PRACANTKY - dneska se nám to láme:))

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.10.2008 07:25
kukinatost

XXX.XXX.43.146

tak ďouchy, dneska mi držte palce, páč bysme s ryzcem měli mít po 14 dnech trénink, trenérka se vrátila z dovči:))
Juchú, už se nemůžu dočkat, snad nás nevypeče počasí...

15.10.2008 07:31
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):
tak ďouchy, dneska mi držte palce, páč bysme s ryzcem měli mít po 14 dnech trénink, trenérka se vrátila z dovči:))

Dobroš ránoš!!
Tak Jani ať přeje počasí

15.10.2008 07:33
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):
Dobroš ránoš!!
Tak Jani ať přeje počasí

se těším jak malé děcko, tka si to zakazuje, bo by se mi to určo pokzailo...
Peti, jak je v Hradci? Podle toho vždycky beru, jak bude odpoledne u nás...

15.10.2008 07:38
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

No páni ty se máš, no já zas dnes se segrou vyrážím nakupovat do toho zooproduktu...no snad nakoupím jen to co mám!!!!!mám něco omrknout na živo???včera mi dorazily panatalony a totál úžasné, sic by o dva centrimetry mohly být delší, ale neva, maminka prodlouží...jinak sedí jak ulité!Tož mám radost!

Jani už sjem ti říkala že tahle fotka je totálně boží..skvělý soulad!
Hele baby a až dorazíme, tak konečně projedem i oře, když budou svolní, žeee, minimálně chci na vlastní oko vidět jak se Janica prohání po poli na parelce na plnasovi!!!!
Sabulka byl včera milionový, kobylka taky...Sabulka je totál mluvící včera na mě házel očka přišel na myšlenku, no prostě zlato....
Segra vyrazila s AGnou, a ta se také vrátila spokojená, dlá si k ní cestičku, akorát i ona se jí smala kdy bude rodit a jakej je to černoušek...mimochodem jsem ji pěkně šmikla hřívu na ježoura, tak už vypadá důstojně a né jako hříbátko!

15.10.2008 07:38
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
No páni ty se máš, no já zas dnes se segrou vyrážím nakupovat do toho zooproduktu...no snad nakoupím jen to co mám!!!!!mám něco omrknout na živo???včera mi dorazily panatalony a totál úžasné, sic by o dva centrimetry mohly být delší, ale neva, maminka prodlouží...jinak sedí jak ulité!Tož mám radost!

Jani už sjem ti říkala že tahle fotka je totálně boží..skvělý soulad!
Hele baby a až dorazíme, tak konečně projedem i oře, když budou svolní, žeee, minimálně chci na vlastní oko vidět jak se Janica prohání po poli na parelce na plnasovi!!!!
Sabulka byl včera milionový, kobylka taky...Sabulka je totál mluvící včera na mě házel očka přišel na myšlenku, no prostě zlato....
Segra vyrazila s AGnou, a ta se také vrátila spokojená, dlá si k ní cestičku, akorát i ona se jí smala kdy bude rodit a jakej je to černoušek...mimochodem jsem ji pěkně šmikla hřívu na ježoura, tak už vypadá důstojně a né jako hříbátko!

Sábulácky tedy šedivo

15.10.2008 07:43
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
Sábulácky tedy šedivo

Klarucho, kerka rád pomachruje s proháněním..:))) To on vždycky..i včera to zkoušel, jsme si ho zas nějak rozlítalla, tak furt cupital jak ti magoři před dostihem v padocku, no, tak jsem mu vysvětlila hošánkovi, že takhle teda nee....:))a pak už si ani nezaklusal, pokud nepočítám to plňasovské durdivé natřásání...a potom, co na 3 polích zjistil jakož fakt to neprojde, celý se uvolnil, snížil halvičku a poctivě ťapal, jak jsem chtěla...budu msuet seňorovi vysvětlit, že se zas vrátíme do starých kolejí a tempo určuju já..akorát je fakt, že on už sna dneumí ryhcle cválat, se durdí, naskočí do cvalu a je to vyloženě houpy hou:))Chudák ryzec vedle kluše:))

15.10.2008 07:44
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):

dobré ránko, jdu jen pozdravit, že žiju, páč v té mlze je to o hubu Mějte krásný den...

