.86

jenysimons napsal(a):

Ježiši, mi zas stříkají nervy v práci
Týnuš, ráda tě poznám

14.10.2008 10:54
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Ježiši, mi zas stříkají nervy v práci
Týnuš, ráda tě poznám

Já to s tou holkou domluvím a ona určo povalí s náma!!
Jinak včera jsme u rodiné večeře vzpomínali na náš výlet z Ostravy, jak chudáci rodiče už pro nás chtěli jet a dozvěděla jsem se že se má Nissan zase vracet do ČR....tAK KDYŽ NÁS BUDE HODNĚ TAK TŘEBAS POJEDEM DOMEČKEM(fuj caps lock)..

za chvilku jdu napadnout Zelňačku, už mám hladík..

14.10.2008 10:58
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Jinak včera jsme u rodiné večeře vzpomínali na náš výlet z Ostravy, jak chudáci rodiče už pro nás chtěli jet a dozvěděla jsem se že se má Nissan zase vracet do ČR....tAK KDYŽ NÁS BUDE HODNĚ TAK TŘEBAS POJEDEM DOMEČKEM(fuj caps lock)..

Segra dneska makáš nééé? no domeček by byl super...dosti místa pro všechny...no a jak to včera dopapdlo, zbaštila vám to????? povídej přeháněj...

14.10.2008 11:00
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Segra dneska makáš nééé? no domeček by byl super...dosti místa pro všechny...no a jak to včera dopapdlo, zbaštila vám to????? povídej přeháněj...

http://www.hugo-obchod.cz/fotosoutez/foto.php
Segra píchni mi též...prosím čím mín bodů budu mít tím lépe....takže nejlépe za jedna

14.10.2008 11:04
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
http://www.hugo-obchod.cz/fotosoutez/foto.php
Segra píchni mi též...prosím čím mín bodů budu mít tím lépe....takže nejlépe za jedna

jdu se mrknout na jedny botky. pak se vratim a povypravim...

14.10.2008 11:04
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):

Já už mám taky v břuchu průvan.....Dnes si dám krůtí plátek se slaninou plus těstoviny
Třinec

14.10.2008 12:11
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Já už mám taky v břuchu průvan.....Dnes si dám krůtí plátek se slaninou plus těstoviny
Třinec

Tak jsem z nákupů zpět a baštím zelňačku

14.10.2008 12:53
jenysimons

XXX.XXX.57.98

rocky napsal(a):
Tak jsem z nákupů zpět a baštím zelňačku

a já už jsem tu zase...máme němčinu, ale jelikož jsme jen tři tak jsme šli na poče... ani nevíte, jak vám ten oběd závidím..mám hlad jako vlk a to mě čaká ještě hodina a pak hned ke koním bez jídla...sakra...

14.10.2008 12:56
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

3 mezery

tož si něco kup Týnuša, hlad je největší nepřítel..:)))
No, já po obědě - ale hnusné filé ze školní jídelny tu mastím nějak zprávy z vyšetření....:((
tzv - hurá na jabka:))

14.10.2008 12:59
jenysimons

XXX.XXX.57.98

kukinatost napsal(a):
tož si něco kup Týnuša, hlad je největší nepřítel..:)))
No, já po obědě - ale hnusné filé ze školní jídelny tu mastím nějak zprávy z vyšetření....:((
tzv - hurá na jabka:))

kantýnská má už zavříno a beztak se nákou houskou nenajím..oni mě holky u koní snad zachrání

14.10.2008 13:01
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):
kantýnská má už zavříno a beztak se nákou houskou nenajím..oni mě holky u koní snad zachrání

no, maximálně sežereš je:))
Já jedu dneska koupit ječný šrot, nějak se mi vyprázdnil sud..ale jsou to nějaké velké výdaje tenhle měsíc - sidepull, podložka, splátka za sedlo...sjem se ěnjak moc rozšoupla...to zas budem doma o rohlíkách..:))

14.10.2008 13:03
jenysimons

XXX.XXX.57.98

kukinatost napsal(a):
Já jedu dneska koupit ječný šrot, nějak se mi vyprázdnil sud..ale jsou to nějaké velké výdaje tenhle měsíc - sidepull, podložka, splátka za sedlo...sjem se ěnjak moc rozšoupla...to zas budem doma o rohlíkách..:))

hlavně, že koníci se budou mít dobře, ne?!

jak se jinak vede??