15.10.2008 07:48
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
dobré ránko, jdu jen pozdravit, že žiju, páč v té mlze je to o hubu Mějte krásný den...

slyšíte, podzííím

15.10.2008 07:49
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
slyšíte, podzííím

Zuzanico, co to jako je, jenom tak na skok a zase fuuučč....(((

15.10.2008 07:51
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):

Zdar Zuzí...
No mi povídej Jani, zkoušej to a vždy...chudák Agna se mi s kobylou bála cválat, tak sjem jí to dnes před vyjíždkou vysvětlila, že ona do toho sice občas hopne, ale stačí jí vzít zpět a projede se.. po vyjíždce chválila...u Sábulky to funguje přesně jak v mojí hlavě, když máme chut trochu to pustíme když ne cválame pomalu...no musím dnes do sedla,abych taky měla na toho huberta trochu natrénováno já...snad to stihnu...segra pisnu na služební...

15.10.2008 07:57
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
Zdar Zuzí...
No mi povídej Jani, zkoušej to a vždy...chudák Agna se mi s kobylou bála cválat, tak sjem jí to dnes před vyjíždkou vysvětlila, že ona do toho sice občas hopne, ale stačí jí vzít zpět a projede se.. po vyjíždce chválila...u Sábulky to funguje přesně jak v mojí hlavě, když máme chut trochu to pustíme když ne cválame pomalu...no musím dnes do sedla,abych taky měla na toho huberta trochu natrénováno já...snad to stihnu...segra pisnu na služební...

Jani tady mlha kam se podíváš..hrůza..ráno vůbec nestíhám do práce, jelikož pořád bloudím mlhou.. ale snad se to vyjasní zatím je to počasí neidentifikovatelný..

15.10.2008 07:57
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):

tak ještě něco... Jsem včera neodolala a vzala fotiho aparát

15.10.2008 07:58
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Zdar Zuzí...

Dobré jitro,
tak holky, dneska musím pořádně zabrat jelikož zítra a pozítří jsem na služebce v Německu...Takže hlásím dopředu dvakrát nepřítomnost...bohužel

15.10.2008 07:58
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
tak ještě něco... Jsem včera neodolala a vzala fotiho aparát

Jen škoda toho "betonu" všude... To je hrůza

15.10.2008 07:59
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):

trocha barev

15.10.2008 08:00
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
trocha barev

Sadaři ještě nemají vše sklizené

15.10.2008 08:01
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):

že vy tam furt máte tak sucho, Zuzajdi, u nás luxus terén a v noci tak light sprchlo...no, doufám, že terén na jízdárně bude v přijatleném stavu, po těch tunách pilin, co jsme tam navezly, musím vám to někdy vyfotit....))
zkusím zmanipulovat slečnu trenérku:))
a hledejte Kerku:)

15.10.2008 08:01
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Sadaři ještě nemají vše sklizené

barvy....

15.10.2008 08:02
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):
že vy tam furt máte tak sucho, Zuzajdi, u nás luxus terén a v noci tak light sprchlo...no, doufám, že terén na jízdárně bude v přijatleném stavu, po těch tunách pilin, co jsme tam navezly, musím vám to někdy vyfotit....))
zkusím zmanipulovat slečnu trenérku:))
a hledejte Kerku:)

jedna dvě v přístřešku

však vidíš ten beton

15.10.2008 08:03
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
jedna dvě v přístřešku

však vidíš ten beton

prdelkáá

15.10.2008 08:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
jedna dvě v přístřešku

však vidíš ten beton

Zuzí krásně to máte barevné tam u Vás!
no u nás to taky hýří barvami, jen nějak není čas něco pofotit
tak aspon podzim v HC...musím ale říct že je vcelku vydařený...

15.10.2008 08:04
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
prdelkáá

a končím... Molinatá zdraví všechny ostatní úně

15.10.2008 08:05
rocky

XXX.XXX.0.1

molly napsal(a):
jedna dvě v přístřešku

však vidíš ten beton

Zuzi bud to fotak zkresluje nebo co to je za zvláštní udidlo??

15.10.2008 08:14
molly

XXX.XXX.5.50

rocky napsal(a):
Zuzi bud to fotak zkresluje nebo co to je za zvláštní udidlo??

naprosto běžně používané, nic zvláštního...3-typové HorseMore

15.10.2008 08:15
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):
naprosto běžně používané, nic zvláštního...3-typové HorseMore

Zuzy to je to za toho litříka? Na to jsem koukala ale na klasickou formu...ten ptostředek je z aurigonu, že?

15.10.2008 08:18
molly

XXX.XXX.5.50

haisovad napsal(a):
Zuzy to je to za toho litříka? Na to jsem koukala ale na klasickou formu...ten ptostředek je z aurigonu, že?

no, stojí víc, než litříka Je to pro mlaďochy a citlivý hajtrošky, to molča splňuje.. A chutná jí

15.10.2008 08:21
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):
no, stojí víc, než litříka Je to pro mlaďochy a citlivý hajtrošky, to molča splňuje.. A chutná jí

V equiboy ho měli v akci za něco přes litra...myslím. Ale už je to délší doba...

15.10.2008 08:21
rocky

XXX.XXX.0.1

molly napsal(a):

A EFEKT TO MÁM MÍT JAKÝ?

15.10.2008 08:26
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
A EFEKT TO MÁM MÍT JAKÝ?

už jsem si to přečetla..

15.10.2008 08:26
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
už jsem si to přečetla..

Zjistila jsem že je Mohelničák zavřený..

15.10.2008 08:27
molly

XXX.XXX.5.50

rocky napsal(a):
A EFEKT TO MÁM MÍT JAKÝ?

Mosazné udidlo s 2xlomením pro zjemnění i pro mladé koně, navíc s možností několika různých způsobů zapnutí otěží na udidlo. Regulace ostrosti různým způsobem zapnutí lícnice a otěže dle aktuální potřeby. Moderní udidlo od HorseMore German

15.10.2008 09:49
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Mosazné udidlo s 2xlomením pro zjemnění i pro mladé koně, navíc s možností několika různých způsobů zapnutí otěží na udidlo. Regulace ostrosti různým způsobem zapnutí lícnice a otěže dle aktuální potřeby. Moderní udidlo od HorseMore German

dneska nějak nestíhám...a sakra už mám hlad..včera se muž pochlapil a byla mnam večeře...jen mě nadal co dělám tak brzo doma, že nemá klid na vaření, tak jsem zaujmula jeho polohu na gauči a kochala se a odpočívala
paráda...

15.10.2008 09:58
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
dneska nějak nestíhám...a sakra už mám hlad..včera se muž pochlapil a byla mnam večeře...jen mě nadal co dělám tak brzo doma, že nemá klid na vaření, tak jsem zaujmula jeho polohu na gauči a kochala se a odpočívala
paráda...

To je čubina viď?
A co kuchtil dobrého?

15.10.2008 10:12
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
To je čubina viď?
A co kuchtil dobrého?

Jo jo čubina Dynuše...no zas takový ty jeho specialitky, se snažím co nejmín vybírat aby mi zas nenadal, ale když mi nandal talíř myslela jsem že je to pro oba:), ale kvůli mě udělal větší kusance masa, tak se mi to lépe jedlo, byli to nudle s kuř. masem, kukuřicí, černejma houbama a bambusem, donutil mě ochutnant bambus chutnalo to jako ananasno a ještě zbylo, jestli budeš mít hlad mužu ti do krabičky vzít ochutnávku, povedlo se mu to a snad mě nakonec naučí jíst i zeleninu no ale toho bordelu po něm...a bouchli jsme ještě flašku tokaje a já se dolila friskem a byla jsem tuhá....
dneska jdem na ten fobal...

15.10.2008 14:51
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):

Jste to dneska rozjely

záclona, taky hračka!

15.10.2008 15:03
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):
Jste to dneska rozjely

záclona, taky hračka!

Tak holky, dneska jsem vám toho moc nenapísala...za chvíli frčím domů. Musím i zabalit saky paky a zítra frrrr do Drážďan na služebku...a v pátek odpoledne frrr domů, přeházet tašku a zase tradáááá na Slapy na chatu...
Tak se mějte pěkně, papík Danny

15.10.2008 15:07
molly

XXX.XXX.5.50

haisovad napsal(a):
Tak holky, dneska jsem vám toho moc nenapísala...za chvíli frčím domů. Musím i zabalit saky paky a zítra frrrr do Drážďan na služebku...a v pátek odpoledne frrr domů, přeházet tašku a zase tradáááá na Slapy na chatu...
Tak se mějte pěkně, papík Danny

čus Danny, dobře dojeď

Přidejte reakci

Přidat smajlík