14.10.2008 13:10
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):

jak se jinak vede??

Moc nežbrblej mě tenhle měsíc vyjdou na 10500,- pacholci,ale samo se mi to obrátilo z prodeje sedla, ale jako čistej výdej je to brutální....jsem platila seno, dneska slámu a granule, ještě musím cinknout kovářovi..béééé, ale oslíci jsou tlustí a spokojení...ufff, jen panička má prošlapané kecky nějak se mi za mě nechce utracet....

14.10.2008 13:10
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):

O nákupu obilovin ani nemluv, granulí už je míň jak půlka sudu, takže mě to čeká příští týden. A granule opouštím a vracím se zpět k pracnějším šrotům, budu míchat ječný a kukuřičný + sladový květ a sem tam lněné semínko.

Andíček neviňátko

14.10.2008 13:11
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):

jak se jinak vede??

no, to je kalsika, ty baraby se furt mají dobře a já jsem si už sto let nekoupila nic pro
sebe...by mě zajímalo, jeslti zmákneme našetřit na ty Alpy, letos bych fakt chtěla hrozně moc jet..:)

14.10.2008 13:17
jenysimons

XXX.XXX.57.98

strelish napsal(a):
O nákupu obilovin ani nemluv, granulí už je míň jak půlka sudu, takže mě to čeká příští týden. A granule opouštím a vracím se zpět k pracnějším šrotům, budu míchat ječný a kukuřičný + sladový květ a sem tam lněné semínko.

Andíček neviňátko

díky bohu, že já platím vlastně 3500 plus občas ten kovář...jinak mi tohle většinou nehrozí...pokud náhodou zrovna nejsem v Hořicích a nekupuju ty nejdražší kamaše, co tam vůbec má...

14.10.2008 13:17
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):

Andíček neviňátko

no, já side - 2700, měsíčně 3000 sedlo, necelá dvojka podsedlovka, předtím litr za granule, dneska 700 za šrot....jo a ještě jsem kupovala obřišák a rukavice na zmu, perka ´teď musím oželet, do toho pes a Kuláš taky jí:)))
takže tenhle měsíc můžeme soutěžit, sna duž to bude lepší, ale si říkám, že vždycky všechno mám, a pak se to nějak namane..:))
a Orinže jste dlouho neviděly.:)

14.10.2008 13:18
jenysimons

XXX.XXX.57.98

jenysimons napsal(a):
díky bohu, že já platím vlastně 3500 plus občas ten kovář...jinak mi tohle většinou nehrozí...pokud náhodou zrovna nejsem v Hořicích a nekupuju ty nejdražší kamaše, co tam vůbec má...

jani, já letos prej do alp nepojedu a dost mě to mrzí..letím v úterý do egypta s maminou, ale radši bych do alp no..v čechách se na prkno nedostanu, páč mě to nebaví, jsem rozmazlená alpskejma sjezdovkama...

14.10.2008 13:21
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
no, já side - 2700, měsíčně 3000 sedlo, necelá dvojka podsedlovka, předtím litr za granule, dneska 700 za šrot....jo a ještě jsem kupovala obřišák a rukavice na zmu, perka ´teď musím oželet, do toho pes a Kuláš taky jí:)))
takže tenhle měsíc můžeme soutěžit, sna duž to bude lepší, ale si říkám, že vždycky všechno mám, a pak se to nějak namane..:))

No, kdybych ukecala seno ještě tenhle měsíc, tak mě asi s těma 30 000 netrumfnete + teda pár dalších výdajů v tisícikorunách.

14.10.2008 13:25
lanika

XXX.XXX.188.86

kukinatost napsal(a):

Když jsem byla naposledy u Janče, tož táta na něj volal Dasty......A já se rozhlížím jako po kom to řve a on volal psa Já to fakt u něj ještě nikdy neslyšela. Bud to byl orinž, nebo žlutá věc, nebo Kuki.....Ale Dasty fakt neeeeee
Káti, na tomhle poli sbírali včera tu posečenou trávu, Honzajs nemá rád vlečky a pěkně poskakoval

14.10.2008 13:26
jenysimons

XXX.XXX.57.98

strelish napsal(a):
No, kdybych ukecala seno ještě tenhle měsíc, tak mě asi s těma 30 000 netrumfnete + teda pár dalších výdajů v tisícikorunách.

no nic, tak zase mizím na fyziku..poslední hodina a pak hurá ke konííím...Kíša nebyl dva dny pod sedlem, tak asi zase bude veselo..;) tak se mějte krásně a užijte si dnešní sluneční den..pa

14.10.2008 13:31
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Když jsem byla naposledy u Janče, tož táta na něj volal Dasty......A já se rozhlížím jako po kom to řve a on volal psa Já to fakt u něj ještě nikdy neslyšela. Bud to byl orinž, nebo žlutá věc, nebo Kuki.....Ale Dasty fakt neeeeee
Káti, na tomhle poli sbírali včera tu posečenou trávu, Honzajs nemá rád vlečky a pěkně poskakoval

občas mi jde též hlava kolem z těch jejích pojmenování, nemluvě to že Lukášovi říká Kuláš...no není to na hlavu..vid Janice...no já to mám ted podobné se Segrou, lidi se mě zeptaj jak se jmenuje povídj tohle je Sestra nu a oni za chvilu znova a jak se teda jemnuje, začíná to být častý jev a to se snažím zdůraznovat ýže je to opravdu jmeno...
Týnuše Kíšu pozdravuj

14.10.2008 13:33
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

jo a já mám včera zážitek, jak daleko umí kobyla dojít po zadních, vjedu si úzkou cestičkou do lesa, že už jsem kousek od baráku a ejhle děda vyváží do lesa na kompost na krách ostříhanou távu, no, nic nebezpečnějšího ryzoň zřejmě neviděl...tož ladně po zadních odešla, akrobatka jedna...a Ritchitan nechápal, kam se zas jde..:))
No a Kukin je chudák, má tolik jmen - oficiálně Dante a taky Dusty...:) ale je to můj Žrinž:))

14.10.2008 13:35
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):

Ty se s ním fakt nenudíš Já zas vzala Andoše před šestou vedle do vesnice pro mléko a rval se už cestou tam a nevzala jsem si kožené kalhoty, ale takové ty káro, ve kterých jsem byla u tebe, ty o poznání víc kloužou, takže cestu zpět na jeho hřbetě jsem fakt vzdala a šla pěšo Docela bych totiž riskovala trysk domů a s dvoulitrovou flaškou bouchající do zad nic moc

14.10.2008 13:44
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
jo a já mám včera zážitek, jak daleko umí kobyla dojít po zadních, vjedu si úzkou cestičkou do lesa, že už jsem kousek od baráku a ejhle děda vyváží do lesa na kompost na krách ostříhanou távu, no, nic nebezpečnějšího ryzoň zřejmě neviděl...tož ladně po zadních odešla, akrobatka jedna...a Ritchitan nechápal, kam se zas jde..:))
No a Kukin je chudák, má tolik jmen - oficiálně Dante a taky Dusty...:) ale je to můj Žrinž:))

Byla jsem ve městě, s maminkou na kávičce-poslední dobou jsem jí nějak zanedbávala a mimo to mi dala výpis materiálu na stavbu...mno tak dřevo bude stát cca kolem 30 tis...se z toho asi pos..., ale hlavně že to bude už hotové.
Tomášův tatík je celej nažhavenej na ukování kování...tak už se to rýsuje...
včera jsem byla na salaši a odtokový kanálek skvěle funguje, voda stéká ve spádu do kanálku a pak kanálkem do kanistru...
Jani, a žluťoch má nožku úplně O.K.? Žádné následky?

14.10.2008 13:47
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):
Ty se s ním fakt nenudíš Já zas vzala Andoše před šestou vedle do vesnice pro mléko a rval se už cestou tam a nevzala jsem si kožené kalhoty, ale takové ty káro, ve kterých jsem byla u tebe, ty o poznání víc kloužou, takže cestu zpět na jeho hřbetě jsem fakt vzdala a šla pěšo Docela bych totiž riskovala trysk domů a s dvoulitrovou flaškou bouchající do zad nic moc

běhá jak laňka, a je to největší myšolov a veverkolov v okolí...:)))akorát už je mu přes 7 let a svou mohutností měl vždyck y s nohama problém,y nicméně furt se do něho rvou různé přípravky na klouby, tož zatím funguje a stačí otci při jejich společných procházkách...:))

Přidejte reakci

Přidat smajlík